אני חייב להגיד שחוסר ההלימה בין מה שקורה בפועל לבין התגובות שלך הוא מדהים.
אולי זה סתם ניתוק.
אם אתה חושב שאולטראס הפועל יעלם מפני השטח (גם ברגל וגם בסל) אתה פשוט, לא נעים להגיד... לא יודע על מה אתה מדבר כנראה.
אני חייב להגיד שחוסר ההלימה בין מה שקורה בפועל לבין התגובות שלך הוא מדהים.
עצוב שזה התענוג שלך7even כתב:החראקירי שהאולטראס האלה עושים לעצמם הוא מהמפוארים שידע הספורט כאן.
תענוג על אמת.
ברור שיש (היה) שיתוף פעולה ביניהם, וכל עוד זה לא לגבות על עבריינים (כמו שרמי כהן עשה) זה מבורך מאוד.El dudernio כתב: ↑15 מרץ 2025, 19:10מאמין לך...
אני באמת לא יודע. התרחקתי מזה.
אבל הייתי מספיק קרוב לדברים בדביל לדעת שהיה קשר טוב מאוד בין האולטראס לנציגות בכירה של המועדון. ושוב אין בזה פסול.
אני לא יודע אם זה מה שהוא חושב
אין קשר בין האולטראס למודל האהדה האנגלי. אנגליה זה סיפור אחר לגמרי של מסורת ותרבות שונה לגמרי. הפועל מעסיקה חלק ניכר מאוהדיה 24/7 גם כן אז זה אומר שכולנו אולטראס? במשחק 3 של סדרת הגמר לפני שנתיים (איי מקריי מקריי) הייתי בהקרנה משותפת ואם היינו לוקחים סביר להניח שהייתי חוגג שם כאילו אני קלעתי את סל הניצחון. זה לא קשור לאולטראס בשום צורה.El dudernio כתב: ↑15 מרץ 2025, 18:19לא זאת לא המהות. המהות זאת אהדה חסרת גבולות למועדון.Red_man כתב: ↑14 מרץ 2025, 10:031. בעצם לפי פואד מהות האולטראס זה להיות בריון שלא מציית לחוקים? זה כאילו מילים יפות לעבריין? אני חשבתי שמהות האולטראס זאת אהדה קיצונית ובלתי מתפשרת. אני יודע שיש ארגונים בעולם שהם ממש ארגון פשע שמעורב בסחר בסמים וכל זה בערים שלהם לזה הם שואפים? לא פעם נדקרו אוהדים של יריבות במשחקים באיטליה, זה מה שהם רוצים?El dudernio כתב: ↑14 מרץ 2025, 08:07 הסיפור פה מאד ברור לדעתי.
עופר כמו עופר לא מוכן שיעמדו לו בדרך. האולטראס עומד ולכן עופר מנסה לדחוק אותו החוצה. הסיפור עם התופים הוא חלק מזה אבל הוא חלק שמסמל את הכל בערך.
האולטראס כמו האולטראס לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, הוא חיי לפי אמות מידה שונות. איך פואד כתב לי בפיסבוק? ככה זה אולטראס בכל העולם, אלים בריון שלא מכבד את החוק והנורמות החברתיות. בדיוק הפוך מהקהל הרחב.
לכן באירוע התופים מבחינת האולטראס כמו נגדו, האירגון החלופי שעופר מקים בא להחליף את האולטראס וזה מתנהג כמו שהוא יודע, באלימות בריונות וכו. פרובוקציה זולה של עופר שהביא את האולטראס לפעולה שמנוגדת לתפיסות החברתיות של הקהל ובכך נוצר מצב שהאולטראס מבדל את עצמו מהמועדון והאוהדים ויוצר לבד את החלל שאליו יכנס האירגון של עופר, רק שעם הזמן הגב החברתי לגביו הולך ומתחזק.
עכשיו זה לא באמת עימות שוֹוה כוחות.
אני מאמין שעופר יעזר במשטרה ויפעל נגד אותם אנשים חוקתית בהמשך כנראה גם ישכור "מאבטחים" לגוש העידוד, האולטראס ינסו אולי פעם או פעמים להצעמת במגרש, יבינו שזה לא מצליח ויבצעו פעולות מחוץ למגרש... אז הסיפור שלהם אצל הקהל יגמר סופית ויקום אירגון חדש רשמי.
2. ארגון חדש יגמור כמו הארגון הקיים במוקדם או במאוחר. אם זה המצב אני מוכן לוותר עליו מעכשיו. סרט ההמשך תמיד פחות טוב מהמקור. עדיף לפתור בעיה אחת מאשר ליצור חדשה ולהתמודד עם שתיהן.
אבל לחוסר גבולות האלו יש גם אלמנטים שליליים. וזאת הנכונות להילחם פיזית על שמו הטוב, לזלזל בחוקים ועוד....
לאולטראס מבחינה זאת לא בהכרח חשוב להיות במשחק, ראה אנגליה כמודל, העיסוק בקבוצה 24/7 מהווה את העיקר, וזה לא ישתנה, הם יחגגו ניצחון בדרבי בקרנה כאילו הם עכשיו מניפים גביע על הראש של שימון בדריב אין... כי זאת המהות.
אבא שלי,בן 80, שאוהד את הפועל עוד מימי הסל במגרש הפתוח, ממש רוצה לטוס לגמר. הוא פסל את ההגעה לסמוקוב כי הוא מאד מודאג לטוס עם האולטראס.Red_man כתב: ↑16 מרץ 2025, 13:05אין קשר בין האולטראס למודל האהדה האנגלי. אנגליה זה סיפור אחר לגמרי של מסורת ותרבות שונה לגמרי. הפועל מעסיקה חלק ניכר מאוהדיה 24/7 גם כן אז זה אומר שכולנו אולטראס? במשחק 3 של סדרת הגמר לפני שנתיים (איי מקריי מקריי) הייתי בהקרנה משותפת ואם היינו לוקחים סביר להניח שהייתי חוגג שם כאילו אני קלעתי את סל הניצחון. זה לא קשור לאולטראס בשום צורה.El dudernio כתב: ↑15 מרץ 2025, 18:19לא זאת לא המהות. המהות זאת אהדה חסרת גבולות למועדון.Red_man כתב: ↑14 מרץ 2025, 10:03
1. בעצם לפי פואד מהות האולטראס זה להיות בריון שלא מציית לחוקים? זה כאילו מילים יפות לעבריין? אני חשבתי שמהות האולטראס זאת אהדה קיצונית ובלתי מתפשרת. אני יודע שיש ארגונים בעולם שהם ממש ארגון פשע שמעורב בסחר בסמים וכל זה בערים שלהם לזה הם שואפים? לא פעם נדקרו אוהדים של יריבות במשחקים באיטליה, זה מה שהם רוצים?
2. ארגון חדש יגמור כמו הארגון הקיים במוקדם או במאוחר. אם זה המצב אני מוכן לוותר עליו מעכשיו. סרט ההמשך תמיד פחות טוב מהמקור. עדיף לפתור בעיה אחת מאשר ליצור חדשה ולהתמודד עם שתיהן.
אבל לחוסר גבולות האלו יש גם אלמנטים שליליים. וזאת הנכונות להילחם פיזית על שמו הטוב, לזלזל בחוקים ועוד....
לאולטראס מבחינה זאת לא בהכרח חשוב להיות במשחק, ראה אנגליה כמודל, העיסוק בקבוצה 24/7 מהווה את העיקר, וזה לא ישתנה, הם יחגגו ניצחון בדרבי בקרנה כאילו הם עכשיו מניפים גביע על הראש של שימון בדריב אין... כי זאת המהות.
הם לא שמים לעצמם כמודל את אנגליה או גרמניה (לא ששם חסרות בעיות), הם שמים לעצמם למודל את האולטראס של נאפולי ולגיה וורשה זה מתכתב נהדר עם ההבהרה של אולטראס זה להיות אלים בריון שלא מכבד את החוק ונורמות חברתיות. או במילים אחרות עבריין. לא אני אמרתי את זה הם אמרו את זה בתגובות בפייסבוק ובטוויטר עם משפטים בסגנון לאולטראס של נאפולי או לגיה בחיים לא הייתם מעזים לדבר ככה.
שורה תחתונה הם בעלי הבית לתפיסתם והשאר הוא המון נטול אידאה. נקודת האל חזור נחצתה וכולנו על המסלול המהיר לפיצוץ מטורף וזה יהיה אירוע רב נפגעים. מי שחושב שהפיצוץ שיגיע פה בקרוב מאוד לא ישפיע על הכדורגל הוא לא מבין את האירוע.
תראה עם כל הררי הביקורת שלי אליהם אני באמת מאמין שהם לא יעשו כלום לאבא שלך.תא מרבוטא כתב: ↑05 אפריל 2025, 09:39אבא שלי,בן 80, שאוהד את הפועל עוד מימי הסל במגרש הפתוח, ממש רוצה לטוס לגמר. הוא פסל את ההגעה לסמוקוב כי הוא מאד מודאג לטוס עם האולטראס.Red_man כתב: ↑16 מרץ 2025, 13:05אין קשר בין האולטראס למודל האהדה האנגלי. אנגליה זה סיפור אחר לגמרי של מסורת ותרבות שונה לגמרי. הפועל מעסיקה חלק ניכר מאוהדיה 24/7 גם כן אז זה אומר שכולנו אולטראס? במשחק 3 של סדרת הגמר לפני שנתיים (איי מקריי מקריי) הייתי בהקרנה משותפת ואם היינו לוקחים סביר להניח שהייתי חוגג שם כאילו אני קלעתי את סל הניצחון. זה לא קשור לאולטראס בשום צורה.El dudernio כתב: ↑15 מרץ 2025, 18:19
לא זאת לא המהות. המהות זאת אהדה חסרת גבולות למועדון.
הם לא שמים לעצמם כמודל את אנגליה או גרמניה (לא ששם חסרות בעיות), הם שמים לעצמם למודל את האולטראס של נאפולי ולגיה וורשה זה מתכתב נהדר עם ההבהרה של אולטראס זה להיות אלים בריון שלא מכבד את החוק ונורמות חברתיות. או במילים אחרות עבריין. לא אני אמרתי את זה הם אמרו את זה בתגובות בפייסבוק ובטוויטר עם משפטים בסגנון לאולטראס של נאפולי או לגיה בחיים לא הייתם מעזים לדבר ככה.
שורה תחתונה הם בעלי הבית לתפיסתם והשאר הוא המון נטול אידאה. נקודת האל חזור נחצתה וכולנו על המסלול המהיר לפיצוץ מטורף וזה יהיה אירוע רב נפגעים. מי שחושב שהפיצוץ שיגיע פה בקרוב מאוד לא ישפיע על הכדורגל הוא לא מבין את האירוע.
לא כולם, הכללות, הרגשות (כמו שרוי שהושעה לקנסו כינה את זה) ווטאבר.
איך הגענו לזה שבנאדם בן 80 שכנראה לא יזכה לעוד הרבה הזדמנויות לראות את הקבוצה שלו מגיעה לגמר אירופי, מוותר על הגעה בגלל אוהדים אחרים.
יש 0 קשר בין האולטראס של 2010 לאולטרס של 2025 (אולי מלבד אדם אחד שהיום הוא האב הרוחני שלהם).
גם אני טסתי עם אבא לבנפיקה
חס וחלילה, אף אחד לא מנסה לזלזל בהרגשה של אבא שלך.תא מרבוטא כתב: ↑05 אפריל 2025, 12:41גם אני טסתי עם אבא לבנפיקה
וזו לא דעה של אדם מבוגר. זה פחד של אדם בן 80 להפגע נטו בגלל שהיה בסמוך לאוהדים *של אותה קבוצה*. הזלזול הבוטה בפחד הזה, הוא עוד סממן למה שקורה עם חלק/קומץ/ נישה בקהל שלנו. אתה באמת חושב שאם אבא שלי יעיר שם למישהו שמעשן לידו או קם לפניו כי הוא חייב לעמוד בעידוד ויסתיר לו- זה יגמר בטוב? אני זוכר אותי ואותו בדרבי המסריח ב2004 שקינגסטון הדביל מסר אחורה ובישל לאלי ביטון גול בדקה השניה. עמדו לפני אבאשלי בשער 7 והוא ביקש לשבת- אז זה נגמר בפרצופים אליו , *וחלק* שישבו. גם ככה דקה אחכ ספגנו עוד גול וזה נגמר. אתה אשכרה חושב שככה יתייחסו אליו גם הפעם? לא נניח בקללות/איומים/בקבוק מים לראש?
או שכל הדיווחים פה על אלימות ואיומים לאןהדים אחרים של הפועל זה דעות קדומות?
הצעתי לו תודה נראה איך יגיבבני12 כתב: ↑05 אפריל 2025, 12:49 אל תוותר על החוויה.
לא יודע אם אתה מכיר את מבנה האולם בסאמוקוב.
ניתן גם לשבת ביציע B (מול האולטראס) וגם ביציע A ניתן לשבת בצד השני השלו (כמו שער 4 בבלומפילד) כך שלא תהיה לו כלל אינטראקציה עם האולטראס
(חוץ מאולי לשמוע את הקריאות המפגרות שלהם שלא באים ליד אליהו).
זאת חוויה שלך תדע מתי תקרה שוב (מקווה שבמהרה) וחבל לפספס, בטח בגילו (שיזכה לחיים ארוכים ומלאי אושר מהקבוצה)
אם הבנת את מה שכתבתי כזלזול בתחושותיו אני מתנצל זאת ממש לא הייתה כוונתי. אני מבקר את האולטראס בלי סוף על ההתנהגות שלהם ואני חושב שאתה מכיר את דעותיי.תא מרבוטא כתב: ↑05 אפריל 2025, 12:41גם אני טסתי עם אבא לבנפיקה
וזו לא דעה של אדם מבוגר. זה פחד של אדם בן 80 להפגע נטו בגלל שהיה בסמוך לאוהדים *של אותה קבוצה*. הזלזול הבוטה בפחד הזה, הוא עוד סממן למה שקורה עם חלק/קומץ/ נישה בקהל שלנו. אתה באמת חושב שאם אבא שלי יעיר שם למישהו שמעשן לידו או קם לפניו כי הוא חייב לעמוד בעידוד ויסתיר לו- זה יגמר בטוב? אני זוכר אותי ואותו בדרבי המסריח ב2004 שקינגסטון הדביל מסר אחורה ובישל לאלי ביטון גול בדקה השניה. עמדו לפני אבאשלי בשער 7 והוא ביקש לשבת- אז זה נגמר בפרצופים אליו , *וחלק* שישבו. גם ככה דקה אחכ ספגנו עוד גול וזה נגמר. אתה אשכרה חושב שככה יתייחסו אליו גם הפעם? לא נניח בקללות/איומים/בקבוק מים לראש?
לא כתבתי את זה לגביך ההתנצלות ממש מיותרתRed_man כתב: ↑05 אפריל 2025, 13:27אם הבנת את מה שכתבתי כזלזול בתחושותיו אני מתנצל זאת ממש לא הייתה כוונתי. אני מבקר את האולטראס בלי סוף על ההתנהגות שלהם ואני חושב שאתה מכיר את דעותיי.תא מרבוטא כתב: ↑05 אפריל 2025, 12:41גם אני טסתי עם אבא לבנפיקה
יחד עם זאת אני באמת באמת רוצה להאמין שהם לא יפגעו באדם מבוגר בן 80. ליתר ביטחון פשוט צריך להתרחק מהם כמו שבארץ אני מאמין שאתם לא מתערבבים איתם.
מבלי להיכנס לאיש לכיס, אני פשוט מאמין שאם פיזית הוא מסוגל זה יהיה כל כך חבל לפספס את זה, בטח לאדם שהיה עוד באוסישקין הפתוח. זאת יכולה להיות חוויה חבל על הזמן בשבילו ובשבילכם.
בושה וחרפה אם לא יהיו שירי שחקנים בשלישי.אייבר דה-בונלס כתב: ↑05 אפריל 2025, 14:00 שמעו הביקורת שלי על האולטראס ידועה ואני לא אחזור עליה כאן
זה לא הזמן ולא השעה. בואו נהיה ביחד ונרעיד את סומוקוב כי כקהל יש לנו פוטנציאל לשתק את הספרדים הצהובים ולהביא פאקינג תואר אירופי
אחר כך נריב, אחר כך נמצא פתרונות. יום שלישי כולנו הפועל.
רק בקשה אחת יש לי, בבקשה. בבקשה. אנחנו צריכים שירי שחקנים בגמר הזה. חייבים לדחוף את השחקנים במקסימום. חייבים שהם ידעו שאנחנו מאחוריהם במלחמה הזאת
אף אחד לא אומר שעליו יקום ויפול הגמר
אז תקרא שוב מה שכתבתי
אייבר דה-בונלס כתב:אז תקרא שוב מה שכתבתי
כולנו הפועל. לא שורף אף אחד, לא כועס על אף אחד
אני לא נושם סדיר מאז המשחק בסומוקוב ורק רוצה שנעבור את זה ביחד
סך הכל ביקשתי, נתתי בקשה.. השירי שחקנים מאוד חשובים לי במשחק הזה, לדעתי גם לחלקים מאוד גדולים בקהל וקטונתי אבל גם לשחקנים..
סך הכל מבקש לשים את המחלוקות בצד ולהבהיר לשחקנים שאנחנו איתם עד הסוף
תסתכל הודעה מעלייjoshsoos כתב: ↑05 אפריל 2025, 16:28 אני חושב שאתה טועה ושירי שחקנים זה דבר שחשוב למיעוט, והוא גם זה לכן ששר אותם, אבל לא נראה לי שאם מישהו יתחיל אותם אחרים לא יצטרפו אז תהיה רגוע, אם המשתמש MONEY נוסע הוא בטוח יתחיל, סומך עליו. מבחינתי אגב לא פחות ולמעשה הכי חשוב במשחק כדורסל הוא לשרוק בוז לחארות שמנגד
ובכל מקרה, מחלוקות וכאלה שיוצאים נגד שחקנים יש רק בצד אחד והוא לא ממש מיוצג כאן בפורום...מבטיח לך שמי שכאן 100% עם השחקנים ( לא בטוח שכולל שחקנים שאולי לא יתנו הכל, אממ אממ קבוקלו, או הצגות אנוכיות כמו של אנגולה במשחק 3 אבל זה מובן... )
בזה שהם לא טסים למשחק 2 בגמר היורוקאפ כי יש בבלומפילד את המשחק החשוב נגד הפועל פתח תקווההלך המומנטום כתב: ↑06 אפריל 2025, 11:25 לא מצליח להבין:
- הם מקללים את הבעלים
- לא מעודדים ומסוגלים גם לקלל שחקנים
- נגד הקהל שמגיע ליד אליהו ובטח זה שתופס את גזרת העידוד
הייתי שמח לשמוע איך באה לידי ביטוי האהדה שלהם למועדון הפועל תל אביב?
אולטראס אנטי-מכבי כתב: ↑06 אפריל 2025, 11:25 ★★הודעת הארגון בנוגע להתנגשות בין המשחקים★★
בלב מאוד כבד, אך בלב שלם – אנחנו בבלומפילד.
לצערנו שוב ישנה התנגשות בין שני מועדים משמעותיים כאשר ביום שישי, 11.4, ייערך המשחק השני בסדרת הגמר מול גראן קנאריה במקביל למשחק החשוב נגד הפועל פ"ת בבלומפילד.
הארגון פועל תמיד כגוש אחד – וכך יהיה גם הפעם בבלומפילד.
בויקיפדיה תחת הערך פאתטאייבר דה-בונלס כתב: ↑06 אפריל 2025, 17:22אולטראס אנטי-מכבי כתב: ↑06 אפריל 2025, 11:25 ★★הודעת הארגון בנוגע להתנגשות בין המשחקים★★
לצערנו שוב ישנה התנגשות בין שני מועדים משמעותיים כאשר ביום שישי, 11.4, ייערך המשחק השני בסדרת הגמר מול גראן קנאריה במקביל למשחק החשוב נגד הפועל פ"ת בבלומפילד.
לפחות הפעם הם לא האשימו את ההנהלה ואת עופר בכך שהמשחק גמר לא נדחה.בני12 כתב: ↑06 אפריל 2025, 17:32בויקיפדיה תחת הערך פאתטאייבר דה-בונלס כתב: ↑06 אפריל 2025, 17:22אולטראס אנטי-מכבי כתב: ↑06 אפריל 2025, 11:25 ★★הודעת הארגון בנוגע להתנגשות בין המשחקים★★