למה בעצם? למה להתאמץ?
זה לא מס הכנסה ולא ארנונה. זו עמותה.
למה להמשיך להשקיע במי שפועל הפוך לדעתך ולא מקשיב?
יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:00נתקלתי בזה ברשתranjef כתב: ↑21 דצמבר 2024, 23:58מה ציפית מעוד חבר אולטראס שעלה לגדולה ושולט בעשרות אלפי אוהדים ודורות של משפחות שהוא במו ידיו קרע להם את הלב ולקח להם את הדבר שהם הכי אהבו בחיים.Adom_Adom כתב:מה גם כחבר ועד המנהל הוא לא מקבל שום ביקורת ולא עונה לעניין בכלל וגם חוסם אחרי זה
סהכ הגיוני שמישהו מאוד משמעותי בהיסטוריית הפאר של הפועל, כלומניק בשם שאקו עזריה, יהיה ממחריביה.
זה אמנם מלפני 14 שנה ולא יודע אם מדובר באותו בנאדם, אבל אם כן- זה תואם לרושם שקיבלו ממנו כאן
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000610009
לא מתכוון להשקיע אגורהתא מרבוטא כתב:למה בעצם? למה להתאמץ?
זה לא מס הכנסה ולא ארנונה. זו עמותה.
למה להמשיך להשקיע במי שפועל הפוך לדעתך ולא מקשיב?
הבעיה שהוא חושב שהוא היחיד שיודע מה טובת הפועלEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:00נתקלתי בזה ברשת
זה אמנם מלפני 14 שנה ולא יודע אם מדובר באותו בנאדם, אבל אם כן- זה תואם לרושם שקיבלו ממנו כאן
מפגר ואדיוט מי שמפקפק בזה
לא מכיר אותו אישית, אולי הןא אפילו בדעת מיעוט בעמותה לעבור ליד אליהו, וסולד משירי שןאה. לא יודע.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19
יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.
כן רק שהדיקטטור הגדול לא בא לשאול אותי כחבר עמותה בדיוק כמוהו מה טובת הפועל.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:00נתקלתי בזה ברשת
אני אגלה לך סוד...Mic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:30הבעיה שהוא חושב שהוא היחיד שיודע מה טובת הפועלEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:00
נתקלתי בזה ברשת
שגעון גדלות
אין בעיה ובגלל זה יש את מנגנון ההצבעה בעמותה. כל עוד הם לא הלכו לשאול את חברי העמותה תגידו מה דעתכם? הם חבורת דיקטטורים מושחתים והם מחריבי הפועל כי חמישה אנשים לקחו את הגורל של כולנו לידיים.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:41אני אגלה לך סוד...Mic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:30הבעיה שהוא חושב שהוא היחיד שיודע מה טובת הפועלEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19
יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.
שגעון גדלות
גם אני חושב שדעתי צודקת.
גם רמי חושב שדעתו היא הנכונה, ואפילו עופר בטוח ב מליון אחוז שמה שהוא חושב נכון.
זה קטע כזה
אגלה לך סוד ענק, כל העניין בעמותת חברים זה שכדי לדעת מה דעת הרוב ולא רק מה אני חושב מעלים להצבעה עניין כזה ולא משאירים אצל המיעוט של המיעוט, זה קטע כזה. לא רלוונטי שכל אחד חושב שהוא צודק ועושה טוב, לא שייך.El dudernio כתב:אני אגלה לך סוד...Mic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:30הבעיה שהוא חושב שהוא היחיד שיודע מה טובת הפועלEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19 יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.
שגעון גדלות
גם אני חושב שדעתי צודקת.
זה קטע כזה
אתקן את עצמי, זה הרבה יותר גרוע ומבחיל כשאתה לא מביא להצבעה כי אתה יודע מראש שדעת הרוב המוחלטהיר לא הדיעה שלך.גביזון כתב:אגלה לך סוד ענק, כל העניין בעמותת חברים זה שכדי לדעת מה דעת הרוב ולא רק מה אני חושב מעלים להצבעה עניין כזה ולא משאירים אצל המיעוט של המיעוט, זה קטע כזה. לא רלוונטי שכל אחד חושב שהוא צודק ועושה טוב, לא שייך.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
א. הם לא הביאו להצבעה כי רצו בטחונות לשיפוץ.גביזון כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:00אתקן את עצמי, זה הרבה יותר גרוע ומבחיל כשאתה לא מביא להצבעה כי אתה יודע מראש שדעת הרוב המוחלטהיר לא הדיעה שלך.גביזון כתב:אגלה לך סוד ענק, כל העניין בעמותת חברים זה שכדי לדעת מה דעת הרוב ולא רק מה אני חושב מעלים להצבעה עניין כזה ולא משאירים אצל המיעוט של המיעוט, זה קטע כזה. לא רלוונטי שכל אחד חושב שהוא צודק ועושה טוב, לא שייך.El dudernio כתב:
אני אגלה לך סוד...
גם אני חושב שדעתי צודקת.
זה קטע כזה
למה הוא צריך לשאול אותך?Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:35כן רק שהדיקטטור הגדול לא בא לשאול אותי כחבר עמותה בדיוק כמוהו מה טובת הפועל.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19יש לי הרבה טענות ואי הסכמות עם שאקו, אבל בדבר 1 אני בטות במליון אחוז. הוא עושה את מה שהוא חושב שטובת הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:00
נתקלתי בזה ברשת
א. לא הצבעתי לו (הצבעתי רק לאלעד מכל החמישה)El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:22למה הוא צריך לשאול אותך?Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:35כן רק שהדיקטטור הגדול לא בא לשאול אותי כחבר עמותה בדיוק כמוהו מה טובת הפועל.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19
הסמכת אותו לקבל שמך החלטות? טעית? באסה על טעויות משלמים
רמת לוגיקה של ילד בן 12.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:22למה הוא צריך לשאול אותך?Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:35כן רק שהדיקטטור הגדול לא בא לשאול אותי כחבר עמותה בדיוק כמוהו מה טובת הפועל.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 07:19
הבורר גם קבע שהם צודקים בנושא האולם.Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:28א. לא הצבעתי לו (הצבעתי רק לאלעד מכל החמישה)El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:22למה הוא צריך לשאול אותך?
ב. הבורר קבע שהם פעלו שלא כדין.
ג. זאת רמה של טיעונים מאוד נמוכה. הם לקחו לעצמם סמכויות לא להם על חשבון הקהל. הם יודעים שהקהל נגדם בנושא הזה והם בגלל זה לא הלכו להצבעה כי ידעו שיפסידו באחוזים של אסד בימיו הגדולים.
מה בעיה בלוגיקה?NARKOTIKA כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:29רמת לוגיקה של ילד בן 12.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:22למה הוא צריך לשאול אותך?
"באסה הנציג שבחרת למועצת תלמידים לא חושב כמוך"
קראת את החלטת הבורר? היא החלטה לא טובה בעיניי כי אין שם קליר קאט לא משנה לאיזה כיוון אגב. אבל עזוב זה לא רלוונטי מי שחטפו שם ביקורת על התנהלות לא תקינה זאת העמותה שסיפחה לעצמה סמכויות לא לה. צודקים או לא הם היו חייבים לבוא לשאול אותנו מה דעתנו.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:39הבורר גם קבע שהם צודקים בנושא האולם.Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:28א. לא הצבעתי לו (הצבעתי רק לאלעד מכל החמישה)El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:22
למה הוא צריך לשאול אותך?
ב. הבורר קבע שהם פעלו שלא כדין.
ג. זאת רמה של טיעונים מאוד נמוכה. הם לקחו לעצמם סמכויות לא להם על חשבון הקהל. הם יודעים שהקהל נגדם בנושא הזה והם בגלל זה לא הלכו להצבעה כי ידעו שיפסידו באחוזים של אסד בימיו הגדולים.
סליחה באמת שאני לוקח את זה לשם אבל זה נשמע בדיוק כמו הטיעונים של הקואליציה. 64 מנדטים בחרו שלא תהיה ועדת חקירה ממלכתית. 64 מנדטים החליטו לבצע חקיקה במערכת המשפט. אנחנו כשלנו? אנחנו איבדנו את אמון העם? אנחנו צריכים ללכת לבחירות שוב?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:43מה בעיה בלוגיקה?NARKOTIKA כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:29רמת לוגיקה של ילד בן 12.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:22
למה הוא צריך לשאול אותך?
"באסה הנציג שבחרת למועצת תלמידים לא חושב כמוך"
לפני כמה חודשים הם נבחרו לקבל החלטות ולנהל את העמותה.
הבחירות היו אחרי שקטר יד אליהו יצא לדרך וכולנו ידענו שלועד המנהל יש את זכות הוטו.
עדין הם נבחרו.
אפשר להגיד שהעמותה לא מייצגת את דעת הקהל הרחב.
אפשר להגיד שדעתם האישית פחות רלוונטית כי תפקידם להצעיד קדימה את המועדון ולכן הם חייבים להתייחס ל 6000+ המנויים ועוד...
אני 100% בעד העברת הביתיות ליד אליהו גם ללא הבטחת שיפוץ. אבל בואו נציג את המציאות כמו
זה כבר נשמע יריב לויןהלך המומנטום כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:13 מרגיש כאילו הפתרון הכי מהיר עם עופר זה להגיד לו שיחכה לבחירות הבאות של העמותה ולהעמיד נציגים חדשים שבעד המהלכים של עופר ולהחזיר אותו עוד שנתיים.
זורם איתך,Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:45סליחה באמת שאני לוקח את זה לשם אבל זה נשמע בדיוק כמו הטיעונים של הקואליציה. 64 מנדטים בחרו שלא תהיה ועדת חקירה ממלכתית. 64 מנדטים החליטו לבצע חקיקה במערכת המשפט. אנחנו כשלנו? אנחנו איבדנו את אמון העם? אנחנו צריכים ללכת לבחירות שוב?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:43מה בעיה בלוגיקה?
הבחירות היו אחרי שקטר יד אליהו יצא לדרך וכולנו ידענו שלועד המנהל יש את זכות הוטו.
עדין הם נבחרו.
אפשר להגיד שדעתם האישית פחות רלוונטית כי תפקידם להצעיד קדימה את המועדון ולכן הם חייבים להתייחס ל 6000+ המנויים ועוד...
אני 100% בעד העברת הביתיות ליד אליהו גם ללא הבטחת שיפוץ. אבל בואו נציג את המציאות כמו
העמותה מתה, מדובר בחוג אחר הצהריים של ילדי האולטראס. לכן מתמודדים שם שליחי וולט ושותפיהם ממסעדות.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:24זורם איתך,Red_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:45סליחה באמת שאני לוקח את זה לשם אבל זה נשמע בדיוק כמו הטיעונים של הקואליציה. 64 מנדטים בחרו שלא תהיה ועדת חקירה ממלכתית. 64 מנדטים החליטו לבצע חקיקה במערכת המשפט. אנחנו כשלנו? אנחנו איבדנו את אמון העם? אנחנו צריכים ללכת לבחירות שוב?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:43
מה בעיה בלוגיקה?
עדין הם נבחרו.
אתה צודק זה בדיוק אותו דבר.
מי שבחר בבן גביר ידע במי הוא בוחר ובמה הוא בוחר.
הבעיה שהצד השני לא מציע כלום ולא חלק מהתהליך. חוץ מבני בן ברק איזה אדם עם נסיון ניהולי וזמן פנוי ביקש לנהל את הקבוצה? זה שאנחנו מעדיפים שליח וולט על פניו זאת הבעיה המרכזית.
זה שבחירות רצו 6 שליחי וולט ובני 1 זה הבעיה הרוחבית.
גם בעייני היא האמצעיRed_man כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:29העמותה מתה, מדובר בחוג אחר הצהריים של ילדי האולטראס. לכן מתמודדים שם שליחי וולט ושותפיהם ממסעדות.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:24זורם איתך,
אתה צודק זה בדיוק אותו דבר.
מי שבחר בבן גביר ידע במי הוא בוחר ובמה הוא בוחר.
הבעיה שהצד השני לא מציע כלום ולא חלק מהתהליך. חוץ מבני בן ברק איזה אדם עם נסיון ניהולי וזמן פנוי ביקש לנהל את הקבוצה? זה שאנחנו מעדיפים שליח וולט על פניו זאת הבעיה המרכזית.
זה שבחירות רצו 6 שליחי וולט ובני 1 זה הבעיה הרוחבית.
בסוף יש שאלה אחת האם העמותה היא המטרה או האמצעי? בעיניי היא האמצעי בעיניהם היא המטרה. אין טעם בלאהוד קבוצת ספורט שאין לה טעם בלהתחרות
השתחרר לך בורג אה חמוד?7even כתב: ↑22 דצמבר 2024, 00:28איך אפסים כמוכם מעזים להרים בכלל את הראש בסופשבוע הזה.
כלומניקים מחריבי הפועל
לכו תרימו לכם את הפועל שואה ת"א.
תאחלו שואה לכוחות הביטחון.
תריעו לחמאס במפגשי לאה קטמין.
ולקינוח - תעשו לינצ'ים באוהדים.
לא ייאמן איך אפסים כמוכם שכל מה שהם יודעים זה נטו אנרכיזם וטרור מילולי גנבו לנו את המועדון.
הלוואי ותקבלו 60 הפרש בכל דרבי. אמן. חלום.
זה יהיה כזה כיף.
הדבר היחיד שאני מעריך באיש הזה זה הרצון שלו שמועדון הפועל תל אביב יצליח.תא מרבוטא כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:19זה כבר נשמע יריב לויןהלך המומנטום כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:13 מרגיש כאילו הפתרון הכי מהיר עם עופר זה להגיד לו שיחכה לבחירות הבאות של העמותה ולהעמיד נציגים חדשים שבעד המהלכים של עופר ולהחזיר אותו עוד שנתיים.![]()
ממש שרה נתניהו. שתישרף המדינה.נורמה ג'ין כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:44השתחרר לך בורג אה חמוד?7even כתב: ↑22 דצמבר 2024, 00:28איך אפסים כמוכם מעזים להרים בכלל את הראש בסופשבוע הזה.
כלומניקים מחריבי הפועל
לכו תרימו לכם את הפועל שואה ת"א.
תאחלו שואה לכוחות הביטחון.
תריעו לחמאס במפגשי לאה קטמין.
ולקינוח - תעשו לינצ'ים באוהדים.
לא ייאמן איך אפסים כמוכם שכל מה שהם יודעים זה נטו אנרכיזם וטרור מילולי גנבו לנו את המועדון.
הלוואי ותקבלו 60 הפרש בכל דרבי. אמן. חלום.
זה יהיה כזה כיף.
איך הסקת מההודעה שכתבתי שאני חלק ממה שכתבת?
כל הודעה שניה שלך כוללת את המילה "אנרכיסטים". לפחות תגוון קצת ותהיה מקורי. גם ככה יש לך דיבור של ליכודניק.
"הלוואי ותקבלו 60 הפרש בדרבי" איזה מין סאבטקסט מביך ומזעזע.
תמשיך עם ה meltdowns ולחזור על אותן סיסמאות בשקל תשעים. נחמד לראות אותך מאבד את זה בזמן אמת.
אם הזקנה נגדם זה אומר הכל על חמשת המופלאים מהועד.גביזון כתב: ↑22 דצמבר 2024, 11:25 שובה של הזקנה
https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... h3uovhaCsA