Adom500 כתב: ↑14 מרץ 2025, 10:46
חייב להגיב באיחור לדיון פה על ״הארגון החדש״ : פספסתי את כל השיחה אתמול כי הייתי שקוע בעבודה.
אנחנו ממש לא מנסים להחליף את האולטראס, מבחינתי אנחנו גם לא ארגון ופשוט באים לעודד הכי חזק שאפשר ביד אליהו. מה ש״אפק״ אמר זה על דעת עצמו בלבד וממש לא משקף את הדעה של האנשים בגוש עידוד, כולם שם אומרים שהם מחכים שהאולטראס יחזרו.
לגבי התופים והטיסה שקנו ל״אפק״: בגלל המעצר של רבים מהאולטראס בחולון, הוא חשב שהארגון לא יבוא ולא יהיו תופים ולכן הוא הביא, עובדה שהוא היחיד מגוש העידוד ביד אליהו שנסע.
לגבי כסף מעופר: את התופים אנחנו קנינו מתרומות של אנשים!! עופר קנה שלטי פריסה או דגלים והוא קשוב לתרום אם אנחנו צריכים כי אין לנו תקציב.
לסיכום, אנחנו באמת פשוט באים למלא את הואקום עד שהאולטראס יחזור ואין לאף אחד שאני מכיר שם כוונה להחליף אותם. לא צריך להקשיב למה שקורה ב״5 באוויר״
אני לא חושב שאתם עושים משהו אסור.
מותר לקהל להחליט שהוא רוצה ארגון אוהדים חדש.
אותו 'אפק' מקבל כרטיסים מעופר ינאי כדי להביא אנשים למשחקי הבית, מתלהב בתופים שעופר קנה ואף החליף כשהם לא היו בגודל הרצוי. הוא ספציפי אפילו יושב על הפרקט ונכנס לחדר ההלבשה ומקבל יחס VIP.
אין לי אף טענה אליך, הטענה שלי היא לעופר.
שימשיך ליבב בראיונות על אחדות הקהל, וישאל שאילתות בפורומים ובוואטספ.
במלחמה בין עופר לאולטראס הפועל אני יודע מי ינצח.
חבל שזה הולך לשם.
חייב להגיב באיחור לדיון פה על ״הארגון החדש״ : פספסתי את כל השיחה אתמול כי הייתי שקוע בעבודה.
אנחנו ממש לא מנסים להחליף את האולטראס, מבחינתי אנחנו גם לא ארגון ופשוט באים לעודד הכי חזק שאפשר ביד אליהו. מה ש״אפק״ אמר זה על דעת עצמו בלבד וממש לא משקף את הדעה של האנשים בגוש עידוד, כולם שם אומרים שהם מחכים שהאולטראס יחזרו.
לגבי התופים והטיסה שקנו ל״אפק״: בגלל המעצר של רבים מהאולטראס בחולון, הוא חשב שהארגון לא יבוא ולא יהיו תופים ולכן הוא הביא, עובדה שהוא היחיד מגוש העידוד ביד אליהו שנסע.
לגבי כסף מעופר: את התופים אנחנו קנינו מתרומות של אנשים!! עופר קנה שלטי פריסה או דגלים והוא קשוב לתרום אם אנחנו צריכים כי אין לנו תקציב.
לסיכום, אנחנו באמת פשוט באים למלא את הואקום עד שהאולטראס יחזור ואין לאף אחד שאני מכיר שם כוונה להחליף אותם. לא צריך להקשיב למה שקורה ב״5 באוויר״
אז קודם כל כדאי לכם לדבר איתו ולעשות שם קצת סדר למה הוא עשה לכם נזק אדיר בראיון הזה. אני ממש לא מצדיק את מה שנעשה לו ולא את האיומים שהושמעו שם ואני לא חושב שלאולטראס מותר לאיים על מי מכם או להתנהג באלימות כלפי מי שמארגן עידוד ביד אליהו. אני הכי בעדכם ביד אליהו אל תיכנסו לקרבות מיותרים.
לעניין התקציבים, אתחיל ואומר שזאת בחירה שלכם איך לנהל את זה. אני חושב שזאת טעות לפנות להנהלה לקבלת תקציב. אתם רוצים תקציב? תפנו לקהל גם אם זה אומר עוד שני משחקים עם תוף מעפן יותר או בלי דגל פריסה בדרבי.
איזה בעסה שההתארגנות המרגשת הזאת נוכסה על ידי ינאי וככה נהרסה עוד לפני שהתרוממה, ועוד על הדרך נתנו ליצור שנראה די דפקט להיות הפרצוף שלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
אני חושב שנגרם פה עוול לכל המעורבים אם המסקנה שיוצאת ממנה זה שינאי עומד מאחורי ארגון אוהדים חדש.
לגבי ״הבחור שנתנו לו להיות הפרצוף״, שוב, כדי לשמור כמה שאפשר על כבודו, אני מעדיף שלא להגיד כלום.
Hapoel_manga כתב:מדהים איך אנשים שוכחים מהר שרק לפני שבוע האולטראס ניסו לעשות לינץ לילדים אוהדי חולון
אבל חייבים שהם יחזרו ליציע. חייבים ללקק להם...
פשוט קהל של מזכויסטים.
ארגון שבדיעבד, אשכרה גרם לירידה של קבוצת הכדורגל לליגה הלאומית מקבל פה יחס של קדוש מעונה.
בלי להצדיק במילימטר את ארועי חולון.
אני לא חושב שהאולטראס הלכו לשם בניסיון לעשות ״לינץ׳ בילדים״.
אני די בטוח שמי שהיה היעד שלהם ידע שהם באים והיה מוכן לקראתם באותה המידה שהם הגיעו מוכנים, האירוע הזה תואם והוכן מראש, מה שאיפשר למשטרה לעלות על המודיעין הדרוש כדי למנוע אותו.
זה גם אומר, שהיו בסביבה אוהדי חולון מוכנים לאותה רמה של אלימות, שחס וחלילה לא תהיה התממות גם מהצד שלהם.
מילפורד כתב: ↑14 מרץ 2025, 13:04
בלי להצדיק במילימטר את ארועי חולון.
אני לא חושב שהאולטראס הלכו לשם בניסיון לעשות ״לינץ׳ בילדים״.
אני די בטוח שמי שהיה היעד שלהם ידע שהם באים והיה מוכן לקראתם באותה המידה שהם הגיעו מוכנים, האירוע הזה תואם והוכן מראש, מה שאיפשר למשטרה לעלות על המודיעין הדרוש כדי למנוע אותו.
זה גם אומר, שהיו בסביבה אוהדי חולון מוכנים לאותה רמה של אלימות, שחס וחלילה לא תהיה התממות גם מהצד שלהם.
מניח שכולם זוכרים את הרימון של אוהד חולון מול ירושלים שנגמר באבדן יד של מאבטח
עדיין, זה התנהגות חוליגנית גם מהקהל שלנו. זה אפילו לא בכסות הגנה עצמית. נטו בלגן
מילפורד כתב: ↑14 מרץ 2025, 12:51
אני חושב שנגרם פה עוול לכל המעורבים אם המסקנה שיוצאת ממנה זה שינאי עומד מאחורי ארגון אוהדים חדש.
לגבי הבחור שנתנו לו להיות הפרצוף , שוב, כדי לשמור כמה שאפשר על כבודו, אני מעדיף שלא להגיד כלום.
אף אחד לא נתן לו להיות הפרצוף! אנחנו לא ארגון אז כל אחד עושה מה שהוא רוצה, כולל ריאיון טיפשי
לגבי הבחור שנתנו לו להיות הפרצוף , שוב, כדי לשמור כמה שאפשר על כבודו, אני מעדיף שלא להגיד כלום.
אף אחד לא נתן לו להיות הפרצוף! אנחנו לא ארגון אז כל אחד עושה מה שהוא רוצה, כולל ריאיון טיפשי
הוא אומר שעופר ינאי עומד מאחוריו ב100 אחוז והוא איש מטעם.
אולי עופר יוכל לעשות לכולנו סדר בראש.
הוא אומר שעופר ינאי עומד מאחוריו ב100 אחוז והוא איש מטעם.
אולי עופר יוכל לעשות לכולנו סדר בראש.
תשמע אם הקשבת לריאיון אפשר לראות שהוא אוהב לדבר ואני לא חושב שזה לטעם עופר מה שהוא אמר. אבל שעופר יחליט בעצמו
אז מצד אחד האולטראס מציגים חזית אחידה של לעולם לא נבוא לעודד ביד אליהו, ומצד שני הם נורא
נעלבים שהואקום שלהם מתמלא לאט לאט? בהיכל שלמה, היו יותר אנשים בגוש המעודד מאשר
ביציע של האולטראס. זה רק טבעי שברגע שאין הובלה של העידוד ותופים אז הפער יסגר.
לגבי עופר - אני לא יודע מה הגיע ממנו, אבל בא נגיד שהוא קנה לגוש מאחורי הסלים את הכרטיסים, את התופים,
את השלטי עידוד והוא גם משלם 50 שקל לשעה. למה לא? ההיפך. כל הכבוד. מה היה עדיף, שלא היה עושה כלום?
אני חושב שהאולטראס כועסים כי הזיזו להם את הגבינה והם יודעים שגם אם הם יחזרו, לא יהיה את רמי שילקק להם את התחת
ויתעלם מהזריקות חפצים, האלימות ושירי השואה, וזה מה שמבאס אותם באמת, לא זה שבדיוק כמו בכדורגל, אנחנו חולקים אצטדיון
עירוני עם מכבי.
סכין_בבטן_האומה כתב: ↑14 מרץ 2025, 19:01
אז מצד אחד האולטראס מציגים חזית אחידה של לעולם לא נבוא לעודד ביד אליהו, ומצד שני הם נורא
לגבי עופר - אני לא יודע מה הגיע ממנו, אבל בא נגיד שהוא קנה לגוש מאחורי הסלים את הכרטיסים, את התופים,
את השלטי עידוד והוא גם משלם 50 שקל לשעה. למה לא? ההיפך. כל הכבוד. מה היה עדיף, שלא היה עושה כלום?
אני חושב שהאולטראס כועסים כי הזיזו להם את הגבינה והם יודעים שגם אם הם יחזרו, לא יהיה את רמי שילקק להם את התחת
ויתעלם מהזריקות חפצים, האלימות ושירי השואה, וזה מה שמבאס אותם באמת, לא זה שבדיוק כמו בכדורגל, אנחנו חולקים אצטדיון
עירוני עם מכבי.
זה די ברור שהאולטראס קיוו שתהיה אווירת בית קברות ביד אליהו ואז יבואו להתחנן בפניהם שיבואו ויקבלו את כל דרישותיהם.
עכשיו הם תקועים על העץ
סכין_בבטן_האומה כתב: ↑14 מרץ 2025, 19:01
עירוני עם מכבי.
מה זה למה לא? באמת צריך להסביר למה זה בעיה שהנהלת מועדון מסדרת לעצמה גוש מעודד?
שיש אנשים שמקבלים הטבות כספיות כדי לתמוך בה? מה זה אומר על ההפרדה בין קהל להנהלה, על היכולת של הקהל למתוח ביקורת על ההנהלה במידת הצורך כאשר מובילי העידוד נמצאים דה פאקט בכיס של ההנהלה?
אני מתקשה להאמין שיש פה מישהו שבאמת לא מבין כמה זה בעייתי, מעוות ועקום
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
האולטראס זה כמו גבר אלים שנפרד מהחברה שלו וגם כועס אם היא יוצאת עם אחרים.
כל מי שמשתייך לאולטראס פשוט חי בסרט. תגידו מה נראה לכם? שלא יהיה עידוד? שהוואקום לא יתמלא? אתם החלטתם להפקיר את הפועל, זו הייתה הבחירה שלכם. לאוהדי הפועל מותר לעודד את הקבוצה שלהם, מותר להם להביא תופים ואפילו מותר להם להקים ארגון אוהדים אחר(רחמנא לצלן).
אתם לא במקום יותר של לקבוע לקהל, תמשיכו לחגוג בהפסדים ולחפש להחריב את המועדון וכמו כל גבר מכה תאשימו את כולם באלימות הבזויה שלכם( ועוד נגד אוהדי הפועל יא חסרי חוליות) העיקר תספרו שיש לכם אידאה ושאינכם אספסוף.
הפועל כתב: ↑14 מרץ 2025, 20:37
שיש אנשים שמקבלים הטבות כספיות כדי לתמוך בה? מה זה אומר על ההפרדה בין קהל להנהלה, על היכולת של הקהל למתוח ביקורת על ההנהלה במידת הצורך כאשר מובילי העידוד נמצאים דה פאקט בכיס של ההנהלה?
אין ספק שצריכה להיות הפרדה בין קהל להנהלה, הרי ראינו לאיזה מצב הגענו מהרגע שהאולטרס תפסו עמדות כח בועד המנהל של העמותה.
אני חושב שמה שהוא מנסה להגיד זה שעדיף שיהיה גוש מעודד שנתמך על ידי ההנהלה מאשר שלא יהיה עידוד מאורגן בכלל.
אז קודם כל כדאי לכם לדבר איתו ולעשות שם קצת סדר למה הוא עשה לכם נזק אדיר בראיון הזה. אני ממש לא מצדיק את מה שנעשה לו ולא את האיומים שהושמעו שם ואני לא חושב שלאולטראס מותר לאיים על מי מכם או להתנהג באלימות כלפי מי שמארגן עידוד ביד אליהו. אני הכי בעדכם ביד אליהו אל תיכנסו לקרבות מיותרים.
לעניין התקציבים, אתחיל ואומר שזאת בחירה שלכם איך לנהל את זה. אני חושב שזאת טעות לפנות להנהלה לקבלת תקציב. אתם רוצים תקציב? תפנו לקהל גם אם זה אומר עוד שני משחקים עם תוף מעפן יותר או בלי דגל פריסה בדרבי.
אההה אז אתה מאשר לאוהדי הפועל לעודד את הקבוצה שלהם? להביא תופים? תודה רבה באמת.
אתה טוען שלאולטראס לאורך השנים לא היתה עזרה מהמועדון? לכל הפחות להשיג כרטיסים (האם בתשלום?) שלאחרים לא היתה אפשרות להשיג?
לא אני לא איפה אמרתי את זה? האשמתי פה לא פעם ולא פעמיים את האולטראס במה שקרה בסמוקוב. אתה מוזמן לחזור אחורה להודעה הראשונה של מה שקרה שם ולראות מי כתב ומה כתב. אני הכי בעד לארגן עידוד ביד אליהו, אני אומנם לא יושב בגוש אבל אני מגיע למשחקים ומעודד כל המשחק. לאף אחד אין זכות למנוע מאוהדים לעודד. לאף אחד אין זכות להגדיר מיהו אוהד וזה הדבר השנוא עלי כשאני רואה אוהדים שאומרים ״שלקחו להם את הקבוצה״ או ״שויתרו על האוהדים המסורים ביותר״.
אני באופן אישי חושב שזה בעייתי שארגון אוהדים יסתמך על הנהלת הקבוצה (לא משנה איזה קבוצה) מהסיבה הפשוטה שאם צריך למחות נגדה הארגון לא יכול לעשות את זה ולראייה תראה מה הולך במכבי עם הגייט. זה שהבעתי את דעתי לא אומר שאני לא מעריך את החבר׳ה שלקחו על עצמם את מטלת אירגון העידוד במשחקי בית ושאני לא נותן את הגרון. אני מעדיף לתרום להם מאשר שיהיו תלויים בהנהלת הקבוצה. ארגוני אוהדים מקבלים את הלגיטימציה שלהם מהקהל הרחב לא מהמנהלת המועדון.
הם חושבים אחרת ממני, זכותם וגם התחלתי ואמרתי שזאת זכותם זאת דעתי עכשיו תעשו מה שבא לכם. המטרה לא היתה לעקוץ אותם או להוריד אותם אלא לנסות לתת להם זוית שהם אולי לא לקחו בחשבון.
אתה טוען שלאולטראס לאורך השנים לא היתה עזרה מהמועדון? לכל הפחות להשיג כרטיסים (האם בתשלום?) שלאחרים לא היתה אפשרות להשיג?
למיטב ידיעתי הכרטיסים היו בתשלום. לי לפחות לא ידוע שההנהלה מימנה בעצמה כרטיסים וציוד לאולטראס. ואם כן זה היה בעייתי מאד גם כן
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סכין_בבטן_האומה כתב:אז מצד אחד האולטראס מציגים חזית אחידה של לעולם לא נבוא לעודד ביד אליהו, ומצד שני הם נורא
עירוני עם מכבי.
אני מאוד רוצה שהם יחזרו.
אבל מודה שלא מתגעגע לזריקות חפצים והשריקות מהיציע שעצרו כל הזמן את המשחקים .
אני חושב שאתם מתבלבלים בין ארגון אוהדים והאחראים על העידוד.
ארגון האוהדים לא צריך להיות תלוי בהנהלה.
לא רואה בעיה שאלו שאחראים על העידוד יהנו מעזרה מההנהלה.
לא אני לא איפה אמרתי את זה? האשמתי פה לא פעם ולא פעמיים את האולטראס במה שקרה בסמוקוב. אתה מוזמן לחזור אחורה להודעה הראשונה של מה שקרה שם ולראות מי כתב ומה כתב. אני הכי בעד לארגן עידוד ביד אליהו, אני אומנם לא יושב בגוש אבל אני מגיע למשחקים ומעודד כל המשחק. לאף אחד אין זכות למנוע מאוהדים לעודד. לאף אחד אין זכות להגדיר מיהו אוהד וזה הדבר השנוא עלי כשאני רואה אוהדים שאומרים ״שלקחו להם את הקבוצה״ או ״שויתרו על האוהדים המסורים ביותר״.
אני באופן אישי חושב שזה בעייתי שארגון אוהדים יסתמך על הנהלת הקבוצה (לא משנה איזה קבוצה) מהסיבה הפשוטה שאם צריך למחות נגדה הארגון לא יכול לעשות את זה ולראייה תראה מה הולך במכבי עם הגייט. זה שהבעתי את דעתי לא אומר שאני לא מעריך את החבר׳ה שלקחו על עצמם את מטלת אירגון העידוד במשחקי בית ושאני לא נותן את הגרון. אני מעדיף לתרום להם מאשר שיהיו תלויים בהנהלת הקבוצה. ארגוני אוהדים מקבלים את הלגיטימציה שלהם מהקהל הרחב לא מהמנהלת המועדון.
הם חושבים אחרת ממני, זכותם וגם התחלתי ואמרתי שזאת זכותם זאת דעתי עכשיו תעשו מה שבא לכם. המטרה לא היתה לעקוץ אותם או להוריד אותם אלא לנסות לתת להם זוית שהם אולי לא לקחו בחשבון.
למיטב ידיעתי הכרטיסים היו בתשלום. לי לפחות לא ידוע שההנהלה מימנה בעצמה כרטיסים וציוד לאולטראס. ואם כן זה היה בעייתי מאד גם כן
מספיק עם ההיתממות כבר!
בתקופת ניסנוב, אני קיבלתי פעמיים כרטיס כניסה בכדורגל מאחד מאנשי האולטראס (בן של חבר של אחי), שלא יכל להגיע למשחק.
על הכרטיס היה כתוב במפורש ״הזמנה״
בקבוצה עם הנהלה ועמותה נורמליים, האוהדים שהרביצו לאוהדי הפועל חיפה היו מורחקים מהמגרשים לצמיתות.
אצל רמי זה נגמר בגינוי חלש מאוד.
מספיק עם ההיתממות כבר!
בתקופת ניסנוב, אני קיבלתי פעמיים כרטיס כניסה בכדורגל מאחד מאנשי האולטראס (בן של חבר של אחי), שלא יכל להגיע למשחק.
בקבוצה עם הנהלה ועמותה נורמליים, האוהדים שהרביצו לאוהדי הפועל חיפה היו מורחקים מהמגרשים לצמיתות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ועוד נכנסת עם הכרטיס הזה ????
שהאולטראס אירגן ?
חסר עמוד שידרה
מקווה שלפחות חולצה של UH99 אין לך
הפועל כתב:
מספיק עם ההיתממות כבר!
שהאולטראס אירגן ?
חסר עמוד שידרה
Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 06:59
מספיק עם ההיתממות כבר!
שהאולטראס אירגן ?
חסר עמוד שידרה
El dudernio כתב: ↑14 מרץ 2025, 08:07
הסיפור פה מאד ברור לדעתי.
עופר כמו עופר לא מוכן שיעמדו לו בדרך. האולטראס עומד ולכן עופר מנסה לדחוק אותו החוצה. הסיפור עם התופים הוא חלק מזה אבל הוא חלק שמסמל את הכל בערך.
האולטראס כמו האולטראס לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, הוא חיי לפי אמות מידה שונות. איך פואד כתב לי בפיסבוק? ככה זה אולטראס בכל העולם, אלים בריון שלא מכבד את החוק והנורמות החברתיות. בדיוק הפוך מהקהל הרחב.
לכן באירוע התופים מבחינת האולטראס כמו נגדו, האירגון החלופי שעופר מקים בא להחליף את האולטראס וזה מתנהג כמו שהוא יודע, באלימות בריונות וכו. פרובוקציה זולה של עופר שהביא את האולטראס לפעולה שמנוגדת לתפיסות החברתיות של הקהל ובכך נוצר מצב שהאולטראס מבדל את עצמו מהמועדון והאוהדים ויוצר לבד את החלל שאליו יכנס האירגון של עופר, רק שעם הזמן הגב החברתי לגביו הולך ומתחזק.
עכשיו זה לא באמת עימות שוֹוה כוחות.
אני מאמין שעופר יעזר במשטרה ויפעל נגד אותם אנשים חוקתית בהמשך כנראה גם ישכור "מאבטחים" לגוש העידוד, האולטראס ינסו אולי פעם או פעמים להצעמת במגרש, יבינו שזה לא מצליח ויבצעו פעולות מחוץ למגרש... אז הסיפור שלהם אצל הקהל יגמר סופית ויקום אירגון חדש רשמי.
גם אם זה ככה בכל העולם זה לא הופך את זה בשום צורה ללגיטימי וניתן לנרמול (אלים בריון שלא מכבד את החוק ) זה ממש כמו להגיד שבכל בעולם יש משוגעים שרוצחים אז זה בסדר שיהיו גם פה , אין שום מקום להתנהגות עבריינית על גבול הפלילית /פלילית גם אם בכל העולם ארגוני אולטראס מתנהגים ככה , וזה תמיד ראויי לגינויי , קל וחומר
אני לא אומר שזה לא ראוי לגינוי... אני רק אומר שזאת תרבות האולטראס שאנחנו מיבאים מחו"ל, לטוב ולרע.!+
אני מהצד הנורמטיבי. יש לי את היכולת להגיע לכל משחק אבל חשוב לי להיות עם האשה, עם הילדים יותר מאשר ללכת עם הפועל לכל חור,פעם הייתי יותר כזה היום פחות אנשים משתנים אבל תרבות האולטראס לא. אולטראס הפועל מנסה להתאים את עצמו לאותה תרבות. לחיות ולהתנהל לפי אותן נורמות.
דר"א זה לא שבאנגליה התגברו על התופעה אלא פשוט הרחיקו אותה מהאיצטדיונים
El dudernio כתב: ↑14 מרץ 2025, 08:07
הסיפור פה מאד ברור לדעתי.
עופר כמו עופר לא מוכן שיעמדו לו בדרך. האולטראס עומד ולכן עופר מנסה לדחוק אותו החוצה. הסיפור עם התופים הוא חלק מזה אבל הוא חלק שמסמל את הכל בערך.
האולטראס כמו האולטראס לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, הוא חיי לפי אמות מידה שונות. איך פואד כתב לי בפיסבוק? ככה זה אולטראס בכל העולם, אלים בריון שלא מכבד את החוק והנורמות החברתיות. בדיוק הפוך מהקהל הרחב.
לכן באירוע התופים מבחינת האולטראס כמו נגדו, האירגון החלופי שעופר מקים בא להחליף את האולטראס וזה מתנהג כמו שהוא יודע, באלימות בריונות וכו. פרובוקציה זולה של עופר שהביא את האולטראס לפעולה שמנוגדת לתפיסות החברתיות של הקהל ובכך נוצר מצב שהאולטראס מבדל את עצמו מהמועדון והאוהדים ויוצר לבד את החלל שאליו יכנס האירגון של עופר, רק שעם הזמן הגב החברתי לגביו הולך ומתחזק.
עכשיו זה לא באמת עימות שוֹוה כוחות.
אני מאמין שעופר יעזר במשטרה ויפעל נגד אותם אנשים חוקתית בהמשך כנראה גם ישכור "מאבטחים" לגוש העידוד, האולטראס ינסו אולי פעם או פעמים להצעמת במגרש, יבינו שזה לא מצליח ויבצעו פעולות מחוץ למגרש... אז הסיפור שלהם אצל הקהל יגמר סופית ויקום אירגון חדש רשמי.
1. בעצם לפי פואד מהות האולטראס זה להיות בריון שלא מציית לחוקים? זה כאילו מילים יפות לעבריין? אני חשבתי שמהות האולטראס זאת אהדה קיצונית ובלתי מתפשרת. אני יודע שיש ארגונים בעולם שהם ממש ארגון פשע שמעורב בסחר בסמים וכל זה בערים שלהם לזה הם שואפים? לא פעם נדקרו אוהדים של יריבות במשחקים באיטליה, זה מה שהם רוצים?
2. ארגון חדש יגמור כמו הארגון הקיים במוקדם או במאוחר. אם זה המצב אני מוכן לוותר עליו מעכשיו. סרט ההמשך תמיד פחות טוב מהמקור. עדיף לפתור בעיה אחת מאשר ליצור חדשה ולהתמודד עם שתיהן.
לא זאת לא המהות. המהות זאת אהדה חסרת גבולות למועדון.
אבל לחוסר גבולות האלו יש גם אלמנטים שליליים. וזאת הנכונות להילחם פיזית על שמו הטוב, לזלזל בחוקים ועוד....
לאולטראס מבחינה זאת לא בהכרח חשוב להיות במשחק, ראה אנגליה כמודל, העיסוק בקבוצה 24/7 מהווה את העיקר, וזה לא ישתנה, הם יחגגו ניצחון בדרבי בקרנה כאילו הם עכשיו מניפים גביע על הראש של שימון בדריב אין... כי זאת המהות.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 15 מרץ 2025, 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה היה הקשר בין האולטראס לטל תאומים וטל הולצמן
לא בא בטענות אבל זה לא משהו חדש לעניות דעתי...
לפני 25 שנה שניסתי לארגן הסעות מקצוות הארץ למשחקי כדורגל הנושא נפל כי המועדון לא הסכים לשים 2000 שקל ערבות.. לדעתי חבל שכך, עזרה של מועדונים לקהל אוהדים זה דבר מבורך שראוי שיקרה כמה שיותר גם אם זה מתן כסף ורכשית תופים.