רמי כהן - תתפטר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

HAPOEL_SHELI כתב: 23 דצמבר 2024, 00:37
Shacham כתב: 23 דצמבר 2024, 00:28 דיבר יפה למרות שניסו כל הריאיון להכניס לו מילים לפה.

אני אישית מאמין לו, ולדעתי ההאשמות כלפיו שהמניע שלו זה אגו ו"הזיזו לו את הגבינה" הם בזויים.
היה יכול לשמר את כל הקרדיט שצבר אם פשוט היה עושה את מה שהיה חייב לעשות. לא למנוע מחברי העמותה את האמת על המתרחש, לא למנוע מחברי העמותה להצביע כראות עיניהם (איזו התנשאות ופטרוניות... ידע שלא יצביעו כמו שהוא רוצה, אז הוא "מציל אותנו מעצמנו" ומונע הצבעה), לא ללכת נגד חוקי העמותה עצמה כשחברים בה דרשו כינוס אסיפה, ולומר אמת במצע הבחירות האחרון שלו.
הוא בחר לצאת למלחמה והפסיד בה, חבל מאוד.

אישית אני מקווה שבעוד כמה חודשים נזכור כולנו בעיקר את הטוב שעשה רמי ולא את הרע, נזכור שכל מה שנעשה התרחש במסגרת הזמן בה כולנו מעורערים נפשית בגלל המתרחש במדינה ומאה חטופינו, שרובינו נסלח לו, ושאם ירצה, יחזור לתפקיד בהפועל, תחת עופר או תחת ספרא.
הוא היה צריך ללכת להצבעה, אין לנו ויכוח על זה. אני חושב שהיה עדיף אם הקהל היה נותן לו מנדט, ומסכים מאוד עם מה שאמר בריאיון שעופר צריך להיות שקוף לגבי הרצונות שלו לפני שמצביעים. אבל ברגע שברור שהקהל לא מאחוריו, היה צריך ללכת להצבעה.
לא רואה איפה הוא לא אמר אמת במצע בחירות האחרון.

כל זה לא קשור לשיח על המניעים של רמי שכביכול רק רוצה לשמור על המעמד והכוח שלו. כל מיני תיאוריות שמבוססות על ניתוחים פסיכולוגיים בשקל תשעים.
מאמין לו במאה אחוז שהוא דאג לעתיד של הפועל וזה מה שמניע אותו.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Shacham כתב: 23 דצמבר 2024, 00:45
Shacham כתב: 23 דצמבר 2024, 00:28 דיבר יפה למרות שניסו כל הריאיון להכניס לו מילים לפה.

אני אישית מאמין לו, ולדעתי ההאשמות כלפיו שהמניע שלו זה אגו ו"הזיזו לו את הגבינה" הם בזויים.
היה יכול לשמר את כל הקרדיט שצבר אם פשוט היה עושה את מה שהיה חייב לעשות. לא למנוע מחברי העמותה את האמת על המתרחש, לא למנוע מחברי העמותה להצביע כראות עיניהם (איזו התנשאות ופטרוניות... ידע שלא יצביעו כמו שהוא רוצה, אז הוא "מציל אותנו מעצמנו" ומונע הצבעה), לא ללכת נגד חוקי העמותה עצמה כשחברים בה דרשו כינוס אסיפה, ולומר אמת במצע הבחירות האחרון שלו.

אישית אני מקווה שבעוד כמה חודשים נזכור כולנו בעיקר את הטוב שעשה רמי ולא את הרע, נזכור שכל מה שנעשה התרחש במסגרת הזמן בה כולנו מעורערים נפשית בגלל המתרחש במדינה ומאה חטופינו, שרובינו נסלח לו, ושאם ירצה, יחזור לתפקיד בהפועל, תחת עופר או תחת ספרא.
הוא היה צריך ללכת להצבעה, אין לנו ויכוח על זה. אני חושב שהיה עדיף אם הקהל היה נותן לו מנדט, ומסכים מאוד עם מה שאמר בריאיון שעופר צריך להיות שקוף לגבי הרצונות שלו לפני שמצביעים. אבל ברגע שברור שהקהל לא מאחוריו, היה צריך ללכת להצבעה.

כל זה לא קשור לשיח על המניעים של רמי שכביכול רק רוצה לשמור על המעמד והכוח שלו. כל מיני תיאוריות שמבוססות על ניתוחים פסיכולוגיים בשקל תשעים.
מה זה לתת לו מנדט?
הוא לא שם כדי למשול, הוא שם כדי לייצג את חברי העמותה. ברגע שהוא התחיל להתעלם מדרישות הקהל, הוא הפסיק לייצג אותנו והתחיל למעשה למעול בתפקידו.
והבעיה היא שזה רק החמיר וכל הזמן התעלם עוד ועוד ועוד מהדרישות, כולל בצורה אקטיבית, כולל לדבר בזילזול על הקהל.

יש לו קרדיט ענק בהיסטוריה של הפועל, וכשיהיה מוזיאון לקבוצה יהיה לו שם מקום של כבוד, אי אפשר לקחת את זה ממנו,
אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא פעל בצורה שערורייתית בתקופה האחרונה. לא טעה, אלא פעל בצורה שערורייתית.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

איבד את אמון הרוב המוחלט של הקהל ברגע שהקהל הבין שאין לו שום יכולת לטפל במופרעים שהורסים כל חלקה טובה (סו קולד אולטראס הפועל).
ברצותם יעשו לינץ', ברצותם יאחלו שואה ליהודים אחרים, וברצתם יזרקו אבוקות על ילדים. סתם כי בא להם. ומי סובל? הקהל, זה שכביכול הצביע לו.
לא נשמעה אף לא פעם אחת איזו מילת גנאי מהוועד המנהל הבזוי (ברובו).

עזר להרים את הפועל, אבל איבד שליטה.
ניסה להיאחז בקרנות המזבח בקושי רב אבל גילה שהקהל לא איתו.
היה שיכור מכמות הכוח שהיתה לו, אבל במקום לצאת גדול ולתעל זאת לשיתוף פעולה, העדיף לרדת שאולה עם הפועל ובלבד שלא יתן אפילו מפתח אחד בצרור לאנשים שרוצים להרים את הפועל לשלב הבא.

הגיע זמן עופר ינאי. מאד מקווה שאלו שמכשילים את זה ייכשלו כל דבר שיעשו בחייהם.
יחד, רק יחד! :heart:
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Shacham כתב:

הדבר היחידי שלא שקוף אצל עופר זה הכסף שלו.
הבנאדם נלחם על מוטלי כאילו הוא הבן הביולוגי שלו והראה לכולם (בפעם הראשונה) שחוזה חייב לכבד.
מה רמי רוצה ממנו לעזאזל? הבנאדם שם עשרות מיליוני שקלים מכיסו הפרטי בתקופה של אי יציבות ומלחמה, ואדון רמי משחק איתו בקקה וסומך שהצעירים שבינינו (אלו שלא זוכרים את הפועל מארחת ביד אליהו ויש לה על החולצה את המילה ״מכבי״) יעשו את המוות לעופר ויספרו על בית המקדש השלישי, הלא הוא הדרייב אין.
שייתן לעופר לנהל כמו שהוא יודע ונשפוט אותו לפי התוצאות.
לבנאדם אשכרה כואב שעופר רוצה שנגדל ונתפתח.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

רועי גווארה כתב:
Niro כתב: 22 דצמבר 2024, 19:12 אחלה רמי. גם אם היו טעויות בדרך לי אין ספק שהכל נעשה מאהבת הפועל, והוא איש יקר וחשוב בהיסטוריה של הפועל.
לצערי הוא לא השכיל להבין שאחרי עשרות שנים של דשדוש וכשלונות, הרוב המוחלט (כולל אותי) של הקהל מוכן לעלות על רכבת החלומות של עופר, גם אם יש סיכוי שנתרסק בסוף.
בגדול, זו תמצית העניין.
עופר רוצה להסתכן ולקחת את כל המועדון להרפתקאה כלכלית, רמי והעמותה מנסים להיות ה"מבוגרים האחראיים" ומנסים למנוע מצב שבעתיד נישאר בלי כסף, בלי תארים וגם בלי אולם שלנו. על ההתנהלות ביניהם וקמפייני ההשפעה מגיע לשני הצדדים ציון נכשל.
עופר רוצה לקחת אותנו למקומות ולגבהים חדשים.
רמי והעמותה רוצים שנישאר בינוניים ותלותיים.
מספיק היה לראות את שאקו אומר ״לא יקרה״, כאילו שרק הוא קובע. עבד כי ימלוך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

אם חשבתי שרמי צודק בניהול המשבר הזה אז להגיד שאוהדי הפועל הסתנוורו מכסף, גם אם זה נכוו, שמט את שאריות התמיכה שלי בו.
רמי עשה מרגע הקמת העמותה המון למען הפועל. 17 שנה של עשיה, 17 שנה להוביל אותנו ממדבר ליגה ב' עד לנגיעה מהמטרות לא ימחקו בהילטה אחת אבל אמירה מזלזלת אחת לא מאפשרת לך להמשיך להוביל, גם אם אתה תהיה צודק, בסופו של ענין.
גם אם כל "מתנגדיך" טועים.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

HAPOEL_SHELI כתב:אולי די עם "האולם משלנו" הזה? אין פה שום דבר שלנו ולא יהיה, אנחנו לא בנבא ועופר זה לא סטיב באלמר. הדרייב אין הוא אולם עירייה ויהיה אולם עירייה. בדיוק כמו יד אליהו. ההבדל מיד אליהו ומי שכרגע משחקת שם לבד הוא שאנחנו לא נקבל בשחיתות בחינם את הזכויות על תאי הצפיה ושאר זכויות והנחות ששמורות למושחתים.
ולדעתי מכבי יעברו בסופו של דבר לדרייב אין המוגדל ויד אליהו יהרס.
זאת המוטיבציה האמיתית מבחינת הערייה.
אין מצב שלא יודעים שזמנו של יד אליהו עבר מזמן. מניח שעליות התחזוקה שלו גבוהות.
מניח גם שאין הצדקה כלכלית לשני אולמות כאלה בעיר. ההפקות לא יכפילו את עצמן.
וכמובן ערך הקרקע הגבוה באזור מתפתח.
בעריה צריכים להיות מטומטמים בשביל לא לראות את זה וקשה לי להאמין שזה המצב.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

indiferent כתב: 23 דצמבר 2024, 06:31 אם חשבתי שרמי צודק בניהול המשבר הזה אז להגיד שאוהדי הפועל הסתנוורו מכסף, גם אם זה נכוו, שמט את שאריות התמיכה שלי בו.
רמי עשה מרגע הקמת העמותה המון למען הפועל. 17 שנה של עשיה, 17 שנה להוביל אותנו ממדבר ליגה ב' עד לנגיעה מהמטרות לא ימחקו בהילטה אחת אבל אמירה מזלזלת אחת לא מאפשרת לך להמשיך להוביל, גם אם אתה תהיה צודק, בסופו של ענין.
גם אם כל "מתנגדיך" טועים.
לפי רמי צריך להחליף את הקהל
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

מה לעשות שהוא צודק?
אוהדי הפועל הסתנוורו מכסף ומוכנים להתעלם מכל דגל אדום ולעקם כל טיעון לטובת העניין.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אתה מציג את זה ככה אבל הגיוני שהאוהדים ירצו מישהו עם כסף שיכול להוביל אותנו להצלחות מאשר מישהו בלי , ככה זה העולם אז למה להיות צבועים ?
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

bambo_leo כתב: 23 דצמבר 2024, 09:32 מה לעשות שהוא צודק?
אוהדי הפועל הסתנוורו מכסף ומוכנים להתעלם מכל דגל אדום ולעקם כל טיעון לטובת העניין.
במקום לזרוק סיסמאות, תן תוכן. על איזה דגלים אדומים אתה מדבר?

אוהדי הפועל רוצים קבוצה הישגית. הגיע בנאדם עם כסף שבנה קבוצה סופר הישגית, והביא שמות שלא חלמנו לראות פה. מעבר לזה, הוא תרם המון לקהילת הפועל. את הכסף שלו הוא עשה מחברה שמייצרת אנרגיה ירוקה. לא ידוע על שום רקע פלילי שהוא מעורב בו.

מולו אני רואה עמותה שמוחקת את כל מה שהוא מציע למועדון בשביל לשחק באצטדיון א של העירייה במקום אצטדיון ב. כשאצטדיון א במילא לא גדול מספיק כדי לענות על דרישת הקהל שרוצה להגיע למשחקי הקבוצה.

מעבר לזה עופר אומר שבכוונתו לדאוג לאצטדיון אחר אבל הוא לא רוצה שיכפו עליו להכנס לחוזה ענק עם העירייה בלי שיש לו כוח מיקוח. זהו. קחו את המילה שלו בעניין הזה, זה לא שיש אפשרות חלופית טובה יותר על הפרק. בלי עופר גם ככה לא יהיה לנו אצטדיון של 10,000+ מקומות.

לא הצלחתי לשמוע שום טיעון ענייני ממתנגדי עופר עד היום. אנשים שחושבים שהפועל שייכת להם.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

הוא צודק
לאוהדי הפועל נמאס להיות לוזרים
רוצים הישגים, רוצים תארים, רוצים קבוצה מ-נ-צ-ח-ת, בשביל לעשות את זה צריך כסף, והרבה

עכשיו נשמח שתפרט על הדגלים האדומים

״מהר מידי״ זה לא דגל, זה פחד ותירוץ לא רציונלי, לא ראיתי אף פעם מישהו שזכה באליפות מתלונן שזה היה ״מהר מידי״
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

צריך לחכות 100 שנים לתואר , 50 לא מספיק , אנחנו עדיין לא בשלים זה מהר מדיי
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

מה לעשות שאתה בעולם מודרני, שרוצה לראות הצלחות ותארים עם הקבוצה שאתה אוהב וכן שמגיע מישהו שלא רק מדבר, אלא גם עושה, אז אין מנוס מלקחת את ה״הימור״ הזה ולהפקיד את הקבוצה בידיו בתקווה שייקח אותנו לימים יפים.

גם ליענקלה, מיץ ואלונה בהתחלה היו סקפטיים ותראה איזה כיף להם, שפחות מטופ 3 בליגה זה כישלון טוטאלי.
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

מעניינת ההשוואה בין מיץ', ינקעל'ה ואלונה לעופר. אני לא ממש מוצא שם קווי דמיון מלבד הכסף.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

בעיקרון אני חושב שמגיע לרמי המון תודה על איפה שאנחנו היום, בזכותו קמה הפועל מחדש והוא נתן המון כדי ש.. יא הנה שטר של 200 על הרצפה שנייה אני אתכם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

גם אם רמי צודק
גם אם ינאי רץ קדימה ומפזר הבטחות מוגזמות
גם אם ינאי יחתוך ברגע שימאס לו

רמי והוועד שרפו את האמינות והאמון בהם. לא עכשיו. כבר תקופה

עם בעיות בחוזים עם שחקנים, עם האלימות ביציע שלא טופלה, עם גרירת הרגליים כשרצו להצביע בזמנו על יד אליהו...

יכול מאד להיות שאם רוב הדברים האלו היו מטופלים בזמן אמת- היה להם גב מול ינאי. זה לא מוריד מהתרומה של רמי להגעה לליגת העל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 23 דצמבר 2024, 10:14 בעיקרון אני חושב שמגיע לרמי המון תודה על איפה שאנחנו היום, בזכותו קמה הפועל מחדש והוא נתן המון כדי ש.. יא הנה שטר של 200 על הרצפה שנייה אני אתכם
למה זה סותר?

ואגב הנה עוד גרסא- תודה לאגודת הפועל וההסתדרות על ההשקעה בכדורגל על השנים בצמרת, על אצטדיון בלומפילד שהיא ניכסה לנו... שניה הנה סמי סגול
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 דצמבר 2024, 00:02 רמי לנצח נצחים ישאר מציל הפועל, בין הסיבות הבודדות לכך שיש לנו היום קבוצת כדורסל ושאנחנו בכלל במצב שמישהו כמו עופר ינאי רוצה לשפוך עלינו הרים של כסף.

יחד עם זאת, ואני אומר את זה בצער רב, ההתנהלות שלו בחודשים האחרונים היא שערורייה ואני לא קונה את זה ש"הלב שלו היה במקום הנכון" או שהוא עשה הכל מאהבת הפועל. היו מעורבות כאן כמויות מסחריות של אגו ומאבקי שליטה שהביאו אותו למעול במנדט שהוא קיבל מחברי העמותה.
לפעולות שלו היה (ועדיין יש) פוטנציאל הרסני ואלו לא סתם טעויות.
:rose:
מקווה מאד שאחרי שיצטנן וירגע קצת, יבין שכדי שיהיה סיכוי צריך גם לקחת סיכונים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

bambo_leo כתב: 23 דצמבר 2024, 10:13 מעניינת ההשוואה בין מיץ', ינקעל'ה ואלונה לעופר. אני לא ממש מוצא שם קווי דמיון מלבד הכסף.
אז בוא אחדש לך מעט - כולם אנשי עסקים, בלי איזו חיבה מסויימת לקבוצה שהם רכשו, בעלי ממון, שנשארו תקופה ארוכה במועדון עם השקעה רבה ותשוקה להצלחות.

הלוואי שעופר יהיה איתם באותו הלבל.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

אני חושב שרמי מדבר בשם עצמו, כלומר הדגלים האדומים זה דברים שהוא ראה ואנחנו פחות
הוא נתן למשל דוגמא איך בתחילת הדרך עופר אמר שהוא לא ידבר עם התקשורת (לא משנה מה הסיבה) והיום כולנו יודעים כמה הוא כן מדבר על כל במה

אני חושב שמה שמפריע להם בעיקר עם עופר זז מהר, משנה, קונה, מחליף וכו׳ ואני יכול להבין איך זה נתפס בעיניהם חוסר יציבות או ארעיות

אישית, כמי שבא מתעשיית ההייטק בדגש על סטארטאפים, בתהליך הצמיחה אין זמן, עדיף לחתוך מהר ולשנות ולא לתת לדברים לשקוע אבל ברגע שיש יציבות חייבים לשנות גישה

יציבות בהפועל מבחינתי זה יורוליג, זה הגדלת כמות המנויים ל10 אלף וזה הגדלת ההכנסות הטבעיות של המועדון (חנות אוהדים, שטחי מסחר, ספונסרים וכו)
עד אז, ללחוץ על הגז הכי חזק שמתאפשר במסגרת התקציב, ולמזלנו, לעופר יש תקציב
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

תא מרבוטא כתב: 23 דצמבר 2024, 10:17
אייבר דה-בונלס כתב: 23 דצמבר 2024, 10:14 בעיקרון אני חושב שמגיע לרמי המון תודה על איפה שאנחנו היום, בזכותו קמה הפועל מחדש והוא נתן המון כדי ש.. יא הנה שטר של 200 על הרצפה שנייה אני אתכם
למה זה סותר?

ואגב הנה עוד גרסא- תודה לאגודת הפועל וההסתדרות על ההשקעה בכדורגל על השנים בצמרת, על אצטדיון בלומפילד שהיא ניכסה לנו... שניה הנה סמי סגול
לא סותר :rose:
כל אדם שדיבר איתי מחוץ לגבולות הפורום אתמול שמע וידע עוד לפני כמה אני מעריך והערצתי את רמי גם בתור ילד וגם כאדם מבוגר

ברור לכל אדם שפוי שהוא אחד מעמודי התווך בהיסטוריה של הפועל וראוי להערכה על זה

מאוד מבאס שהוא חושב שאני אידיוט שמסונוור משטרות של כסף
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

feigenbaum99 כתב: 23 דצמבר 2024, 09:44

אוהדי הפועל רוצים קבוצה הישגית. הגיע בנאדם עם כסף שבנה קבוצה סופר הישגית, והביא שמות שלא חלמנו לראות פה. מעבר לזה, הוא תרם המון לקהילת הפועל. את הכסף שלו הוא עשה מחברה שמייצרת אנרגיה ירוקה. לא ידוע על שום רקע פלילי שהוא מעורב בו.

מולו אני רואה עמותה שמוחקת את כל מה שהוא מציע למועדון בשביל לשחק באצטדיון א של העירייה במקום אצטדיון ב. כשאצטדיון א במילא לא גדול מספיק כדי לענות על דרישת הקהל שרוצה להגיע למשחקי הקבוצה.

מעבר לזה עופר אומר שבכוונתו לדאוג לאצטדיון אחר אבל הוא לא רוצה שיכפו עליו להכנס לחוזה ענק עם העירייה בלי שיש לו כוח מיקוח. זהו. קחו את המילה שלו בעניין הזה, זה לא שיש אפשרות חלופית טובה יותר על הפרק. בלי עופר גם ככה לא יהיה לנו אצטדיון של 10,000+ מקומות.

לא הצלחתי לשמוע שום טיעון ענייני ממתנגדי עופר עד היום. אנשים שחושבים שהפועל שייכת להם.
אפשר לתת דוגמאות לדגלים אדומים על עופר מכל התקופה האחרונה, אבל לא צריך ללכת רחוק ואפשר להסתכל על היומיים האחרונים.

מסכים ללכת לבוררות ולכבד את הפסיקה שלה. שעתיים אחרי פסיקת הבורר כבר מודיע דרך השופרות בתקשורת שהוא עוזב את המועדון. 4 שעות אחרי הולך לשחקנים יום לפני משחק ומודיע להם שאולי הם משוחררים. 6 שעות אחרי יש כבר כותרות בתקשורת שהולכים לפירוק, ושכל השחקנים הטובים יימכרו גם אם זה למכבי וירושלים.

מי שלא מזהה בכל זה שום דבר בעייתי (שזה מה שמשתמע מההודעה שלך), לדעתי כבר לא יזהה לעולם.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

Shacham כתב: 23 דצמבר 2024, 10:27
feigenbaum99 כתב: 23 דצמבר 2024, 09:44

אפשר לתת דוגמאות לדגלים אדומים על עופר מכל התקופה האחרונה, אבל לא צריך ללכת רחוק ואפשר להסתכל על היומיים האחרונים.

מסכים ללכת לבוררות ולכבד את הפסיקה שלה. שעתיים אחרי פסיקת הבורר כבר מודיע דרך השופרות בתקשורת שהוא עוזב את המועדון. 4 שעות אחרי הולך לשחקנים יום לפני משחק ומודיע להם שאולי הם משוחררים. 6 שעות אחרי יש כבר כותרות בתקשורת שהולכים לפירוק, ושכל השחקנים הטובים יימכרו גם אם זה למכבי וירושלים.

מי שלא מזהה בכל זה שום דבר בעייתי (שזה מה שמשתמע מההודעה שלך), לדעתי כבר לא יזהה לעולם.
ועדיין , שאקו הוא כנראה הבן אדם הכי גרוע שאני מכיר
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

בר לב אדום כתב: 23 דצמבר 2024, 10:20
bambo_leo כתב: 23 דצמבר 2024, 10:13 מעניינת ההשוואה בין מיץ', ינקעל'ה ואלונה לעופר. אני לא ממש מוצא שם קווי דמיון מלבד הכסף.
אז בוא אחדש לך מעט - כולם אנשי עסקים, בלי איזו חיבה מסויימת לקבוצה שהם רכשו, בעלי ממון, שנשארו תקופה ארוכה במועדון עם השקעה רבה ותשוקה להצלחות.

אתה צודק, רק ששכחת שיש עוד סוג של בעלים עם כסף, כאלו שקופצים מעל לפופיק, לא יציבים, מפרים את המילה שלהם ודורסים כל מי שבדרכם, ומה שנשאר זה רק האדמה החרוכה.
אני לא טוען שעופר בוודאות כזה, ולא טוען שעופר לא עשה הרבה טוב להפועל תל אביב, אבל בתור קבוצה שקמה מעפר, החושים אמורים להיות מחודדים בנושא הזה, והסימנים והדגלים האדומים- ישנם.
עכשיו תשלח אותי לאהוד קבוצה אחרת
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 23 דצמבר 2024, 10:24
תא מרבוטא כתב: 23 דצמבר 2024, 10:17
למה זה סותר?

לא סותר :rose:
כל אדם שדיבר איתי מחוץ לגבולות הפורום אתמול שמע וידע עוד לפני כמה אני מעריך והערצתי את רמי גם בתור ילד וגם כאדם מבוגר

ברור לכל אדם שפוי שהוא אחד מעמודי התווך בהיסטוריה של הפועל וראוי להערכה על זה

מאוד מבאס שהוא חושב שאני אידיוט שמסונוור משטרות של כסף
אני לא חושב שלזה הוא התכוון וחבל שאתם נותנים לרז זהבי להיכנס לכם למוח עם השטויות שלו

הוא נפל שם בלשון אבל ממה שאני הצלחתי להבין הוא מתכוון לזה שיש נורות אדומות בהתנהלות של עופר שמצליחות להיות מושתקות ע״י כסף
כמו למשל, להגיע ממצב של ״אני לא מתערב רק אתן כסף לחיזוק״ למצב של ״אני רוצה שליטה מלאה״
אנחנו כאוהדים ברור שרוצים שמישהו עם כיסים ככ עמוקים וכוונות לבזבז יהיה הבעלים אבל הנקודה שרמי מעלה זה שבאותה הקלות שזה הגיע זה עלול להיעלם
זה לא אומר שמכרנו את העקרונות שלנו, ויתרנו על הקבוצה והזהות ורק תביא לנו כסף, אלא זה אומר שיש מצב שיש פה מישהו שישתמש ויזרוק ולכן העמותה בתפקיד הרגולטור חשובה
הבעיה היא שזה לא הולך ביחד, יש דיסוננס גדול מידי בין מידת ההשפעה של העמותה לבין כמות הכסף שהיא מכניסה וזה יוצר סיטואציה לא בריאה

בעניי, העמותה מאוד חשובה על מנת לשמור על הפועל בכל תרחיש שלא יהיה, אבל העמותה חייבת לעבור אדפטציה וצריך להיחתם חוזה חדש מול ינאי, אנחנו יכולים לשמור על הפועל מקריסה במקרה של עזיבה פתאומית גם מבלי לסרס את עופר אבל בשביל זה צריך לבנות תוכנית פעולה ל5 שנים הבאות ולהגדיר מחדש את תחומי האחריות
long live the zapta
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

חייב רק לציין שזה בכלל לא רק כסף.
מבחינתי בלבד, עופר זה אחד שסופר איכפת לו, שעבור השחקן הנכון ילך להביא אותו בעצמו אם צריך, שחושב על העתיד, חושב בגדול, מבין שצריך אולם עם 10k למועדון כמו הפועל. שהולך ומזיז דברים, ולא מתבכיין בתקשורת כל הזמן. נלחם באופן כמעט יום יומי בשחיתות של מכבי במקום להתקרבן ולקבל גזירת גורל.
מבחינת פרסונה, מעדיף 20 פעם את עופר על רמי, גם אם זה אומר שהתקציב נשאר בדיוק אותו דבר על הסנט.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הדגלים האדומים שאני זהיתי עד עכשיו , זה בעיקר עזיבה של הרבה אנשים טובים את המערכת.
זה לא מספיק לדעתי כדי לטעון שעופר לא מתאים לנו , אבל זה אכן נורות אזהרה שיש לשים לב אליהן.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

נורות אזהרה של כמה אפשר לסמוך על אותם אנשים , לא חושב שזה קשור לעופר
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

bambo_leo כתב: 23 דצמבר 2024, 10:31
בר לב אדום כתב: 23 דצמבר 2024, 10:20

אתה צודק, רק ששכחת שיש עוד סוג של בעלים עם כסף, כאלו שקופצים מעל לפופיק, לא יציבים, מפרים את המילה שלהם ודורסים כל מי שבדרכם, ומה שנשאר זה רק האדמה החרוכה.
אני לא טוען שעופר בוודאות כזה, ולא טוען שעופר לא עשה הרבה טוב להפועל תל אביב, אבל בתור קבוצה שקמה מעפר, החושים אמורים להיות מחודדים בנושא הזה, והסימנים והדגלים האדומים- ישנם.
עכשיו תשלח אותי לאהוד קבוצה אחרת
ממש לא אשלח אותך לאהוד קבוצה אחרת, החששות שלך לגמרי מובנות והגיוניות.

כולנו מלאי תקווה וזה גם מה שכתבתי, שעופר אכן יהיה בעלים מהזן הנכון.

עד כה, בעיני, עופר מסתמן כאחד כזה, התחיל מהשיח הפתוח מול אוהדי הקבוצה, הבאת שחקנים ברמת יורוליג, הבאת מאמן טופ יורוליג, ההתנהלות מול מוטלי, הרצון והשאיפות שכרגע נראה כחלום ורוד עבור כל אוהד הפועל.
התקווה האמיתית, שבאמת כאשר יהיו לו את כל הכלים הבלעדיים (מובן לגמרי שבעל הממון הוא בעל הדעה) להצלחה, לא יהיו תירוצים נוספים ואולי אולי באמת נשנה את ההגמוניה בעיר.

אין אוהד הפועל אחד שלא היה בעננים, באזור השנים של 2010, שמכבי לא ניצחו דרבי אחד במשך 4 שנים והיו עולים ברעידות לכל משחק מולנו.
הלוואי הלוואי הלוואי לשיחזור כזה גם בכדורסל וכמובן בכדורגל במהרה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

להגיד שהוא מונע מאגו זה בזוי, אבל כשהוא אומר לי שראיתי שטר של 200 והתהפכתי, זה לא בזוי. כשבמשך חצי שנה אוהדים מנסים לפנות אליו בכל דרך אפשרית כדי לכנס את העמותה והוא מנפנף אותם, זה לא בזוי.
יש כאן התבלבלות רצינית.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 דצמבר 2024, 10:43

להגיד שהוא מונע מאגו זה בזוי, אבל כשהוא אומר לי שראיתי שטר של 200 והתהפכתי, זה לא בזוי. כשבמשך חצי שנה אוהדים מנסים לפנות אליו בכל דרך אפשרית כדי לכנס את העמותה והוא מנפנף אותם, זה לא בזוי.
יש כאן התבלבלות רצינית.
לא יודע אם ראית את הריאיון המלא, אבל זה בעיניי ממש להיתפס למשפט שנאמר בריאיון שהכניסו לו משפטים לפה כל 5 שניות ולא נתנו לו להשלים משפט.

לא חושב שהכוונה שלו הייתה לזלזל, אלא ציין שהקהל בחר ללכת אחרי בעל הממון באופן חד משמעי מהרגע הראשון שהתחילו חיכוכים (אין שום קשר ל"מנסים לכנס את העמותה חצי שנה"). וזה נכון וזה זכותו של הקהל.

חבל לי מאוד שזה הדבר היחיד שאנשים לוקחים מהריאיון, כי רמי אמר שם דברים חשובים מאוד.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

מה זה אומר ש"אין שום קשר למנסים לכנס את העמותה חצי שנה"?
אתה טוען שזה שקר?
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

ואגב, הקהל לא בחר ללכת אחרי בעל הממון. למעשה, הקהל לא בחר כלום כי רמי לא אפשר לו.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

איכס הבררה של האולטראס מטנפים בפייסבוק על כל מי שאפשר. מופע דוחה
כאילו שלהיות באולטראס זה פסגת השאיפות של מישהו מעל גיל 16 :facepalm:
חבורת תינוקות מגודלים וטיפשים
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 23 דצמבר 2024, 10:59 איכס הבררה של האולטראס מטנפים בפייסבוק על כל מי שאפשר. מופע דוחה
ילדי כאפות
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 דצמבר 2024, 10:56 מה זה אומר ש"אין שום קשר למנסים לכנס את העמותה חצי שנה"?
אתה טוען שזה שקר?
אין קשר בין הקונטקסט שהמשפט נאמר בו לניסיונות לכנס את העמותה בחצי שנה האחרונה.

רמי טען שמהיום הראשון (כלומר לפני חצי שנה כשהתחילו דיוני המעבר ליד אליהו, ולפני כל הסאגות עם כינוס העמותה בחודשים האחרונים) הקהל הפנה להם גב והלך עם עופר. וזה נכון.

שוב, לא יודע אם צפית בריאיון המלא, אני באמת חושב שלהיתפס למשפט הזה של רמי מכל מה שנאמר שם זה שיטחי מאוד.

את האינטרס של ספורט 5 אני מבין כי הם הוציאו את הכותרת שלהם, את האינטרס שלך לא כל כך.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

גם שאקו התפטר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

red in blood כתב: 23 דצמבר 2024, 11:07 גם שאקו התפטר.
היחיד שנשאר זה מי שתומך במעבר
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

Mic_red כתב: 23 דצמבר 2024, 11:00
רק הפועל בלב כתב: 23 דצמבר 2024, 10:59 איכס הבררה של האולטראס מטנפים בפייסבוק על כל מי שאפשר. מופע דוחה
ילדי כאפות
פה בפורום השפוי, הנאור והמתון הזה מטנפים לא פחות.
אפשר פחות להטיף ויותר להרגיע.
שליחת תגובה