מה רוצים מעופר עכשיו?
כשהעירייה תתקדם עם השיפוץ נראה מה עם עופר
התחייבו ל 50 מליון מהעלות הראשונית, עופר התחייב לשאר העלות הראשונית.
אם אתה משקר, לפחות תשקר עם שכלNati כתב: ↑18 פברואר 2025, 21:02כמו שספרא לא יגיע.ההוא מפעם כתב:לצערי נראה שהבעיה שלנו היא יותר בנושא העלות, לכן או שהעירייה תבנה את זה בכסף ציבורי
או שלא יהיה אולם חדש עשרת אלפים מקומות
כשהגיע,הקבוצה לא באמת מעניינת אותו.
לא ישקיע,הוא לא כל כך עשיר.
כשהתברר שהכל שטויות,התחלת לחפש את עופר.
לא הגיע הזמן שתפסיק להכנס לכיס של אנשים??
מה זה בפועל?El dudernio כתב:התחייבו ל 50 מליון מהעלות הראשונית, עופר התחייב לשאר העלות הראשונית.
כלומר בהנחה שכתב הכמויות למכרז הינו 300, העיריה תשלם 50 ועופר 250. אבל אם בפועל העלותה תהיה 350 העיריה תצטרך להוסיף עוד 50.... וכאן בעצם נעוץ הבסיס למו"מ...
1. על העלות הראושנית - מה קורה עם עופר צריך לשלם 300?
2. על העלויות הנוספות - אם עופר משלם מה הוא מקבל בתמורה?
נכון לכרגע 10 האירועים בשנה ושטח וחצי למסחר לא הופך את העיסקה לכלכלית... אבל זה בסיס שניתן להתחיל ממנו.
כמה יעלה להקים... עחות ראשונית שונה מעלות סופית*.רדנקו כתב: ↑19 פברואר 2025, 19:09מה זה בפועל?El dudernio כתב:התחייבו ל 50 מליון מהעלות הראשונית, עופר התחייב לשאר העלות הראשונית.
כלומר בהנחה שכתב הכמויות למכרז הינו 300, העיריה תשלם 50 ועופר 250. אבל אם בפועל העלותה תהיה 350 העיריה תצטרך להוסיף עוד 50.... וכאן בעצם נעוץ הבסיס למו"מ...
נכון לכרגע 10 האירועים בשנה ושטח וחצי למסחר לא הופך את העיסקה לכלכלית... אבל זה בסיס שניתן להתחיל ממנו.
מתי ידעו את זה?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
התנאים של החוזה קובעים שאם העלויות בפועל יעלו על העלויות הצפויות העיריה תישא בתוספת. וזה הגיוני מכיוון שהעיריה מבצעת את הפרויקט ומפקחת עליו. עופר רק מספק את המימון לפני תחילת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט.El dudernio כתב:כמה יעלה להקים... עחות ראשונית שונה מעלות סופית*.רדנקו כתב: ↑19 פברואר 2025, 19:09מה זה בפועל?El dudernio כתב: התחייבו ל 50 מליון מהעלות הראשונית, עופר התחייב לשאר העלות הראשונית.
מתי ידעו את זה?
ובסוף הפרויקט אלא אם יסגר פאושלי
* ליוויתי פרויקט שתוכנן על 38 מליון ונסגר על 125 בסוף, זה היה פרויקט ממשלתי בעיר ללא הפסקה (למרות שהיו לא מעט)
נכון רק שטרם נקבעו העלויות הצפויות... העיריה תנסה לנפח עופר ינסה להקטין ולהשיג דברים בתמורה.רדנקו כתב: ↑19 פברואר 2025, 22:37התנאים של החוזה קובעים שאם העלויות בפועל יעלו על העלויות הצפויות העיריה תישא בתוספת. וזה הגיוני מכיוון שהעיריה מבצעת את הפרויקט ומפקחת עליו. עופר רק מספק את המימון לפני תחילת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט.El dudernio כתב:כמה יעלה להקים... עחות ראשונית שונה מעלות סופית*.
* ליוויתי פרויקט שתוכנן על 38 מליון ונסגר על 125 בסוף, זה היה פרויקט ממשלתי בעיר ללא הפסקה (למרות שהיו לא מעט)
למה שהעיריה תנסה לנפח? איזה אינטרס יש לה לעשות את זה?El dudernio כתב:נכון רק שטרם נקבעו העלויות הצפויות... העיריה תנסה לנפח עופר ינסה להקטין ולהשיג דברים בתמורה.רדנקו כתב: ↑19 פברואר 2025, 22:37התנאים של החוזה קובעים שאם העלויות בפועל יעלו על העלויות הצפויות העיריה תישא בתוספת. וזה הגיוני מכיוון שהעיריה מבצעת את הפרויקט ומפקחת עליו. עופר רק מספק את המימון לפני תחילת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט.El dudernio כתב: כמה יעלה להקים... עחות ראשונית שונה מעלות סופית*.
אינטרס כספי.
א. אין כרגע תכנון מפורט.רדנקו כתב: ↑20 פברואר 2025, 16:52 שמע ההיגיון שלך באמת יוצא דופן.
יש תכנון מפורט שמבוצע על ידי ועדת ההיגוי ומשרד האדריכלים והוא זה שקובע את האומדן לפני תחילת הפרויקט.
אם האומדן יעלה על 300 מיליון, היזם יכול להחליט שהוא יורד מהפרויקט ואז לעיריה לא יהיה מממן לפרויקט הזה שהיא רוצה לקדם אותו.
אין פה מו"מ של שוק על האומדן.
אין שום דבר פתוח. להיפך. נאמר שאם בעקבות התכנון המפורט יסתבר שהעלות גבוהה יותר על פי האומדן ההשתתפות של העיריה לא תגדל אבל הקבוצה תהיה רשאית להחליט שלא מעוניינת להמשיך כי היא תצטרך להשלים את ההפרש. אם לעומת זאת האומדן יהיה נמוך יותר מההערכה של 300 מיליון, הסכום שהקבוצה תצטרך לשים יהיה נמוך יותר.El dudernio כתב:[mention]רדנקו[/mention]
קראתי שנית את הקול הקורא, אני לא חולק על זה שאת מבין בחוזים ממני... אבל אם תעיין שוב בסעיך 3.4 שבקול הקורא, תראה שיש הרבה דברים פתוחים... בכלל זה ה"זכויות" וה"תשלום" של הקבוצה, להבנתי יש שם בקשה לניהול מו"מ בין הצדדים.
מה? בחייאת ינאי, בשביל זה עשית את כל הבלאגן?OY כתב: ↑21 פברואר 2025, 16:52 הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
איזה עסקת נדל"ן סיבובית? אתה לא מבין שהזכויות באולם הזה יהיו של הפועל? כמה קשה להבין את זה?עובדיה כתב: ↑21 פברואר 2025, 17:08מה? בחייאת ינאי, בשביל זה עשית את כל הבלאגן?OY כתב: ↑21 פברואר 2025, 16:52 הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
בשביל להעביר את נוקיה לדרייב אין? ועוד לקבל היכל חצי ריק בכל משחק? ואותם על הראש שלנו? והכל בשביל עסקת נדל"ן סיבובית?
אורגנל?
כל הכבודOY כתב:הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
לא יבנו אולם אחר לפחות ב- 30 שנה הקרובות
כי פרויקטים כאלה לא בונים לעשר שנים כמו שעשו עם הדרייב אין. פרויקטים ציבוריים צריכים להיבנות בראייה לעשרות שנים קדימה. זה כסף ציבורי בסוף אי אפשר כל פעם להגדיל כדי שיתאים בול.
הלואי.מילפורד כתב:בהינתן שהיום יש מעל 8,000 מנויים, ושייקח 3-4 שנים לבנות.
אם התוכנית היא להמשיך להתרחב, ולא להצטמצם , 10,000 לא יספיק…
אתה מבין שלא משקיעים 300 מליון ש"ח בשביל אולם לחמש שנים?Red roy כתב: ↑23 פברואר 2025, 02:49 אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
שנה הבאה אני אומר יש גג 5000 מנויים ( המנויים עולים ים כסף ).
עוד 5 שנים אני רואה את הפועל עדיין ביד אליהו עם ממוצע קהל של 2800 צופים (כמו שנה שעברה בדרייב אין ) ובלי עופר ינאי .
אנשים באמת מדברים על מגרש של 16 אלף איש ???
חוץ מהמשחק הראשון שינאי הפך לפסטיבל יש לנו ממוצע קהל של 3000 איש ביד אליהו .
נראה אם בדרבי בכלל נמלא את המגרש .
אני מת על פורום שדים
בהנחה שיש חפיפה גדולה בין רגל וסל, ןברגל בעונות צמרת מילאנו יפה את בלומפילד (אפילו בלאומית מרגע שהגענו לצמרת המספרים עלו ), מה פסול ב16 אלף?Red roy כתב: ↑23 פברואר 2025, 02:49 אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
עוד 5 שנים אני רואה את הפועל עדיין ביד אליהו עם ממוצע קהל של 2800 צופים (כמו שנה שעברה בדרייב אין ) ובלי עופר ינאי .
אני מת על פורום שדים
בטח התנגדת גם לשיפוץ של בלומפילד כי חשבת ש-14 אלף מקומות זה מספיק לנו ולא צריך יותרRed roy כתב: ↑23 פברואר 2025, 02:49 אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
אני מת על פורום שדים
זה בטענה ש -Red roy כתב: ↑23 פברואר 2025, 02:49 אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
אני מת על פורום שדים
אתה עושה פה מניפולציה של אג'נדה.קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 11:53וואו זה פשוט לא נכון. קצת צניעות, וקצת פחות פסקנות.oleg neduda כתב: ↑26 יוני 2024, 08:58 כל מועדון רציני ותחרותי בעולם מנסה למקסם הכנסות
אבל לא, אנחנו נישאר קבוצת מתנ״ס עם אולם של 3,500 מקומות. למה? כי פעם, כשהמועדון באמת היה רקוב, עלוב וגרוע, שאול העביר אותנו לשם
למה פולהאם לא עוברים לאצטדיון גדול יותר אם הם שואפים למקסם הכנסות?
למה לוטון לא עוברים לאצטדיון גדול יותר?
למה אתלטיקו לא עברו לאצטדיון גדול יותר כשהויסנטה קלדרון היה בתפוסה מלאה?
למה צ'לסי לא מארחים משחקים גדולים בוומבלי או בסטדיום אוף לונדון?
המון קבוצות בעולם מעדיפות לשחק בבית שלהן על פני אצטדיון גדול יותר כדי למקסם רווחים. אצטדיון/אולם הם חלק מהזהות של מועדון.
אוף, אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל....OY כתב: ↑21 פברואר 2025, 16:52 הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
מילאן ואינטר.רועי גווארה כתב: ↑23 פברואר 2025, 17:07אוף, אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל....OY כתב: ↑21 פברואר 2025, 16:52 הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
זה אולי אמור להיות רעיון כל כך גרוע שהוא יגרום למתנגדים להתפשר על יד אליהו לנצח?
קיים בכלל מקרה דומה ביבשת של שתי קבוצות בכירות שמשחקות באותו האולם ומארחות משחקים גם במסגרת אירופה בכירה (יהא שמה אשר יהא)? מישהו בכלל דמיין איך יראה הלו"ז של האולם במצב כזה?
בתור תומך של עופר ההודעה הזו מבאסת מאוד. זה להעביר את יד אליהו לדרייב אין.alma כתב: ↑23 פברואר 2025, 18:13 גם פרטיזן והכוכב משחקות באותו אולם
בקשר להודעה של o.y
תסריט שבו יד אליהו נהרס ומכבי עוברת לשחק באולם שהפועל בנתה נשמע לי כמו פנטזיה
אני גם לא מבין למה העירייה צריכה שותף לפרויקט כזה אם הוא כולל בניית מגדלים ביד אליהו
באופן כללי קצת מטריד הדיבור על אולם של 18,000 מקומות כאשר הדיבור היה על 10,000 בקול קורא. האם ההגדלה המדוברת היא במסגרת הקול קןרא? האם היא דורשת תכנון חדש? מה המשמעות של זה מבחינת לוחות זמנים?
ברגע שיצאנו מהדרייב אין למנורה תוך מתן אמון בעופר,הציפיה ממנו היא לקדם את שיפוץ הדרייב תוך 3-4 שנים כמו שהוא הבטיח ( אמסלם אמר שנתיים שלוש)
רוי כפרה עליך.....Red roy כתב: ↑23 פברואר 2025, 02:49 אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
אני מת על פורום שדים