UH99
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אין שום סיבה שהפועל תיענש
להרחיק את שניהם ולקפל את האירוע
להרחיק את שניהם ולקפל את האירוע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לא יודע מה המשטרה תעשה איתם אני מדבר במה הפועל צריכים לעשות.
להרחיק, מה המשטרה ובתי המשפט העלובים בארץ יעשו זה עניין שלהם
להרחיק, מה המשטרה ובתי המשפט העלובים בארץ יעשו זה עניין שלהם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
הרחקה לא תעזור.
זה כלי לא אפקטיבי.
לאור העונשים הקלים בכלל והמגוחכים בעניני ספורט, רק חוק עונשים מינימלים יוכל לעזור.
זה כלי לא אפקטיבי.
לאור העונשים הקלים בכלל והמגוחכים בעניני ספורט, רק חוק עונשים מינימלים יוכל לעזור.
נערך לאחרונה על ידי קובי ב 27 ינואר 2025, 21:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אולי צריך רפורמה במערכת המשפט
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
קנס 100 אלף שקל לכל אוהד יעשה את העבודה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
פואד נכנס ועוד איך לבלומפילד.
בכל אופן לנושא - היה פשוט צפוי כל כך שקייטנת אולטראס הפועל והמפגרים שיושבים איתה בגוש לא יכלו לשלוט את עצמם במפגש מול הנמסיס המושבע מתן עמבר.
אם תרד לנו נקודה אחת בגלל זה אני מאחל להם שוטרים בכל משחק ולמטומטם שנכנס לדשא עם יד שבורה - מאחל לך שתשבור גם את השניה חתיכת סמרטוט עוכר הפועל.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 27 ינואר 2025, 22:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אהההה הוא נכנס? מה אתה אומר....רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:02פואד נכנס ועוד איך לבלומפילד.
בכל אופן לנושא - היה פשוט צפוי כל כך שקייטנת אולטראס הפועל והמפגרים שיושבים איתה בגוש לא יכלו לשלוט את עצמם במפגש מול הנמסיס המושבע מתן עמבר.
אם תרד לנו נקודה אחת בגלל זה אני מאחל להם שוטרים בכל משחק ולמטומטם שנכנס לדשא לדעתי עם יד שבורה, מאחל לך שתשבור גם את השניה חתיכת סמרטוט עוכר הפועל.
אז אולי כן יש לקבוצה אשמה, מה אתם אומרים?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
לא הבנתי שהיית סרקסטי, סלח לי.redrony כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:03אהההה הוא נכנס? מה אתה אומר....רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:02פואד נכנס ועוד איך לבלומפילד.
אם תרד לנו נקודה אחת בגלל זה אני מאחל להם שוטרים בכל משחק ולמטומטם שנכנס לדשא לדעתי עם יד שבורה, מאחל לך שתשבור גם את השניה חתיכת סמרטוט עוכר הפועל.
האולטראס מחזיקים את המועדון בביצים ולא מאתמול.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אז צריך לטפל בזה. מה לעשות...רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:06לא הבנתי שהיית סרקסטי, סלח לי.redrony כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:03אהההה הוא נכנס? מה אתה אומר....רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:02
פואד נכנס ועוד איך לבלומפילד.
האולטראס מחזיקים את המועדון בביצים ולא מאתמול.
האלטרנטיבה זה מה שאנחנו מקבלים שנה אחרי שנה פה
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
צריך להפסיק להשוות אותם ללה פמיליה.
מעכשיו הקופים הירוקים
מעכשיו הקופים הירוקים
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שלילת מנוי לא באמת עוזרת, אז הם ייכנסו עם מנוי של חבר. אני גם לא יודע אם חוקית יש למועדון סמכות להורות שאדם מסוים לא יכול להיכנס.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
נתחיל בזה שיפסק הנוהל של הקצאת כרטיסים לארגון האוהדים. זה לא מגיע להם. אחר כך נמשיך בתביעות אישיות פר קנס שהמועדון מקבל. זריקת חפץ עלתה 20 אלף והזורק צולם? מעולה תובעים אותו אישית.
הבעיה היא שלא זה ולא זה יקרה. בעלי המועדון לדורותיו עושים במכנסיים בכל פעם שעומדת מולם האופציה להילחם באולטראס ולמגר את התופעה. הם מעדיפים לשתוק לספוג קנסות ולהמשיך לחלק כרטיסים חינם לארגון. ככה לא פותרים את הבעיה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לא מבין על מה כל הקצף.
תפסו אותם, תפקיד המשטרה לטפל בהם בהתאם לחוק וזה הכל.
הקבוצה לא יכולה להיות אחראית על 2 אוהדים שפורצים לדשא.
נתפסו שיטפלו בהם
נתפסו שיטפלו בהם
-
- קיבל.ה 105 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
שיורידו לנו נקודות אתה תבין את הקצף?לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אבל הם האוהדים האמיתיים וכל השאר הם אוהדי הצלחות...
א פ סי ם
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
א פ סי ם
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
אבל בסוף הם יקבלו עונשים מגוחכים והפועל תקבל הפחתת נקודה בפועל ועוד שתיים על תנאי באירועים דומים.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
מה שקרה בחיפה מוריד מאיתנו את האש בינתיים…
אבל זה פשוט בושה, נכון שהאפס מתסיס וכל משחק מולנו מבזבז זמן, אבל לרדת לכר הדשא ולהתעמת איתו, בחייאת רבק
אנשים משועממים ומטומטמים שכנראה גרמו לקבוצה שהם ״אוהבים״ נזק שיחבל לנו בעליית ליגה (אם ירד ניקוד שזה סביר)
אם אני ספרא אני תובע אותם גם אזרחית על כל הנזקים שכנראה יקרו כגון סגירת יציע, קנס כספי, פגיעה במנויים וכו וכו והכל לגלם על החסרי מח האלה (זה מאות אלפי שקלים) רק לפגוע בכיס יעזור וירתיע
אבל זה פשוט בושה, נכון שהאפס מתסיס וכל משחק מולנו מבזבז זמן, אבל לרדת לכר הדשא ולהתעמת איתו, בחייאת רבק
אנשים משועממים ומטומטמים שכנראה גרמו לקבוצה שהם ״אוהבים״ נזק שיחבל לנו בעליית ליגה (אם ירד ניקוד שזה סביר)
אם אני ספרא אני תובע אותם גם אזרחית על כל הנזקים שכנראה יקרו כגון סגירת יציע, קנס כספי, פגיעה במנויים וכו וכו והכל לגלם על החסרי מח האלה (זה מאות אלפי שקלים) רק לפגוע בכיס יעזור וירתיע
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כי בארץ מטומטמים, קבוצות לא צריכות להיענש על זה.הלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:48הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
אבל בסוף הם יקבלו עונשים מגוחכים והפועל תקבל הפחתת נקודה בפועל ועוד שתיים על תנאי באירועים דומים.
במקום שהמאבטחים יהיו עם הפנים לאוהדים הם צופים במשחק או משחקים בטלפון.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
בסדר שמענו כבר אלף פעם את התירוצים האלה שבארץ מטומטמים, החוקים לא הוגנים, התקנון מפגר, הרצפה עקומה.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:51כי בארץ מטומטמים, קבוצות לא צריכות להיענש על זה.הלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:48הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
זה המצב הנתון וכולם מודעים אליו - ולכן האחריות היא רק על המפגרים חסרי האונה והבינה שלמרות כל זה עדיין פוגעים בהפועל תל אביב. לכן ההקצפה, יש מבין?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא בטוח.הלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:48הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
אני לא עו"ד אבל לפי התקנון
"אם הרשיע בית הדין קבוצה בעבירה של התנהגות אוהדים בנסיבות מחמירות אשר בגינן המשחק לא הגיע לסיומו ו/או נגרם נזק בגוף ו/או הושלכו אמצעים פירוטכניים בין יציעים, יטיל בית הדין את העונשים הבאים: בהרשעה ראשונה – הפחתת נקודה אחת בפועל."
זה המקרה היחיד בו יוכלו להפחית לנו נק' אני לא חושב שנגרם נזק בגוף, והרי הוא המשיך לשחק ולא נזקק לטיפול רפואי... ולכן תקנונית אין סיבה להפחתת נקודות.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
זה שהאוהדים זוהו ונעצרו (ובהנחה שהפועל תשלול מנויים ותגיד תביעות אזרחיות אישיות) אמור לעזור בטיעונים לעונש.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
איך הם קשורים לאולטראס?רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:53בסדר שמענו כבר אלף פעם את התירוצים האלה שבארץ מטומטמים, החוקים לא הוגנים, התקנון מפגר, הרצפה עקומה.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:51כי בארץ מטומטמים, קבוצות לא צריכות להיענש על זה.הלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:48
הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.
זה המצב הנתון וכולם מודעים אליו - ולכן האחריות היא רק על המפגרים חסרי האונה והבינה שלמרות כל זה עדיין פוגעים בהפועל תל אביב. לכן ההקצפה, יש מבין?
הם חלק מהם?
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
די להיתמם!לירון האדום כתב:לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
זה ממש לא 2-3 אוהדים, אלא מאות שזורקים חפצים, שרים שירי שואה ומתחילת המשחק, כדי לעשות דווקא, איש המשרוקית ממשיך, כשהוא יושב בחב הגוש המעודד.
זה גידול סרטני וחייב להתחיל את הכימו בהקדם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 430 לייקים
הנה זה מתחיל.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:00איך הם קשורים לאולטראס?רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:53בסדר שמענו כבר אלף פעם את התירוצים האלה שבארץ מטומטמים, החוקים לא הוגנים, התקנון מפגר, הרצפה עקומה.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:51
כי בארץ מטומטמים, קבוצות לא צריכות להיענש על זה.
הם חלק מהם?
לא הם לא קשורים אליהם הם בכלל במקרה עברו שם בחזרה מאירוע התנדבות למען שלום עולמי
למה אנחנו משלמים מיליונים למשטרת ישראל ולחברות אבטחה, אם הבני שרמוטות שפרצו לדשא ישנים עכשיו בבית ולא במעצר?
בכלל בית הדין לקבוצות זה מוסד ביזיוני, האוהדים שפרצו צריכים לראות שופט, להכנס לכלא ולשם כמה מאןת אלפי שקלים וזהו לא תראה יותר פריצה ולא בטיח.
החוק הקיים מטיל את האחריות על הבעלים , מסכסך את הקהל עם הקבוצה ומרחיק בעלים טובים ופוגע בנו כספית ומקצועית שמי שאשם זה האוהדים פרטנית.
בכלל בית הדין לקבוצות זה מוסד ביזיוני, האוהדים שפרצו צריכים לראות שופט, להכנס לכלא ולשם כמה מאןת אלפי שקלים וזהו לא תראה יותר פריצה ולא בטיח.
החוק הקיים מטיל את האחריות על הבעלים , מסכסך את הקהל עם הקבוצה ומרחיק בעלים טובים ופוגע בנו כספית ומקצועית שמי שאשם זה האוהדים פרטנית.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לצערי אני יכול להבטיח לך שנקבל עונש יותר גדול מאשר חיפה / מכבי בגלל שהמשחק שלהם נעצר.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:54לא בטוח.הלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:48הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:32 לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
"אם הרשיע בית הדין קבוצה בעבירה של התנהגות אוהדים בנסיבות מחמירות אשר בגינן המשחק לא הגיע לסיומו ו/או נגרם נזק בגוף ו/או הושלכו אמצעים פירוטכניים בין יציעים, יטיל בית הדין את העונשים הבאים: בהרשעה ראשונה – הפחתת נקודה אחת בפועל."
זה המקרה היחיד בו יוכלו להפחית לנו נק' אני לא חושב שנגרם נזק בגוף, והרי הוא המשיך לשחק ולא נזקק לטיפול רפואי... ולכן תקנונית אין סיבה להפחתת נקודות.
להם יתנו 0-0 בלי נקודות, לנו לא יכולים לקחת את הנצחון אז יורידו לנו נקודה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני חושב שהאוהד הפועל שבך מדברהלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:10לצערי אני יכול להבטיח לך שנקבל עונש יותר גדול מאשר חיפה / מכבי בגלל שהמשחק שלהם נעצר.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:54לא בטוח.הלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:48
הייתי מסכים איתך בכל מילה אם זה היה העונש היחיד - עונש פרטני חסר פרופורציות למען יראו ויראו.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
טובAsafasraf כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:02די להיתמם!לירון האדום כתב:לא מבין על מה כל הקצף.
נתפסו שיטפלו בהם
זה ממש לא 2-3 אוהדים, אלא מאות שזורקים חפצים, שרים שירי שואה ומתחילת המשחק, כדי לעשות דווקא, איש המשרוקית ממשיך, כשהוא יושב בחב הגוש המעודד.
זה גידול סרטני וחייב להתחיל את הכימו בהקדם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני ראיתי 2-3 אוהדים שפרצו לדשא.
לא ראיתי מאות, לא ראיתי הרבה חפצים על הדשא, המשרוקית ברגל לא מפריעה לאף אחד.
אבל סבבה.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אוקיי, אני איתך, יש, איך פרקטית זה יעבוד? המאבטחים יקבלו תמונה שלו האוהד? מה יקרה במשחקי חוץ? בלי חובת התייצבות בזמן משחקים בתחנת משטרה זה לא יעבוד.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אני שואל אמיתי, זיהית את הדמויות ככאלו שחלק מהאולטראס?פומפה כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:03הנה זה מתחיל.
לא הם לא קשורים אליהם הם בכלל במקרה עברו שם בחזרה מאירוע התנדבות למען שלום עולמי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
עוד פעם זה?לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:00איך הם קשורים לאולטראס?רדפוקס כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:53בסדר שמענו כבר אלף פעם את התירוצים האלה שבארץ מטומטמים, החוקים לא הוגנים, התקנון מפגר, הרצפה עקומה.לירון האדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:51
כי בארץ מטומטמים, קבוצות לא צריכות להיענש על זה.
הם חלק מהם?
הם יושבים בגוש שנשלט ומנוהל ע״י האולטראס שם התחילו מהדקה הראשונה למשחק זריקות חפצים נגד אויב הציבור מספר 1 - שוער שאמא שלו לא יודעת איך קוראים לו אפילו.
לא מעניין אותי אם הם ספציפית מהאולטראס או רק החליטו שהם יכולים לעשות את מה שהם עשו בזכות הרוח הגבית של האולטראס להתנהגות הזאת.
שחררו כבר את התירוצים האלו.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
בדיוק ההפך.shaolin232 כתב:מה שקרה בחיפה מוריד מאיתנו את האש בינתיים…
בגלל מה שקרה בחיפה העונש יהיה יותר חמור.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יכול להיות מאוד שאתה צודק.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:14אני חושב שהאוהד הפועל שבך מדברהלך המומנטום כתב: ↑27 ינואר 2025, 23:10לצערי אני יכול להבטיח לך שנקבל עונש יותר גדול מאשר חיפה / מכבי בגלל שהמשחק שלהם נעצר.El dudernio כתב: ↑27 ינואר 2025, 22:54
לא בטוח.
מצד שני, שני העונשים (גם לחיפה/מכבי וגם לנו) נשמעים לי הגיוניים מאוד, כשכל מקרה לגופו.