איפה שהטינופת הזה יכול להבעיר אש הוא יעשה את זה.
איזה איש מחליא (הכוונה לזהבי)
גם ללכת להתראיין אצלו זה לא לחפש שקט ושלווהיהלום14אדום כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:46איפה שהטינופת הזה יכול להבעיר אש הוא יעשה את זה.
אפשרות א*. העירייה תדרוש מחיר ריאלי, עופר וגורמים נוספים בעלי עניין ידאגו למצוא משקיעים תמורת זכויות בשטח המסחרי, פרסום במתחם, השם המסחרי של האולם וכו' (היכל טיקטוק? היכל טבע?).ההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:10אתה מנסה לנהל דיון על משהו שכבר היה ונגמר.
העירייה חשבה שלא נכון להרחיב את הדרייב אין וזאת הוצאה לא נכונה ( הפועל הוזמנה לשחק ביד אליהו )
עופר התעקש והפעיל לחץ,ואף טען שזה משתלם כלכלית והבטיח לממן. העירייה נכנעה ואף הסכימה להשתתף ב 50 מיליון אבל לא יותר.
החוזה נתפר ככה שעופר מביא תוכנית והעירייה תקבע כמה זה יעלה עופר ישלם את כל עלות הבנייה
ואם יש חריגות בבנייה הם יהיו על העירייה. מפה יש שתי אפשרויות
א. העירייה תדרוש מעופר מחיר ריאלי לבניה : ואז לא יבנו כי לעופר אין את הסכומים הדרושים.
ב. העירייה תקבע לעופר מחיר למתקמבן ( ברמאות !!! ) ואז תממן את השאר מכספי ציבור ובניגוד לחוזה וצרכי התושבים
רמי כהן הפך את עצמו בתוך שבוע מאדם מאד אהוב אך עם סימן שאלה גדול בנוגע לאולטראס, לאדם שכל מטרתו היא החרבת הפועל ובלבד שעופר ינאי לא יהיה שם.יהלום14אדום כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:46איפה שהטינופת הזה יכול להבעיר אש הוא יעשה את זה.
השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.רואה שחורות כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:01שלום, אמרתי את זה לפני שבועות רבים כי...זה הגיוני. מניח שאתה מכיר מקרה דומה בעיר ושמה ת"א בה שתי קבוצות כדורגל משחקות באותו איצטדיון והשמיים לא נופלים.רועי גווארה כתב: ↑22 דצמבר 2024, 20:51זו לא הטרלה, זה הרגע שבו המרצע יוצא מהשק. בעוד שבוע כבר יהיו עשרות משתמשים שיתמכו בקמפיין המתוזמר הזה.
הדיון הזה כבר מוצה ולא רלוונטי כי כבר הוכח מעל לכל ספק, וביתר שאת השבוע, שיד אליהו זה רק תירוץ כדי להשאיר את הפועל לאליטה מאד מאד מצומצמת שלא קולטת שהקהל הרחב פשוט מאס בה ומקיא אותה.רועי גווארה כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:17השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.רואה שחורות כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:01שלום, אמרתי את זה לפני שבועות רבים כי...זה הגיוני. מניח שאתה מכיר מקרה דומה בעיר ושמה ת"א בה שתי קבוצות כדורגל משחקות באותו איצטדיון והשמיים לא נופלים.רועי גווארה כתב: ↑22 דצמבר 2024, 20:51
זו לא הטרלה, זה הרגע שבו המרצע יוצא מהשק. בעוד שבוע כבר יהיו עשרות משתמשים שיתמכו בקמפיין המתוזמר הזה.
מי שראה את הלו"ז של יד אליהו בעונות רגילות וחושב שאנחנו צריכים לארח שם באופן קבוע פשוט מנסה להתעלל באוהדים ובסיכוי של הקבוצה להצליח ועל הדרך גם לשלול חלק גדול מהזהות העצמאית שלנו. שוב סליחה על הטריגר, אני עוד זוכר את אותו בוקר עצוב בבית המשפט העליון כשהמייצג שלנו טען שעבור אוהד ספורט, מעבר של הקבוצה שלו למגרש של היריבה המושבעת שקול ללבקש מיהודי אדוק לעבור להתפלל בכנסייה או במסגד. דברי אמת, הניכרים גם היום!
הודעה כל כך מגעילה, שמתמצתת הרבה מהשיח בימים האחרונים.7even כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:28הדיון הזה כבר מוצה ולא רלוונטי כי כבר הוכח מעל לכל ספק, וביתר שאת השבוע, שיד אליהו זה רק תירוץ כדי להשאיר את הפועל לאליטה מאד מאד מצומצמת שלא קולטת שהקהל הרחב פשוט מאס בה ומקיא אותה.רועי גווארה כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:17השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.רואה שחורות כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:01
שלום, אמרתי את זה לפני שבועות רבים כי...זה הגיוני. מניח שאתה מכיר מקרה דומה בעיר ושמה ת"א בה שתי קבוצות כדורגל משחקות באותו איצטדיון והשמיים לא נופלים.
מי שראה את הלו"ז של יד אליהו בעונות רגילות וחושב שאנחנו צריכים לארח שם באופן קבוע פשוט מנסה להתעלל באוהדים ובסיכוי של הקבוצה להצליח ועל הדרך גם לשלול חלק גדול מהזהות העצמאית שלנו. שוב סליחה על הטריגר, אני עוד זוכר את אותו בוקר עצוב בבית המשפט העליון כשהמייצג שלנו טען שעבור אוהד ספורט, מעבר של הקבוצה שלו למגרש של היריבה המושבעת שקול ללבקש מיהודי אדוק לעבור להתפלל בכנסייה או במסגד. דברי אמת, הניכרים גם היום!
אתם לא רוצים את האוהדים של הפועל או את הצלחת הפועל, אלא נטו להיות בעמדת שליטה ולקבוע.
אפילו לחלק מחברי הוועד המנהל נפלט השבוע שהצלחת הפועל היא הדבר המשני עבורם ויד אליהו הוא סתם תירוץ כי כל מה שחשוב זה להעיף את עופר ינאי.
בקיצור, כולם כבר קלטו אתכם מקילומטרים מזמן, ואתם ממרום מגדל השן שלכם הייתם בטוחים שהקהל של הפועל בכיס שלכם והוא מטומטם.
אז לא, הוא קצת יותר אינטיליגנטי ומשכיל מכם. פשוט בסופ"ש הזה הכל התהפך עליכם.
אתם כבר לא מייצגים אותנו ומעולם לא ייצגתם. סתם למקרה שעוד לא הבנת.
אם יש משהו שהוכח בחודש אחרון זה שאוהדי הפועל אתם לא. אני טענתי מזמן, שמח לראות שבסופו של דבר כולם הבינו את זה.
אחרי מעל 6,000 הודעות נוטפות רעל ופלגנות והמותחן הפסיכולוגי האחרון, אני רק אכתוב בעדינות שאין לך מושג מה זה הפועל, מיהם חלק גדול מקהל האוהדים ובוודאי אין לך קצה קצהו של מושג לגביי.7even כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:28הדיון הזה כבר מוצה ולא רלוונטי כי כבר הוכח מעל לכל ספק, וביתר שאת השבוע, שיד אליהו זה רק תירוץ כדי להשאיר את הפועל לאליטה מאד מאד מצומצמת שלא קולטת שהקהל הרחב פשוט מאס בה ומקיא אותה.רועי גווארה כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:17השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.רואה שחורות כתב: ↑22 דצמבר 2024, 23:01
שלום, אמרתי את זה לפני שבועות רבים כי...זה הגיוני. מניח שאתה מכיר מקרה דומה בעיר ושמה ת"א בה שתי קבוצות כדורגל משחקות באותו איצטדיון והשמיים לא נופלים.
אתם לא רוצים את האוהדים של הפועל או את הצלחת הפועל, אלא נטו להיות בעמדת שליטה ולקבוע.
אפילו לחלק מחברי הוועד המנהל נפלט השבוע שהצלחת הפועל היא הדבר המשני עבורם ויד אליהו הוא סתם תירוץ כי כל מה שחשוב זה להעיף את עופר ינאי.
בקיצור, כולם כבר קלטו אתכם מקילומטרים מזמן, ואתם ממרום מגדל השן שלכם הייתם בטוחים שהקהל של הפועל בכיס שלכם והוא מטומטם.
אם יש משהו שהוכח בחודש אחרון זה שאוהדי הפועל אתם לא. אני טענתי מזמן, שמח לראות שבסופו של דבר כולם הבינו את זה.
לוגיקה של אמבה יש לך.בר קולמוסא כתב: ↑23 דצמבר 2024, 01:20 הוא בדרך כלל לוקח את מה שהוא חושב על שמאלנים (אנרכיסטים) ועל בגצ (מגדל השן, אליטה, הקהל הרחב מאס בה) ומלביש את זה על הפועל - שער חמש זה קפלן והעמותה זה בגץ והתקשורת. והחתימה ״יחד, רק יחד״ זה בכלל מן סתירה מוזרה.
אלה שלא רוצים לשחק ביד אליהו שלא ישירו את השורה ״גם אם תשחקי בשדה מוקשים״ ויש עוד הרבה שירים נוספים.Shacham כתב:הודעה כל כך מגעילה, שמתמצתת הרבה מהשיח בימים האחרונים.7even כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:28הדיון הזה כבר מוצה ולא רלוונטי כי כבר הוכח מעל לכל ספק, וביתר שאת השבוע, שיד אליהו זה רק תירוץ כדי להשאיר את הפועל לאליטה מאד מאד מצומצמת שלא קולטת שהקהל הרחב פשוט מאס בה ומקיא אותה.רועי גווארה כתב: ↑23 דצמבר 2024, 00:17 השמיים לא נפלו מבחינתך, אבל יש הרבה אוהדים (גם אצלם) שעדיין היו מעדיפים לא לארח באותו האצטדיון, משלל סיבות. בוודאי רבים מאוד מתגעגעים לבלומפילד הישן ולתקופה שהייתה לנו זכות ראשונים שם. לא ארחיב לגבי עצמי, אני לא העניין פה. אני רק זוכר את הסערות בפעמים הראשונות שנדחקנו לשעות לא הגיוניות בגלל משחקים שלהם או את הפעמים שאנחנו פספסנו יותר משחקים מהם בגלל שזרוע וכו'. העובדה שהמצב הנוכחי כבר מנורמל הוא סוג של כישלון תודעתי שלנו, האוהדים. כשזה קרה אז בכדורגל, לא היתה לנו שום השפעה, עכשיו יש וזו המשימה שלנו לדאוג להזיז את מי שצריך כדי לקבל את מה שבאמת מגיע לנו - אולם משלנו.
"אתם לא אוהדי הפועל", "קלטנו אתכם מקילומטרים", "אתם לא רוצים את הצלחת הפועל". מי זה ה"אתם" שאתה מדבר עליהם? אנשים שלא רוצים לעבור קבוע ליד אליהו? אנשים שלא אומרים אמן לכל צעד של עופר? מה כבר כתב הבחור שציטטת שאתה משחרר את כל הרעל הזה?
אנחנו לא אוהדי הפועל, רק אתה.
תתבייש.
רועי פוליטי היה חבר בוועד הקודם הוא לא נבחר בבחירות האחרונות.קפטן ג'ק כתב: ↑23 דצמבר 2024, 08:29 אוקיי, אז אתמול הייתה התקדמות אבל זה עדיין לא נגמר.
1. אחד מחברי הוועד המנהל החדשים של העמותה הוא רועי פוליטי. ילד בן 25 ומשהו. מצ"ב לינק למצע שלו (במהלך הבחירות לעמותה) ובסופו של הטקסט תמצאו את מספר הטלפון האישי שלו. הוא הזמין את אוהדי הקבוצה לפנות אליו בכל שאלה / הערה.
https://hapoeluta.org/news?NewsId=34714
יש לילד עכשיו הרבה אחריות על הכתפיים, אז אני מציע לוודא מולו שכל חברי הוועד החדשים מיושרים עם סקלי לגבי המטרה של השארת עופר ינאי בקבוצה ומניעת התפרקות המועדון.
2. בהנחה שהנהלת העמותה (בעצמה או דרך הצבעת חירום של חברי העמותה) אכן תעניק לעופר ינאי אור ירוק 'על מלא' לעשות בקבוצה ובאולם כרצונו, נוכח ההתפתחויות חשוב בכל זאת לקבוע לו (וצריך גם לספרא בכדורגל) מנגנון יציאה פשוט ומוסכם, אשר ימנע מצבים עתידיים בהם בעלי הקבוצה פשוט נוטש הכל כי משהו לא נראה לו (או להבדיל, חלילה, כי הלך לעולמו, פשט רגל וכו'). המנגנון פשוט, ומבוסס על מתווה דומה לזה של הבקרה התקציבית.
בעלי מועדון הפועל ת"א מתחייב לשים סכום של X מלש"ח בחשבון נאמנות חיצוני, וסכום זה 'יופעל' וישמש את הנהלת הקבוצה החדשה במקרה שבו הבעלים נוטש את הקבוצה במפתיע או מוכר אותה לגורם אחר שאינו בעל אמצעים מספיקים להפעלתה (הנ"ל בהגדרה כספית של תקציב שנתי מינימאלי מסוים - למשל 7 מלש"ח שמביא מהבית הבעלים החדשים כל עונה). מדי עונה, יוסיף בעלי הקבוצה הנוכחיים עוד 1 מלש"ח לחשבון הנאמנות הנ"ל. כמו כן מתחייב בעלי הקבוצה שלא לעזוב באמצע עונה אלא רק בסיומה, ואם יפר התחייבות זו ישלם למנהל / נאמן החדש עוד 5 מלש"ח.
זה פשוט, זה מתחייב, וזה יבטיח את עתיד הפועל גם במקרה של בעלים שנעלם או מתהפך על הקבוצה.
אז מי אמור להכנס במקום מי שהתפטר?ארז שדה כתב: ↑23 דצמבר 2024, 08:32רועי פוליטי היה חבר בוועד הקודם הוא לא נבחר בבחירות האחרונות.קפטן ג'ק כתב: ↑23 דצמבר 2024, 08:29 אוקיי, אז אתמול הייתה התקדמות אבל זה עדיין לא נגמר.
1. אחד מחברי הוועד המנהל החדשים של העמותה הוא רועי פוליטי. ילד בן 25 ומשהו. מצ"ב לינק למצע שלו (במהלך הבחירות לעמותה) ובסופו של הטקסט תמצאו את מספר הטלפון האישי שלו. הוא הזמין את אוהדי הקבוצה לפנות אליו בכל שאלה / הערה.
יש לילד עכשיו הרבה אחריות על הכתפיים, אז אני מציע לוודא מולו שכל חברי הוועד החדשים מיושרים עם סקלי לגבי המטרה של השארת עופר ינאי בקבוצה ומניעת התפרקות המועדון.
2. בהנחה שהנהלת העמותה (בעצמה או דרך הצבעת חירום של חברי העמותה) אכן תעניק לעופר ינאי אור ירוק 'על מלא' לעשות בקבוצה ובאולם כרצונו, נוכח ההתפתחויות חשוב בכל זאת לקבוע לו (וצריך גם לספרא בכדורגל) מנגנון יציאה פשוט ומוסכם, אשר ימנע מצבים עתידיים בהם בעלי הקבוצה פשוט נוטש הכל כי משהו לא נראה לו (או להבדיל, חלילה, כי הלך לעולמו, פשט רגל וכו'). המנגנון פשוט, ומבוסס על מתווה דומה לזה של הבקרה התקציבית.
בעלי מועדון הפועל ת"א מתחייב לשים סכום של X מלש"ח בחשבון נאמנות חיצוני, וסכום זה 'יופעל' וישמש את הנהלת הקבוצה החדשה במקרה שבו הבעלים נוטש את הקבוצה במפתיע או מוכר אותה לגורם אחר שאינו בעל אמצעים מספיקים להפעלתה (הנ"ל בהגדרה כספית של תקציב שנתי מינימאלי מסוים - למשל 7 מלש"ח שמביא מהבית הבעלים החדשים כל עונה). מדי עונה, יוסיף בעלי הקבוצה הנוכחיים עוד 1 מלש"ח לחשבון הנאמנות הנ"ל. כמו כן מתחייב בעלי הקבוצה שלא לעזוב באמצע עונה אלא רק בסיומה, ואם יפר התחייבות זו ישלם למנהל / נאמן החדש עוד 5 מלש"ח.
זה פשוט, זה מתחייב, וזה יבטיח את עתיד הפועל גם במקרה של בעלים שנעלם או מתהפך על הקבוצה.
העמותה והאולטראס מחזקים את סינוואר?7even כתב: ↑23 דצמבר 2024, 05:56לוגיקה של אמבה יש לך.בר קולמוסא כתב: ↑23 דצמבר 2024, 01:20 הוא בדרך כלל לוקח את מה שהוא חושב על שמאלנים (אנרכיסטים) ועל בגצ (מגדל השן, אליטה, הקהל הרחב מאס בה) ומלביש את זה על הפועל - שער חמש זה קפלן והעמותה זה בגץ והתקשורת. והחתימה ״יחד, רק יחד״ זה בכלל מן סתירה מוזרה.
תראה לי מקום אחד שבה כיניתי אנשי שמאל כהכללה, אנרכיסטים. מה לעשות, לא תצליח.
אבל בלהתחמק מעובדות אתה מקבל 100. ללא ספק.
מדהים שאדם, שלהערכתי בן יותר מ 10...רואה בריסוס על קברים, ביזוי טקסי זיכרון, ושירי הלל לחמאס כמשהו לגיטימי.
לא, זה מטורף.
עברת פה שואה. ב 39 וב 2023 ובעיניך לגנות שירי הלל לדבר הזה, זו פעולה פסולה.
תגיד, איפה חונכת? אצל גבלס?
בשתיקתך אתה בעצם מצדיק נעשים כאלו...ועוד תוקף אותי שאני מגנה את זה. פסיכי. אדם עם שנאה עצמית.
כן, הם אנרכיסטים.
אולטראס הפועל זה ארגון של אנרכיסטים וטרוריסטים.
מי שלא מסוגל לגנות אותם אפילו בפסיק על מעשיהם גם הוא כזה.
ובאמת מעניין לי את הביצה מה כל אחד מהם שם בקלפי.
זה שאתה לוקח את *העובדות* שאני מביא על פעולות האולטראס כדי לתקוף אותי אישית רק מראה שאין לך מושג איך להתמודד עם עובדות.
לגבי הועד המנהל של העמותה - זה בסדר, אוהדי הפועל הוכיחו ב 48 שעות, שאנשים כמוך אנחנו מקיאים החוצה.
היה נעים להכיר, אדיוס.
אף אחד לא יודע, העמותה לא משתפת מה קורה.קפטן ג'ק כתב: ↑23 דצמבר 2024, 08:37אז מי אמור להכנס במקום מי שהתפטר?ארז שדה כתב: ↑23 דצמבר 2024, 08:32רועי פוליטי היה חבר בוועד הקודם הוא לא נבחר בבחירות האחרונות.קפטן ג'ק כתב: ↑23 דצמבר 2024, 08:29 אוקיי, אז אתמול הייתה התקדמות אבל זה עדיין לא נגמר.
היו שם 2 ילדים עם פה מלוכלך שלא נתנו לדבררק הפועל כתב:אגב בזום אתמול היו דיבורים רלוונטים לנושא או שבגדול רק ההצבעה ?
התקנון קובע בחירות
שאקו?7even כתב:איפה הדברים עומדים נכון להיום בבוקר?
אם לסכם את כל מה שקרה עד כה, נשארו 2 חברי ועד מנהל, כשאחד מהם (סקלי) אמר אתמול שהוא תומך בעופר חד משמעית.
השני שהשתחל להבנתי לתפקיד עקב התפטרות האחרים (פוליטי) היה עסוק בחודשים האחרונים בלצייץ נגד עופר בעודו לבוש בטרנינג של האולטראס...
שניה וחצי אחרי שהיה חלק מהמטוס שעופר ארגון למשפחות מפונים, פצועים וחטופים יחד עם מלון חמישה כוכבים בבלגרד.
לא הייתי בונה עליו לשיח הגיוני.
אני בטוח שזה יעבור מהר בלי משיכות זמן.הפועל כתב:היה יותר מתקדים אחד. ובפעמים הקודמות היו בחירות. אבל הלכתי להסתכל מה תכלס כתוב בתקנון בסעיפים רלבנטיים (נוסח ישן שמצאתי אצלי, אבל אני מעריך שלא השתנה משמעותית)
51. חבר הוועד המנהל רשאי להתפטר בכל עת מכהונתו על ידי הודעה בכתב לוועד המנהל.
53. היה ובמהלך כהונת הוועד המנהל, יחדלו לכהן מחצית או יותר מחברי הוועד המנהל אשר נבחר ע"י האסיפה הכללית ללא שנתמנו חברי ועד הנהלה אחרים תחתם, ייכנס יו"ר הוועד המנהל אסיפה כללית מיוחדת לבחירת ועד הנהלה חדש.
55. נתפנה מקומו של חבר הוועד המנהל, רשאים הנותרים או הנותר למנות חבר אחר של העמותה לכהן כחבר הוועד עד לאסיפה הכללית הקרובה; עד למינוי כזה רשאים הנותרים להמשיך ולפעול כועד הנהלה, ובלבד שיהיו לפחות שני חברים בהוועד המנהל.
כלומר האסיפה הכללית צריכה לבחור חברי הנהלה חדשים.
השאלה אם יחכה , אתמול אמר 24 שעות