עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

פומפה כתב: 21 דצמבר 2024, 04:13 בסופו של דבר איך שלא ינסו לסובב את זה בגלל אולם, כן כן אולם שזה בסך הכל גג עם כסאות, כנראה שהקבוצה הזאת הולכת להיעלם מהמפה או לחזור למעמדה הטבעי ולנסות לגנוב דרבי אחת ל. תודה רבה לעמותה (שלצערי אני חבר בה אבל זה בדיוק עד ההודעה הרשמית של עופר) ולאולטראס הפועל היקרים שעזרו לי סוף סוף להתנתק מהפועל בלב שלם. כל עוד אתם קיימים אין עתיד למועדון הזה - רגל וסל. אתם כל מה שרע בספורט. מחרבי הפועל
זהו ? התנתקת מהפועל ?
וכל זה בגלל שינאי מאיים לעזוב ?
איך אוהד בכלל יכול להתנתק ?

מקווה שתחזור

ובסוף באמת איך שלא ינסו לסובב את זה , עופר ינאי שבר את הכלים על ריק . לא עמותה ולא בטיח .
מבן אדם שמצהיר רק לפני שבוע שיש להפועל תקהל הכי טוב בעולם , מצהיר במהלך השנה האחרונה כי הפועל תהיה הדבר הבא בכדורסל הארופאי ומשפחת ינאי תהיה משפחת באס של הפועל ( יענו השוואה לליקרס ) ועוד ועוד ...
מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

נקווה שזה רק עוד קפריזה של האיש
ואם לא, והוא באמת יעזוב מקווה שאוהדי הפועל ידעו שוב להתאחד למרות מה שהוא עשה ומנסה לעשות בעזיבה שלו .

ושוב ואם הוא באמת יעזוב ( מקווה מאד שלא ) , מבחינתי הוא הבעלים שגרם הכי הרבה נזק למועדון שלנו בזמן הכי קצר.
יותר מחיים רמון ואמיר כבירי , יותר משאול וגוז'ינסקי , טביב והניסנובים .
הוא הוא גרם הכי הרבה נזק והרס למועדון שלנו.
העיקר הוא יושב בבית עושה שבת ונותן לכל אוהדי הפועל להשתגע ...
אבל נקום ונהיה גם אחריו
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

Red roy כתב: 21 דצמבר 2024, 04:36
פומפה כתב: 21 דצמבר 2024, 04:13 בסופו של דבר איך שלא ינסו לסובב את זה בגלל אולם, כן כן אולם שזה בסך הכל גג עם כסאות, כנראה שהקבוצה הזאת הולכת להיעלם מהמפה או לחזור למעמדה הטבעי ולנסות לגנוב דרבי אחת ל. תודה רבה לעמותה (שלצערי אני חבר בה אבל זה בדיוק עד ההודעה הרשמית של עופר) ולאולטראס הפועל היקרים שעזרו לי סוף סוף להתנתק מהפועל בלב שלם. כל עוד אתם קיימים אין עתיד למועדון הזה - רגל וסל. אתם כל מה שרע בספורט. מחרבי הפועל
זהו ? התנתקת מהפועל ?

מקווה שתחזור

ובסוף באמת איך שלא ינסו לסובב את זה , עופר ינאי שבר את הכלים על ריק . לא עמותה ולא בטיח .
מבן אדם שמצהיר רק לפני שבוע שיש להפועל תקהל הכי טוב בעולם , מצהיר במהלך השנה האחרונה כי הפועל תהיה הדבר הבא בכדורסל הארופאי ומשפחת ינאי תהיה משפחת באס של הפועל ( יענו השוואה לליקרס ) ועוד ועוד ...
מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

ואם לא, והוא באמת יעזוב מקווה שאוהדי הפועל ידעו שוב להתאחד למרות מה שהוא עשה ומנסה לעשות בעזיבה שלו .

ושוב ואם הוא באמת יעזוב ( מקווה מאד שלא ) , מבחינתי הוא הבעלים שגרם הכי הרבה נזק למועדון שלנו בזמן הכי קצר.
אבל נקום ונהיה גם אחריו
זה לא בגלל שינאי מאיים לעזוב. זה הקש האחרון בשרשרת שלא נגמרת. יש פה קבוצה של אנשים שהשתלטה על המועדון שאני כל כך אוהב ופוגעת בו בלי סוף. בכדורגל ובכדורסל. ומה שקרה השנה בכדורסל זה להגיד בפה מלא מגובה במעשים - אנחנו לא ניתן להפועל להתפתח ולהצליח. תמיד נשאיר אותה קטנה ובידיים שלנו ולא מעניין אותנו משאר האוהדים. ובזה אני מסרב לקחת חלק.
אני לא נרשמתי לאהוד את אולטרס הפועל או עמותת שלוחי אולטרס הפועל. אני אוהד הפועל תל אביב.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

פומפה כתב: 21 דצמבר 2024, 07:17
זהו ? התנתקת מהפועל ?

מקווה שתחזור

מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

אבל נקום ונהיה גם אחריו
זה לא בגלל שינאי מאיים לעזוב. זה הקש האחרון בשרשרת שלא נגמרת. יש פה קבוצה של אנשים שהשתלטה על המועדון שאני כל כך אוהב ופוגעת בו בלי סוף. בכדורגל ובכדורסל. ומה שקרה השנה בכדורסל זה להגיד בפה מלא מגובה במעשים - אנחנו לא ניתן להפועל להתפתח ולהצליח. תמיד נשאיר אותה קטנה ובידיים שלנו ולא מעניין אותנו משאר האוהדים. ובזה אני מסרב לקחת חלק.
אני לא נרשמתי לאהוד את אולטרס הפועל או עמותת שלוחי אולטרס הפועל. אני אוהד הפועל תל אביב.
יש אנשים מבולבלים שחושבים שלאהוד הפועל זה אומר שאתה צריך לאהוד את העמותה ואולטראס במקביל…ויש כאלו שהתבלבלו בסדר האהדה - קודם האולטראס ואח״כ השאר…
ran
קיבל.ה  15 לייקים

חברים דיברתי עם רמי כהן .אין עם מי לדבר .הסיפור שלנו נגמר
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

ran כתב: 21 דצמבר 2024, 08:05 חברים דיברתי עם רמי כהן .אין עם מי לדבר .הסיפור שלנו נגמר
הוא הביא עלינו קללה

מאחלת לו שיישאר עם האולטראס לבד
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

דיייי כתב:מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

או שהוא נוכל ימני שבא לחרחר ריב בקהל הכי טוב בהיסטוריה וככה להרוס את הקבוצה או שהוא בנה נטו על הקהל של האולטראס ולא אכפת לו בכלל מכל אותם ברברנים פה שחושבים שהפועל זה הם וממש לא שמאל

כמובן שיקפצו עכשיו כל אותם בלבלני שכל ויגידו שאני ילד עם בעיות נפשיות כלשהן כי אני לא מסכים איתם שהפועל היא סתם קבוצה ספורטיבית
מספיק אלפקה אחד בפורום, ואני מעדיף את המקורי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

שוב, האם חברי העמותה יכולים להגיש בקשה לפירוק שלה?

Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Asafasraf כתב: 21 דצמבר 2024, 08:36 שוב, האם חברי העמותה יכולים להגיש בקשה לפירוק שלה?

ונראה לך הם יאפשרו את זה ויפרדו מהמשכורות?

לפני הכל צריך להפסיק לפרנס את החוג הקהילתי הזה
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

פעם שניה שהקבוצה הזאת נחרבת בגלל אולם זה לא יאמן
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

אשכרה הרחבה של האולם מקרבת אותנו להיות במצב שאנחנו כל כך רוצים , לא תלויים בצורה אבסולוטית בבעלים כזה או אחר בזכות הכנסות של יותר מפי 2 לפחות ממה שיש עכשיו ורמי כהן החתיכת כלום הזה הורס את האופציה הזו שלא תחזור
ארז שדה
קיבל.ה  1050 לייקים

זה יהיה עצוב מאוד אם עופר ינאי יעזוב ואני מקווה מאוד שתימצא בסוף פשרה, יזהר ישי אבא של נוני ז"ל מנסה לפשר בין הצדדים הלוואי שהוא יצליח למרות שכרגע הסיכויים קלושים.
אם עופר ינאי יעזוב אי אפשר יהיה לבוא בטענות רק לעמותה, מי שהולך לבוררות צריך להיות מוכן לקבל כל החלטה של הבורר ,זה כל העניין של בוררות אם הוא לא מוכן לפשרה ומתעקש לשנות את ההחלטה של הבורר זה מאכזב מאוד ובהחלט אפשר לבוא בטענות גם לעופר שמחליט לשבור את הכלים אחרי כל הציפיות שהיו לכולנו לראות את הפועל מצליחה וזוכה בתארים אחרי כל כך הרבה שנים של אכזבות. אני משתדל להיות אופטימי אבל זה נראה די אבוד.
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

ארז שדה כתב: 21 דצמבר 2024, 08:58 זה יהיה עצוב מאוד אם עופר ינאי יעזוב ואני מקווה מאוד שתימצא בסוף פשרה, יזהר ישי אבא של נוני ז"ל מנסה לפשר בין הצדדים הלוואי שהוא יצליח למרות שכרגע הסיכויים קלושים.
אם עופר ינאי יעזוב אי אפשר יהיה לבוא בטענות רק לעמותה, מי שהולך לבוררות צריך להיות מוכן לקבל כל החלטה של הבורר ,זה כל העניין של בוררות אם הוא לא מוכן לפשרה ומתעקש לשנות את ההחלטה של הבורר זה מאכזב מאוד ובהחלט אפשר לבוא בטענות גם לעופר שמחליט לשבור את הכלים אחרי כל הציפיות שהיו לכולנו לראות את הפועל מצליחה וזוכה בתארים אחרי כל כך הרבה שנים של אכזבות. אני משתדל להיות אופטימי אבל זה נראה די אבוד.
רק העמותה אשמה שהגענו למצב הזה. העמותה אשמה כי היא אמורה לייצג את האוהדים והיא לא עשתה את זה. אם היה לבני זונות מהועד המנהל טיפת יושר הם היו מתפטרים אתמול כי הם נכשלו ואיבדו מזמן את אמון חברי העמותה ומודיעים שהולכים לבחירות בזק. לאנשים האלה אסור להראות את הפנים בבלומפילד יותר. בדרייב אין אני לא דואג מהר מאוד לא תהיה שם קבוצה שהם יוכלו להראות את פניהם במשחקיה
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

ran כתב:חברים דיברתי עם רמי כהן .אין עם מי לדבר .הסיפור שלנו נגמר
בן זונה עם שגעון גדלות, הוא צריך להיקרא מעכשיו רמי אייזנברג. למעשה הנזק שהוא עושה גדול יותר מהנזק שעשה שאול. רמי אשכרה עשה הכל כדי לגרש, לסלק ולדכא את הבעלים הכי טוב שיכולים להיות בהפועל ב-50 שנה הבאות.
זונות של ארגון הפשע הקרוי האולטראס.
אלק ועד מנהל.
אם רק היה פה מישהו נורמלי אוהב הפועל כמו אורי שלף ז"ל, ולא חבורת זבלים שלא מייצגת אפילו 10% מקהילת הפועל. מאחל לכם מה שאני מאחל לשימון
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

ranjef כתב: 21 דצמבר 2024, 09:08
ran כתב:חברים דיברתי עם רמי כהן .אין עם מי לדבר .הסיפור שלנו נגמר
בן זונה עם שגעון גדלות, הוא צריך להיקרא מעכשיו רמי אייזנברג. למעשה הנזק שהוא עושה גדול יותר מהנזק שעשה שאול. רמי אשכרה עשה הכל כדי לגרש, לסלק ולדכא את הבעלים הכי טוב שיכולים להיות בהפועל ב-50 שנה הבאות.
זונות של ארגון הפשע הקרוי האולטראס.
אלק ועד מנהל.
אם רק היה פה מישהו נורמלי אוהב הפועל כמו אורי שלף ז"ל, ולא חבורת זבלים שלא מייצגת אפילו 10% מקהילת הפועל. מאחל לכם מה שאני מאחל לשימון
מבחינתי הם שנואים יותר ממכבי
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

ran כתב: 21 דצמבר 2024, 08:05 חברים דיברתי עם רמי כהן .אין עם מי לדבר .הסיפור שלנו נגמר
כשאתה אומר אין עם מי לדבר הכוונה היא לרמי או לעופר?
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

רווי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:06 אסור לבטל חברות בעמותה עד ההצבעה אחרת הם באמת ינצחו ובקלות .
אם עופר עוזב זה פשוט לא משנה
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

אם עופר עוזב תם הטקס של הקבוצה הזאת. עזיבה של עופר פירושה שאין לאן להתקדם מקצועית - זוכר עוד מהכדורגל איך תמיד קינאנו ביריבות שנרכשו על ידי מיליארדים ששינו את תמונת המצב. בגלל הכסף הגדול שנכנס ליריבות - יש פה דור צעיר שלא חווה ניצחון בדרבירגל. ובזמן שמעבר לכביש חגגו תארים, אנחנו "זכינו" לקבוצות אפורות שמבקיעות שער בחמישה משחקים, התמודדויות בתחתית, השפלות מכל הגדולות וירדנו ליגה פעמיים. ראינו גם את כל השחקנים הבולטים שלנו עוברים למעבר הכביש.
בעל הון רציני יותר מעופר ינאי לא יגיע. גם לא דומה לו. אם הוא הולך, אין עוד את התקווה שנתרומם.

אם עופר ינאי הולך פירוש הדבר שזאת קבוצה של האולטראס. אולטראס שהוא ארגון אלים שאוהד את עצמו ומתעלם מטובת המועדון ויתר הקהל. אולטראס הפועל הופך באותו הרגע שעופר עוזב להיות שאול אייזנברג. מבחינתי זה לא יהיה עוד הפועל. אני אתנתק מהדבר הזה. מה שישאר יהיה הפועל אחרת ממה שהיה קודם, עם קהל קטן יותר, ופחות תקציב. בעונה מסוימת אולי תהיה הצלחה אדירה עם הזרים ויחגגו פה פלייאוף עליון ואז נקבל בראש, בעונה אחרת עם בחירת זרים פחות טובה הקבוצה תתמודד על ירידת ליגה.

וכל זה על מה? אצטדיון מפואר משלנו במילא לא נקבל בלי עופר. ולמה בכלל צריך אצטדיון משלנו? אם מילאן ואינטר יודעות לחלוק אצטדיון ואם בכדורגל אנחנו יודעים לחלוק אתצטדיון מה כל כך מיוחד בכדורסל ששם זה לא מתאפשר? כל הקטע זה האולטראס פה זה הפגנת כוח ועשיית שרירים על עופר. ולא משנה כמה הוא השקיע בקבוצה, ועם כמה חרא מסביב הוא צריך להתמודד, יש אויב מבפנים שממשיך לחרבן לו על הראש בלי הפסקה.

בקיצור, או שהאולטראס יורדים מהעץ, או שהם יכולים להיות חתומים לצד אייזנברג כמחריבי הפועל.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

זהו ? התנתקת מהפועל ?

מקווה שתחזור

מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

אבל נקום ונהיה גם אחריו
רוי אני לא יודע אם הוא עוזב ולמה... ולכן לא יכול לקבוע ששבירת הכלים היא על ריק.
אני בגדול מסכים איתך, אבל אני ממש לא מנקה את הצד שלנו בסיפור, עופר יצא למלחמה בצורר הגדול והוא מגלה שחיליו הנאמנים ביותר מבצעים פוגרום בבית בחסות החוק, וזה הדבר המרכזי...

לא עופר גרם לכאוס ולפילוג אלא 1000 אוהדים שחושבים שהם ההצגה והם הקבוצה ועל הזין 20000 האוהדים הנוספים, ועל הזין הפועל.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

דיייי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:26 ד"א האוהדים שהרסו את הקבוצה מבפנים הגיעו בגלל שינוי השם מהפועל אוסישקין ת"א להפועל ת"א

משהו שהתנגדתי אליו ולצערי עבר בצורה דמוקרטית

היה לי ברור שטרמפיסטים שלא עשו כלום למען הקבוצה שהיא הייתה למטה יהרסו אותה בסוף מבפנים כסרטן ימני שמוחדר לכל גורם שמזוהה או היה מזוהה עם השמאל

זה שיטה כבר שנים
פשוט יש כמה אידיוטים שימושיים פה וביציע שזורם עם אותם חפרפרות שבאו להרוס את הקבוצה

סוג של תסכול של שנים על הקהל של הפועל שגורם להם לרצות לראות את הקבוצה נחרבת או משתנה לגמרי

שונאים את הפועל ומתיימרים להיות האוהדים מספר אחת של הקבוצה בזמן שרק עושים דווקא וריב בקהל

האולטראס אותו אולטראס
הקמפיין שלכם של העשור האחרון לא יעבוד
ההפחדה הזאת מליגות נמוכות באמת לא מעניינת אותנו

הכבוד וההיסטוריה של הקבוצה לא נע סביב האליפויות שלה גם אתם רוצים רק להגדיר את זה כמה שחשוב ולגמד אותנו לסתם קבוצת ספורט
מי שהרס את הקבוצה מבפנים זה מי שלא מצליח להבין שהפועל תל אביב לפי 95% מאוהדיה זה מועדון תחרותי ששואף למצוינות ספורטיבית ומתעקש להיות תנועת נוער חטרנית בןאך סניף מקי....
תא מרבוטא
קיבל.ה  576 לייקים

זהו ? התנתקת מהפועל ?

מקווה שתחזור

מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

אבל נקום ונהיה גם אחריו
זה בכלל לא משנה כרגע אם האשמה על הפיצוץ אחרי הבורר היא רק ינאי, חלקית ינאי או לא ינאי.

רמי והעמותה הצליחו להשניא עצמם בשנים האחרונות על חלקים בקהל. וזה לא כי הקבוצה לא זכתה בתואר, או לא הצליחה באירופה , או כי מחירי הכרטיסים עלו

זה קרה בגלל ניגוד עניינים- כשהיה צריך לבחור בין המקורבים ביציע ובין הקבוצה והקהל, הרושם היה שהמקורבים ראשונים. אולי זה מוגזם, אולי זה נופח- עובדתית בעניין האלימות ביציע והקנסות זה קיים עוד לפני שעלינו לליגת העל. כלומר הרבה הרבה לפני עידן ינאי.

אני מאמין שבמידה ורמי והעמותה היו יותר קשובים ומפגינים אכפתיות לחוויה של מי שלא בעמותה ובאולטראס- יש מצב שבמתיחות מול עופר היו הרבה יותר תומכים בהם.
עכשיו- גם אם יש טעם בחלק מהטענות שלהם- זה כבר לא משנה. האמון בהם נשבר.

ואגב - לומר שהוא הבעלים שגרם לו הכי נזק יותר משאול ויותר מכבירי זו דןגמא לניתוק הזה. ינאי אשכרה הביא ימבה כסף מהכיס. כבירי הביא תמונות. מה שאול אביא אני אחסוך מהקוראים. אגב בעידן שאול עברנו לשחק באריאל - אולי נעבור לשם גם עכשיו? זה לא יד אליהו וזה בטח שמאלני מספיק למשתמש דייי
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 21 דצמבר 2024, 09:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

El dudernio כתב: 21 דצמבר 2024, 09:29
זהו ? התנתקת מהפועל ?

מקווה שתחזור

מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

אבל נקום ונהיה גם אחריו
רוי אני לא יודע אם הוא עוזב ולמה... ולכן לא יכול לקבוע ששבירת הכלים היא על ריק.
אני בגדול מסכים איתך, אבל אני ממש לא מנקה את הצד שלנו בסיפור, עופר יצא למלחמה בצורר הגדול והוא מגלה שחיליו הנאמנים ביותר מבצעים פוגרום בבית בחסות החוק, וזה הדבר המרכזי...

לא עופר גרם לכאוס ולפילוג אלא 1000 אוהדים שחושבים שהם ההצגה והם הקבוצה ועל הזין 20000 האוהדים הנוספים, ועל הזין הפועל.
הבדיחה שהם אפילו לא מחצית מ1000…

שהאולטראס יתחיל לתרום כסף להפועל, אולי יספיק להם להביא איזה שחקן מליגה א
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

דיייי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:37
Mic_red כתב: 20 דצמבר 2024, 23:09
דיייי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:07 מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

או שהוא נוכל ימני שבא לחרחר ריב בקהל הכי טוב בהיסטוריה וככה להרוס את הקבוצה או שהוא בנה נטו על הקהל של האולטראס ולא אכפת לו בכלל מכל אותם ברברנים פה שחושבים שהפועל זה הם וממש לא שמאל

כמובן שיקפצו עכשיו כל אותם בלבלני שכל ויגידו שאני ילד עם בעיות נפשיות כלשהן כי אני לא מסכים איתם שהפועל היא סתם קבוצה ספורטיבית
דבר אחד אנשים פה מבינים זה שהעמותה מתנהלת כמו אלו שהיא לא אוהבת בפוליטיקה.. העתק הדבק
נו כמו הצד הפוליטי שלכם? אז על מה אתם כועסים כל כך? חחח

בנתיים בדיונים פה רק שמעתי כמה האוטראס הם ימנים, הפועל זה לא שמאל וכל ההתנהלות שלהם היא התנהלות ימנית

מה הבעיה שלכם אז? הפכתם לחמוצים שמאלנים?

לא רוצים את עופר השמאלני שמתנהל בשמאלניות בקבוצה הימנית שלנו סבבה? עכשיו עיבצתם מספיק את המציאות שהיא לגמרי הפוכה? אחלה

הוא האנטי טזה וכניראה שגם אתם להפועל
הוא גם כזה בכוונה אין הסבר הגיוני אחר לכל מה שקורה איתו

אתם לא באמת מסוגלים לדון עם דעות אחרות משלכם ורק יודעים להגחיך, להמציא, לסלף ולהכניס מילים לפה של מי שאתם דנים איתו

זה למה אתם מטרה קלאסית להיות בוט או אידיוט שימושי

רק חוזרים על מנטרות ומנסים לרדת על אנשים שאתם לא מכירים אישית

מקווה שהאפס ילך ואיתו גם אתם
כמה מלל חסר טעם שעושה דבר 1 להפריד ולהתסיס בין הקהל.
מניח שאתה שייך, אם אתה אמיתי, לתנועת הפועל שלי, חבר של פוליטי וחנין.

אתם אלו שחתומים על הרס המועדון, גדיעת החלום של עשרות אלפים. אתם אלו שבשם שיגעון הגדלות שניתן בשם התנועה שלכם שיבשתם את כל המערכת. זה כבר עמותת אוהדים אלא תנועה פוליטית מאורגנת עם רשימות חיסול.

אפסים אבל על באמת, יאיר ושרה עם צעיף.
בר קולמוסא
קיבל.ה  695 לייקים

אני כנראה שואל משהו שכבר נענה אבל למה כולם בטוחים שנגמר הסיפור, בגלל שעופר צייץ את הכותרת מוואן? או שיש אינדיקציות יותר ברורות שאין דרך חזרה?
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

בר קולמוסא כתב: 21 דצמבר 2024, 09:48 אני כנראה שואל משהו שכבר נענה אבל למה כולם בטוחים שנגמר הסיפור, בגלל שעופר צייץ את הכותרת מוואן? או שיש אינדיקציות יותר ברורות שאין דרך חזרה?
כי מכירים את מי שעומד בראש העמותה
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

הטעות של עופר שהתחייב לבנות לנו אולם. האיש השקיע פה מיליונים למה הוא גם צריך לבנות אולם על חשבונו שיש את יד אליהו? מלכתחילה היה צריך לשים תנאי עוברים ליד אליהו לתמיד, אם העמותה לא מאשרת את זה אני לא נשאר.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

lior777 כתב: 21 דצמבר 2024, 10:13 הטעות של עופר שהתחייב לבנות לנו אולם. האיש השקיע פה מיליונים למה הוא גם צריך לבנות אולם על חשבונו שיש את יד אליהו? מלכתחילה היה צריך לשים תנאי עוברים ליד אליהו לתמיד, אם העמותה לא מאשרת את זה אני לא נשאר.
זה מהתחלה היה חלק על חשבונו וחלק משקיעים

אבל לא ניתן להתקדם עם האולם - אם אין בהירות בנושא.. איזה משקיע ישים כסף על הפרוייקט הזה
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

רק עוצר להגיד תודה. תודה לרמי כהן, תודה לרוי האדום, תודה לאולטראס.
ניצחת במאבק שלכם, גירשתם מהמועדון את הצורר שרצה רחמנא ליצלן לנצח.
עכשיו יהיה טהור ונפלא ונהדר ואנחנו נהייה קבוצה אמיתית עם ערכים שתתחרה עם בני הרצליה על מקום בפליאוף העליון, כמיטב המסורת של מועדון הפאר הפועל תל-אביב (טהורה לנצח).
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

מספיק לראות את מקרה מוטלי כדי להבין כמה ינאי רצה לעשות כאן משהו טוב, אבל כנראה שהקהל אוהב יותר שמכבי מחתימים את השחקנים שלנו.
ד״א, פחות מ-200 לא עשו הסבה למנוי ליד אליהו.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 21 דצמבר 2024, 10:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

לפעמים אני שואל את עצמי מי יותר גרוע, העמותה הזאת עם האולטראס שגירשו את עופר, או אויבינו שהביאו עלינו את ה 7.10? שאלה מאוד מאוד קשה.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Asafasraf כתב: 21 דצמבר 2024, 10:22 מספיק לראות את מקרה מוטלי כדי להבין כמה ינאי רצה לעשות כאן משהו טוב, אבל כנראה שהקהל אוהב יוצר שמכבי מחתימים את השחקנים שלנו.
ד״א, פחות מ-200 לא עשו הסבה למנוי ליד אליהו.

יהיה מגניב בסוף לראות את מוטלי במכבי

זו קארמה שמתאימה בול להפועל
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

השרשור הזה, דומה לפיגור 10 במחצית, שכולם כבר
משלימים עם ההפסד ויורדים על כל מי שזז. כי זו הפועל
ואנחנו לא משתנים .רואים שחורות.

אני באופן אישי לוקח נשימה עמוקה ומנסה לחשוב חיובי.
אולי יש פה בכל זאת הרבה כסף שהושקע , יש פה קהילה
של עשרות אלפי אנשים שלא רוצים עמותה אלא קבוצה
הישגית כי לא זכו לראות כזו בחיים.

עופר לא כינס מסיבת עיתונאים, לא התראיין.
שיתף כתבה מ One והעביר מסר.
אפשר עוד לקוות לטוב .
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

תעיף ליציע כתב: 21 דצמבר 2024, 10:32 השרשור הזה, דומה לפיגור 10 במחצית, שכולם כבר

אפשר עוד לקוות לטוב .
זו בדיוק הבעיה שהיה עושה משהו אבל לא עשה כלום ולא אמר כלום , קצת התעללות אנשים פה משתגעים כבר
Niro
קיבל.ה  977 לייקים

lior777 כתב: 21 דצמבר 2024, 10:23 לפעמים אני שואל את עצמי מי יותר גרוע, העמותה הזאת עם האולטראס שגירשו את עופר, או אויבינו שהביאו עלינו את ה 7.10? שאלה מאוד מאוד קשה.
אתה לא מתבייש? איכס
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 10:36
תעיף ליציע כתב: 21 דצמבר 2024, 10:32 השרשור הזה, דומה לפיגור 10 במחצית, שכולם כבר

אפשר עוד לקוות לטוב .
זו בדיוק הבעיה שהיה עושה משהו אבל לא עשה כלום ולא אמר כלום , קצת התעללות אנשים פה משתגעים כבר
מניח שרצה ליצור רעידת אדמה דווקא לפני שבת ולא במקרה.
הבורר פסק אם אינני טועה כבר ביום רביעי?
מדוע זה התפוצץ בשישי בצהריים?
אין פה מקריות.
צריך לנשום עמוק.
שלגיריס 2.0
קיבל.ה  15 לייקים

Niro כתב: 21 דצמבר 2024, 10:37
lior777 כתב: 21 דצמבר 2024, 10:23 לפעמים אני שואל את עצמי מי יותר גרוע, העמותה הזאת עם האולטראס שגירשו את עופר, או אויבינו שהביאו עלינו את ה 7.10? שאלה מאוד מאוד קשה.
אתה לא מתבייש? איכס
לא הוא לא
כמו אחרים כאן ממשיכים עם ההסתה
וההכפשות - מכונת רעל על מלא 24/7
וכל האש פנימה אל תוך הבית
סאחטיין על עופר ינאי ועל השיט סטורמז שהוא מייצר כל שני וחמישי ללהקת המעודדות שלו
הוא ג'רי באס, הבת שלו ג'יני באס
ובפורום שדים יש את כל הלייקרס גירלז
שלא יעצרו עד שהראשים של חברי ההנהלה לא יורדו בגליוטינה לפני שער 9 - כפי שראוי שיעשה לבוגדים
נאצים עסקנים שהשתלטו על המועדון וחטפו את האוהדים כמו ב7/10 ועוד לוקחים משכורות
מתגעגע לגבינה
הנהלה זונה
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

אתה לא מתבייש? איכס
לא אחי לא מתבייש. ב 7.10 אנשים איבדו את היקר להם מכל, היום אנחנו גם עומדים לאבד את אחד הדברים היקרים לנו. מבחינתי שלא יהיה מועדון מאשר מועדון עם שחקנים כמו גיל בני, תקציב מביך והשפלות על בסיס קבוע ממכבי.
Adam
קיבל.ה  42 לייקים

אפשר עוד לקוות לטוב .
לוקח כל אות שהקלדת ונושם אותה לריאות יחד עם תקוה עמוקה.
כתבו פה גם שמישהו מנסה לפשר במהלך השבעס.
אולי אפשר להסתכל על הטיל ביפו כמשהו סמלי שיזכיר לנו שיש אויבים גדולים יותר מבחוץ?
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

lior777 כתב: 21 דצמבר 2024, 10:49
אתה לא מתבייש? איכס
לא אחי לא מתבייש. ב 7.10 אנשים איבדו את היקר להם מכל, היום אנחנו גם עומדים לאבד את אחד הדברים היקרים לנו. מבחינתי שלא יהיה מועדון מאשר מועדון עם שחקנים כמו גיל בני, תקציב מביך והשפלות על בסיס קבוע ממכבי.
האמת היא איפושהוא באמצע , אי אפשר באמת להשוות ל7.10 כמובן אבל גם להגיד זה רק ספורט זה לא בהכרח נכון כי יש ילדים שבוכים בגלל זה
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

שלגיריס 2.0 כתב: 21 דצמבר 2024, 10:48
אתה לא מתבייש? איכס
לא הוא לא
כמו אחרים כאן ממשיכים עם ההסתה
וההכפשות - מכונת רעל על מלא 24/7
וכל האש פנימה אל תוך הבית
סאחטיין על עופר ינאי ועל השיט סטורמז שהוא מייצר כל שני וחמישי ללהקת המעודדות שלו
הוא ג'רי באס, הבת שלו ג'יני באס
ובפורום שדים יש את כל הלייקרס גירלז
שלא יעצרו עד שהראשים של חברי ההנהלה לא יורדו בגליוטינה לפני שער 9 - כפי שראוי שיעשה לבוגדים
נאצים עסקנים שהשתלטו על המועדון וחטפו את האוהדים כמו ב7/10 ועוד לוקחים משכורות
מתגעגע לגבינה
אתה צודק רק בדבר אחד וזה בחתימה שלך
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

זהו ? התנתקת מהפועל ?

מקווה שתחזור

מה פאקינג קרה לו ?
איש רציני לא מתנהל ככה

אבל נקום ונהיה גם אחריו
אנשים יתחילו להתנתק לא כי הקבוצה לא מצליחה (כולנו עברנו זמנים קשים יותר)
אלא כי היא תפסיק להיות קבוצת ספורט.
קבוצה ללא שום שאיפות להצלחה, שרוצה להשאר קטנה, היא לא באמת קבוצת ספורט
אף קבוצת ספורט לא אומרת, אופס, אנחנו מצליחים יותר מדי, בוא נעצור פה
ואם זה סתם חוג או צעצוע של קבוצה בקהל אין שום טעם בלאהוד אותה/לראות אותה.
שליחת תגובה