התכוונת אולי בעכו, בדוחא הדשא אחלההלוטוס הלבן כתב: ↑03 אפריל 2025, 23:26משטרה או לא משטרה אבל המשטח במגרשה של סכנין לא ראוי למשחק כדורגל רשמי.טכנית לארז כתב: ↑03 אפריל 2025, 22:27 רק בישראל משטרה קובעת ביתיות, או במקרה הזה גם הופכת אותה.
אצל קבוצות הממסד פה לוקחים ככה תארים לא פעם.
שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 384 לייקים
ירדן שועה פשוט קוסם, מבאס להגיד אבל איזה כיף לראות אותו משחק כדורגל
-
- קיבל.ה 556 לייקים
רמת גן ניצחו את ראשלצ ועלו ל59 כמו כפ"ש
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אמרתי בתגובה שאסנטה טוב ממזרחי ואם תרצה אני יכול לתת לך פירוט מלא למה לופז הרבה יותר טוב מרביבו אבל אני אתעכב דווקא על הטענה אולי היחידה שיש בה מה משהו וזאת ההשוואה בין אליאל פרץ לקניקובסקי ודן ביטון לדיודהההוא מפעם כתב: ↑03 אפריל 2025, 17:40לא טרחתי לענות לך למרות שכתבת שאליאל פרץ וטוב מקניקובסקי לופז טוג מרביבו ומזרחי טוב מאסטנה גם כי אם זאת דעתך אז סבבה
אבל בעיקר בגלל שדעתך נובעת מהתפקוד שלהם השנה בתוך המערך של קבוצה שמוציאה מים מהסלע. מול תפקוד של שחקנים בקבוצה עם מאמן הזיה.
לדוגמא כשאתה אומר ביטון> דוידה זאת דעה לא רלוונטית לדיון. במציאות ביטון לא מצא מקום בהרכב (סגל) של מכבי לכן שוחרר. ככה שעובדתית לביטון אין מקום סמכבי למרות שאצל קוזוך הוא תורם המון
גבי קניקובסקי לדעתי שחקן אדיר ויש מצב לא רע שייזכר כשחקן שעשה יותר בכדורגל מאליאל פרץ , אבל עובדתית כרגע אליאל פרץ עדיף על גבי קניקובסקי ולראייה אפשר לראות שבמשחקי הנבחרת פרץ שיחק וקניקובסקי לא זומן , הוא בעונה פחות טובה
לגבי דן ביטון ודוידה , נתחיל בזה שדן ביטון זומן לנבחרת ודוידה לא , נמשיך בזה שדן ביטון בלי קשר שחקן הרבה יותר טוב(ניסיון , מוח , רגל ימין,בעיטה הרמה ומסירה).
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
כמה גולים הבקיעה נצרת עלית מאז שהמנכ״ל שלהם פתח את הפה נגדנו?
-
- קיבל.ה 384 לייקים
לגבי קניקובסקי מקבל את הטענה שלך לגמרי, באתי לערער על מה שאמרת לגבי דוידה וביטון ורציתי להגיד שדוידה בכושר מפגר ומשחק נהדר, אבל אז בדקתי סטטיסטיקה ומסתבר שדן ביטון יש גול אחד יותר. אז אין לי הוכחה מתמטית אבל אני חושב שדוידה יותר טוב גם בכללי וגם כושר נוכחיזרתותח כתב: ↑04 אפריל 2025, 23:31אמרתי בתגובה שאסנטה טוב ממזרחי ואם תרצה אני יכול לתת לך פירוט מלא למה לופז הרבה יותר טוב מרביבו אבל אני אתעכב דווקא על הטענה אולי היחידה שיש בה מה משהו וזאת ההשוואה בין אליאל פרץ לקניקובסקי ודן ביטון לדיודהההוא מפעם כתב: ↑03 אפריל 2025, 17:40לא טרחתי לענות לך למרות שכתבת שאליאל פרץ וטוב מקניקובסקי לופז טוג מרביבו ומזרחי טוב מאסטנה גם כי אם זאת דעתך אז סבבה
אבל בעיקר בגלל שדעתך נובעת מהתפקוד שלהם השנה בתוך המערך של קבוצה שמוציאה מים מהסלע. מול תפקוד של שחקנים בקבוצה עם מאמן הזיה.
לדוגמא כשאתה אומר ביטון> דוידה זאת דעה לא רלוונטית לדיון. במציאות ביטון לא מצא מקום בהרכב (סגל) של מכבי לכן שוחרר. ככה שעובדתית לביטון אין מקום סמכבי למרות שאצל קוזוך הוא תורם המון
גבי קניקובסקי לדעתי שחקן אדיר ויש מצב לא רע שייזכר כשחקן שעשה יותר בכדורגל מאליאל פרץ , אבל עובדתית כרגע אליאל פרץ עדיף על גבי קניקובסקי ולראייה אפשר לראות שבמשחקי הנבחרת פרץ שיחק וקניקובסקי לא זומן , הוא בעונה פחות טובה
לגבי דן ביטון ודוידה , נתחיל בזה שדן ביטון זומן לנבחרת ודוידה לא , נמשיך בזה שדן ביטון בלי קשר שחקן הרבה יותר טוב(ניסיון , מוח , רגל ימין,בעיטה הרמה ומסירה).
-
- קיבל.ה 556 לייקים
הבט (כמו שהאגדה נהג לומר)יהלום14אדום כתב: ↑04 אפריל 2025, 23:03מקווה עבורם שאין לשתי הקבוצות האלה מענקי נקודות לשחקנים, זה הדבר היחיד שייצא להם מכל זה
ברור שמתמטית הסיכוי שניתקע עוד עונה בלאומית הוא כמספר השופטים הנורמליים בכדורסל. וכל המועמדות האחרות גם פוגשות אחת את השניה וצפויות לאבד נקודות.
עדיין זה מה שאמרנו בשנה שעברה (הפועל לא תרד, מינימום פלייאוף עליון, מול אשדוד בטוח ננצח...) והנה אנחנו. מציע שנחכה עוד 3 מחזורים כדי ללכת לים (הלוואי עם גביע. כנראה בלי)
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה דיון לא רלוונטי.InFlames כתב: ↑05 אפריל 2025, 02:49לגבי קניקובסקי מקבל את הטענה שלך לגמרי, באתי לערער על מה שאמרת לגבי דוידה וביטון ורציתי להגיד שדוידה בכושר מפגר ומשחק נהדר, אבל אז בדקתי סטטיסטיקה ומסתבר שדן ביטון יש גול אחד יותר. אז אין לי הוכחה מתמטית אבל אני חושב שדוידה יותר טוב גם בכללי וגם כושר נוכחיזרתותח כתב: ↑04 אפריל 2025, 23:31אמרתי בתגובה שאסנטה טוב ממזרחי ואם תרצה אני יכול לתת לך פירוט מלא למה לופז הרבה יותר טוב מרביבו אבל אני אתעכב דווקא על הטענה אולי היחידה שיש בה מה משהו וזאת ההשוואה בין אליאל פרץ לקניקובסקי ודן ביטון לדיודהההוא מפעם כתב: ↑03 אפריל 2025, 17:40
לא טרחתי לענות לך למרות שכתבת שאליאל פרץ וטוב מקניקובסקי לופז טוג מרביבו ומזרחי טוב מאסטנה גם כי אם זאת דעתך אז סבבה
דוידה / קניקובסקי הרבה פחות צפויים ועם יכולת אישית גדולה משל ביטון / פרץ. במכונה ובשיטה של באר שבע הם משתלבים נהדר ונמצאים בעונות שיא אבל הם הפוטנציאל שלהם עם הכדור פחות טוב.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לא בטוח, הם נראים טוב בגלל שהסגל 2 רמות מעל כל הליגה .
קבוצה שיכולה לשכוח את זהבי על הספל ואז הוא עולה ודופק צמד מטורף ב 30 דקות.
.
אבל הצד השני הוא שאין להם מאמן, למעשה המאמן שלהם כל כך גרוע שעדיף להם בכלל בלי מאמן.
בגלל האידיוט הזה הם גם סופגים בלי הפסקה למרות שיש להם את שחקני ההגנה הטובים בארץ בפער ענק
בהחלט לא יפתיע אף אחד אם הם יאבדו נקודות בצורה טיפשית ביותר ויפסידו את האליפות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 115 לייקים
איזו רמת שיפוט יש פה בא לי להקיא
הכל פה בלוף
שחקן של הפועל חיפה קיבל אדום עכשיו שבשום מציאות זה לא אדום
הכל פה בלוף
שחקן של הפועל חיפה קיבל אדום עכשיו שבשום מציאות זה לא אדום
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 115 לייקים
גם עכשיו כמעט אישרו גול אחרי עבירה על שועה שהשופט המציא
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ביטר זה אחותם הקטנה של מכבי.
אלמנט המתנות חוזר לא מעט גם אצלם, אלא אם הם נגד אחותם הגדולה ואז מרחיקים להם בלם במחצית וכאלה.
יש היררכיה ברורה. עדיין אין מה להשוות.
בכל מקרה אלה שתי הקבוצות המובהקות של הממסד, שבשבילן גם יזיזו משחקי חוץ קשים למגרש ביתי.
מישהו אגב יודע העונש החמור שהם קיבלו על תקיפת המאבטח לפני מספר שבועות?
אלמנט המתנות חוזר לא מעט גם אצלם, אלא אם הם נגד אחותם הגדולה ואז מרחיקים להם בלם במחצית וכאלה.
יש היררכיה ברורה. עדיין אין מה להשוות.
בכל מקרה אלה שתי הקבוצות המובהקות של הממסד, שבשבילן גם יזיזו משחקי חוץ קשים למגרש ביתי.
מישהו אגב יודע העונש החמור שהם קיבלו על תקיפת המאבטח לפני מספר שבועות?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 398 לייקים
" עוזרים לביתר"
פסלו להם שער נגד הפועל חיפה.
סרבו להזיז את המשחק נגד ריינה ביום חמישי.
נאלצו לשחק נגד סכנין (סכנין בשמחה היו מוותרים על המשחק בגביע).
מחוברים לשלטון זה ידוע. היו על סף פירוק והממשלה +עירייה נרתמו כדי להציל אותם.
ביום יום לא זוכים לתמיכה מיוחדת מהשופטים. יש שגיאות בשיפוט בארץ בעיקר בנושא החמרת כרטיסי אדומים.
בישראל שולפים פי שתיים יותר אדומים לעומת הליגות הבכירות באירופה.
פסלו להם שער נגד הפועל חיפה.
סרבו להזיז את המשחק נגד ריינה ביום חמישי.
נאלצו לשחק נגד סכנין (סכנין בשמחה היו מוותרים על המשחק בגביע).
מחוברים לשלטון זה ידוע. היו על סף פירוק והממשלה +עירייה נרתמו כדי להציל אותם.
ביום יום לא זוכים לתמיכה מיוחדת מהשופטים. יש שגיאות בשיפוט בארץ בעיקר בנושא החמרת כרטיסי אדומים.
בישראל שולפים פי שתיים יותר אדומים לעומת הליגות הבכירות באירופה.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
השיפוט בארץ באופן כללי גרוע מאוד וזה לא חדש
הקבוצה היחידה שמקבלת מתנות באופן קבוע היא מכבי
כל השאר זה טעויות גנריות בגלל חוסר מקצועיות
הקבוצה היחידה שמקבלת מתנות באופן קבוע היא מכבי
כל השאר זה טעויות גנריות בגלל חוסר מקצועיות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מסכים שיש קבוצה אחת שנהנית פה קבוע משיפוט מוטה, והיא לא ביטר.
מה שהיה פה עם סכנין, שהמשטרה החליפה ביתיות, זה ביזיון שיכול לקרות רק בישראל.
"נאלצו לשחק נגד סכנין". באמת מסכנים איך במקום לשחק נגדם משחק חוץ בדוחא מפכל הלה פוליסיה דאג שזה יהיה במושבה משחק ביתי. דפקו אותם ממש.
מה שהיה פה עם סכנין, שהמשטרה החליפה ביתיות, זה ביזיון שיכול לקרות רק בישראל.
"נאלצו לשחק נגד סכנין". באמת מסכנים איך במקום לשחק נגדם משחק חוץ בדוחא מפכל הלה פוליסיה דאג שזה יהיה במושבה משחק ביתי. דפקו אותם ממש.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מהסתכלות על הנעשה מחוץ לסמי עופר, שתהיה שואה למשטרה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מכבי חיפה קבוצה כל כך מושפלת , באר שבע עשו להם משולשים ברחבה בדקות האחרונות
חיפה נראים כל כך רע, אני מתחילה להילחץ שמא היענקל'ה ישים ידיו על אליניב
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
השער השלישי שחיפה חטפו הוא אחד המביכים שאני זוכר
-
- קיבל.ה 398 לייקים
לשחר יש שורה ארוכה של חוזים יקרים בתוקף לעונה הבאה שהיו רוצים לסיים : שחקנים ישראלים (כולל נאור וקאסה) + זרים בסגל ומושאלים. בנוסף לזה לפטר את בכר זה כבר בור תקציבי ענק גם במושגים של מכבי חיפה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא יודע למה אבל יש לי איזו תחושה שברדה לא מתאים לקבוצות שהן לא אדומות , לא מתאים לו חיפה בכלל
-
- קיבל.ה 130 לייקים
היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בינתיים ברוב משחקי הגביע נגד הפועל,הם קיבלו בראש.Mendelson כתב:היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
זו לא סיטואציה רגילה, אנחנו עדיין קבוצת ליגה שניה, יש לנו שלד טוב כדי לבנות סביבו קבוצת פלייאוף עליון לשנה הבאה אבל אנחנו עדיין לא שם. ולבית"ר יש 3-4 שחקנים שיהיה לנו קשה להתמודד איתם ביום טוב.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
אגב, עד היום רק קבוצה אחת מליגה לאומית זכתה בגביע המדינה, וזו הייתה הפועל רמת גן ב- 2003. היא ניצחה את מכבי ת"א בחצי גמר ואת הפועל ב"ש בגמר. היו כמה קבוצות ליגה לאומית שהגיעו לגמר אבל לא לקחו גביע, כולל הפועל חיפה שניצחה אותנו בחצי גמר בהארכה ב- 2005 והפסידה בגמר.
והמוטיבציה של קבוצות מול הפועל ר"ג שלקחה גביע בתור סינדרלה לא דומה למוטיבציה של קבוצות מולנו.
והמוטיבציה של קבוצות מול הפועל ר"ג שלקחה גביע בתור סינדרלה לא דומה למוטיבציה של קבוצות מולנו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
גם מכבי פ״ת שניצחה אותנו בחצי גמר.Mendelson כתב:אגב, עד היום רק קבוצה אחת מליגה לאומית זכתה בגביע המדינה, וזו הייתה הפועל רמת גן ב- 2003. היא ניצחה את מכבי ת"א בחצי גמר ואת הפועל ב"ש בגמר. היו כמה קבוצות ליגה לאומית שהגיעו לגמר אבל לא לקחו גביע, כולל הפועל חיפה שניצחה אותנו בחצי גמר בהארכה ב- 2005 והפסידה בגמר.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא יאמן שחוטבא משחק עכשיו בחצי גמר גביע.
בן כמה הוא?
בן כמה הוא?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
סאמק אלטמן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אוי אלטמן
פשוט נתן מתנה לאצילי הרגע