עופר ינאי
להגיד שמחכים לעופר בפינה גם אם זה נכון זה לעשות לו הנחות.
הטוויטר מלא באוהדים של חיפה רגל שמעבירים ביקורת על שחר וגם אוהדי מכבי סל שמעבירים ביקורת על רקאנטי.
אף אחד מהם לא הוציא ולא יוציא כנראה סרטון עם רשימה שמית של אוהדים ואף אחד מהם לא שלח את לאן בקטנוניות לאוהד שכתב איזה ציוץ בטוויטר
בעל בית צריך לדעת שהוא מעל כל זה ולהתעלם.
הטוויטר מלא באוהדים של חיפה רגל שמעבירים ביקורת על שחר וגם אוהדי מכבי סל שמעבירים ביקורת על רקאנטי.
אף אחד מהם לא הוציא ולא יוציא כנראה סרטון עם רשימה שמית של אוהדים ואף אחד מהם לא שלח את לאן בקטנוניות לאוהד שכתב איזה ציוץ בטוויטר
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
שני ציוצים של חי ואשכול של פרוויס בשדים אין ספק שזה עונה להגדרה העמותה התמודדו עם ביקורת.
הם היו חסינים מביקורת מחבורת האידאה לא כי הם היו חפים מטעויות אלא כי הם ידעו טוב מאוד לשים זין על כולנו וללכת ולהגן על האולטראס בכל מחיר. הפעם הראשונה שרמי התמודד עם ביקורת אמיתית מהקהל הרחב היה אחרי המשחק מול אליצור נתניה. שם גילינו שמדובר בחבורה מאוד פריכה שברחה ברגע שנהייתה ביקורת אמיתית של בקושי 12 שעות.
שם כסף שאם רמי היה מעלה מחירים ככה האולטראס לא היו מצייצים, רוצה לנחש למה? היית אוסף עוד איזה אשכול בפורום וכמה ציוצים בטוויטר על המחיר וזהו.
- סומך
- קיבל.ה 1346 לייקים
רק שלא יגמר כמו עם דודו טופז
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
הביקורת של האולטראס על מחירי הכרטיסים היא לא רלוונטית כי הם גם ככה לא מגיעים.
אז הביקורת שלהם שווה לאוויר וככה צריך להתייחס אליה.
בתור אחד שכן מגיע ליד אליהו ובעד עופר אני חושב שאפשר להגיד שזה קצת צורם שהבטיחו לנו שאם נעבור ליד אליהו המחירים יהיו יותר זולים וקרה בדיוק ההיפך.
ויותר מזה מאוד מפריעה לי האמירה של עופר עצמו שאם לא יהיה סולד אווט אז תהיה בעיה והמוחים ניצחו.
אז הביקורת שלהם שווה לאוויר וככה צריך להתייחס אליה.
בתור אחד שכן מגיע ליד אליהו ובעד עופר אני חושב שאפשר להגיד שזה קצת צורם שהבטיחו לנו שאם נעבור ליד אליהו המחירים יהיו יותר זולים וקרה בדיוק ההיפך.
ויותר מזה מאוד מפריעה לי האמירה של עופר עצמו שאם לא יהיה סולד אווט אז תהיה בעיה והמוחים ניצחו.
-
- קיבל.ה 528 לייקים
יותר גרוע משאול אייזנברג. זה הנרטיב החדש בפיד אולטראס הפועל.
אנשים בזויים וטיפשים.
וברמת הניתוק מהקהילה וכו' וכו' נזכיר יסודות בחיבור בין קהילה למועדון:
הפועל תפקדה 100/100 החל מה7.10. היא לא יכלה לתפקד ככה בלי עופר.
הקאדר הישראלי של הפועל הוא הקאדר הכי מזוהה שיכול להיות עם הפועל. אוהדי הפועל, חברה שגדלו בהפועל וסמלים זה הפועל (חוץ מבלייזר שהוא מלך מסיבות אחרות).
בלי הפועל ים מדר סמל צהוב עושה לנו הורד*4 בדרבי וגם גינת פוזל להפועל ירושלים של אדלסון.
דאגה לקהל ושמירה על שחקנים שמזוהים איתך - זה העיקר, איך שלא תנסו לבנות לעצמכם עולם דמוני והזוי.
המנוי פלייאוף הוא אולי מטומטם אבל אם השיח היה נראה אחרת גם בפן הזה אני מניח שהדברים היו נהיים אחרת.
אנשים בזויים וטיפשים.
הקאדר הישראלי של הפועל הוא הקאדר הכי מזוהה שיכול להיות עם הפועל. אוהדי הפועל, חברה שגדלו בהפועל וסמלים זה הפועל (חוץ מבלייזר שהוא מלך מסיבות אחרות).
בלי הפועל ים מדר סמל צהוב עושה לנו הורד*4 בדרבי וגם גינת פוזל להפועל ירושלים של אדלסון.
דאגה לקהל ושמירה על שחקנים שמזוהים איתך - זה העיקר, איך שלא תנסו לבנות לעצמכם עולם דמוני והזוי.
המנוי פלייאוף הוא אולי מטומטם אבל אם השיח היה נראה אחרת גם בפן הזה אני מניח שהדברים היו נהיים אחרת.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 19 מאי 2025, 20:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 224 לייקים
איש גדול כתב: ↑19 מאי 2025, 18:52הןא לא צריך לקרב אותםAdom_Adom כתב: ↑19 מאי 2025, 17:26איזה אוהדים הוא יקרב? את פוליטי? את שאקו? שכותבים נגדו כמעט על בסיס יומי? למה שלא יגיב להם? היום אחד מהאוהדים שהוא ציין בסרטון כתב שהוא הבעלים הגרוע בהיסטוריה שלנו יותר משאול אז אותם הוא צריך לקרב?Red Or Dead כתב: ↑19 מאי 2025, 17:23 משועממים עלק
הכי קל לברוח לדמגוגיה(הקבוצה לא תזכה בשום תואר עם עופר? מה הקשר?), במקום להתייחס לטענות לגיטימיות על התנהלות קלוקלת, שגויה והאמת גם מבאסת מאוד.
לא הגיוני שבעלי המועדון יוציא סרטון בו הוא מדבר על אוהדים ספציפיים, נוקב בשמם, ומסביר שאם אין סולד אאוט ״הם״ ניצחו. אתה בעל הבית. תפקידך לנסות לקרב ולאחד את הקהילה, לא להגדיל את הקרע.
גם לא הגיוני לשלוח נציגים ממשרד הכרטיסים, להתקשר לאוהד שצייץ ציוץ ביקורתי בטוויטר. לא להאמין שזה אשכרה קרה ועוד מצדיקים את הדבר הזה.
אגב, מכיר לא מעט מנויי דרייב אין שניסו מאז המעבר לבטל את המנוי, על פי המתווה שהמועדון הציע, אליהם משום מה לא התקשרו.
הוא צריך פשוט לא להתייחס אליהם
שיבואו לאיזה משחק שבא להם ושלא יבואו לאעזה משחק שבא להם.
עצם זה שהוא מתייחס אליהם בכל מיני דרכים מחזקת אותם וגם מצרפת אליהם עוד אנשים
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
זה לא מעניין אותם בכלל עניין ההישגיות , אני ראיתי תגובות ברשתות כמו "הגביע של עופר מעניין תתחת " וכו , איך אוהד יכול להגיד דברים כאלה אין לי מושגאוהד כורסא כתב: ↑19 מאי 2025, 20:23 יותר גרוע משאול אייזנברג. זה הנרטיב החדש בפיד אולטראס הפועל.
אנשים בזויים וטיפשים.
-
- קיבל.ה 819 לייקים
בדיוק!רק הפועל כתב:אם לא היה רוגע מהצד של האולטראס אחריי זכייה בפאקינג יורוקאפ כלום לא יעזור
האולטראס יכלו לנצל את זה כדי לרדת מהעץ - הפועל הגיעה ליורוליג בזכות ולא בחסד, לא בקומבינה אלא בזכות הישג ספורטיבי. זה משהו שהיה חשוב לאידאות של האולטראס.
לאחר מכן ברור שאי אפשר לארח את היורוליג בדרייב אין - זה או הארנה או מנורה. בנסיבות אין ברירה "בגלל היורוליג" לשחק במנורה וזה שונה מהמעבר שבוצע בינואר השנה כשהדבר לא התחייב ממש.
לכן האולטראס יכול היה להודיע שהחל מהעונה הבאה הוא יגיע למנורה בלית ברירה בגלל הישג היורוליג אבל בשם האידאות לא יגיע השנה (אבל זה יגרום לירידת מתח בין הצדדים ואולי אפילו זליגה של אוהדים למנורה בגמר הפלייאוף, אם נגיע לשם).
לצערי האולטראס בחר אחרת.
וכנראה שגם בזה אנחנו נהיה דומים למכבי: ארגון אוהדים אחד בכדורגל וארגון אחר בכדורסל.
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
שחר וגולדהאר תבעו בתביעה אזרחית אוהדים שגרמו לקבוצה שלהם נזק.איש גדול כתב:להגיד שמחכים לעופר בפינה גם אם זה נכון זה לעשות לו הנחות.
מתי זה קרה בתקופה של רמי כהן?
הוא בעלים שונה בנוף שלנו, ועושה לא מעט טעויות, אבל חלאס לשבת לו על הוריד.
תלכו לחכמים שהביאו עמותה שהשם שלה ״הפועל״ למצב של הלנת שכר לעובדים. זה פי אלף יותר מבזה אותי כאוהד של הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש הבדל בין אוהדים שגרמו נזק ממשי לקבוצה לבין אוהדים שכל מה שהם עושים זה לכתוב נגד הבעלים בטוויטר.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2025, 21:35שחר וגולדהאר תבעו בתביעה אזרחית אוהדים שגרמו לקבוצה שלהם נזק.איש גדול כתב:להגיד שמחכים לעופר בפינה גם אם זה נכון זה לעשות לו הנחות.
תלכו לחכמים שהביאו עמותה שהשם שלה ״הפועל״ למצב של הלנת שכר לעובדים. זה פי אלף יותר מבזה אותי כאוהד של הקבוצה.
שוב אני בעד עופר והלוואי וישאר פה לשנים ארוכות אבל לא חושב שזהה יקרה אם הוא יתייחס ויכניס את עצמו לויכוחים ופינות עם כל אחד שרושם משהו בטוויטר או באיזה קבוצת וואטצאפ.
-
- קיבל.ה 1799 לייקים
באמת??איש גדול כתב:יש הבדל בין אוהדים שגרמו נזק ממשי לקבוצה לבין אוהדים שכל מה שהם עושים זה לכתוב נגד הבעלים בטוויטר.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2025, 21:35שחר וגולדהאר תבעו בתביעה אזרחית אוהדים שגרמו לקבוצה שלהם נזק.איש גדול כתב:להגיד שמחכים לעופר בפינה גם אם זה נכון זה לעשות לו הנחות.
שוב אני בעד עופר והלוואי וישאר פה לשנים ארוכות אבל לא חושב שזהה יקרה אם הוא יתייחס ויכניס את עצמו לויכוחים ופינות עם כל אחד שרושם משהו בטוויטר או באיזה קבוצת וואטצאפ.
זה הדבר היחיד שהם עושים?
משום מה הייתי בטוח שבכל משחק חוץ הם מקללים אותו.יש גם דיבורים על אלימות נגד אנשי סגל.ואוהדים שמעיזים לתמוך בו.
בטיסה משארים לו הודעת נאצה על הכיסא שלו.
אבל אם זה הדבר היחידי שהם עושים,אז זה בטח בסדר.
האנשים שהוא הזכיר בסרטון שלו והבן אדם שצייץ בטוויטר ושלח אליו את לאן בקטנוניות עשו את הדברים שרשמת ?Nati כתב: ↑20 מאי 2025, 08:25באמת??איש גדול כתב:יש הבדל בין אוהדים שגרמו נזק ממשי לקבוצה לבין אוהדים שכל מה שהם עושים זה לכתוב נגד הבעלים בטוויטר.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2025, 21:35
שחר וגולדהאר תבעו בתביעה אזרחית אוהדים שגרמו לקבוצה שלהם נזק.
זה הדבר היחיד שהם עושים?
משום מה הייתי בטוח שבכל משחק חוץ הם מקללים אותו.יש גם דיבורים על אלימות נגד אנשי סגל.ואוהדים שמעיזים לתמוך בו.
בלי קשר לזה שוואו אז מקללים אותך ושמים לך פתק ילדותי על הכיסא במטוס.
אתה איש עסקים מצליח ו90 רמות מעליהם
בחיאת תתעלם.
אתה באמת לא מבין שההתעסקות הזאת בהם רק מחזקת את המחאה נגד עופר?
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
המרחק בין מה שאתה מתאר למצב של אלימות פיזית ותקיפה הוא מאוד מאוד קצר וזה לא מקובל בשום צורה אז לא , להתעלם מזה זה לא קל בכללאיש גדול כתב: ↑20 מאי 2025, 09:02האנשים שהוא הזכיר בסרטון שלו והבן אדם שצייץ בטוויטר ושלח אליו את לאן בקטנוניות עשו את הדברים שרשמת ?Nati כתב: ↑20 מאי 2025, 08:25באמת??איש גדול כתב:
יש הבדל בין אוהדים שגרמו נזק ממשי לקבוצה לבין אוהדים שכל מה שהם עושים זה לכתוב נגד הבעלים בטוויטר.
זה הדבר היחיד שהם עושים?
בחיאת תתעלם.
לא כל מי שכותב ביקורת על עופר בטוויטר או מקלל אותו במשחק הוא בן אדם אלים שיתנהג באלימות בסוף.רק הפועל כתב: ↑20 מאי 2025, 09:25המרחק בין מה שאתה מתאר למצב של אלימות פיזית ותקיפה הוא מאוד מאוד קצר וזה לא מקובל בשום צורה אז לא , להתעלם מזה זה לא קל בכללאיש גדול כתב: ↑20 מאי 2025, 09:02האנשים שהוא הזכיר בסרטון שלו והבן אדם שצייץ בטוויטר ושלח אליו את לאן בקטנוניות עשו את הדברים שרשמת ?
בחיאת תתעלם.
מי שיתנהג באלימות שיטופל במסגרת החוק.
עופר מתעסק הרבה פעמים בשטויות ולא משנה כמה תנסו לגמד את זה בסוף זה יוצר כל פעם איזה סיפור חדש שמרחיק עוד אנשים
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
לא להתעלם ממי שמשאיר לך על הכסא במטוס את מה שהשאיר. לדאוג לטפל בו במסדרת החוק.איש גדול כתב:לא כל מי שכותב ביקורת על עופר בטוויטר או מקלל אותו במשחק הוא בן אדם אלים שיתנהג באלימות בסוף.רק הפועל כתב: ↑20 מאי 2025, 09:25המרחק בין מה שאתה מתאר למצב של אלימות פיזית ותקיפה הוא מאוד מאוד קצר וזה לא מקובל בשום צורה אז לא , להתעלם מזה זה לא קל בכללאיש גדול כתב: ↑20 מאי 2025, 09:02 האנשים שהוא הזכיר בסרטון שלו והבן אדם שצייץ בטוויטר ושלח אליו את לאן בקטנוניות עשו את הדברים שרשמת ?
בחיאת תתעלם.
עופר מתעסק הרבה פעמים בשטויות ולא משנה כמה תנסו לגמד את זה בסוף זה יוצר כל פעם איזה סיפור חדש שמרחיק עוד אנשים
אוהד אחד ״עשה רוח״ שרק בגלל שכבר רכש מנוי הוא מתכוון ללכת, אז עופר אמר שידאג שכספו יוחזר לו. לא היה צריך להגיב, אבל גם זה לא ביג דיל. שאף אחד לא ירגיש אבו עלי.
ד״א מה עשה אדון שאקי למי שלא בא לו טוב בתגובות בטויטר? לפי אנשים כאן הוא היה חוסם ומאיים בתביעה. זה יותר טוב?
אולי אדון פוליטי שמזלזל בינאי ומתגרה בו על מחירי הכרטיסים בפייסבוק? מזכיר ששניהאלה היו בועד המנהל של העמותה הכושלת.
אז בעצם מה שאתה אומר שעופר כל היום צריך להתעסק עם אוהדים שמעבירים עליו ביקורתAsafasraf כתב: ↑20 מאי 2025, 16:03לא להתעלם ממי שמשאיר לך על הכסא במטוס את מה שהשאיר. לדאוג לטפל בו במסדרת החוק.איש גדול כתב:לא כל מי שכותב ביקורת על עופר בטוויטר או מקלל אותו במשחק הוא בן אדם אלים שיתנהג באלימות בסוף.
אוהד אחד ״עשה רוח״ שרק בגלל שכבר רכש מנוי הוא מתכוון ללכת, אז עופר אמר שידאג שכספו יוחזר לו. לא היה צריך להגיב, אבל גם זה לא ביג דיל. שאף אחד לא ירגיש אבו עלי.
ד״א מה עשה אדון שאקי למי שלא בא לו טוב בתגובות בטויטר? לפי אנשים כאן הוא היה חוסם ומאיים בתביעה. זה יותר טוב?
אולי אדון פוליטי שמזלזל בינאי ומתגרה בו על מחירי הכרטיסים בפייסבוק? מזכיר ששניהאלה היו בועד המנהל של העמותה הכושלת.
דרך מוציינת להפסיד את כל המתנדנדים
אני לא רוצה להתייחס לאנשים בשמות שלהם אבל בכללי לכל אוהד מותר להעביר ביקורת על מה שבא לו ולכל אוהד מותר להחליט לא להגיע ליד אליהו.
האנשים האלה חיים את הפועל יותר זמן מעופר זה בטוח.
למרות שלדעתי הם קיבלו החלטה לא נכונה בנושא יד אליהו הם לא האוייבים שלי ואני יותר מאשמח שיתחרטו ויגיעו
-
- קיבל.ה 1478 לייקים
לקלל אותו כל משחק זה גם "ביקורת"?איש גדול כתב: ↑20 מאי 2025, 16:47אז בעצם מה שאתה אומר שעופר כל היום צריך להתעסק עם אוהדים שמעבירים עליו ביקורתAsafasraf כתב: ↑20 מאי 2025, 16:03לא להתעלם ממי שמשאיר לך על הכסא במטוס את מה שהשאיר. לדאוג לטפל בו במסדרת החוק.איש גדול כתב:
לא כל מי שכותב ביקורת על עופר בטוויטר או מקלל אותו במשחק הוא בן אדם אלים שיתנהג באלימות בסוף.
אני לא רוצה להתייחס לאנשים בשמות שלהם אבל בכללי לכל אוהד מותר להעביר ביקורת על מה שבא לו ולכל אוהד מותר להחליט לא להגיע ליד אליהו.
למרות שלדעתי הם קיבלו החלטה לא נכונה בנושא יד אליהו הם לא האוייבים שלי ואני יותר מאשמח שיתחרטו ויגיעו
להשאיר לו מכתבים על הכסא במטוס?
לשלוח לו הודעות נאצה?
אני רק מזכיר, זה לא שאול או טביב, זה אחד שבנה את הקבוצה הכי טובה שתהיה להפועל אי פעם, ועל הדרך הביא תואר אירופי להפועל בשנה הראשונה האמיתית שלו. בקטנה.
ברגע שעופר החליט לעשות את המעבר ליד אליהו בכל מחיר (ובצדק) הוא היה צריך לדעת ולהבין שבמשחקי חוץ יקללו אותו ושתהיה עליו ביקורת בטוויטר מכל מיני אוהדים שמתנגדים למעבר.ranjef כתב: ↑20 מאי 2025, 17:07לקלל אותו כל משחק זה גם "ביקורת"?איש גדול כתב: ↑20 מאי 2025, 16:47אז בעצם מה שאתה אומר שעופר כל היום צריך להתעסק עם אוהדים שמעבירים עליו ביקורתAsafasraf כתב: ↑20 מאי 2025, 16:03
לא להתעלם ממי שמשאיר לך על הכסא במטוס את מה שהשאיר. לדאוג לטפל בו במסדרת החוק.
להשאיר לו מכתבים על הכסא במטוס?
לשלוח לו הודעות נאצה?
אני רק מזכיר, זה לא שאול או טביב, זה אחד שבנה את הקבוצה הכי טובה שתהיה להפועל אי פעם, ועל הדרך הביא תואר אירופי להפועל בשנה הראשונה האמיתית שלו. בקטנה.
אני מצטער אם הוא לא מסוגל לנשום עמוק להיות מעל כל זה ולהתעלם וממש יקח כל דבר בצורה אישית זה לא יגמר טוב.
כל התייחסות וכל פעולה שלו נגד האולטראס או אנשים פרטיים מהטוויטר רק מחזקת את המחאה
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
הוא לא צריך להתעסק בזה כל היום, אבל גם לא לתת לכל אחד לעשות מה שבא לו.איש גדול כתב:אז בעצם מה שאתה אומר שעופר כל היום צריך להתעסק עם אוהדים שמעבירים עליו ביקורתAsafasraf כתב: ↑20 מאי 2025, 16:03לא להתעלם ממי שמשאיר לך על הכסא במטוס את מה שהשאיר. לדאוג לטפל בו במסדרת החוק.איש גדול כתב: לא כל מי שכותב ביקורת על עופר בטוויטר או מקלל אותו במשחק הוא בן אדם אלים שיתנהג באלימות בסוף.
אוהדים שאחראים על הקריסה של העמותה הם האחרונים שיעבירו ביקורת על צורת הניהול שלו, על אחת כמה וכמה אוהד שמאיים בתביעות כל פעם שמשהו לא בא לו טוב.
אני אשמח שכל אוהד יגיע, אבל שגם יבין את מקומו.
- porthos
- קיבל.ה 125 לייקים
במשחק מספר 2 בגן נר, לא רק שקיללו את פופלינגר ברמה מסריחה במיוחד, אלא גם פיצצו במכות שני עובדי מועדון, ברמה של נזקקו לעזרה רפואית.
גם זו ביקורת? האנשים האלו מחפשים להרוס את הפועל כדי שהם לנצח ישארו בצד ששולט.
הביקורת על עופר מוצדקת אבל היא יצאה מכל פרופורציה.
היינו מתים ששאול יהיה 5% מעופר, מתים.
-
- קיבל.ה 1433 לייקים
מכות זה חופש הביטוי של איברי הגוף.
מה אתה רוצה מהם?
מה אתה רוצה מהם?
- porthos
- קיבל.ה 125 לייקים
-
- קיבל.ה 216 לייקים
זה נבלה
וזה לא צודק/חכם
אתם יודעים שזה שאולטראס דפוקים לא רלוונטי להתנהגות הקטנונית והילדותית של עופר נכון ?
וזה לא צודק/חכם
אתם יודעים שזה שאולטראס דפוקים לא רלוונטי להתנהגות הקטנונית והילדותית של עופר נכון ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2757 לייקים
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
הם חיים ביקום דמיוני שבו הצלחה לא חשובה בכללporthos כתב: ↑21 מאי 2025, 09:36 במשחק מספר 2 בגן נר, לא רק שקיללו את פופלינגר ברמה מסריחה במיוחד, אלא גם פיצצו במכות שני עובדי מועדון, ברמה של נזקקו לעזרה רפואית.
-
- קיבל.ה 216 לייקים
לא אמרתי שלא היו צדיקים בסדום, אבל הם מיעוט לאומת הלאומתיים שלא משנה מה עופר יעשה הם יגידו אבל האולטראס בלבלבלבלה
מדגיש שהתגובות שלו ניראות לי ילדותיות / מיותרות אבל לא איזה סיבה למלחמה אבל בהחלט סיבה להרים גבה
* מחיר מופקע לשנה הקרובה בהחלט יכול להיות כן נושא בעייתי ( מאוד )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2757 לייקים
קראתי לא מעט הודעות לגבי עופר. לא חושב שראיתי משתמש אחד שבאופן עקבי מתייחס לדברי עופר כדברי אלהים חיים. ואם כן אז אולי אולי איזה אחד.ההוא מפעם כתב: ↑21 מאי 2025, 18:23לא אמרתי שלא היו צדיקים בסדום, אבל הם מיעוט לאומת הלאומתיים שלא משנה מה עופר יעשה הם יגידו אבל האולטראס בלבלבלבלה
מדגיש שהתגובות שלו ניראות לי ילדותיות / מיותרות אבל לא איזה סיבה למלחמה אבל בהחלט סיבה להרים גבה
דווקא את המגמה ההפוכה אני מזהה לא מעט.
יחד, רק יחד! 

- Hapolo
- קיבל.ה 827 לייקים
הפרופגנדה המגוכחת של "ההמון נטול האידאה" מנותקת מהמציאות הצד שתומך בעופר חושב על טובת הפועל ויודע גם לבקר אותו ואם יעבור גבולות כאלו ואחרים גם להפוך למתנגד שלו. לעומת זאת בצד של אלו שקוראים לתומכי עופר ביביסטים באופן אירוני מתנהגים בדיוק כמוהם. אין גבולות למה שהאולטראס יכולים לעשות. אין ביקורת. הכל תמיד על הראש של כולם מתוך עיקרון שרירותי ב-2 שקל שהחליטו שמעצב את הזהות שלהם גם אם זה בא על חשבון הקבוצה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 583 לייקים
1. גם האולטראס הם מיעוט. משפיע, מעורב, עקבי- מיעוטההוא מפעם כתב: ↑21 מאי 2025, 18:23לא אמרתי שלא היו צדיקים בסדום, אבל הם מיעוט לאומת הלאומתיים שלא משנה מה עופר יעשה הם יגידו אבל האולטראס בלבלבלבלה
2. אתה בטוח שאתה לא מערבב בין ריבוי *ביטויי תמיכה* של אותם אנשים בעופר, לריבוי *אנשים* שתומכים בכל צעד שלו? כי יתכן מאד שמדובר בהרבה תגובות של אותם אנשים
3. עופר בהחלט טעה לפעמים. גם בפוסט האחרון על הכרטיסים, גם בהבאת שחקנים בלי לתאם ולחשוב עם המאמן, גם בתגובות יהירות לפני משחקים (עע יורוליג זה לא לכל אחד כמה ימים לפני שהיריבה שלנו בחצי גמר ניצחה אותנו ביד אליהו)... ועדיין אפשר להבין אוהדים שצדדים בו מול האולטראס כי.. ובכן ההתנהגות של חלקם. שנים. וככה יוצא שגם אם וכשהטענות שלהם במקום- זה כבר נגוע במוניטין שצברו. זה כמו שביבי יאמר למשל שהשופטים במשפט שלו משוחדים. גם אם יתגלו חשדות על חלקם, הוא כבר צבר מוניטין ככ רע באמינות שיתקשו לקנות (חוץ מהבייס שלו)
מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
גם אם האולטראס טועים וגם אם הם מיעוט הכמות אוהדים שהם סוחפים אחריהם במחאה היא גדולה מאוד.
האנשים שלוחשים באזניים של עופר וגם רושמים פה ובמקומות אחרים שהדבר הנכון זה להילחם בהם בכל הכוח לדעתי לא מבינים לעומק לאן זה יוביל בסוף
גם אם האולטראס טועים וגם אם הם מיעוט הכמות אוהדים שהם סוחפים אחריהם במחאה היא גדולה מאוד.
האנשים שלוחשים באזניים של עופר וגם רושמים פה ובמקומות אחרים שהדבר הנכון זה להילחם בהם בכל הכוח לדעתי לא מבינים לעומק לאן זה יוביל בסוף
-
- קיבל.ה 1106 לייקים
דינמיקה של כתHapolo כתב: ↑22 מאי 2025, 02:32 הפרופגנדה המגוכחת של "ההמון נטול האידאה" מנותקת מהמציאות הצד שתומך בעופר חושב על טובת הפועל ויודע גם לבקר אותו ואם יעבור גבולות כאלו ואחרים גם להפוך למתנגד שלו. לעומת זאת בצד של אלו שקוראים לתומכי עופר ביביסטים באופן אירוני מתנהגים בדיוק כמוהם. אין גבולות למה שהאולטראס יכולים לעשות. אין ביקורת. הכל תמיד על הראש של כולם מתוך עיקרון שרירותי ב-2 שקל שהחליטו שמעצב את הזהות שלהם גם אם זה בא על חשבון הקבוצה
-
- קיבל.ה 819 לייקים
בלתי נמנעאיש גדול כתב:מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
אני לא רואה בעיה בזה שאנשים שטוענים שהותקפו הגישו תלונה במשטרה ואח״כ תביעות אזרחיות נגד התוקפים לכאורה, אם כבר להיפך. יש שופט שעכשיו יקבע מה היה ואם היה. לטמון את הראש בחול ולהגן על התוקפים זה שורש הבעיה ואסור לעשות את זה. הלוואי ורמי היה מטפל בנזקים שהם יוצרים כבר לפני שנים וכתבתי את זה בלי סוף.איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 08:22 מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
לפי מספר המנויים וממוצע הקהל הייתי אומר שהם לא ממש סוחפים אחריהם את הקהל הרחב.
-
- קיבל.ה 907 לייקים
אני מעולם לא אמרתי להילחם בהם, אבל מידיעה, מהצד שלהם המלחמה בעופר לא תיפסק. אגב גם אם הוא מחר בבוקר מודיע שהוא חוזר לדרייב אין. הם יעשו הכל בשביל להעיף אותואיש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 08:22 מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
לא יודע למה אבל לתחושתי הסיפור נופח מעבר למימדים האמיתיים שבאמת היו שם.Red_man כתב: ↑22 מאי 2025, 10:23אני לא רואה בעיה בזה שאנשים שטוענים שהותקפו הגישו תלונה במשטרה ואח״כ תביעות אזרחיות נגד התוקפים לכאורה, אם כבר להיפך. יש שופט שעכשיו יקבע מה היה ואם היה. לטמון את הראש בחול ולהגן על התוקפים זה שורש הבעיה ואסור לעשות את זה. הלוואי ורמי היה מטפל בנזקים שהם יוצרים כבר לפני שנים וכתבתי את זה בלי סוף.איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 08:22 מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
האולטראס מביאים הרבה יותר תועלת מנזק וצריך לעשות כל מה שאפשר בשביל להחזיר אותם.
ממלחמה איתם לא יצא שום דבר טוב
עכשיו לגבי מספרי המנויים
גם פה לתחושתי המספרים נופחו
איך יכול להיות להיות שיש 8000 מנויים ורק 5600 הגיעו למשחק פליאוף נגד גלבוע?
מה יש 2500 איש שעשו מנוי והחליטו לא להגיע למשחק פליאוף? וזה עוד אם אף אחד לא קנה כרטיס שאין לו מנוי.
גם אם מסתכלים על המספרים שהגיעו לפני הפליאוף שום דבר לא נותן אינדיקציה שבאמת יש 8000 מנויים.
היה משחק או שניים עם פחות מ-3000
וזה עוד בעונה שהיינו עם המאזן הכי טוב בליגה ולקחנו תואר.
מה יהיה בעונות שפחות יתחבר?
המחאה פוגעת מאוד בכמות אוהדים שמגיעה למשחקים וצריך להגיד את זה ביושר
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
יש יותר מנויים מהדרייב ויותר קהל שמגיע מהדרייב אין וממה שחולון יכול להכיל עובדתית? התשובה היא כן וזה סותם את הויכוח על נחיצות המעבר.איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 11:00לא יודע למה אבל לתחושתי הסיפור נופח מעבר למימדים האמיתיים שבאמת היו שם.Red_man כתב: ↑22 מאי 2025, 10:23אני לא רואה בעיה בזה שאנשים שטוענים שהותקפו הגישו תלונה במשטרה ואח״כ תביעות אזרחיות נגד התוקפים לכאורה, אם כבר להיפך. יש שופט שעכשיו יקבע מה היה ואם היה. לטמון את הראש בחול ולהגן על התוקפים זה שורש הבעיה ואסור לעשות את זה. הלוואי ורמי היה מטפל בנזקים שהם יוצרים כבר לפני שנים וכתבתי את זה בלי סוף.איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 08:22 מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
עכשיו לגבי מספרי המנויים
מה יש 2500 איש שעשו מנוי והחליטו לא להגיע למשחק פליאוף?
גם אם מסתכלים על המספרים שהגיעו לפני הפליאוף שום דבר לא נותן אינדיקציה שבאמת יש 8000 מנויים.
לא יודע מה היה או לא היה. אני מאמין לפופלינגר ומה שהיא פרסמה שקרה לכל הפחות. לעניין עובדי המועדון שהותקפו יש בית משפט והוגשה תביעה. יש משטרה והוגשו תלונות. עכשיו יתברר בבית המשפט מה קרה או לא ולזה אאמין.
האולטראס עושים המון נזק כלכלי ותדמיתי. לתקוף אוהד הפועל חיפה על הפרקט בדרייב אין זה וואחד נזק. לזרוק אבוקות על הראש של אוהדי מכבי במשחק 3 זה נזק חבל על הזמן ואם היה נפצע שם אוהד כמו שנפצע הילד בטדי אז בכלל. זה מאוד מביך ללכת יום אחרי זה לעבודה ולראות חבר שישב מתחת ליציע של שלנו ומספר איך אבוקות עפו לו ליד הראש. כשאנשים מדברים על זה אח״כ זה תמיד אתם אוהדי הפועל ולך תסביר לו שאין קשר כי אותו זה לא מעניין.
יש להם תועלת פשוט כשאני סוכם את זה אל מול הנזק אני מוכן לוותר על כל החבילה. ארגוני אולטראס בארץ איבדו קשר למציאות בשנים האחרונות.
רגעRed_man כתב: ↑22 מאי 2025, 11:10יש יותר מנויים מהדרייב ויותר קהל שמגיע מהדרייב אין וממה שחולון יכול להכיל עובדתית? התשובה היא כן וזה סותם את הויכוח על נחיצות המעבר.איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 11:00לא יודע למה אבל לתחושתי הסיפור נופח מעבר למימדים האמיתיים שבאמת היו שם.Red_man כתב: ↑22 מאי 2025, 10:23
אני לא רואה בעיה בזה שאנשים שטוענים שהותקפו הגישו תלונה במשטרה ואח״כ תביעות אזרחיות נגד התוקפים לכאורה, אם כבר להיפך. יש שופט שעכשיו יקבע מה היה ואם היה. לטמון את הראש בחול ולהגן על התוקפים זה שורש הבעיה ואסור לעשות את זה. הלוואי ורמי היה מטפל בנזקים שהם יוצרים כבר לפני שנים וכתבתי את זה בלי סוף.
עכשיו לגבי מספרי המנויים
לא יודע מה היה או לא היה. אני מאמין לפופלינגר ומה שהיא פרסמה שקרה לכל הפחות. לעניין עובדי המועדון שהותקפו יש בית משפט והוגשה תביעה. יש משטרה והוגשו תלונות. עכשיו יתברר בבית המשפט מה קרה או לא ולזה אאמין.
האולטראס עושים המון נזק כלכלי ותדמיתי. לתקוף אוהד הפועל חיפה על הפרקט בדרייב אין זה וואחד נזק. לזרוק אבוקות על הראש של אוהדי מכבי במשחק 3 זה נזק חבל על הזמן ואם היה נפצע שם אוהד כמו שנפצע הילד בטדי אז בכלל. זה מאוד מביך ללכת יום אחרי זה לעבודה ולראות חבר שישב מתחת ליציע של שלנו ומספר איך אבוקות עפו לו ליד הראש. כשאנשים מדברים על זה אח״כ זה תמיד אתם אוהדי הפועל ולך תסביר לו שאין קשר כי אותו זה לא מעניין.
יש להם תועלת פשוט כשאני סוכם את זה אל מול הנזק אני מוכן לוותר על כל החבילה. ארגוני אולטראס בארץ איבדו קשר למציאות בשנים האחרונות.
למען הסר ספק אני בעד המעבר ליד אליהו וחושב שהוא היה הכרחי איתם ובלעדיהם.
רק בוא רגע נהיה כנים עם עצמנו ולא נגיד שלמחאה של האולטראס אין שום משמעות.
לא משנה כמה דברים מפגרים האולטראס עשו (והם עשו).
עדין הם בסיס מאוד חשוב של המועדון וכשטיפה לא ילך הם (וחלק גדול ממי שהצטרף אליהם למחאה) אלה שיהיו פה.
אני לא אומר שצריך לתת להם לנהל תמועדון והחליט על דברים כמו המעבר ליד אליהו אבל חד משמעית הם חלק חשוב מאוד וצריך לעשות כל מה שאפשר להחזיר אותם ובטח לא להילחם בהם
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
זה כואב לי להגיד את זה, באמת, אבל המשפט הזה לא נכון ואפילו לגמרי הפוך כבר תקופה לא קצרה.
עובדתית, הוכח שאפשר לזכות ביורוקאפ גם בלי התמיכה שלהם ויותר מזה, אבוקות וזריקתן הן הסיבה שכנראה לא יהיה לנו יתרון ביתיות השנה בגמר.
תגיד לי זה לא האולטראס שזרקו? סבבה , אבל זה לגמרי המושפעים מהם והאווירה שהם מביאים שגרמה לזה.
בקיצור, אנחנו היום במצב שעם כל הכבוד והרצון לעידוד שהם מביאים, הם עושים יותר נזק מתועלת.
- Red Wolf
- קיבל.ה 897 לייקים
אני בגדול מסכים איתך (אני גם מסכים איתך שלדעתי אין באמת 8000 מנויים זה פשוט לא מסתדר עם המספרים)איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 11:18רגעRed_man כתב: ↑22 מאי 2025, 11:10יש יותר מנויים מהדרייב ויותר קהל שמגיע מהדרייב אין וממה שחולון יכול להכיל עובדתית? התשובה היא כן וזה סותם את הויכוח על נחיצות המעבר.איש גדול כתב: ↑22 מאי 2025, 11:00
לא יודע למה אבל לתחושתי הסיפור נופח מעבר למימדים האמיתיים שבאמת היו שם.
עכשיו לגבי מספרי המנויים
למען הסר ספק אני בעד המעבר ליד אליהו וחושב שהוא היה הכרחי איתם ובלעדיהם.
רק בוא רגע נהיה כנים עם עצמנו ולא נגיד שלמחאה של האולטראס אין שום משמעות.
לא משנה כמה דברים מפגרים האולטראס עשו (והם עשו).
עדין הם בסיס מאוד חשוב של המועדון וכשטיפה לא ילך הם (וחלק גדול ממי שהצטרף אליהם למחאה) אלה שיהיו פה.
אני לא אומר שצריך לתת להם לנהל תמועדון והחליט על דברים כמו המעבר ליד אליהו אבל חד משמעית הם חלק חשוב מאוד וצריך לעשות כל מה שאפשר להחזיר אותם ובטח לא להילחם בהם
והנושא נטחן פה באמת בצורה בלתי רגילה
אבל מה זה אומר צריך לעשות כל מה שאפשר להחזיר אותם?
פה שורש הבעיה
קודם כל אסור בשום פנים ואופן לנרמל הורדת נקודות על אבוקות.מילפורד כתב: ↑22 מאי 2025, 11:20זה כואב לי להגיד את זה, באמת, אבל המשפט הזה לא נכון ואפילו לגמרי הפוך כבר תקופה לא קצרה.
עובדתית, הוכח שאפשר לזכות ביורוקאפ גם בלי התמיכה שלהם ויותר מזה, אבוקות וזריקתן הן הסיבה שכנראה לא יהיה לנו יתרון ביתיות השנה בגמר.
תגיד לי זה לא האולטראס שזרקו? סבבה , אבל זה לגמרי המושפעים מהם והאווירה שהם מביאים שגרמה לזה.
בקיצור, אנחנו היום במצב שעם כל הכבוד והרצון לעידוד שהם מביאים, הם עושים יותר נזק מתועלת.
אפשר להתווכח אם זה נחוץ.
בהרבה מקומות בעולם מדליקים אבוקות אפילו פה בארץ קבוצות שהם לא הפועל הדליקו אבוקות רק העונה.
האווירה שהאולטראס עושים שווה הרבה וזה שווה הרבה יוצר מהנזק שהם עושים לדעתי.
בקשר לזכיה בתארים בלי האולטראס?
ברור שזה אפשרי כשיש בעל חזק כמו עופר.
אבל מה היה לפני עופר? ומה יהיה כשעופר יחליט ללכת?
אתה יודע מי החזיק ומי יחזיק תמעודון הזה רלוונטי ?
אז אני אגיד לך- האולטראס וחלק גדול ממי שמחרים כרגע.