אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

בז'רנו כתב: 24 אפריל 2025, 12:00 העניין הוא שהמשחק הזה הוא לא קנה מידה לכלום.
שום מערך או הרכב שברדה היה עולה לא היה עוזר לנו.
אני מזכיר שוב , שיש לנו, בגדול, 2 שחקנים שיכולים להיות בהרכב בליגת העל.כל השאר זה מקסימום שחקני ליגה שנייה ועוד 5 שחקני ספסל הליגת העל.
המבחן האמיתי הוא מול רמת גן.
האמת שאני לא ממש אופטימי.אין לנו שחקן שיתחיל לבעוט בתחת לשחקנים שיצאו מההלם ויתחילו לשחק כדורגל.
אולי שחר פיבן.אבל הוא עדיין חדש יחסית.
דרך אגב- זו גם מסקנה לשנה הבאה.להתחיל להביא שחקנים " רעים" ולא רכיכות כמו גוני נאור למשל
לא אבל גוני נאור יש לו לוק אינטליגנטי וטכניקה אדירה שהוא פשוט עוד לא קיבל הזדמנות להראות, הוא רק צריך את הקשר הזר הנכון שיעשה את כל העבודה ואז הוא יראה ממש טוב לידו כאחד שלא עושה כלום.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

amorphis כתב: 24 אפריל 2025, 12:58
7even כתב: 24 אפריל 2025, 12:11
אני מזכיר שוב , שיש לנו, בגדול, 2 שחקנים שיכולים להיות בהרכב בליגת העל.כל השאר זה מקסימום שחקני ליגה שנייה ועוד 5 שחקני ספסל הליגת העל.
האמת שאני לא ממש אופטימי.אין לנו שחקן שיתחיל לבעוט בתחת לשחקנים שיצאו מההלם ויתחילו לשחק כדורגל.
דרך אגב- זו גם מסקנה לשנה הבאה.להתחיל להביא שחקנים " רעים" ולא רכיכות כמו גוני נאור למשל
השאלה מה ההגדרה ל'הרכב בליגת העל'
הרכב לעירוני טבריה או הרכב לקבוצה עם קצת שאיפות?
אם זה לתחתית ליגת העל, יש להפועל לפחות 8-9 שחקנים שיכולים בקלות לשחק בקבוצת תחתית בליגת העל. אפילו בהרכב.
אין שם איזו ווסטהאם או אסטון וילה. סה"כ אשדוד, חדרה, טבריה וכו'.

אם הפועל רוצה לעשות את הצעד קדימה בשאיפה לפלייאוף עליון שנה הבאה אז - טוריאל, פיבן, קורין יכולים בהחלט להיות שחקני הרכב. נאור, אלקוקין, רן בנימין כמחליפים.
זהו. שם זה אמור להסתיים.

אם יותר מ-3 שחקנים ממשיכים בהרכב הפותח זה מתכון לעוד ועוד תבוסות.
ורז שלמה, רועי גורדנה, אלון תורג'מן, אושר דוידה, למקין, בלוריאן ,שי אליאס הם כן שחקנים לסגל של קבוצה שרצה לאליפות? ג'רפי ? כולם אחד אחד נכשלנו בהפועל ולא היו מספיק טובים.
להפועל יש כרגע סגל ישראלי מצויין , זרים בהחלט לא מספיק טובים ( מלבד מאקריץ שלדעתי אחלה זר שישי) וזה מה שעושה את ההבדל.
בכל שנה שפתאום משהו לא הולך להפועל ( כלומר כל שנה מאז הדאבל) הפועל עושה מהפכה בסגל, אבל מה כבר עברו פה כמעט כל שחקן ישראלי ששווה משהו .. זה לא קשור רק לאיכות השחקנים, צריכים לרוץ יחד ,להתגבש כקבוצה.
לא כל הסגל כמובן אבל גם לא רק 3-4 שחקנים לדעתי
לדעתי חלק מהשמות שנתת הם לא שחקני הרכב בקבוצות שלהם.
ומה זה סגל ישראלי מצויין שכרגע בהפועל?
מצויין יחסית לטבריה או מצויין ברמה שאפשר לסיים מקום 4 עם בחירת זרים טובה?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

Shacham כתב: 24 אפריל 2025, 11:14 חייב להגיד שההימור שלו על ההנעת כדור פחות מפריע לי, בסוף כן הצלחנו לייצר קצת מול קבוצה שהיא הרבה יותר איכותית מאיתנו. הגול השלישי עם האיבוד של ג'וקו זה מבחינתי לא אשמת ההנעת כדור של ברדה אלא פשוט טעות של שחקן לא אחראי, לגמרי היה מצופה ממנו להתמודד בסיטואציה הזאת.

הטעויות של ברדה היו:
1. הפתיחה עם ארי כהן שהוא נגר גמור לעומת רוטמן שבתקופה טובה,
2. הפתיחה עם מקאריץ' שפשוט לא זז כשהקבוצה בלי הכדור לעומת שבירו שמשתתף תמיד במשחק לחץ. וזה לא שמקאריץ' רלוונטי בהתקפות מעבר או משהו, הוא מועיל רק במשחקים שאנחנו שולטים ומכניסים הרבה כדורים להתקפה, כלומר באר שבע זה המשחק האחרון לפתוח איתו.
3. הכי גרוע ומדאיג - זה שהוא לא ידע להתמודד עם מה שהלך באגף ימין שלנו בהגנה, כשכבר בדקה 10 קלטנו ביציע שגנאח מגיע למצא'פ על טוריאל כל התקפה. 3 גולים חטפנו משם, ואני מאמין שגם ברדה קלט את זה ופשוט לא מצא פתרונות. יש מצב שגם במחצית השניה זה היה ממשיך אם לא האדום.

בכל מקרה באר שבע זה לא סתם "קבוצה מקום ראשון בליגת העל", היא אחת הקבוצות המרשימות שהיו פה בעשור האחרון אם לא יותר. מזכיר שלפני חודש הם הפכו ב9 שחקנים על נתניה שבפלייאוף העליון. והם כבר נתנו כמה חמישיות ושישיות העונה.
מסכימה.
למרות שרציתי שיפתח עם מקאריץ כי שבירו באמת נגר, אבל כנראה שזה לא היה יותר מדי משנה
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

amorphis כתב: 24 אפריל 2025, 12:58
7even כתב: 24 אפריל 2025, 12:11
השאלה מה ההגדרה ל'הרכב בליגת העל'
הרכב לעירוני טבריה או הרכב לקבוצה עם קצת שאיפות?
אם זה לתחתית ליגת העל, יש להפועל לפחות 8-9 שחקנים שיכולים בקלות לשחק בקבוצת תחתית בליגת העל. אפילו בהרכב.
אין שם איזו ווסטהאם או אסטון וילה. סה"כ אשדוד, חדרה, טבריה וכו'.

אם הפועל רוצה לעשות את הצעד קדימה בשאיפה לפלייאוף עליון שנה הבאה אז - טוריאל, פיבן, קורין יכולים בהחלט להיות שחקני הרכב. נאור, אלקוקין, רן בנימין כמחליפים.
זהו. שם זה אמור להסתיים.

אם יותר מ-3 שחקנים ממשיכים בהרכב הפותח זה מתכון לעוד ועוד תבוסות.
ורז שלמה, רועי גורדנה, אלון תורג'מן, אושר דוידה, למקין, בלוריאן ,שי אליאס הם כן שחקנים לסגל של קבוצה שרצה לאליפות? ג'רפי ? כולם אחד אחד נכשלנו בהפועל ולא היו מספיק טובים.
להפועל יש כרגע סגל ישראלי מצויין , זרים בהחלט לא מספיק טובים ( מלבד מאקריץ שלדעתי אחלה זר שישי) וזה מה שעושה את ההבדל.
בכל שנה שפתאום משהו לא הולך להפועל ( כלומר כל שנה מאז הדאבל) הפועל עושה מהפכה בסגל, אבל מה כבר עברו פה כמעט כל שחקן ישראלי ששווה משהו .. זה לא קשור רק לאיכות השחקנים, צריכים לרוץ יחד ,להתגבש כקבוצה.
לא כל הסגל כמובן אבל גם לא רק 3-4 שחקנים לדעתי
בדיוק
וינסנט
קיבל.ה  391 לייקים

מודה לו אבל סקפטי מאוד לגביו, מה שבקושי מספיק ללאומית לא יספיק לליגת העל שהיא רמה מעל. הסגל של פ״ת לא יותר טוב משלנו והם משחקים הרבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 28 אפריל 2025, 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

בליגה הלאומית לא בונים כלום.
המטרה היחידה היתה מקום ראשון או שני.
ברדה השיג את זה.
שנה הבאה סיפור אחר .
תודה לברדה.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

וינסנט כתב:אני סקפטי מאוד לגביו, מה שבקושי מספיק ללאומית לא יספיק לליגת העל שהיא רמה מעל. הסגל של פ״ת לא יותר טוב משלנו והם משחקים הרבה יותר טוב.
מה דעתך להגיש מועמדות להיות המאמן או לפחות המנהל המקצועי של הפועל?
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  267 לייקים

עמד במשימה והוציא אותנו מחתיכת בוץ וכל הכבוד לו.
מכאן והלאה - דף חלק ונקי.
מקווה שיבנה פה קבוצה איכותית
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

בינתים חלום מא' עד ת'
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Mario
קיבל.ה  347 לייקים

מבחינתי עשה את הבלתי יאומן 12 נקודות הפרש ממקום ראשון שהפועל כפר שלם, הפועל ר"ג והפועל פ"ת בשיא, עשה רצף מדהים, איזן את הקבוצה וחיזק אותה היכן שהיה צריך.
אשכרה עם דגו ממשיך אנחנו היום מכריזים על עונה נוספת בלאומית, רק המחשבה מפחידה אותי.
תודה רבה ברדה.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

אוהב אותו
אחלה ברדה
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

עמד במשימה לגמרי
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Mario כתב: 28 אפריל 2025, 21:49 מבחינתי עשה את הבלתי יאומן 12 נקודות הפרש ממקום ראשון שהפועל כפר שלם, הפועל ר"ג והפועל פ"ת בשיא, עשה רצף מדהים, איזן את הקבוצה וחיזק אותה היכן שהיה צריך.
אשכרה עם דגו ממשיך אנחנו היום מכריזים על עונה נוספת בלאומית, רק המחשבה מפחידה אותי.
תודה רבה ברדה.
עבודה טובה שלו אבל בלתי יאומן זה מוגזם , בסוף דגו היה ממש גרוע ולכן הרצף הזה נראה לנו כמו נס
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

תודה לך
יש הרבה עבודה לקראת העונה הבאה
בהצלחה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Mario
קיבל.ה  347 לייקים

רק הפועל כתב: 28 אפריל 2025, 22:11
Mario כתב: 28 אפריל 2025, 21:49 מבחינתי עשה את הבלתי יאומן 12 נקודות הפרש ממקום ראשון שהפועל כפר שלם, הפועל ר"ג והפועל פ"ת בשיא, עשה רצף מדהים, איזן את הקבוצה וחיזק אותה היכן שהיה צריך.
תודה רבה ברדה.
עבודה טובה שלו אבל בלתי יאומן זה מוגזם , בסוף דגו היה ממש גרוע ולכן הרצף הזה נראה לנו כמו נס
פייר, אני לא האמנתי שהוא יצליח לסגור את הפער הזה, הקבוצה הייתה אפורה ודיכאונית תחת דגו, להזכיר לך שגם תיקו בעפולה זה תוצאה טובה ?
טוב שעברנו את זה וחזרנו למקום הטבעי שלנו.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

אחלה ברדה, אם הוא לא מגיעאני חוששת שהיינו מבלים עוד שנה בסיוט הזה
תודה :heart: :rose:
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

אני חושב שזה ברור לכולם שבלעדיו היינו נשארים בלאומית. פשוט רצף מטורף.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

רוב הסיכויים שגם בלעדיו היינו צולחים את הליגה החלשה הזו אבל זה רק ספקולציות, הגיע והרים אותנו למעלה מיידית מינוי סופר סופר מוצלח כל הכבוד גם למי שהביא אותו
רדיוס לבית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Hapolo כתב: 28 אפריל 2025, 23:14 רוב הסיכויים שגם בלעדיו היינו צולחים את הליגה החלשה הזו אבל זה רק ספקולציות, הגיע והרים אותנו למעלה מיידית מינוי סופר סופר מוצלח כל הכבוד גם למי שהביא אותו
בגדול אני מאמין שעם דגו היה נשאר פה היה קרב קשה עם כפר שלם או רמת גן עד המחזור האחרון על העלייה (שזה מצב בלתי נסבל ) עם ברדה עלינו בקלות בסוף ולא באמת היה חשש
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  333 לייקים

תודה על הכל!
ברדה, או ברדה עולה :rose:
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

רק הפועל כתב: 29 אפריל 2025, 00:35
Hapolo כתב: 28 אפריל 2025, 23:14 רוב הסיכויים שגם בלעדיו היינו צולחים את הליגה החלשה הזו אבל זה רק ספקולציות, הגיע והרים אותנו למעלה מיידית מינוי סופר סופר מוצלח כל הכבוד גם למי שהביא אותו
בגדול אני מאמין שעם דגו היה נשאר פה היה קרב קשה עם כפר שלם או רמת גן עד המחזור האחרון על העלייה (שזה מצב בלתי נסבל ) עם ברדה עלינו בקלות בסוף ולא באמת היה חשש
אם הסיפור לא היה מתייצב עם דגו בשלב מסויים אז סביר שזה היה קורה לאחר שינוי בעמדת המאמן. לא בטוח שבצורה הסוחפת שהייתה עם ברדה אבל ברמה מספיקה. הסיפור היה 100 אחוז מנטלי לא הרכבים או שיטת משחק ולכן ראינו שינוי בביטחון ובתוצאות של הקבוצה כל כך מהר
רדיוס לבית"ר!
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

רק הפועל כתב: 29 אפריל 2025, 00:35
אבל זה לא אומר שהוא מתאים למטרות בליגת העל.
אני מאוד אוהב אותו, מאוד. אבל כמו שראינו בחודש האחרון ששחקנים שחשבנו שיכולים להתאים לליגת העל, לא צריכים (לדעתי) להיות איתנו שנה הבאה (נאסר, מורגן) אז גם ברדה מאוד מדאיג אותי. המון טעויות גם בניהול משחק, גם באיך שהקבוצה עומדת על המגרש ובעיקר בזה ששחקנים עושים אותן טעויות פעם אחר פעם (רן בנימינים כאלה) ולא משתפרים.
אני באמת חושב שמהסגל הזה בשביל להיות קבוצה טובה בליגת העל אתה יכול להשאיר 4-5 שחקנים, לא יותר וגם הם מגרדים את הספסל. אתה יכול להיות עם תקציב של 60 מיליון, אם לא תדע לבנות נכון את הקבוצה זה לא שווה כלום וגם בוקסה שכשל בקדנציה הקודמת שלו אצלנו וגם ברדה מדאיגים אותי
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אני לא בטוח.
פ"ת היו עולים בוודאות בלי קשר לברדה או מסאי, מה שאומר שנשארת עולה אחת.
כשמתסכלים על צבירת הנקודות של הפועל ר"ג, מגלים שבמשחקים מול יתר הליגה (כלומר המשחקים שלא בין 4 הראשונות), הם עם 61/81 ואנחנו עם 61/75.
כלומר בכל מה שקשור למשחקים נגד ההרצליות והעפולות, ר"ג עשתה 75%. אני לא בטוח שעם מסאי היינו עוברים אותם.
כן צריך להגיד שעם מסאי נצחנו אותם בחוץ 3-1 אחרי פיגור במחצית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  267 לייקים

עם מסאי בחיים לא היינו עולים.
הוא העמיד על הדשא קבוצה שלא הצליחה לנצח את כפר קאסם ואום אל פאחם
נראנו איתו פשוט זוועה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

ואולי עם מסאי היו מגיעים שינויים בינואר שעושים את ההבדל וכן היינו עולים.
בכל מקרה אני די בטוח שאיתו הסיכויים להעפלה היו יורדים משמעותית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רק נזכיר שברדה הגיע למשחק הראשון שלו כשהפועל 12(!) נק' מהמקום הראשון ובמקום הרביעי, ומארחת עדיין בלי שום שחקן חיזוק את בני יהודה.
אז בהגדרת המשימה הוא עבר בהצטיינות עםפ ה-51 מ-53 המטורף הזה. פשוט פסיכי.

עכשיו לדבר האמיתי.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

7even כתב: 29 אפריל 2025, 11:23 רק נזכיר שברדה הגיע למשחק הראשון שלו כשהפועל 12(!) נק' מהמקום הראשון ובמקום הרביעי, ומארחת עדיין בלי שום שחקן חיזוק את בני יהודה.

עכשיו לדבר האמיתי.
אף אחד לא לוקח מברדה את מה שהוא עשה בעונה הזו, אבל צריך להפריד שניה בין התוצאות בליגה הלאומית לבין היכולות שלו לקחת קבוצה בליגת העל ולבנות אותה ככה שתוך 3 שנים תתמודד על האליפות ותוך כדי תעמיד רף השגי מסוים.
יש המון מורות אדומות ממה שראינו השנה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

redrony כתב: 29 אפריל 2025, 11:27
7even כתב: 29 אפריל 2025, 11:23 רק נזכיר שברדה הגיע למשחק הראשון שלו כשהפועל 12(!) נק' מהמקום הראשון ובמקום הרביעי, ומארחת עדיין בלי שום שחקן חיזוק את בני יהודה.

עכשיו לדבר האמיתי.
אף אחד לא לוקח מברדה את מה שהוא עשה בעונה הזו, אבל צריך להפריד שניה בין התוצאות בליגה הלאומית לבין היכולות שלו לקחת קבוצה בליגת העל ולבנות אותה ככה שתוך 3 שנים תתמודד על האליפות ותוך כדי תעמיד רף השגי מסוים.
איפה נאמר שתוך 3 שנים מתמודדים על אליפות?
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

לא אשכח את מה שעשה השנה, כמו שלא אשכח לשלילה לאבוקסיס את מה שעשה בשנה לפניה.
מה שיקרה בשנה הבאה יכול ליפול ולקום על הרבה דברים ובינינו? אני די פסימי עם רמת הציפיות פה.
כך או כך - צריך לזכור שבלעדיו כנראה אנחנו מעבירים עוד שנה בעפולה, כפר קאסם וכפר סבא
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

7even כתב: 29 אפריל 2025, 12:37

עכשיו לדבר האמיתי.
אני הכרזתי
מה לדעתך צריכה להיות השאיפה של הפועל בטווח הבינוני?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

redrony כתב: 29 אפריל 2025, 12:56

אני הכרזתי
לטעמי התייצבות כשקבוצת פלייאוף עליון קבועה מהעונה הקרובה עד 2028-29 ובשאיפה השתתפות במפעל אירופי.
משם לשאוף להעלות את הרף.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

7even כתב: 29 אפריל 2025, 13:07

אני הכרזתי
לטעמי התייצבות כשקבוצת פלייאוף עליון קבועה מהעונה הקרובה עד 2028-29 ובשאיפה השתתפות במפעל אירופי.
משם לשאוף להעלות את הרף.
בוא נתחיל מזה שלפחות לדעתי פלייאוף עליון כמטרה זה משהו שאני לא אוהב כי זו מטרה מלאכותית בגלל שיטת משחקים מטופשת (בעיניי כמובן). מקום 6 בלי שום שאיפה השגית או 7 שאתה לא בסכנת ירידה זה אותו דבר.
אני חושב שהמטרה של הפועל צריכה להיות בצמרת תוך כדי כדורגל נורמלי (לא מה שראינו מהקבוצה בעשור האחרון) ויכולת להתמודד במשחקים נתונים עם קבוצות טופ 3-4 בארץ ןכדורגל כזה שנולך ומשתפר שכל עונה עם שינוי של 2-3 שחקנים מקרב בעוד צעד להתמודדות על אליפות. תהליך בדומה למה שב״ש עשו אחרי שחזרו לליגת העל עם אלונה. יש גם את הדוגמה של מכבי עם גולדהאר אבל הם די עברו מאפס ל 100 בין 11-12 ל 12-13 (בתוספת זה שלא היתה שום קנדידטית אמיתית בליגה להתמודד מולם)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

redrony כתב: 29 אפריל 2025, 14:02

אני הכרזתי
משם לשאוף להעלות את הרף.
בוא נתחיל מזה שלפחות לדעתי פלייאוף עליון כמטרה זה משהו שאני לא אוהב כי זו מטרה מלאכותית בגלל שיטת משחקים מטופשת (בעיניי כמובן). מקום 6 בלי שום שאיפה השגית או 7 שאתה לא בסכנת ירידה זה אותו דבר.
אני חושב שהמטרה של הפועל צריכה להיות בצמרת תוך כדי כדורגל נורמלי (לא מה שראינו מהקבוצה בעשור האחרון) ויכולת להתמודד במשחקים נתונים עם קבוצות טופ 3-4 בארץ ןכדורגל כזה שנולך ומשתפר שכל עונה עם שינוי של 2-3 שחקנים מקרב בעוד צעד להתמודדות על אליפות. תהליך בדומה למה שב״ש עשו אחרי שחזרו לליגת העל עם אלונה. יש גם את הדוגמה של מכבי עם גולדהאר אבל הם די עברו מאפס ל 100 בין 11-12 ל 12-13 (בתוספת זה שלא היתה שום קנדידטית אמיתית בליגה להתמודד מולם)
אין לי שום בעיה עם כל מה שאמרת כי זה בדיוק מה שאני חושב. אתה רשמת קבוצת צמרת, אני פלייאוף עליון. סיים שיט.
קח רק בחשבון שגם אם יבוא לפה רכש מטורף, יקח לו זמן להתחבר, להבין מי נגד מי ולהנחיל לכל הדבר הזה שיטת משחק.
רוב קבוצות הצמרת רצות יחד לפחות שנה-שנתיים אם לא יותר...יש בין השחקנים שלהן תיאום ושיטת משחק שאתה תצטרך להתחיל להנחיל מאפס.

אם יבואו לפה שחקנים מספיק טובים ולא נזלזל בעמדות פחות סקסיות כמו מגנן ימני או שמאלי רק כי נביא איזה בלם או חלוץ ברמה גבוהה...גם לא נתבטל מול הגדולות.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

7even כתב: 29 אפריל 2025, 14:13
redrony כתב: 29 אפריל 2025, 14:02

משם לשאוף להעלות את הרף.
אין לי שום בעיה עם כל מה שאמרת כי זה בדיוק מה שאני חושב. אתה רשמת קבוצת צמרת, אני פלייאוף עליון. סיים שיט.
קח רק בחשבון שגם אם יבוא לפה רכש מטורף, יקח לו זמן להתחבר, להבין מי נגד מי ולהנחיל לכל הדבר הזה שיטת משחק.
רוב קבוצות הצמרת רצות יחד לפחות שנה-שנתיים אם לא יותר...יש בין השחקנים שלהן תיאום ושיטת משחק שאתה תצטרך להתחיל להנחיל מאפס.

אם יבואו לפה שחקנים מספיק טובים ולא נזלזל בעמדות פחות סקסיות כמו מגנן ימני או שמאלי רק כי נביא איזה בלם או חלוץ ברמה גבוהה...גם לא נתבטל מול הגדולות.
כן, אני מסכים. אגב, הכי חשוב זה צוות מקצועי שיידע איך לבנות א הקבוצה בצורה הדרגתית ונכונה ואיך להשתמש בשחקנים. אני מקווה שאנחנו לא נופלים פה
KingZivos
קיבל.ה  71 לייקים

קודם כל תודה רבה 🙏
במבחן ההצלחה עבר ועבר בגדול והוכיח את עצמו והוציא מיטב מהשחקנים.
אבל משהו קטן- גם במשחקים ש״ריסקנו״ הכדורגל היה משעמם. אני מקווה שזה בגלל נטו שזה מה שאפשר להוציא עם השחקנים האלו, ועם סגל שהוא בונה, עם יותר תקציב ויותר איכות- נצליח לראות בעונה הבאה ניצחונות, וגם כדורגל טוב.
adom4
קיבל.ה  448 לייקים

המינימום שצריך לכוון אליו עונה הבאה זה אירופה, זאת הדרך היחידה שנצליח לבנות פה משהו לטווח ארוך.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

adom4 כתב: 29 אפריל 2025, 14:46 המינימום שצריך לכוון אליו עונה הבאה זה אירופה, זאת הדרך היחידה שנצליח לבנות פה משהו לטווח ארוך.
הדרך לשיקום המועדון ארוכה. קרוב ל-20 שנה אנחנו מועדון בנפילה חופשית. התחלפו בעלים. התחלפו מאמנים ושחקנים בקצב משוגע.
צריך יציבות והמשכיות ניהולית ומקצועית.
יש שני מועדונים מעל ליגה מבחינה תקציבית. יש מועדון כמו ב"ש עם רצף של צמרת למרות תקציב שלישי בגודל. ביתר מתחזקת גם בגלל שהיא הקבוצה של המשטר.
צריך קודם כל עונה עם פליי אוף עליון בלי סימני שאילה. כל השאר מעבר למקומות 5-6 , בונוס.
adom4
קיבל.ה  448 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 29 אפריל 2025, 19:00
adom4 כתב: 29 אפריל 2025, 14:46 המינימום שצריך לכוון אליו עונה הבאה זה אירופה, זאת הדרך היחידה שנצליח לבנות פה משהו לטווח ארוך.
הדרך לשיקום המועדון ארוכה. קרוב ל-20 שנה אנחנו מועדון בנפילה חופשית. התחלפו בעלים. התחלפו מאמנים ושחקנים בקצב משוגע.
יש שני מועדונים מעל ליגה מבחינה תקציבית. יש מועדון כמו ב"ש עם רצף של צמרת למרות תקציב שלישי בגודל. ביתר מתחזקת גם בגלל שהיא הקבוצה של המשטר.
צריך קודם כל עונה עם פליי אוף עליון בלי סימני שאילה. כל השאר מעבר למקומות 5-6 , בונוס.
אני מצטער אבל לכוון לפלייאוף עליון לא יקדם אותך בכלום, הפועל צריכה להיות באירופה כמה שיותר מהר ואם לא מכוונים לשם כבר מהעונה הבאה אז זה יהיה בזבוז זמן של כולנו.
פעם ראשונה בהיסטוריה שיש בעלים עמיד במועדון הזה וצריך לנצל את זה, לא אומר שבראש צריך להשתגע כמו עופר אבל חייבים חייבים חייבים לכוון לפחות למקומות 3-4.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

adom4 כתב: 29 אפריל 2025, 19:23
אני מצטער אבל לכוון לפלייאוף עליון לא יקדם אותך בכלום, הפועל צריכה להיות באירופה כמה שיותר מהר ואם לא מכוונים לשם כבר מהעונה הבאה אז זה יהיה בזבוז זמן של כולנו.
פעם ראשונה בהיסטוריה שיש בעלים עמיד במועדון הזה וצריך לנצל את זה, לא אומר שבראש צריך להשתגע כמו עופר אבל חייבים חייבים חייבים לכוון לפחות למקומות 3-4.
מה זה לכוון לאירופה. כשאתה מדבר על פליאוף עליון זה אירופה.
הבעיה שיש כרגע 4 קבוצות מאוד חזקות ורק 4 כרטיסים. לסיים 5 זה כישלון?
adom4
קיבל.ה  448 לייקים

El dudernio כתב: 29 אפריל 2025, 23:03
adom4 כתב: 29 אפריל 2025, 19:23

מה זה לכוון לאירופה. כשאתה מדבר על פליאוף עליון זה אירופה.
הבעיה שיש כרגע 4 קבוצות מאוד חזקות ורק 4 כרטיסים. לסיים 5 זה כישלון?
לא יודע אם כישלון מוחלט בהתחשב במה שעברנו אבל כן, מקום חמישי זה לא מה שהפועל צריכה לכוון אליו גם עכשיו.
צריך לחשוב גדול אחרת נתקע באותו מקום.
שליחת תגובה