הוא לא צריך להתעסק בזה כל היום, אבל גם לא לתת לכל אחד לעשות מה שבא לו.איש גדול כתב:אז בעצם מה שאתה אומר שעופר כל היום צריך להתעסק עם אוהדים שמעבירים עליו ביקורתAsafasraf כתב: ↑20 מאי 2025, 16:03לא להתעלם ממי שמשאיר לך על הכסא במטוס את מה שהשאיר. לדאוג לטפל בו במסדרת החוק.איש גדול כתב: לא כל מי שכותב ביקורת על עופר בטוויטר או מקלל אותו במשחק הוא בן אדם אלים שיתנהג באלימות בסוף.
מי שיתנהג באלימות שיטופל במסגרת החוק.
עופר מתעסק הרבה פעמים בשטויות ולא משנה כמה תנסו לגמד את זה בסוף זה יוצר כל פעם איזה סיפור חדש שמרחיק עוד אנשים
אוהד אחד ״עשה רוח״ שרק בגלל שכבר רכש מנוי הוא מתכוון ללכת, אז עופר אמר שידאג שכספו יוחזר לו. לא היה צריך להגיב, אבל גם זה לא ביג דיל. שאף אחד לא ירגיש אבו עלי.
ד״א מה עשה אדון שאקי למי שלא בא לו טוב בתגובות בטויטר? לפי אנשים כאן הוא היה חוסם ומאיים בתביעה. זה יותר טוב?
אולי אדון פוליטי שמזלזל בינאי ומתגרה בו על מחירי הכרטיסים בפייסבוק? מזכיר ששניהאלה היו בועד המנהל של העמותה הכושלת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
דרך מוציינת להפסיד את כל המתנדנדים
אני לא רוצה להתייחס לאנשים בשמות שלהם אבל בכללי לכל אוהד מותר להעביר ביקורת על מה שבא לו ולכל אוהד מותר להחליט לא להגיע ליד אליהו.
האנשים האלה חיים את הפועל יותר זמן מעופר זה בטוח.
למרות שלדעתי הם קיבלו החלטה לא נכונה בנושא יד אליהו הם לא האוייבים שלי ואני יותר מאשמח שיתחרטו ויגיעו
אוהדים שאחראים על הקריסה של העמותה הם האחרונים שיעבירו ביקורת על צורת הניהול שלו, על אחת כמה וכמה אוהד שמאיים בתביעות כל פעם שמשהו לא בא לו טוב.
אני אשמח שכל אוהד יגיע, אבל שגם יבין את מקומו.
Sent from my iPhone using Tapatalk