עופר ינאי
אם ינאי יעזוב אין יותר קבוצה להרבה שנים!!!!!
מרבית האנשים לא יעשו יותר מנוי
מרבית האנשים לא יעשו יותר מנוי
-
- קיבל.ה 101 לייקים
זה לא תרחיש אפשרי, כי על פי הבורר ניתן להפעיל את הוטו רק אחרי הצבעה באסיפה כללית של העמותה.הלך המומנטום כתב: ↑21 דצמבר 2024, 15:44 בואו נגיד שהולכים על פה החלטת הבורר ועופר מתחיל בתהליך כפי שסוכם ומתחיל לעבוד על שיפוץ הדרייב אין, יבוא איזה שאקו או רמי ויוצא צו בית משפט כנגד הריסת האולם כי עדיין לא הייתה הצבעה.
אז אם אתם רוצים להיות חכמים (יותר מהבורר) תערכו כבר את ההצבעה ותראו מה היא עמדת העמותה.
ואם תראו שאחרי זה עופר לא מוכן להתחיל בתהליך, תהיה לכם הוכחה לטענתכם!!!
נערך לאחרונה על ידי Matan ב 22 דצמבר 2024, 00:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אז אפשר לעשות הצבעה השבועMatan כתב: ↑21 דצמבר 2024, 16:50זה לא תרחיש אפשרי, כי על פי הבורר ניתן להפעיל את האוטו רק אחרי הצבעה באסיפה כללית של העמותה.הלך המומנטום כתב: ↑21 דצמבר 2024, 15:44 בואו נגיד שהולכים על פה החלטת הבורר ועופר מתחיל בתהליך כפי שסוכם ומתחיל לעבוד על שיפוץ הדרייב אין, יבוא איזה שאקו או רמי ויוצא צו בית משפט כנגד הריסת האולם כי עדיין לא הייתה הצבעה.
אז אם אתם רוצים להיות חכמים (יותר מהבורר) תערכו כבר את ההצבעה ותראו מה היא עמדת העמותה.
ואם תראו שאחרי זה עופר לא מוכן להתחיל בתהליך, תהיה לכם הוכחה לטענתכם!!!
-
- קיבל.ה 803 לייקים
נתנתק כי זו לא הפועל ת"אבני12 כתב:אנשים יתחילו להתנתק לא כי הקבוצה לא מצליחה (כולנו עברנו זמנים קשים יותר)Red roy כתב: ↑21 דצמבר 2024, 04:36זהו ? התנתקת מהפועל ?פומפה כתב: ↑21 דצמבר 2024, 04:13 בסופו של דבר איך שלא ינסו לסובב את זה בגלל אולם, כן כן אולם שזה בסך הכל גג עם כסאות, כנראה שהקבוצה הזאת הולכת להיעלם מהמפה או לחזור למעמדה הטבעי ולנסות לגנוב דרבי אחת ל. תודה רבה לעמותה (שלצערי אני חבר בה אבל זה בדיוק עד ההודעה הרשמית של עופר) ולאולטראס הפועל היקרים שעזרו לי סוף סוף להתנתק מהפועל בלב שלם. כל עוד אתם קיימים אין עתיד למועדון הזה - רגל וסל. אתם כל מה שרע בספורט. מחרבי הפועל
וכל זה בגלל שינאי מאיים לעזוב ?
איך אוהד בכלל יכול להתנתק ?
מקווה שתחזור
ובסוף באמת איך שלא ינסו לסובב את זה , עופר ינאי שבר את הכלים על ריק . לא עמותה ולא בטיח .
מבן אדם שמצהיר רק לפני שבוע שיש להפועל תקהל הכי טוב בעולם , מצהיר במהלך השנה האחרונה כי הפועל תהיה הדבר הבא בכדורסל הארופאי ומשפחת ינאי תהיה משפחת באס של הפועל ( יענו השוואה לליקרס ) ועוד ועוד ...
מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה
נקווה שזה רק עוד קפריזה של האיש
ואם לא, והוא באמת יעזוב מקווה שאוהדי הפועל ידעו שוב להתאחד למרות מה שהוא עשה ומנסה לעשות בעזיבה שלו .
ושוב ואם הוא באמת יעזוב ( מקווה מאד שלא ) , מבחינתי הוא הבעלים שגרם הכי הרבה נזק למועדון שלנו בזמן הכי קצר.
יותר מחיים רמון ואמיר כבירי , יותר משאול וגוז'ינסקי , טביב והניסנובים .
הוא הוא גרם הכי הרבה נזק והרס למועדון שלנו.
העיקר הוא יושב בבית עושה שבת ונותן לכל אוהדי הפועל להשתגע ...
אבל נקום ונהיה גם אחריו
אלא כי היא תפסיק להיות קבוצת ספורט.
קבוצה ללא שום שאיפות להצלחה, שרוצה להשאר קטנה, היא לא באמת קבוצת ספורט
אף קבוצת ספורט לא אומרת, אופס, אנחנו מצליחים יותר מדי, בוא נעצור פה
ואם זה סתם חוג או צעצוע של קבוצה בקהל אין שום טעם בלאהוד אותה/לראות אותה.
זו הפועל אוסישקין - מועדון החברים של רמי ושות', צעצוע פרטי שלהם.
המסך הורם.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
אני תוהה אם ינאי יגיע בכלל למשחק. ספק רב.רק הפועל כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני רועד לקראת הערב
וזו תהיה עוד אינדיקציה.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
לכן בהינתן שהעמותה והאולטראס יגרשו את ינאי - אני מתנתק מהקבוצה שאולי נושאת את שמה של הפועל ת"א אבל זו לא הפועל שלי.רק הפועל כתב:קבוצה זבל מקוללת רק להרוס לנו את החיים יודעים, פעם אחר פעם
יהיה קצת קשה בחודשים הראשונים עונה הבאה אבל הפסקתי לעשן אחרי חפיסה ביום במשך 24 שנה - ונגמלתי מהפועל רגל, אצליח גם להתנתק מחבורת הזבל של עמותת אוסישקין והקבוצה שלה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 953 לייקים
אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה
בן אדם כזה היה הורס אותנו במוקדם או מאוחר, היה זורק אותנו לכלבים ברגע שלא היה נראה לו או שהיה קם על צד שמאל
אם הפועל חשובה לך, אם הפועל זה החיים שלך אתה ממש אבל ממש לא מפרק הכל וזורק הכל לפח בגלל כזה דבר
יתרה מזה, אפילו אם הכוונות שלו זה נטו ״תחזיקו אותי״ על מנת להשיג מה שהוא רוצה זה הופך אותו לבן אדם עוד יותר מסוכן
ואולי הכי גרוע, שעכשיו אחרי שילך תישאר אדמה חרוכה והרוסה בהפועל והמצב גרוע ממה שהיה
בן אדם כזה היה הורס אותנו במוקדם או מאוחר, היה זורק אותנו לכלבים ברגע שלא היה נראה לו או שהיה קם על צד שמאל
אם הפועל חשובה לך, אם הפועל זה החיים שלך אתה ממש אבל ממש לא מפרק הכל וזורק הכל לפח בגלל כזה דבר
יתרה מזה, אפילו אם הכוונות שלו זה נטו ״תחזיקו אותי״ על מנת להשיג מה שהוא רוצה זה הופך אותו לבן אדם עוד יותר מסוכן
ואולי הכי גרוע, שעכשיו אחרי שילך תישאר אדמה חרוכה והרוסה בהפועל והמצב גרוע ממה שהיה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אם הפועל הייתה חשובה למישהו בעמותה … אז הצבעה הייתה כבר אתמולGiovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:03 אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה
-
- קיבל.ה 219 לייקים
זה בדיוק מה שהם רוצים. בשביל רמי והאולטראס אליפות היא אסון.
בשבילם הפועל חייבת להיות קטנה, עלובה, מושפלת ומובסת.
בשבילם אם אתה אוהד של קבוצה כזו סימן שאתה אוהד אדוק יותר. טהור יותר צדיק יותר ונעלה יותר.
בשבילם כל שאר האוהדים, או יותר נכון ה"אוהדים" הם טרמפיסטים דוחים. הם לעומת זאת העם הנבחר.
השאיפות שלהם הפוכות במאה שמונים מעלות לשאיפות של כל שאר האוהדים.
זה לא ספורט בשבילם זו דרך חיים והמועדון הוא הכלי להביא את זה לידי ביטוי, זו המהות שלהם.
בכדורגל אם זה ליגה א' או בעלים כמו גולדהאר אז זה ליגה א'.
בכדורסל זה או הם או עופר ינאי.
נערך לאחרונה על ידי קובי ב 21 דצמבר 2024, 17:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2439 לייקים
זה לא נכון הוא כן ניסה ונלחם פשוט יש גבול כמה אפשר, ההחלטה בבוררות זה לא באמת משהו שאפשר להמשיך איתו לטווח הרחוק המועדון הזה חולהGiovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:03 אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
יכול להיות שבסוף העמותה היא גם סוג של שחיתות לכאורה..קובי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:09זה בדיוק מה שהם רוצים. בשביל רמי והאולטראס אליפות היא אסון.
בשבילם אם אתה אוהד של קבוצה כזו סימן שאתה אוהד אדוק יותר. טהור יותר צדיק יותר ונעלה יותר.
בשבילם כל שאר האוהדים, או יותר נכון ה"אוהדים" הם טרמפיסטים דוחים. הם לעומת זאת העם הנבחר.
זה לא ספורט בשבילם זו דרך חיים והמועדון הוא הכלי להביא את זה לידי ביטוי, זו המהות שלהם.
אולי בלי הכסף של חברי העמותה יהיה פחות כייף להיות שם
-
- קיבל.ה 953 לייקים
אני לא מסכים בכללרק הפועל כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:10זה לא נכון הוא כן ניסה ונלחם פשוט יש גבול כמה אפשר, ההחלטה בבוררות זה לא באמת משהו שאפשר להמשיך איתו לטווח הרחוק המועדון הזה חולהGiovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:03 אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה
ההחלטה אומרת שהעונה יש יד אליהו ובעונה הבאה יש יד אליהו אם מתחילה בניה או הפקדה בנאמנות
באמת שההצבעה בעמותה בחיים לא הייתה עוברת, תראה את כמות המנויים, איך אפשר לחשוב ככה?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 205 לייקים
עובר על כל 15 העמודים מ24 השעות האחרונות ורק דבר אחד עולה לי בראש
למה בחרתי בחוג הזה? מה היה רע בפסנתר או ציור סראבק....
למה בחרתי בחוג הזה? מה היה רע בפסנתר או ציור סראבק....
-
- קיבל.ה 1410 לייקים
עמותת הפועל ת״א= סניף מפא״י של המאה ה-21.
חייבים להשיג חתימות לכינוס של העמותה בהקדם.
חייבים להשיג חתימות לכינוס של העמותה בהקדם.
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
אלוהים אדירים כמה קשה להבין שאף אחד אבל אף אחד לא יתקשר בהסכם כשיש צד ג׳ שלא קשור להסכם שיכול להטיל וטו ולפוצץ הכל? אף בנק לא יעמיד מימון לדבר כזה זה לא הגיוני. אי אפשר לעבוד לפי אל תדאג יהיה בסדר לא יהיה וטו זה לא רציני זה טכני זה חסר שיניים. היית קונה דירה מאדם כשאתה יודע שיש מצב שתוך ארבעה חודשים מגיע אדם שלישי שאתה לא מכיר ויכול לפנות אותך מהדירה ולגרום לך לאבד את הכסף שהשקעת?Giovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:13אני לא מסכים בכללרק הפועל כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:10זה לא נכון הוא כן ניסה ונלחם פשוט יש גבול כמה אפשר, ההחלטה בבוררות זה לא באמת משהו שאפשר להמשיך איתו לטווח הרחוק המועדון הזה חולהGiovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:03 אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה
ההחלטה אומרת שהעונה יש יד אליהו ובעונה הבאה יש יד אליהו אם מתחילה בניה או הפקדה בנאמנות
באמת שההצבעה בעמותה בחיים לא הייתה עוברת, תראה את כמות המנויים, איך אפשר לחשוב ככה?
אבל אל תדאג אתה כבר בדירה הוא לא יוציא אותך זה לא הגיוני איך אפשר לחשוב ככה?
לפי פסק הבורר זה לא מדויק מה שאתה אומר על העונה הבאה.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אתם מבינים שקיימת אופציה שגם ינאי יוצא קריזיונר עם אגו מדאיג, וגם העמותה מתנהלת כמו ארגון מושחת ששם קצוץ על הציבור שהוא מייצג. נכון?
לא חייבים להתווכח מי יותר.
לי באופן אישי יש ציפיות גבוהות יותר מאנשים שמייצגים אותי
לא חייבים להתווכח מי יותר.
לי באופן אישי יש ציפיות גבוהות יותר מאנשים שמייצגים אותי
הייתי נגד טביב בבמבי שאמרו פה שהם היו בעדScofield כתב: ↑21 דצמבר 2024, 12:19 כל אחד ש״מתנגד למעבר״ וכל-כך בעד ערכי הפועל, שיעשה את החושבים, או יותר נכון, יהיה כנה עם עצמו -
האם במצב בו האולטראס לא נגד המעבר, אלא היה מודיע מההתחלה ״באים בטירוף הפועל, הגוש המעודד מתמקם ביציע 5!״ ולא היה מוציא הודעה נגד המעבר - איך הוא היה מגיב.
האם הוא היה מגיב אותו הדבר, ממשיך להציף את הרשתות נגד עופר ינאי, מרים מדבקות מגניבות של ״לא באים ליד אליהו״ ויוצא למלחמת חירות בעד ערכי הפועל תל אביב?
לדעתי התשובה של 90 אחוז מאותם מתנגדים, עמוק בלב עם עצמם, תיהיה לא.
כי מה לעשות, ברוב המקרים ובעיקר אצל הצעירים, מדובר בלא נעים לומר - מושפעות.
רוב אותם אנשים אף היה הראשון לחדש מנוי.
אחלה אולטראס הפועל תל אביב. תמיד אמרתי, אבל כשזה מגיע למבחן מי ראשון ואחרי מי אני הולך ואת מי אני אוהד, אני אוהד של הפועל תל אביב.
הייתי נגד שינוי השם מהפועל אוסישקין נראה לי היו בעד
אני בעד שהפועל תפעל גם מפלגתית כמו מכבי ובית"ר והם נגד
גם אם היו שרים "הבית זה יד אליהו ואותו לא מחליפים" הייתי מסתובב בזמן השורה הזאת ולא שר סבבה?
-
- קיבל.ה 195 לייקים
לפחות האולטראס ישירו היום את שירי השחקנים בפעם האחרונה… שיהנו מהחורבן שהביאו
-
- קיבל.ה 953 לייקים
לאקובי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:09זה בדיוק מה שהם רוצים. בשביל רמי והאולטראס אליפות היא אסון.
הפועל צריכה להיות הפועל
אפשר בכיף יו"ר ימני שלא מחפש לשנות את פניה של הקבוצה הכי מזוהה עם השמאל בישראל
אין בעיה אפילו הימני ידרוש מעבר לירושלים, חיפה או ב"ש (בכל המקומות האלה יש אוהדי הפועל לא רק בת"א) ולשפץ את הדרייב אין
אבל הוא רצה דווקא את איפה שברור שיהיה בעיה לעבור! על זה יקום ויפול כל הפרוייקט שלו! נגיד ואתם בעד אז סבבה אבל לשקר או בכוח לא לראות את מה שכל כך ברור?
ברור ברמה של להביא שתי צ'צ'נים לבית"ר
-
- קיבל.ה 368 לייקים
השבת השחורה הסתיימה
עופר סיים לשמור שבת
מדר ומוטלי ילבשו צהוב במשחק הליגה מול אתא?
עופר סיים לשמור שבת
מדר ומוטלי ילבשו צהוב במשחק הליגה מול אתא?
-
- קיבל.ה 953 לייקים
אני לא הייתי קונה דירה אבל זאת לא הסיטואציהRed_man כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:18אלוהים אדירים כמה קשה להבין שאף אחד אבל אף אחד לא יתקשר בהסכם כשיש צד ג׳ שלא קשור להסכם שיכול להטיל וטו ולפוצץ הכל? אף בנק לא יעמיד מימון לדבר כזה זה לא הגיוני. אי אפשר לעבוד לפי אל תדאג יהיה בסדר לא יהיה וטו זה לא רציני זה טכני זה חסר שיניים. היית קונה דירה מאדם כשאתה יודע שיש מצב שתוך ארבעה חודשים מגיע אדם שלישי שאתה לא מכיר ויכול לפנות אותך מהדירה ולגרום לך לאבד את הכסף שהשקעת?Giovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:13אני לא מסכים בכלל
יש פה קהל של אוהדים שאתה מכיר היטב, יש פה דיונים שנערכים כבר תקופה, יש פה הבעת אמון של אלפים שכולם מאמינים בדרך של ינאי והסכימו ללכת ליד אליהו
לא הייתי מזלזל מזה וזה לא ״איש שאני לא מכיר״
ואתה יודע מה, גם אם זה זבל של פסק בוררות, לפוצץ הכל זאת הדרך? באמת? זה אפילו לא משהו שיש לקהל יד בו
השורה התחתונה, עופר יכול להשיג את כל מה שהוא רוצה בהפועל, למרות העמותה ולמרות האולטראס וכל אותם אנשים שהסכימו ללכת אחריו פשוט נבגדו והקלות והקפריזיות שבה זה נעשה זאת חתיכת נורה אדומה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
לא היית קונה זה הכל. אותו דבר לגבי הגורמים שאיתם עופר אמור להיקשר בחוזים הם לא ישימו פה אגורה שחוקה בלי ודאות.Giovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:34אני לא הייתי קונה דירה אבל זאת לא הסיטואציהRed_man כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:18אלוהים אדירים כמה קשה להבין שאף אחד אבל אף אחד לא יתקשר בהסכם כשיש צד ג׳ שלא קשור להסכם שיכול להטיל וטו ולפוצץ הכל? אף בנק לא יעמיד מימון לדבר כזה זה לא הגיוני. אי אפשר לעבוד לפי אל תדאג יהיה בסדר לא יהיה וטו זה לא רציני זה טכני זה חסר שיניים. היית קונה דירה מאדם כשאתה יודע שיש מצב שתוך ארבעה חודשים מגיע אדם שלישי שאתה לא מכיר ויכול לפנות אותך מהדירה ולגרום לך לאבד את הכסף שהשקעת?Giovanni Giorgio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:13
אני לא מסכים בכלל
יש פה קהל של אוהדים שאתה מכיר היטב, יש פה דיונים שנערכים כבר תקופה, יש פה הבעת אמון של אלפים שכולם מאמינים בדרך של ינאי והסכימו ללכת ליד אליהו
לא הייתי מזלזל מזה וזה לא ״איש שאני לא מכיר״
ואתה יודע מה, גם אם זה זבל של פסק בוררות, לפוצץ הכל זאת הדרך? באמת? זה אפילו לא משהו שיש לקהל יד בו
השורה התחתונה, עופר יכול להשיג את כל מה שהוא רוצה בהפועל, למרות העמותה ולמרות האולטראס וכל אותם אנשים שהסכימו ללכת אחריו פשוט נבגדו והקלות והקפריזיות שבה זה נעשה זאת חתיכת נורה אדומה
בוא נגיד שעופר רוצה לחתום עם חברה x על הסכם שאומר כך:
אתם מביאים לי 50 מיליון ובתמורה יש לכם שני תאי צפייה למשך 10 שנים. איך החוזה הזה אמור להתקיים כשיש את העננה של הוטו? לא עושים הסכמים בסכומים כאלה כשיש נעלם לא צפוי שהוא לא חלק מההסכם. מדובר בסיכון שהשוק לא רוצה לדעת להתמודד איתו.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
מדר אין סיכוי שיישאר תחת רמי כהן אחרי הסכסוך שהיה בינהם ובטח אין כסף מספיק בחשבון בנק של כהן כדי לשלם לו
מוטלי הגיוני שיילך למכבי, אולי יחד עם עוד שחקנים..
מעניין אם יהיה כסף להשאיר את פלטין ובלייזר בעונה הבאה
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
ולשחק ביד אליהו סותר את ערכי השמאל ?דיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:32לאקובי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:09זה בדיוק מה שהם רוצים. בשביל רמי והאולטראס אליפות היא אסון.
הפועל צריכה להיות הפועל
אין בעיה אפילו הימני ידרוש מעבר לירושלים, חיפה או ב"ש (בכל המקומות האלה יש אוהדי הפועל לא רק בת"א) ולשפץ את הדרייב אין
אבל הוא רצה דווקא את איפה שברור שיהיה בעיה לעבור! על זה יקום ויפול כל הפרוייקט שלו! נגיד ואתם בעד אז סבבה אבל לשקר או בכוח לא לראות את מה שכל כך ברור?
מי שבאמת חשב שהפועל יארחו 4 שנים בירושלים, חיפה או ב"ש (לא שהסכימו בכלל שנארח שם) הוא הזוי
עובדה שרק ל-112 אנשים היתה בעיה עם לעבור ליד אליהו
-
- קיבל.ה 574 לייקים
בדיוקדיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:32לאקובי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:09זה בדיוק מה שהם רוצים. בשביל רמי והאולטראס אליפות היא אסון.
הפועל צריכה להיות הפועל
הכי חשוב ערכי שמאל כמו להעביר את הפועל לשחק באריאל
https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 7/225.html
או לבוא למשחקי חוץ בהתנחלויות
או לפטר שחקנים ומאמנים כאילו אנחנו אחרוני הקפיטליסטים
אבל לעבור ליד אליהו? הכי בן גביר וסטרוק!
לא זה סותר את הערכים וההיסטוריה של הפועל ומבזה אותה כמו ששוב כבר הספיקו לעשות עם התא של הספונסרבני12 כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:43ולשחק ביד אליהו סותר את ערכי השמאל ?דיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:32לאקובי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:09
זה בדיוק מה שהם רוצים. בשביל רמי והאולטראס אליפות היא אסון.
הפועל צריכה להיות הפועל
מי שבאמת חשב שהפועל יארחו 4 שנים בירושלים, חיפה או ב"ש (לא שהסכימו בכלל שנארח שם) הוא הזוי
אז אני הזוי שמעדיף שהפיריפריה תקבל אותנו לכמה שנים אם חייב ולא יד אליהו
בסקר בפורום שכבר מזמן הפך לבדיחה של שונאי הפועל, האולטראס, המקימים של הפועל אוסישקין ובגדול שונאים כל מה שהפועל הייתה לפני שעופר הגיע
בטח גם תמכתם בשאול כזיכרון מתוק מההיסטוריה שאתם מוכנים להגיד שהיא הפועל בין הסתדרות זבל לקבוצת אוהדים זבל
ד"א שאול שמאלני ממרצ
הרס את הפועל של אז
לא עניין של ימין ושמאל
הוא ועופר נוולות
רק ששאול זה הטבע שלו ואצל עופר זה מתוכנן ומחושב
-
- קיבל.ה 195 לייקים
התבלבלתדיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:55לא זה סותר את הערכים וההיסטוריה של הפועל ומבזה אותה כמו ששוב כבר הספיקו לעשות עם התא של הספונסרבני12 כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:43ולשחק ביד אליהו סותר את ערכי השמאל ?דיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:32
לא
הפועל צריכה להיות הפועל
בסקר בפורום שכבר מזמן הפך לבדיחה של שונאי הפועל, האולטראס, המקימים של הפועל אוסישקין ובגדול שונאים כל מה שהפועל הייתה לפני שעופר הגיע
בטח גם תמכתם בשאול כזיכרון מתוק מההיסטוריה שאתם מוכנים להגיד שהיא הפועל בין הסתדרות זבל לקבוצת אוהדים זבל
ד"א שאול שמאלני ממרצ
הרס את הפועל של אז
לא עניין של ימין ושמאל
הוא ועופר נוולות
רמי כהן=שאול אייזנברג=הורסי הפועל לעולמי עד
-
- קיבל.ה 172 לייקים
עכשיו יש פרסום ב One שמכבי עוקבת אחרי ההתפתחויות.
לא הבנתי , האתר הזה וגידי ליפקין בפרט מקורב לעופר
או משהו?
מרגיש לי שהם באיזה סחרור להוציא כתבות וידיעות ליצור
פאניקה בכוונה.
או משהו?
פאניקה בכוונה.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
מי אמר לך שבפריפריה היו מקבלים אותך (הרי העמותה ניסתה לבדוק את זה וקיבלה תשובות שליליות)דיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:55לא זה סותר את הערכים וההיסטוריה של הפועל ומבזה אותה כמו ששוב כבר הספיקו לעשות עם התא של הספונסרבני12 כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:43ולשחק ביד אליהו סותר את ערכי השמאל ?דיייי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 17:32
לא
הפועל צריכה להיות הפועל
ד"א שאול שמאלני ממרצ
הרס את הפועל של אז
לא עניין של ימין ושמאל
הוא ועופר נוולות
אם היית מכיר קצת את ההיסטוריה (ולא רק מהנקודה שנוחה לך) היית יודע שהפועל כבר אירחה ביד אליהו
ואם היית מכיר את ההיסטוריה היית יודע שכולם פה התנגדו לשאול אבל מה אתה מבין בהיסטוריה
אתה בטוח ששאול הוא ממרץ ולא ימני במסווה שנשלח להרוס את קבוצת הדגל של השמאל ?
-
- קיבל.ה 574 לייקים
עכשיו בone מכבי מחכים לתוצאות המשבר ואם ינאי עוזב לגייסו כשותף
עכשיו
ברור שזה קליקבייט וברור שזה ספקולציה
אבל
זו עןד מדרגה בדרך למטה
ועם העמותה ממשיכה לנהןג כמו שהיא נןהגת- נישאר גג בני הרצליה/עירוני נהריה
רק למען הזיכרון
בתקופה מאז ששבנו לליגת העל היו בירושלים שני טייקונים בעלים, אחד עשיר מהשני
עכשיו
ברור שזה קליקבייט וברור שזה ספקולציה
אבל
זו עןד מדרגה בדרך למטה
ועם העמותה ממשיכה לנהןג כמו שהיא נןהגת- נישאר גג בני הרצליה/עירוני נהריה
רק למען הזיכרון
בתקופה מאז ששבנו לליגת העל היו בירושלים שני טייקונים בעלים, אחד עשיר מהשני
-
- קיבל.ה 205 לייקים
עופר בטוויטר:
שבוע טוב.
גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו.
מעבר להישגים הספורטיביים הצנועים בתחילת הדרך בתקציב צנוע אני גאה בעמידה לצד הקהילה אחרי מאורעות ה 7/10 אנחנו בדיוק שנה אחרי ״המטוס הקדוש״ כמו שדאגו להזכיר לי נוסעי המטוס ההוא בהודעות רבות במהלך הסופ״ש ומעל לכל בניה של קבוצה מדהימה עם סגל אימון מדהים בזמן מלחמה.
באתי להפועל עם הכסף שלי עם השכל שלי ועם הלב שלי. הלב הזה סבל לא מעט בזמן האחרון והגיע הזמן להחליט.
הסיפור של הפועל צריך להיות סיפור של תקווה ושל יכולת לשנות דברים שנראים כבלתי ניתנים לשינוי. במובן הזה הוא מעורר השראה במובן הזה העובדה שההתנגדות החזקה ביותר לשינוי מגיעה מבית מביאה לתסכול עמוק ולהבנה אצלי שככה לא ניתן להמשיך. ככה לא ניתן להצליח.
נתראה בנתניה.
תודה עמותה, אולטראס וכו'..
שבוע טוב.
גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו.
מעבר להישגים הספורטיביים הצנועים בתחילת הדרך בתקציב צנוע אני גאה בעמידה לצד הקהילה אחרי מאורעות ה 7/10 אנחנו בדיוק שנה אחרי ״המטוס הקדוש״ כמו שדאגו להזכיר לי נוסעי המטוס ההוא בהודעות רבות במהלך הסופ״ש ומעל לכל בניה של קבוצה מדהימה עם סגל אימון מדהים בזמן מלחמה.
באתי להפועל עם הכסף שלי עם השכל שלי ועם הלב שלי. הלב הזה סבל לא מעט בזמן האחרון והגיע הזמן להחליט.
הסיפור של הפועל צריך להיות סיפור של תקווה ושל יכולת לשנות דברים שנראים כבלתי ניתנים לשינוי. במובן הזה הוא מעורר השראה במובן הזה העובדה שההתנגדות החזקה ביותר לשינוי מגיעה מבית מביאה לתסכול עמוק ולהבנה אצלי שככה לא ניתן להמשיך. ככה לא ניתן להצליח.
נתראה בנתניה.
נערך לאחרונה על ידי ליאור א. ב 21 דצמבר 2024, 18:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
ירצו שחקני חיזוקתעיף ליציע כתב: ↑21 דצמבר 2024, 18:00 עכשיו יש פרסום ב One שמכבי עוקבת אחרי ההתפתחויות.
או משהו?
פאניקה בכוונה.
למה שלא ילכו למכבי?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ליפקין ממשיך להלחיץ:
עופר יחליף את שימון?
עופר יחליף את שימון?
-
- קיבל.ה 56 לייקים
אם למועדון הזה באמת היה אכפת מהאוהדים שלו, הוא היה סוגר את עצמו. בכל המחלקות.lior777 כתב:לא אחי לא מתבייש. ב 7.10 אנשים איבדו את היקר להם מכל, היום אנחנו גם עומדים לאבד את אחד הדברים היקרים לנו. מבחינתי שלא יהיה מועדון מאשר מועדון עם שחקנים כמו גיל בני, תקציב מביך והשפלות על בסיס קבוע ממכבי.
אנשים צריכים שיקום מקצועי
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 196 לייקים
לפי מה שעופר כתב בטוויטר הסיפור גמור.. לא מאמין פשוט מה הפסדנו. פשוט בהלם.. מי שכתב לי פה שאני מגזים אז לא אני עדיין עומד מאחורי המילים שלי, מי שגירש את עופר אתם יותר גרועים מבחינתי מהאוייבים שלנו ב 7.10.
- porthos
- קיבל.ה 120 לייקים
אני פשוט לא מאמיןליאור א. כתב: ↑21 דצמבר 2024, 18:02 עופר בטוויטר:
שבוע טוב.
נתראה בנתניה.
-
- קיבל.ה 156 לייקים
רמי קיבל מה שרצה לאורך כל הדרך - לנהל את הפועל שוב. בהצלחה
-
- קיבל.ה 508 לייקים
תם הטקס
יאלה רמי תביא לנו הישארות בליגה
יאלה רמי תביא לנו הישארות בליגה