נכון
בגלל זה אני אאמין ואסמוך עלייך בכל הקשור לעתיד הפועל מאשר לו
האולטראס לא רק העיף המון בעלים , גם בגלל האולטראס בעלים חדשים לא מתקרבים להפועל ,avivx2 כתב: ↑07 מרץ 2025, 19:14הפעם אסור למטורללים האלה לקבוע את הטון, הם העיפו כל כך הרבה אנשים לאורך השנים, מתוך תקוות שווא שהבעלים הבא האידיאלי נמצא על מפתן הדלת. אז תנו לי להבטיח לכם- אחרי עופר אם וכאשר יצליחו להעיף אותו, אף אחד לא יתקרב לקבוצה ממטר, הקבוצה תפורק. אכפת לאולטראס מהאגו המסריח שלהם יותר ממה שאכפת להם מעתיד הקבוצה, כנ"ל אותם אלו שהיו חברים בוועד המנהל (כן שאקו זה מכוון אלייך יא זין).
האבחנה בין אוהדי הפועל לאוהדי שצריכים להאמין לאוהדי הפועל שרופים (יש אוהדים ספציפיים שכל אוהדי הפועל האחרים צריכים להאמין להם????)… הם לא אוהדים יותר ממני, ממך או מכל אחד אחר ביציע או בבית.Red roy כתב: ↑10 מרץ 2025, 02:12כל אוהד הפועל שווה בעיניהלך המומנטום כתב: ↑07 מרץ 2025, 09:46מציע לך להתרחק מהמקום של השוואה של מי אוהד הפועל יותר נחשב ומי לא.
אתה לא יודע מה יש לאנשים בחיים או באיזה שלב הם בחיים כדי להכריז שאלה שמגיעים לכל משחק בכל חור הם אוהדי יותר אוהדי הפועל מאשר אחרים.
מעולם לא אמרתי אחרת
לא מבין איך הבנת את זה ממה שכתבתי
אבל שיהיה בכיף
הבאת לי דוגמאות מלפני 20 שנה.Red roy כתב: ↑10 מרץ 2025, 01:34סגול הכניס , גוז'ינסקי הכניסאוהד כורסא כתב: ↑07 מרץ 2025, 07:52מיליונר תורן? יש תורנות של מיליונרים בהפועל?
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה של הפועל שהכניס את היד לכיס כמו עופר. עאלק מיליונר תורן.
ומה זה 'מאמינים' מה זה me too? יש לנו חברים אוהדי הפועל שאנחנו חולקים עליהם. והמחלוקת התחילה הרבה לפני עופר.
איפה הם היום ...
זה לא נראה שהם ממש פינו את הבמה. לפחות לא בתזכורות במטוס, משחקי חוץ בסל ובבלומפילד.טכנית לארז כתב: ↑07 מרץ 2025, 19:53 מי קובע את הטון?
ה"מטורללים" פינו את הבמה.
עופר שליט בלעדי, משחקים במנורה, יש מועדון לקוחות עסקי.
מה אתם רוצים?
מזכיר לי את החבר'ה ששולטים פה 40 שנה ובכל זאת מאשימים את "השמאל" בזה שיש פה מדינה פח זבל.
אח של סגול היה בהחלט אוהד. ונטען בפורום שסגול עזב כי שותפיו לא נכנסו מתחת לאלונקה כספית.Red roy כתב: ↑10 מרץ 2025, 01:34סגול הכניס , גוז'ינסקי הכניסאוהד כורסא כתב: ↑07 מרץ 2025, 07:52מיליונר תורן? יש תורנות של מיליונרים בהפועל?
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה של הפועל שהכניס את היד לכיס כמו עופר. עאלק מיליונר תורן.
ומה זה 'מאמינים' מה זה me too? יש לנו חברים אוהדי הפועל שאנחנו חולקים עליהם. והמחלוקת התחילה הרבה לפני עופר.
איפה הם היום ...
יעדיפו? בעתיד?סומך כתב: ↑10 מרץ 2025, 13:50 יש לי ספקות כבדים לגבי ינאי ואני חושב שהוא נוטה למגלומניה, שהוא כוחני ויכל לנהל את המשבר עם האולטראס אחרת ושכבר בתחילת העונה הוא החליט שעוברים ליד אליהו ולא באמת חיפש פתרונות אחרים. שהוא ממהר לקבוע עובדות ועושה טעויות מקצועיות שיכל להמנע מהם אם היה זז הצידה ומאפשר לאנשי מקצוע לעבוד.
ועם כל זאת, האופן שבו האולטראס ונציגם הבולט פה בפורום, מחפשים אותו בפינה וטופלים לו האשמות ומניעים נסתרים, גם במקרים שנראה שהוא באמת מנסה לפעול לטובת המועדון ואוהדיו. גורמים לי לחוש, שחלקים בולטים בקרב האולטראס יעדיפו שהפועל תיכשל רק כדי שיוכלו לומר "אמרנו לכם" וזה מאוד עצוב בעיני (בלשון המעטה)
אני חושב שרק זכייה בתואר תגרום לי יותר אושר מאותם 3 ימים מופלאים ב2004.
ההבדל העיקרי הוא שתקופת גוסינסקי חלפה מזמן ואילו התקופה הנוכחית רק התחילה ויש פוטנציאל לתארים שלא היו עם גוסינסקי לפני יותר מ20 שנה.
כמובן שמדובר בתחושות סובייקטיביות והכל, אבל לפרק 25 הפרש את אחת הקבוצות הכי חזקות שהיו באירופה, אחרי עשור שבו התנדנדת בין להיות הבדיחה של לאומית א לבין קבוצה בינונית בלאומית ב' זה לא בר השוואה ללפרק קבוצה שהפסידה תארים לירושלים, הרצליה, חולון, מכבי חיפה, ראשון וגלבוע. במיוחד כשניצחון בדרבי זה דבר שקורה לפחות פעם בשנה מאז שחזרנו לליגת העל.
לא!!!OY כתב:לדעתכם המועדון צריך לנתק קשר עם ארגון האוהדים?
הפורום הוא לא ממש המקום לקבל תשובה מייצגת לזה
לא!!
כן , אתמול .
חוץ מזה השאלה שלו הייתה עם בעלים צריך לכתוב עם פייק.
ספרא מסתדר נו באמת. אם ספרא ינסה חלילה לשנות משהו בלי אישורם של הוד רממותם במועדון אז נדבר.red_boy כתב: ↑10 מרץ 2025, 20:12לא!!
צריך להגיע איתם להסכמות ולא ללכת נגדם
בלי הארגון אנחנו עוד קבוצה בליגה שבתקופה פחות טובה לא תמשוך אוהדים חדשים ותהיה אווירה מתה
בעלים ברחבי העולם מצליחים להסתדר עם ארגוני אוהדים יותר קשים מאולטראס מהפועל
ולא צריך ללכת רחוק, גם ספרא מצליח להסתדר איתם ורק מרוויח מזה ...
אני מניח שהשאלה הזאת מגיעה בעקבות האירועים בחולון ביום שבת.
לדעתי המועדון צריך לקדם, לעודד ולסייע בהקמת ארגון אוהדים חדש לכדורסל.OY כתב:לדעתכם המועדון צריך לנתק קשר עם ארגון האוהדים?