bambo_leo כתב: ↑23 דצמבר 2024, 10:31
בר לב אדום כתב: ↑23 דצמבר 2024, 10:20
bambo_leo כתב: ↑23 דצמבר 2024, 10:13
מעניינת ההשוואה בין מיץ', ינקעל'ה ואלונה לעופר. אני לא ממש מוצא שם קווי דמיון מלבד הכסף.
אז בוא אחדש לך מעט - כולם אנשי עסקים, בלי איזו חיבה מסויימת לקבוצה שהם רכשו, בעלי ממון, שנשארו תקופה ארוכה במועדון עם השקעה רבה ותשוקה להצלחות.
הלוואי שעופר יהיה איתם באותו הלבל.
אתה צודק, רק ששכחת שיש עוד סוג של בעלים עם כסף, כאלו שקופצים מעל לפופיק, לא יציבים, מפרים את המילה שלהם ודורסים כל מי שבדרכם, ומה שנשאר זה רק האדמה החרוכה.
אני לא טוען שעופר בוודאות כזה, ולא טוען שעופר לא עשה הרבה טוב להפועל תל אביב, אבל בתור קבוצה שקמה מעפר, החושים אמורים להיות מחודדים בנושא הזה, והסימנים והדגלים האדומים- ישנם.
עכשיו תשלח אותי לאהוד קבוצה אחרת
החשש מאוד מאוד מובן, ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לא להתכונן לגרוע ביותר.
אבל דווקא בגלל זה הכעס על העמותה. התפקיד שלה זה להבטיח את זה שיהיה תמיד עתיד לקבוצה, לא לשים רגליים לעתיד כזה.
היא אמורה לנסות לתמוך במהלכים שההנהלה עושה, לדאוג לאפשר להם את הכלים הטובים ביותר, ובמקביל להתכונן למצב שנוטשים את הקבוצה באמצע. ינאי רוצה להשקיע הכל ולעלות ליורוליג מיידית? העמותה מכרה לו את זכויות הניהול, ולכן זה לא התפקיד של העמותה לפקפק בזה או לבקר את זה. הם אמורים לאפשר לו למלא את השאיפות שלו לקבוצה בצורה הטובה ביותר, למנוע כשלונות. ובמקביל, להכין תוכניות למקרה וזה לא יצליח. לקוות לטוב ביותר ולהתכונן לגרוע ביותר.
אבסורד בעיני למשל שהעמותה רכשה קבוצות בענפים אחרים, במקום לשמור את הכסף הזה לאם היא תצטרך להכנס מתחת לאלונקה ולהציל את הקבוצה מפשיטת רגל וירידת ליגה. זה, ביחד עם הלשים רגליים לכל מהלך שינאי ניסה לעשות, זה לחטוא למהות והמטרות של העמותה.
דווקא בגלל שאנחנו חוששים כל כך, דווקא כי קמנו מעפר, דווקא כי יש לנו את הטראומה הזו - זה כל כך מכעיס.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל