שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 03 אפריל 2025, 23:26
טכנית לארז כתב: 03 אפריל 2025, 22:27 רק בישראל משטרה קובעת ביתיות, או במקרה הזה גם הופכת אותה.
אצל קבוצות הממסד פה לוקחים ככה תארים לא פעם.
משטרה או לא משטרה אבל המשטח במגרשה של סכנין לא ראוי למשחק כדורגל רשמי.
התכוונת אולי בעכו, בדוחא הדשא אחלה
InFlames
קיבל.ה  384 לייקים

ירדן שועה פשוט קוסם, מבאס להגיד אבל איזה כיף לראות אותו משחק כדורגל
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רמת גן ניצחו את ראשלצ ועלו ל59 כמו כפ"ש
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

תא מרבוטא כתב: 04 אפריל 2025, 20:03 רמת גן ניצחו את ראשלצ ועלו ל59 כמו כפ"ש
מקווה עבורם שאין לשתי הקבוצות האלה מענקי נקודות לשחקנים, זה הדבר היחיד שייצא להם מכל זה
יאללה הביתה!!!
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

ההוא מפעם כתב: 03 אפריל 2025, 17:40
זרתותח כתב: 01 אפריל 2025, 20:37
רדפוקס כתב: 01 אפריל 2025, 19:53
זה יפה על הנייר.
מכבי עם 7/9 במשחקים העונה מול ב"ש.
בהודעה שציטטתי , נטען שחוץ מלויטור ולשני הזרים אין לאף אחד מקום בהרכב של מכבי .
אני טענתי אחרת על ידי ההשוואה שביצעתי.
לא טרחתי לענות לך למרות שכתבת שאליאל פרץ וטוב מקניקובסקי לופז טוג מרביבו ומזרחי טוב מאסטנה גם כי אם זאת דעתך אז סבבה
אבל בעיקר בגלל שדעתך נובעת מהתפקוד שלהם השנה בתוך המערך של קבוצה שמוציאה מים מהסלע. מול תפקוד של שחקנים בקבוצה עם מאמן הזיה.
לדוגמא כשאתה אומר ביטון> דוידה זאת דעה לא רלוונטית לדיון. במציאות ביטון לא מצא מקום בהרכב (סגל) של מכבי לכן שוחרר. ככה שעובדתית לביטון אין מקום סמכבי למרות שאצל קוזוך הוא תורם המון
אמרתי בתגובה שאסנטה טוב ממזרחי ואם תרצה אני יכול לתת לך פירוט מלא למה לופז הרבה יותר טוב מרביבו אבל אני אתעכב דווקא על הטענה אולי היחידה שיש בה מה משהו וזאת ההשוואה בין אליאל פרץ לקניקובסקי ודן ביטון לדיודה
גבי קניקובסקי לדעתי שחקן אדיר ויש מצב לא רע שייזכר כשחקן שעשה יותר בכדורגל מאליאל פרץ , אבל עובדתית כרגע אליאל פרץ עדיף על גבי קניקובסקי ולראייה אפשר לראות שבמשחקי הנבחרת פרץ שיחק וקניקובסקי לא זומן , הוא בעונה פחות טובה
לגבי דן ביטון ודוידה , נתחיל בזה שדן ביטון זומן לנבחרת ודוידה לא , נמשיך בזה שדן ביטון בלי קשר שחקן הרבה יותר טוב(ניסיון , מוח , רגל ימין,בעיטה הרמה ומסירה).
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

כמה גולים הבקיעה נצרת עלית מאז שהמנכ״ל שלהם פתח את הפה נגדנו?
InFlames
קיבל.ה  384 לייקים

זרתותח כתב: 04 אפריל 2025, 23:31
זרתותח כתב: 01 אפריל 2025, 20:37

בהודעה שציטטתי , נטען שחוץ מלויטור ולשני הזרים אין לאף אחד מקום בהרכב של מכבי .
אני טענתי אחרת על ידי ההשוואה שביצעתי.
לא טרחתי לענות לך למרות שכתבת שאליאל פרץ וטוב מקניקובסקי לופז טוג מרביבו ומזרחי טוב מאסטנה גם כי אם זאת דעתך אז סבבה
אבל בעיקר בגלל שדעתך נובעת מהתפקוד שלהם השנה בתוך המערך של קבוצה שמוציאה מים מהסלע. מול תפקוד של שחקנים בקבוצה עם מאמן הזיה.
לדוגמא כשאתה אומר ביטון> דוידה זאת דעה לא רלוונטית לדיון. במציאות ביטון לא מצא מקום בהרכב (סגל) של מכבי לכן שוחרר. ככה שעובדתית לביטון אין מקום סמכבי למרות שאצל קוזוך הוא תורם המון
אמרתי בתגובה שאסנטה טוב ממזרחי ואם תרצה אני יכול לתת לך פירוט מלא למה לופז הרבה יותר טוב מרביבו אבל אני אתעכב דווקא על הטענה אולי היחידה שיש בה מה משהו וזאת ההשוואה בין אליאל פרץ לקניקובסקי ודן ביטון לדיודה
גבי קניקובסקי לדעתי שחקן אדיר ויש מצב לא רע שייזכר כשחקן שעשה יותר בכדורגל מאליאל פרץ , אבל עובדתית כרגע אליאל פרץ עדיף על גבי קניקובסקי ולראייה אפשר לראות שבמשחקי הנבחרת פרץ שיחק וקניקובסקי לא זומן , הוא בעונה פחות טובה
לגבי דן ביטון ודוידה , נתחיל בזה שדן ביטון זומן לנבחרת ודוידה לא , נמשיך בזה שדן ביטון בלי קשר שחקן הרבה יותר טוב(ניסיון , מוח , רגל ימין,בעיטה הרמה ומסירה).
לגבי קניקובסקי מקבל את הטענה שלך לגמרי, באתי לערער על מה שאמרת לגבי דוידה וביטון ורציתי להגיד שדוידה בכושר מפגר ומשחק נהדר, אבל אז בדקתי סטטיסטיקה ומסתבר שדן ביטון יש גול אחד יותר. אז אין לי הוכחה מתמטית אבל אני חושב שדוידה יותר טוב גם בכללי וגם כושר נוכחי
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

יהלום14אדום כתב: 04 אפריל 2025, 23:03
תא מרבוטא כתב: 04 אפריל 2025, 20:03 רמת גן ניצחו את ראשלצ ועלו ל59 כמו כפ"ש
מקווה עבורם שאין לשתי הקבוצות האלה מענקי נקודות לשחקנים, זה הדבר היחיד שייצא להם מכל זה
הבט (כמו שהאגדה נהג לומר)
ברור שמתמטית הסיכוי שניתקע עוד עונה בלאומית הוא כמספר השופטים הנורמליים בכדורסל. וכל המועמדות האחרות גם פוגשות אחת את השניה וצפויות לאבד נקודות.
עדיין זה מה שאמרנו בשנה שעברה (הפועל לא תרד, מינימום פלייאוף עליון, מול אשדוד בטוח ננצח...) והנה אנחנו. מציע שנחכה עוד 3 מחזורים כדי ללכת לים (הלוואי עם גביע. כנראה בלי)
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

InFlames כתב: 05 אפריל 2025, 02:49
זרתותח כתב: 04 אפריל 2025, 23:31

לגבי קניקובסקי מקבל את הטענה שלך לגמרי, באתי לערער על מה שאמרת לגבי דוידה וביטון ורציתי להגיד שדוידה בכושר מפגר ומשחק נהדר, אבל אז בדקתי סטטיסטיקה ומסתבר שדן ביטון יש גול אחד יותר. אז אין לי הוכחה מתמטית אבל אני חושב שדוידה יותר טוב גם בכללי וגם כושר נוכחי
זה דיון לא רלוונטי.
דוידה / קניקובסקי הרבה פחות צפויים ועם יכולת אישית גדולה משל ביטון / פרץ. במכונה ובשיטה של באר שבע הם משתלבים נהדר ונמצאים בעונות שיא אבל הם הפוטנציאל שלהם עם הכדור פחות טוב.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

החלאות יזכו באליפות סעמקקק
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

רק הפועל כתב: 05 אפריל 2025, 20:36 החלאות יזכו באליפות סעמקקק
לא בטוח, הם נראים טוב בגלל שהסגל 2 רמות מעל כל הליגה .
קבוצה שיכולה לשכוח את זהבי על הספל ואז הוא עולה ודופק צמד מטורף ב 30 דקות.
.
אבל הצד השני הוא שאין להם מאמן, למעשה המאמן שלהם כל כך גרוע שעדיף להם בכלל בלי מאמן.
בגלל האידיוט הזה הם גם סופגים בלי הפסקה למרות שיש להם את שחקני ההגנה הטובים בארץ בפער ענק

בהחלט לא יפתיע אף אחד אם הם יאבדו נקודות בצורה טיפשית ביותר ויפסידו את האליפות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
צבי שיסל
קיבל.ה  115 לייקים

איזו רמת שיפוט יש פה בא לי להקיא
הכל פה בלוף
שחקן של הפועל חיפה קיבל אדום עכשיו שבשום מציאות זה לא אדום
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

צבי שיסל כתב: 06 אפריל 2025, 21:43 איזו רמת שיפוט יש פה בא לי להקיא
הכל פה בלוף
הם כבר פעם שלישית רצוף מקבלים מתנה מהשופטים, הם מכבי החדשים הזבלות כאלה
צבי שיסל
קיבל.ה  115 לייקים

גם עכשיו כמעט אישרו גול אחרי עבירה על שועה שהשופט המציא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ביטר זה אחותם הקטנה של מכבי.
אלמנט המתנות חוזר לא מעט גם אצלם, אלא אם הם נגד אחותם הגדולה ואז מרחיקים להם בלם במחצית וכאלה.
יש היררכיה ברורה. עדיין אין מה להשוות.

בכל מקרה אלה שתי הקבוצות המובהקות של הממסד, שבשבילן גם יזיזו משחקי חוץ קשים למגרש ביתי.

מישהו אגב יודע העונש החמור שהם קיבלו על תקיפת המאבטח לפני מספר שבועות?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

צבי שיסל כתב: 06 אפריל 2025, 21:43 איזו רמת שיפוט יש פה בא לי להקיא
הכל פה בלוף
זה אדום לכל דבר ועניין !
מעל העקב מאחור עם הפקקים קדימה שהכדור לא באזור, זה אדום
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

" עוזרים לביתר"
פסלו להם שער נגד הפועל חיפה.
סרבו להזיז את המשחק נגד ריינה ביום חמישי.
נאלצו לשחק נגד סכנין (סכנין בשמחה היו מוותרים על המשחק בגביע).

מחוברים לשלטון זה ידוע. היו על סף פירוק והממשלה +עירייה נרתמו כדי להציל אותם.
ביום יום לא זוכים לתמיכה מיוחדת מהשופטים. יש שגיאות בשיפוט בארץ בעיקר בנושא החמרת כרטיסי אדומים.
בישראל שולפים פי שתיים יותר אדומים לעומת הליגות הבכירות באירופה.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

השיפוט בארץ באופן כללי גרוע מאוד וזה לא חדש
הקבוצה היחידה שמקבלת מתנות באופן קבוע היא מכבי
כל השאר זה טעויות גנריות בגלל חוסר מקצועיות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מסכים שיש קבוצה אחת שנהנית פה קבוע משיפוט מוטה, והיא לא ביטר.
מה שהיה פה עם סכנין, שהמשטרה החליפה ביתיות, זה ביזיון שיכול לקרות רק בישראל.
"נאלצו לשחק נגד סכנין". באמת מסכנים איך במקום לשחק נגדם משחק חוץ בדוחא מפכל הלה פוליסיה דאג שזה יהיה במושבה משחק ביתי. דפקו אותם ממש.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

מהסתכלות על הנעשה מחוץ לסמי עופר, שתהיה שואה למשטרה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מכבי חיפה קבוצה כל כך מושפלת , באר שבע עשו להם משולשים ברחבה בדקות האחרונות
לא שכחתי
קיבל.ה  30 לייקים

חיפה נראים כל כך רע, אני מתחילה להילחץ שמא היענקל'ה ישים ידיו על אליניב
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

השער השלישי שחיפה חטפו הוא אחד המביכים שאני זוכר
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

לא שכחתי כתב: 07 אפריל 2025, 22:56 חיפה נראים כל כך רע, אני מתחילה להילחץ שמא היענקל'ה ישים ידיו על אליניב
לשחר יש שורה ארוכה של חוזים יקרים בתוקף לעונה הבאה שהיו רוצים לסיים : שחקנים ישראלים (כולל נאור וקאסה) + זרים בסגל ומושאלים. בנוסף לזה לפטר את בכר זה כבר בור תקציבי ענק גם במושגים של מכבי חיפה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא יודע למה אבל יש לי איזו תחושה שברדה לא מתאים לקבוצות שהן לא אדומות , לא מתאים לו חיפה בכלל
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Mendelson כתב:היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
בינתיים ברוב משחקי הגביע נגד הפועל,הם קיבלו בראש.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

Nati כתב: 10 אפריל 2025, 10:25
Mendelson כתב:היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
בינתיים ברוב משחקי הגביע נגד הפועל,הם קיבלו בראש.
זו לא סיטואציה רגילה, אנחנו עדיין קבוצת ליגה שניה, יש לנו שלד טוב כדי לבנות סביבו קבוצת פלייאוף עליון לשנה הבאה אבל אנחנו עדיין לא שם. ולבית"ר יש 3-4 שחקנים שיהיה לנו קשה להתמודד איתם ביום טוב.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

אגב, עד היום רק קבוצה אחת מליגה לאומית זכתה בגביע המדינה, וזו הייתה הפועל רמת גן ב- 2003. היא ניצחה את מכבי ת"א בחצי גמר ואת הפועל ב"ש בגמר. היו כמה קבוצות ליגה לאומית שהגיעו לגמר אבל לא לקחו גביע, כולל הפועל חיפה שניצחה אותנו בחצי גמר בהארכה ב- 2005 והפסידה בגמר.

והמוטיבציה של קבוצות מול הפועל ר"ג שלקחה גביע בתור סינדרלה לא דומה למוטיבציה של קבוצות מולנו.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Mendelson כתב:אגב, עד היום רק קבוצה אחת מליגה לאומית זכתה בגביע המדינה, וזו הייתה הפועל רמת גן ב- 2003. היא ניצחה את מכבי ת"א בחצי גמר ואת הפועל ב"ש בגמר. היו כמה קבוצות ליגה לאומית שהגיעו לגמר אבל לא לקחו גביע, כולל הפועל חיפה שניצחה אותנו בחצי גמר בהארכה ב- 2005 והפסידה בגמר.

והמוטיבציה של קבוצות מול הפועל ר"ג שלקחה גביע בתור סינדרלה לא דומה למוטיבציה של קבוצות מולנו.
גם מכבי פ״ת שניצחה אותנו בחצי גמר.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

Mendelson כתב: 10 אפריל 2025, 10:21 היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
ברור שבלי קשר אלינו שביתר יפסידו, שיפסידו בכל רגע נתון ובטח בגביע
amorphis
קיבל.ה  76 לייקים

כרובית כתב: 10 אפריל 2025, 12:24
Mendelson כתב: 10 אפריל 2025, 10:21 היום החצי גמר גביע השני, לא שננצח את ב"ש, אבל מחזיק אצבעות לריינה. בית"ר מולנו זו מוטיבציית שיא, שמוציאה מהכשרונות שלהם את המקסימום. וביום טוב שלהם יהיה מאוד מאוד קשה לנצח אותם.
ברור שבלי קשר אלינו שביתר יפסידו, שיפסידו בכל רגע נתון ובטח בגביע
כי לא צריך את טדי וגם לא את בית"ר
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

לא יאמן שחוטבא משחק עכשיו בחצי גמר גביע.
בן כמה הוא?
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

הוקיץ' כתב: 10 אפריל 2025, 20:40 לא יאמן שחוטבא משחק עכשיו בחצי גמר גביע.
בן כמה הוא?
עד היום אני לא יודע אם קוראים לו איעד או נאעל
InFlames
קיבל.ה  384 לייקים

איזה משחק משעמם
תעשו משהוווו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אז ביתר בגמר
InFlames
קיבל.ה  384 לייקים

טפי לא משהו כזה כוסעמק