לא אבל גוני נאור יש לו לוק אינטליגנטי וטכניקה אדירה שהוא פשוט עוד לא קיבל הזדמנות להראות, הוא רק צריך את הקשר הזר הנכון שיעשה את כל העבודה ואז הוא יראה ממש טוב לידו כאחד שלא עושה כלום.בז'רנו כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:00 העניין הוא שהמשחק הזה הוא לא קנה מידה לכלום.
שום מערך או הרכב שברדה היה עולה לא היה עוזר לנו.
אני מזכיר שוב , שיש לנו, בגדול, 2 שחקנים שיכולים להיות בהרכב בליגת העל.כל השאר זה מקסימום שחקני ליגה שנייה ועוד 5 שחקני ספסל הליגת העל.
המבחן האמיתי הוא מול רמת גן.
האמת שאני לא ממש אופטימי.אין לנו שחקן שיתחיל לבעוט בתחת לשחקנים שיצאו מההלם ויתחילו לשחק כדורגל.
אולי שחר פיבן.אבל הוא עדיין חדש יחסית.
דרך אגב- זו גם מסקנה לשנה הבאה.להתחיל להביא שחקנים " רעים" ולא רכיכות כמו גוני נאור למשל
אליניב ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לדעתי חלק מהשמות שנתת הם לא שחקני הרכב בקבוצות שלהם.amorphis כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:58ורז שלמה, רועי גורדנה, אלון תורג'מן, אושר דוידה, למקין, בלוריאן ,שי אליאס הם כן שחקנים לסגל של קבוצה שרצה לאליפות? ג'רפי ? כולם אחד אחד נכשלנו בהפועל ולא היו מספיק טובים.7even כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:11השאלה מה ההגדרה ל'הרכב בליגת העל'בז'רנו כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:00 העניין הוא שהמשחק הזה הוא לא קנה מידה לכלום.
אני מזכיר שוב , שיש לנו, בגדול, 2 שחקנים שיכולים להיות בהרכב בליגת העל.כל השאר זה מקסימום שחקני ליגה שנייה ועוד 5 שחקני ספסל הליגת העל.
האמת שאני לא ממש אופטימי.אין לנו שחקן שיתחיל לבעוט בתחת לשחקנים שיצאו מההלם ויתחילו לשחק כדורגל.
דרך אגב- זו גם מסקנה לשנה הבאה.להתחיל להביא שחקנים " רעים" ולא רכיכות כמו גוני נאור למשל
הרכב לעירוני טבריה או הרכב לקבוצה עם קצת שאיפות?
אם זה לתחתית ליגת העל, יש להפועל לפחות 8-9 שחקנים שיכולים בקלות לשחק בקבוצת תחתית בליגת העל. אפילו בהרכב.
אין שם איזו ווסטהאם או אסטון וילה. סה"כ אשדוד, חדרה, טבריה וכו'.
אם הפועל רוצה לעשות את הצעד קדימה בשאיפה לפלייאוף עליון שנה הבאה אז - טוריאל, פיבן, קורין יכולים בהחלט להיות שחקני הרכב. נאור, אלקוקין, רן בנימין כמחליפים.
זהו. שם זה אמור להסתיים.
אם יותר מ-3 שחקנים ממשיכים בהרכב הפותח זה מתכון לעוד ועוד תבוסות.
להפועל יש כרגע סגל ישראלי מצויין , זרים בהחלט לא מספיק טובים ( מלבד מאקריץ שלדעתי אחלה זר שישי) וזה מה שעושה את ההבדל.
בכל שנה שפתאום משהו לא הולך להפועל ( כלומר כל שנה מאז הדאבל) הפועל עושה מהפכה בסגל, אבל מה כבר עברו פה כמעט כל שחקן ישראלי ששווה משהו .. זה לא קשור רק לאיכות השחקנים, צריכים לרוץ יחד ,להתגבש כקבוצה.
לא כל הסגל כמובן אבל גם לא רק 3-4 שחקנים לדעתי
ומה זה סגל ישראלי מצויין שכרגע בהפועל?
מצויין יחסית לטבריה או מצויין ברמה שאפשר לסיים מקום 4 עם בחירת זרים טובה?
יחד, רק יחד! 

- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
מסכימה.Shacham כתב: ↑24 אפריל 2025, 11:14 חייב להגיד שההימור שלו על ההנעת כדור פחות מפריע לי, בסוף כן הצלחנו לייצר קצת מול קבוצה שהיא הרבה יותר איכותית מאיתנו. הגול השלישי עם האיבוד של ג'וקו זה מבחינתי לא אשמת ההנעת כדור של ברדה אלא פשוט טעות של שחקן לא אחראי, לגמרי היה מצופה ממנו להתמודד בסיטואציה הזאת.
הטעויות של ברדה היו:
1. הפתיחה עם ארי כהן שהוא נגר גמור לעומת רוטמן שבתקופה טובה,
2. הפתיחה עם מקאריץ' שפשוט לא זז כשהקבוצה בלי הכדור לעומת שבירו שמשתתף תמיד במשחק לחץ. וזה לא שמקאריץ' רלוונטי בהתקפות מעבר או משהו, הוא מועיל רק במשחקים שאנחנו שולטים ומכניסים הרבה כדורים להתקפה, כלומר באר שבע זה המשחק האחרון לפתוח איתו.
3. הכי גרוע ומדאיג - זה שהוא לא ידע להתמודד עם מה שהלך באגף ימין שלנו בהגנה, כשכבר בדקה 10 קלטנו ביציע שגנאח מגיע למצא'פ על טוריאל כל התקפה. 3 גולים חטפנו משם, ואני מאמין שגם ברדה קלט את זה ופשוט לא מצא פתרונות. יש מצב שגם במחצית השניה זה היה ממשיך אם לא האדום.
בכל מקרה באר שבע זה לא סתם "קבוצה מקום ראשון בליגת העל", היא אחת הקבוצות המרשימות שהיו פה בעשור האחרון אם לא יותר. מזכיר שלפני חודש הם הפכו ב9 שחקנים על נתניה שבפלייאוף העליון. והם כבר נתנו כמה חמישיות ושישיות העונה.
למרות שרציתי שיפתח עם מקאריץ כי שבירו באמת נגר, אבל כנראה שזה לא היה יותר מדי משנה
בדיוקamorphis כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:58ורז שלמה, רועי גורדנה, אלון תורג'מן, אושר דוידה, למקין, בלוריאן ,שי אליאס הם כן שחקנים לסגל של קבוצה שרצה לאליפות? ג'רפי ? כולם אחד אחד נכשלנו בהפועל ולא היו מספיק טובים.7even כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:11השאלה מה ההגדרה ל'הרכב בליגת העל'בז'רנו כתב: ↑24 אפריל 2025, 12:00 העניין הוא שהמשחק הזה הוא לא קנה מידה לכלום.
הרכב לעירוני טבריה או הרכב לקבוצה עם קצת שאיפות?
אם זה לתחתית ליגת העל, יש להפועל לפחות 8-9 שחקנים שיכולים בקלות לשחק בקבוצת תחתית בליגת העל. אפילו בהרכב.
אין שם איזו ווסטהאם או אסטון וילה. סה"כ אשדוד, חדרה, טבריה וכו'.
אם הפועל רוצה לעשות את הצעד קדימה בשאיפה לפלייאוף עליון שנה הבאה אז - טוריאל, פיבן, קורין יכולים בהחלט להיות שחקני הרכב. נאור, אלקוקין, רן בנימין כמחליפים.
זהו. שם זה אמור להסתיים.
אם יותר מ-3 שחקנים ממשיכים בהרכב הפותח זה מתכון לעוד ועוד תבוסות.
להפועל יש כרגע סגל ישראלי מצויין , זרים בהחלט לא מספיק טובים ( מלבד מאקריץ שלדעתי אחלה זר שישי) וזה מה שעושה את ההבדל.
בכל שנה שפתאום משהו לא הולך להפועל ( כלומר כל שנה מאז הדאבל) הפועל עושה מהפכה בסגל, אבל מה כבר עברו פה כמעט כל שחקן ישראלי ששווה משהו .. זה לא קשור רק לאיכות השחקנים, צריכים לרוץ יחד ,להתגבש כקבוצה.
לא כל הסגל כמובן אבל גם לא רק 3-4 שחקנים לדעתי