יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

alma כתב: 18 פברואר 2025, 18:13 יהיה קל יותר כשתיהיה התקדמות בשיפוץ בלי קשר לדיון על ההבדל בין קול קורא למכרז. עופר יצטרך לעמוד בהתחייבות הזו עם שינוי בתנאי הקול קורא או בלי שינוי
מה רוצים מעופר עכשיו?
כשהעירייה תתקדם עם השיפוץ נראה מה עם עופר
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

הפועל כתב: 18 פברואר 2025, 16:03
בני12 כתב: 18 פברואר 2025, 11:12
רדנקו כתב: 18 פברואר 2025, 11:02
נכון. וזו הסיבה לטענת עופר שהוא לא היה מוכן לשים ערבות כפי שנקבע בפסק הבורר.
הוא טען שהוא רוצה לנהל מו"מ עם העיריה על תנאי החוזה ואם הוא יפקיד ערבות הוא מאבד את כוח המיקוח שלו.
יש טענות בפייסבוק (לא יודע אם הן אמיתיות) שחולדאי חזר בו מהנכונות לשים את המאה מליון ש"ח שהעירייה התחייבה להם במסגרת הקול הקורא.
לדעתי התחייבו רק ל50 מיליון.
התחייבו ל 50 מליון מהעלות הראשונית, עופר התחייב לשאר העלות הראשונית.

כלומר בהנחה שכתב הכמויות למכרז הינו 300, העיריה תשלם 50 ועופר 250. אבל אם בפועל העלותה תהיה 350 העיריה תצטרך להוסיף עוד 50.... וכאן בעצם נעוץ הבסיס למו"מ...

1. על העלות הראושנית - מה קורה עם עופר צריך לשלם 300?
2. על העלויות הנוספות - אם עופר משלם מה הוא מקבל בתמורה?

נכון לכרגע 10 האירועים בשנה ושטח וחצי למסחר לא הופך את העיסקה לכלכלית... אבל זה בסיס שניתן להתחיל ממנו.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

Nati כתב: 18 פברואר 2025, 21:02
ההוא מפעם כתב:לצערי נראה שהבעיה שלנו היא יותר בנושא העלות, לכן או שהעירייה תבנה את זה בכסף ציבורי
או שלא יהיה אולם חדש עשרת אלפים מקומות
כמו שספרא לא יגיע.
כשהגיע,הקבוצה לא באמת מעניינת אותו.
לא ישקיע,הוא לא כל כך עשיר.
כשהתברר שהכל שטויות,התחלת לחפש את עופר.
לא הגיע הזמן שתפסיק להכנס לכיס של אנשים??
אם אתה משקר, לפחות תשקר עם שכל
א. אני בין הראשונים שאמרתי שספרא כן יחתום וכן סגור בהפועל
ב. צדקתי שאמרתי שהוא לא מהאגף העשיר של המשפחה, במזמן שאנשים פינטזו פה על "יותר עשיר מגולדהר"
זה לא נגדו, זה עובדות. הוא באמת לא עשיר כמו הפנטזיות שרצו פה הוא עשיר מאוד ( בסביבות מה שכתבתי )
ג. מעולם לא אמרתי שלא ישקיע אז אל תשקר, אמרתי שזאת לא השקעה שתסכן את מכבי/חיפה ובינתיים לא ראינו
כמו בשאר הפעמים אני צדקתי.
* אם אתה חושב ששנה הבאה ספרא ישתולל ואפשר יהיה להתחרות במכבי אני מזמין אותך בפני כל הפורום להתערב על
10,000 שלא נסיים בין שלושת הראשונות בשנה באה. ( וזה לא לגנותו של ספרא, זה פשוט פרופורציות נכונות ) \

ד. אני לא נגדר עופר בכלל, אני משבח איפה שמגיע ומבקר איפה שלדעתי מגיע. כשאמרתי שהוא מדבר יותר מידי
ושלא בטובתו הסתבר שגם עופר חושב ככה והודיע על סגירת הטוויטר.

גם לגבי האולם אני מתייחס אך ורק לעובדות ולהגיון, לטעון שב 2027 אפשר לבנות זול יותר מ 2014 זה בעייתי לכל הפחות. אם בניית פייס ארנה בירושלים עלתה 400 מיליון של אז, לא תבנה יותר בזול מזה 12 שנים אחרי
* התנצלותי בפני חברי הפורום על ההיגררות הזאת למשחקי הבוץ.
ומראש גם לזה שאני אביא שתי ציטוטים על כל ציטוט שהוא ינסה להביא פה כד לעוות את הדברים שאמרתי וכתבתי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

El dudernio כתב:
בני12 כתב: 18 פברואר 2025, 11:12 יש טענות בפייסבוק (לא יודע אם הן אמיתיות) שחולדאי חזר בו מהנכונות לשים את המאה מליון ש"ח שהעירייה התחייבה להם במסגרת הקול הקורא.

כלומר בהנחה שכתב הכמויות למכרז הינו 300, העיריה תשלם 50 ועופר 250. אבל אם בפועל העלותה תהיה 350 העיריה תצטרך להוסיף עוד 50.... וכאן בעצם נעוץ הבסיס למו"מ...

נכון לכרגע 10 האירועים בשנה ושטח וחצי למסחר לא הופך את העיסקה לכלכלית... אבל זה בסיס שניתן להתחיל ממנו.
מה זה בפועל?
מתי ידעו את זה?

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

רדנקו כתב: 19 פברואר 2025, 19:09
El dudernio כתב:

מה זה בפועל?
מתי ידעו את זה?

כמה יעלה להקים... עחות ראשונית שונה מעלות סופית*.

ובסוף הפרויקט אלא אם יסגר פאושלי

* ליוויתי פרויקט שתוכנן על 38 מליון ונסגר על 125 בסוף, זה היה פרויקט ממשלתי בעיר ללא הפסקה (למרות שהיו לא מעט)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

El dudernio כתב:
רדנקו כתב: 19 פברואר 2025, 19:09
El dudernio כתב: התחייבו ל 50 מליון מהעלות הראשונית, עופר התחייב לשאר העלות הראשונית.

מה זה בפועל?
מתי ידעו את זה?

* ליוויתי פרויקט שתוכנן על 38 מליון ונסגר על 125 בסוף, זה היה פרויקט ממשלתי בעיר ללא הפסקה (למרות שהיו לא מעט)
התנאים של החוזה קובעים שאם העלויות בפועל יעלו על העלויות הצפויות העיריה תישא בתוספת. וזה הגיוני מכיוון שהעיריה מבצעת את הפרויקט ומפקחת עליו. עופר רק מספק את המימון לפני תחילת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט.

El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

רדנקו כתב: 19 פברואר 2025, 22:37
El dudernio כתב:
רדנקו כתב: 19 פברואר 2025, 19:09 מה זה בפועל?
מתי ידעו את זה?

התנאים של החוזה קובעים שאם העלויות בפועל יעלו על העלויות הצפויות העיריה תישא בתוספת. וזה הגיוני מכיוון שהעיריה מבצעת את הפרויקט ומפקחת עליו. עופר רק מספק את המימון לפני תחילת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט.

נכון רק שטרם נקבעו העלויות הצפויות... העיריה תנסה לנפח עופר ינסה להקטין ולהשיג דברים בתמורה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

El dudernio כתב:
רדנקו כתב: 19 פברואר 2025, 22:37
El dudernio כתב: כמה יעלה להקים... עחות ראשונית שונה מעלות סופית*.

נכון רק שטרם נקבעו העלויות הצפויות... העיריה תנסה לנפח עופר ינסה להקטין ולהשיג דברים בתמורה.
למה שהעיריה תנסה לנפח? איזה אינטרס יש לה לעשות את זה?

El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

רדנקו כתב: 20 פברואר 2025, 08:09
El dudernio כתב:
רדנקו כתב: 19 פברואר 2025, 22:37 התנאים של החוזה קובעים שאם העלויות בפועל יעלו על העלויות הצפויות העיריה תישא בתוספת. וזה הגיוני מכיוון שהעיריה מבצעת את הפרויקט ומפקחת עליו. עופר רק מספק את המימון לפני תחילת הפרויקט בהתאם לתכנון המפורט.

למה שהעיריה תנסה לנפח? איזה אינטרס יש לה לעשות את זה?

אינטרס כספי.
נגיד עלות הבניה הכוללת תהיה 450 מליון.
אם האומדן במהלך החוזה יהיה 300 מליון היא תאלץ לשלם 200 מליון על האולם.
אם האומדן יהיה 400 היא תשלם על אותו מוצר 100 מליון פחות.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

שמע ההיגיון שלך באמת יוצא דופן.
יש תכנון מפורט שמבוצע על ידי ועדת ההיגוי ומשרד האדריכלים והוא זה שקובע את האומדן לפני תחילת הפרויקט.
אם האומדן יעלה על 300 מיליון, היזם יכול להחליט שהוא יורד מהפרויקט ואז לעיריה לא יהיה מממן לפרויקט הזה שהיא רוצה לקדם אותו.
אין פה מו"מ של שוק על האומדן.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

רדנקו כתב: 20 פברואר 2025, 16:52 שמע ההיגיון שלך באמת יוצא דופן.
יש תכנון מפורט שמבוצע על ידי ועדת ההיגוי ומשרד האדריכלים והוא זה שקובע את האומדן לפני תחילת הפרויקט.
אם האומדן יעלה על 300 מיליון, היזם יכול להחליט שהוא יורד מהפרויקט ואז לעיריה לא יהיה מממן לפרויקט הזה שהיא רוצה לקדם אותו.
אין פה מו"מ של שוק על האומדן.
א. אין כרגע תכנון מפורט.
ב. משרד האדריכלים יקבע את העלויות, אבל אם זה משרד שעופר הביא אני בטוח שהעיריה תבצע תמחור משלה והפוך.
ג. זה לא הגיון יוצא דופן זה מה שקורה בפועל מנסיון של ניהול כמה פרויקטים וסגירת חוזים פאושלים מול יזמים.
ד. נכון עופר יכול לסגת מהעיסקה ויכול גם לנהל מו"מ כדי לצאת עם יותר ביד... מאוד פשוט העסק.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 20 פברואר 2025, 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

שמע אני עוסק בתחום כבר 28 שנים.
כולל 3 שנים ברש"ת בזמן פרויקט שדרוג מערך המסלולים בנתב"ג ובניית מגדל הפיקוח החדש.
הכנתי את החוזים של התכנון בפרוייקטים האלה ובעוד מאות פרויקטים קטנים וגדולים בזמן הזה וליוויתי כזו כמות של פרוייקטים שם.
אתה מדבר על סגירת החוזה מול הקבלן.
אני מדבר על שלב התכנון.
מציע לך לקרוא את הקול הקורא ואת מה שכתבתי קודם.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

@רדנקו
קראתי שנית את הקול הקורא, אני לא חולק על זה שאת מבין בחוזים ממני... אבל אם תעיין שוב בסעיך 3.4 שבקול הקורא, תראה שיש הרבה דברים פתוחים... בכלל זה ה"זכויות" וה"תשלום" של הקבוצה, להבנתי יש שם בקשה לניהול מו"מ בין הצדדים.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

El dudernio כתב:[mention]רדנקו[/mention]
קראתי שנית את הקול הקורא, אני לא חולק על זה שאת מבין בחוזים ממני... אבל אם תעיין שוב בסעיך 3.4 שבקול הקורא, תראה שיש הרבה דברים פתוחים... בכלל זה ה"זכויות" וה"תשלום" של הקבוצה, להבנתי יש שם בקשה לניהול מו"מ בין הצדדים.
אין שום דבר פתוח. להיפך. נאמר שאם בעקבות התכנון המפורט יסתבר שהעלות גבוהה יותר על פי האומדן ההשתתפות של העיריה לא תגדל אבל הקבוצה תהיה רשאית להחליט שלא מעוניינת להמשיך כי היא תצטרך להשלים את ההפרש. אם לעומת זאת האומדן יהיה נמוך יותר מההערכה של 300 מיליון, הסכום שהקבוצה תצטרך לשים יהיה נמוך יותר.
נכון שכתוב שם שלאחר סיום התכנון המפורט וקביעה סופית של השטחים שיוקמו יערך אומדן מעודכן, אבל זה לא משנה את חלקו של המציע או של העיריה.
זה גם לא משנה את תנאי השימוש שמפורטים בסעיף 4 לקול הקורא.

OY
קיבל.ה  112 לייקים

הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
עובדיה
קיבל.ה  248 לייקים

OY כתב: 21 פברואר 2025, 16:52 הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
מה? בחייאת ינאי, בשביל זה עשית את כל הבלאגן?
בשביל להעביר את נוקיה לדרייב אין? ועוד לקבל היכל חצי ריק בכל משחק? ואותם על הראש שלנו? והכל בשביל עסקת נדל"ן סיבובית?

אורגנל?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

עובדיה כתב: 21 פברואר 2025, 17:08
OY כתב: 21 פברואר 2025, 16:52 הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
מה? בחייאת ינאי, בשביל זה עשית את כל הבלאגן?
בשביל להעביר את נוקיה לדרייב אין? ועוד לקבל היכל חצי ריק בכל משחק? ואותם על הראש שלנו? והכל בשביל עסקת נדל"ן סיבובית?

אורגנל?
איזה עסקת נדל"ן סיבובית? אתה לא מבין שהזכויות באולם הזה יהיו של הפועל? כמה קשה להבין את זה?
אורי
קיבל.ה  114 לייקים

מצד אחד לא מצליח להבין למה צריך אולם של 16-18 אלף מקומות
מצד שני רואים בבירור שמתקנים חדשים מביאים קהל + האוכלוסייה בארץ רק גדלה

מקווה שלא יהיה גדול עלינו ושמתכננים את האולם בצורה שיהיה ביתי גם כשהוא לא מלא (סגירה של יציעים עליונים וכו׳).
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

OY כתב:הנקודה שהם דנים עליה כרגע זה הרצון שלו להגדיל את האולם ל 16-18. זה מחייב עוד 150 מיליון והוא מוכן להשלים אותם כנגד זכויות נוספות (הופעות) ויש גם משקיעים שרוצים לחבור אליו. מאידך העיריה יכולה להחליט שהיא שמה את ההפרש ומוכרת את ההופעות בעצמה. רוב הגורמים המקצועיים בעיריה חושבים שזה המהלך הנכון - לבנות ארנה גדולה ובסוף ההקמה להרוס את מנורה ולקבל כמה מיליארדים על הנדל״ן. אמורה להיות פגישה קובעת בשבוע הבא בין הצדדים
כל הכבוד
אל תתן לאף אחד לעמוד בדרכך.
לא שאיתך זה בכלל אפשריתמונה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

אורי כתב: 21 פברואר 2025, 17:24 מצד אחד לא מצליח להבין למה צריך אולם של 16-18 אלף מקומות

מקווה שלא יהיה גדול עלינו ושמתכננים את האולם בצורה שיהיה ביתי גם כשהוא לא מלא (סגירה של יציעים עליונים וכו׳).
לא יבנו אולם אחר לפחות ב- 30 שנה הקרובות
אז צריך קצת ראיה לטווח ארוך
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

אורי כתב: 21 פברואר 2025, 17:24 מצד אחד לא מצליח להבין למה צריך אולם של 16-18 אלף מקומות

כי פרויקטים כאלה לא בונים לעשר שנים כמו שעשו עם הדרייב אין. פרויקטים ציבוריים צריכים להיבנות בראייה לעשרות שנים קדימה. זה כסף ציבורי בסוף אי אפשר כל פעם להגדיל כדי שיתאים בול.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

אולם של 16-18 מחייב הריסה מלאה של הדרייב אין ובנייה מחדש ולא "הרחבה"
אחרת זה יהיה אולם גרוע
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

Red Wolf כתב: 21 פברואר 2025, 18:58 אולם של 16-18 מחייב הריסה מלאה של הדרייב אין ובנייה מחדש ולא "הרחבה"
אחרת זה יהיה אולם גרוע
שווה רק בשביל זה.
כל הפלסטרים כדי לא להרוס היו נראים נורא בהדמיות
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

16-18 זה הגזמה פרועה. פיל לבן. אם כבר שיעשו אותו מספיק גדול שהכדורגל ישחקו שם גם.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

בהינתן שהיום יש מעל 8,000 מנויים, ושייקח 3-4 שנים לבנות.
אם התוכנית היא להמשיך להתרחב, ולא להצטמצם , 10,000 לא יספיק…
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מילפורד כתב:בהינתן שהיום יש מעל 8,000 מנויים, ושייקח 3-4 שנים לבנות.
אם התוכנית היא להמשיך להתרחב, ולא להצטמצם , 10,000 לא יספיק…
הלואי.
מקווה שיבנה בצורה שתאפשר לסגור חלק עליון או משהו דומה למשחקים קטנים יותר.

Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
שנה הבאה אני אומר יש גג 5000 מנויים ( המנויים עולים ים כסף ).
עוד 5 שנים אני רואה את הפועל עדיין ביד אליהו עם ממוצע קהל של 2800 צופים (כמו שנה שעברה בדרייב אין ) ובלי עופר ינאי .

אנשים באמת מדברים על מגרש של 16 אלף איש ???
חוץ מהמשחק הראשון שינאי הפך לפסטיבל יש לנו ממוצע קהל של 3000 איש ביד אליהו .
נראה אם בדרבי בכלל נמלא את המגרש .

אני מת על פורום שדים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

א. אני מת עלייך , אין ספק שאם ניתן לך לקבל החלטות ולהוביל , נראה עתיד אפור חסר התקדמות וחזון.
אני מעדיף שיבוא מישהו עם חזון לעתיד גדול יותר.
אולי זה לא יצליח, אבל אם לא ננסה לא נדע.
ב. אני מבין שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, אבל לקחת את המספר המינימאלי של הצופים שהיה עד עכשיו (וגם זה במשחק גביע נגד קבוצה לא הכי אטרקטיבית , בלשון המעטה) ועשית ממנו לממוצע.
בפועל, הממוצע עד עכשיו (כשהיה רק משחק אחד שנחשב אטרקטיבי) הוא בערך כפול ממה שאמרת , שזה יותר ממה שנכנס באולם בחולון למשל, שאנשים פה פינטזו עליו למרות שמעולם לא היה אופציה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

גם אני חושב שמגזימים פה עם המספרים אבל אתה, כרגיל, מטה את המספרים כדי שיתאימו לאג'נדה. במשחק בית האחרון היו סביבות 6000 אוהדים והממוצע גבוה מ3000
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

Red roy כתב: 23 פברואר 2025, 02:49 אני מגיב בפורום כדורסל !!!!
עוד 5 שנים אני רואה את הפועל עדיין ביד אליהו עם ממוצע קהל של 2800 צופים (כמו שנה שעברה בדרייב אין ) ובלי עופר ינאי .

אני מת על פורום שדים
אתה מבין שלא משקיעים 300 מליון ש"ח בשביל אולם לחמש שנים?
ראינו את זה כבר עם הדרייבאין שבנו אותו מראש קטן מדי בלי אפשרות להרחבה.
לא חוזרים על טעות פעמיים
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

אני מת על פורום שדים
בהנחה שיש חפיפה גדולה בין רגל וסל, ןברגל בעונות צמרת מילאנו יפה את בלומפילד (אפילו בלאומית מרגע שהגענו לצמרת המספרים עלו ), מה פסול ב16 אלף?

ואגב
טרנר גדול מווסרמיל ובאר שבע מילאו אותו יפה, והיכל טוטו גדול מאולם הפחים וחולון נהנים מההגדלה. ואין מצב שלבאר שבע או חולון יש יותר אוהדים מאיתנו
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

אני מת על פורום שדים
בטח התנגדת גם לשיפוץ של בלומפילד כי חשבת ש-14 אלף מקומות זה מספיק לנו ולא צריך יותר
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

אני מת על פורום שדים
זה בטענה ש -
א' - האולטראס לא מגיע
ב' - הקהל הרחב ישב בחיבוק ידיים ויחכה להם 5 שנים בלי שגוף עידוד נוסף יקום
ג' - לא נביא תארים שימשכו עוד קהל
ד' - הורים שעד עכשיו נמנעו מלשלוח את הילד שלהם לכדורסל לא יבואו למגרשים כי אין ארגון אלים

לדעתי בעוד 5 שנים אפשר לצפות ל25 אלף אוהדים ברגל ו19K לפחות בסל
אם אתה יכול לגנוב דעת אז גם אני

אשכרה יש אנשים שחושבים שמישהו יפסיק לאהוב כדורסל כי האולטראס אמר לו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 11:53
oleg neduda כתב: 26 יוני 2024, 08:58 כל מועדון רציני ותחרותי בעולם מנסה למקסם הכנסות
אבל לא, אנחנו נישאר קבוצת מתנ״ס עם אולם של 3,500 מקומות. למה? כי פעם, כשהמועדון באמת היה רקוב, עלוב וגרוע, שאול העביר אותנו לשם
וואו זה פשוט לא נכון. קצת צניעות, וקצת פחות פסקנות.
למה פולהאם לא עוברים לאצטדיון גדול יותר אם הם שואפים למקסם הכנסות?
למה לוטון לא עוברים לאצטדיון גדול יותר?
למה אתלטיקו לא עברו לאצטדיון גדול יותר כשהויסנטה קלדרון היה בתפוסה מלאה?
למה צ'לסי לא מארחים משחקים גדולים בוומבלי או בסטדיום אוף לונדון?

המון קבוצות בעולם מעדיפות לשחק בבית שלהן על פני אצטדיון גדול יותר כדי למקסם רווחים. אצטדיון/אולם הם חלק מהזהות של מועדון.
אתה עושה פה מניפולציה של אג'נדה.
מעבר לאצטדיון גדול בגלל משחק גדול זה קונצנזוס גם בקרב תומכי המעבר ליד אליהו.
אף אחד לא חושב שצריך לוותר על בתיות בשביל משחק. זה קלאסי שאול.
ולוטון מתחתית הליגה השנייה (ממש התחתית, כאילו ליטרלי מקום אחרון) באמת מוזר שהם לא חושבים בגדול רגע לפני שהם יורדים עוד ליגה.
ואתלטיקו עברו לאיצטדיון גדול יותר אז מה הטיעון בעצם?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  353 לייקים

אוף, אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל....
זה אולי אמור להיות רעיון כל כך גרוע שהוא יגרום למתנגדים להתפשר על יד אליהו לנצח?

קיים בכלל מקרה דומה ביבשת של שתי קבוצות בכירות שמשחקות באותו האולם ומארחות משחקים גם במסגרת אירופה בכירה (יהא שמה אשר יהא)? מישהו בכלל דמיין איך יראה הלו"ז של האולם במצב כזה?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

ואני ממש לא חושב שאנחנו צריכים אולם של יותר מ10k מקומות. לדעתי אפילו אולם של 8 עדיף.
אז מה אם יהיה קל למלא אותו בדרבי, בשאר העונה הוא יהיה די ריק ויאבד את הביתיות. בטח בעונות שקבוצת הכדורגל (הלוואי) תהיה בצמרת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

רועי גווארה כתב: 23 פברואר 2025, 17:07
אוף, אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל....
זה אולי אמור להיות רעיון כל כך גרוע שהוא יגרום למתנגדים להתפשר על יד אליהו לנצח?

קיים בכלל מקרה דומה ביבשת של שתי קבוצות בכירות שמשחקות באותו האולם ומארחות משחקים גם במסגרת אירופה בכירה (יהא שמה אשר יהא)? מישהו בכלל דמיין איך יראה הלו"ז של האולם במצב כזה?
מילאן ואינטר.

תפריד בין קבוצות שהאצטדיון בבעלותן לבין קבוצות שמשחקות באצטדיון בבעלות עירונית.
alma
קיבל.ה  8 לייקים

גם פרטיזן והכוכב משחקות באותו אולם
בקשר להודעה של o.y
תסריט שבו יד אליהו נהרס ומכבי עוברת לשחק באולם שהפועל בנתה נשמע לי כמו פנטזיה
אני גם לא מבין למה העירייה צריכה שותף לפרויקט כזה אם הוא כולל בניית מגדלים ביד אליהו
באופן כללי קצת מטריד הדיבור על אולם של 18,000 מקומות כאשר הדיבור היה על 10,000 בקול קורא. האם ההגדלה המדוברת היא במסגרת הקול קןרא? האם היא דורשת תכנון חדש? מה המשמעות של זה מבחינת לוחות זמנים?
ברגע שיצאנו מהדרייב אין למנורה תוך מתן אמון בעופר,הציפיה ממנו היא לקדם את שיפוץ הדרייב תוך 3-4 שנים כמו שהוא הבטיח ( אמסלם אמר שנתיים שלוש)
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

alma כתב: 23 פברואר 2025, 18:13 גם פרטיזן והכוכב משחקות באותו אולם
בקשר להודעה של o.y
תסריט שבו יד אליהו נהרס ומכבי עוברת לשחק באולם שהפועל בנתה נשמע לי כמו פנטזיה
אני גם לא מבין למה העירייה צריכה שותף לפרויקט כזה אם הוא כולל בניית מגדלים ביד אליהו
באופן כללי קצת מטריד הדיבור על אולם של 18,000 מקומות כאשר הדיבור היה על 10,000 בקול קורא. האם ההגדלה המדוברת היא במסגרת הקול קןרא? האם היא דורשת תכנון חדש? מה המשמעות של זה מבחינת לוחות זמנים?
ברגע שיצאנו מהדרייב אין למנורה תוך מתן אמון בעופר,הציפיה ממנו היא לקדם את שיפוץ הדרייב תוך 3-4 שנים כמו שהוא הבטיח ( אמסלם אמר שנתיים שלוש)
בתור תומך של עופר ההודעה הזו מבאסת מאוד. זה להעביר את יד אליהו לדרייב אין.
אמרו פה שזה יהיה של הפועל לא הבנתי איך ולמה.
גם 16k בעיני זה גבוה מדי. בקיצור מקווה שזה פייק. ובכלל לקהל שמגיע על סמך הבטחותיו מגיע עדכון רשמי שמקווה שיגיע בשבועות הקרובים.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

אני מת על פורום שדים
רוי כפרה עליך.....

יש כשל לוגי בראיה שלך... אם תרצה נדבר על זה לא בפורום.

בגדול האפשרות של אולם של 16 אלף וקבוצה ללא עופר / כיסים עמוקים לא ראלית.
שליחת תגובה