הוא שמע את זה מצוייןAdam כתב:ינאי היה בזום בהתחלה, נפתחה לו המצלמה לכמה שניות. מניח שכל האירוע הביך אותו קצת.
בעיקר אני מקוה שהוא יצא מהשיחה לפני שילדון שם התחיל לשיר "עופר מת".
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הוא שמע את זה מצוייןAdam כתב:ינאי היה בזום בהתחלה, נפתחה לו המצלמה לכמה שניות. מניח שכל האירוע הביך אותו קצת.
בעיקר אני מקוה שהוא יצא מהשיחה לפני שילדון שם התחיל לשיר "עופר מת".
לא.Mic_red כתב:אז עכשיו בגלל הילד ז הכל נגמר?
הוא לא ילך בגלל זה. הוא ילך אם לא תוסדר הוטו והערבותרק הפועל כתב:אז אם זה לך בכלל אין לו תירוץ ללכת
שיילך לבנק!
היא אמרה שלפי סעיף 31 זה קביל, לא הייתי בחלק הזה אבל אולי היו אחרים שיכולים להסביר יותר טוב.
מה זה שווה אם זה לא מגיע לכל חברי העמותה, אן כבר זה יכול לתת מצג שווא שליליAdam כתב:היא אמרה שלפי סעיף 31 זה קביל, לא הייתי בחלק הזה אבל אולי היו אחרים שיכולים להסביר יותר טוב.
אתה לא תגיע בחיים למשהו קרוב לזה, כי אין לך דרך לשלוח את ההצבעה לכלל חברי העמותה. כשהועד עצמו מסרב לשחרר את רשימת החברים.מילפורד כתב:אולי קביל לזמן אסיפה ככה, אבל אין מצב שההצבעה הזאת תקיפה בבית משפט.
אם לא עוברים את ה1,500 הצבעות בעד, זה סופר מביך כל הסיפור הזה והתנהלות שתעשה יותר נזק מתועלת.
שאלו אותה על זה, והיא אמרה שלא חובה, אלא צריך רוב ממי ש"הגיע" לישיבה, שאני מניח שמי שהגיע זה מי שהצביע.
אתה מבין שהם היו צריכים לנחש מראש שזה יקרה ועוד לשלם 400 ש"ח על זה ?
אמרו 24 שעותAdam כתב:ההצבעה של עו"ד רונית פתוחה עד 23:00, חברי העמותה התומכים בינאי, זה הזמן שלכם להוכיח מה אתם שווים.
שאלוהים ישמור אותךרק הפועל כתב:אוליי נשמע קצת מפגר אבל אין סיכויי שאוהדים של מכבי עושים במיוחד חבר בעמותה בשביל לדפוק אותנו ? בהצבעה כזו , ואשמח לקבל תשובה ללא ציטוט שאוכל לערוך אחר כך במקרה שיש פה מסתננים בצד הלא נכון שלא יקבלו רעיונות
ההסבר לכך היה, שהיא הגישה בקשה לדיון של העמותה והצבעה על מעבר ליד אליהו. התעלמו ממנה ולכן, לפי תקנון העמותה (אותו סעיף 31), אם עברו 21 ימים מהבקשה, ניתן לקיים הצבעה של חברי העמותה על אותו נושא שעליו ביקשו את הישיבה. היא יזמה הצבעה כזו ובמידה ויהיה רוב למעבר ליד אליהו ללא תנאים, יתבצע המעבר ובמצב כזה גם עופר נשאר וממשיכים איתו יחד.Adam כתב: ↑22 דצמבר 2024, 22:40היא אמרה שלפי סעיף 31 זה קביל, לא הייתי בחלק הזה אבל אולי היו אחרים שיכולים להסביר יותר טוב.