להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
ואיך הבנת את זה שהוא חבר אולטראס?
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מהמשחקים שראיתי אותו במגרש. זה מספיק טוב?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הצבעת ?Asafasraf כתב: ↑20 נובמבר 2024, 18:57א. הוא היה פרווה ביחס שלו לעופר ינאי.Red roy כתב:איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
אתה וכולם פה לא חברי עמותה ?
לא יכול להיות , רואים שזה בדמכם
ב. המועמדים האחרים היו יותר מביכים ממנו (לכן לא בחרתי באף אחד).
ג. היום די ברור שהוא חלק מהאולטראס ודי בטוח שלא היה מקבל כמות קולות כזו.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אחלה תגובה , באמת .מילפורד כתב: ↑20 נובמבר 2024, 09:13לא, כתבתי את זה אולי עשרות פעמים מאז אותו אירוע עם הילדים של רמי (ציינו כבר עשור לאירוע הזה? צריך לבדוק…)
כל עוד הם לא לוקחים אחריות ובמינימום מגנים את ההתנהגות האלימה כלפי ״חבריהם״ ליציע הם איבדו מבחינתי את הלגיטימציה.
זה כל מה שאני מבקש/מצפה, אבל הם יודעים להוציא הודעות מנוסחות יפה רק כשזה מתאים להם.
כל עוד זה המצב, הנזק שהם גורמים עולה על התועלת.
ואני אומר את זה בהמון צער כי הייתי אוהד הפועל לפני שהיה אולטראס ובעשור הראשון של האולטראס זה היה תוספת מבורכת.
אבל היום אני לא יכול להגיד שאני תומך או מעודד את מעלליהם.
ואני יכול גם להגיד באמונה שלמה שאני אהיה אוהד הפועל גם אחרי שלא יהיה יותר אולטראס.
אני אנסה להדגים את המצב באילוסטרציה ספציפית שנגעתי בה גם מקודם.
פעם , כשהייתי עומד בתור לבידוק בכניסה לאולם/איצטדיון ואפשר היה לשמוע מרחוק את התהלוכה של האולטראס מתקדמת (במקרים בהם לא הייתי בתוך/ליד התהלוכה הזאת) והם היו מגיעים, נעמדים עם כולנו בתור ואז כולם ביחד מצטרפים אליהם ונכנסים באווירה טובה לאיצטדיון.
היום בסיטואציה הזאת, כששומעים אותם מגיעים יודעים שתיכף יבואו הדחיפות , וכל מיני ילדים שחושבים שהם יותר אוהדים ממני למרות שההורים שלהם עוד לא דמינו לעשות אותם כשאני עשיתי את המעבר משער שבע לשער חמש נדחפים לפני ולפני ילדים שעומדים בתור.
אז אם אתה שואל אותי אם פעם היתה לנו (או ספציפית לאולטראס) תדמית יותר טובה מהיום, אז חד משמעית כן.
אם אני חושב שהם חלק חשוב בקהל?
אולי ביום שהם יסכימו שאנשים כמוני הם חלק מספיק חשוב בקהל כדי לא להידחף לפניהם בתור, אני אסכים להגיד את זה שוב.
ואל תנסה להקטין את הדוגמה שנתתי כי זאת רק סימולציה של מצב פשוט להסברה להבין לאן התדרדרנו, זה משליך על דברים הרבה יותר חמורים מזה…
במילים אחרות , כשאני ארגיש שאני מקבל מהם את הכבוד שאני חושב שמגיע לי , אני אתן להם את הכבוד שהם חושבים שמגיע להם.
אני אגיד כמה דברים , תקבל או שלא .
אולטראס הפועל מורכבים מאנשים מבוגרים ומילדים .
בילדים יש חברה חסרי כבוד ויש אחרים .
האנשים שמשפיעים באולטראס מתקנים את מה שנראה להם לא תקין , לא בפורום אלא בתוך הארגון .
לא סתם מה שהיה בבאר שבע חוץ עם הקללות של 10 ילדים בטקס לא קרה יותר וגם לא יקרה .
יש דברים שכן , אתה תחשוב שצריך לגנות והם לא ,
אבל ,
אני מודיע לך שאולטראס הפועל מכבדים אותך וכל אוהד הפועל גם אם הדעות שלו הפוכות 180 מעלות משלהם. ,
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
הבנתי שהיו שירים נגד עופר היום בכדורגל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 110 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
קיבלת את התשובה בסעיף ב׳Red roy כתב:הצבעת ?Asafasraf כתב: ↑20 נובמבר 2024, 18:57א. הוא היה פרווה ביחס שלו לעופר ינאי.Red roy כתב: איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
אתה וכולם פה לא חברי עמותה ?
לא יכול להיות , רואים שזה בדמכם
ב. המועמדים האחרים היו יותר מביכים ממנו (לכן לא בחרתי באף אחד).
ג. היום די ברור שהוא חלק מהאולטראס ודי בטוח שלא היה מקבל כמות קולות כזו.
בהצבעה למעבר ליד אליהו אני אצביע.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
אני דווקא הרגשתי שהכוס מים שזרקו לעברי היתה מאד מכבדת. יכלו לזרוק גם קולה, וזה כבר ממש דביק וקשה להוריד.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 194 לייקים
ואני הרגשתי בדרבי של דרסיליה, מה זה היה 96 ?
פעם ראשונה שאח שלי הקטן בא לבלומפילד , בת ימי מבוגר איים עלינו ודחף אותי לרצפה כי ביקשתי ממנו לשבת בגלל שאח שלי בן ה 7 לא רואה .
לא אולטראס ולא בטיח
אני לא מבין , באמת
איפה אתם חיים ????
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
א. אם מישהו מאיים ודוחף אותך בגלל שביקשת ממנו דבר כזה מקומו מחוץ ליציע
ב. כשאתה מנסה להלבין כל פעם איזה משהו שלילי בעזרת דוגמא של משהו שלילי אחר ולפעמים גם הרעיון בשני המקרים שונה בתכלית אז או שאתה משרלט או מטריל. במקרה ובכל זאת אתה לא אחד מהם אז תנסה לחשוב מה ההבדל בין ארגון ששולט על היציע,התדמית ועל העונשים שסופגת הקבוצה שאנשיו/תומכיו נוהגים באלימות כלפי אוהדי הפועל אחרים על רקע הפגנה של דעה לגיטימית שונה משלהם לבין הבת ימי הבודד הזה שדחף אותך
רדיוס לבית"ר!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אל תנסה לעשות סימטריה איפה שכולנו יודעים שאין.
מתוך אלפי אוהדים ברור שיהיו נחמדים יותר ופחות, אבל אנחנו יודעים שהאולטראס רובו ככולו מתנהג בצורה טוטאלית ולעתים אלימה כלפי אנשים ביציע.
-
- קיבל.ה 569 לייקים
פעם לא רק לה פמיליה תקפו אותנו אלא גם אוהדים של בני יהודה
מסקנה- לה פמיליה סבבה ואין איתם בעיה
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
כי לא היה מישהו שהתפיסה שלו והאג׳נדה התאימו לי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
הדרבי היה בעונת השרוכים (97/8) ודווקא אז ישבתי בשער 5. אז עוד לא היה אולטראס באופן רישמי.Red roy כתב:ואני הרגשתי בדרבי של דרסיליה, מה זה היה 96 ?
פעם ראשונה שאח שלי הקטן בא לבלומפילד , בת ימי מבוגר איים עלינו ודחף אותי לרצפה כי ביקשתי ממנו לשבת בגלל שאח שלי בן ה 7 לא רואה .
לא אולטראס ולא בטיח
אני לא מבין , באמת
איפה אתם חיים ????
היכולת שלך לקחת אירוע אישי, אקראי ולהקביל אותו לאירגון שעושה את מה שהוא עושה בתדירות הרבה יותר גבוהה והכי חשוב- גורם נזקים לקבוצה הוא הטרלה.
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
מה זה?
קבוצה פרטית שאני לפחות לא חבר בה
קבוצה פרטית שאני לפחות לא חבר בה
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לתת דוגמאות לא שים ספציפיים בקבוצת פייסבוק ספציפית זה לא רלוונטי ומכליל.
כמות הרעל שיצאה בקבוצה הזאת על כל מי שהעז להגיד משהו ביקורתי על עופר ינאי היתה גם גדולה. אמנם לא הגיע לאיום בפגיעה פיזית בוואטסאפ אבל עדיין היה המון רעל.
הקבוצה הזאת, כמו ברוב קבוצות הפייסבוק שקשורות בספורט (לא רק) מורכבת, או לפחות הפעילים בה, מאנשים די אהבלים שמחפשים ריבים בלי סוף ואת אף אחד לא מעניין מה הדעה של השני.
גם פה לא חסר כאלה שחוטאים בזה.. אבל פחות.
כמות הרעל שיצאה בקבוצה הזאת על כל מי שהעז להגיד משהו ביקורתי על עופר ינאי היתה גם גדולה. אמנם לא הגיע לאיום בפגיעה פיזית בוואטסאפ אבל עדיין היה המון רעל.
הקבוצה הזאת, כמו ברוב קבוצות הפייסבוק שקשורות בספורט (לא רק) מורכבת, או לפחות הפעילים בה, מאנשים די אהבלים שמחפשים ריבים בלי סוף ואת אף אחד לא מעניין מה הדעה של השני.
גם פה לא חסר כאלה שחוטאים בזה.. אבל פחות.
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
[quote="] אמנם לא הגיע לאיום בפגיעה פיזית בוואטסאפ [/quote]
בדיוק, תודה.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ערסים ואנשים אלימים (או לפחות משחקים אותה כאלה בהודעות טקסט) יש בכל מקום. לצפות שלא יהיו כאלה בתוך קהל אוהדי ספורט זה קצת תמימות לא? גם בשער 2 רגל שאמור להיות מורכב מאנשים רגועים ומבוגרים יש קללות ואיחולי סרטן ומוות, זה לא אומר שכל יושבי היציע או כל אוהדי הפועל כאלה.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אגב אותו בחור שאול מזרחי הזה די מטנף שם על אנשים שלא חושבים כמוהו על ימין ועל שמאל ומדבר מסריח בעצמו. להיות בנאדם מסריח ואז להתבכיין שמתייחסים אליך בהתאם זה די עלוב, בגלל זה לא הייתי מסתמך על קבוצת פייסבוק שמלאה באנשים כאלה מכל הצדדים.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
בוא, בחייאתגביזון כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:34 https://www.facebook.com/share/p/1W7hsDhqgm/
לא בא לסנגר על הארגון, אבל מה זו ההודעה הזו?
מי אמר שהיא אמיתית? ומי אמר שמישהו שקשור לארגון שלח אותה?
יש פה משתמש פיקטיבי ששולח צילום מסך שאלוהים יודע מאיפה הוא.
אתה באותה מידה יכול לפתוח פרופיל פיקטיבי, לשלוח הודעה בוואטספ לעצמך, לצלם מסך ולהעלות.
לא היתי מתייחס לשטויות האלה.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
יכול להיות פייק, בהודעה אחרת הוא נתן את שם האוהד המוכר שלדבריו כתב לו. אם אותו אוהד לא כתב שיתבע את אמא שלו על לשון הרע.Scofield כתב:בוא, בחייאתגביזון כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:34 https://www.facebook.com/share/p/1W7hsDhqgm/
לא בא לסנגר על הארגון, אבל מה זו ההודעה הזו?
מי אמר שהיא אמיתית? ומי אמר שמישהו שקשור לארגון שלח אותה?
יש פה משתמש פיקטיבי ששולח צילום מסך שאלוהים יודע מאיפה הוא.
אתה באותה מידה יכול לפתוח פרופיל פיקטיבי, לשלוח הודעה בוואטספ לעצמך, לצלם מסך ולהעלות.
לא היתי מתייחס לשטויות האלה.
לאור העובדה שמעבר לנוקיה קורם עור וגידים וכן עמדת האולטראס שלא יגיעו לנוקיה - האם צפוי לקום ארגון עידוד חדש? יש מי שירים את הכפפה בקרב הקהל 'השקט'?
כי חייבים לדבר על הפיל שבחדר. ועידוד רנדומלי לא יחזיק מים
כי חייבים לדבר על הפיל שבחדר. ועידוד רנדומלי לא יחזיק מים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
תן לאולטראס לממש את האיום שלהם.
אם הם לא ירדו מהעץ, אני בטוח שתחליף הולם יקום.
אם הם לא ירדו מהעץ, אני בטוח שתחליף הולם יקום.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אין לי ספק שאם יהיה ואקום, יקום ארגון חדש בכדורסל.
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
לא חושב שזה טקטיקה נכונה לאולטראס להראות לנו איך יראו החיים ללא האולטראס
אני צופה שזה הולך להתהפך עליהם בענק
אני צופה שזה הולך להתהפך עליהם בענק
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
ועל כן אני מעריך שהם ירדו מהעץ בסופו של דבר.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
הם משום מה בטוחים שהקהל מבואס מזה שהם לא יגיעו.
איזה מנותקים, אמאל'ה.
איזה מנותקים, אמאל'ה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בנתיים בפייסבוק יש עלובי נפש "אוהדי הפועל " כביכול שמייחלים לכישלון ולנפילה של הקבוצה ושל איטודיס , אחלה
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
האולטראס נגד הצלחת הפועל?!?רק הפועל כתב:בנתיים בפייסבוק יש עלובי נפש "אוהדי הפועל " כביכול שמייחלים לכישלון ולנפילה של הקבוצה ושל איטודיס , אחלה
לא יכול להיות!!
איזה אולטראס? שלנו??
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
עם כל הביקורת על האולטראס, ולא חסר ביקורת.
כאולטראס הם לעולם לא יצאו נגד הפועל.
יש חברים באולטראס שעשויים לחשוב ככה, אבל זה לא בגלל שהם משתייכים לאולטראס, זה בגלל שהם טמבלים ברמה של ״אוהדי״ חולון ששרים ״הפועל זונה״.
כאולטראס הם לעולם לא יצאו נגד הפועל.
יש חברים באולטראס שעשויים לחשוב ככה, אבל זה לא בגלל שהם משתייכים לאולטראס, זה בגלל שהם טמבלים ברמה של ״אוהדי״ חולון ששרים ״הפועל זונה״.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מה זאת אומרת?
הם "כאולטראס" זרקו אבוקות למגרש - **בידיעה*** שזה יפגע בהפועל, והנה ברוך ה' זה עצר לנו את המומנטום לאליפות פלוס הפחתת נקודה.
הם "כאולטראס" עשו לינץ' באוהדי הפועל חיפה - שום מילת גינוי לא יצאה, בטח שלא השעיה או נידוי של האנשים מהאירגון. מיותר לציין מה הנזק התדמיתי שנעשה.
הם "כאולטראס" יצאו עשרות פעמים מהמגרש באמצע משחק של הפועל כי איזה טמבל רב עם מאבטח, כולל בגמר גביע ווינר - ***בידיעה*** שזה פוגע בהפועל. העיקר הכרטיסים הגיעו חופשי ומנעו מאחרים שלא היו יוצאים להגיע למשחק.
הם "כאולטראס" הצביעו ***נגד** כניסה של עופר ינאי להנהלה - בידיעה שזה יפגע בהפועל, כי שתי האפשרויות ברורות מאוד.
יש עוד עשרות דוגמאות, הרעיון מובן.
הם "כאולטראס" זרקו אבוקות למגרש - **בידיעה*** שזה יפגע בהפועל, והנה ברוך ה' זה עצר לנו את המומנטום לאליפות פלוס הפחתת נקודה.
הם "כאולטראס" עשו לינץ' באוהדי הפועל חיפה - שום מילת גינוי לא יצאה, בטח שלא השעיה או נידוי של האנשים מהאירגון. מיותר לציין מה הנזק התדמיתי שנעשה.
הם "כאולטראס" יצאו עשרות פעמים מהמגרש באמצע משחק של הפועל כי איזה טמבל רב עם מאבטח, כולל בגמר גביע ווינר - ***בידיעה*** שזה פוגע בהפועל. העיקר הכרטיסים הגיעו חופשי ומנעו מאחרים שלא היו יוצאים להגיע למשחק.
הם "כאולטראס" הצביעו ***נגד** כניסה של עופר ינאי להנהלה - בידיעה שזה יפגע בהפועל, כי שתי האפשרויות ברורות מאוד.
יש עוד עשרות דוגמאות, הרעיון מובן.
נערך לאחרונה על ידי ranjef ב 25 נובמבר 2024, 09:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אני שוב לא לגמרי מסכים איתך לגבי מה מהדברים שכתבת נעשו "כארגון".
לצורך העניין , הכנסת אבוקות והדלקתן חד משמעית כן , זריקתן , אני בטוח שאם כארגון היו יכולים להשתלט על זה היו מעדיפים שלא ייזרק.
לינץ באוהדי חיפה , שוב אם היו יכולים להשתלט על זה היו מעדיפים שלא יקרה , לא להוציא הודעת גינוי , חד משמעית הבעיה מספר אחת שלהם כארגון לטעמי.
לגבי יציאה מהמגרש או מחאות כאלו ואחרות ביציע , זה נעשה מתוך המחשבה על האוהדים שבתורם אמורת להיות לטובת הפועל.
ההצבעה נגד עופר ינאי היתה עמדה לגיטימית שלהם לגבי מה שטוב להפועל, אז הם גם ידעו להגיד שהם מתנגדים אבל מה שיוחלט הם יקבלו ויועדדו את הפועל (בניגוד למה שהם אומרים על יד אליהו).
גם עכשיו , להגיד שהאולטראס מייחלים לכישלון של הפועל ו/או של איטודיס ואפילו של עופר , זה לדעתי הכללה לא מדוייקת ולא נכונה.
יש באולטראס טמבלים שיגידו דברים כאלה , אין ספק.
הבעיה בנושא הזה , היא הודעת ה"לא יקרה" שלהם, זכותם לחשוב שזה לא הדבר הנכון לעשות , זכותם גם לא לבוא למשחקים ביד אליהו.
אני בטוח שאם וכאשר נעבור , והם יחליטו שהם לא באים , הם כארגון (אם יצליחו להוציא הודעה) יגידו שהם מאחלים לקבוצה הצלחה אבל לא יהיו שם לעודד.
לצורך העניין , הכנסת אבוקות והדלקתן חד משמעית כן , זריקתן , אני בטוח שאם כארגון היו יכולים להשתלט על זה היו מעדיפים שלא ייזרק.
לינץ באוהדי חיפה , שוב אם היו יכולים להשתלט על זה היו מעדיפים שלא יקרה , לא להוציא הודעת גינוי , חד משמעית הבעיה מספר אחת שלהם כארגון לטעמי.
לגבי יציאה מהמגרש או מחאות כאלו ואחרות ביציע , זה נעשה מתוך המחשבה על האוהדים שבתורם אמורת להיות לטובת הפועל.
ההצבעה נגד עופר ינאי היתה עמדה לגיטימית שלהם לגבי מה שטוב להפועל, אז הם גם ידעו להגיד שהם מתנגדים אבל מה שיוחלט הם יקבלו ויועדדו את הפועל (בניגוד למה שהם אומרים על יד אליהו).
גם עכשיו , להגיד שהאולטראס מייחלים לכישלון של הפועל ו/או של איטודיס ואפילו של עופר , זה לדעתי הכללה לא מדוייקת ולא נכונה.
יש באולטראס טמבלים שיגידו דברים כאלה , אין ספק.
הבעיה בנושא הזה , היא הודעת ה"לא יקרה" שלהם, זכותם לחשוב שזה לא הדבר הנכון לעשות , זכותם גם לא לבוא למשחקים ביד אליהו.
אני בטוח שאם וכאשר נעבור , והם יחליטו שהם לא באים , הם כארגון (אם יצליחו להוציא הודעה) יגידו שהם מאחלים לקבוצה הצלחה אבל לא יהיו שם לעודד.