עופר ינאי
-
- קיבל.ה 976 לייקים
למכור מניות לקרן השקעות לא יכול ללכת ביחד עם לפרק הכל וללכת הביתה.
בעסקה של מכירת מניות ישנם מצגים שצריכים להציג לצד הרוכש, לרבות חוזי העסקה ונכסים. לפרק הכל רגע אחרי שאתה מוכר חלקים מהבעלות בחברה זה לא משהו שעושים.
בעסקה של מכירת מניות ישנם מצגים שצריכים להציג לצד הרוכש, לרבות חוזי העסקה ונכסים. לפרק הכל רגע אחרי שאתה מוכר חלקים מהבעלות בחברה זה לא משהו שעושים.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
אבל זה עובד לשני הכיוונים. גם העמותה יודעת את זה ולכן אין לה סיבה לשחררההוא מפעם כתב:קבל סיפור אישיCharlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:17לצלם מסך?ההוא מפעם כתב: לא דובים ולא זבובים, מי שנותן דד ליין ואחכ עוד אחד ופעם ככה ופעם ככה לא מחפש לעזוב.
או שהוא יצליח לכופף / לבטל את העמותה או שהוא ימצא סולם אחר לרדת מהעץ שהוא טיפס עליו
צפויים לנו עוד כמה ימים של דרמות אבל בתור אוהדי הפועל, עברנו כל כך הרבה כאלה נעבור עוד 2-3 בסוף יסתדר
משקר את עצמך?
ביסודי הייתי קצת בעייתי, והיזהירו אותי שבתיכון הלך עלי שם קשוחים.
ואכן ביום הראשון בתיכון דיברו על משמעת איימו עלינו בפתקים אדומים. "ואוי ואווי למי שיצבור 3 פתקים אדומים" אמח מודה שפחדתי וממש ממש השתדלתי.
איכשהו למרות ההשתדלות הייתי הראשון שצבר 3 פתקים והובל רועד מפחד לחדר המנהל מפה לשם אחרי 15 דקות של איומים אמרו לי "אתה מקבל צ'אנס אחרון אבל עוד פעם אחת אוי וואווי"
אמרתי לעצמי סבבה "עוד פעם אחת" אני מכיר, קיצר התחלתי לשים זין אחרי חודשיים הם פשוט ביטלו את השטות הזאת.
מאז כנ' אני לא מגיב טוב לאיומים ולא מאמין בדחיות של איומים.
מי שרוצה עושה, מי שמאיים דוחה מאיים שוב ושוב מורח... מוגבל ביכולת שלו לבצע את האיום ( בד"כ מרצונו האישי )
אז כן, אני בהחלט מאמין שעופר מאיים עם אקדח של רולטה רוסית, זה לא אקדח ריק אבל זה אקדח עם סיכוי נמוך לירות
והוא יודע שיש לו הרבה מה להפסיד במשחק הזה לכן הוא משתדל לשמור על הלהבות נמוכות
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
זה לא התפחתחות חדשה , זאת הצעה כבר מיום שישי שבעמותה לא הסכימו לה , הם רוצים ערבות בנקאית.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
אף משקיע לא ישים שקל על ערימת הרפש הזו אחרי הבלגן הזה.
אם עופר רוצה לעזוב אז שלא ינטוש כמו גנב בלילה באמצע עונה. שיסיים את העונה כמו בנאדם ואז יפזר את השחקנים לרוח ולמכבי ולכל המעוניין.
אבל על עופר אני פחות כועס. הכעסים הולכים לרמי ולשאר חברי הוועד המנהל של העמותה - ושוב זו הזדמנות להזכיר את השמות - חיים יצחקי, אלעד סקלי, בר חיון, שאקו עזריה.
ויש גם וועדת ביקורת לעמותה - תמר נחמן, דני בילקר, עמרי מורן... איך אתם לא מתביישים? אתם חתומים על הרס הקבוצה. כל אחד ואחד מכם, יותר גרוע משאול, שימון, חולדאי ביחד!
אם ינאי עוזב, לא תהיה עמותה, לא תהיה קבוצה, לא יהיו אוהדים (חוץ מכמה עשרות אולטראס). זה הסוף מבחינת הרוב של האוהדים.
אם עופר רוצה לעזוב אז שלא ינטוש כמו גנב בלילה באמצע עונה. שיסיים את העונה כמו בנאדם ואז יפזר את השחקנים לרוח ולמכבי ולכל המעוניין.
אבל על עופר אני פחות כועס. הכעסים הולכים לרמי ולשאר חברי הוועד המנהל של העמותה - ושוב זו הזדמנות להזכיר את השמות - חיים יצחקי, אלעד סקלי, בר חיון, שאקו עזריה.
ויש גם וועדת ביקורת לעמותה - תמר נחמן, דני בילקר, עמרי מורן... איך אתם לא מתביישים? אתם חתומים על הרס הקבוצה. כל אחד ואחד מכם, יותר גרוע משאול, שימון, חולדאי ביחד!
אם ינאי עוזב, לא תהיה עמותה, לא תהיה קבוצה, לא יהיו אוהדים (חוץ מכמה עשרות אולטראס). זה הסוף מבחינת הרוב של האוהדים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 180 לייקים
אין לעופר מה לחפש פה כל עוד הטפילים בסביבה
הוא לא יכול לעשות שום דבר מבלי שהוא יעבור גיהנום של בירקורטיה והשמצות ברשתות החברתיות
למה הוא צריך את החרא הזה
הוא לא יכול לעשות שום דבר מבלי שהוא יעבור גיהנום של בירקורטיה והשמצות ברשתות החברתיות
למה הוא צריך את החרא הזה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אין ספק שהוא לא צריך אבל מה איתנו ?
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
ותמורת צק בנקאי העמותה מוכנה לוותר על זכות הווטו לשנים הקרובות או בכלל?
-
- קיבל.ה 180 לייקים
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....הוקיץ' כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:25נו ו...? אני כותב פה כבר למעלה מעשרים שנה, אז?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
שאקו / רמי / חיים כנראה היו שם לפניך
יש לי הרבה כבוד לרמי ומה שהוא עשה עבור הפועל. אם הם יגרמו לעזיבה של עופר זה יהיה הרסני לא פחות מהחזרה של שאול אחרי גוסינסקי.
אולג כבירי לא כתב פה לפני, בוודאות
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
צ'ק בנקאי זה מזומן. הכסף יוצא מהבנק.עידן סרור כתב:ותמורת צק בנקאי העמותה מוכנה לוותר על זכות הווטו לשנים הקרובות או בכלל?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- porthos
- קיבל.ה 120 לייקים
רמי כהן החליט שהוא הורס את הפועל.
זו המטרה שלו ושל עוזריו.
זו המטרה שלו ושל עוזריו.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
בוודאות? חפש בפורום הישן amirgkEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....הוקיץ' כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:25נו ו...? אני כותב פה כבר למעלה מעשרים שנה, אז?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18
ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
יש לי הרבה כבוד לרמי ומה שהוא עשה עבור הפועל. אם הם יגרמו לעזיבה של עופר זה יהיה הרסני לא פחות מהחזרה של שאול אחרי גוסינסקי.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הדבר היחיד שמביך זה הציונים שאתה מחלק פה. אני גם מרגיש ששאקו ושות שודדים לי את הקבוצה, ואתה מוזמן לעבור לפרטי כדי לבדוק מי אוהד יותר שנים את הפועל תל אביבEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....הוקיץ' כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:25נו ו...? אני כותב פה כבר למעלה מעשרים שנה, אז?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ערבות בנקאית חזקה ומוצקה מצ'ק
לבטל צ'ק זה לא חוקי, עופר לא יבטל צ'ק, אני ביטלתי.
לבטל צ'ק זה לא חוקי, עופר לא יבטל צ'ק, אני ביטלתי.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
איפה בודקים כמות אהדה? הייתי רוצה לבדוק…El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....הוקיץ' כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:25נו ו...? אני כותב פה כבר למעלה מעשרים שנה, אז?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18
הכתיבה פה לא מעידה וותק כזה או אחר… אלא על רצון לכתוב ולשתף דעות… הייתי קוראת פה הודעות שנים רבות, בלי הרצון להביע עמדה.. אז זה אומר שאני שווה פחות ממך, לא נורא
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
לא מחלק ציונים...oleg neduda כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:07הדבר היחיד שמביך זה הציונים שאתה מחלק פה. אני גם מרגיש ששאקו ושות שודדים לי את הקבוצה, ואתה מוזמן לעבור לפרטי כדי לבדוק מי אוהד יותר שנים את הפועל תל אביבEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
מבקש מאחרים גם לא לחלק כאלו זה הכל.
שאקו, רמי, חיים, אלעד ובר אולי טועים, מבחינתי זה לא אולי, אבל הם לא שודדים כלום ולא אפסים כמו שקראו להם כאן. הם
טועים...
יש סיבה לטעות ואפשר לתקן אותה, עוד לא מאחר.
וכן מפריע לי שמישהו צץ משום מקום לפני 5 חודש כשהתחיל הבלאגן ולא מפסיק להשמיץ ולגדף אוהדים טובים ומסורים שעושים מזמנם החופשי למען הקבוצה כי הוא לא מסכים עם דעתם.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
בוודאות חפש אותי....Niro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:06בוודאות? חפש בפורום הישן amirgkEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
יכול גם לחפש בורוד דביק של האחים בוק...
אבל זה באמת לא מודד כלום, זכותה של mic להתחיל לכתוב רק עכשיו. מבקש ממנה לא לממש את זכותה להשמיץ את מי שחושב אחרת ממנה. וכן לותק בנושא הזה יש משמעות. כי מה שבני 12 יכתוב שונה מבחינתי ממה שמישהו שרק עכשיו התחיל לשתף את דעתו יכתוב
-
- קיבל.ה 890 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
הם לא שודדים?!?!
איך תקרא למי שפועל בשמם של אלפי חברי עמותה (שלא לדבר על הקהל הרחב) מסרב להביא את הנושא להצבעה (רק חצי שנה), ופועל בניגוד לדעתם?
אתה צודק, זה לא שוד.
זה אונס, רצח, והתאבדות.
איך תקרא למי שפועל בשמם של אלפי חברי עמותה (שלא לדבר על הקהל הרחב) מסרב להביא את הנושא להצבעה (רק חצי שנה), ופועל בניגוד לדעתם?
אתה צודק, זה לא שוד.
זה אונס, רצח, והתאבדות.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
מה בוודאות מה?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....הוקיץ' כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:25נו ו...? אני כותב פה כבר למעלה מעשרים שנה, אז?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18
היה לו פה יוזר עם הודעות כבר לפני 12 שנים
בוודאות עאלק
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אל דוד אתה מנותק. עלק היא התחילה את הבלאגן. מי שהיא כותבת נכתב על ידי עשרות אנשים פה בפורום ואינספור אנשים ברשתות. זכותה לחשוב ככה, וככל הנראה זו גם דעתם של רבים אחרים.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12לא מחלק ציונים...oleg neduda כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:07הדבר היחיד שמביך זה הציונים שאתה מחלק פה. אני גם מרגיש ששאקו ושות שודדים לי את הקבוצה, ואתה מוזמן לעבור לפרטי כדי לבדוק מי אוהד יותר שנים את הפועל תל אביבEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02
לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
שאקו, רמי, חיים, אלעד ובר אולי טועים, מבחינתי זה לא אולי, אבל הם לא שודדים כלום ולא אפסים כמו שקראו להם כאן. הם
טועים...
וכן מפריע לי שמישהו צץ משום מקום לפני 5 חודש כשהתחיל הבלאגן ולא מפסיק להשמיץ ולגדף אוהדים טובים ומסורים שעושים מזמנם החופשי למען הקבוצה כי הוא לא מסכים עם דעתם.
אתה יכול לחשוב אחרת, אבל לבטל את דעתה כי אתה נרשמת לפורום זה מביך. אבא שלי בן 75 וחושב בדיוק כמוני, אבל הוא מעולם לא היה רשום בפורום הזה. גם דעתו לא נחשבת? נו באמת
-
- קיבל.ה 180 לייקים
כבירי היה כותב פה ואני די בטוח שהוא בעצמו דיבר על זה באחד מהפודקאסטים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
שומעת ראיון עכשיו של ינאי, והוא צודק
קופמן אומר לו לעזוב
ינאי אומר שאם הוא שם 25 מיליון שקל, זו התחייבות שלו לעירייה ל250 מיליון… והכל יכול להיזרק לפח, בהחלטת שרירותית של העמותה… כאשר העמותה לא מסכימה אפילו לחשוף מי חבר׳ה העמותה…
קופמן אומר לו לעזוב
ינאי אומר שאם הוא שם 25 מיליון שקל, זו התחייבות שלו לעירייה ל250 מיליון… והכל יכול להיזרק לפח, בהחלטת שרירותית של העמותה… כאשר העמותה לא מסכימה אפילו לחשוף מי חבר׳ה העמותה…
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
וממתי אני כותב? לדעתי כבר 25 שנה +-NARKOTIKA כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:20מה בוודאות מה?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
בוודאות עאלק
עזוב נו זה לא הדיון
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
mic_red מוזמנת להעביר דרכי את מה שהיא רוצה לכתובEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:16בוודאות חפש אותי....Niro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:06בוודאות? חפש בפורום הישן amirgkEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02
לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
אבל זה באמת לא מודד כלום, זכותה של mic להתחיל לכתוב רק עכשיו. מבקש ממנה לא לממש את זכותה להשמיץ את מי שחושב אחרת ממנה. וכן לותק בנושא הזה יש משמעות. כי מה שבני 12 יכתוב שונה מבחינתי ממה שמישהו שרק עכשיו התחיל לשתף את דעתו יכתוב
משאקו לא ציפיתי לכלום כי הוא תמיד היה פנאט חמום מוח.
את רמי וחיים הערכתי קצת יותר
הפסקתי להעריך אותם כשהם נכנעו לאולטראס (הרבה לפני עופר) בנושא האלימות והפגיעה בקבוצה ולכן לא הצבעתי עבורם במערכות הבחירות האחרונות
היום אני חושב שהם פוגעים בקבוצה ואני כבר לא מצליח לפסול את זה שהם לא עושים את זה כי הם חושבים שזה לטובת הקבוצה אלא מהאגו שהם חשבו שהם מקבלים עוד אבי זיידנברג וגילו שלנותן הכסף יש גם דיעות.
ואם בהתחלה, כעסתי על הבן שלי שכתב בפורום שרמי הוא כמו שאול
אז היום אני לצערי מסכים איתו
נערך לאחרונה על ידי בני12 ב 22 דצמבר 2024, 14:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
אולג אני 100% בעד ינאי, זה לא הדיון.oleg neduda כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:21אל דוד אתה מנותק. עלק היא התחילה את הבלאגן. מי שהיא כותבת נכתב על ידי עשרות אנשים פה בפורום ואינספור אנשים ברשתות. זכותה לחשוב ככה, וככל הנראה זו גם דעתם של רבים אחרים.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:12לא מחלק ציונים...oleg neduda כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:07
הדבר היחיד שמביך זה הציונים שאתה מחלק פה. אני גם מרגיש ששאקו ושות שודדים לי את הקבוצה, ואתה מוזמן לעבור לפרטי כדי לבדוק מי אוהד יותר שנים את הפועל תל אביב
טועים...
אתה יכול לחשוב אחרת, אבל לבטל את דעתה כי אתה נרשמת לפורום זה מביך. אבא שלי בן 75 וחושב בדיוק כמוני, אבל הוא מעולם לא היה רשום בפורום הזה. גם דעתו לא נחשבת? נו באמת
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
ינאי אומר שהפיתרון צריך להגיע מהאוהדים..
צנצי מספר מה האוהדים מנסים לעשות, לאסוף חתימות, תביעה, ואומר לו לוותר
קופמן ממשיך להגיד לו ללכת
צנצי מספר מה האוהדים מנסים לעשות, לאסוף חתימות, תביעה, ואומר לו לוותר
קופמן ממשיך להגיד לו ללכת
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
אלדוד התכוון שכבירי לא כתב פה לפניו - הוא לא ניקד את ה-לפני (כלומר אלדוד ותיק יותר בפורום)NARKOTIKA כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:20מה בוודאות מה?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:02לא טענתי שלא.. אבל קצת מביך לקרוא מישהי שהשד יודע כמה זמן החא אוהדת אומרת על שאקו וחיים שהם לקחו לה את הקבוצה....
בוודאות עאלק
ולא שכבירי לא כתב בפורום
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
אני לא חושב שקראת להם אפסים .בני12 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:23mic_red מוזמנת להעביר דרכי את מה שהיא רוצה לכתובEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 14:16בוודאות חפש אותי....
משאקו לא ציפיתי לכלום כי הוא תמיד היה פנאט חמום מוח.
את רמי וחיים הערכתי קצת יותר
הפסקתי להעריך אותם כשהם נכנעו לאולטראס (הרבה לפני עופר) בנושא האלימות והפגיעה בקבוצה ולכן לא הצבעתי עבורם במערכות הבחירות האחרונות
היום אני חושב שהם פוגעים בקבוצה ואני כבר לא מצליח לפסול את זה שהם לא עושים את זה כי הם חושבים שזה לטובת הקבוצה אלא מהאגו שהם חשבו שהם מקבלים עוד אבי זיידנברג וגילו שלנותן הכסף יש גם דיעות.
ואם בהתחלה, כעסתי על הבן שלי שכתב בפורום שרמי הוא כמו שאול
אז היום אני לצערי מסכים איתו
שאול גם אוהד הפועל. גם כבירי.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
תוך 24 שעות אם האוהדים לא מצליחים לארגן אסיפה או משהו.. אז כנראה שיעזוב… שחקנים בכירים יעזבו ליריבות מקומיות או לקבוצות בחו״ל… איטודיס לא יישאר
תקציב שהוא מבטיח לפי ההסכם שחתם זה 5 מיליון שקל לעונה
תקציב שהוא מבטיח לפי ההסכם שחתם זה 5 מיליון שקל לעונה
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 22 דצמבר 2024, 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.