עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
אני בתור אוהד הפועל הייתי דואג עם הדעה שלי היא כמו הדעה של אוחנה הקוף ושרף.
את הזבל מחדרה עוד לא שמעתי.
את הזבל מחדרה עוד לא שמעתי.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
ונראה לי שרובם היו מעדיפים להמשיך להיות הקבוצה הקטנה שנדפקת על ידי שימון על בסיס קבוע. זה מזוכיזם טהור.
ויופי שאוהדי הפועל מאמינים למליונר התורן שבכלל לא אוהד הפועל ולא לאוהדי הפועל שרופים כמוהם .
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
שילך כמה שיותר מהר לא צריך אותו תארים זה עדיפות משנית בספורט הריי מי צריך מליונר שיוביל את הקבוצה לשיאים חדשים ומביא לפה שחקנים שלא חלמנו עליהם ? תנו לי להתחרות על המקום השמיני
-
- קיבל.ה 508 לייקים
מיליונר תורן? יש תורנות של מיליונרים בהפועל?Red roy כתב: ↑07 מרץ 2025, 03:34הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
ונראה לי שרובם היו מעדיפים להמשיך להיות הקבוצה הקטנה שנדפקת על ידי שימון על בסיס קבוע. זה מזוכיזם טהור.
ויופי שאוהדי הפועל מאמינים למליונר התורן שבכלל לא אוהד הפועל ולא לאוהדי הפועל שרופים כמוהם .
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה של הפועל שהכניס את היד לכיס כמו עופר. עאלק מיליונר תורן.
ומה זה 'מאמינים' מה זה me too? יש לנו חברים אוהדי הפועל שאנחנו חולקים עליהם. והמחלוקת התחילה הרבה לפני עופר.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
צודק צריך רק אוהדי הפועל אורגינל כמו ניסנוב או שאול אייזנברג כבעלים. זה בטח יעבודRed roy כתב: ↑07 מרץ 2025, 03:34הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
ובכלל למה להגביל לבעלים נעשה גם בצוות המקצועי.מאמן רק כזה שגדל במועדון. מה באמת עם סיני או דגו למשל? פנויים?
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
זוכרים את המסאג' שעופר אילץ את הפזיותרפיסט המסכן לעשות לו? אז השחיתות חדרה לאזובי הקיר וויינרייט מעלה תמונה שהוא נאלץ לעשות מסאג' לברגר. ממועדון חברתי סגור נהיינו מועדון טקסני פתוח, צריך לעצור את זה עכשיו. נהיה פה ג'אנגו חסר המעצורים.
לאן זה עוד יגיע? ביציע העיתונות רק מחכים שבלייקני יעשה לק ג'ל לריי עדן.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
מציע לך להתרחק מהמקום של השוואה של מי אוהד הפועל יותר נחשב ומי לא.Red roy כתב: ↑07 מרץ 2025, 03:34הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
אתה לא יודע מה יש לאנשים בחיים או באיזה שלב הם בחיים כדי להכריז שאלה שמגיעים לכל משחק בכל חור הם אוהדי יותר אוהדי הפועל מאשר אחרים.
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
במקום להגיד תודה שרבע גמר היורוקאפ נראה כמו משהו מובן מאליו אני רואה פה הודעות כמו "מליונר תורן " פשוט וואו
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
נראה לא כיףגביזון כתב: ↑07 מרץ 2025, 09:02 זוכרים את המסאג' שעופר אילץ את הפזיותרפיסט המסכן לעשות לו? אז השחיתות חדרה לאזובי הקיר וויינרייט מעלה תמונה שהוא נאלץ לעשות מסאג' לברגר. ממועדון חברתי סגור נהיינו מועדון טקסני פתוח, צריך לעצור את זה עכשיו. נהיה פה ג'אנגו חסר המעצורים.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
יש דיל של "מיני אדום" בו עופר ממשיך לענות לי בוואטספ?
-
- קיבל.ה 144 לייקים
פורום אודם, זה הפועל עם עוד קצת כסף.. 

-
- קיבל.ה 368 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
חח "מפגש עדכון אינטימי, עסקי וייחודי". "מועדון העסקים".
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לפי מה שהפועל פרסמה משוריינים 20-30 אחוז מהכרטיסים לא זוכר מה הם כתבו בדיוק, לארגון האוהדים למשחקי החוץ לא?

-
- קיבל.ה 219 לייקים
קצת דוגמאות לבעלים עשירים שלא אוהדים את הקבוצות שלהם. ממש אסון.Red roy כתב: ↑07 מרץ 2025, 03:34הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.

-
- קיבל.ה 1774 לייקים
נדמה לי שגם ספרא לא ממש(או אפילו שמע עליה)אהד את הפועל לפני הרכישה.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
הא,מואיז לא גדל על סירטונים של משה סיני בימק"א?Nati כתב:נדמה לי שגם ספרא לא ממש(או אפילו שמע עליה)אהד את הפועל לפני הרכישה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אחלה עופר ינאי. תמשיכו לקלל, לזלזל, להקטין את הבן אדם הזה. אבל כמה חסד וכמה טוב הוא עושה להפועל, איזה קבוצה הוא העמיד פה. החלום הרטוב של כל קבוצה בארץ. האולטראס חיים בסרט מטורלל, הם חייבים לרדת מהעץ ולחזור לעודד את הקבוצה. זה התפקיד של אוהדים, הבעיה שאצלנו יש לא מעט ממורמרים שהיו רגילים להיות מקורבים לצלחת ולהרגיש שזה עושה להם טוב לאגו. ממש כמו חברי מרכז שמרגישים שלקחו להם ג'וב.. מהפועל בטוח לא אכפת להם
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הפעם אסור למטורללים האלה לקבוע את הטון, הם העיפו כל כך הרבה אנשים לאורך השנים, מתוך תקוות שווא שהבעלים הבא האידיאלי נמצא על מפתן הדלת. אז תנו לי להבטיח לכם- אחרי עופר אם וכאשר יצליחו להעיף אותו, אף אחד לא יתקרב לקבוצה ממטר, הקבוצה תפורק. אכפת לאולטראס מהאגו המסריח שלהם יותר ממה שאכפת להם מעתיד הקבוצה, כנ"ל אותם אלו שהיו חברים בוועד המנהל (כן שאקו זה מכוון אלייך יא זין).
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
מי קובע את הטון?
ה"מטורללים" פינו את הבמה.
עופר שליט בלעדי, משחקים במנורה, יש מועדון לקוחות עסקי.
מה אתם רוצים?
מזכיר לי את החבר'ה ששולטים פה 40 שנה ובכל זאת מאשימים את "השמאל" בזה שיש פה מדינה פח זבל.
ה"מטורללים" פינו את הבמה.
עופר שליט בלעדי, משחקים במנורה, יש מועדון לקוחות עסקי.
מה אתם רוצים?
מזכיר לי את החבר'ה ששולטים פה 40 שנה ובכל זאת מאשימים את "השמאל" בזה שיש פה מדינה פח זבל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
רוי כפרה... אני מת עליך במאה....Red roy כתב: ↑07 מרץ 2025, 03:34הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
ההודעה שלחה הזכירה לי את הילדה שלי בת ה 7 שאמרתי לה שביום שני היא תלך לחברה אבל בסוף זה לא יצא. היא אמרה לי שאני שקרן מעפן והאבא הכי גרוע בעולם בדרך הביתה מבית הספר.
אני לא מתייחס למי צודק ולריב המטופש בין האולטראס לעופר, אלא רק לילדותיות שיצאה ממך כרגע, זה מקסים
- הפועל
- קיבל.ה 1712 לייקים
- יצירת קשר:
זה הכל? הילדה שלי נכנסת לטנטרום בכי וצועקת עליי שאני לא אוהב אותה.
יצאת בזול.
יצאת בזול.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ואם אפשר לדבר לגופו של עניין בלי מחנאות.
פורום אודם בעייתי בעיקר בגלל הנושא של שמירת כרטיסים למשחקי חוץ.
אחת הסיבות למעבר ליד אליהו היא שהקהל גדל ושתהיה הזדמנות לעוד אנשים להשיג כרטיסים ולחוות משחקים.
השגת כרטיס למשחק חוץ צריכה להיות שווה לכולם, גם אם זה להיתקע מול האתר של לאן או כל דבר אחר.
הנושא של מקום מיוחד במגרש, או בטח ארוחת ערב עם עופר וקבוצת וואטסאפ נשמע לי סתם מגוחך ולא מעניין
אחת הסיבות למעבר ליד אליהו היא שהקהל גדל ושתהיה הזדמנות לעוד אנשים להשיג כרטיסים ולחוות משחקים.
השגת כרטיס למשחק חוץ צריכה להיות שווה לכולם, גם אם זה להיתקע מול האתר של לאן או כל דבר אחר.
הנושא של מקום מיוחד במגרש, או בטח ארוחת ערב עם עופר וקבוצת וואטסאפ נשמע לי סתם מגוחך ולא מעניין
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
א. מבטיח לך שיושבי הפרקט בדרייב-אין לא ישבו מול לאן בשנים עברו כדי להשיג כרטיסים.רז הרשקו כתב: ↑07 מרץ 2025, 20:54 ואם אפשר לדבר לגופו של עניין בלי מחנאות.
ב. כשהאולטראס קיבל את ההקצאה שלו למשחקי חוץ זה לא הפריע להם
-
- קיבל.ה 96 לייקים
בני אתה כל כך קבור בדעה שלך שאתה לא מבין שלא כל מי שמעלה טענה נגד מהלכים של המועדון הוא בהכרח חבר בארגון האולטראס.בני12 כתב: ↑07 מרץ 2025, 21:21א. מבטיח לך שיושבי הפרקט בדרייב-אין לא ישבו מול לאן בשנים עברו כדי להשיג כרטיסים.רז הרשקו כתב: ↑07 מרץ 2025, 20:54 ואם אפשר לדבר לגופו של עניין בלי מחנאות.
יש גם סתם אנשים כמוך שמבינים שיש בעיה עם מהלכים כאלה ואחרים.
לעניין הכרטיסים והאולטראס, הם קיבלו קדימות אבל לפחות הכרטיס הלך לאוהד הפועל ולא לסתם בן אדם שהחליט להשכיב את הכסף שלו בשביל ההזדמנויות העסקיות בפורום ההזוי הזה.
המהלך הזה מאפשר למועדון לתת כרטיסים למקורבים בלי להכניס אותם בקטגוריית מקורבים/ספונסרים וזה רק אומר שכמות הכרטיסים שנפתחים לקהל תקטן.
בלי קשר, סתם לידיעה כללית, קדימות לארגוני אוהדים זה דבר מקובל בעולם הספורט וזה לא קורה רק בהפועל או רק בישראל ובסוף גם די מובן כשחושבים על זה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
באמת? חשבתי שזה יגמר בקרוב ואצלי הוא עוד לא בן 5הפועל כתב:זה הכל? הילדה שלי נכנסת לטנטרום בכי וצועקת עליי שאני לא אוהב אותה.
יצאת בזול.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
א. ספונסרים מקבלים גם כרטיסים למשחקי חוץ. האם אני אוהב את זה? לא. האם אני מבין שאנשים שמשלמים לא מעט כסף למועדון יקבלו ממנו אקסטרא כי אלו החיים? כן.למה זה טוב כתב: ↑07 מרץ 2025, 22:32בני אתה כל כך קבור בדעה שלך שאתה לא מבין שלא כל מי שמעלה טענה נגד מהלכים של המועדון הוא בהכרח חבר בארגון האולטראס.בני12 כתב: ↑07 מרץ 2025, 21:21א. מבטיח לך שיושבי הפרקט בדרייב-אין לא ישבו מול לאן בשנים עברו כדי להשיג כרטיסים.רז הרשקו כתב: ↑07 מרץ 2025, 20:54 ואם אפשר לדבר לגופו של עניין בלי מחנאות.
לעניין הכרטיסים והאולטראס, הם קיבלו קדימות אבל לפחות הכרטיס הלך לאוהד הפועל ולא לסתם בן אדם שהחליט להשכיב את הכסף שלו בשביל ההזדמנויות העסקיות בפורום ההזוי הזה.
המהלך הזה מאפשר למועדון לתת כרטיסים למקורבים בלי להכניס אותם בקטגוריית מקורבים/ספונסרים וזה רק אומר שכמות הכרטיסים שנפתחים לקהל תקטן.
בלי קשר, סתם לידיעה כללית, קדימות לארגוני אוהדים זה דבר מקובל בעולם הספורט וזה לא קורה רק בהפועל או רק בישראל ובסוף גם די מובן כשחושבים על זה.
ב. אני לא חושב שזה סבבה שבמשחקים כמו נס ציונה שיש איזה 80 כרטיסים הארגון מקבל הקצאות. זה בדיוק מה שיוצר אצל האנשים האלה את התחושה שהם מעל המועדון, מעל הקהל ובכללי שכולנו חייבים להם. הבדל קטן מהספונסרים זה שהם מקבלים בחינם חלק לא מבוטל מהכרטיסים והמנויים.
ג. זה כל כך מטומטם כל העניין הזה הפעם. אנשים פה פשוט מאוהבים בריבים.
ד. איפה זה פורסם בכלל? בדקתי בעמודים של המועדון בפייסבוק, אינסטגרם וטוויטר ולא ראיתי שם את זה בכלל.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
הכרטיסים שהם מקבלים או קיבלו ממש לא בחינם.Red_man כתב: ↑07 מרץ 2025, 23:39א. ספונסרים מקבלים גם כרטיסים למשחקי חוץ. האם אני אוהב את זה? לא. האם אני מבין שאנשים שמשלמים לא מעט כסף למועדון יקבלו ממנו אקסטרא כי אלו החיים? כן.למה זה טוב כתב: ↑07 מרץ 2025, 22:32בני אתה כל כך קבור בדעה שלך שאתה לא מבין שלא כל מי שמעלה טענה נגד מהלכים של המועדון הוא בהכרח חבר בארגון האולטראס.
ב. אני לא חושב שזה סבבה שבמשחקים כמו נס ציונה שיש איזה 80 כרטיסים הארגון מקבל הקצאות. זה בדיוק מה שיוצר אצל האנשים האלה את התחושה שהם מעל המועדון, מעל הקהל ובכללי שכולנו חייבים להם. הבדל קטן מהספונסרים זה שהם מקבלים בחינם חלק לא מבוטל מהכרטיסים והמנויים.
ד. איפה זה פורסם בכלל? בדקתי בעמודים של המועדון בפייסבוק, אינסטגרם וטוויטר ולא ראיתי שם את זה בכלל.
כמו שאמרתי, הכרטיסים שיינתנו למועדון הזה יהיו על תקן כרטיסים של אוהדים ולא של ספונסרים וכך זה יקטין את הכמות לאוהדים כמוך וכמוני.
לגבי אמינות הדבר, מוזמן לדבר עם תום רוטמן בטלפון שניתן שם ולעדכן אם אמיתי או לא.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אני חושב שאתה מסתכל על זה בדרך לא נכונה.רז הרשקו כתב: ↑07 מרץ 2025, 20:54 ואם אפשר לדבר לגופו של עניין בלי מחנאות.
הם לא נותנים קדימות הם מכרו להם כרטיסים במחיר מופקע
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
א. חלקם בהחלט בחינם. ראיתי במו עיניי איך עומדים בכניסה ונציג מהמועדון מביא להם סטיפה של כרטיסים גם בכדורגל וגם בכדורסל.למה זה טוב כתב: ↑08 מרץ 2025, 01:24הכרטיסים שהם מקבלים או קיבלו ממש לא בחינם.Red_man כתב: ↑07 מרץ 2025, 23:39א. ספונסרים מקבלים גם כרטיסים למשחקי חוץ. האם אני אוהב את זה? לא. האם אני מבין שאנשים שמשלמים לא מעט כסף למועדון יקבלו ממנו אקסטרא כי אלו החיים? כן.למה זה טוב כתב: ↑07 מרץ 2025, 22:32
בני אתה כל כך קבור בדעה שלך שאתה לא מבין שלא כל מי שמעלה טענה נגד מהלכים של המועדון הוא בהכרח חבר בארגון האולטראס.
כמו שאמרתי, הכרטיסים שיינתנו למועדון הזה יהיו על תקן כרטיסים של אוהדים ולא של ספונסרים וכך זה יקטין את הכמות לאוהדים כמוך וכמוני.
לגבי אמינות הדבר, מוזמן לדבר עם תום רוטמן בטלפון שניתן שם ולעדכן אם אמיתי או לא.
ב. תראה הדבר היחיד שמציק לי עם הפורום הזה זה עניין הכרטיסים למשחקי חוץ. אני לא יודע מאיזה הקצאה זה מגיע אבל אל תשכח שיש כמה סוגי הקצאות מלבד ספונסרים ואני לא יודע מאיפה זה יורד וכמה אנשים זה בסופו של דבר. בכדורסל זה הרבה יותר מורגש כי האולמות קטנים יותר מאצטדיוני כדורגל אז כל כרטיס הוא קריטי.
ג. כרגיל מדובר בעוד ויכוח מטומטם.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
לא אתפלא בכלל עם הכרטיסים האלה יהיו ל"יציע כבוד" גם באולמות הקטנים
לא חושב שיהיו שם עשרות אנשים בפורום הזה
ולא רואה בעיה בפורום הזה, ההפך
פורום של אנשים עשירים שאוהדי הפועל ויוכלו לתמוך כלכלית ועסקית להפועל להפוך למועדון גדול שנים קדימה
לא חושב שיהיו שם עשרות אנשים בפורום הזה
ולא רואה בעיה בפורום הזה, ההפך
פורום של אנשים עשירים שאוהדי הפועל ויוכלו לתמוך כלכלית ועסקית להפועל להפוך למועדון גדול שנים קדימה
- iamgabormarton
- קיבל.ה 32 לייקים
אני דווקא ממש רואה את ההגיון בזה לייצר מוצר אמצע בין העשירים שיכולים לקנות תא אישי לבין אוהדים רגילים
וברור שכשאתה חושב על לייצר מוצר כזה אתה צריך להציע סל של "יתרונות" לקונה הפוטנציאלי
שנים מתבכיינים פה כמה פוטנציאל עסקי לא ממומש יש בהפועל אבל שעופר מתחיל להזיז דברים אז מצקצקים בבוז
וברור שכשאתה חושב על לייצר מוצר כזה אתה צריך להציע סל של "יתרונות" לקונה הפוטנציאלי
שנים מתבכיינים פה כמה פוטנציאל עסקי לא ממומש יש בהפועל אבל שעופר מתחיל להזיז דברים אז מצקצקים בבוז
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
בכוונה כתבתי לכם ולא לך.למה זה טוב כתב: ↑07 מרץ 2025, 22:32בני אתה כל כך קבור בדעה שלך שאתה לא מבין שלא כל מי שמעלה טענה נגד מהלכים של המועדון הוא בהכרח חבר בארגון האולטראס.בני12 כתב: ↑07 מרץ 2025, 21:21א. מבטיח לך שיושבי הפרקט בדרייב-אין לא ישבו מול לאן בשנים עברו כדי להשיג כרטיסים.רז הרשקו כתב: ↑07 מרץ 2025, 20:54 ואם אפשר לדבר לגופו של עניין בלי מחנאות.
כמו שמקובל בעולם שמקצים כרטיסים לארגוני האוהדים כך מקובל שמקצים כרטיסים למי שתורם כסף למועדון.
אף אחד לא חושב שהאנשים האלה (אלא אם הם אוהדים שרופים) יגיעו לקרית אתא או עפולה או אפילו נס ציונה ויתחרו על כרטיסים כשיש מספר מוגבל.
הם יגיעו לפלייאוף מול מכבי וירושלים ואני לא רואה שום בעיה עם זה.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
זה בול העניין - אם הם יגיעו למשחק בגליל עליון, זה סימן שהם לא רק משקיעים, הם אוהדים. וזה בסדר גמור בעיני.
אם לא, אז הבעיה פותרת את עצמה, כי זה לא יגזול כרטיסים לאוהדים אחרים.
אם לא, אז הבעיה פותרת את עצמה, כי זה לא יגזול כרטיסים לאוהדים אחרים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 184 לייקים
סגול הכניס , גוז'ינסקי הכניסאוהד כורסא כתב: ↑07 מרץ 2025, 07:52מיליונר תורן? יש תורנות של מיליונרים בהפועל?Red roy כתב: ↑07 מרץ 2025, 03:34הוא שקרן מעפןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
תראה לי בעלים אחד בהיסטוריה של הפועל שהכניס את היד לכיס כמו עופר. עאלק מיליונר תורן.
ומה זה 'מאמינים' מה זה me too? יש לנו חברים אוהדי הפועל שאנחנו חולקים עליהם. והמחלוקת התחילה הרבה לפני עופר.
איפה הם היום ...
-
- קיבל.ה 184 לייקים
בני12 כתב: ↑08 מרץ 2025, 12:15בכוונה כתבתי לכם ולא לך.למה זה טוב כתב: ↑07 מרץ 2025, 22:32בני אתה כל כך קבור בדעה שלך שאתה לא מבין שלא כל מי שמעלה טענה נגד מהלכים של המועדון הוא בהכרח חבר בארגון האולטראס.
כמו שמקובל בעולם שמקצים כרטיסים לארגוני האוהדים כך מקובל שמקצים כרטיסים למי שתורם כסף למועדון.
אף אחד לא חושב שהאנשים האלה (אלא אם הם אוהדים שרופים) יגיעו לקרית אתא או עפולה או אפילו נס ציונה ויתחרו על כרטיסים כשיש מספר מוגבל.
הם יגיעו לפלייאוף מול מכבי וירושלים ואני לא רואה שום בעיה עם זה.