יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
217
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 277
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אתה מסביר לי שאין שום בעיה לעבור ליד אליהו כמו שעברנו, ועם כל הבלגן מסביב, וחודשיים בלי משחקי בית, ואחרי כל הסאגה עם העמותה והאולטראס והפרת בוררות וכל הג'אז הזה, כי "מה הסיפור יש רק סדרות חצי שנה אחרי זה", ואני שיכור?

כל זה לא משנה אגב, שוב. אולי אני שיכור. אבל בשורה התחתונה מסתבר שעכשיו שאלו את הצוות המקצועי ולפי זה החליטו. האם גם אז שאלו?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אתה אומר בעצמך שלמרות שלמעבר ליד אליהו היה כמה חודשים עדיין היה בלאגן במעבר אז אתה רוצה
לעבור אולם בחו"ל כולל לארגן טיסות ומלונות תוך יומיים?
בזה אתה רוצה שהקבוצה תתעסק כמה ימים לפני הגמר?

הייתי שמח אם היה אפשר לעבור לאולם גדול יותר אבל מבין גם שיש אפשרות שאי אפשר בסד הזמנים הזה.

ומה עם הכיוון ההפוך, איך זה שכל אוהדי הדרייבאין (לא אתה, אבל זה הקו שמובילים פתאום שאקו ופוליטי בטוויטר) רוצים לעבור לאולם גדול ולא להשאר באולם קטן ולוהט?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הפועל כתב: 04 אפריל 2025, 21:23
בני12 כתב: 04 אפריל 2025, 21:05 זה מאד פשוט.
שאלו את איטודיס, איטודיס אמר שלא עוברים ובזה הסתיים הדיון
אה אוקי, זה כבר שונה אז אין פה ענין של קשיים טכניים ושאר הסיבות שציינו פה בבטחון כה רב.

מענין אם לפני שעברו ליד אליהו באמצע העונה, גם שאלו את הצוות המקצועי מה עדיף ולפי זה החליטו
א. לא יודע אם שאלו את איטודיס, לא יודע אם שאלו אותו מה ענה, אם בני יודע, שישתף אותנו איך.
ב. אני יודע שאיטודיס התראיין יותר מפעם אחת והתבטא בעד המעבר ליד אליהו בזמנו, שוב, לא יודע אם שאלו אותו ו/או דעתו הכריע משהו בהחלטה , לא אז, ולא היום.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מבחינה טכנית פחות מעניין אותי. ארגון של מאה מיליון שקל אמור להיות מסוגל לטפל בזה. כמו שאמרתי, כשעופר רוצה משהו הוא קורה לא משנה מה. ראינו את זה כבר כמה וכמה פעמים. ואם הארגון לא מסוגל, אז זה די בושה, כי איך לאמר בעדינות - לא קרה פה משהו שלא ניתן היה לצפות אותו בכלל. להפך, זאת היתה המטרה המוצהרת מהרגע הראשון שהתחילה העונה.
נשמע שעופר מרגיש בדיוק כמוני לפי מה שבני12 כתב פה, כי עובדה שהלכו ושאלו את המאמן פשוט.

אבל מה שאני בעיקר רוצה זה להבין למה פתאום השיקול המקצועי הוא המכריע וכל השאר בטלים לעומתו.
והאם באותה מידה שאלו את המאמן לפני המעבר הבהול והמבורדק ליד אליהו מה הוא מעדיף.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

קודם כל, נעלבתי שמה שבני כותב זה עובדה ואם אני כותב משהו ישר מפקפקים בזה.
אולי כי בניגוד לבני אני דואג לסייג אם אני לא בטוח במשהו במאה אחוז.
דבר שני, אומר שוב, איטודיס מבחינה מקצועית היה בעד המעבר ליד אליהו, כלומר אם השיקול עכשיו הוא דעתו של איטודיס והוא אמר לא לעבור, אז לשיטתך כן יש תאימות בין שני המקרים.

כל שאר הטיעונים , כל אירגון של 100 מיליון והיה אפשר להתארגן מראש.
איך בדיוק אם לא היתה ודאות שנהיה במעמד, ואם כן נגד מי ובאיזה תאריכים משחק איפה?
זה לא עניין של כמה כסף להשקיע בזה, זה עניין של להתעסק במה שרלוונטי.
כמו שאתה את השאלות למה לא עוברים לאולם יותר גדול לא שאלת לפני המשחק נגד טורק טלקום.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

מילפורד כתב: 04 אפריל 2025, 21:59 קודם כל, נעלבתי שמה שבני כותב זה עובדה ואם אני כותב משהו ישר מפקפקים בזה.
דבר שני, אומר שוב, איטודיס מבחינה מקצועית היה בעד המעבר ליד אליהו, כלומר אם השיקול עכשיו הוא דעתו של איטודיס והוא אמר לא לעבור, אז לשיטתך כן יש תאימות בין שני המקרים.

כמו שאתה את השאלות למה לא עוברים לאולם יותר גדול לא שאלת לפני המשחק נגד טורק טלקום.
אני מקווה שתלמד איך לעשות את זה בפעם הבאה כדי שלא יפקפקו בך בעתיד.

קראתי את זה באתרים. אין לי מקור מידע בקבוצה
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

לא מבין איך ניתן להשוות בין מעבר של אולם בארץ, שניתן לתכנן את תיזמון המעבר, פחות או יותר, לפי רצון הקבוצה לבין מעבר לאולם אחר, במדינה אחרת, שבוע לפני משחק, שבאותו יום גם נודע מי היריבה ואת סדר המשחקים (מול התורכים היינו מארחים משחק אחד) עם לוגיסטיקה של טיסות. זה באמת נשמע אותו הדבר?
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 04 אפריל 2025, 21:59 קודם כל, נעלבתי שמה שבני כותב זה עובדה ואם אני כותב משהו ישר מפקפקים בזה.

שמעתי מאחרים גם מה שבני כתב. אני נוטה מאד להאמין לזה.

ולמה צריך לדעת נגד מי נהיה במעמד ואיזה תאריכים? רק כשיודעים תאריכים אפשר להחליט איך מתנהלים עם כרטיסים? באמת? באמת באמת?! יש איזשהו עסק רציני שמתנהל ככה, שמחכה לדעת את כל הפרטים המדויקים ורק אז ברגע האחרון שוקל לעשות תוכניות לפי תרחיש אפשרי ביותר שאליו כיוונו מלפני חצי שנה כבר?
שלא לדר על זה שכאמור זה בכלל דיון תיאורטי. שאלו את הצוות המקצועי מה לעשות. מה זה אומר? שבמועדון עצמו אמרו - אפשרי לעבור לאולם גדול יותר. שקלו את זה ברצינות. אז על מה אתה מדבר בכלל?

אני ממש מתנצל שלא שאלתי לפני טורק טלקום. אני מציע שבפעם הבאה ייתנו לי את האחריותעל זה, ואז אני מבטיח שגם יוכלו לבוא אליי בכל הטענות. עד אז, כל טיעוני האיש קש הזה לא מזיזים לי במיוחד. זה לא פאקינג העבודה שלי לדאוג לדברים האלה. וכשזה כן היה (לתקופה קצרה) עשיתי עבודה יותר טובה מהחובבנים האלה, עם אלפית מהמשאבים שעומדים לרשותם. תרשה לי לא להתרגש.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

עוד פעם
רק תחשבו מה היה קורה אם באמת היינו עוברים,ואז מפסידים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

יהלום14אדום כתב: 04 אפריל 2025, 22:40 לא מבין איך ניתן להשוות בין מעבר של אולם בארץ, שניתן לתכנן את תיזמון המעבר, פחות או יותר, לפי רצון הקבוצה לבין מעבר לאולם אחר, במדינה אחרת, שבוע לפני משחק, שבאותו יום גם נודע מי היריבה ואת סדר המשחקים (מול התורכים היינו מארחים משחק אחד) עם לוגיסטיקה של טיסות. זה באמת נשמע אותו הדבר?
צודקץ באמת אי אפשר להשוות בין מעבר של אולם לעונה שלמה כולל אופרציה של מכירת מנויים, לבין לשכור אולם לערב אחד/שניים שבו השתמשנו עונה שלמה לפני כן, שקבוצה אחרת השתמשה בו לפני רגע גם כן, וכל זה בתאריכים ידועים מראש. זה באמת אופרציה ב3 סדרי גודל פחות מסובכת.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

התאריכים היו ידועים מראש?
עד יום רביעי בעשר לא היה ידוע מתי המשחק הביתי
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

הפועל כתב: 04 אפריל 2025, 22:49
יהלום14אדום כתב: 04 אפריל 2025, 22:40 לא מבין איך ניתן להשוות בין מעבר של אולם בארץ, שניתן לתכנן את תיזמון המעבר, פחות או יותר, לפי רצון הקבוצה לבין מעבר לאולם אחר, במדינה אחרת, שבוע לפני משחק, שבאותו יום גם נודע מי היריבה ואת סדר המשחקים (מול התורכים היינו מארחים משחק אחד) עם לוגיסטיקה של טיסות. זה באמת נשמע אותו הדבר?
צודקץ באמת אי אפשר להשוות בין מעבר של אולם לעונה שלמה כולל אופרציה של מכירת מנויים, לבין לשכור אולם לערב אחד/שניים שבו השתמשנו עונה שלמה לפני כן, שקבוצה אחרת השתמשה בו לפני רגע גם כן, וכל זה בתאריכים ידועים מראש. זה באמת אופרציה ב3 סדרי גודל פחות מסובכת.
לא מסכים איתך, אם למעבר ליד אליהו היה זמן לארגן את מעבר היציעים, מקומות שמורים, החלטה על מקומות מסומנים לישובי יציע 2 וכול' ורק לאחר מכן בוצע המעבר, פה רק ברביעי ידעו מי היריבה (וזה בהחלט משמעותי מבחינת האירוח), ניסו ולא הצליחו להקדים את שני המשחקים הראשונים ביום ולזה להוסיף התעסקות עם אולם אחר, ביעד שונה מהרגיל נשמע לי מעט מסובך יותר (כן אפשרי אבל לא פשוט כמו שאתה מתאר את זה). וכל זה אם זה אכן אפשרי אם מה שכתב מילפורד על החלפת אולם זה אכן המצב או וטו מקצועי כפי שכתב בני.
יאללה הביתה!!!
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

עזוב לא רוצים מספיק. אם באמת היו רוצים היו משחקים בארץ לא ככה?
מילפורד כתב שאי אפשר להחליף אולם אחרי תחילת הפלייאוף זה חרא אבל שישה ימים לפני אי אפשר להתחיל להפוך את כל העולם כנראה. מרוב שהכל היה ידוע אף אחד לא האמין שזאת תהיה סדרת הגמר בסוף.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הפועל כתב: 04 אפריל 2025, 21:48 אבל מה שאני בעיקר רוצה זה להבין למה פתאום השיקול המקצועי הוא המכריע וכל השאר בטלים לעומתו.
והאם באותה מידה שאלו את המאמן לפני המעבר הבהול והמבורדק ליד אליהו מה הוא מעדיף.
גם במקרה בברלי איטודיס היה מי שקבע.
לדעתי נושא יד אליהו היה לפניו.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

Red_man כתב: 05 אפריל 2025, 03:00 עזוב לא רוצים מספיק. אם באמת היו רוצים היו משחקים בארץ לא ככה?
מילפורד כתב שאי אפשר להחליף אולם אחרי תחילת הפלייאוף זה חרא אבל שישה ימים לפני אי אפשר להתחיל להפוך את כל העולם כנראה. מרוב שהכל היה ידוע אף אחד לא האמין שזאת תהיה סדרת הגמר בסוף.
לדעתי זאת הסיבה שירושלים עברו אולם בפלייאוף.
הם חשבו שיש להם צ'אנס לעלות לסדרת גמר כי ולנסיה בצד השני של ההצלבה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

האם המנוי כולל גם שלבים בפלייאוף?
ואם כן,עד איזה שלב?
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

Nati כתב: 06 אפריל 2025, 09:28 האם המנוי כולל גם שלבים בפלייאוף?
ואם כן,עד איזה שלב?
רבע גמר כלול במנוי. חצי וגמר רכישת כרטיסים
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

באסה של הלייף שהתמונות האלה לא ביד ושם
OMG עווופררר
ofer23
קיבל.ה  64 לייקים

הבעיה המרכזית מעכשיו:
גם יד אליהו אינו מספיק גדול להכיל את כל האוהדים שירצו להגיע למשחקים המכריעים.
והעונה הבאה זה בכלל יהיה בעייתי אם יהיה דרבי יורוליג משחק בית של הפועל ביד אליהו: יהיה ביקוש של יותר מ-15 אלף אוהדי הפועל, להערכתי הרבה מעבר.
ואם עוד העונה נגיע למשחק פלייאוף גמר ביתי מכריע אז בכלל אני לא רוצה לחשוב על הביקוש העצום לכרטיסים.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

ומה זה שונה מכל אולם או אצטדיון סולד אאוט...
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

ofer23 כתב: 12 אפריל 2025, 16:42 הבעיה המרכזית מעכשיו:
והעונה הבאה זה בכלל יהיה בעייתי אם יהיה דרבי יורוליג משחק בית של הפועל ביד אליהו: יהיה ביקוש של יותר מ-15 אלף אוהדי הפועל, להערכתי הרבה מעבר.
ואם עוד העונה נגיע למשחק פלייאוף גמר ביתי מכריע אז בכלל אני לא רוצה לחשוב על הביקוש העצום לכרטיסים.
מה אתה מציע
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אולם של 20 אלף מקומות.....
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

ofer23 כתב:הבעיה המרכזית מעכשיו:
ועכשיו אפשר לדמיין את הביקוש בעוד 10 שנים.
פתאום אולם של 15 אלף לא נשמע כזה הזוי.
SexyRedBand
קיבל.ה  46 לייקים

שאלה אמיתית לחבורת הזבל :

בהנחה והיינו נשארים בדרייב אין, ומעפילים ליורוליג

איפה הייתם מציעים שנארח את משחקי הבית? מניח שהדרייב אין וחולון לא עומדים בתקנים של היורוליג , ועד ירושלים אין מצב שרוב הקהל השפוי יסע פעמיים בחודש
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 13 אפריל 2025, 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש בהזהרה על אופן הדיבור המכליל והמגעיל כלפי קבוצת אוהדים , כולל משתמשים בפורום.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

משהו מתקדם בנוגע לאולם החדש?
באמת מעניין לראות מה יהיה עם האולטראס עכשיו ביורוליג
חוץ מהארנה בירושלים ויד אליהו שום אולם לא יאושר
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Charlie כתב: 12 אפריל 2025, 17:03 אולם של 20 אלף מקומות.....
אז רוצים פה אולם יותר גדול כי הכמות לא תספיק , וגם לחזןר לדרייב אין כי זה לא צהןב וגם כי אין טעם ישארו קרחות ביציע?

אגב יש בכלל אולם כדורסל של 20 אלף בארץ ?
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

העירייה לא רוצה להרוס את הדרייב-אין, זה אולם עירוני ויש לעירייה צורך באולם קטן לצד אולם עירוני גדול בעיר.
האולם החדש עם 20.000 מקומות שייבנה במתחם האקספו, ישמש גם את היריבה וימומן (גם) ע"י העירייה מהרווחים ממכירת מתחם אולם יד-אליהו שייהרס לצורך בניית מגדלי מגורים.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  69 לייקים

nirgo כתב: 13 אפריל 2025, 09:29 העירייה לא רוצה להרוס את הדרייב-אין, זה אולם עירוני ויש לעירייה צורך באולם קטן לצד אולם עירוני גדול בעיר.
האולם החדש עם 20.000 מקומות שייבנה במתחם האקספו, ישמש גם את היריבה וימומן (גם) ע"י העירייה מהרווחים ממכירת מתחם אולם יד-אליהו שייהרס לצורך בניית מגדלי מגורים.
מאיפה המידע המרגש הזה?
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

זה ההגיון, חוץ מ20000, לדעתי זה גדול מדי, צריך משהו 15000. זו עיריית תל אביב ואין שום סיכוי שחולדאי הקמצן ( יומיים גשם בשנה וכו ) בונה אולם ענק ומשאיר את יד ושם
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

זה לא עדיין אופטימי מדיי להאמין שנארח ביד אליהו ביורוליג עונה הבאה ?
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

רק הפועל כתב: 13 אפריל 2025, 18:18 זה לא עדיין אופטימי מדיי להאמין שנארח ביד אליהו ביורוליג עונה הבאה ?
אולי כש EL-AL Airlines תהיה הספונסרית של היורוליג ולא החברה של ארדואן.
אדום-לבן. :heart:
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

מישהו יודע מה הדין לגבי ילדים קטנים (מה שנקרא פעוטות)
צריכים כרטיס כניסה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

לא יקרה. כל עוד ביבי ראש ממשלה תהיה מלחמה ולא נשחק בארץ.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

רדנקו כתב:לא יקרה. כל עוד ביבי ראש ממשלה תהיה מלחמה ולא נשחק בארץ.

תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Josh
קיבל.ה  49 לייקים

עם אולטרס או בלי אולטרס
אחרי כמה משחקי בית ביד אליהו אני יכול להגיד שיש בעיה באווירה, לדעתי כי ״שער 7״ פשוט לא קיים
שש השורות הראשונות שמסומנות באולמות 2-3 גומרים את האווירה, צריך יציע עמידה לאורך המגרש
SexyRedBand
קיבל.ה  46 לייקים

Josh כתב: 18 אפריל 2025, 17:27 עם אולטרס או בלי אולטרס
אחרי כמה משחקי בית ביד אליהו אני יכול להגיד שיש בעיה באווירה, לדעתי כי ״שער 7״ פשוט לא קיים
שש השורות הראשונות שמסומנות באולמות 2-3 גומרים את האווירה, צריך יציע עמידה לאורך המגרש
דווקא שער 5 הוא זה שלא קיים.

עם כל האהבה ל-3 'אנשי גדר' שנותנים את הנשמה , מאחוריהם יש 20 ילדים

כל העידוד בנוי על מאות הנרקומנים שעומדים מאחורה ומעודדים ללא תנאי

תמלא את 2 היציעים שמאוחרי הסל באנשים מעודדים , ותקבל אווירה מחשמלת
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

SexyRedBand כתב: 18 אפריל 2025, 18:05
Josh כתב: 18 אפריל 2025, 17:27 עם אולטרס או בלי אולטרס
דווקא שער 5 הוא זה שלא קיים.

עם כל האהבה ל-3 'אנשי גדר' שנותנים את הנשמה , מאחוריהם יש 20 ילדים

כל העידוד בנוי על מאות הנרקומנים שעומדים מאחורה ומעודדים ללא תנאי

תמלא את 2 היציעים שמאוחרי הסל באנשים מעודדים , ותקבל אווירה מחשמלת
בדיוק, לא חייבים מאות, אפילו עוד כמה עשרות כי זה אולם, גם מאחורה אבל גם לכיוון שער 4 כדי לסחוף משם את הקהל שעומד. גם בחירת השירים לא מתאימה חלק מהזמן. 'איש הגדר' המרכזי שם אמנם עושה גיחות ל7 לנסות לגייס אנשים שישירו אבל זה לא בדיוק קהל היעד... הם צריכים לדעתי לעבור מאחורי היציעים ולנסות להציע ספונטנית לצעירים לבוא לעמוד שם, כי באמת שלא צריך מעוד כמה עשרות + עירוב מאסיבי של אולם 1-4
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

היו משחקים , גם עם חצי מהקהל שהיה היום שהיתה אחלה אוירה.
היום היה משחק צהריים מנומנם משהו.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

רדנקו כתב: 16 אפריל 2025, 20:28 לא יקרה. כל עוד ביבי ראש ממשלה תהיה מלחמה ולא נשחק בארץ.

א. מסכים
ב. רק נאיבי חושב שיתקיימו בחירות באוקטובר 26'. "מלחמה!! זה לא זמן לבחירות". שר הפנים דודי אמסלם (שיתמנה לתפקיד) יזלזל בהוראת בג"צ לקיום הבחירות.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

צריך להודות, לפחות היום-
אווירה של יד אליהו
מבאס לאללה אבל לא כיף לבוא למשחקים
אשכרה פרוייקט החלפת קהל
שליחת תגובה