אנטוניו בלייקני

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
neropain
קיבל.ה  9 לייקים

פרימו לוי כתב: 12 אפריל 2025, 01:01 הלוואי שנצליח להשאיר אותו לעונה הבאה. בכלל לא בטוח שנצליח
בול מה שחשבתי,
אבל מההיכרות הקצרה עם עופר הוא נשאר 100 אחוז.
גם אם אריות היורוליג ירדפו אחריו
אדום ותיק
קיבל.ה  764 לייקים

ענק!
לדעתי הוא ה MVP של הסדרה הזאת ולא רק מוטלי!
לא רק 27 נקודות ומטח שלשות מדהים בדיוק ברגעים שגראן קנריה לחצו על הגז וששימר את ההפרש והגדילו, גם 6 ריבאונדים (הכי הרבה בהפועל), ו 4 אסיסטים! לצערי אין סטטיסטיקה על "פעולות הגנתיות" (פרט לחסימות) אבל גם בהגנה הוא היה מעולה!
שחקן שבזכות איטודיס גילה לנו את יכולותיו האמיתיות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רק הפועל
קיבל.ה  2475 לייקים

אדיר , יש מצב שהוא הקלעי האבסולוטי הכי טוב בכל אירופה כולל היורוליג , איזה שחקן מטורף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

גביזון כתב:
אדום אש כתב: 09 אפריל 2025, 12:18
גביזון כתב: 09 אפריל 2025, 10:58 המשתמש רק הפועל, נרגעת?

תומר גבעתי, ישראלי היום:

עם שכר משודרג: הפועל תל אביב תגיש הצעה לחוזה חדש לאחד מכוכביה
האדומים יגישו לאנטוניו בלייקני הצעה להארכת חדשה ומעוניינים לפתוח את חוזהו שנגמר בסיום העונה ולשדרג אותו • השחקן מרוויח כרגע סכום שמוערך ב-750 אלף דולרים לעונה

פועל תל אביב תגיש לאנטוניו בלייקני הצעה להארכת חוזה ומעוניינת לפתוח את חוזהו שנגמר בסיום העונה ולשדרגו, כך נודע ל"ישראל היום".

הגארד האמריקני שהצטרף לאדומים במהלך העונה הגיע אל שלבי ההכרעה והפלייאוף של היורוקאפ במעמד רעוע, אולם סדרת חצי גמר נפלאה מול ולנסיה ותצוגה נהדרת בגמר שינו את מסלול העונה שלו כאשר אל סדרת הגמר הגיע הסקורר במעמד שונה לגמרי וכאחד הגורמים המרכזים להעפלה של האדומים לגמר.

סוכנו של בלייקני נכח אמש במשחק הקבוצה בסמוקוב ושוחח בסיומו עם ג'ורג' הינאס, המנהל המקצועי של הפועל תל אביב. חוזהו של בלייקני מוערך בכ-750 אלף דולרים לעונה ובמועדון מעריכים כי יצטרכו לשדרגו על מנת להשאירו.

לאחר הניצחון במשחק הראשון בסדרת הגמר אמש (שלישי) מול גראן קנריה ימריאו האדומים במהלך היום לאיים הקנרים לקראת המשחק השני בסדרה שייערך ביום שישי בערב. 100 אוהדים צפויים להגיע למשחק שבו עשויים האדומים להבטיח את מקומם ביורוליג.
לשדרג לאן? כמה קבוצות באירופה יציעו לו 750 אלף? מלכתחילה זה overpriced אבל זה היה הגיוני כי היינו במלחמה.
בתור קבוצת יורוליג (ואם וכאשר), אנחנו אמורים להיות מסוגלים להנות מaura דומה למכבי, שמאפשרת את היכולת למשוך את הכישרונות הכי גדולים באירופה נטו כי אנחנו משחקים בזירה הכי גדולה. כבר לא אמור להיות צורך לשלם סכומים מופרכים לכל אחד.
מן הסתם שזה לא תקף לשחקני טופ יורוליג כמו מוטלי, וכנ"ל לגבי מיצ'יץ' ויבוסלה (לא מאמינים שאני בכלל כותב את השמות האלה). אבל זה בהחלט תקף לבלייקני, שבאופן מעשי לא באמת הוכיח עד עכשיו שהוא שחקן יורוליג, וזה למרות הפלייאוף המטורף שהוא נותן ביורוקאפ. יש לו עד סוף העונה להוכיח שהוא יכול לשמור על עקביות.
לא ידוע, אבל לשם הדיון הגיוני שהוא הגיע בסכום מסויים עד סוףהעונה, נתן פה הופעת זמן אמת של פסיכופט בהגנה, התקפה, ריבאונד, גו טו גאי וירצו לשדרג לו שכר בשביל להשאיר לא?
בולדווין מקבל 2.5 מליון דולר לעונה
אחרי הפלייאוף הוא יהיה מבוקש מאד ביורוליג, ומשכר של 750 אלף עכשיו אני חושב שהוא יוכל לקבל אם ידרוש קרוב לפי מזה, לא רק בהפועל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

סעמק הטפטוק, פי 2

gershon
קיבל.ה  298 לייקים

גביזון כתב: 12 אפריל 2025, 12:21 סעמק הטפטוק, פי 2

מה?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

gershon כתב:

מה?
אחרי הפלייאוף הוא יהיה מבוקש מאד ביורוליג, ומשכר של 750 אלף עכשיו אני חושב שהוא יוכל לקבל אם ידרוש קרוב לפי 2 מזה, לא רק בהפועל.

feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

וואו השדרוג שהוא הביא במאני טיים זה משהו שקשה להסביר. בלי זה ולנסיה בועטת אותנו כבר בחצי.
להאריך חוזה.
Charlie
קיבל.ה  819 לייקים

גביזון כתב:
gershon כתב:

מה?
אחרי הפלייאוף הוא יהיה מבוקש מאד ביורוליג, ומשכר של 750 אלף עכשיו אני חושב שהוא יוכל לקבל אם ידרוש קרוב לפי 2 מזה, לא רק בהפועל.

להחזיק קבוצה ביורוליג זה לא פשוט ולא זול
לכן ינאי עומד להכניס עוד שותף עם כיסים עמוקים כי המטרה אינה פלייאין אלא פיינל פור.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

Charlie כתב:
גביזון כתב:
gershon כתב: מה?

להחזיק קבוצה ביורוליג זה לא פשוט ולא זול
לכן ינאי עומד להכניס עוד שותף עם כיסים עמוקים כי המטרה אינה פלייאין אלא פיינל פור.
מצד שני, יותר קל להביא שחקנים לקבוצת יורוליג ולא צריך לפתות אותם כמו קבוצה בליגת המשנה.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2419 לייקים

כשחתם לי על הצעיף, אמרתי לו שהוא בעצם חתם עכשיו על חוזה ל3 שנים.
תגובתו: I wish
lior777
קיבל.ה  197 לייקים

הדבר שאני חושש ממנו זה שקבוצת נביאי תיקח אותו לעונה הבאה, מאז אנתוני פארקר אני לא זוכר שחקן עם גאמפ כזה קטלני. בכושר הנוכחי שלו הוא סקנד גארד טופ 5 באירופה..מאוד מזכיר לי את קווין פאנטר מברצלונה.
Charlie
קיבל.ה  819 לייקים

לכן צריך למהר ולהחתים אותו כבר אחרי פסח
לא להימרח עם זה
joshsoos
קיבל.ה  336 לייקים

lior777 כתב: 12 אפריל 2025, 13:59 הדבר שאני חושש ממנו זה שקבוצת נביאי תיקח אותו לעונה הבאה, מאז אנתוני פארקר אני לא זוכר שחקן עם גאמפ כזה קטלני. בכושר הנוכחי שלו הוא סקנד גארד טופ 5 באירופה..מאוד מזכיר לי את קווין פאנטר מברצלונה.
איזה קבוצת נבא תיקח שחקן על סמך כמה חודשים טובים בישראל? הוא היה מלך סלים בסין וזה לא ממש הביא אותו לשם.
אותו דבר באירופה, ובטח לא יציעו לו הרבה מעבר למה שעופר יציע
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  763 לייקים

אתם חולי נפש בחיי...
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1478 לייקים

מילפורד כתב: 12 אפריל 2025, 13:53 כשחתם לי על הצעיף, אמרתי לו שהוא בעצם חתם עכשיו על חוזה ל3 שנים.
תגובתו: I wish
זאת בדיחה בסגנון שלי, וזה מטריד אותי...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2419 לייקים

זאת לא בדיחה , סיפור אמיתי לגמרי.
lior777
קיבל.ה  197 לייקים

joshsoos כתב: 12 אפריל 2025, 15:30
lior777 כתב: 12 אפריל 2025, 13:59 הדבר שאני חושש ממנו זה שקבוצת נביאי תיקח אותו לעונה הבאה, מאז אנתוני פארקר אני לא זוכר שחקן עם גאמפ כזה קטלני. בכושר הנוכחי שלו הוא סקנד גארד טופ 5 באירופה..מאוד מזכיר לי את קווין פאנטר מברצלונה.
איזה קבוצת נבא תיקח שחקן על סמך כמה חודשים טובים בישראל? הוא היה מלך סלים בסין וזה לא ממש הביא אותו לשם.
שחקנים הרבה יותר גרועים קיבלו חוזים בנביאי.. מה גם הוא כבר היה שם עם מספרים לא רעים בכלל. זה לא מופרך בכלל הוא נתן תצוגות פסיכיות במאני טיים, צריך לסגור איתו כמה שיותר מהר.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

lior777 כתב:
joshsoos כתב: 12 אפריל 2025, 15:30
שחקנים הרבה יותר גרועים קיבלו חוזים בנביאי.. מה גם הוא כבר היה שם עם מספרים לא רעים בכלל. זה לא מופרך בכלל הוא נתן תצוגות פסיכיות במאני טיים, צריך לסגור איתו כמה שיותר מהר.
אלא אם כן הוא ילך ממש פול ריטארד, אני לא רואה מצב שהוא לא פה, אולי זה רק אני.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

אנטוניו בלייקני דיבר בהתרגשות לאחר המשחק: “מה עובר לי בראש? אין לי מושג אפילו. לא זכיתי בתואר בכל הקריירה המקצועית שלי, זו הפעם הראשונה ולעשות את זה בישראל עם החבורה הנהדרת הזו, אני לא יכול בכלל להסביר את זה”.

מה מיוחד בקבוצה: “אנחנו אוהבים זה את זה. יש לנו אווירה טובה, אנחנו מבלים גם מחוץ למגרש ויש פה חבורה נהדרת של אנשים”.

האם הוא רוצה להישאר בעונה הבאה: “אני מאוד רוצה להישאר, ברור שאני רוצה להיות פה. מקווה שנוכל לעשות את זה”.

מה התקרה של הקבוצה הזו ביורוליג: “אין לנו תקרה. יש לנו קבוצה נהדרת, אבל אנחנו צריכים עוד להשתפר. העונה עוד לא נגמרה, יש את הליגה הישראלית אז אני לא רוצה לדבר על היורוליג. אני רוצה לחיות כל יום ביומו”.

בנוגע לשיפור שחווה ביכולתו בתקופה האחרונה: “זה הכדורסל הכי טוב ששיחקתי בקריירה בגלל שהוא הכי חשוב שהיה. שום דבר לא השתנה בתקופה האחרונה, המאמן והשחקנים המשיכו להאמין בי וזה קרה”.

סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  353 לייקים

בקיצור
אין לו מושג באיזה מפעל אנחנו, מי היריבה ומה השנה
הוא רק רוצה לרקוד!
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
gershon
קיבל.ה  298 לייקים

מילה רעה אחת לא כתבתי עליו מאז שהגיע.
עמוק בפנים האמנתי שהוא יכול לתרום לנו.
אבל לא היה לי מושג שהוא יתפוצץ ככה בארבעת המשחקים הכי חשובים של המפעל.
מת עליו.
ranjef
קיבל.ה  1477 לייקים

ranjef כתב:ג'אמפ שרואים רק בנבא. בארץ רק לאנתוני פארקר היה ניתור ברמות האלה.
על הדמיון לג'אמפ של פארקר כתבתי בדצמבר.
איך אני שמח שאיטודיס בזמן קצר הצליח לנקות לו את רוב הדברים המיותרים שהיו לו מסביב
ולהביא אותו לחצי גמר וגמר במצב שהוא יכול לרצוח כל מגן.
זה מה שיוצא עם מאמן אגדה ושחקן אדיר אך לא מלוטש שלא מוצא את עצמו על המגרש
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

הפועל תל אביב מקיימת משא ומתן עם אנטוניו בלייקני על מנת להאריך את חוזהו במועדון. האדומים מעוניינים לפתוח את החוזה של הגארד האמריקני, שנגמר בסיום העונה, ולשדרגו. ברקע, השחקן שהיה מהמצטיינים בדרך לזכייה ביורוקאפ כבר מחזיק בהצעות מקבוצות יורוליג נוספות.

חוזהו של בלייקני מוערך בכ-750 אלף דולרים לעונה. במועדון הבינו כי הם יצטרכו לפתוח אותו ולשדרגו על מנת להשאירו והציעו לו חוזה שמוערך בלמעלה ממיליון דולרים לעונה.

הגארד שהצטרף לאדומים במהלך העונה הגיע לשלבי ההכרעה והפלייאוף של היורוקאפ במעמד רעוע, אולם סדרת חצי גמר נפלאה מול ותצוגה נהדרת בגמר שינו את מסלול העונה שלו. אל סדרת הגמר הגיע הסקורר במעמד שונה לגמרי - כאחד הגורמים המרכזיים להעפלה לגמר ולאחר מכן גם לזכייה במפעל.

עוד נודע ל״ישראל היום״ כי שי שטריקס, שהיה לגורם המרכזי בהחלטת האדומים לארח את משחקי הבית שלה בסמוקוב, הציע לקבוצה לארח בעונה הבאה ביורוליג באולם הכדורסל החדש בסופיה. האולם בבירת בולגריה מכיל אלפי מקומות ישיבה ויכול, אם יאושר, לארח משחקי יורוליג.

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1455 לייקים

גביזון כתב: 13 אפריל 2025, 20:19
עוד נודע ל״ישראל היום״ כי שי שטריקס, שהיה לגורם המרכזי בהחלטת האדומים לארח את משחקי הבית שלה בסמוקוב, הציע לקבוצה לארח בעונה הבאה ביורוליג באולם הכדורסל החדש בסופיה. האולם בבירת בולגריה מכיל אלפי מקומות ישיבה ויכול, אם יאושר, לארח משחקי יורוליג.

1. הלוואי קפריסין
2. האולם בסופיה ממוקדם 8 דקות נסיעה ברכב משדה התעופה, 20-30 דקות בתחבורה ציבורית.
בעניין הזה זה יכול להיות אולם ממש נוח להגיע אליו.
ranjef
קיבל.ה  1477 לייקים

עיר סתמית.
עדיף יוון או קפריסין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

בפוד קאסט של פיני גרשון וחברים דיברו על זה שמי שעלה על בלייקני זה דני דניאל, הסקאוט החדש.
ועופר שאוהב כדורסל שמע את הפדקאסט של דניאלי הביא אותו בתור סקאוט לקבוצה.
זה בינגו על בינגו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1625 לייקים

גביזון כתב:בפוד קאסט של פיני גרשון וחברים דיברו על זה שמי שעלה על בלייקני זה דני דניאל, הסקאוט החדש.
זה בינגו על בינגו.
מתי סיפרו את זה? לא שמעתי את זה אף פעם.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

רדנקו כתב:
גביזון כתב:בפוד קאסט של פיני גרשון וחברים דיברו על זה שמי שעלה על בלייקני זה דני דניאל, הסקאוט החדש.
זה בינגו על בינגו.
מתי סיפרו את זה? לא שמעתי את זה אף פעם.

היום שמעתי בפודקאסט בדרך לעבודה בפרק של סיכום גמר היורוקאפ.

redead
קיבל.ה  533 לייקים

גביזון כתב: 14 אפריל 2025, 10:11 בפוד קאסט של פיני גרשון וחברים דיברו על זה שמי שעלה על בלייקני זה דני דניאל, הסקאוט החדש.
זה בינגו על בינגו.
זה דבר דיי ידוע שדני דניאל הביא אותו
הוא חטף על זה המון בראש במשך השנה בטוויטר מחלק מהאוהדים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

redead כתב: 14 אפריל 2025, 10:54
גביזון כתב: 14 אפריל 2025, 10:11 בפוד קאסט של פיני גרשון וחברים דיברו על זה שמי שעלה על בלייקני זה דני דניאל, הסקאוט החדש.
זה בינגו על בינגו.
זה דבר דיי ידוע שדני דניאל הביא אותו
הוא חטף על זה המון בראש במשך השנה בטוויטר מחלק מהאוהדים.
הבנתי, לא נכנס הרבה לטוויטר ולא ידעתי, איזה מלך.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2419 לייקים

יש לקבוצה שני סקאוטים.
אני לא בטוח שדוקא לדניאלי מגיע הקרדיט בנושא בלייקני.
Red_man
קיבל.ה  1257 לייקים

זה בינגו על בינגו.
דני דניאלי התארח כמה פעמים באמרו לו והיה לו עמוד טוויטר מאוד פעיל עם לא מעט עוקבים. זכור לי פרק לקראת תחילת העונה הקודמת שבו הם דיברו על את מי כדאי להביא והבן אדם מכיר כל חור בעולם שזורקים בו כדור לסל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1478 לייקים

LOL, צריך סקאוט בשביל זה?!
אני לא עכבר כדורסל והכרתי אותו.
זה שחקן NBA...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

מילפורד כתב:יש לקבוצה שני סקאוטים.
אני לא בטוח שדוקא לדניאלי מגיע הקרדיט בנושא בלייקני.
מה קשור? כולנו מכירים את יובל, אני אומר מה גרשון אמר בפודקאסט על דניאלי והפודקאסט שלו בנושא בלייקני.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2419 לייקים

ואני אומר שעם כל הכבוד לפיני, אני לא בטוח שדני זה הסקאוט שדחף להחתים את בלייקני
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1625 לייקים

מילפורד כתב:ואני אומר שעם כל הכבוד לפיני, אני לא בטוח שדני זה הסקאוט שדחף להחתים את בלייקני
זה גם מה שאני שמעתי. אבל באמת למי אכפת? העיקר שהוא פה ואיטודיס הצליח להפוך את הצפרדע לנסיך.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

ווקצור טוב לדעת שיש לנו צוות סקאוטרים לפרצוף שכבר הוכיח את עצמו.
יובל מה שאמרתי לך במגרש...קבאנגלה!!!!!

MichaelWright
קיבל.ה  לייק אחד

מכיר את קאנבגלה ממש טוב מהימים בסלטיקס
יכול להיות גבוה שלישי מושלם
מה שכן, לא במקום קבוקלו. שני שחקנים ברמה שונה לגמרי.
שליחת תגובה