אין קשר אבל אם אפשר לתת כותרת שהיא חצי אמת וליצור בלאגן מטורף עוד פעם אז למה לא?
יד אליהו
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
זה היה ניסיון לגרום לאוטראס להגיע, בסוף זה סתם עוד "קלף" בשבילם להוכיח שעופר הוא חזות הרשע
זו הייתה משוואה שעופר ינאי יצר והשקיע הרבה מאוד משאבים וזמן לשכנע שהמעבר הוא זמני ואחרי שיפוץ חוזרים.
מלבד הדמיות ועדכונים מפגישות של עופר ינאי עם בעלי מקצוע, אוהד נבחר לנהל את הקשר מול האדריכל, הוקם צוות לניהול השיפוץ עם שמחוני ונעה סקלי, המועדון אפילו הוציא סרטון עם שחקני עבר תחת הכותרת עוברים ואז חוזרים
אני עוד רוצה להאמין שעופר יעמוד בהבטחה שלו שהייתה לה מרכיב מרכזי בדיונים של הקהל בקיץ סביב המעבר
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
כרגע זה לא תלוי בוalma כתב: ↑24 מרץ 2025, 19:53זו הייתה משוואה שעופר ינאי יצר והשקיע הרבה מאוד משאבים וזמן לשכנע שהמעבר הוא זמני ואחרי שיפוץ חוזרים.
מלבד הדמיות ועדכונים מפגישות של עופר ינאי עם בעלי מקצוע, אוהד נבחר לנהל את הקשר מול האדריכל, הוקם צוות לניהול השיפוץ עם שמחוני ונעה סקלי, המועדון אפילו הוציא סרטון עם שחקני עבר תחת הכותרת עוברים ואז חוזרים
אני עוד רוצה להאמין שעופר יעמוד בהבטחה שלו שהייתה לה מרכיב מרכזי בדיונים של הקהל בקיץ סביב המעבר
-
- קיבל.ה 328 לייקים
ככל שנתקרב לרגעים המכריעים של העונה, ערוץ הספורט ינסה לעשות כמה שיותר בלאגן אצלנו (לבקשת שימון וחבריו). אני מאמין לעופר במיליארד אחוז.
-
- קיבל.ה 522 לייקים
אני רוצה להשיב לכמה שהשיבו לי ואין לי כוונה להתווכח ,כל איש יחזיק בדעתו ,
היה יותר נכון ופשוט שעופר יגיד
"אני רוצה להגדיל את תכולת הקהל,לשאוף שנהיה קבוצה גדולה והמשמעות לכך היא מעבר לאולם גדול יותר ליד אליהו,המעבר יכול להיות קבוע ,כי אין באפשרותי להתחייב על הרחבת הדרייב אין "
וכל השאר זה בולשיט ,
הוא יוצא בעיניי לא אמין ,
ומצדיק את הטענה שהועלתה מהתחלה שאין לו כוונה להגדיל את התכולה של הדרייב אין ,
ובכלל מה לנו ולאולם של 20,000 מקומות.
ושוב תפסיקו כאן לקטלג אוהדים ,ההם ההם והם ,
כל אחד מותר לו להחזיק דעה גם אם לא נראית לכם.
לא הכל שחור לבן ,
למען הסדר ,וייאמר לזכותו כי הוא שם והשקיע כסף במועדון ובניגוד לעבר ולבעלים אחרים ברגל ובסל.
הזמן יעשה את שלו
היה יותר נכון ופשוט שעופר יגיד
"אני רוצה להגדיל את תכולת הקהל,לשאוף שנהיה קבוצה גדולה והמשמעות לכך היא מעבר לאולם גדול יותר ליד אליהו,המעבר יכול להיות קבוע ,כי אין באפשרותי להתחייב על הרחבת הדרייב אין "
וכל השאר זה בולשיט ,
הוא יוצא בעיניי לא אמין ,
ומצדיק את הטענה שהועלתה מהתחלה שאין לו כוונה להגדיל את התכולה של הדרייב אין ,
ובכלל מה לנו ולאולם של 20,000 מקומות.
ושוב תפסיקו כאן לקטלג אוהדים ,ההם ההם והם ,
כל אחד מותר לו להחזיק דעה גם אם לא נראית לכם.
לא הכל שחור לבן ,
למען הסדר ,וייאמר לזכותו כי הוא שם והשקיע כסף במועדון ובניגוד לעבר ולבעלים אחרים ברגל ובסל.
הזמן יעשה את שלו
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
רוצה להבין
אם במקום לשפץ את הדרייב אין,הוא יבנה ארנה ענקית.ז״א שהוא לא עמד בהבטחה שלו?
אם במקום לשפץ את הדרייב אין,הוא יבנה ארנה ענקית.ז״א שהוא לא עמד בהבטחה שלו?
-
- קיבל.ה 328 לייקים
גם אם הוא יבנה את האולם הטוב בעולם, הם יגידו שהוא לא עמד בהבטחות שלו.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אולם עירוני חדש של 20 אלף משרת את מכבי הרבה יותר מאת הפועל. את מכבי ואת מי שיגזור קופון על כל ההופעות שם.
אני ממש לא מעוניין שבעלים של הפועל מעשית יבנה אולם למכבי, ושיהיה גדול עלינו אפילו אם ניכנס ליורוליג.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מה זה קשור להבטחה שלו?Shacham כתב:אולם עירוני חדש של 20 אלף משרת את מכבי הרבה יותר מאת הפועל. את מכבי ואת מי שיגזור קופון על כל ההופעות שם.
אני ממש לא מעוניין שבעלים של הפועל מעשית יבנה אולם למכבי, ושיהיה גדול עלינו אפילו אם ניכנס ליורוליג.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
לא נכנס להבטיח לא הבטיח, מדבר מהותית. בתור אחד שלא מרוצה מאיך שהמעבר ליד אליהו התנהל, זה שעופר יבנה אולם עירוני של 20 אלף לא ירצה אותי מהסיבות שכתבתי קודם.
במקומך גם לא הייתי נצמד לעניין של אם עופר עומד במילה שלו או לא, כי לא צריך להתאמץ יותר מדי כדי למצוא מקרים שהוא לא עמד בה. הבוררות שהוא הסכים לה והתנער ממנה למשל, זו חתיכת הפרת הבטחה.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
מי זה הם? אני מהאולטראס כאילו? מה האינטרס הנסתר שלי לא לרצות אותו בהפועל?Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 00:42מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
אתה כל כך בטנטרום שאתה לא שם לב למי ומה אתה מגיב. תסתכל במראה לפני שאתה מעביר ביקורת על הצד השני.
לכתוב בפורום הזה משהו שהוא קצת נגד עופר מרגיש כמו לכתוב בקבוצת וואטסאפ של ביביסטים נגד ביבי. איזה התדרדרות של המקום הזה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
חד משמעית. ושום מציאות לא תזיז את הכותבים מעמדות המקור, גם אם היא עומדת בסתירה ישירה למה שכתבו בעבר.Shacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 01:10מי זה הם? אני מהאולטראס כאילו? מה האינטרס הנסתר שלי לא לרצות אותו בהפועל?Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 00:42מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
אתה כל כך בטנטרום שאתה לא שם לב למי ומה אתה מגיב. תסתכל במראה לפני שאתה מעביר ביקורת על הצד השני.
לכתוב בפורום הזה משהו שהוא קצת נגד עופר מרגיש כמו לכתוב בקבוצת וואטסאפ של ביביסטים נגד ביבי. איזה התדרדרות של המקום הזה.
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 25 מרץ 2025, 01:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
נגיד, מה אתם אומרים, המשתמש הנ"ל מתכוון למה שכתב לפני חודשיים?
avivx2 כתב: ↑21 ינואר 2025, 10:41בלי שיפוץ לא היינו מסכימים לעבור ליד אליהו, זו הסיבה היחידה בגינה ניתנה ההסכמה למעבר הזה. אם יתברר שהכל בלוף ואין כוונה כזו, אני מוכן להחזיר למועדון שלי את המנויים שרכשתי ושהקבוצה תחזור לדרייב אין גם אם זה אומר שלא אגיע לצפות במשחקים.האדום הצורר כתב: ↑16 ינואר 2025, 23:22 ועם רוב אוהדי הפועל היו רוצים להתאחד עם הפועל חיפה ארגון האוהדים היה אמור לתמוך בזה? מה זה השטויות האלה? ממתי העובדה שלכאורה רוב האוהדים רוצים משהו אמור לקבוע את עמדת ארגון האוהדים לגביו? אין שום משמעות למה הדבר הזה?
אוהדי הפועל היו נתונים למסע השפעה בחודשים האחרונים, כולל הטענה (שנותר להמתין זמן קצר כדי להבין אם היא טענת שווא) לפיה מתוכנן בקרוב שיפוץ של הדרייב אין. אני טוען שבלי מסע היחצ הנל ובלי הטענה על השיפוץ רוב משמעותי של אוהדי הפועל היה מתנגד לעבור ליד אליהו.
האולטראס לא באמת יודעים שאין שיפוץ זה לא ממש מעניין אותם, הם רוצים לעמוד על הערכים שלהם כביכול ולא מסוגלים לרדת מהעץ המטומטם הזה של "לא באים".
מבחינת פוטינציאל יד אליהו לאחר הסרת הסממנים הצהובים הוא אחלה אולם, היינו יכולים לחרבן להם על הראש שם, אבל בחרנו בחרפה ובמדון בין האוהדים והבעלים, ובין האוהדים לבין עצמם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
ללא ספק הקישור בין שיפוץ הדרייב אין לבין המעבר ליד אליהו יצר בלאגן שאי אפשר לצאת ממנו
הדרייב אין אולם בייתי אבל קטן על מידותיה של הפועל
חייב היה להחליף אולם בלי קשר לאם משפצים או לא
הדרייב אין אולם בייתי אבל קטן על מידותיה של הפועל
חייב היה להחליף אולם בלי קשר לאם משפצים או לא
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לפי מה החלטת אז וכנראה גם עכשיו שרוב האוהדים היו מתנגדים למעבר אם הם היו יודעים שלא יהיה שיפוץ של הדרייב אין?האדום הצורר כתב:נגיד, מה אתם אומרים, המשתמש הנ"ל מתכוון למה שכתב לפני חודשיים?
avivx2 כתב: ↑21 ינואר 2025, 10:41בלי שיפוץ לא היינו מסכימים לעבור ליד אליהו, זו הסיבה היחידה בגינה ניתנה ההסכמה למעבר הזה. אם יתברר שהכל בלוף ואין כוונה כזו, אני מוכן להחזיר למועדון שלי את המנויים שרכשתי ושהקבוצה תחזור לדרייב אין גם אם זה אומר שלא אגיע לצפות במשחקים.האדום הצורר כתב: ↑16 ינואר 2025, 23:22 ועם רוב אוהדי הפועל היו רוצים להתאחד עם הפועל חיפה ארגון האוהדים היה אמור לתמוך בזה? מה זה השטויות האלה? ממתי העובדה שלכאורה רוב האוהדים רוצים משהו אמור לקבוע את עמדת ארגון האוהדים לגביו? אין שום משמעות למה הדבר הזה?
אוהדי הפועל היו נתונים למסע השפעה בחודשים האחרונים, כולל הטענה (שנותר להמתין זמן קצר כדי להבין אם היא טענת שווא) לפיה מתוכנן בקרוב שיפוץ של הדרייב אין. אני טוען שבלי מסע היחצ הנל ובלי הטענה על השיפוץ רוב משמעותי של אוהדי הפועל היה מתנגד לעבור ליד אליהו.
האולטראס לא באמת יודעים שאין שיפוץ זה לא ממש מעניין אותם, הם רוצים לעמוד על הערכים שלהם כביכול ולא מסוגלים לרדת מהעץ המטומטם הזה של "לא באים".
מבחינת פוטינציאל יד אליהו לאחר הסרת הסממנים הצהובים הוא אחלה אולם, היינו יכולים לחרבן להם על הראש שם, אבל בחרנו בחרפה ובמדון בין האוהדים והבעלים, ובין האוהדים לבין עצמם.
הרי הרבה לפני שעופר בכלל דיבר על שיפוץ הרוב הסכים למעבר.
היינו גם יודעים את זה אם העמותה הייתה הולכת להצבעה.
אבל הם כנראה כמו כולם ידעו מה הרוב המוחלט היה מצביע.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
באמת שלא הבנתי.
אם בסופו של דבר, במקום לשפץ את הדרייב אין נקבל אולם חדש לגמרי באקספו, זה משנה משהו?
גם כשהרסו את אוסישקין , הטענה המרכזית הצודקת שהיתה אז למחאה היתה שלאף אחד לא היתה כוונה לבנות חלופה (לא היה עוררין שאוסישקין כשהרסו אותו היה מיושן ולא מתאים לשנות האלפיים).
עכשיו, עדיין מדובר על בניית אולם חדש, ובינתיים , על הדרך, הרימו פה קבוצה ששווה 8,000 מנויים ויותר (מה שלא היה קרוב אז, למי שצריך עוד הבדלים בין הסיטואציה הנוכחית ללפני 18 שנה).
אתם מתייחסים לכתבה הזאת כאילו כתוב שם שעופר ו/או העירייה החליטו לרדת מהשיפוץ/בניה ואני קורא שם שעובדים על זה ואפילו חושבים על חלופות לטווח ארוך.
אם בסופו של דבר, במקום לשפץ את הדרייב אין נקבל אולם חדש לגמרי באקספו, זה משנה משהו?
גם כשהרסו את אוסישקין , הטענה המרכזית הצודקת שהיתה אז למחאה היתה שלאף אחד לא היתה כוונה לבנות חלופה (לא היה עוררין שאוסישקין כשהרסו אותו היה מיושן ולא מתאים לשנות האלפיים).
עכשיו, עדיין מדובר על בניית אולם חדש, ובינתיים , על הדרך, הרימו פה קבוצה ששווה 8,000 מנויים ויותר (מה שלא היה קרוב אז, למי שצריך עוד הבדלים בין הסיטואציה הנוכחית ללפני 18 שנה).
אתם מתייחסים לכתבה הזאת כאילו כתוב שם שעופר ו/או העירייה החליטו לרדת מהשיפוץ/בניה ואני קורא שם שעובדים על זה ואפילו חושבים על חלופות לטווח ארוך.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
ממתי אנשי מחאות מתמקדים בעובדות?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 140 לייקים
יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-מילפורד כתב: ↑25 מרץ 2025, 05:10 באמת שלא הבנתי.
* היה ברור שאין היתכנות ואין כוונה ואין יכולת לשיפוץ, בטח לא במסגרת שדובר עליה ולא במסגרת הזמנים שדובר עליה. זה היה מצג שווא שתומכי המעבר שמחו להתייחס אליו כאמת מוצקה, ועכשיו באותה מידה קונים את התסריט האקראי ("עדכון שיפוץ").
* בהנחה והעדכון הנוכחי משקף איזושהי אמת והתרחשות במציאות- ממש לא מדובר על אולם ביתי להפועל, אלא על אולם עירוני ענק ומנוכר ולא רלוונטי אלינו. זה גם מבטל את הטענה שהאולם הזה יבטיח את עתיד הפועל, הוא לא יהיה שייך להפועל בשום צורה.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אתה מוכן להפסיק להכניס פוליטיקה להפועל.7even כתב:ממתי אנשי מחאות מתמקדים בעובדות?
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אז כנראה שלא דיברתי עליך נכון? שיטוט קל בטוויטר מראה שזה לא משנה מה עושים מביא מלחמת עולם. עכשיו ראיתי נהי על זה שאיזה שני חיילים קיבלו מעופר כרטיסים למשחק בשבת בחינם.Shacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 01:10מי זה הם? אני מהאולטראס כאילו? מה האינטרס הנסתר שלי לא לרצות אותו בהפועל?Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 00:42מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
1. אם לא יבנה אולם במקום הדרייב אין, אלא אולם במיקום חדש זה דיון אחר האם הגיוני להישאר כל השנים האלה באולם שהוא סולד אאוט עם רשימות המתנה בלתי נגמרות או לעבור לאולם גדול יותר בינתיים.bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-מילפורד כתב: ↑25 מרץ 2025, 05:10 באמת שלא הבנתי.
* היה ברור שאין היתכנות ואין כוונה ואין יכולת לשיפוץ, בטח לא במסגרת שדובר עליה ולא במסגרת הזמנים שדובר עליה. זה היה מצג שווא שתומכי המעבר שמחו להתייחס אליו כאמת מוצקה, ועכשיו באותה מידה קונים את התסריט האקראי ("עדכון שיפוץ").
* בהנחה והעדכון הנוכחי משקף איזושהי אמת והתרחשות במציאות- ממש לא מדובר על אולם ביתי להפועל, אלא על אולם עירוני ענק ומנוכר ולא רלוונטי אלינו. זה גם מבטל את הטענה שהאולם הזה יבטיח את עתיד הפועל, הוא לא יהיה שייך להפועל בשום צורה.
2. אירועי ספורט הם לא ההכנסה היחידה ואולי אפילו לא העיקרית של אולמות ואצטדיונים ברחבי העולם. כל מי שחושב שאפשר לבנות אולם שיתאים רק לצרכים של הפועל ולא תהיה לא היתכנות כלכלית לא מבין שזה לא הגיוני. יותר מזה בוא נגיד שבנו אולם של 10,000 מקומות ועוד עשר שנים אנחנו מוצאים את עצמנו באותה בעיה כמו היום אז מה עשינו בזה? פרויקטים כאלה חייבים להתאים ללפחות 30 שנה קדימה.
3. 20 אלף זה המון זה כמו המדיסון סקוור גארדן וברמה האישית לא בא לי על זה. אבל אם זה 3500 או 20,000 אז אני מעדיף את האופציה שבא לבוא לראות את הפועל זה לא ליחידי סגולה. גם מכבי לא תביא 20 אלף אוהדים בשנים הקרובות. רק גידול האוכלוסייה יגרום לזה שעוד כמה שנים האולם הזה יהיה מלא במשחקים מסוימים.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
@NatiShacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 01:10מי זה הם? אני מהאולטראס כאילו? מה האינטרס הנסתר שלי לא לרצות אותו בהפועל?Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 00:42מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
פוליטיקה וזה...
לי הערת בלי שרשמתי הערה פוליטית אפילו.
מה כאן?
יחד, רק יחד! 

- iamgabormarton
- קיבל.ה 28 לייקים
bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-מילפורד כתב: ↑25 מרץ 2025, 05:10 באמת שלא הבנתי.
אההה אז עכשיו אולם חדש זה גם לא טוב כי הוא יותר מידי גדול
שנה הבאה תגידו שפשוט זה לא טוב שעופר קונה זרתותח כי הוא יותר מידי טוב וזה לא מרגש יותר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
לא, הבעיה היא שמשקרים אותך שוב ושוב ושוב, במקום פשוט להגיד את האמת.iamgabormarton כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:39bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-מילפורד כתב: ↑25 מרץ 2025, 05:10 באמת שלא הבנתי.
שנה הבאה תגידו שפשוט זה לא טוב שעופר קונה זרתותח כי הוא יותר מידי טוב וזה לא מרגש יותר
הלוואי יקנה 20 זרים תותחים, תתקדם ביביסט יקר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
א- כתבת לפני שבכלל קראתי את התגובה שלו.7even כתב:[mention]Nati[/mention]Shacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 01:10מי זה הם? אני מהאולטראס כאילו? מה האינטרס הנסתר שלי לא לרצות אותו בהפועל?Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 00:42 מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
פוליטיקה וזה...
לי הערת בלי שרשמתי הערה פוליטית אפילו.
מה כאן?
ב-אותו הדבר שכתבתי לך מתאים גם לכל האחרים.
נמאס לי כבר שאתם מכניסים את הוויכוחים הפוליטיים שלכם לאשכולות שמיועדים רק להפועל.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מה קשור ביביסט למה שהוא כתב???bambo_leo כתב:לא, הבעיה היא שמשקרים אותך שוב ושוב ושוב, במקום פשוט להגיד את האמת.iamgabormarton כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:39bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56 יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני לא מתווכח פוליטיקה בכלל.
כל מה שאני רואה פה זה אשכול שאחד קורא לשני ביביסט...ואז אותו אחד חוטף את הכינוי ביביסט בעצמו 2 עמודים קדימה.
לודיע מה אתה רוצה....לי עוד לא יצא לקרוא ביביסט או שמאלן או אפילו לפידיוט למישהו, אז שחרר....
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
נו,די כבר7even כתב:אני לא מתווכח פוליטיקה בכלל.
כל מה שאני רואה פה זה אשכול שאחד קורא לשני ביביסט...ואז אותו אחד חוטף את הכינוי ביביסט בעצמו 2 עמודים קדימה.
לודיע מה אתה רוצה....לי עוד לא יצא לקרוא ביביסט או שמאלן או אפילו לפידיוט למישהו, אז שחרר....
כל דבר אצלך וביחוד האולטראס זה פוליטי.
האמת שרוב הויכוחים הפוליטיים באשכולות מתחילים בגללך.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
האולם יבטיח את עתיד הפועל לא כי הוא יהיה שייך לה אלא כי הוא יבטיח הכנסות ממנויים/ספונסרים/תאי צפייה וכו' שיבטיחו הכנסה שנתית גבוהה לקיום קבוצת כדורסל ללא קשר להשקעות בעלים.bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-מילפורד כתב: ↑25 מרץ 2025, 05:10 באמת שלא הבנתי.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
לא דיברתי עליי אבל ציטטת הודעה שלי. או יותר נכון כתבת למישהו שהגיב לי שמה הטעם בגלל כל מיני סיבות שמתחילות ב"הם".Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:05אז כנראה שלא דיברתי עליך נכון? שיטוט קל בטוויטר מראה שזה לא משנה מה עושים מביא מלחמת עולם. עכשיו ראיתי נהי על זה שאיזה שני חיילים קיבלו מעופר כרטיסים למשחק בשבת בחינם.Shacham כתב: ↑25 מרץ 2025, 01:10מי זה הם? אני מהאולטראס כאילו? מה האינטרס הנסתר שלי לא לרצות אותו בהפועל?Red_man כתב: ↑25 מרץ 2025, 00:42
מעריץ את ההתעקשות שלך למצוא קשר כשברור שאין קשר. הם לא רוצים אותו בהפועל וזה לא קשור לאיזה אולם נשחק. כשעיריית ת״א הציעה לשפץ את הדר יוסף לא זכורה לי התנגדות כי זה אולם של מכבי. יותר מזה לא זכורה לי גם התנגדות לבית מכבי, אירחנו בפאקינג אולם שנקרא בית מכבי מה יותר מזה?
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אבל העירייה טוענת שעופר לא משקר (עכשיו יגיע הקטע שבו אתה לא מאמין לעירייה?)bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:45לא, הבעיה היא שמשקרים אותך שוב ושוב ושוב, במקום פשוט להגיד את האמת.iamgabormarton כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:39bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56
יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-
-
- קיבל.ה 140 לייקים
לא, זה לא העניין.בני12 כתב: ↑25 מרץ 2025, 10:35אבל העירייה טוענת שעופר לא משקר (עכשיו יגיע הקטע שבו אתה לא מאמין לעירייה?)bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:45לא, הבעיה היא שמשקרים אותך שוב ושוב ושוב, במקום פשוט להגיד את האמת.iamgabormarton כתב: ↑25 מרץ 2025, 09:39
את הקישור בין שיפוץ הדרייב אין למעבר ליד אליהו עשה עופר, לא אני.
היה ברור שזה אחיזת עיניים בשביל להצדיק את המעבר.
היה מוטב לו היה אומר את האמת מההתחלה.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
שימו את השיפוץ רגע בצד.
לי היה ברור מההתחלה שעופר לא מתכוון להשקיע סכומים מטורפים בלי להגדיל הכנסות. המעבר ליד אליהו נועד להגדיל הכנסות.
הבחירה פה תהיה בין קבוצה שתתחרה על כל התארים ביד אליהו (עם עופר), לבין קבוצה שתתחרה על כניסה לפלייאוף בדרייב אין (בלי עופר).
אני חוויתי כמו רבים פה את ההתרסקות עם שאול והתקופות השחורות. אבל מבחינתי יד אליהו זה אולם של 4 קירות ומזיז לי תביצה אם נשחק שם או נשחק במקום אחר, כל עוד זה מטיב עם המועדון.
אם אנשים פה ייתפסו על השיפוץ, לא יהיה עופר ונחזור להיות קבוצה שתתחרה עם גלבוע גליל ונס ציונה ולא עם ירושלים ומכבי. אם זה מה שאנשים פה רוצים, לבריאות שיהיה להם.
מזכיר לכולם שכמעט בכל עונה מאז שעלינו, ולפני שעופר נכנס (בעונת ההחתמה של תומר), היינו קבוצה חלשה, שרגע השיא שלה בכל בעונה זה לגנוב דרבי. כל כך לא מתגעגע לתקופות האלה.
לי היה ברור מההתחלה שעופר לא מתכוון להשקיע סכומים מטורפים בלי להגדיל הכנסות. המעבר ליד אליהו נועד להגדיל הכנסות.
הבחירה פה תהיה בין קבוצה שתתחרה על כל התארים ביד אליהו (עם עופר), לבין קבוצה שתתחרה על כניסה לפלייאוף בדרייב אין (בלי עופר).
אני חוויתי כמו רבים פה את ההתרסקות עם שאול והתקופות השחורות. אבל מבחינתי יד אליהו זה אולם של 4 קירות ומזיז לי תביצה אם נשחק שם או נשחק במקום אחר, כל עוד זה מטיב עם המועדון.
אם אנשים פה ייתפסו על השיפוץ, לא יהיה עופר ונחזור להיות קבוצה שתתחרה עם גלבוע גליל ונס ציונה ולא עם ירושלים ומכבי. אם זה מה שאנשים פה רוצים, לבריאות שיהיה להם.
מזכיר לכולם שכמעט בכל עונה מאז שעלינו, ולפני שעופר נכנס (בעונת ההחתמה של תומר), היינו קבוצה חלשה, שרגע השיא שלה בכל בעונה זה לגנוב דרבי. כל כך לא מתגעגע לתקופות האלה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מה?bambo_leo כתב: ↑25 מרץ 2025, 08:56 יש שתי בעיות מרכזיות במה שאתה אומר-
מה זאת אומרת היה ברור שאין התכנות , כוונה או יכולת לשיפוץ , מאיפה הבאת את זה?
ומה במה שפורסם עכשיו מאשש את זה?
הרי עדיין מדברים על בניית אולם חדש וגדול , רק מתלבטים עדיין לבנות אותו במקום הדרייב אין הקיים או 250 מטר קו אווירי משם באקספו. (יהיה גדול אם מישהו ילך עכשיו לגוגל מפס ויגיד לי שזה יותר...)
הנקודה השניה שלך בכלל לא ברורה, מתי בדיוק היה להפועל אולם ביתי משלה? (רמז , גם אוסישקין לא היה).
הדרייב אין הנוכחי גם שייך לעירייה , באופן כללי במדינת ישראל נכון להיות אולמות ואצטדיוני ספורט חייבים להיות עירוניים.
העניין של ענק ומנוכר , זה גם בולשיט שכבר דשנו בו , אם אתה עומד מאחורי האמירה הזאת , אני מציע שתדחף שבכדורגל נפסיק לשחק בבלומפילד הענק והמנוכר , משפצים את האצטדיון בשכונת התקווה , נוכל לשחק שם עם 4,000 אוהדים באווירה אש באצטדיון קטנטן וחם.