שמעתי מאחרים גם מה שבני כתב. אני נוטה מאד להאמין לזה.מילפורד כתב: ↑04 אפריל 2025, 21:59 קודם כל, נעלבתי שמה שבני כותב זה עובדה ואם אני כותב משהו ישר מפקפקים בזה.
אולי כי בניגוד לבני אני דואג לסייג אם אני לא בטוח במשהו במאה אחוז.
דבר שני, אומר שוב, איטודיס מבחינה מקצועית היה בעד המעבר ליד אליהו, כלומר אם השיקול עכשיו הוא דעתו של איטודיס והוא אמר לא לעבור, אז לשיטתך כן יש תאימות בין שני המקרים.
כל שאר הטיעונים , כל אירגון של 100 מיליון והיה אפשר להתארגן מראש.
איך בדיוק אם לא היתה ודאות שנהיה במעמד, ואם כן נגד מי ובאיזה תאריכים משחק איפה?
זה לא עניין של כמה כסף להשקיע בזה, זה עניין של להתעסק במה שרלוונטי.
כמו שאתה את השאלות למה לא עוברים לאולם יותר גדול לא שאלת לפני המשחק נגד טורק טלקום.
ולמה צריך לדעת נגד מי נהיה במעמד ואיזה תאריכים? רק כשיודעים תאריכים אפשר להחליט איך מתנהלים עם כרטיסים? באמת? באמת באמת?! יש איזשהו עסק רציני שמתנהל ככה, שמחכה לדעת את כל הפרטים המדויקים ורק אז ברגע האחרון שוקל לעשות תוכניות לפי תרחיש אפשרי ביותר שאליו כיוונו מלפני חצי שנה כבר?
שלא לדר על זה שכאמור זה בכלל דיון תיאורטי. שאלו את הצוות המקצועי מה לעשות. מה זה אומר? שבמועדון עצמו אמרו - אפשרי לעבור לאולם גדול יותר. שקלו את זה ברצינות. אז על מה אתה מדבר בכלל?
אני ממש מתנצל שלא שאלתי לפני טורק טלקום. אני מציע שבפעם הבאה ייתנו לי את האחריותעל זה, ואז אני מבטיח שגם יוכלו לבוא אליי בכל הטענות. עד אז, כל טיעוני האיש קש הזה לא מזיזים לי במיוחד. זה לא פאקינג העבודה שלי לדאוג לדברים האלה. וכשזה כן היה (לתקופה קצרה) עשיתי עבודה יותר טובה מהחובבנים האלה, עם אלפית מהמשאבים שעומדים לרשותם. תרשה לי לא להתרגש.