עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

Mic_red כתב: 22 דצמבר 2024, 23:44 עכשיו זהבי מביא את רמי כהן לראיון מיוחד ביציע העיתונות

מוותרת על הרעל הזה בעע
איפה שהטינופת הזה יכול להבעיר אש הוא יעשה את זה.
איזה איש מחליא (הכוונה לזהבי)
יאללה הביתה!!!
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

יהלום14אדום כתב: 22 דצמבר 2024, 23:46
Mic_red כתב: 22 דצמבר 2024, 23:44 עכשיו זהבי מביא את רמי כהן לראיון מיוחד ביציע העיתונות

מוותרת על הרעל הזה בעע
גם ללכת להתראיין אצלו זה לא לחפש שקט ושלווה
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  353 לייקים

ההוא מפעם כתב: 22 דצמבר 2024, 23:10
Mic_red כתב: 22 דצמבר 2024, 23:03
ההוא מפעם כתב: 22 דצמבר 2024, 23:02

הארנה אולם עירוני. אני מדבר על הדרייב אין
אם יבנו להפועל אולם פרטי מכספי ציבור זה לא תקין ובזוז כספי ציבור
אבל אם בחוזה הנוכחי עליו חתמו יצטרכו לממן כספי ציבור מישהו ( כמה ) צריכים ללכת לכלא כי זה ממש יהיה גניבה מתוכננת של כסף ציבורי.
אם העירייה רוצה את האולם לצרכיה? ותקבל תגמול על זה .. אז זה לא נכון שהיא תשקיע x?
אתה מנסה לנהל דיון על משהו שכבר היה ונגמר.
העירייה חשבה שלא נכון להרחיב את הדרייב אין וזאת הוצאה לא נכונה ( הפועל הוזמנה לשחק ביד אליהו )
עופר התעקש והפעיל לחץ,ואף טען שזה משתלם כלכלית והבטיח לממן. העירייה נכנעה ואף הסכימה להשתתף ב 50 מיליון אבל לא יותר.
החוזה נתפר ככה שעופר מביא תוכנית והעירייה תקבע כמה זה יעלה עופר ישלם את כל עלות הבנייה
ואם יש חריגות בבנייה הם יהיו על העירייה. מפה יש שתי אפשרויות
א. העירייה תדרוש מעופר מחיר ריאלי לבניה : ואז לא יבנו כי לעופר אין את הסכומים הדרושים.
ב. העירייה תקבע לעופר מחיר למתקמבן ( ברמאות !!! ) ואז תממן את השאר מכספי ציבור ובניגוד לחוזה וצרכי התושבים
אפשרות א*. העירייה תדרוש מחיר ריאלי, עופר וגורמים נוספים בעלי עניין ידאגו למצוא משקיעים תמורת זכויות בשטח המסחרי, פרסום במתחם, השם המסחרי של האולם וכו' (היכל טיקטוק? היכל טבע?).
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

יהלום14אדום כתב: 22 דצמבר 2024, 23:46

מוותרת על הרעל הזה בעע
רמי כהן הפך את עצמו בתוך שבוע מאדם מאד אהוב אך עם סימן שאלה גדול בנוגע לאולטראס, לאדם שכל מטרתו היא החרבת הפועל ובלבד שעופר ינאי לא יהיה שם.
מטורף.

מעניין באיזה שלב הוא יקלוט שהפועל מאסה באנרכיסטים.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  353 לייקים

רואה שחורות כתב: 22 דצמבר 2024, 23:01
רועי גווארה כתב: 22 דצמבר 2024, 20:51
סומך כתב: 22 דצמבר 2024, 19:48

יפה שיש לך מצב רוח להטרלות במצב הנוכחי
זו לא הטרלה, זה הרגע שבו המרצע יוצא מהשק. בעוד שבוע כבר יהיו עשרות משתמשים שיתמכו בקמפיין המתוזמר הזה.
שלום, אמרתי את זה לפני שבועות רבים כי...זה הגיוני. מניח שאתה מכיר מקרה דומה בעיר ושמה ת"א בה שתי קבוצות כדורגל משחקות באותו איצטדיון והשמיים לא נופלים.
השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.

מי שראה את הלו"ז של יד אליהו בעונות רגילות וחושב שאנחנו צריכים לארח שם באופן קבוע פשוט מנסה להתעלל באוהדים ובסיכוי של הקבוצה להצליח ועל הדרך גם לשלול חלק גדול מהזהות העצמאית שלנו. שוב סליחה על הטריגר, אני עוד זוכר את אותו בוקר עצוב בבית המשפט העליון כשהמייצג שלנו טען שעבור אוהד ספורט, מעבר של הקבוצה שלו למגרש של היריבה המושבעת שקול ללבקש מיהודי אדוק לעבור להתפלל בכנסייה או במסגד. דברי אמת, הניכרים גם היום!
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רועי גווארה כתב: 23 דצמבר 2024, 00:17
רועי גווארה כתב: 22 דצמבר 2024, 20:51

זו לא הטרלה, זה הרגע שבו המרצע יוצא מהשק. בעוד שבוע כבר יהיו עשרות משתמשים שיתמכו בקמפיין המתוזמר הזה.
שלום, אמרתי את זה לפני שבועות רבים כי...זה הגיוני. מניח שאתה מכיר מקרה דומה בעיר ושמה ת"א בה שתי קבוצות כדורגל משחקות באותו איצטדיון והשמיים לא נופלים.
השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.

מי שראה את הלו"ז של יד אליהו בעונות רגילות וחושב שאנחנו צריכים לארח שם באופן קבוע פשוט מנסה להתעלל באוהדים ובסיכוי של הקבוצה להצליח ועל הדרך גם לשלול חלק גדול מהזהות העצמאית שלנו. שוב סליחה על הטריגר, אני עוד זוכר את אותו בוקר עצוב בבית המשפט העליון כשהמייצג שלנו טען שעבור אוהד ספורט, מעבר של הקבוצה שלו למגרש של היריבה המושבעת שקול ללבקש מיהודי אדוק לעבור להתפלל בכנסייה או במסגד. דברי אמת, הניכרים גם היום!
הדיון הזה כבר מוצה ולא רלוונטי כי כבר הוכח מעל לכל ספק, וביתר שאת השבוע, שיד אליהו זה רק תירוץ כדי להשאיר את הפועל לאליטה מאד מאד מצומצמת שלא קולטת שהקהל הרחב פשוט מאס בה ומקיא אותה.
אתם לא רוצים את האוהדים של הפועל או את הצלחת הפועל, אלא נטו להיות בעמדת שליטה ולקבוע.
אפילו לחלק מחברי הוועד המנהל נפלט השבוע שהצלחת הפועל היא הדבר המשני עבורם ויד אליהו הוא סתם תירוץ כי כל מה שחשוב זה להעיף את עופר ינאי.

בקיצור, כולם כבר קלטו אתכם מקילומטרים מזמן, ואתם ממרום מגדל השן שלכם הייתם בטוחים שהקהל של הפועל בכיס שלכם והוא מטומטם.
אז לא, הוא קצת יותר אינטיליגנטי ומשכיל מכם. פשוט בסופ"ש הזה הכל התהפך עליכם.

אתם כבר לא מייצגים אותנו ומעולם לא ייצגתם. סתם למקרה שעוד לא הבנת.
אם יש משהו שהוכח בחודש אחרון זה שאוהדי הפועל אתם לא. אני טענתי מזמן, שמח לראות שבסופו של דבר כולם הבינו את זה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

7even כתב: 23 דצמבר 2024, 00:28

הדיון הזה כבר מוצה ולא רלוונטי כי כבר הוכח מעל לכל ספק, וביתר שאת השבוע, שיד אליהו זה רק תירוץ כדי להשאיר את הפועל לאליטה מאד מאד מצומצמת שלא קולטת שהקהל הרחב פשוט מאס בה ומקיא אותה.
אתם לא רוצים את האוהדים של הפועל או את הצלחת הפועל, אלא נטו להיות בעמדת שליטה ולקבוע.
אפילו לחלק מחברי הוועד המנהל נפלט השבוע שהצלחת הפועל היא הדבר המשני עבורם ויד אליהו הוא סתם תירוץ כי כל מה שחשוב זה להעיף את עופר ינאי.

בקיצור, כולם כבר קלטו אתכם מקילומטרים מזמן, ואתם ממרום מגדל השן שלכם הייתם בטוחים שהקהל של הפועל בכיס שלכם והוא מטומטם.

אם יש משהו שהוכח בחודש אחרון זה שאוהדי הפועל אתם לא. אני טענתי מזמן, שמח לראות שבסופו של דבר כולם הבינו את זה.
הודעה כל כך מגעילה, שמתמצתת הרבה מהשיח בימים האחרונים.

"אתם לא אוהדי הפועל", "קלטנו אתכם מקילומטרים", "אתם לא רוצים את הצלחת הפועל". מי זה ה"אתם" שאתה מדבר עליהם? אנשים שלא רוצים לעבור קבוע ליד אליהו? אנשים שלא אומרים אמן לכל צעד של עופר? מה כבר כתב הבחור שציטטת שאתה משחרר את כל הרעל הזה?

אנחנו לא אוהדי הפועל, רק אתה.
תתבייש.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  353 לייקים

אחרי מעל 6,000 הודעות נוטפות רעל ופלגנות והמותחן הפסיכולוגי האחרון, אני רק אכתוב בעדינות שאין לך מושג מה זה הפועל, מיהם חלק גדול מקהל האוהדים ובוודאי אין לך קצה קצהו של מושג לגביי.

אפשרות נוספת - יש לך מושג טוב לגבי הפועל והקהל, אתה פשוט בשליחות אפלה. בכל מקרה עדיין אין לך מושג לגביי :smoke:
בר קולמוסא
קיבל.ה  695 לייקים

הוא בדרך כלל לוקח את מה שהוא חושב על שמאלנים (אנרכיסטים) ועל בגצ (מגדל השן, אליטה, הקהל הרחב מאס בה) ומלביש את זה על הפועל - שער חמש זה קפלן והעמותה זה בגץ והתקשורת. והחתימה ״יחד, רק יחד״ זה בכלל מן סתירה מוזרה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

בר קולמוסא כתב: 23 דצמבר 2024, 01:20 הוא בדרך כלל לוקח את מה שהוא חושב על שמאלנים (אנרכיסטים) ועל בגצ (מגדל השן, אליטה, הקהל הרחב מאס בה) ומלביש את זה על הפועל - שער חמש זה קפלן והעמותה זה בגץ והתקשורת. והחתימה ״יחד, רק יחד״ זה בכלל מן סתירה מוזרה.
לוגיקה של אמבה יש לך.
תראה לי מקום אחד שבה כיניתי אנשי שמאל כהכללה, אנרכיסטים. מה לעשות, לא תצליח.

אבל בלהתחמק מעובדות אתה מקבל 100. ללא ספק.

מדהים שאדם, שלהערכתי בן יותר מ 10...רואה בריסוס על קברים, ביזוי טקסי זיכרון, ושירי הלל לחמאס כמשהו לגיטימי.
לא, זה מטורף.
עברת פה שואה. ב 39 וב 2023 ובעיניך לגנות שירי הלל לדבר הזה, זו פעולה פסולה.
תגיד, איפה חונכת? אצל גבלס?

בשתיקתך אתה בעצם מצדיק נעשים כאלו...ועוד תוקף אותי שאני מגנה את זה. פסיכי. אדם עם שנאה עצמית.

כן, הם אנרכיסטים.
אולטראס הפועל זה ארגון של אנרכיסטים וטרוריסטים.
מי שלא מסוגל לגנות אותם אפילו בפסיק על מעשיהם גם הוא כזה.

ובאמת מעניין לי את הביצה מה כל אחד מהם שם בקלפי.
זה שאתה לוקח את *העובדות* שאני מביא על פעולות האולטראס כדי לתקוף אותי אישית רק מראה שאין לך מושג איך להתמודד עם עובדות.

לגבי הועד המנהל של העמותה - זה בסדר, אוהדי הפועל הוכיחו ב 48 שעות, שאנשים כמוך אנחנו מקיאים החוצה.
היה נעים להכיר, אדיוס.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

Shacham כתב:
רועי גווארה כתב: 23 דצמבר 2024, 00:17 השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.

הודעה כל כך מגעילה, שמתמצתת הרבה מהשיח בימים האחרונים.

"אתם לא אוהדי הפועל", "קלטנו אתכם מקילומטרים", "אתם לא רוצים את הצלחת הפועל". מי זה ה"אתם" שאתה מדבר עליהם? אנשים שלא רוצים לעבור קבוע ליד אליהו? אנשים שלא אומרים אמן לכל צעד של עופר? מה כבר כתב הבחור שציטטת שאתה משחרר את כל הרעל הזה?

אנחנו לא אוהדי הפועל, רק אתה.
תתבייש.
אלה שלא רוצים לשחק ביד אליהו שלא ישירו את השורה ״גם אם תשחקי בשדה מוקשים״ ויש עוד הרבה שירים נוספים.
הם רוצים להיות קבוצה קטנה וסגורה, ואם רוצים להתפתח, אז שהם יהיו בעצדת השליטה, למרות שלא ישקיעו שקל ואת מה שאין לנו יבזבזו על קבוצת כדורמים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אההה שירי הלל לחמאס
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

זה ויכוחים של אתמול.
עכשיו עידן חדש.

נטל ההוכחה עכשיו על עופר להראות שכל מה שאנשי העמותה והמועדון שעזבו טוענים לגביו לא נכון.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  521 לייקים

אוקיי, אז אתמול הייתה התקדמות אבל זה עדיין לא נגמר.

1. אחד מחברי הוועד המנהל החדשים של העמותה הוא רועי פוליטי. ילד בן 25 ומשהו. מצ"ב לינק למצע שלו (במהלך הבחירות לעמותה) ובסופו של הטקסט תמצאו את מספר הטלפון האישי שלו. הוא הזמין את אוהדי הקבוצה לפנות אליו בכל שאלה / הערה.
https://hapoeluta.org/news?NewsId=34714
יש לילד עכשיו הרבה אחריות על הכתפיים, אז אני מציע לוודא מולו שכל חברי הוועד החדשים מיושרים עם סקלי לגבי המטרה של השארת עופר ינאי בקבוצה ומניעת התפרקות המועדון.

2. בהנחה שהנהלת העמותה (בעצמה או דרך הצבעת חירום של חברי העמותה) אכן תעניק לעופר ינאי אור ירוק 'על מלא' לעשות בקבוצה ובאולם כרצונו, נוכח ההתפתחויות חשוב בכל זאת לקבוע לו (וצריך גם לספרא בכדורגל) מנגנון יציאה פשוט ומוסכם, אשר ימנע מצבים עתידיים בהם בעלי הקבוצה פשוט נוטש הכל כי משהו לא נראה לו (או להבדיל, חלילה, כי הלך לעולמו, פשט רגל וכו'). המנגנון פשוט, ומבוסס על מתווה דומה לזה של הבקרה התקציבית.
בעלי מועדון הפועל ת"א מתחייב לשים סכום של X מלש"ח בחשבון נאמנות חיצוני, וסכום זה 'יופעל' וישמש את הנהלת הקבוצה החדשה במקרה שבו הבעלים נוטש את הקבוצה במפתיע או מוכר אותה לגורם אחר שאינו בעל אמצעים מספיקים להפעלתה (הנ"ל בהגדרה כספית של תקציב שנתי מינימאלי מסוים - למשל 7 מלש"ח שמביא מהבית הבעלים החדשים כל עונה). מדי עונה, יוסיף בעלי הקבוצה הנוכחיים עוד 1 מלש"ח לחשבון הנאמנות הנ"ל. כמו כן מתחייב בעלי הקבוצה שלא לעזוב באמצע עונה אלא רק בסיומה, ואם יפר התחייבות זו ישלם למנהל / נאמן החדש עוד 5 מלש"ח.
זה פשוט, זה מתחייב, וזה יבטיח את עתיד הפועל גם במקרה של בעלים שנעלם או מתהפך על הקבוצה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

השאלה אם עצם רוב בהצבעה זה מספיק לאור ירוק , אם כן אז זה אמור להיות בסדר
ארז שדה
קיבל.ה  1050 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 23 דצמבר 2024, 08:29 אוקיי, אז אתמול הייתה התקדמות אבל זה עדיין לא נגמר.

1. אחד מחברי הוועד המנהל החדשים של העמותה הוא רועי פוליטי. ילד בן 25 ומשהו. מצ"ב לינק למצע שלו (במהלך הבחירות לעמותה) ובסופו של הטקסט תמצאו את מספר הטלפון האישי שלו. הוא הזמין את אוהדי הקבוצה לפנות אליו בכל שאלה / הערה.
יש לילד עכשיו הרבה אחריות על הכתפיים, אז אני מציע לוודא מולו שכל חברי הוועד החדשים מיושרים עם סקלי לגבי המטרה של השארת עופר ינאי בקבוצה ומניעת התפרקות המועדון.

2. בהנחה שהנהלת העמותה (בעצמה או דרך הצבעת חירום של חברי העמותה) אכן תעניק לעופר ינאי אור ירוק 'על מלא' לעשות בקבוצה ובאולם כרצונו, נוכח ההתפתחויות חשוב בכל זאת לקבוע לו (וצריך גם לספרא בכדורגל) מנגנון יציאה פשוט ומוסכם, אשר ימנע מצבים עתידיים בהם בעלי הקבוצה פשוט נוטש הכל כי משהו לא נראה לו (או להבדיל, חלילה, כי הלך לעולמו, פשט רגל וכו'). המנגנון פשוט, ומבוסס על מתווה דומה לזה של הבקרה התקציבית.
בעלי מועדון הפועל ת"א מתחייב לשים סכום של X מלש"ח בחשבון נאמנות חיצוני, וסכום זה 'יופעל' וישמש את הנהלת הקבוצה החדשה במקרה שבו הבעלים נוטש את הקבוצה במפתיע או מוכר אותה לגורם אחר שאינו בעל אמצעים מספיקים להפעלתה (הנ"ל בהגדרה כספית של תקציב שנתי מינימאלי מסוים - למשל 7 מלש"ח שמביא מהבית הבעלים החדשים כל עונה). מדי עונה, יוסיף בעלי הקבוצה הנוכחיים עוד 1 מלש"ח לחשבון הנאמנות הנ"ל. כמו כן מתחייב בעלי הקבוצה שלא לעזוב באמצע עונה אלא רק בסיומה, ואם יפר התחייבות זו ישלם למנהל / נאמן החדש עוד 5 מלש"ח.
זה פשוט, זה מתחייב, וזה יבטיח את עתיד הפועל גם במקרה של בעלים שנעלם או מתהפך על הקבוצה.
רועי פוליטי היה חבר בוועד הקודם הוא לא נבחר בבחירות האחרונות.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

שואל שוב, אם מה שראיתי אתמול זה נוסח ההצבעה, אין שם הבטחה להסרת הווטו. אני לא מבין מה ההצבעה הזאת נותנת לעופר. מעבר זמני כבר היה לו. מה חדש?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

הפועל כתב: 23 דצמבר 2024, 07:58 זה ויכוחים של אתמול.
עכשיו עידן חדש.

נטל ההוכחה עכשיו על עופר להראות שכל מה שאנשי העמותה והמועדון שעזבו טוענים לגביו לא נכון.
מה אני מפספס?
הביאו להצבעת אוהדים?
ויתרו על הוטו? הערבות סודרה?
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  521 לייקים

ארז שדה כתב: 23 דצמבר 2024, 08:32
קפטן ג'ק כתב: 23 דצמבר 2024, 08:29 אוקיי, אז אתמול הייתה התקדמות אבל זה עדיין לא נגמר.

אז מי אמור להכנס במקום מי שהתפטר?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
bambo_leo
קיבל.ה  144 לייקים

7even כתב: 23 דצמבר 2024, 05:56
בר קולמוסא כתב: 23 דצמבר 2024, 01:20 הוא בדרך כלל לוקח את מה שהוא חושב על שמאלנים (אנרכיסטים) ועל בגצ (מגדל השן, אליטה, הקהל הרחב מאס בה) ומלביש את זה על הפועל - שער חמש זה קפלן והעמותה זה בגץ והתקשורת. והחתימה ״יחד, רק יחד״ זה בכלל מן סתירה מוזרה.
לוגיקה של אמבה יש לך.
תראה לי מקום אחד שבה כיניתי אנשי שמאל כהכללה, אנרכיסטים. מה לעשות, לא תצליח.

אבל בלהתחמק מעובדות אתה מקבל 100. ללא ספק.

מדהים שאדם, שלהערכתי בן יותר מ 10...רואה בריסוס על קברים, ביזוי טקסי זיכרון, ושירי הלל לחמאס כמשהו לגיטימי.
לא, זה מטורף.
עברת פה שואה. ב 39 וב 2023 ובעיניך לגנות שירי הלל לדבר הזה, זו פעולה פסולה.
תגיד, איפה חונכת? אצל גבלס?

בשתיקתך אתה בעצם מצדיק נעשים כאלו...ועוד תוקף אותי שאני מגנה את זה. פסיכי. אדם עם שנאה עצמית.

כן, הם אנרכיסטים.
אולטראס הפועל זה ארגון של אנרכיסטים וטרוריסטים.
מי שלא מסוגל לגנות אותם אפילו בפסיק על מעשיהם גם הוא כזה.

ובאמת מעניין לי את הביצה מה כל אחד מהם שם בקלפי.
זה שאתה לוקח את *העובדות* שאני מביא על פעולות האולטראס כדי לתקוף אותי אישית רק מראה שאין לך מושג איך להתמודד עם עובדות.

לגבי הועד המנהל של העמותה - זה בסדר, אוהדי הפועל הוכיחו ב 48 שעות, שאנשים כמוך אנחנו מקיאים החוצה.
היה נעים להכיר, אדיוס.
העמותה והאולטראס מחזקים את סינוואר?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אגב בזום אתמול היו דיבורים רלוונטים לנושא או שבגדול רק ההצבעה ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 23 דצמבר 2024, 08:37
ארז שדה כתב: 23 דצמבר 2024, 08:32

אז מי אמור להכנס במקום מי שהתפטר?
אף אחד לא יודע, העמותה לא משתפת מה קורה.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רק הפועל כתב:אגב בזום אתמול היו דיבורים רלוונטים לנושא או שבגדול רק ההצבעה ?
היו שם 2 ילדים עם פה מלוכלך שלא נתנו לדבר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

תקדים העבר אחרי התפטרות מהועד המנהל (נדמה לי של גלעד שמחוני אבל אשמח אם מי שזוכר יותר טוב יתקן) התקיימו בחירות נקודתיות על התפקיד שהתפנה כשארז זייצ׳יק נבחר בפעם הראשונה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 23 דצמבר 2024, 09:03 תקדים העבר אחרי התפטרות מהועד המנהל (נדמה לי של גלעד שמחוני אבל אשמח אם מי שזוכר יותר טוב יתקן) התקיימו בחירות נקודתיות על התפקיד שהתפנה כשארז זייצ׳יק נבחר בפעם הראשונה.
התקנון קובע בחירות
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למי אכפת מבחירות עכשיו לעמותה, המועדון עוד שנייה מתפרק אסור שהעסק יפול על דברים כאלה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

איפה הדברים עומדים נכון להיום בבוקר?
אם לסכם את כל מה שקרה עד כה, נשארו 2 חברי ועד מנהל, כשאחד מהם (סקלי) אמר אתמול שהוא תומך בעופר חד משמעית.
השני שהשתחל להבנתי לתפקיד עקב התפטרות האחרים (פוליטי) היה עסוק בחודשים האחרונים בלצייץ נגד עופר בעודו לבוש בטרנינג של האולטראס...
שניה וחצי אחרי שהיה חלק מהמטוס שעופר ארגון למשפחות מפונים, פצועים וחטופים יחד עם מלון חמישה כוכבים בבלגרד.

לא הייתי בונה עליו לשיח הגיוני.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

פוליטי לא השתחל לועד, מאיפה הבאת את זה?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רשמו פה באחד האשכולות.
טעו?
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

7even כתב:איפה הדברים עומדים נכון להיום בבוקר?
אם לסכם את כל מה שקרה עד כה, נשארו 2 חברי ועד מנהל, כשאחד מהם (סקלי) אמר אתמול שהוא תומך בעופר חד משמעית.
השני שהשתחל להבנתי לתפקיד עקב התפטרות האחרים (פוליטי) היה עסוק בחודשים האחרונים בלצייץ נגד עופר בעודו לבוש בטרנינג של האולטראס...
שניה וחצי אחרי שהיה חלק מהמטוס שעופר ארגון למשפחות מפונים, פצועים וחטופים יחד עם מלון חמישה כוכבים בבלגרד.

לא הייתי בונה עליו לשיח הגיוני.
שאקו?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

7even כתב: 23 דצמבר 2024, 09:32 רשמו פה באחד האשכולות.
טעו?
@הפועל שאני מודה שמכיר את התקנון הרבה יותר טוב ממני טוען שיש ללכת לבחירות.
אני רק יכול להגיד שתקדים העבר היחיד מאשש את זה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לא להסכים לעופר במצב כזה זה פשוט התאבדות , אחריי שהרוב החזק של הועד המנהל התפטר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

היה יותר מתקדים אחד. ובפעמים הקודמות היו בחירות. אבל הלכתי להסתכל מה תכלס כתוב בתקנון בסעיפים רלבנטיים (נוסח ישן שמצאתי אצלי, אבל אני מעריך שלא השתנה משמעותית)

51. חבר הוועד המנהל רשאי להתפטר בכל עת מכהונתו על ידי הודעה בכתב לוועד המנהל.
53. היה ובמהלך כהונת הוועד המנהל, יחדלו לכהן מחצית או יותר מחברי הוועד המנהל אשר נבחר ע"י האסיפה הכללית ללא שנתמנו חברי ועד הנהלה אחרים תחתם, ייכנס יו"ר הוועד המנהל אסיפה כללית מיוחדת לבחירת ועד הנהלה חדש.
55. נתפנה מקומו של חבר הוועד המנהל, רשאים הנותרים או הנותר למנות חבר אחר של העמותה לכהן כחבר הוועד עד לאסיפה הכללית הקרובה; עד למינוי כזה רשאים הנותרים להמשיך ולפעול כועד הנהלה, ובלבד שיהיו לפחות שני חברים בהוועד המנהל.

כלומר האסיפה הכללית צריכה לבחור חברי הנהלה חדשים.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

עוד רגע זה כבר 24 שעות , מה עושים? לחץ מטורף , למה זה מגיע לנו למה
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

מתי נדע אם יש התקדמות? איףף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

הפועל כתב:היה יותר מתקדים אחד. ובפעמים הקודמות היו בחירות. אבל הלכתי להסתכל מה תכלס כתוב בתקנון בסעיפים רלבנטיים (נוסח ישן שמצאתי אצלי, אבל אני מעריך שלא השתנה משמעותית)

51. חבר הוועד המנהל רשאי להתפטר בכל עת מכהונתו על ידי הודעה בכתב לוועד המנהל.
53. היה ובמהלך כהונת הוועד המנהל, יחדלו לכהן מחצית או יותר מחברי הוועד המנהל אשר נבחר ע"י האסיפה הכללית ללא שנתמנו חברי ועד הנהלה אחרים תחתם, ייכנס יו"ר הוועד המנהל אסיפה כללית מיוחדת לבחירת ועד הנהלה חדש.
55. נתפנה מקומו של חבר הוועד המנהל, רשאים הנותרים או הנותר למנות חבר אחר של העמותה לכהן כחבר הוועד עד לאסיפה הכללית הקרובה; עד למינוי כזה רשאים הנותרים להמשיך ולפעול כועד הנהלה, ובלבד שיהיו לפחות שני חברים בהוועד המנהל.

כלומר האסיפה הכללית צריכה לבחור חברי הנהלה חדשים.
אני בטוח שזה יעבור מהר בלי משיכות זמן.
יודעים מתי יהיו הבחירות האלה?
או שכמו הבחירות למעבר למנורה הן לעולם לא יתרחשו וימרחו אותן כאסטרטגיה?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Adom500
קיבל.ה  158 לייקים

סקלי אמר לי שאין מה לעשות בחירות והם פשוט נותנים לעופר לעבור בלי ערבויות ובלי וטו.

לדעתי צריך בחירות כדי להוכיח שיש רוב ענק למעבר אבל לדעתו אין טעם כי גם ככה יהיה רוב ענק.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Adom500 כתב: 23 דצמבר 2024, 10:00 סקלי אמר לי שאין מה לעשות בחירות והם פשוט נותנים לעופר לעבור בלי ערבויות ובלי וטו.

לדעתי צריך בחירות כדי להוכיח שיש רוב ענק למעבר אבל לדעתו אין טעם כי גם ככה יהיה רוב ענק.
עזוב עדיף ככה שלא יפול על כל מיני סעיפים קטנים , שיעשו את הבחירות אחר כך
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

רק הפועל כתב: 23 דצמבר 2024, 10:01
Adom500 כתב: 23 דצמבר 2024, 10:00 סקלי אמר לי שאין מה לעשות בחירות והם פשוט נותנים לעופר לעבור בלי ערבויות ובלי וטו.

ההפך, אני חושב שההחלטה עכשיו צריכה להיות לתת לעופר
אבל חייבים לעשות הצבעה מסודרת, שלא יהיה בעיות בעתיד ושלא יבואו בתלונות, הדבר הזה צריך להיות מסודר
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Red Wolf כתב: 23 דצמבר 2024, 10:13
רק הפועל כתב: 23 דצמבר 2024, 10:01

ההפך, אני חושב שההחלטה עכשיו צריכה להיות לתת לעופר
אבל חייבים לעשות הצבעה מסודרת, שלא יהיה בעיות בעתיד ושלא יבואו בתלונות, הדבר הזה צריך להיות מסודר
השאלה אם יחכה , אתמול אמר 24 שעות
שליחת תגובה