יד אליהו
- סומך
- קיבל.ה 1362 לייקים
אז אם הוא מחפש קליקים אולי עדיף להעתיק לפה את הכתבה במקום לשים לינק...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1612 לייקים
כפרה עליך....Red roy כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:54אני מבסוט מהפועל ,גם בכדורגל אני מבסוט מהפועלoleg neduda כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:09להיות מבסוט שיש קבןצה חזקה ששווה על הנייר לזו של מכבי, לראשונה מאז שהוקמה מחדש, ולתמוך בה. לא יותר ולא פחות. נשמע לי טריוויילי
ליגה שנייה , ליגה ראשונה ...
הפועל זו הפועל , היא לא תלויה בכלום .
ינאי כמו ניסנוב או טביב או שאול או לא יודע מי , יכולים להיות טובים , רעים , הם היום איתנו מחר לא .
לא מתייחס אליהם יותר מדי .
יש הפועל לקחת את הילדים ? זה הדבר הראשון והכי חשוב .
תודה לאל ראיתי דאבלים בכדורגל ואת הדבר הכי גדול שהיה יכול לקרות לי אי פעם. דאבל בטדי דקה 90 .
אם זה לא היה קורה אז היה יורד לי מהפועל ? ברור שלא .
ובלי שום קשר לכלום , הפועל זה החיים , שום ינאי , שום אוהד , שום שלט , ושום כלום,כנראה לא יוכלו לגרום לי לשכוח ולהפסיק לאהוד הפועל .
לא לא , האמת לא כנראה ,
בטוח לא יצליחו להזיז אותי מהפועל
אל תזוז מהפועל.
בא תהנה כי אין כמו המגרש,
עופר יילך עופר יבוא שאול יחפש כותרות וסרוסי יזדיין.
הפועל תשאר, ואל תשכח שהעיקר שהפועל משחק.
תסב אושר לילד זה יותר חשוב מהכל..
ותענה לטלפון כמה דקות מתקשר...
- רדנקו
- קיבל.ה 1681 לייקים
זה פשוט לא נכון ואין לי מושג מאיפה הגעת למסקנה הזאת. עופר מעולם לא אמר דבר כזה ולא הציג כך את הדברים.bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 16:25חלק ממצג השווא היה שהאולם ייבנה ברובו ממימון של עופר (או משקיעים שיצטרפו אליו) ובחלקו ממימון של העירייה, ובנוסף יהיה בבעלות הפועל לX שנים וכך יהיה להפועל בטחון כלכלי גם אחרי עופר. שוב, אלו דבריו של עופר, לא שלי.מילפורד כתב: ↑25 מרץ 2025, 11:53מה?bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56 יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-
* היה ברור שאין היתכנות ואין כוונה ואין יכולת לשיפוץ, בטח לא במסגרת שדובר עליה ולא במסגרת הזמנים שדובר עליה. זה היה מצג שווא שתומכי המעבר שמחו להתייחס אליו כאמת מוצקה, ועכשיו באותה מידה קונים את התסריט האקראי ("עדכון שיפוץ").
* בהנחה והעדכון הנוכחי משקף איזושהי אמת והתרחשות במציאות- ממש לא מדובר על אולם ביתי להפועל, אלא על אולם עירוני ענק ומנוכר ולא רלוונטי אלינו. זה גם מבטל את הטענה שהאולם הזה יבטיח את עתיד הפועל, הוא לא יהיה שייך להפועל בשום צורה.
מה זאת אומרת היה ברור שאין התכנות , כוונה או יכולת לשיפוץ , מאיפה הבאת את זה?
ומה במה שפורסם עכשיו מאשש את זה?
הרי עדיין מדברים על בניית אולם חדש וגדול , רק מתלבטים עדיין לבנות אותו במקום הדרייב אין הקיים או 250 מטר קו אווירי משם באקספו. (יהיה גדול אם מישהו ילך עכשיו לגוגל מפס ויגיד לי שזה יותר...)
הנקודה השניה שלך בכלל לא ברורה, מתי בדיוק היה להפועל אולם ביתי משלה? (רמז , גם אוסישקין לא היה).
הדרייב אין הנוכחי גם שייך לעירייה , באופן כללי במדינת ישראל נכון להיות אולמות ואצטדיוני ספורט חייבים להיות עירוניים.
העניין של ענק ומנוכר , זה גם בולשיט שכבר דשנו בו , אם אתה עומד מאחורי האמירה הזאת , אני מציע שתדחף שבכדורגל נפסיק לשחק בבלומפילד הענק והמנוכר , משפצים את האצטדיון בשכונת התקווה , נוכל לשחק שם עם 4,000 אוהדים באווירה אש באצטדיון קטנטן וחם.
לא טענתי שלהפועל היה אולם משלה אי פעם. שוב, אלו דבריו של עופר. אולי קשה לזכור בין אלפי הציוצים והגחמות.
הטענות שלי הן לא לגבי שיפוץ או לא, הן נגד ההתנהלות הנוראית.
האולם היה אמור להיות "בבעלות של הפועל" בדיוק כמו הדרייב אין.
האולם אמור להיות עירוני ונותן לנו זכות שימוש מוגבלת ל-25 שנים.
זה אותו מצב שיש לנו היום בדרייב אין.
המצב הזה לא נותן שום בטחון כלכלי כמו שהקיום של הדרייב אין לא נותן בטחון כלכלי מלבד העובדה שיש לנו מקום לשחק בו תמורת תשלום.
זה בדיוק מה שעופר מנסה לשנות ולכן לא הסכים לחתום על הפרויקט במבנה שרצתה העיריה.
הוא רוצה להביא למצב שבו תהיה גם הכנסה מהאולם הזה ולא רק זכות שימוש למשחקים של הפועל.
זה מה שאמור לתת בטחון כלכלי. לא זכות השימוש באולם למשחקים של הפועל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1681 לייקים
איזה קשקוש.Shacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 16:12ההשוואה למכבי רגל היא קשקוש, לא מצב דומה בכלל.shaharot כתב: ↑25 מרץ 2025, 15:58איזה מסכנים מכבי כדורגלShacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 15:03
אוי, כמה שהמשפט הזה לא נכון.
אתה כרגע במצב שאם עופר עוזב מחר, בסוף השנה או עוד שנה, אתה מקבל מועדון מפורק מנכסיו, עמותה מרוסקת וקהל עם קרע ענק בתוכו.
ואין לי ספק שאם הוא יעזוב, לא משנה מה תהיה הסיבה לעזיבה, הוא יפיל את זה על האולטראס ומתנגדי המעבר, ואז תהיה תגובת נגד מהצד השני של תומכי עופר שיתנערו מהמועדון ויכעסו על איך פיספסנו בן אדם כמו עופר.
בקיצור כרגע איך שאני רואה את זה, הדבר היחיד שמונע את הפירוק של המועדון זה טוב ליבו של עופר.
וזה מצב שלא היה קיים עד לפני כמה חודשים, ועופר יצא אותו במו ידיו.
הם מרחק טוב ליבו של גולדהר מפירוק
הם בטוח היו מוותרים על 6 איפויות שלהם בשביל להישאר עם לוני
אם גולהדאר עוזב מחר יש להם שחקנים בשווי עשרות מיליוני שקלים שהם יכולים למכור, ובסיס אוהדים והכנסות טבעיות חזק.
בהפועל סל אין לך נכסים למכור (כי כדורסל בגדול לא עובד ככה).
למועדון היו 2 רשתות ביטחון ששמרו עליו במצב בינוני אבל יציב - הקהל שהיה מאוחד מאחוריו, והעמותה. שניהם כבר לא קיימים או לא יהיו קיימים במקרה תאורטי שעופר עוזב מחר או בסוף השנה (כי הקרע בקהל לא ייפתר, רק ישנה קצת את האופי שלו).
כאמור, את המצב הזה עופר יצר במו ידיו. וזה לא גזרת גורל, גם לפני כמה חודשים הוא היה במועדון אבל העמותה עדיין הייתה רלוונטית והקהל עדיין היה מאוחד, ולכן עזיבה שלו הייתה מאוד מבאסת אבל לא מסכנת את עתיד המועדון.
איך הגעת למסקנה שבכדורגל זה שונה מכדורסל מבחינת מכירת שחקנים?
אין שום הבדל.
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
קיצר כל קבוצה שיש לה תקציב גבוה תתפרק אם הבעלים שאחראי לכך יעזוב זה בלתי נמנע
-
- קיבל.ה 96 לייקים
זה די נכון בעולם הכדורסל. אבל בגלל זה קיום העמותה היה חשוב. היכולת להביא את הכספים מהחברים בה, בנוסף ליכול שלה להביא ספונסרים כאלה ואחרים תרמה והחזיקה את המועדון בליגת העל בתקציבים מספקים עוד לפני עידן עופר.
עוד מהלך טוב שלה היה לעגן את עניין ההשקעה של עופר בקבוצה לשנים הקרובות גם במקרה והוא מחליט לעזוב.
עופר מהאינטרסים שלו כמובן, לא מעוניין בגוף הזה וראינו איך ניסה להחליש אותו ולפרק אותו מבפנים. אי אפשר לדעת מה יהיה עם ההסכמים אם העמותה תעלם ומי ידרוש למלא אותם אם במקרה הוא עוזב בקיץ הקרוב או הבא ולכן אנחנו בבעיה.
נערך לאחרונה על ידי למה זה טוב ב 26 מרץ 2025, 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shacham
- קיבל.ה 873 לייקים
לחרטט בביטחון זה תמיד טוב.רדנקו כתב: ↑26 מרץ 2025, 12:19איזה קשקוש.Shacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 16:12ההשוואה למכבי רגל היא קשקוש, לא מצב דומה בכלל.
אם גולהדאר עוזב מחר יש להם שחקנים בשווי עשרות מיליוני שקלים שהם יכולים למכור, ובסיס אוהדים והכנסות טבעיות חזק.
בהפועל סל אין לך נכסים למכור (כי כדורסל בגדול לא עובד ככה).
למועדון היו 2 רשתות ביטחון ששמרו עליו במצב בינוני אבל יציב - הקהל שהיה מאוחד מאחוריו, והעמותה. שניהם כבר לא קיימים או לא יהיו קיימים במקרה תאורטי שעופר עוזב מחר או בסוף השנה (כי הקרע בקהל לא ייפתר, רק ישנה קצת את האופי שלו).
כאמור, את המצב הזה עופר יצר במו ידיו. וזה לא גזרת גורל, גם לפני כמה חודשים הוא היה במועדון אבל העמותה עדיין הייתה רלוונטית והקהל עדיין היה מאוחד, ולכן עזיבה שלו הייתה מאוד מבאסת אבל לא מסכנת את עתיד המועדון.
איך הגעת למסקנה שבכדורגל זה שונה מכדורסל מבחינת מכירת שחקנים?
אין שום הבדל.
בדקתי, מכבי תל אביב כדורגל מכרו ב3 השנים האחרונות שחקנים בסכום מוערך של 26 מיליון יורו.
בכמה כסף מכבי תל אביב כדורסל מכרה שחקנים ב3 שנים האלה? או אפילו בעשור האחרון?
בכמה הפועל תל אביב כדורסל?
- סומך
- קיבל.ה 1362 לייקים
גם אני חושב שינאי מלכתחילה החליט שעוברים ליד אליהוRed roy כתב: ↑25 מרץ 2025, 23:25נשמהEl dudernio כתב: ↑23 מרץ 2025, 10:58רוי עם יד על הלב...Red roy כתב: ↑22 מרץ 2025, 23:03
בלי קשר לזה שהקללות הגיעו רק בשלב מסויים
גם אוהדי חיפה קיללו את שחר , גם אוהדי באר שבע , אפילו הכלבים בצהוב תחו שלטי מחאה נגד גולדהאר .
זה חיים של בעלי מועדון ספורט.
ואם מעניין אותך באמת , תקשר אלי ותשמע איך ינאי דיבר אל אנשים במפגשים שנערכו לפני תחילת העונה בכאילו כדי למצוא פיתרון
ובנינו , גם אני לא מקלל
האם הדיבור של עופר היה לפני או אחרי הלא יקרה?
כי נכון שעופר "הפר הסכמים" אבל הוא עשה בסופו של דבר מה שהוסכם שיעשה על ידי כולם...
במקום לנהל דיאלוג התחילה התקפה נגד עופר של כלל הגורמים עופר כמו עופר לא נשאר חייב..
בלי קשר שאלה ששאלתי בעבר לא מעט מתנגדים, נגיד עופר אומר וואלה צודקים. בואו נחזור לדרייב אין.
אבל תשכחו ממוטלי גינת ים ושאר שחקנים עם חוזה מעל ל 300K ....
מה לדעתך יקרה? הרי מצס העמותה ידוע לכולנו
ינאי לא הגיע מעולם בלב שלם לשיחות
ינאי החליט ואמר שהוא המחליט היחידי
ינאי עכשיו גם ברור לכולם שהוא לא תכנן מההתחלה לבנות מגרש של הפועל .
ינאי לא רצה פיתרון , ינאי רואה וראה בעצמו כבעלים של חברה ולא כבעלים של מועדון ספורט
והאמת שהוא צדק , הוא לא יבנה מגרש להפועל , הוא שיקר וכולם יודעים את זה , אבל לא אכפת לחלק מהאוהדים .
אבל לכתוב שכולם יודעים שהוא לא תכנן לבנות אולם זה קשקוש מוחלט, אין עדיין סיבה לחשוב שהוא לא מתכוון לבנות אולם
וכרגע הוא דווקא עושה רושם שהוא מתקדם ומנסה לקדם בניית אולם.
אפשר להתווכח על הנחיצות של זה, על המגלומניה של הגודל שהוא שואף אליו, אבל אין שום הוכחה שהוא לא מתכוון לזה, ולכתוב ש"ברור לכולם"!!!!!!!!111אחתאחת זה הגזמה במקרה הטוב ושקר במקרה הפחות טוב.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדנקו
- קיבל.ה 1681 לייקים
זה שזה לא קרה בהפועל לא אומר שום דבר.
אמרת שבכדורגל זה שונה מכדורסל וזה לא נכון.
הנה למשל מושקוביץ עבר קבוצה. ניב משגב עבר קבוצה.
האפשרות קיימת בדיוק באותה מידה.
-
- קיבל.ה 969 לייקים
על הזין שלי אולם
איזה דיון מאוס
הדרייב אין, הוא לא האולם של הפועל אלא של עריית תל אביב
אותו כנ״ל יד אליהו
אני לא מצליח מה האובססיה לנוסטלגיה ולזמנים בהם היינו חוג ולא קבוצה מקצוענית
שכחתם מה המטרה של קבוצת כדורסל?
אי אפשר לשחק בדרייב אין, לא משנה אם יש שיפוץ או אין, אי אפשר
יש ביקוש גדול יותר, בטח אם יגיעו הצלחות (ויגיעו) ובטח אם כל האוהדים יגיעו ולא יחרימו
עופר טיפש בזה שקשר את המעבר עם השיפוץ, המעבר היה עובר ברוב קולות גם בלי להזכיר את המילה שיפוץ כי מה לעשות שיש יותר אנשים שרוצים לבוא לראות את הקבוצה ומה לעשות שיד אליהו זאת האלטרנטיבה היחידה
ניסה לרצות אנשים עם כל מיני רעיונות מפגרים של אולם זמנים באקספו תל אביב או אפילו ארנה בירושלים
חלאס יא מעיקים, הקבוצה גדלה, הביאה שחקנים ומאמנים ומכוונת הכי גבוה - בהתאם חייב אולם כמה שיותר גדול
איזה דיון מאוס
אותו כנ״ל יד אליהו
יש ביקוש גדול יותר, בטח אם יגיעו הצלחות (ויגיעו) ובטח אם כל האוהדים יגיעו ולא יחרימו
עופר טיפש בזה שקשר את המעבר עם השיפוץ, המעבר היה עובר ברוב קולות גם בלי להזכיר את המילה שיפוץ כי מה לעשות שיש יותר אנשים שרוצים לבוא לראות את הקבוצה ומה לעשות שיד אליהו זאת האלטרנטיבה היחידה
ניסה לרצות אנשים עם כל מיני רעיונות מפגרים של אולם זמנים באקספו תל אביב או אפילו ארנה בירושלים
חלאס יא מעיקים, הקבוצה גדלה, הביאה שחקנים ומאמנים ומכוונת הכי גבוה - בהתאם חייב אולם כמה שיותר גדול
long live the zapta
- רווי
- קיבל.ה 773 לייקים
יפה כתבת. אבל זה לא מעניין אותם ולא יעזור כלום כנראה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1612 לייקים
זה לא רלוונטי זה עניין של הרגשת שייכות.Giovanni Giorgio כתב: ↑27 מרץ 2025, 14:04 על הזין שלי אולם
איזה דיון מאוס
אותו כנ״ל יד אליהו
יש לא מעט אוהדים שלא מרגישים שייכים ליד אליהו, שמרגישים שם כמיעוט נרדף ולעומת זה בדרייב אין מרגישים כבעל הבית כשייכים.... זאת תחושה שאתה לא יכול להתווכח עליה כי זה שאתה לא מרגיש משהו לא אומר דבר על רגשות של אחרים
הבעיה היא כאשר מתחילים להתנהל ולנהל לפי תחושות... אז מקבלים החלטות לא טובות.
-
- קיבל.ה 969 לייקים
זה ממזמן יצא מגבולות השייכות, יש פה אובססיה , האדרה, העצמה לא פרופורציונלית של החשיבות של אולם ובפרט של הדרייב איןEl dudernio כתב: ↑27 מרץ 2025, 15:37זה לא רלוונטי זה עניין של הרגשת שייכות.Giovanni Giorgio כתב: ↑27 מרץ 2025, 14:04 על הזין שלי אולם
איזה דיון מאוס
אותו כנ״ל יד אליהו
יש לא מעט אוהדים שלא מרגישים שייכים ליד אליהו, שמרגישים שם כמיעוט נרדף ולעומת זה בדרייב אין מרגישים כבעל הבית כשייכים.... זאת תחושה שאתה לא יכול להתווכח עליה כי זה שאתה לא מרגיש משהו לא אומר דבר על רגשות של אחרים
אולם קטן לקבוצה קטנה
אולם גדול לקבוצה גדולה
אנחנו, אחרי ככ הרבה שנים של חרא ומרור סוף סוף קבוצה גדולה ובסוף אנחנו נופלים על מנהלות
האמת, בעניי זה כל הדיון הזה ממש מיותר, הרכבת יצאה מהרציף מזמן, כל החרמות לא ישנו שום החלטה
ככל שעובר הזמן האולטראס נהיים פחות ופחות רלוונטים בקרב הקהל עד שיבוא היום שאנשים כבר לא יזכרו שיש כזה דבר בהפועל סל, והיום הזה יגיע מהר ממה שהם חושבים
long live the zapta
מעטים האנשים שעדיין חושבים שהסיפור פה זה האולם. הם הרגישו יופי של שייכות בבית מכבי בראשון כשהם שלטו במועדון.Giovanni Giorgio כתב: ↑27 מרץ 2025, 22:21זה ממזמן יצא מגבולות השייכות, יש פה אובססיה , האדרה, העצמה לא פרופורציונלית של החשיבות של אולם ובפרט של הדרייב איןEl dudernio כתב: ↑27 מרץ 2025, 15:37זה לא רלוונטי זה עניין של הרגשת שייכות.Giovanni Giorgio כתב: ↑27 מרץ 2025, 14:04 על הזין שלי אולם
איזה דיון מאוס
אותו כנ״ל יד אליהו
אולם קטן לקבוצה קטנה
אולם גדול לקבוצה גדולה
אנחנו, אחרי ככ הרבה שנים של חרא ומרור סוף סוף קבוצה גדולה ובסוף אנחנו נופלים על מנהלות
האמת, בעניי זה כל הדיון הזה ממש מיותר, הרכבת יצאה מהרציף מזמן, כל החרמות לא ישנו שום החלטה
ככל שעובר הזמן האולטראס נהיים פחות ופחות רלוונטים בקרב הקהל עד שיבוא היום שאנשים כבר לא יזכרו שיש כזה דבר בהפועל סל, והיום הזה יגיע מהר ממה שהם חושבים
לא זוכר מי כתב פה שאם העמותה היתה עדיין שלהם והיתה מחליטה לעבור ליד אליהו, האולטראס היו אלה שהיו מדבררים את המהלך הזה.
- רווי
- קיבל.ה 773 לייקים
מה הסיכוי שמארחים ביד ושם???? צריך לעשות הכל שהיורוליג יבינו שהתמונות שיהיו שם זה המראה הכי טובה למפעל הזה. חגיגה של עשרת אלפים אדומים זה לא דבר שרואים כל יום בכדורסל האירופאי.
זה אינטרס מובהק שלהם שהגמר יראה ככה ולא 2000 איש בבולגריה.
זה אינטרס מובהק שלהם שהגמר יראה ככה ולא 2000 איש בבולגריה.
OMG עווופררר
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
אפס זה הרבה יחסית למה שהייתי נותן לסיכוי הזה.
- רווי
- קיבל.ה 773 לייקים
איזה הפועל זה. גמר אירופאי ראשון, סדרה, איכשהו בסוף יתרון ביתיות, כבר משחקים באולם של 11K, אבל חבורה של תימנים מצנעא דופקת לנו את החגיגה. הכי הפועל שיש בעולם.
OMG עווופררר
תסתכל מי המדינה ששולטת ביורוליג ותבין.
תתחיל בספונסר.
אדום-לבן. 

- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
למה בעצם לא עוברים לאולם גדול יותר מסמוקוב עכשיו?
מה זה בעצם שונה מאותו היגיון של מעבר בהול ליד אליהו באמצע העונה בשביל "מקסום הכנסות" ו"לאפשר ליותר אוהדים לראות משחקים"?
מה זה בעצם שונה מאותו היגיון של מעבר בהול ליד אליהו באמצע העונה בשביל "מקסום הכנסות" ו"לאפשר ליותר אוהדים לראות משחקים"?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
ממה שהבנתי (משמיעה אז לא יודע אם נכון) אי אפשר ביורוקאפ לשנות אולם באמצע הפלייאוף.
מסתבר שבגלל זה ירושלים עברו כבר ברבע הגמר לבלגרד (לא שזה עזר להם).
מסתבר שבגלל זה ירושלים עברו כבר ברבע הגמר לבלגרד (לא שזה עזר להם).
-
- קיבל.ה 1363 לייקים
הוא לא היה בהול המעבר ההוא, עברנו באמצע העונה בערך. הוא היה גרוע כי העמותה היתה עסוקה במלחמות בקבוצה עד כדי כך שהיא שכחה לשלם משכורות.
חשבתי שכדאי לעבור אבל גיליתי היום כמה שזה סיוט למצוא טיסות וכמה הכל בבלאגן לוגיסטי שכנראה שזה היה בלתי אפשרי לעשות את זה בפחות משבוע.
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
לא מדבר על הנסיבות. בשורה התחתונה היה מעבר לא מסודר, ובאמצע עונה כאמור, זה היה אשכרה לפני כמה חודשים, אף אחד לא יכול לספר סיפורים שהכל היה חלק ומתוכנן טיפ טופ. אפילו לא קרוב לזה.Red_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:50הוא לא היה בהול המעבר ההוא, עברנו באמצע העונה בערך. הוא היה גרוע כי העמותה היתה עסוקה במלחמות בקבוצה עד כדי כך שהיא שכחה לשלם משכורות.
חשבתי שכדאי לעבור אבל גיליתי היום כמה שזה סיוט למצוא טיסות וכמה הכל בבלאגן לוגיסטי שכנראה שזה היה בלתי אפשרי לעשות את זה בפחות משבוע.
אני מאמין שאם היו רוצים, היו מוצאים דרך. בטח אם היו מתכננים ובודקים מראש. אפשר היה כבר ברבע/חצי גמר אפילו לעשות את זה.
-
- קיבל.ה 1363 לייקים
מילפורד כתב שזה לא אפשרי לעבור באמצע הפלייאוף אולם.הפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:54לא מדבר על הנסיבות. בשורה התחתונה היה מעבר לא מסודר, ובאמצע עונה כאמור, זה היה אשכרה לפני כמה חודשים, אף אחד לא יכול לספר סיפורים שהכל היה חלק ומתוכנן טיפ טופ. אפילו לא קרוב לזה.Red_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:50הוא לא היה בהול המעבר ההוא, עברנו באמצע העונה בערך. הוא היה גרוע כי העמותה היתה עסוקה במלחמות בקבוצה עד כדי כך שהיא שכחה לשלם משכורות.
אני מאמין שאם היו רוצים, היו מוצאים דרך. בטח אם היו מתכננים ובודקים מראש. אפשר היה כבר ברבע/חצי גמר אפילו לעשות את זה.
מת על הגישה של אם היו רוצים אז… אם היו רוצים אז היינו משחקים היום בחולון או ירושלים. אם היו רוצים היו דוחים את החצי גמר ביום שישי בשביל שלא יתנגש עם משחק בליגה הלאומית. אם רק היו רוצים ואם רק היו רוצים.
לא המעבר ליד אליהו לא היה טוב ולא היה מתוקתק והוא צלע מאוד בהתחלה.
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
זה לא גישה. ירושלים עברו כאמור. יש להם איזה יכולות שלנו אין?
יכול להיות שאחרי הרבע גמר אסור. לא יודע. גם מילפורד לא באמת יודע.
אני כן יודע שיול"ב זה ארגון פח זבל, אני מאמין שהכל אפשרי. עופר ינאי הראשון להודות בזה, אמר בעצמו שתמורת כסף נפגשו איתו פתאום.
ואני גם יודע שבשביל יד אליהו הפכו עולמות, הזיזו משחקים, יצאו דברים יש מאין כמעט מעכשיו לעכשיו. כשעופר רוצה הוא עושה מה שהוא יכול. כולנו יודעים את זה כבר בשלב הזה
אני כן יודע שיול"ב זה ארגון פח זבל, אני מאמין שהכל אפשרי. עופר ינאי הראשון להודות בזה, אמר בעצמו שתמורת כסף נפגשו איתו פתאום.
ואני גם יודע שבשביל יד אליהו הפכו עולמות, הזיזו משחקים, יצאו דברים יש מאין כמעט מעכשיו לעכשיו. כשעופר רוצה הוא עושה מה שהוא יכול. כולנו יודעים את זה כבר בשלב הזה
-
- קיבל.ה 122 לייקים
המעבר "החפוז" ליד אליהו נערך עשרות משחקים לפני סדרות החצי והגמר הקריטיות בליגה (אם וכאשר יגיעו טפו טפו טפו). אתה מציע לנטוש אולם וסביבה שהשחקנים מכירים אולי ברגע הכי קריטי של העונה בשביל שעוד אוהדים יוכלו להיכנס? אני באמת לא מצליח לדמיין מי מספיק טיפש כדי לבצע רעיון כזההפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:08 זה לא גישה. ירושלים עברו כאמור. יש להם איזה יכולות שלנו אין?
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
אל תשכח שאם היו עוברים,ומפסידים הוא/הם היום בוכים שאת עופר מעניין רק הכסף.סכין_בבטן_האומה כתב:המעבר "החפוז" ליד אליהו נערך עשרות משחקים לפני סדרות החצי והגמר הקריטיות בליגה (אם וכאשר יגיעו טפו טפו טפו). אתה מציע לנטוש אולם וסביבה שהשחקנים מכירים אולי ברגע הכי קריטי של העונה בשביל שעוד אוהדים יוכלו להיכנס? אני באמת לא מצליח לדמיין מי מספיק טיפש כדי לבצע רעיון כזההפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:08 זה לא גישה. ירושלים עברו כאמור. יש להם איזה יכולות שלנו אין?
הרי לא משנה מה עופר יעשה,תמיד הם ימצאו סיבות להתלונן נגדו.
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
אני שואל שאלה פשוטה - למה כל ההיגיון שלפיו עברנו ליד אליהו נעלם. למה אז אפשר היה לעבור מעכשיו לעכשיו, וביורוקאפ לא.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:51המעבר "החפוז" ליד אליהו נערך עשרות משחקים לפני סדרות החצי והגמר הקריטיות בליגה (אם וכאשר יגיעו טפו טפו טפו). אתה מציע לנטוש אולם וסביבה שהשחקנים מכירים אולי ברגע הכי קריטי של העונה בשביל שעוד אוהדים יוכלו להיכנס? אני באמת לא מצליח לדמיין מי מספיק טיפש כדי לבצע רעיון כזההפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:08 זה לא גישה. ירושלים עברו כאמור. יש להם איזה יכולות שלנו אין?
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
מעכשיו לעכשיו?הפועל כתב:אני שואל שאלה פשוטה - למה כל ההיגיון שלפיו עברנו ליד אליהו נעלם. למה אז אפשר היה לעבור מעכשיו לעכשיו, וביורוקאפ לא.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:51המעבר "החפוז" ליד אליהו נערך עשרות משחקים לפני סדרות החצי והגמר הקריטיות בליגה (אם וכאשר יגיעו טפו טפו טפו). אתה מציע לנטוש אולם וסביבה שהשחקנים מכירים אולי ברגע הכי קריטי של העונה בשביל שעוד אוהדים יוכלו להיכנס? אני באמת לא מצליח לדמיין מי מספיק טיפש כדי לבצע רעיון כזההפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:08 זה לא גישה. ירושלים עברו כאמור. יש להם איזה יכולות שלנו אין?
את המעבר תכננו יותר מחודשיים.
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
זה לא נראה ככה, נגיד בלשון המעטה. וזה היה מעבר לעונה שלמה מנויים וכו'. הרבה יותר מסובך.
עכשיו מדובר על משחק בודד.
אבל עזוב את זה - האם ניסו בכלל לעבור? מישהו בדק? מישהו רצה? כאמור, אותו היגיון
עכשיו מדובר על משחק בודד.
אבל עזוב את זה - האם ניסו בכלל לעבור? מישהו בדק? מישהו רצה? כאמור, אותו היגיון
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
לא מבין מה הטענה שלך עכשיו?
אתה אומר שההחלטה לא להעביר עכשיו נועדה למנוע מאוהדים לבוא? את חושב שאם היתה אפשרות להגדיל את כמות האוהדים לא היו מנצלים אותה?
זה דומה לטענות על הטיסות , זה הרי מאוד פשוט מהיום למחר לסגור אולם אחר ולהרים את כל אופרציית הטיסות.
היה 6 ימים להתארגן למשחק הזה, פחות מיומיים כדי להתחיל למכור טיסות וכרטיסים.
האם היה צריך לעבור מראש לפני הרבע גמר? אפשר עכשיו בדיעבד להתייחס לזה.
לא ראיתי ששאלת את השאלה הזאת לפני שהתחלנו את רבע הגמר.
אתה אומר שההחלטה לא להעביר עכשיו נועדה למנוע מאוהדים לבוא? את חושב שאם היתה אפשרות להגדיל את כמות האוהדים לא היו מנצלים אותה?
זה דומה לטענות על הטיסות , זה הרי מאוד פשוט מהיום למחר לסגור אולם אחר ולהרים את כל אופרציית הטיסות.
היה 6 ימים להתארגן למשחק הזה, פחות מיומיים כדי להתחיל למכור טיסות וכרטיסים.
האם היה צריך לעבור מראש לפני הרבע גמר? אפשר עכשיו בדיעבד להתייחס לזה.
לא ראיתי ששאלת את השאלה הזאת לפני שהתחלנו את רבע הגמר.
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
זה מאד פשוט.
שאלו את איטודיס, איטודיס אמר שלא עוברים ובזה הסתיים הדיון
שאלו את איטודיס, איטודיס אמר שלא עוברים ובזה הסתיים הדיון
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
אה אוקי, זה כבר שונה אז אין פה ענין של קשיים טכניים ושאר הסיבות שציינו פה בבטחון כה רב.
מענין אם לפני שעברו ליד אליהו באמצע העונה, גם שאלו את הצוות המקצועי מה עדיף ולפי זה החליטו
-
- קיבל.ה 122 לייקים
התשובה הפשוטה היא שאתה שיכור. אתה באמת חושב שזה שעברנו ליד אליהו, כשיש לנו כחצי שנה להפוך אותו לאולם הביתי שלנו לפני שנארח שם סדרות שיקבעו מי תהיה אלופת ישראל, שווה ערך ללמצוא אולם זמני חדשהפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 20:01אני שואל שאלה פשוטה - למה כל ההיגיון שלפיו עברנו ליד אליהו נעלם. למה אז אפשר היה לעבור מעכשיו לעכשיו, וביורוקאפ לא.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:51המעבר "החפוז" ליד אליהו נערך עשרות משחקים לפני סדרות החצי והגמר הקריטיות בליגה (אם וכאשר יגיעו טפו טפו טפו). אתה מציע לנטוש אולם וסביבה שהשחקנים מכירים אולי ברגע הכי קריטי של העונה בשביל שעוד אוהדים יוכלו להיכנס? אני באמת לא מצליח לדמיין מי מספיק טיפש כדי לבצע רעיון כזההפועל כתב: ↑04 אפריל 2025, 19:08 זה לא גישה. ירושלים עברו כאמור. יש להם איזה יכולות שלנו אין?
בשביל הסדרה הכי חשובה בעידן הפועל החדשה, זו שתקבע אם יש לנו כרטיס ליורוליג?
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
אתה מסביר לי שאין שום בעיה לעבור ליד אליהו כמו שעברנו, ועם כל הבלגן מסביב, וחודשיים בלי משחקי בית, ואחרי כל הסאגה עם העמותה והאולטראס והפרת בוררות וכל הג'אז הזה, כי "מה הסיפור יש רק סדרות חצי שנה אחרי זה", ואני שיכור?
כל זה לא משנה אגב, שוב. אולי אני שיכור. אבל בשורה התחתונה מסתבר שעכשיו שאלו את הצוות המקצועי ולפי זה החליטו. האם גם אז שאלו?
כל זה לא משנה אגב, שוב. אולי אני שיכור. אבל בשורה התחתונה מסתבר שעכשיו שאלו את הצוות המקצועי ולפי זה החליטו. האם גם אז שאלו?
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
אתה אומר בעצמך שלמרות שלמעבר ליד אליהו היה כמה חודשים עדיין היה בלאגן במעבר אז אתה רוצה
לעבור אולם בחו"ל כולל לארגן טיסות ומלונות תוך יומיים?
בזה אתה רוצה שהקבוצה תתעסק כמה ימים לפני הגמר?
הייתי שמח אם היה אפשר לעבור לאולם גדול יותר אבל מבין גם שיש אפשרות שאי אפשר בסד הזמנים הזה.
ומה עם הכיוון ההפוך, איך זה שכל אוהדי הדרייבאין (לא אתה, אבל זה הקו שמובילים פתאום שאקו ופוליטי בטוויטר) רוצים לעבור לאולם גדול ולא להשאר באולם קטן ולוהט?
לעבור אולם בחו"ל כולל לארגן טיסות ומלונות תוך יומיים?
בזה אתה רוצה שהקבוצה תתעסק כמה ימים לפני הגמר?
הייתי שמח אם היה אפשר לעבור לאולם גדול יותר אבל מבין גם שיש אפשרות שאי אפשר בסד הזמנים הזה.
ומה עם הכיוון ההפוך, איך זה שכל אוהדי הדרייבאין (לא אתה, אבל זה הקו שמובילים פתאום שאקו ופוליטי בטוויטר) רוצים לעבור לאולם גדול ולא להשאר באולם קטן ולוהט?
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
א. לא יודע אם שאלו את איטודיס, לא יודע אם שאלו אותו מה ענה, אם בני יודע, שישתף אותנו איך.
ב. אני יודע שאיטודיס התראיין יותר מפעם אחת והתבטא בעד המעבר ליד אליהו בזמנו, שוב, לא יודע אם שאלו אותו ו/או דעתו הכריע משהו בהחלטה , לא אז, ולא היום.
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
מבחינה טכנית פחות מעניין אותי. ארגון של מאה מיליון שקל אמור להיות מסוגל לטפל בזה. כמו שאמרתי, כשעופר רוצה משהו הוא קורה לא משנה מה. ראינו את זה כבר כמה וכמה פעמים. ואם הארגון לא מסוגל, אז זה די בושה, כי איך לאמר בעדינות - לא קרה פה משהו שלא ניתן היה לצפות אותו בכלל. להפך, זאת היתה המטרה המוצהרת מהרגע הראשון שהתחילה העונה.
נשמע שעופר מרגיש בדיוק כמוני לפי מה שבני12 כתב פה, כי עובדה שהלכו ושאלו את המאמן פשוט.
אבל מה שאני בעיקר רוצה זה להבין למה פתאום השיקול המקצועי הוא המכריע וכל השאר בטלים לעומתו.
והאם באותה מידה שאלו את המאמן לפני המעבר הבהול והמבורדק ליד אליהו מה הוא מעדיף.
נשמע שעופר מרגיש בדיוק כמוני לפי מה שבני12 כתב פה, כי עובדה שהלכו ושאלו את המאמן פשוט.
אבל מה שאני בעיקר רוצה זה להבין למה פתאום השיקול המקצועי הוא המכריע וכל השאר בטלים לעומתו.
והאם באותה מידה שאלו את המאמן לפני המעבר הבהול והמבורדק ליד אליהו מה הוא מעדיף.
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
קודם כל, נעלבתי שמה שבני כותב זה עובדה ואם אני כותב משהו ישר מפקפקים בזה.
אולי כי בניגוד לבני אני דואג לסייג אם אני לא בטוח במשהו במאה אחוז.
דבר שני, אומר שוב, איטודיס מבחינה מקצועית היה בעד המעבר ליד אליהו, כלומר אם השיקול עכשיו הוא דעתו של איטודיס והוא אמר לא לעבור, אז לשיטתך כן יש תאימות בין שני המקרים.
כל שאר הטיעונים , כל אירגון של 100 מיליון והיה אפשר להתארגן מראש.
איך בדיוק אם לא היתה ודאות שנהיה במעמד, ואם כן נגד מי ובאיזה תאריכים משחק איפה?
זה לא עניין של כמה כסף להשקיע בזה, זה עניין של להתעסק במה שרלוונטי.
כמו שאתה את השאלות למה לא עוברים לאולם יותר גדול לא שאלת לפני המשחק נגד טורק טלקום.
דבר שני, אומר שוב, איטודיס מבחינה מקצועית היה בעד המעבר ליד אליהו, כלומר אם השיקול עכשיו הוא דעתו של איטודיס והוא אמר לא לעבור, אז לשיטתך כן יש תאימות בין שני המקרים.
כמו שאתה את השאלות למה לא עוברים לאולם יותר גדול לא שאלת לפני המשחק נגד טורק טלקום.
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
אני מקווה שתלמד איך לעשות את זה בפעם הבאה כדי שלא יפקפקו בך בעתיד.מילפורד כתב: ↑04 אפריל 2025, 21:59 קודם כל, נעלבתי שמה שבני כותב זה עובדה ואם אני כותב משהו ישר מפקפקים בזה.
קראתי את זה באתרים. אין לי מקור מידע בקבוצה
-
- קיבל.ה 989 לייקים
לא מבין איך ניתן להשוות בין מעבר של אולם בארץ, שניתן לתכנן את תיזמון המעבר, פחות או יותר, לפי רצון הקבוצה לבין מעבר לאולם אחר, במדינה אחרת, שבוע לפני משחק, שבאותו יום גם נודע מי היריבה ואת סדר המשחקים (מול התורכים היינו מארחים משחק אחד) עם לוגיסטיקה של טיסות. זה באמת נשמע אותו הדבר?
יאללה הביתה!!!