אמרתי לך שאתה צריך לנהל את הכדורסל , בחירות הבאות את זוכה ואני מאמין שתשמור על הגחלת של מקומות 7-11
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אשכרה צנציפר ניסה לעדכן את עופר על כל מה שעושים בשביל להגיע לאסיפה שתשנה את הדברים אבל הקוף הארור השתיק אותו , להקיא
-
- קיבל.ה 219 לייקים
חוצפה שאין לה סוף.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12 לא מחלק ציונים...
מבקש מאחרים גם לא לחלק כאלו זה הכל.
שאקו, רמי, חיים, אלעד ובר אולי טועים, מבחינתי זה לא אולי, אבל הם לא שודדים כלום ולא אפסים כמו שקראו להם כאן. הם
טועים...
יש סיבה לטעות ואפשר לתקן אותה, עוד לא מאחר.
וכן מפריע לי שמישהו צץ משום מקום לפני 5 חודש כשהתחיל הבלאגן ולא מפסיק להשמיץ ולגדף אוהדים טובים ומסורים שעושים מזמנם החופשי למען הקבוצה כי הוא לא מסכים עם דעתם.
מי אתה שתסתום לאחרים את הפה?
אני הייתי בבלומפילד עוד לפני שנולדת ולא עולה על דעתי לסתום לך את הפה.
אוהדים מדברים מדם ליבם.
מי אתה בכלל שתסתום להם את הפה?
-
- קיבל.ה 219 לייקים
גם אני זכיתי להכיר אותו.יהלום14אדום כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:50 צנציפח טוען שחמשת המוסקטרים יושבים כעת, רמי מעוניין בויתור יצחקי חוזר על המשפט שמישהו צוטט אתמול נוותר על הוטו, בסוף נשחק בצהוב.
מההיכרות הקטנה שלי עם חיים לא ראיתי שהוא מטומטם, המשפט הזה קצת מערער את זה.
כלי ריק.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
קובי יקר הוא לא סותם פיות, הוא מבקש למתן את השנאה הבלגן וטירוף המערכות פה.קובי כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:03חוצפה שאין לה סוף.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12 לא מחלק ציונים...
שאקו, רמי, חיים, אלעד ובר אולי טועים, מבחינתי זה לא אולי, אבל הם לא שודדים כלום ולא אפסים כמו שקראו להם כאן. הם
טועים...
וכן מפריע לי שמישהו צץ משום מקום לפני 5 חודש כשהתחיל הבלאגן ולא מפסיק להשמיץ ולגדף אוהדים טובים ומסורים שעושים מזמנם החופשי למען הקבוצה כי הוא לא מסכים עם דעתם.
אוהדים מדברים מדם ליבם.
לא חייבים לטנף על אנשים בשביל להציג עמדה מננומקת ( במודגש התשובה שלי כללית ולא נועדה אליך ספציפית )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אז אמר, הוא מדבר את אצמו לדעת גם במשבר הזה שהוא יצר במו פיו
גם בגוזמאות והגזמות שאין לו יכולת לעמוד מאחריהן וגם בהערות אגב, עקיצות והטרלות מיותרות.
השאלה עם עופר לא מה הוא אומר אלה מה הוא עשה , במקרה הזה הוא איים ואיים ואיים ודחה ודחה ודחה
פעם זה היה מיידי, אחכ עד 8 בבוקר, אח"כ 24 שעות עכשו בימים הקרובים. בקיצור כל האיומים האלה הם חלק מהמאבק המיותר שלו בעמותה
כי עם כל השנאה שיש פה לעמותה, עופר היה צריך להתנהל אחרת ולמנף אותם לטובתו וטובת הקבוצה ( היה מרוויח בענק) במקום זה אנחנו במאבק מטונף שפוגע בכולם
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אחרי שהשיחות בין הבעלים עופר ינאי לעמותה נקלעו למבוי סתום, טוענים ראשי המועדון כי הצליחו לגייס ערבות בסך 15 מיליון ש"ח לשיפוץ ההיכל, אבל העמותה מערימה קשיים על הניסיונות להגיע להסכמות
https://sports.walla.co.il/item/3713552
-
- קיבל.ה 195 לייקים
הנוכלים האלו יסרבו להכלDe Niro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:21 אחרי שהשיחות בין הבעלים עופר ינאי לעמותה נקלעו למבוי סתום, טוענים ראשי המועדון כי הצליחו לגייס ערבות בסך 15 מיליון ש"ח לשיפוץ ההיכל, אבל העמותה מערימה קשיים על הניסיונות להגיע להסכמות
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אדם שלא מוכן להגיד מילה רעה על אנשים שבסיס החשיבה שלהם אנרכיסטי, בא להטיף לנו.קובי כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:03חוצפה שאין לה סוף.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12 לא מחלק ציונים...
טועים...
אוהדים מדברים מדם ליבם.
לא תצליח לשכנע אותו
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 22 לייקים
טעות זה "שמתי מלח במקום סוכר".El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12לא מחלק ציונים...oleg neduda כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:07הדבר היחיד שמביך זה הציונים שאתה מחלק פה. אני גם מרגיש ששאקו ושות שודדים לי את הקבוצה, ואתה מוזמן לעבור לפרטי כדי לבדוק מי אוהד יותר שנים את הפועל תל אביבEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02
לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
אולג כבירי לא כתב פה לפני, בוודאות
טועים...
לגרום לבעלים חד פעמי לעזוב את הקבוצה ולסמן אותה כרדיואקטיבית זאת לא טעות.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אני חושב שזה הבסיס...7even כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:26אדם שלא מוכן להגיד מילה רעה על אנשים שבסיס החשיבה שלהם אנרכיסטי, בא להטיף לנו.קובי כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:03חוצפה שאין לה סוף.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12 לא מחלק ציונים...
טועים...
אוהדים מדברים מדם ליבם.
לא תצליח לשכנע אותו
אגב, בסוף שאני בוחן את עמדות הימין הביביסטי (שחלקן לגיטימיות כמובן) אני שואל.את עצמי, אולי אני טועה, אולי הם צודקים, רודפים, תופרים. ואז אני נזכר בחוסר שותפות בנטל, מה מייצגים עבורם הומואים, וכמובן ״גם אם הוא יאנוס את הבת שלי אני אצביע לו״, כאלה...
* הכוונה היא כמובן לאנשים שהם בחרו להרוס יחד את המדינה
נערך לאחרונה על ידי redrony ב 22 דצמבר 2024, 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אשכרה ארגון טרור בתוך המועדון שלנו, מיה היה מאמין.De Niro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:21 אחרי שהשיחות בין הבעלים עופר ינאי לעמותה נקלעו למבוי סתום, טוענים ראשי המועדון כי הצליחו לגייס ערבות בסך 15 מיליון ש"ח לשיפוץ ההיכל, אבל העמותה מערימה קשיים על הניסיונות להגיע להסכמות
-
- קיבל.ה 195 לייקים
שיתנו להצביע היום לפני הכל, רוצים לברוח מהכתם שיידבק בהם
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 22 דצמבר 2024, 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
נועה פופלינגר מפרסמת שמספר חברי ועד שוקלים להתפטר מיידית. האם הלחץ עושה את שלו?
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 880 לייקים
בגדול כל מי שעוקב אחרי המועדון הזה בכדורגל וכדורסל בעשור האחרוןlior777 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:31אשכרה ארגון טרור בתוך המועדון שלנו, מיה היה מאמין.De Niro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:21 אחרי שהשיחות בין הבעלים עופר ינאי לעמותה נקלעו למבוי סתום, טוענים ראשי המועדון כי הצליחו לגייס ערבות בסך 15 מיליון ש"ח לשיפוץ ההיכל, אבל העמותה מערימה קשיים על הניסיונות להגיע להסכמות
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 976 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לא הבנתי את הקשר לימין או שמאל, אני מסתכל נטו הפועל.redrony כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:31אני חושב שזה הבסיס...
אגב, בסוף שאני בוחן את עמדות הימין הביביסטי (שחלקן לגיטימיות כמובן) אני שואל.את עצמי, אולי אני טועה, אולי הם צודקים, רודפים, תופרים. ואז אני נזכר בחוסר שותפות בנטל, מה מייצגים עבורם הומואים, וכמובן ״גם אם הוא יאנוס את הבת שלי אני אצביע לו״, כאלה...
אנשים שלא מסוגלים להגיד מילה רעה על ז'רגון מילים של - שואה, סרטן, נאצים ...או על לינצ'ים, או על ביזוי עוד ועוד טקסים....באים לחנך אותנו.
ומה זה באים לחנך אותנו...הם מחריבי את המועדון מבפנים בשם האגו.
הלוואי וייכשלו בכל דבר גדול כקטן שיעשו בחיים.
חבורת כלומניקים.
יחד, רק יחד! 

- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
מניח שסקלי ורמי כהן יתפטרו.
הבעיה היא שהבא בתור להכנס הוא רועי פוליטי.
לא יודע מי אחריו.
לא יודע מי אחריו.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הם מתחילים להבין שמלבד שער 5 בבלומפילד, הם יהיו מחוקים, שנואים ובזויים בכל מקום שילכו ששם אוהדי הפועל.רק הפועל כתב:הם מתחילים להבין שהכל מתפורר
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 802 לייקים
פוליטי אפילו מופרע יותר משאקוGili כתב:מניח שסקלי ורמי כהן יתפטרו.
לא יודע מי אחריו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 976 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 880 לייקים
זה לא ימין ושמאל...7even כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:34לא הבנתי את הקשר לימין או שמאל, אני מסתכל נטו הפועל.redrony כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:31אני חושב שזה הבסיס...
אנשים שלא מסוגלים להגיד מילה רעה על ז'רגון מילים של - שואה, סרטן, נאצים ...או על לינצ'ים, או על ביזוי עוד ועוד טקסים....באים לחנך אותנו.
ומה זה באים לחנך אותנו...הם מחריבי את המועדון מבפנים בשם האגו.
הלוואי וייכשלו בכל דבר גדול כקטן שיעשו בחיים.
חבורת כלומניקים.
זו דוגמא לשני צדדים שאני שייך לאחד מהם, ושואל את עצמי מדי פעם, אולי אני עיוור? אולי אני לא רואה משהו?
ואז אני נזכר בבסיס של הצד השני. אתה דיברת על חוסר יכולת לגנות אלימות, יש עוד כמה דוגמאות. ואני הקבלתי את זה לביביזם ועל מה הוא נתמך
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני חושב שאנשים פה בלופ בלי מחשבה, הרי לכסף אין ריח ואין צבעMic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:23הנוכלים האלו יסרבו להכלDe Niro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:21 אחרי שהשיחות בין הבעלים עופר ינאי לעמותה נקלעו למבוי סתום, טוענים ראשי המועדון כי הצליחו לגייס ערבות בסך 15 מיליון ש"ח לשיפוץ ההיכל, אבל העמותה מערימה קשיים על הניסיונות להגיע להסכמות
שיעבירו את הפקדון הזה לינאי ובתרו יעביר את זה לעמותה ופתרנו את הבעיה מהצד ההפוך ככה ששני הצדדים עושים פה שרירים.
העניין שמעבר למשחקי האגו יש פה גם את העובדה שגם עופר מבין שהסיפור שלו עם האולם לא ריאלי.
הבעיה הגדולה שלי עם עופר זה לא שכנראה הוא לא יוכל לבנות אולם חליפי אלה שהוא התרבב קשקש וקשר בעצמו את המעבר ליד אליהו להיכל החדש .
הוא גם חפר את הבור וגם במו פיו קפץ ראש לתוך הבור שהוא סתם חפר ללא צורך
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 22 דצמבר 2024, 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הבחור מגיע עם חולצות אולטראס הפועל לכל משחק בו בזמן שדוורש מעופר לעוף בכל מדיה בערך כשהוא מסתובב על הפרקט בכלל.
תמצית הועד המנהל בעמותת מחריבי הפועל.
רק נזכיר שעם המטוס שעופר אירגן למשפחות החטופים והנרצחים לא היתה לו בעיה לטוס. הברון שילם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 195 לייקים
סאקלי לא רוצה להתפטר
יש זום ב21:00 בערב לאסיפה
יש זום ב21:00 בערב לאסיפה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
יש תקדים כשחבר ועד מנהל מתפטר הולכים לבחירות חדשות ולא מכניסים את הבא בתור.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
מה זה משנה מי ? זה סוף הסיפור שלהם
אנשים פה יפתחו שמפניות בשמחה אבל לא בחכמה ועם הרבה קוצר ראות .
העמותה מורכבת מאנשים עם המון ניסיון המון הכרות גם אהבה ומסיברות לקבוצה והיה לה תפקיד חשוב בבנית הקהל/קהילה.
אני מניח (מהגיון בלבד) שהיה לעמותה גם תפקיד חשוב בריסון הגחמות של עופר ( זה מעולה גם בשבילו )
לא שאני בוכה שהם הולכים
אבל רק עוד שנה שנתיים נראה מה ילד יום
-
- קיבל.ה 448 לייקים
בסופו של דבר הם הביאו את זה על עצמםההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:43מה זה משנה מי ? זה סוף הסיפור שלהם
העמותה מורכבת מאנשים עם המון ניסיון המון הכרות גם אהבה ומסיברות לקבוצה והיה לה תפקיד חשוב בבנית הקהל/קהילה.
אני מניח (מהגיון בלבד) שהיה לעמותה גם תפקיד חשוב בריסון הגחמות של עופר ( זה מעולה גם בשבילו )
לא שאני בוכה שהם הולכים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
גם, אבל הם מעניינים לי את ה (ממש לא נעים לי לכתוב בפומבי )adom4 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:45בסופו של דבר הם הביאו את זה על עצמםההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:43מה זה משנה מי ? זה סוף הסיפור שלהם
לא שאני בוכה שהם הולכים
השאלה היחידה היא אם זה טוב או רע לקבוצה ופה אני הרבה פחות נחרץ מרוב חברי הפורום
אני כמובן רושם את זה כשאני יודע שהשפעתי בנושא אפסית ודעתי מעניינת כקליפת השום
-
- קיבל.ה 448 לייקים
לעופר יש את הבעיות שלו עם הקפריזיות שלו וחלק מהאנשים שסובבים אותו אבל אם כבר שכונה אז לפחות שיהיה כסף.ההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:47גם, אבל הם מעניינים לי את ה (ממש לא נעים לי לכתוב בפומבי )adom4 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:45בסופו של דבר הם הביאו את זה על עצמםההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:43
מה זה משנה מי ? זה סוף הסיפור שלהם
לא שאני בוכה שהם הולכים
השאלה היחידה היא אם זה טוב או רע לקבוצה ופה אני הרבה פחות נחרץ מרוב חברי הפורום
אני כמובן רושם את זה כשאני יודע שהשפעתי בנושא אפסית ודעתי מעניינת כקליפת השום
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
יאלה לכו הביתה ועדת קישוט עם יותר מדיי כוח
יש לי בטן מלאה על שאקו מעוד שהייתי בן 15adom4 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:45בסופו של דבר הם הביאו את זה על עצמםההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 16:43מה זה משנה מי ? זה סוף הסיפור שלהם
לא שאני בוכה שהם הולכים
-
- קיבל.ה 1228 לייקים