עופר ינאי
- 7even
- קיבל.ה 2848 לייקים
אם הם לא רעדו כשאסי שלם' יו"ר איגוד השופטים אמר אחרי חצי הגמר "אני לא מפחד, אני מייצג את העבריינים הכי גדולים בישראל".... הם לא ירעדו גם עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 27 מאי 2025, 11:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3185 לייקים
שרמוטה ידועה מראשshaharg כתב:יו״ר איגוד השופטים על עופר ינאי - ״לא שפוי ולא אפוי״
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 917 לייקים
-
- קיבל.ה 618 לייקים
איכשהו כשפיני גרשון טען בראיון לשכנר ששופטים היו נהגים של מכבי משה ביטון לא איים בחזרה.
@OY
- Red Wolf
- קיבל.ה 911 לייקים
סליחה שאני מוריד פה מההתלהבות
נו ו? אמר שעופר לא שפוי ולא אפוי, אז מה?
ברור שזה לא אתי
אבל מה בדיוק מצפים שיקרה עכשיו?
איך זה בדיוק מוכיח משהו על השיבוץ או על היושרה של האיגוד?
נו ו? אמר שעופר לא שפוי ולא אפוי, אז מה?
ברור שזה לא אתי
אבל מה בדיוק מצפים שיקרה עכשיו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2490 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2848 לייקים
גם אם זה באמת כלום, אני אישית שמח על כל בלאגן שקורה עם השופטים בימים אלו.
שנה שעברה((וגם בחצי גמר) בכינו אחרי.
עכשיו נפוצץ את הבלון לפני, אולי זה יעזור במשהו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 235 לייקים
מה אתה מבלבל את המח?
אם חס וחלילה היית עומד למשפט ועוד לפני שהתחיל המשפט היית שומע הקלטה של השופט אומר עליך שאתה "לא שפוי ולא אפוי" לא היית רץ מיד לפסול את השופט?
בטח שהיית רץ והופך עולמות.
זה השונאים שלנו נגדנו, זה ברור מאליו.
אבל שאנשים מתוך במחנה שלנו מקבלים את הפשע והרשע נגדנו כנורמה מקובלת, היא הבעיה הכי גדולה.
את השרמוטה הבן זונה הזה, משבץ השופטים באיגוד עושה דברו של שמעון מזרחי, צריך להעיף.
https://archive.ph/H0OpW
010 שקל בשנה מהאוהדים: התוכנית של עופר ינאי להחזר ההשקעה בהפועל תל אביב
ינאי, שהשקיע בקבוצת הכדורסל 30 מיליון דולר, סבור שכסף יביא הישגים — שיקפיצו את השווי ■ ההתקדמות ביורוקאפ העלתה אותו ב-70% בשנה וחצי, והגביע הוליד חסות של 2 מיליון דולר, שטרם נחשפה ■ כעת ינאי מתכנן פלטפורמה בתשלום של תוכני המועדון
010 שקל בשנה מהאוהדים: התוכנית של עופר ינאי להחזר ההשקעה בהפועל תל אביב
ינאי, שהשקיע בקבוצת הכדורסל 30 מיליון דולר, סבור שכסף יביא הישגים — שיקפיצו את השווי ■ ההתקדמות ביורוקאפ העלתה אותו ב-70% בשנה וחצי, והגביע הוליד חסות של 2 מיליון דולר, שטרם נחשפה ■ כעת ינאי מתכנן פלטפורמה בתשלום של תוכני המועדון

-
- קיבל.ה 2591 לייקים
נשמע כמו כותרת מפוצצת 200 שקל בשנה לא יחזיר באמת השקעות
-
- קיבל.ה 618 לייקים
תודה
רצוי שמי שזה כן ממוען לו,יידע. וגם על ההתבטאויות של השופט שלנו בגמר נגד הרצליה בגביע
לא יודע איך
- Red Wolf
- קיבל.ה 911 לייקים
מה שאלתי מה עניתקובי כתב: ↑27 מאי 2025, 12:26מה אתה מבלבל את המח?
אם חס וחלילה היית עומד למשפט ועוד לפני שהתחיל המשפט היית שומע הקלטה של השופט אומר עליך שאתה "לא שפוי ולא אפוי" לא היית רץ מיד לפסול את השופט?
בטח שהיית רץ והופך עולמות.
זה השונאים שלנו נגדנו, זה ברור מאליו.
אבל שאנשים מתוך במחנה שלנו מקבלים את הפשע והרשע נגדנו כנורמה מקובלת, היא הבעיה הכי גדולה.
את השרמוטה הבן זונה הזה, משבץ השופטים באיגוד עושה דברו של שמעון מזרחי, צריך להעיף.
האיגוד הזה מושחת ברמות הכי גבוהות, לאף אחד אין ספק בזה
יו"ר הוועדה המקצועית של השופטים לא שופט אותי, הוא אולי ממנה את השופטים (וגם זה הוא יכול לטעון שאין לו קשר לזה ישירות כי הוא היו״ר), וכביכול כל השופטים אמורים להיות ישרים ונקיים, אז זה לא משנה את מי הוא ישבץ (ברור לי שזה לא המקרה,)
האמירה הזאת חוץ מהלהוכיח שהוא לא אוהב את עופר (ולא היה צריך את ההקלטה הזאת בשביל לדעת את זה) לא עושה כלום ולא משנה כלום
לפני שאתה יוצא פה על 200, תשתה כוס מים ותסביר לי איך בדיוק האמירה הזאת משפיעה על משהו?
ואני אשאל שוב
- הפועל
- קיבל.ה 1764 לייקים
- יצירת קשר:
מתוך וואן היום
אגב, הפועל ת״א לוחצת בכלל לרישום של שבעה זרים בעונה הבאה. במנהלת רוצים שמשרד הספורט ימשיך לשלם את התמיכה בשחקן ישראלי, כאשר ישנם את הקריטריונים שקובעים הבדל בתמיכה בין קבוצות שמשלבות ארבעה זרים לכאלה שמשלבות חמישה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1711 לייקים
מכיוון שכל הישראלים הצעירים נוסעים עכשיו לקולג' בגלל המשכורות המטורפות שם אז המנהלת ביקשה לעלות ל-6 זרים (כמו שכתבת, כתוב שם שהפועל רוצים 7)
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
עם סגל מלא של הזרים שלנו.העונה את הצלחת היינו לוקחים בהליכה.בני12 כתב:מכיוון שכל הישראלים הצעירים נוסעים עכשיו לקולג' בגלל המשכורות המטורפות שם אז המנהלת ביקשה לעלות ל-6 זרים (כמו שכתבת, כתוב שם שהפועל רוצים 7)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1464 לייקים
חייב להגיד שמעציב אותי שהפועל מובילה מהלך של שבעה זרים.
עד עכשיו היינו במקום של רצון לארבעה זרים, אבל משחקים עם חמישה לפי החוקים.
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
עברו הימים שהיינו דגיג באקווריום.הלך המומנטום כתב:חייב להגיד שמעציב אותי שהפועל מובילה מהלך של שבעה זרים.
יותר מ50 שנה שיחקנו לפי החוקים.לאן זה הביא אותנו?
-
- קיבל.ה 235 לייקים
אני אענה לך, מבטיח.Red Wolf כתב: ↑27 מאי 2025, 13:29 מה שאלתי מה ענית
יו"ר הוועדה המקצועית של השופטים לא שופט אותי, הוא אולי ממנה את השופטים (וגם זה הוא יכול לטעון שאין לו קשר לזה ישירות כי הוא היו״ר), וכביכול כל השופטים אמורים להיות ישרים ונקיים, אז זה לא משנה את מי הוא ישבץ (ברור לי שזה לא המקרה,)
האמירה הזאת חוץ מהלהוכיח שהוא לא אוהב את עופר (ולא היה צריך את ההקלטה הזאת בשביל לדעת את זה) לא עושה כלום ולא משנה כלום
לפני שאתה יוצא פה על 200, תשתה כוס מים ותסביר לי איך בדיוק האמירה הזאת משפיעה על משהו?
ואני אשאל שוב
דבר ראשון יש לי שתי שאלות. אחת מהן שאלתי אותך בתגובה שלי אליך ולא ענית.
1. האם לדעתך כל השופטים ישרים? האם לפי מה שעניך רואות והשכל הישר שלך מבין אין שופטים מוטים לטובת הטינופת הצהובה ונגד הפועל תל אביב. כן/לא
2. אם היה לך משפט ואתה שומע הקלטה של זה שאמור לשבץ את השופט שלך שאומר עליך שאתה "לא שפוי" האם תגיב לחבריך "סליחה שאני מוריד פה מההתלהבות. נו ו? אמר שאני לא שפוי ולא אפוי, אז מה?" או שתרוץ לפסול את השופט/השיבוץ שלו בגלל דעה קדומה והטיה ובגלל שאתה לא סומך על השיבוץ שלו?
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
זה לא קשור לדגיג באקווריום. חבל לי שאנחנו מובילים מהלך להגדלת מספר הזרים ל7. ברור לי שקשה להתמודד עם הכסף של המכללות ככה שכל ילד בן 19 הולך להרוויח 500 אלף דולר לעונה בתוספת החוויה האדירה מסביב שנלוות לזה. השאלה איך זה יגרום לכדורסל הישראלי להיראות בעוד שנתיים שלוש והאם זה יגרום ליותר ילדים בכיתות א-ב להחליט ללכת לבית ספר לכדורסל או לוותר מראש
- הפועל
- קיבל.ה 1764 לייקים
- יצירת קשר:
מהר מאד הגענו לאותן הצדקות שכל חלאה בהיסטוריה השתמשה בהן כדי להצדיק כל עוולה - ככה כולם, אם לא אני הם יעשו את זה. לא לקח הרבה זמן.
-
- קיבל.ה 307 לייקים
אין מה להאחז בהיסטוריה, קרה משהו שטרף את הקלפים, סביר להניח שרוב הצעירים המוכשרים יעדיפו לשחק בקולגי'ים בשביל הרבה כסף , למה שזה יפגע בילדים בא-ב'? הפוך זה יתן יותר מוטיבציה להורים לדחוף אותם , הנה יש כסף גדול כבר בגיל צבא.
וגם לא ש6 זרים זה מה שיהרוס את הכדורסל...כל עוד נשאר על 4 ו1 בזמן משחק יהיה בסדר..
וגם לא ש6 זרים זה מה שיהרוס את הכדורסל...כל עוד נשאר על 4 ו1 בזמן משחק יהיה בסדר..
- Red Wolf
- קיבל.ה 911 לייקים
אתה נראה לי לא מבין אותי אז אני אחדד על אף שאתה שוב לא עונה על השאלה שלי, אלא שואל שאלות ולא נותן תשובותקובי כתב: ↑27 מאי 2025, 17:00אני אענה לך, מבטיח.Red Wolf כתב: ↑27 מאי 2025, 13:29 מה שאלתי מה ענית
ואני אשאל שוב
דבר ראשון יש לי שתי שאלות. אחת מהן שאלתי אותך בתגובה שלי אליך ולא ענית.
1. האם לדעתך כל השופטים ישרים? האם לפי מה שעניך רואות והשכל הישר שלך מבין אין שופטים מוטים לטובת הטינופת הצהובה ונגד הפועל תל אביב. כן/לא
2. אם היה לך משפט ואתה שומע הקלטה של זה שאמור לשבץ את השופט שלך שאומר עליך שאתה "לא שפוי" האם תגיב לחבריך "סליחה שאני מוריד פה מההתלהבות. נו ו? אמר שאני לא שפוי ולא אפוי, אז מה?" או שתרוץ לפסול את השופט/השיבוץ שלו בגלל דעה קדומה והטיה ובגלל שאתה לא סומך על השיבוץ שלו?
1. ברור שהשופטים בארץ הם שופטים מבית מכבי, אין ספק פה זה אפילו לא כזה סוד
2. זאת בדיוק הנקודה שלי, לפסול אותו באיזה טענה? למה אני לא סומך על השיבוץ שלו? כי השופט מכור? איך האמירה שלו תעזור לי לפסול שופטים מכורים?
אני אתן לך עוד נקודה אקסרטא, נגיד ופסלת אותו, אז? מי אתה חושב שיחליף אותו? מישהו לא מושחת?
ההפך, תקבל גם מישהו מושחט, וגם לא תוכל להתלונן כי ״הנה בשבילך החליפו את היו״ר ועכשיו הכל נקי״ עלק
אשמח לתשובות ולא לשאלות הפעם
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
ילד בכיתה א לא מבין את המשמעות של הכסף שאתה מדבר עליו והוא גם לא באמת רואה אותם משחקים. הוא רואה משחקים בארץ כי לזה הוא הולך עם ההורים שלוAdom_Adom כתב: ↑27 מאי 2025, 17:12 אין מה להאחז בהיסטוריה, קרה משהו שטרף את הקלפים, סביר להניח שרוב הצעירים המוכשרים יעדיפו לשחק בקולגי'ים בשביל הרבה כסף , למה שזה יפגע בילדים בא-ב'? הפוך זה יתן יותר מוטיבציה להורים לדחוף אותם , הנה יש כסף גדול כבר בגיל צבא.
-
- קיבל.ה 961 לייקים
מסכים. מצד שני, זה מה שהפך אותנו לשונה מההם. אם את הזיקה לישראלים לא תהיה לנו, מה יבדיל אותנו?
מעבר לעיקרון שאתה מדבר עליו, צריך לקחת בחשבון את העובדה שאין ישראלים טובים בשוק. זה הבעיה הגדולה. יש היגידו שבגלל שיש ריבוי זרים אז לא יוצאים ישראלים טובים, אבל בעיניי זה לא נכון. ולכן אין מניעה מלהגדיל את כמות הזרים לדעתי
- 7even
- קיבל.ה 2848 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 871 לייקים
טוב נו, זה בדיוק גם הטיעונים שאנחנו שומעים על למה זה בעצם בסדר להשתריין ליורוליג, ולמה זה בסדר לגשש אצל שחקני יריבות תוך כדי סדרה איתם, אז אני ממש לא מופתע.
- רדנקו
- קיבל.ה 1667 לייקים
אני מקווה שיישארו עם 5 זרים..
קודם כל תראו מה משמעות נושא המכללות ואז תקבלו החלטה.
נכון לרגע זה מה שאני שמעתי זה שבעה ישראלים הולכים למכללות. מתוכם אני חושב ששניים או שלושה בלבד מליגת העל. לא מצדיק הגדלת מספר הזרים.
במקרה הזה אני מסכים שאין ואקום. בכל שנה מתגלים ישראלים חדשים שהופכים למשמעותיים. זה לא יקרה אם מגדילים את כמות הזרים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
קודם כל תראו מה משמעות נושא המכללות ואז תקבלו החלטה.
נכון לרגע זה מה שאני שמעתי זה שבעה ישראלים הולכים למכללות. מתוכם אני חושב ששניים או שלושה בלבד מליגת העל. לא מצדיק הגדלת מספר הזרים.
במקרה הזה אני מסכים שאין ואקום. בכל שנה מתגלים ישראלים חדשים שהופכים למשמעותיים. זה לא יקרה אם מגדילים את כמות הזרים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
מצד שני זה קצת צביעות , המעבר לחמישה זרים היה עוד לפניי עופר אז גם אז היינו מכבי ? כשזה נוח לאנשים הם צועקים את זה אבל אז לא שמענו כלום.... בסוף מדובר בספורט והסיבה העיקרית לשנאה לחלאות זה שהם משחקים בצהוב וככה הרגילו אותו לא בושה להודות בזה (גם ענייו השיפוט המוטה אבל בחייאת אם הייתה קבוצה אחרת שנהנת מכל ההטבות האלו ולא קוראים לה מכבי ברור שהשנאה לא הייתה אותה שנאה ואפילו לא קרוב )
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
אגב כרגע החלאות מסתמכים דיי הרבה על שחקנים ישראלים אז בעצם לטפח את השחקנים הישראלים זה להיות מכבי נכון לעכשיו? דיי נו הכל קלישאות חסרות משמעות , בלי קשר איטודיס משחף הרבה שחקנים ישראלים במשחק של הקבוצה אפילו באירופה אז...
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 28 מאי 2025, 01:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shacham
- קיבל.ה 871 לייקים
עניין 5 הזרים זה באמת היה להתאים את עצמנו לחוקים של הליגה, פה מדברים על זה שאנחנו אלו שדוחפים לשנות את החוקים.רק הפועל כתב: ↑27 מאי 2025, 21:17מצד שני זה קצת צביעות , המעבר לחמישה זרים היה עוד לפניי עופר אז גם אז היינו מכבי ? כשזה נוח לאנשים הם צועקים את זה אבל אז לא שמענו כלום.... בסוף מדובר בספורט והסיבה העיקרית לשנאה לחלאות זה שהם משחקים בצהוב וככה הרגילו אותו לא בושה להודות בזה (גם ענייו השיפוט המוטה אבל בחייאת אם הייתה קבוצה אחרת שנהנת מכל ההטבות האלו ולא קוראים לה מכבי ברור שהשנאה לא הייתה אותה שנאה ואפילו לא קרוב )
בכל מקרה דווקא מכל המאבקים שלנו לקטע עם הזרים אף פעם לא התחברתי,
השיריון ליורוליג לעומת זאת דוחה אותי ברמות.
- הפועל
- קיבל.ה 1764 לייקים
- יצירת קשר:
אני אישית לא תמכתי גם ב5 זרים בזמנו. גם עקרונית, וגם כי היה לי ברור שזה מדרון חלקלק.
והנה, ברוך השם, הגענו למדרון החלקלק והיום ההסכמה ל5 זרים מצדיקה כבר מעבר ל6, ו7 ואם ירצה השם גם 8 זרים בקרוב.
והנה, ברוך השם, הגענו למדרון החלקלק והיום ההסכמה ל5 זרים מצדיקה כבר מעבר ל6, ו7 ואם ירצה השם גם 8 זרים בקרוב.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1464 לייקים
תקרא שוב, לא נגד לשחק לפי החוקים, אלא להוביל מהלך להחמרתם.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1464 לייקים
ערוץ הספורט על העניין עם ביטון:
מספרים את העובדות ואז מתמקדים במי האנונימי? מנחשים מי שלח אותו? לאילו בתים של בכירים אחרים הוא הגיע עם ההקלטות? מה ההשלכות על השופטים ששופטים במשחקים של הפועל? על איך זה משליך על המשחק מחר?
מה עם להתייחס לאמירותיו הדוחות של בכיר האיגוד השופטים כנגד בעלים של קבוצה בליגה? שזה העיקר.
לא אוהב להגיד את זה אבל תחליפו את ״עופר ינאי״ ב״שימוו מזרחי״ ואייטמים שלמים על אמירותיו הדוחות של ביטון.
מספרים את העובדות ואז מתמקדים במי האנונימי? מנחשים מי שלח אותו? לאילו בתים של בכירים אחרים הוא הגיע עם ההקלטות? מה ההשלכות על השופטים ששופטים במשחקים של הפועל? על איך זה משליך על המשחק מחר?
מה עם להתייחס לאמירותיו הדוחות של בכיר האיגוד השופטים כנגד בעלים של קבוצה בליגה? שזה העיקר.
לא אוהב להגיד את זה אבל תחליפו את ״עופר ינאי״ ב״שימוו מזרחי״ ואייטמים שלמים על אמירותיו הדוחות של ביטון.
-
- קיבל.ה 407 לייקים
איך קוראים למאירי של הכדורסל? יש אחד כזה, או שזה פשוט שימון?
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
הבנתי את מה שכתבת.הלך המומנטום כתב:תקרא שוב, לא נגד לשחק לפי החוקים, אלא להוביל מהלך להחמרתם.
אני אומר שהגיע הזמן שאנחנו נקבע את החוקים.חוקים שיעזרו לנו.
אין לי בעיה שאחרי שנבסס את מקומנו בצמרת ועם כמה תארים.להתחשב גם בקבוצות אחרות.
ההבדל אף לא היה בזיקה לשחקן הישראלי אלה לשחק עם זרים ומתאזרחים ולהגיד שמייצגים את ישראל, הפועל היסטורית תמיד היתה בעד שיתוף זרים בניגוד למכבי שהתגאתה והתעקשה על צביון ישראלי/יהודי
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 618 לייקים
איזה שחקני יריבות תוך סדרה? לא גייקובן ולא שגב היו תוך כדי סדרה. אם כבר ,ירושלים החתימה שחקן של רמת גן כן תוך כדי סדרה מולם. וזרקה רמזים על פוסטר ממש לפני הסדרה מולנו.
אגב כשבסוף 2008 שיחקנו נגד כפס ברגל והיה ברור שטביב מעביר מהם אלינו שחקנים, זה היה מכביסטי? כי לא זוכר הרבה נהי כשדה סילבה, ידין ויבואה הגיעו. אגב לטעמי לא לתגמל את כפס כראוי היה לא לעניין, אבל לא זכור לי מחאות וסלידה כמו עכשיו
אגב 2 הטיעון "ככה כולם" מאד תפס בחלקים אצלנו לגבי פירו, גם אם אנחנו משלמים קנסות ונקודות.
*למען הסר ספק- אני נגד הובלת הגדלת מספר הזרים, ושיריון ליורוליג אכן עקום (אם כי זו השיטה בליגה הזו וזה נכון גם לבסקוניה ולפרטיזן שלא זכו באליפות כבר ים זמן).
- רועי גווארה
- קיבל.ה 365 לייקים
וואלה, קצת נשבר לי הלב מהודעה כזאת...האובססיה לתארים פירקה כל זכר של זהות וערכים שהיו לנו פעם בתור קהילה.
מהלך "ספינתו של תסאוס" הושלם.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
לצערך לא כולם אוהדים את הפועל באותה צורה.רועי גווארה כתב:וואלה, קצת נשבר לי הלב מהודעה כזאת...האובססיה לתארים פירקה כל זכר של זהות וערכים שהיו לנו פעם בתור קהילה.
מהלך "ספינתו של תסאוס" הושלם.
לי נמאס להיות הילד הטוב שכולם דורכים עליו.
הדרך הזאת לא הובילה אותנו לשום מקום.
בסופו של דבר הפועל היא קבוצת ספורט.לא תנועת נוער.וכמו כל קבוצת ספורט,המטרה שלה חייבת להיות ניצחונות וזכייה בתארים.