רוטמן

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

השחקן המשתפר של העונה
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1177 לייקים

דיבר יפה, פחות או יותר אמר כל מה שצריך בראיון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 07 מרץ 2025, 17:54 דיבר יפה, פחות או יותר אמר כל מה שצריך בראיון
לא ראיתי, מה אמר?
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  267 לייקים

"אנחנו בתקופה טובה ומדברים על זה הרבה. אחד הדברים שבעיקר חזקים אצלנו זו הגישה שלנו. אנחנו מתאמנים מאוד חזק באימונים על דברים מסוימים ורואים את זה במשחק. אנחנו שולטים ברוב המשחק וזה מה שנותן לנו את הכוח לאחרונה. אני שמח שאנחנו נראים כך, בעזרת השלם רק נמשיך".

"הגיעו שחקנים טובים, גם לפני זה היה סגל טוב", התייחס לחלון ההעברות. "אליניב בא עם סגנון מסוים ויכול להיות שהוא יותר טוב לנו, גם אני ברמה האישית, שיניתי את הגישה. בהתחלה חתמתי בליגה הלאומית ואני אחד שעובד קשה והכל, זה טיפה ירידה ברמה. לקח לי זמן טיפה להסתגל לליגה הזו, זו ליגה מאוד שונה. אני שמח שבתקופה האחרונה שיניתי גישה, אני עובד קשה, עושה הגנה, מבשל ומבקיע. אני שמח שאני מחזיר לקהל".

על עצמו אמר: "אני עובד קשה, בגישה טובה ומגיע דרוך ומוכן. ככה גם המספרים מגיעים. אני לא אחד שמתרגש, עברתי דברים בקריירה ויש לי חוסן מנטלי. ידעתי שאם אשנה גישה ואתן את המספרים שלי ואמשיך לעבוד קשה אני אחזיר להם על האמון שלהם. שמח שבתקופה האחרונה הם מראים אהבה ותמיכה".

"כמו שאמרת, שיחקתי בעוד מועדונים גדולים אבל הפועל זה מועדון עוצמתי ברמות. כשחתמתי אמרתי 'וואו, אני בא, קהל והכל'. לא תיארתי עד כמה. המועדון הולך לתקופה טובה ושנים טובות בעזרת השם, ככה זה נראה. צריכים להתרכז במטרה הבאה, שזה המשחק הבא, אליניב מכין אותנו. בעזרת השם הסוף יהיה טוב".

"בגלל שאנחנו הפועל ת"א, הרבה קבוצות הסתגרו נגדנו והיה קשה בהתחלה", סיכם רוטמן. "אני רגיל לקבל כדור באזורים עם שטחים, כשמסתגרים צריך להתנהל אחרת עם תנועות אחרות. אני חושב שלקח לי טיפה זמן אבל עשיתי את השינוי הזה וכמו שאתם רואים עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב. להגיע להפועל ת"א זו אחת ההחלטות הכי טובות שעשיתי בקריירה, יש לי חוזה לעונה הבאה. אני חושב שיש אווירה טובה ואמונה, ומחשבה שאפשר לעשות עונה טובה. הכל אפשרי, אנחנו מאמינים בעצמינו ואנחנו קבוצה טובה. יש קבוצות איכותיות בחצי הגמר של הגביע, זה יהיה קשה מאוד, אבל הכל אפשרי".
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

הוא בהחלט משחק ״יותר נכון״ בתקופה האחרונה, סוגר יותר טוב בהגנה והפחית את הנסיונות שלו בלעשות דברים שהוא לא יודע.
אבל הוא עדיין שחקן כדורגל לא טוב שלא יכול לעבור שחקן ולא מספיק איכותי עם הכדור ובתפקיד התקפי זה פשוט לא מספיק לרוב ובטח שלא יספיק לליגת העל.
צבי שיסל
קיבל.ה  125 לייקים

ספרא טבא כתב: 07 מרץ 2025, 16:42
עד המ!!ת הפועל כתב: 04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
אין לו 5% מהכישרון שיש לרמזי
אחלה רוטמן, הוכיח שהוא שחקן טוב ללאומית
מקווה שלא ימשיכו איתו בליגת העל. בעונה הבאה צריך לשנות דיסקט ולהתחיל לחשוב כמו קבוצת סף צמרת. רוטמן זה שחקן לחדרה ביום הכי טוב שלו
אין לו 5% מהכישרון של ספורי? מתי ספורי הפך לאינייסטה?
ספורי שחקן בינוני לגמרי
לא בטוח שהייתי רוצה אותו בהפועל עונה הבאה אם הייתה את האפשרות
עם כל זה שדרך בבש וטורקיה
ספרא טבא
קיבל.ה  178 לייקים

צבי שיסל כתב: 07 מרץ 2025, 20:15
עד המ!!ת הפועל כתב: 04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
מקווה שלא ימשיכו איתו בליגת העל. בעונה הבאה צריך לשנות דיסקט ולהתחיל לחשוב כמו קבוצת סף צמרת. רוטמן זה שחקן לחדרה ביום הכי טוב שלו
ספורי שחקן בינוני לגמרי
מדבר על כישרון נטו, ספורי כוכב כדורגל מבחינתי, בשאר הדברים הוא נופל זה נכון ועדיין הוא עשה קריירה יפה
לגבי רוטמן, מזה חששתי שאנשים פה יסחפו מההצלחה בלאומית
לאוהדים שלנו יש נטייה לקדש בינוניות כמו שהפכו בובל כמו אלטמן לאיזה סמל וילד אובד
אחלה רוטמן, אחלה שבירו, אחלה מקאריץ', אחלה לבקוביץ', תודה שהיית חלק מקבוצה שעלתה כבר בפברואר, לא מובן מאליו
ועדיין מי שרוצה להמשיך איתם גם בעונה הבאה דן אותנו לעוד עונה בינונית בליגת העל במקרה הטוב, במקרה הרע... ראינו כבר לאיזה שפל אפשר להגיע
לשנות דיסקט בראש, הבעלים שלנו כבר לא הניסנובים, צריך לכוון גבוה ולא להתחרות עם חדרה וטבריה על שחקנים
צבי שיסל
קיבל.ה  125 לייקים

ספרא טבא כתב: 07 מרץ 2025, 20:52
ספורי שחקן בינוני לגמרי
מדבר על כישרון נטו, ספורי כוכב כדורגל מבחינתי, בשאר הדברים הוא נופל זה נכון ועדיין הוא עשה קריירה יפה
לגבי רוטמן, מזה חששתי שאנשים פה יסחפו מההצלחה בלאומית
לאוהדים שלנו יש נטייה לקדש בינוניות כמו שהפכו בובל כמו אלטמן לאיזה סמל וילד אובד
אחלה רוטמן, אחלה שבירו, אחלה מקאריץ', אחלה לבקוביץ', תודה שהיית חלק מקבוצה שעלתה כבר בפברואר, לא מובן מאליו
ועדיין מי שרוצה להמשיך איתם גם בעונה הבאה דן אותנו לעוד עונה בינונית בליגת העל במקרה הטוב, במקרה הרע... ראינו כבר לאיזה שפל אפשר להגיע
לשנות דיסקט בראש, הבעלים שלנו כבר לא הניסנובים, צריך לכוון גבוה ולא להתחרות עם חדרה וטבריה על שחקנים
אם היה נראה בין השורות שאני מעודד המשך של רוטמן לעונה הבאה אז לא אני חושב שצריכים לנחות פה שחקנים הרבה יותר איכותיים
יחד עם זאת ספורי לא כוכב כדורגל וזה שהוא עושה קריירה גדולה זאת התעלות כמו של רוטמן בחצי העונה הזאת
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

ספורי שחקן בינוני לגמרי
!!!
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

shaharot כתב: 07 מרץ 2025, 17:34
KingZivos כתב: 07 מרץ 2025, 17:24
אי אפשר להחליף את כל הקבוצה, זה לא בריא
ותמיד לזכור איזה ישראלים פנויים יש בשוק בכל עמדה.
הפועל לא הולכת עונה הבאה לאליפות ( אם ובתקווה תעלה)
זה עניין של בנייה.. לא מאמין בתהליכים ארוכים וחארטות של שנים, אם הבעלים שם כסף אפשר תוך 2 עונות להיות חזק בטופ , אבל להחליף את כל הקבוצה בעונה אחת זה מתכון לצרה.
לדעתי יש לפחות 7-8 שחקנים שאפשר לקחת לעונה הבאה, מתוכם 5-6 להרכב היתר לספסל
אם נהיה עונה הבאה קבוצת פלייאוף עליון או תחתון זה על הזרים, אם יש כסף, אפשר להביא זרים תותחים במיוחד אם אין לחימה.
בהפועל כרגע הייתי משאיר רק את מקאריץ וגם זה כזר שישי. זאת אומרת שיש לך 5 זרים ברמה גבוהה להביא, אם תפגע ב3 אתה אש.
מסכים
אני משאיר גם את גוקו
ומביא 4 זרים (שוער, בלם , מגן ימני וקשר התקפי)
הייתי מביא את צור מקריית שמונה, ליוביסבלייביץ' מריינה ויאו מהפועל ירושלים. שוער, בלם ומגן ימני שמסיימים חוזה ומכירים את הליגה. בנוגע לעמדת הקיצוני שמאלי, הייתי מעדיף את בוסקילה מר"ג על רוטמן, אבל אני מניח שהוא יעלה והרבה
ספרא טבא
קיבל.ה  178 לייקים

arik89 כתב: 08 מרץ 2025, 03:03
shaharot כתב: 07 מרץ 2025, 17:34
KingZivos כתב: 07 מרץ 2025, 17:24

אי אפשר להחליף את כל הקבוצה, זה לא בריא
ותמיד לזכור איזה ישראלים פנויים יש בשוק בכל עמדה.
הפועל לא הולכת עונה הבאה לאליפות ( אם ובתקווה תעלה)
זה עניין של בנייה.. לא מאמין בתהליכים ארוכים וחארטות של שנים, אם הבעלים שם כסף אפשר תוך 2 עונות להיות חזק בטופ , אבל להחליף את כל הקבוצה בעונה אחת זה מתכון לצרה.
לדעתי יש לפחות 7-8 שחקנים שאפשר לקחת לעונה הבאה, מתוכם 5-6 להרכב היתר לספסל
אם נהיה עונה הבאה קבוצת פלייאוף עליון או תחתון זה על הזרים, אם יש כסף, אפשר להביא זרים תותחים במיוחד אם אין לחימה.
בהפועל כרגע הייתי משאיר רק את מקאריץ וגם זה כזר שישי. זאת אומרת שיש לך 5 זרים ברמה גבוהה להביא, אם תפגע ב3 אתה אש.
מסכים
אני משאיר גם את גוקו
ומביא 4 זרים (שוער, בלם , מגן ימני וקשר התקפי)
הייתי מביא את צור מקריית שמונה, ליוביסבלייביץ' מריינה ויאו מהפועל ירושלים. שוער, בלם ומגן ימני שמסיימים חוזה ומכירים את הליגה. בנוגע לעמדת הקיצוני שמאלי, הייתי מעדיף את בוסקילה מר"ג על רוטמן, אבל אני מניח שהוא יעלה והרבה
אני איתך
בכלל הייתי שמח לעשות לריינה מה שעשו לכפר סבא בדאבל
נמניה, אוסמן, חדידה, להעמיס את כולם ולהביא
dino
קיבל.ה  2466 לייקים

שיפור משמעותי
כמו עוד כמה שהשתפרו(ראו אשכול גוני)
השיפור לא מקרי, המערכת עובדת טוב יותר.
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

ריאיון יפה מאוד שלו בסוף המשחק
נראה בחור חיובי מאוד שמאוד מעריך את המקום שהוא נמצא בו.
הבין גם את הלחץ עליו מכיוון הקהל ואומר שעשה עם עצמו שינוי גישה בכל מה שקשור למשחק שלו.
אני ממש מתחיל לחבב אותו, אולי יהיה שווה סגל לעונה הבאה. שרק ימשיך כך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Mario
קיבל.ה  347 לייקים

עשה שיפור משמעותי מאז שברדה הגיע.
Mendelson
קיבל.ה  140 לייקים

גם היום במחצית הראשונה היה היחיד ששיחק כדורגל, וניסה. נכון שהחילופים ניצחו את המשחק, אבל לא בגלל שהוא ירד. אני ממש אוהב אותו.
שליחת תגובה