קובע ע״פ מה שאני רואה כרגע.
חטואל נתן חצי עונה נחמדה בב״ש שכללה הרבה דחיקות ותקופה שהכל הלך לו.
אבל מעל הכל, התנהלות וסגנון משחק. תראה את הרבע שעה של חטואל אתמול, זה היה רע מאוד.
הצליח להראות כבד ושכונתי מול עכו בגרבץ׳ טיים.
קובע ע״פ מה שאני רואה כרגע.
בול ,
המסירה אתמול ליאזן בגול בעיניי מסמלת את השינוי שעבר לאחרונה.
עוד משחק שהוא השחקן הכי טוב שלנו. וזה לא רק באופן יחסי, נתן משחק אדיר. איזה כיף לראות אותו ככה. ואיזה חרא הוא אכל מאיתנו, אחרי שאשתו סיפרה שמקללים אותו באינסטגרם והילדים רואים את זה.
עדיין לא ברור לי השינוי הזה. אצלי בראש הוא היה בועט מ40 מטר בצורה תמידית בלי קשר לכלום ויום אחד הפך לשחקן כדורגל לגיטימיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
כל אוהד הפועל שתשאל אותו על ספורי יענה בדיוק כמוך.ההוא שאמרו לו כתב:עדיין לא ברור לי השינוי הזה. אצלי בראש הוא היה בועט מ40 מטר בצורה תמידית בלי קשר לכלום ויום אחד הפך לשחקן כדורגל לגיטימיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
אין לו 5% מהכישרון שיש לרמזיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
גם אם יהיה שחקן העונה בליגה הטורקית גם אצלי הוא תמיד יהיה הילד המטומטם שנכנס מחליף ובועט בלי הפסקה למוסכים.ההוא שאמרו לו כתב: ↑06 מרץ 2025, 15:19עדיין לא ברור לי השינוי הזה. אצלי בראש הוא היה בועט מ40 מטר בצורה תמידית בלי קשר לכלום ויום אחד הפך לשחקן כדורגל לגיטימיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
הוא אמר בריאיון שהוא חתום גם לעונה הבאה.ספרא טבא כתב: ↑07 מרץ 2025, 16:42אין לו 5% מהכישרון שיש לרמזיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
אחלה רוטמן, הוכיח שהוא שחקן טוב ללאומית
מקווה שלא ימשיכו איתו בליגת העל. בעונה הבאה צריך לשנות דיסקט ולהתחיל לחשוב כמו קבוצת סף צמרת. רוטמן זה שחקן לחדרה ביום הכי טוב שלו
אי אפשר להחליף את כל הקבוצה, זה לא בריאספרא טבא כתב: ↑07 מרץ 2025, 16:42אין לו 5% מהכישרון שיש לרמזיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
מקווה שלא ימשיכו איתו בליגת העל. בעונה הבאה צריך לשנות דיסקט ולהתחיל לחשוב כמו קבוצת סף צמרת. רוטמן זה שחקן לחדרה ביום הכי טוב שלו
מסכים לגמרי, הדבר הכי גרוע שהפועל יכולה לעשות זה לנסות לבנות סגל חדש לליגת העל.KingZivos כתב: ↑07 מרץ 2025, 17:24אי אפשר להחליף את כל הקבוצה, זה לא בריאספרא טבא כתב: ↑07 מרץ 2025, 16:42אין לו 5% מהכישרון שיש לרמזיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
ותמיד לזכור איזה ישראלים פנויים יש בשוק בכל עמדה.
הפועל לא הולכת עונה הבאה לאליפות ( אם ובתקווה תעלה)
זה עניין של בנייה.. לא מאמין בתהליכים ארוכים וחארטות של שנים, אם הבעלים שם כסף אפשר תוך 2 עונות להיות חזק בטופ , אבל להחליף את כל הקבוצה בעונה אחת זה מתכון לצרה.
לדעתי יש לפחות 7-8 שחקנים שאפשר לקחת לעונה הבאה, מתוכם 5-6 להרכב היתר לספסל
אם נהיה עונה הבאה קבוצת פלייאוף עליון או תחתון זה על הזרים, אם יש כסף, אפשר להביא זרים תותחים במיוחד אם אין לחימה.
בהפועל כרגע הייתי משאיר רק את מקאריץ וגם זה כזר שישי. זאת אומרת שיש לך 5 זרים ברמה גבוהה להביא, אם תפגע ב3 אתה אש.
מסכיםKingZivos כתב: ↑07 מרץ 2025, 17:24אי אפשר להחליף את כל הקבוצה, זה לא בריאספרא טבא כתב: ↑07 מרץ 2025, 16:42אין לו 5% מהכישרון שיש לרמזיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 מרץ 2025, 16:05 מתחיל להזכיר לי את השינוי שעבר ספורי משחקן בלתי נסבל לנכס. הלוואי שימשיך ככה.
ותמיד לזכור איזה ישראלים פנויים יש בשוק בכל עמדה.
הפועל לא הולכת עונה הבאה לאליפות ( אם ובתקווה תעלה)
זה עניין של בנייה.. לא מאמין בתהליכים ארוכים וחארטות של שנים, אם הבעלים שם כסף אפשר תוך 2 עונות להיות חזק בטופ , אבל להחליף את כל הקבוצה בעונה אחת זה מתכון לצרה.
לדעתי יש לפחות 7-8 שחקנים שאפשר לקחת לעונה הבאה, מתוכם 5-6 להרכב היתר לספסל
אם נהיה עונה הבאה קבוצת פלייאוף עליון או תחתון זה על הזרים, אם יש כסף, אפשר להביא זרים תותחים במיוחד אם אין לחימה.
בהפועל כרגע הייתי משאיר רק את מקאריץ וגם זה כזר שישי. זאת אומרת שיש לך 5 זרים ברמה גבוהה להביא, אם תפגע ב3 אתה אש.