אנטוניו בלייקני
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
המשתמש רק הפועל, נרגעת?
תומר גבעתי, ישראלי היום:
עם שכר משודרג: הפועל תל אביב תגיש הצעה לחוזה חדש לאחד מכוכביה
האדומים יגישו לאנטוניו בלייקני הצעה להארכת חדשה ומעוניינים לפתוח את חוזהו שנגמר בסיום העונה ולשדרג אותו • השחקן מרוויח כרגע סכום שמוערך ב-750 אלף דולרים לעונה
פועל תל אביב תגיש לאנטוניו בלייקני הצעה להארכת חוזה ומעוניינת לפתוח את חוזהו שנגמר בסיום העונה ולשדרגו, כך נודע ל"ישראל היום".
הגארד האמריקני שהצטרף לאדומים במהלך העונה הגיע אל שלבי ההכרעה והפלייאוף של היורוקאפ במעמד רעוע, אולם סדרת חצי גמר נפלאה מול ולנסיה ותצוגה נהדרת בגמר שינו את מסלול העונה שלו כאשר אל סדרת הגמר הגיע הסקורר במעמד שונה לגמרי וכאחד הגורמים המרכזים להעפלה של האדומים לגמר.
סוכנו של בלייקני נכח אמש במשחק הקבוצה בסמוקוב ושוחח בסיומו עם ג'ורג' הינאס, המנהל המקצועי של הפועל תל אביב. חוזהו של בלייקני מוערך בכ-750 אלף דולרים לעונה ובמועדון מעריכים כי יצטרכו לשדרגו על מנת להשאירו.
לאחר הניצחון במשחק הראשון בסדרת הגמר אמש (שלישי) מול גראן קנריה ימריאו האדומים במהלך היום לאיים הקנרים לקראת המשחק השני בסדרה שייערך ביום שישי בערב. 100 אוהדים צפויים להגיע למשחק שבו עשויים האדומים להבטיח את מקומם ביורוליג.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
שחקן ענק.
בחודש האחרון עשה קפיצת מדרגה- שמירה מעולה, ריבאונגדים, אסיסטים(!). חדירות מדהימות!
שלא יגמר לעולם!
בחודש האחרון עשה קפיצת מדרגה- שמירה מעולה, ריבאונגדים, אסיסטים(!). חדירות מדהימות!
שלא יגמר לעולם!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לשדרג לאן? כמה קבוצות באירופה יציעו לו 750 אלף? מלכתחילה זה overpriced אבל זה היה הגיוני כי היינו במלחמה.גביזון כתב: ↑09 אפריל 2025, 10:58המשתמש רק הפועל, נרגעת?
תומר גבעתי, ישראלי היום:
האדומים יגישו לאנטוניו בלייקני הצעה להארכת חדשה ומעוניינים לפתוח את חוזהו שנגמר בסיום העונה ולשדרג אותו • השחקן מרוויח כרגע סכום שמוערך ב-750 אלף דולרים לעונה
פועל תל אביב תגיש לאנטוניו בלייקני הצעה להארכת חוזה ומעוניינת לפתוח את חוזהו שנגמר בסיום העונה ולשדרגו, כך נודע ל"ישראל היום".
הגארד האמריקני שהצטרף לאדומים במהלך העונה הגיע אל שלבי ההכרעה והפלייאוף של היורוקאפ במעמד רעוע, אולם סדרת חצי גמר נפלאה מול ולנסיה ותצוגה נהדרת בגמר שינו את מסלול העונה שלו כאשר אל סדרת הגמר הגיע הסקורר במעמד שונה לגמרי וכאחד הגורמים המרכזים להעפלה של האדומים לגמר.
סוכנו של בלייקני נכח אמש במשחק הקבוצה בסמוקוב ושוחח בסיומו עם ג'ורג' הינאס, המנהל המקצועי של הפועל תל אביב. חוזהו של בלייקני מוערך בכ-750 אלף דולרים לעונה ובמועדון מעריכים כי יצטרכו לשדרגו על מנת להשאירו.
לאחר הניצחון במשחק הראשון בסדרת הגמר אמש (שלישי) מול גראן קנריה ימריאו האדומים במהלך היום לאיים הקנרים לקראת המשחק השני בסדרה שייערך ביום שישי בערב. 100 אוהדים צפויים להגיע למשחק שבו עשויים האדומים להבטיח את מקומם ביורוליג.
בתור קבוצת יורוליג (ואם וכאשר), אנחנו אמורים להיות מסוגלים להנות מaura דומה למכבי, שמאפשרת את היכולת למשוך את הכישרונות הכי גדולים באירופה נטו כי אנחנו משחקים בזירה הכי גדולה. כבר לא אמור להיות צורך לשלם סכומים מופרכים לכל אחד.
מן הסתם שזה לא תקף לשחקני טופ יורוליג כמו מוטלי, וכנ"ל לגבי מיצ'יץ' ויבוסלה (לא מאמינים שאני בכלל כותב את השמות האלה). אבל זה בהחלט תקף לבלייקני, שבאופן מעשי לא באמת הוכיח עד עכשיו שהוא שחקן יורוליג, וזה למרות הפלייאוף המטורף שהוא נותן ביורוקאפ. יש לו עד סוף העונה להוכיח שהוא יכול לשמור על עקביות.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
לא ידוע, אבל לשם הדיון הגיוני שהוא הגיע בסכום מסויים עד סוףהעונה, נתן פה הופעת זמן אמת של פסיכופט בהגנה, התקפה, ריבאונד, גו טו גאי וירצו לשדרג לו שכר בשביל להשאיר לא?אדום אש כתב: ↑09 אפריל 2025, 12:18לשדרג לאן? כמה קבוצות באירופה יציעו לו 750 אלף? מלכתחילה זה overpriced אבל זה היה הגיוני כי היינו במלחמה.גביזון כתב: ↑09 אפריל 2025, 10:58המשתמש רק הפועל, נרגעת?
תומר גבעתי, ישראלי היום:
בתור קבוצת יורוליג (ואם וכאשר), אנחנו אמורים להיות מסוגלים להנות מaura דומה למכבי, שמאפשרת את היכולת למשוך את הכישרונות הכי גדולים באירופה נטו כי אנחנו משחקים בזירה הכי גדולה. כבר לא אמור להיות צורך לשלם סכומים מופרכים לכל אחד.
מן הסתם שזה לא תקף לשחקני טופ יורוליג כמו מוטלי, וכנ"ל לגבי מיצ'יץ' ויבוסלה (לא מאמינים שאני בכלל כותב את השמות האלה). אבל זה בהחלט תקף לבלייקני, שבאופן מעשי לא באמת הוכיח עד עכשיו שהוא שחקן יורוליג, וזה למרות הפלייאוף המטורף שהוא נותן ביורוקאפ. יש לו עד סוף העונה להוכיח שהוא יכול לשמור על עקביות.
בולדווין מקבל 2.5 מליון דולר לעונה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
ציטטת תגובה שלי מה-4 באפריל שמתייחסת למשחק 3 מול ולנסיה.gershon כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:41שלחת תמשחק נגד ולנסיה...רדפוקס כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:38קלע שלשה אחת בלבד בוודאות.
אסמכתא: https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ay-by-play
הכי מוזר בעולם. אולי דרך על הקו?
אחת מכדרור באמצע ואחת מהצד שקיבל כדור וזרק ישר
הכל טוב?

-
- קיבל.ה 294 לייקים
צודק. טעות שלי.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2025, 15:40ציטטת תגובה שלי מה-4 באפריל שמתייחסת למשחק 3 מול ולנסיה.gershon כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:41שלחת תמשחק נגד ולנסיה...רדפוקס כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:38
קלע שלשה אחת בלבד בוודאות.
אסמכתא: https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ay-by-play
הכי מוזר בעולם. אולי דרך על הקו?
אחת מכדרור באמצע ואחת מהצד שקיבל כדור וזרק ישר
הכל טוב?![]()
עכשיו הכל מסתדר לי

השחקן הכי טוב בהפןעל תל אביב, אי פעם. עכשיו תגידו מה שבא לכם. לא היה סקורר ומוכשר כזה
הביא לנו את היורוקאפ. בלייקני אתה אלוהים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שחקן NBA
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אסור להחתים חייזירים
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זה נכתב ב3/3Nati כתב:בסוף יביא לנו את היורוליג
כל כך הייתה לי אז את ההרגשה הזאת
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אדיר אדיר אדיר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא אנושי.
בלי חוזה לעונה הבאה. לסגור אותו היום.
בלי חוזה לעונה הבאה. לסגור אותו היום.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 28 לייקים
את בלייקני להעיף
פוסטר לא שווה
גינת קובר אותנו
איש לא קשור לענף
איטודיס בלוף
כמה קישקושים רשמו פה
פוסטר לא שווה
גינת קובר אותנו
איש לא קשור לענף
איטודיס בלוף
כמה קישקושים רשמו פה
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
חצי עונה מתווכים בברלי או רגלנד
אז התשובה היא.. בלייקני
אז התשובה היא.. בלייקני
זה שחקן ברמת אנתוני פארקר שהיה למכבי תל אביב
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לוקח את המילים שלי בחזרה. ענק!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
היה פעם שחקן שככה הפך פתאום ממשהו אחד למשהו הרבה הרבה יותר טוב?
זה כאילו הגיע המשחק השני מול ולנסיה לפני שבועיים, ומאז הבנאדם קנדריק נאן.
זה כאילו הגיע המשחק השני מול ולנסיה לפני שבועיים, ומאז הבנאדם קנדריק נאן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מה שהאיש עושה בחודש האחרון….
-
- קיבל.ה 950 לייקים
איזה שוד שהוא לא MVP של סדרת הגמר. לקח אותנו על הגב שלו החייזר הזה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
הלוואי שנצליח להשאיר אותו לעונה הבאה. בכלל לא בטוח שנצליח
-
- קיבל.ה 950 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
לא לוקח שום מילה בחזרה ולא משאיר אותו בחיים לעונה הבאה, זה לא כדורסל מה שהוא משחק.
אבל נתן פלייאוף ששמור לאגדות ואני אוהב אותו לנצח על מה שהוא עשה בחודש האחרון.
אבל נתן פלייאוף ששמור לאגדות ואני אוהב אותו לנצח על מה שהוא עשה בחודש האחרון.
OMG עווופררר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים

האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 544 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
איזה קתרזיס מטורף.
האכיל אותי שטריימל.
שאפו לאיטודיס על האילוף המוצלח.
כל הכבוד לבלייקני על המהפך,
איזה כיף.
האכיל אותי שטריימל.
שאפו לאיטודיס על האילוף המוצלח.
כל הכבוד לבלייקני על המהפך,
איזה כיף.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אם מישהו היה אומר לי לפני שבועיים שיעשו לו עוול שלא יקבל MVP הייתי אומר שהוא שיכור.
נתן פלייאוף פסיכי. לא של שחקן יורוליג, של שחקן נ.ב.א לגיטימי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מזל שאני לא שותההפועל כתב:אם מישהו היה אומר לי לפני שבועיים שיעשו לו עוול שלא יקבל MVP הייתי אומר שהוא שיכור.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
היה ונשאר חייזר.
פשוט לפני זה נאמר בקונוטציה שלילית.
פשוט לפני זה נאמר בקונוטציה שלילית.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים