UH99

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

רדפוקס כתב: 27 ינואר 2025, 23:18
לירון האדום כתב: 27 ינואר 2025, 23:00
רדפוקס כתב: 27 ינואר 2025, 22:53
בסדר שמענו כבר אלף פעם את התירוצים האלה שבארץ מטומטמים, החוקים לא הוגנים, התקנון מפגר, הרצפה עקומה.
זה המצב הנתון וכולם מודעים אליו - ולכן האחריות היא רק על המפגרים חסרי האונה והבינה שלמרות כל זה עדיין פוגעים בהפועל תל אביב. לכן ההקצפה, יש מבין?
איך הם קשורים לאולטראס?
הם חלק מהם?
עוד פעם זה?
הם יושבים בגוש שנשלט ומנוהל ע״י האולטראס שם התחילו מהדקה הראשונה למשחק זריקות חפצים נגד אויב הציבור מספר 1 - שוער שאמא שלו לא יודעת איך קוראים לו אפילו.
לא מעניין אותי אם הם ספציפית מהאולטראס או רק החליטו שהם יכולים לעשות את מה שהם עשו בזכות הרוח הגבית של האולטראס להתנהגות הזאת.
שחררו כבר את התירוצים האלו.
סבבה, עכשיו שנתפסו שייענשו ושישחררו את הקבוצה
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Niro כתב: 27 ינואר 2025, 23:17
redrony כתב: 27 ינואר 2025, 22:22
Niro כתב: 27 ינואר 2025, 22:19 שלילת מנוי לא באמת עוזרת, אז הם ייכנסו עם מנוי של חבר. אני גם לא יודע אם חוקית יש למועדון סמכות להורות שאדם מסוים לא יכול להיכנס.
בוודאי שיש
אוקיי, אני איתך, יש, איך פרקטית זה יעבוד? המאבטחים יקבלו תמונה שלו האוהד? מה יקרה במשחקי חוץ? בלי חובת התייצבות בזמן משחקים בתחנת משטרה זה לא יעבוד.
אז הנה כבר הבאת פתרון,
הרחקה של האוהדים מהמשחקים. גם אם לא יתפסו כל פעם, שינסו. אם אני הפועל אני שם 5 אנשים בכל כניסה שזה התפקיד שלהם, תאמין לי שיזהו אותם
הכנה למצבים שידועים מראש. מה שהיה היום היה אמור להיות די ברור. לפני שבועיים היה משחק. זרקו דברים, יש מצלמות. תתפסו 3, לא יותר. תזהירו פעם אחת, פעם שניה תעיפו אותם
מה שקורה עכשיו, יש מצב שיעלה לנו בעליית ליגה, שנה שעברה יש מצב שזה עלה באליפות בכדורסל. די כמה אפשר כבר?
פאקינג באים לראות כדורגל, לעודד את הקבוצה, לנסות להיות השגיים ו 500 איש עושים מה בזין שלהם.
להוקיע אותם. אין מה לעשות
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

כרגע הכל האתרים האש על חיפה
צריך לקוות שלא יהיה איזה אלי אוחנה כזה באולפנים ויהיה בסדר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

redrony כתב: 27 ינואר 2025, 23:34
redrony כתב: 27 ינואר 2025, 22:22

בוודאי שיש
אוקיי, אני איתך, יש, איך פרקטית זה יעבוד? המאבטחים יקבלו תמונה שלו האוהד? מה יקרה במשחקי חוץ? בלי חובת התייצבות בזמן משחקים בתחנת משטרה זה לא יעבוד.
אז הנה כבר הבאת פתרון,
הרחקה של האוהדים מהמשחקים. גם אם לא יתפסו כל פעם, שינסו. אם אני הפועל אני שם 5 אנשים בכל כניסה שזה התפקיד שלהם, תאמין לי שיזהו אותם
הכנה למצבים שידועים מראש. מה שהיה היום היה אמור להיות די ברור. לפני שבועיים היה משחק. זרקו דברים, יש מצלמות. תתפסו 3, לא יותר. תזהירו פעם אחת, פעם שניה תעיפו אותם
מה שקורה עכשיו, יש מצב שיעלה לנו בעליית ליגה, שנה שעברה יש מצב שזה עלה באליפות בכדורסל. די כמה אפשר כבר?
פאקינג באים לראות כדורגל, לעודד את הקבוצה, לנסות להיות השגיים ו 500 איש עושים מה בזין שלהם.
לא נראה לי שגיא פרימור הוא הבחור למשימה, הלוואי ואני טועה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

לירון האדום כתב: 27 ינואר 2025, 23:32
רדפוקס כתב: 27 ינואר 2025, 23:18
לירון האדום כתב: 27 ינואר 2025, 23:00
איך הם קשורים לאולטראס?
הם חלק מהם?
עוד פעם זה?
הם יושבים בגוש שנשלט ומנוהל ע״י האולטראס שם התחילו מהדקה הראשונה למשחק זריקות חפצים נגד אויב הציבור מספר 1 - שוער שאמא שלו לא יודעת איך קוראים לו אפילו.
לא מעניין אותי אם הם ספציפית מהאולטראס או רק החליטו שהם יכולים לעשות את מה שהם עשו בזכות הרוח הגבית של האולטראס להתנהגות הזאת.
שחררו כבר את התירוצים האלו.
סבבה, עכשיו שנתפסו שייענשו ושישחררו את הקבוצה
viewtopic.php?p=353431#p353431
אנחנו חוזרים אחורה במקום להתקדם בדיון...
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

redrony כתב:
redrony כתב: 27 ינואר 2025, 22:22 בוודאי שיש
אז הנה כבר הבאת פתרון,
בעונה שעברה זה עלה בירידת ליגה.
אם לא הורדת הנקודה,אשדוד לא הייתה מגיעה למקדש לשחק על תיקו.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים.
בסוף בסוף בסוף, יש שם אולי 200 ילדים שיש להם את האומץ והעניין להתעסק באבוקות, או זריקת כוסות וכו׳. קנס מנהלתי של 5,000₪ לכל מי שמדליק או זורק למגרש וסיימת עם 99 אחוז מהם.

עכשיו נשארת אולי עם 20-30 חולי נפש שמסוגלים גם לפרוץ למגרש או דברים כאלה. אלה פשוט צריכים ללכת לכלא ברגע שהם נתפסו בפעולה כזו, כמו שהייתה היום.

זה ככה פשוט. במונחים של ״בעיות״ למדינה ולמשטרה זו בעיה קטנה וקלה.
העניין שאין להם שום רצון, ענין (כח אדם) או מוטיבציה להתעסק בזה.
KingZivos
קיבל.ה  65 לייקים

לא שאני אוהד אולטראס גדול
אבל למה החלטתם ש2-3 ערסים שפורצים למגרש הם מהאולטראס
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

KingZivos כתב: 27 ינואר 2025, 23:56 לא שאני אוהד אולטראס גדול
כי הם מהאולטראס
דיי לתמימות
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

מדהים אותי הצבעיות הזו של האולטראס, שכשהם רוצים הם מרגישים כ"מנהלי האירוע" והאחראים הבלעדיים לעידוד ולכל הטוב שבקהל, וכשזה לא נוח להם אז "זה לא בשליטתם". כמנוי לשער 5 למעלה מ20 שנה כמעט ברצף, לכל בר דעת ברור שאם הם לא רוצים שמשהו יקרה באזור שלהם הוא לא יקרה. אממה, משום מה בחיים לא שמעתי אותם יוצאים בהצהרה לאוהדים סביבם להפסיק להשליך דברים\להפסיק להתפרע בצורה כלשהי.. כלום.
והדבר הכי מוזר\מטומטם, זה שמעולם לא זכור לי שהם יצאו בפוסט התנערות נוקב ממעשים בזויים כלשהם שמקשרים אליהם.
לפעמים זה מרגיש לי שהם רוצים בכוונה לקבל אש כדי להיות במרכז העניינים, מה שנקרא "אין פרסום רע... "
KingZivos
קיבל.ה  65 לייקים

shaharot כתב: 27 ינואר 2025, 23:59
כי הם מהאולטראס
דיי לתמימות
גבר שער 5 מלא כל משחק בערך ב5000 אנשים, אם אתה יושב בשער 5- לצד אחלה של אנשים נחמדים, אתה נתקל גם בעשרות אם לא מאות אנשים ערסים ברברים תתי אדם שמחפשים בלאגן שיושבים מכל צדי היציע, משמאל, ימין , למטה , למעלה.
לחשוב שרק הארגון אוהדים מסוגל לעשות דברים כאלה זה די תמים ואופטימי מדי לגבי החברה בישראל היום, אבל אם זה עוזר לך להרגיש טוב שככה אתה מנתק את הקשר שלך כאוהד לאירוע, לבריאות..

גם הילד הקטן שפרץ בסוף המשחק אולטראס?
גם החבר׳ה שזורקים חפצים משער 7 או שמאל שער 5 בקרנות הם אולטראס ?
איך בכלל מבדילים בין אולטראס ללא אולטרס?
אגב במקרה הזה הרחיקו אוהדים ואחרי זה לא קיללו אפילו את המשטרה (אולי בקטנה) ולא היה עוד מכות ובלאגן מה שהרבה פעמים קורה אם מרחיקים באמת ״חבר ארגון״.

בכל מקרה כל זה לא רלוונטי אולטראס לא אולטרס מעניין את הביצה, כמו כל דבר בארץ הבעיה היא ענישה, כשאנס מקבל מעצר בית, אי אפשר לצפות שזורקי חפצים או מישהו שדחף שוער יכנס לכלא או יקבל 100 אלף שקל קנס
נערך לאחרונה על ידי KingZivos ב 28 ינואר 2025, 00:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

הרחקה לא תפתור את הבעיה.
מתוך דו"ח המבקר: המשטרה גם לא השתמשה בכלי החשוב ביותר למאבק באלימות באירופה - התייצבות בתחנת המשטרה בעת משחק.
בין 341 הרחקות אוהדים מהמגרשים באמצעות צו של קצין משטרה, כ-86% מהאוהדים לא חויבו להתייצב בתחנת המשטרה.
לפי המבקר, "הסנקציה האפקטיבית ביותר למניעת כניסתם של אוהדים אלימים למגרש, כמעט שאינה מקוימת".
ראצ'וניצה
קיבל.ה  68 לייקים

להאשים את האולטראס בכל מקרה שילד קקי עושה משהו מפגר זאת הכללה ובורות
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

לסגור את שער 5 עד לסוף העונה
שלא יבואו ליד אליהו ולא לבלומפילד
בזכות התרגיל של עופר במשחק עם בא"ש בשבת - נקטין את הכמות שלהם בחצי הגמר בארנה.
אם אכן נפסיד טכני ויורידו לנו נק' ותחסר לנו בסיום העונה נקודה או שתיים לעלות, שספרא יבין מי דפק אותו.
KingZivos
קיבל.ה  65 לייקים

Charlie כתב: 28 ינואר 2025, 00:14 לסגור את שער 5 עד לסוף העונה
אם אכן נפסיד טכני ויורידו לנו נק' ותחסר לנו בסיום העונה נקודה או שתיים לעלות, שספרא יבין מי דפק אותו.
למה את כל שער 5? למה לא את כל בלומפילד?
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

ראצ'וניצה כתב: 28 ינואר 2025, 00:13 להאשים את האולטראס בכל מקרה שילד קקי עושה משהו מפגר זאת הכללה ובורות
הם יודעים טוב מאוד לאכוף את המשמעת ביציע כשהם רוצים. היום הם לא רצו. זה לא קרה ב"אוויר".
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

KingZivos כתב: 28 ינואר 2025, 00:04
shaharot כתב: 27 ינואר 2025, 23:59
כי הם מהאולטראס
דיי לתמימות
גבר שער 5 מלא כל משחק בערך ב5000 אנשים, אם אתה יושב בשער 5- לצד אחלה של אנשים נחמדים, אתה נתקל גם בעשרות אם לא מאות אנשים ערסים ברברים תתי אדם שמחפשים בלאגן שיושבים מכל צדי היציע, משמאל, ימין , למטה , למעלה.
לחשוב שרק הארגון אוהדים מסוגל לעשות דברים כאלה זה די תמים ואופטימי מדי לגבי החברה בישראל היום, אבל אם זה עוזר לך להרגיש טוב שככה אתה מנתק את הקשר שלך כאוהד לאירוע, לבריאות..

גם הילד הקטן שפרץ בסוף המשחק אולטראס?
גם החבר׳ה שזורקים חפצים משער 7 או שמאל שער 5 בקרנות הם אולטראס ?
איך בכלל מבדילים בין אולטראס ללא אולטרס?
אגב במקרה הזה הרחיקו אוהדים ואחרי זה לא קיללו אפילו את המשטרה (אולי בקטנה) ולא היה עוד מכות ובלאגן מה שהרבה פעמים קורה אם מרחיקים באמת ״חבר ארגון״.

בכל מקרה כל זה לא רלוונטי אולטראס לא אולטרס מעניין את הביצה, כמו כל דבר בארץ הבעיה היא ענישה, כשאנס מקבל מעצר בית, אי אפשר לצפות שזורקי חפצים או מישהו שדחף שוער יכנס לכלא או יקבל 100 אלף שקל קנס
אוקיי, אז למה האולטראס לא מגנה אותם? למה האולטראס לא מתנער מעשרות האירועים שנעשו בשנה האחרונה ונקשרו לאנשיהם??
ולמה בפוסטים בעמודי האוהדים יש אנשי אולטראס בולטים(מאוד) שמורידים את האש מהנעשה על גבול המגנים על הזבלים בתירוצים הזויים?
פואד למשל הפך לסנגור במשרה מלאה מסתבר, כל אירוע אלים(ולא חסר ברוך השם) הוא מסנגר על המבצעים. בדרך כלל בצורה תוקפנית ומאיימת אגב..
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

אין לי מושג אם הם מהאלוטראס או לא, ואני לא רוצה להאשים סתם.
אבל באותם נשימה - כשמישהו שעומד בגוש מרים שלט או דגל שהם לא אוהבים, הם יודעים טוב מאוד להבהיר לאותו אדם מה דעתם.
כשאנשים שורקים להם בוז כשהם שרים על יד אליהו, הם יודעים טוב מאוד להבהיר לאותם אנשים מה דעתם.
לעזאזל, כשאנשים עומדים בגוש ורק לא מעודדים, הם יודעים טוב מאוד להבהיר לאותם אנשים מה דעתם.

לטוב ולרע (ולמרות מה שאומרים כאן, יש גם המון טוב), כשהם רוצים הם מבהירים את דעתם. כאן יש שקט.
ככה שלכל הפחות, הם לא רוצים להבהיר מה דעתם על זה.
נערך לאחרונה על ידי red in blood ב 28 ינואר 2025, 01:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

כל פעם מחדש אותם התגובות - "אבל אבל אבל מי אמר שהם מהאולטראס?".
זה לא משנה, האולטראס הוא הריבון בגוש, אל תספרו לנו סיפורים כאילו האולטראס לא שולט בנעשה בגוש.
לכו תרימו שלט בעד עופר ינאי ותעמדו בגוש ונראה תוך כמה זמן יעיפו אותכם משם באלימות.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

El dudernio כתב: 27 ינואר 2025, 22:54
הלך המומנטום כתב: 27 ינואר 2025, 22:48
לירון האדום כתב: 27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
תפסו אותם, תפקיד המשטרה לטפל בהם בהתאם לחוק וזה הכל.
הקבוצה לא יכולה להיות אחראית על 2 אוהדים שפורצים לדשא.
נתפסו שיטפלו בהם
הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.
אבל בסוף הם יקבלו עונשים מגוחכים והפועל תקבל הפחתת נקודה בפועל ועוד שתיים על תנאי באירועים דומים.
לא בטוח.

אני לא עו"ד אבל לפי התקנון
"אם הרשיע בית הדין קבוצה בעבירה של התנהגות אוהדים בנסיבות מחמירות אשר בגינן המשחק לא הגיע לסיומו ו/או נגרם נזק בגוף ו/או הושלכו אמצעים פירוטכניים בין יציעים, יטיל בית הדין את העונשים הבאים: בהרשעה ראשונה – הפחתת נקודה אחת בפועל."

זה המקרה היחיד בו יוכלו להפחית לנו נק' אני לא חושב שנגרם נזק בגוף, והרי הוא המשיך לשחק ולא נזקק לטיפול רפואי... ולכן תקנונית אין סיבה להפחתת נקודות.
אתה מפרש נזק לגוף בחומרה. בפועל פגעו בגופו, בהחלט אפשר לשפוט את זה כנזק לגוף.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ofer23
קיבל.ה  64 לייקים

KingZivos כתב:
Charlie כתב:לסגור את שער חמש עד לסוף העונה
למה את כל שער חמש ? למה לא את כל בלומפילד?
למה את כל שער חמש ?
כי בבלומפילד, מבין אוהדי הפועל ת”א, רק משער חמש אוהדים פרצו למגרש במטרה לתקוף שחקני קבוצה יריבה. רק משער חמש הושלכו אבוקות. ובדרך כלל משער חמש נזרקים חפצים אל המגרש, לכיוון שחקני הקבוצה היריבה, במטרה לפגוע בהם. גם אם היו מציעים לי מנוי חינם או כרטיס חינם לשער חמש, הייתי בוחר להיות בשער אחר: שער שבע, שער שתיים, שער שמונה, העיקר לא להיות ביציע שבו יש x אנשים שעלולים לנקוט בפעולות אלימות כאלה, ולא משנה מה בדיוק מספרם, אפילו אם זה רק אוהד אחד. מי שנמצא בשער חמש, נמצא שם מתוך בחירה. כיום בבלומפילד יש אופציה לעשות מנוי או לרכוש כרטיסים לכל מיני יציעים. מי שבחר דווקא בשער חמש שהוא סולד אאוט במנויים, עשה זאת ביודעו שביציע הזה ישנם אותם אוהדים עבריינים, ושוב לא משנה מספרם ואפילו לא משנה אם הם שייכים באופן מוצהר או לא לאולטראס. אז כן, לסגור את שער חמש. בהחלט. ענישה קולקטיבית כלפי הגרעין הקשה של האוהדים, כי רק מקרבו צומחים אותם עשבים שוטים. לא זכור לי למשל שהושלכו אבוקות משער שתיים. לא זכור לי שאוהדים פרצו למגרש במטרה לתקוף שחקנים משערים שבע ושמונה. ענישה קולקטיבית לקבוצת אוהדים שמקרבה מגיעים אותם עשבים שוטים שנכנסו למגרש במטרה לתקוף / לירוק על שוער של קבוצה יריבה. ולהישאר רק עם אוהדי קונצרטים, אוהדי הצלחות והמון נטול אידאה. העיקר שיהיה גם נטול אלימות ונטול חוליגניות.
נערך לאחרונה על ידי ofer23 ב 28 ינואר 2025, 01:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אני יושב בשער 4, לא זרקתי חפץ מעולם, לא קשור לאולטראס, ובעד שהשניים ישבו בכלא למען יראו וייראו כי זה בקלות יכול להיגמר באסון חמור יותר.
זריקת הכוסות והחפצים חייבת להיעלם מהיציע כנל.

הסקת המסקנות שלי אומרת שככל הנראה, 2 אוהדים שישבו בשורה הראשונה/על המעקה נכנסו לתחום המגרש בזמן חגיגת הגול(שזה קורה בכל משחק, לא יודע למה, אני יושב די למעלה, מאמין שמתוך פחד להמחץ).
זו לא הצדקה, זו פשוט השערה שהם לא תכננו את ה*פריצה* במכוון. הם בחרו לקחת את החגיגת גול ולעשות את המעשה הנבזה הזה זה כי הם 2 בני זונות אפסים שצריכים לשבת בכלא, מה הארגון אשם?
גם זורקי החפצים.

הדעה הרווחת באשכול היא שהאולטראס עשה את זה/אשם בזה, מה אני לא רואה נכון?
איך אפשר למנוע דבר כזה?
זה לא תפקיד מאבטחים/שוטרים?

את זריקת החפצים, אני משוכנע שיש להם את היכולת להפחית את זה בצורה משמעותית.
אבל הפריצות לדשא, איך הם יכלו למנוע את זה?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

אם לא הייתה זריקת חפצים חסרת פרופורציות על אויב הציבור, מתן שקרכלשהו, לא היו מרגישים שלושה אידיוטים צורך לפרוץ.
אחד מהם אגב (זה עם היד השבורה), קפץ פעם אחת טרם הפריצה מחוץ ליציע והמאבטחים עצרו אותו והחזירו אותו ליציע, ככה שלא מדובר באיזה משהו סופר ספונטני בגול.
הכל חלק מהסלמה של אירוע השלכת חפצים שמנוהל/מפוקח/מאושר ע״י מנהיגי הגוש, קרי אולטראס הפועל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

אני זקן מספיק בשביל לזכור שלפני 20 שנה היתה תרבות קהל מסוימת ביציע. בלי קללות לשחקנים, בלי אלימות פיזית, בלי להרביץ לאוהדים אחרים במגרש/מחוצה לו, בלי להתעסק ביריבה. לפני שיקפצו לי פה - אני לא דמנטי, אני זוכר שגם אז היו מדי פעם כל הדברים האלו. היו גם היו, אבל הם היו נדירים למדי כי נחשבו לסוג של טאבו, "זה לא מי שאנחנו". מי שעשה את זה היה היוצא דופן. והתגאינו בכך, שאנחנו לא כמו הבבונים האלו של ביתר, והאולטראס הפתטיים של מכבי וכו'.
מאז ברוך השם הכל נורמל בהדרגה. כל פעם רק בנסיבות מסוימות כמובן לכאורה, ובהתאם למאורעות וכו'. אבל בשורה התחתונה הכל היה תירוצים.
תירוצים שמצאו בשביל להצדיק יותר ויותר אלימות כלפי שחקנים ואוהדים אחרים. כל פעם טאבו אחר נפרץ.

המדרון החלקלק הזה הוביל אותנו לשבוע הזה שאוהדים של הפועל מרגישים ממש בנוח להפריע לקיום משחק תקין בצורה אלימה פחות (משרוקיות) או יותר (לפרוץ למגרש ולתקוף שוער).
אז נכון, מי שאשם קודם כל זה המטומטמים עצמם שעושים את זה. אבל המטומטמים האלו לא עשו את זה במקרה, זה לא קרה בחלל ריק. זה לא סתם קרה וקורה בכזאת תכיפות ואפילו פעמיים בשבוע במשחקי הפועל, ובאופן חוזר והולך וגובר לאורך למעלה מעשור. ההתנהגות הזאת (או דומה לה) נורמלה לחלוטין, נערצת ממש בחלקים בקהל שמובילים את תרבות העידוד ביציעים (כולל ואולי בעיקר האולטראס).
כשזה המצב, כמו זבובים שנמשכים לחרא, כך גם גדלה בטור גיאומטרי כמות ה"אוהדים" שלנו שבאים למשחקים רק כדי להנות מאוירה וסביבה שמעודדת אותם (בשתיקה או במפורש) להתנהג בצורה העלובה הזאת.

אפשר לדבר עד שנה הבאה על אשמת בתי המשפט, והמשטרה וההנהלות, וההתאחדות וכל העולם ואשתו. והכל יהיה נכון גם כן. אבל זה שיח פתטי של התקרבנות ובכיינות ובריחה מאחריות. בשורה התחתונה פעם לא היינו כאלו ולא היה צריך לחפש אשמים. מי שנירמל את ההתנהגות הזאת זה קודם כל מובילי תרבות העידוד שלנו. וכמו שהם אוהבים (במיוחד בחודשים האחרונים) לקחת אחריות ובעלות על העידוד המטורף שהם מובילים במשחקים, הם צריכים לקחת אחריות גם על כל השיט הדוחה הזה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
תא מרבוטא
קיבל.ה  569 לייקים

הפועל כתב: 28 ינואר 2025, 06:33 אני זקן מספיק בשביל לזכור שלפני 20 שנה היתה תרבות קהל מסוימת ביציע. בלי קללות לשחקנים, בלי אלימות פיזית, בלי להרביץ לאוהדים אחרים במגרש/מחוצה לו, בלי להתעסק ביריבה. לפני שיקפצו לי פה - אני לא דמנטי, אני זוכר שגם אז היו מדי פעם כל הדברים האלו. היו גם היו, אבל הם היו נדירים למדי כי נחשבו לסוג של טאבו, "זה לא מי שאנחנו". מי שעשה את זה היה היוצא דופן. והתגאינו בכך, שאנחנו לא כמו הבבונים האלו של ביתר, והאולטראס הפתטיים של מכבי וכו'.
מאז ברוך השם הכל נורמל בהדרגה. כל פעם רק בנסיבות מסוימות כמובן לכאורה, ובהתאם למאורעות וכו'. אבל בשורה התחתונה הכל היה תירוצים.
תירוצים שמצאו בשביל להצדיק יותר ויותר אלימות כלפי שחקנים ואוהדים אחרים. כל פעם טאבו אחר נפרץ.

המדרון החלקלק הזה הוביל אותנו לשבוע הזה שאוהדים של הפועל מרגישים ממש בנוח להפריע לקיום משחק תקין בצורה אלימה פחות (משרוקיות) או יותר (לפרוץ למגרש ולתקוף שוער).
אז נכון, מי שאשם קודם כל זה המטומטמים עצמם שעושים את זה. אבל המטומטמים האלו לא עשו את זה במקרה, זה לא קרה בחלל ריק. זה לא סתם קרה וקורה בכזאת תכיפות ואפילו פעמיים בשבוע במשחקי הפועל, ובאופן חוזר והולך וגובר לאורך למעלה מעשור. ההתנהגות הזאת (או דומה לה) נורמלה לחלוטין, נערצת ממש בחלקים בקהל שמובילים את תרבות העידוד ביציעים (כולל ואולי בעיקר האולטראס).
כשזה המצב, כמו זבובים שנמשכים לחרא, כך גם גדלה בטור גיאומטרי כמות ה"אוהדים" שלנו שבאים למשחקים רק כדי להנות מאוירה וסביבה שמעודדת אותם (בשתיקה או במפורש) להתנהג בצורה העלובה הזאת.

אפשר לדבר עד שנה הבאה על אשמת בתי המשפט, והמשטרה וההנהלות, וההתאחדות וכל העולם ואשתו. והכל יהיה נכון גם כן. אבל זה שיח פתטי של התקרבנות ובכיינות ובריחה מאחריות. בשורה התחתונה פעם לא היינו כאלו ולא היה צריך לחפש אשמים. מי שנירמל את ההתנהגות הזאת זה קודם כל מובילי תרבות העידוד שלנו. וכמו שהם אוהבים (במיוחד בחודשים האחרונים) לקחת אחריות ובעלות על העידוד המטורף שהם מובילים במשחקים, הם צריכים לקחת אחריות גם על כל השיט הדוחה הזה.
אבל הם נוסעים לכל משחק וזה
תא מרבוטא
קיבל.ה  569 לייקים

עידן סרור כתב: 28 ינואר 2025, 01:37 אני יושב בשער 4, לא זרקתי חפץ מעולם, לא קשור לאולטראס, ובעד שהשניים ישבו בכלא למען יראו וייראו כי זה בקלות יכול להיגמר באסון חמור יותר.
זריקת הכוסות והחפצים חייבת להיעלם מהיציע כנל.

הסקת המסקנות שלי אומרת שככל הנראה, 2 אוהדים שישבו בשורה הראשונה/על המעקה נכנסו לתחום המגרש בזמן חגיגת הגול(שזה קורה בכל משחק, לא יודע למה, אני יושב די למעלה, מאמין שמתוך פחד להמחץ).
זו לא הצדקה, זו פשוט השערה שהם לא תכננו את ה*פריצה* במכוון. הם בחרו לקחת את החגיגת גול ולעשות את המעשה הנבזה הזה זה כי הם 2 בני זונות אפסים שצריכים לשבת בכלא, מה הארגון אשם?
גם זורקי החפצים.

הדעה הרווחת באשכול היא שהאולטראס עשה את זה/אשם בזה, מה אני לא רואה נכון?
איך אפשר למנוע דבר כזה?
זה לא תפקיד מאבטחים/שוטרים?

את זריקת החפצים, אני משוכנע שיש להם את היכולת להפחית את זה בצורה משמעותית.
אבל הפריצות לדשא, איך הם יכלו למנוע את זה?
שאלה טובה
מה עשו במועדונים אחרים שנאבקו בחוליגניזם?
תא מרבוטא
קיבל.ה  569 לייקים

Charlie כתב: 28 ינואר 2025, 00:14 לסגור את שער 5 עד לסוף העונה
יבין כן השאלה אם ישקיע או יחתוך
תא מרבוטא
קיבל.ה  569 לייקים

ראצ'וניצה כתב: 28 ינואר 2025, 00:13 להאשים את האולטראס בכל מקרה שילד קקי עושה משהו מפגר זאת הכללה ובורות
90% מהאולטרס מוצאים שם רע לכל השאר?

וברצינות
למה תמיד ילדי קקי מגיעים מהיציע שהם מתמקמים בו?
תא מרבוטא
קיבל.ה  569 לייקים

L.S כתב: 27 ינואר 2025, 23:37 כרגע הכל האתרים האש על חיפה
מה הכוונה יהיה בסדר? זה לא ארוע נקודתי. זה רק הקצנה של מגמה קיימת. זה שחופרים על חיפה יחסוך עונש על המשרוקית? על השלכת כוסות? אם כבר , כדי לעשות לחיפה נעימי במצפון יענישו אותנו בעונש זהה

ומה בפעם הבאה- תקווה שחוליגנים בסכנין יזרקו אבנים? שלה פמיליה יפרצו למגרש? שפנאטיקס ירקו על שחקנים? נתחיל לבנות על מופרעים בקבוצות אחרות?
דגל אדום
קיבל.ה  59 לייקים

אני לא יודע אם 3 האידיוטים האלה משתייכים לאולטראס או לא, ולא רוצה להאשים סתם.
אני כן יודע שאם האולטראס מקבל החלטה שהעניין הזה של השלכת חפצים נפסק, אז הוא נפסק תוך משחק אחד.
מה שהיה היום זו פשוט עבריינות.
זה מגעיל.
זה לא ספורטיבי.
זה ממש, אבל ממש לא הפועל ת"א!
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

L.S כתב:כרגע הכל האתרים האש על חיפה
לאוחנה כמעט התפוצץ הוריד מתענוג,והצעקות.
לקוף לחגוג על הפועל זה סיבה למסיבה.
פשכצקי סתם נבלה צרחנית.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

תא מרבוטא כתב: 28 ינואר 2025, 06:52
מה הכוונה יהיה בסדר? זה לא ארוע נקודתי. זה רק הקצנה של מגמה קיימת. זה שחופרים על חיפה יחסוך עונש על המשרוקית? על השלכת כוסות? אם כבר , כדי לעשות לחיפה נעימי במצפון יענישו אותנו בעונש זהה

ומה בפעם הבאה- תקווה שחוליגנים בסכנין יזרקו אבנים? שלה פמיליה יפרצו למגרש? שפנאטיקס ירקו על שחקנים? נתחיל לבנות על מופרעים בקבוצות אחרות?
זה קורה כל שבוע קח אויר
לא המציאו את הדברים האלה אצלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
תא מרבוטא
קיבל.ה  569 לייקים

L.S כתב: 28 ינואר 2025, 07:27
תא מרבוטא כתב: 28 ינואר 2025, 06:52

זה קורה כל שבוע קח אויר
לא המציאו את הדברים האלה אצלנו
לא
וגם לאצריך לקוות להקלות כי זה גם אצל אחרים

צריך לוודא שזה יקרה אצלנו הרבה הרבה פחות
KingZivos
קיבל.ה  65 לייקים

ofer23 כתב: 28 ינואר 2025, 01:35
KingZivos כתב:
Charlie כתב:לסגור את שער חמש עד לסוף העונה
למה את כל שער חמש ?
כי בבלומפילד, מבין אוהדי הפועל ת”א, רק משער חמש אוהדים פרצו למגרש במטרה לתקוף שחקני קבוצה יריבה. רק משער חמש הושלכו אבוקות. ובדרך כלל משער חמש נזרקים חפצים אל המגרש, לכיוון שחקני הקבוצה היריבה, במטרה לפגוע בהם. גם אם היו מציעים לי מנוי חינם או כרטיס חינם לשער חמש, הייתי בוחר להיות בשער אחר: שער שבע, שער שתיים, שער שמונה, העיקר לא להיות ביציע שבו יש x אנשים שעלולים לנקוט בפעולות אלימות כאלה, ולא משנה מה בדיוק מספרם, אפילו אם זה רק אוהד אחד. מי שנמצא בשער חמש, נמצא שם מתוך בחירה. כיום בבלומפילד יש אופציה לעשות מנוי או לרכוש כרטיסים לכל מיני יציעים. מי שבחר דווקא בשער חמש שהוא סולד אאוט במנויים, עשה זאת ביודעו שביציע הזה ישנם אותם אוהדים עבריינים, ושוב לא משנה מספרם ואפילו לא משנה אם הם שייכים באופן מוצהר או לא לאולטראס. אז כן, לסגור את שער חמש. בהחלט. ענישה קולקטיבית כלפי הגרעין הקשה של האוהדים, כי רק מקרבו צומחים אותם עשבים שוטים. לא זכור לי למשל שהושלכו אבוקות משער שתיים. לא זכור לי שאוהדים פרצו למגרש במטרה לתקוף שחקנים משערים שבע ושמונה. ענישה קולקטיבית לקבוצת אוהדים שמקרבה מגיעים אותם עשבים שוטים שנכנסו למגרש במטרה לתקוף / לירוק על שוער של קבוצה יריבה. ולהישאר רק עם אוהדי קונצרטים, אוהדי הצלחות והמון נטול אידאה. העיקר שיהיה גם נטול אלימות ונטול חוליגניות.
תודה לך אז שאתה בוחר להדיח אותי ועוד אלפים מהיציע בגלל עשרות או אפילו מאות אוהדים אחרים
אה וזריקות חפצים יש גם משער 7
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

והעונש ה"כבד" שקיבל קטין שפרץ אתמול לדשא? קנס של 3,000 שקל.
בדיחה עלובה של מערכת משפט.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

אדום כתב: 28 ינואר 2025, 09:29 והעונש ה"כבד" שקיבל קטין שפרץ אתמול לדשא? קנס של 3,000 שקל.
בדיחה עלובה של מערכת משפט.
אין פה (עדיין) שום קשר למערכת המשפט. הוא בכלל עוד לא עמד בפני שופט. זה קנס מנהלי, ככה שזה קשור לשיקול הדעת של המשטרה שהטילה את הקנס או למערכת החוק (שאולי לא מאפשרת מתן קנסות כבדים יותר במקרים כאלה).
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

צודק. משטרה בדיחה.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

KingZivos כתב: 28 ינואר 2025, 08:52
ofer23 כתב: 28 ינואר 2025, 01:35
KingZivos כתב:
למה את כל שער חמש ?
תודה לך אז שאתה בוחר להדיח אותי ועוד אלפים מהיציע בגלל עשרות או אפילו מאות אוהדים אחרים
אה וזריקות חפצים יש גם משער 7
זו בעיה קשה. אני לא בעד עונש קולקטיבי, גם שני הבנים שלי יושבים בשער 5.
אבל השאלה איך אתה מטפל בקהל הזה. אלה שפרצו אתמול נראה לי שאין פה חילוקי דעות. מה לגבי אנשים שזורקים דברים? אתה יכול להגיד שגם משער 7 זורקים, זה נחמד, אבל גם אם זה נכון זה שולי ביחס לכמויות של שער 5 וזה לא מופנה כלפי השוער.
יכול להיות שעד שלא מרחיקים את האנשים האלה, צריכים לסגור. זסה עצוב וחבל אבל הכל תלוי באלטרנטיבה. גם לכל עשרות אלפי האוהדים של הקבוצה הזו לא מגיע להענש
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

סגירת יציעים זה עונש מגוכח מהסיבה שהוא הוכיח כלא יעיל. רק קנסות כבדים וחובת התייצבות בתחנת משטרה בזמן משחק. כל השאר לא יעזור
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

Red_man כתב: 28 ינואר 2025, 09:41 סגירת יציעים זה עונש מגוכח מהסיבה שהוא הוכיח כלא יעיל. רק קנסות כבדים וחובת התייצבות בתחנת משטרה בזמן משחק. כל השאר לא יעזור
סגירת יציעים תהיה אפקטיבית רק אם המנויים מהיציע הנענש לא יורשו להכנס למשחק ולא החארטה שקורית היום שהם פשוט עוברים ליציע אחר.
שליחת תגובה