להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
אין כאן שום פילוג כי פילוג רומז על סימטריה.
יש כאן צד אחד שכבר שנים שם זין עצום על הקהל הרחב בתמיכת העמותה (גם אם תמיכה שבשתיקה), ואת הרוב השקט שבמשך שנים נאלץ לספוג וספוג.
גם אתמול, האולטראס התחילו עם המחאה שלהם, לגיטימית בפני עצמה גם אם מקלות הסושי והשטרות היו דוחים, וברגע שרוב הקהל הגיב איך שהגיב ישר האולטראס עברו להשלכת חפצים וכוסות, קללות וכו'.
יש כאן צד אחד שכבר שנים שם זין עצום על הקהל הרחב בתמיכת העמותה (גם אם תמיכה שבשתיקה), ואת הרוב השקט שבמשך שנים נאלץ לספוג וספוג.
גם אתמול, האולטראס התחילו עם המחאה שלהם, לגיטימית בפני עצמה גם אם מקלות הסושי והשטרות היו דוחים, וברגע שרוב הקהל הגיב איך שהגיב ישר האולטראס עברו להשלכת חפצים וכוסות, קללות וכו'.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
סבבה, אין שום פילוג בקהל. משפט הגיוני להוציא מהמקלדת אחרי אירועי החודשים האחרונים ואתמול בפרט.הוקיץ' כתב: ↑10 נובמבר 2024, 13:06 אין כאן שום פילוג כי פילוג רומז על סימטריה.
כל ההודעה שלך לא רלוונטית כי אתה מתייחס למצב כאילו אנשים שמתנגדים או שיש להם הסתייגויות ממעבר ליד אליהו, והאולטראס, אלה קבוצות שוות. זו לא המציאות.
והשיח המגעיל הוא בחלקו הגדול נגד מי שמתנגד למעבר, לא נגד האולטראס.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
א. אני נגד השימוש במילה פילוג לא כי אין כזה, אלא כי זה רומז על סימטריה שבעיני לא קיימת.Shacham כתב: ↑10 נובמבר 2024, 13:25סבבה, אין שום פילוג בקהל. משפט הגיוני להוציא מהמקלדת אחרי אירועי החודשים האחרונים ואתמול בפרט.הוקיץ' כתב: ↑10 נובמבר 2024, 13:06 אין כאן שום פילוג כי פילוג רומז על סימטריה.
כל ההודעה שלך לא רלוונטית כי אתה מתייחס למצב כאילו אנשים שמתנגדים או שיש להם הסתייגויות ממעבר ליד אליהו, והאולטראס, אלה קבוצות שוות. זו לא המציאות.
והשיח המגעיל הוא בחלקו הגדול נגד מי שמתנגד למעבר, לא נגד האולטראס.
ב. ההודעה שלי לא מניחה שמדובר בקבוצות שוות, לא יודע איפה ראית את זה. ההודעה שלי מתייחסת ליחסי האולטראס עם הקהל הרחב שכן זה נושא האשכול.
ג. גם בנושא הרחב יותר של יד אליהו בעד ונגד אין סימטריה, לא כי שתי הדעות לא לגיטימיות באותה מידה (הן כן), אלא כי מי שהביא אותנו למצב הנוכחי זה מי שבפאקינג נובמבר עוד לא מצא לנכון להעלות את העניין להצבעה. כתבתי את זה מיליון פעם כבר, אבל מה שהנהלת העמותה עשתה פה הלכה למעשה זה לגרור את כולנו לבוץ ואז להתלונן שאנשים משחקים מלוכלך.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אני אוהב את האולטראס.
לא אוהב את המשרוקית וזריקת הכוסות.
אין לי שום בעיה עם השירים שלהם.
אבל החוצפה של שני הלוחמים שהתארחו בצבע אדום זה משהו.
עם כל הכבוד אהבה והערכה על השירות הארוך שלכם במלחמה.מי אתם שתקבעו לעופר ורוב אוהדי הפועל איפה לשחק.
כשאני מדבר על חוצפה,אני מתכוון לאחת מהטענות שלהם נגד המעבר.הטענה שלהם זה השירות שלהם במלחמה.
יש לי חדשות בשבילכם,אתם לא האוהדים היחידים ששרתו במלחמה הזאת.יותר מזה,יש גם אוהדים קצת קצת יותר מבוגרים ממכם ששרתו במלחמות קודמות,ולא זכור לי אפילו פעם אחת שמישהו מהם טען שמגיע לו זכויות יתר בגלל השירות.
מקווה מאוד שאם נעבור,כן תגיעו ליד אליהו.
עם כל הכבוד אהבה והערכה על השירות הארוך שלכם במלחמה.מי אתם שתקבעו לעופר ורוב אוהדי הפועל איפה לשחק.
כשאני מדבר על חוצפה,אני מתכוון לאחת מהטענות שלהם נגד המעבר.הטענה שלהם זה השירות שלהם במלחמה.
יש לי חדשות בשבילכם,אתם לא האוהדים היחידים ששרתו במלחמה הזאת.יותר מזה,יש גם אוהדים קצת קצת יותר מבוגרים ממכם ששרתו במלחמות קודמות,ולא זכור לי אפילו פעם אחת שמישהו מהם טען שמגיע לו זכויות יתר בגלל השירות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
זה טיעון מוזר.
אני שירתתי קרוב לחמישה חודשים במילואים (בהתנדבות) השנה באזור רצועת עזה.
אני חושב שזה מקנה לי את הזכות להגיד שמגיע לי יותר מנויים ממה שיש לי עכשיו כדי שאוכל לבוא עם יותר אחיינים שלי למשחקים.
איזה שטות, מילואימניקים קיבלו הנחה במנוי, יאה וראוי, הלאה.
אני שירתתי קרוב לחמישה חודשים במילואים (בהתנדבות) השנה באזור רצועת עזה.
אני חושב שזה מקנה לי את הזכות להגיד שמגיע לי יותר מנויים ממה שיש לי עכשיו כדי שאוכל לבוא עם יותר אחיינים שלי למשחקים.
איזה שטות, מילואימניקים קיבלו הנחה במנוי, יאה וראוי, הלאה.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
זו דמגוגיה הרבה יותר גדולה מזה, אחד הטיעונים שלהם היה שיש חברים שלהם שנהרגו במלחמה שסביר להניח שהיו נגד המעבר ובגלל זה צריך לעצור.Nati כתב: ↑11 נובמבר 2024, 08:42 אני אוהב את האולטראס.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
טוב זה חוצפה ענקית. אני מכיר הרבה לוחמים בעד המעבר.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
עדיין מדברים על אולטראס הפועל בתור אויבי העם ?
לא נמאס ?
ינאי זה הנושא , לא אוהד כזה או אחר
לא נמאס ?
ינאי זה הנושא , לא אוהד כזה או אחר
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
איך שהאולטראס התנהגו במשחק האחרון לא מנקה אותם עדיין מהפוזיציה של טרבל מייקרים במינימום.
שיעשו כמה פעולות של חיפוש אחרי פשרה וקירוב לבבות ואז נראה. והניסיון לצמצם את זה כאילו זה איזה אוהד כזה או אחר... פחחחחחח, זאת היתה התארגנות
שיעשו כמה פעולות של חיפוש אחרי פשרה וקירוב לבבות ואז נראה. והניסיון לצמצם את זה כאילו זה איזה אוהד כזה או אחר... פחחחחחח, זאת היתה התארגנות
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
טוב
בלי האולטראס היה גן עדן .
יאללה , אפשר לסגור את הנושא ?
בלי האולטראס היה גן עדן .
יאללה , אפשר לסגור את הנושא ?
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
למה לסגור, כי לא נעים לך לשמוע ביקורת?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בכלל לא
ביקורת זה אחלה
22 עמודים על נושא שהוא טריויאלי בכל מועדון ספורט שמכבד את עצמו זה משעמם .
אבל בכיף תמשיכו. בגלל האולטראס הפועל לא תתרומם ובגלל האולטרטס לא באים רוכשים להפועל .
נתראה בשנת 2030 באותה השיחה, כי אני מקווה שאתה עדיין תהיה ביציע והולטראס בטוח גם יהיו ביציע .
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אל תדאג לי, מקווה לחיות עד אז
אבל מתנצל מראש שלא אדאג לעדכן אותך כי לא חייב לך הוכחת נאמנות.
והאשכול ממשיך לחיות כי האולטראס ממשיכים בפעולות ה'הו כה חתרניות' שלהם.
אבל מתנצל מראש שלא אדאג לעדכן אותך כי לא חייב לך הוכחת נאמנות.
והאשכול ממשיך לחיות כי האולטראס ממשיכים בפעולות ה'הו כה חתרניות' שלהם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
האולטראס לא אויבים של הפועל.
אני מאוד מקווה שהם כולם יגיעו ליד אליהו.
אני מאוד מקווה שהם כולם יגיעו ליד אליהו.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 328 לייקים
במידה שעוברים ליד-אליהו, אני הולך לקנות גרעיני תירס ולצפות בהתקפלות המפוארת של ילדי הכאפות האלה, אחרי שיבינו שהם לא חסרים שם לאף אחד.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אני לא אגרסיבי, אני מרוגז, ואני מרוגז כי המפגש הישיר האחרון שלי עם האולטראס היה כשהם כמעט דרסו את שתי הבנות שלי מחוץ לאיינשטיין על הרמפה בין שער 2 לשער 1 כשהם שועטים עם חגורות ומקלות אחרי שני אוהדי הפועל חיפה. ואז משליכים מחסומי ברזל. זאת לא החוויה שהבטחתי להן כשהלכנו למשחק. ואני עצבני כי מתחילת האירוע סביב יד אליהו האולטראס נוהגים באדנות ואלימות. קובעים עובדות, לא מחפשים שיח ושאקו מקטין אנשים כמוני ורומז שאנחנו אוהדי הצלחות ולא צריך לספור אותנו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 113 לייקים
למה להתרגז? זה חלק מהתרבות שרמי כהן דיבר עליה - התרפסות מוחלטת בפני האולטראס. בתמורה מקבלים קנסות, רדיוסים, תקריות שגולשות לאלימות ואחלה של דגל פריסה לפני שהמשחק מתחיל.סומך כתב: ↑14 נובמבר 2024, 09:47אני לא אגרסיבי, אני מרוגז, ואני מרוגז כי המפגש הישיר האחרון שלי עם האולטראס היה כשהם כמעט דרסו את שתי הבנות שלי מחוץ לאיינשטיין על הרמפה בין שער 2 לשער 1 כשהם שועטים עם חגורות ומקלות אחרי שני אוהדי הפועל חיפה. ואז משליכים מחסומי ברזל. זאת לא החוויה שהבטחתי להן כשהלכנו למשחק. ואני עצבני כי מתחילת האירוע סביב יד אליהו האולטראס נוהגים באדנות ואלימות. קובעים עובדות, לא מחפשים שיח ושאקו מקטין אנשים כמוני ורומז שאנחנו אוהדי הצלחות ולא צריך לספור אותנו.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
כוכב חדשסכין_בבטן_האומה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 10:06למה להתרגז? זה חלק מהתרבות שרמי כהן דיבר עליה - התרפסות מוחלטת בפני האולטראס. בתמורה מקבלים קנסות, רדיוסים, תקריות שגולשות לאלימות ואחלה של דגל פריסה לפני שהמשחק מתחיל.סומך כתב: ↑14 נובמבר 2024, 09:47אני לא אגרסיבי, אני מרוגז, ואני מרוגז כי המפגש הישיר האחרון שלי עם האולטראס היה כשהם כמעט דרסו את שתי הבנות שלי מחוץ לאיינשטיין על הרמפה בין שער 2 לשער 1 כשהם שועטים עם חגורות ומקלות אחרי שני אוהדי הפועל חיפה. ואז משליכים מחסומי ברזל. זאת לא החוויה שהבטחתי להן כשהלכנו למשחק. ואני עצבני כי מתחילת האירוע סביב יד אליהו האולטראס נוהגים באדנות ואלימות. קובעים עובדות, לא מחפשים שיח ושאקו מקטין אנשים כמוני ורומז שאנחנו אוהדי הצלחות ולא צריך לספור אותנו.
סכין_בבטן_האומה
עוד אוהד הפועל שרוצה שיהיה לנו טוב
כבר סיכמנו פה שרמי כהן זה שטן , למה להמשיך ?
כמה יש ממכם ???
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
רמי כהן ממש לא השטן, אבל הוא היום אחד מאלה שהאולטראס לקחו כבן ערובה והפך למשת״פ שלהם.
העובדה שיש מספיק אנשים שחושבים ככה אולי אומרת משהו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
העובדה שיש מספיק אנשים שחושבים ככה אולי אומרת משהו?
-
- קיבל.ה 113 לייקים
אני זוכר את רמי איתנו ביציעים 4 ו-5 ביד אליהו שהמשטרה משאירה אותנו בחושך בלי מזגן שעה אחרי שהמשחק נגמר, די לנסות להקצין. רמי הוא אוהד הפועל על מלא, אבל זה לא מלבין את ההגנה שלו על האולטראס.Red roy כתב: ↑16 נובמבר 2024, 10:15כוכב חדשסכין_בבטן_האומה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 10:06למה להתרגז? זה חלק מהתרבות שרמי כהן דיבר עליה - התרפסות מוחלטת בפני האולטראס. בתמורה מקבלים קנסות, רדיוסים, תקריות שגולשות לאלימות ואחלה של דגל פריסה לפני שהמשחק מתחיל.סומך כתב: ↑14 נובמבר 2024, 09:47
אני לא אגרסיבי, אני מרוגז, ואני מרוגז כי המפגש הישיר האחרון שלי עם האולטראס היה כשהם כמעט דרסו את שתי הבנות שלי מחוץ לאיינשטיין על הרמפה בין שער 2 לשער 1 כשהם שועטים עם חגורות ומקלות אחרי שני אוהדי הפועל חיפה. ואז משליכים מחסומי ברזל. זאת לא החוויה שהבטחתי להן כשהלכנו למשחק. ואני עצבני כי מתחילת האירוע סביב יד אליהו האולטראס נוהגים באדנות ואלימות. קובעים עובדות, לא מחפשים שיח ושאקו מקטין אנשים כמוני ורומז שאנחנו אוהדי הצלחות ולא צריך לספור אותנו.
סכין_בבטן_האומה
עוד אוהד הפועל שרוצה שיהיה לנו טוב
כבר סיכמנו פה שרמי כהן זה שטן , למה להמשיך ?
כמה יש ממכם ???
הייתי באשקלון למשחק "בית" מול י-ם (הפסדנו), והייתי בפקינג עפולה (עם שלשת ניצחון של שולדבראנד) מול הרצליה בגלל עוד רדיוס של האולטראס, וזה רק 2 דוגמאות לכל החרא שאכלתי בתור אוהד הפועל בגלל האולטראס כשהיו"ר של האגודה שלי לא עשה כלום בנושא. אגב, סיכוי סביר שהנקודה שהפסדנו בבית דין העונה תהיה גורם מכריע במי יארח את סדרת הגמר. ואז תודה לאולטראס נשחק ביד אליהו, רק לא בתור הקבוצה המארחת.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
אתה וכולם פה לא חברי עמותה ?
לא יכול להיות , רואים שזה בדמכם
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
בחרתי בו בגלל כל מה שהוא עשה בעבר.Red roy כתב:איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
אם היום אחרי כל מה שקורה איתו בשבועות האחרונים,הייתי צריך לבחור שוב.לא יודע אם הייתי בוחר בו.
ממש החזקתי מרמי,אבל בזמן האחרון הוא מאכזב אותי.
מאוד מקווה שאחרי המעבר,הוא יתעשת יעשה סולחה עם עופר,ויחזור לקבוצה.
הפועל ת״א צריכה את רמי שלפני יולי.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הפועל תל אביב צריכה כל אוהדNati כתב: ↑20 נובמבר 2024, 01:20בחרתי בו בגלל כל מה שהוא עשה בעבר.Red roy כתב:איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
אם היום אחרי כל מה שקורה איתו בשבועות האחרונים,הייתי צריך לבחור שוב.לא יודע אם הייתי בוחר בו.
רמי , אתה , אני וכל אחד .
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אני מוכן להסכים למשפט הזה.
אם תסכים איתי שמי שיורד לפרקט להרביץ לאוהד קבוצה יריבה לדוגמה, או חושב שזה לגיטימי להשליך אבוקה מיציע עליון לכיוון הפרקט ו/או היציע שמתחתיו לא נופל בהגדרה של אוהד אלה של עבריין.
אם תסכים איתי שמי שיורד לפרקט להרביץ לאוהד קבוצה יריבה לדוגמה, או חושב שזה לגיטימי להשליך אבוקה מיציע עליון לכיוון הפרקט ו/או היציע שמתחתיו לא נופל בהגדרה של אוהד אלה של עבריין.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הסכמת למשפט הכי פרווה שיש , יצא לי משפט של יאיר לפיד
אתה מוכן להסכים שאולטראס הפועל הם מרכיב חשוב בקהל של הפועל ?
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 20 נובמבר 2024, 01:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
הפועל צריכה את רמי המנהל.Red roy כתב:הפועל תל אביב צריכה כל אוהדNati כתב: ↑20 נובמבר 2024, 01:20בחרתי בו בגלל כל מה שהוא עשה בעבר.Red roy כתב: איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
ביחוד את רמי בהתאחדות/מנהלת.
מה שהוא עשה שם הוריד מהחיים 20 שנה לשטן של מכבי.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
ברורRed roy כתב:הסכמת למשפט הכי פרווה שיש , יצא לי משפט של יאיר לפיד=)
אתה מוכל להסכים שאולטראס הפועל הם מרכיב חשוב בקהל של הפועל ?
הם מאוד חשובים!!!
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בול !!!Nati כתב: ↑20 נובמבר 2024, 01:34הפועל צריכה את רמי המנהל.Red roy כתב:הפועל תל אביב צריכה כל אוהדNati כתב: ↑20 נובמבר 2024, 01:20
בחרתי בו בגלל כל מה שהוא עשה בעבר.
ביחוד את רמי בהתאחדות/מנהלת.
מה שהוא עשה שם הוריד מהחיים 20 שנה לשטן של מכבי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא, כתבתי את זה אולי עשרות פעמים מאז אותו אירוע עם הילדים של רמי (ציינו כבר עשור לאירוע הזה? צריך לבדוק…)
כל עוד הם לא לוקחים אחריות ובמינימום מגנים את ההתנהגות האלימה כלפי ״חבריהם״ ליציע הם איבדו מבחינתי את הלגיטימציה.
זה כל מה שאני מבקש/מצפה, אבל הם יודעים להוציא הודעות מנוסחות יפה רק כשזה מתאים להם.
כל עוד זה המצב, הנזק שהם גורמים עולה על התועלת.
ואני אומר את זה בהמון צער כי הייתי אוהד הפועל לפני שהיה אולטראס ובעשור הראשון של האולטראס זה היה תוספת מבורכת.
אבל היום אני לא יכול להגיד שאני תומך או מעודד את מעלליהם.
ואני יכול גם להגיד באמונה שלמה שאני אהיה אוהד הפועל גם אחרי שלא יהיה יותר אולטראס.
אני אנסה להדגים את המצב באילוסטרציה ספציפית שנגעתי בה גם מקודם.
פעם , כשהייתי עומד בתור לבידוק בכניסה לאולם/איצטדיון ואפשר היה לשמוע מרחוק את התהלוכה של האולטראס מתקדמת (במקרים בהם לא הייתי בתוך/ליד התהלוכה הזאת) והם היו מגיעים, נעמדים עם כולנו בתור ואז כולם ביחד מצטרפים אליהם ונכנסים באווירה טובה לאיצטדיון.
היום בסיטואציה הזאת, כששומעים אותם מגיעים יודעים שתיכף יבואו הדחיפות , וכל מיני ילדים שחושבים שהם יותר אוהדים ממני למרות שההורים שלהם עוד לא דמינו לעשות אותם כשאני עשיתי את המעבר משער שבע לשער חמש נדחפים לפני ולפני ילדים שעומדים בתור.
אז אם אתה שואל אותי אם פעם היתה לנו (או ספציפית לאולטראס) תדמית יותר טובה מהיום, אז חד משמעית כן.
אם אני חושב שהם חלק חשוב בקהל?
אולי ביום שהם יסכימו שאנשים כמוני הם חלק מספיק חשוב בקהל כדי לא להידחף לפניהם בתור, אני אסכים להגיד את זה שוב.
ואל תנסה להקטין את הדוגמה שנתתי כי זאת רק סימולציה של מצב פשוט להסברה להבין לאן התדרדרנו, זה משליך על דברים הרבה יותר חמורים מזה…
במילים אחרות , כשאני ארגיש שאני מקבל מהם את הכבוד שאני חושב שמגיע לי , אני אתן להם את הכבוד שהם חושבים שמגיע להם.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
דוגמה מצוינת!מילפורד כתב: ↑20 נובמבר 2024, 09:13לא, כתבתי את זה אולי עשרות פעמים מאז אותו אירוע עם הילדים של רמי (ציינו כבר עשור לאירוע הזה? צריך לבדוק…)
כל עוד הם לא לוקחים אחריות ובמינימום מגנים את ההתנהגות האלימה כלפי ״חבריהם״ ליציע הם איבדו מבחינתי את הלגיטימציה.
זה כל מה שאני מבקש/מצפה, אבל הם יודעים להוציא הודעות מנוסחות יפה רק כשזה מתאים להם.
כל עוד זה המצב, הנזק שהם גורמים עולה על התועלת.
ואני אומר את זה בהמון צער כי הייתי אוהד הפועל לפני שהיה אולטראס ובעשור הראשון של האולטראס זה היה תוספת מבורכת.
אבל היום אני לא יכול להגיד שאני תומך או מעודד את מעלליהם.
ואני יכול גם להגיד באמונה שלמה שאני אהיה אוהד הפועל גם אחרי שלא יהיה יותר אולטראס.
אני אנסה להדגים את המצב באילוסטרציה ספציפית שנגעתי בה גם מקודם.
פעם , כשהייתי עומד בתור לבידוק בכניסה לאולם/איצטדיון ואפשר היה לשמוע מרחוק את התהלוכה של האולטראס מתקדמת (במקרים בהם לא הייתי בתוך/ליד התהלוכה הזאת) והם היו מגיעים, נעמדים עם כולנו בתור ואז כולם ביחד מצטרפים אליהם ונכנסים באווירה טובה לאיצטדיון.
היום בסיטואציה הזאת, כששומעים אותם מגיעים יודעים שתיכף יבואו הדחיפות , וכל מיני ילדים שחושבים שהם יותר אוהדים ממני למרות שההורים שלהם עוד לא דמינו לעשות אותם כשאני עשיתי את המעבר משער שבע לשער חמש נדחפים לפני ולפני ילדים שעומדים בתור.
אז אם אתה שואל אותי אם פעם היתה לנו (או ספציפית לאולטראס) תדמית יותר טובה מהיום, אז חד משמעית כן.
אם אני חושב שהם חלק חשוב בקהל?
אולי ביום שהם יסכימו שאנשים כמוני הם חלק מספיק חשוב בקהל כדי לא להידחף לפניהם בתור, אני אסכים להגיד את זה שוב.
ואל תנסה להקטין את הדוגמה שנתתי כי זאת רק סימולציה של מצב פשוט להסברה להבין לאן התדרדרנו, זה משליך על דברים הרבה יותר חמורים מזה…
בעניין דומה, חבר טוב שלי מצא עצמו ביציע עם האלטראס לא מזמן, צילם בפלאפון את האווירה ופתאום ניגש אליו ילד ז' בן פחות מ13 ואיים עליו שיפסיק לצלם. הילד המטומטם הזה לא היה מעז לגשת ולאיים ככה על אדם מבוגר אם לא היה חושב שזה קוד ההתנהגות שמצופה ממנו ואין לו גב אלים של מבוגרים שתומך בו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
יש מישהו שחושב שהם לא חלק חשוב בפאזל שנקרא ״הפועל ת״א״?Red roy כתב:הסכמת למשפט הכי פרווה שיש , יצא לי משפט של יאיר לפיד=)
אתה מוכן להסכים שאולטראס הפועל הם מרכיב חשוב בקהל של הפועל ?
הבעיה היא שהם בטוחים שהם כל הפאזל/ חשובים ממנו.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
א. הוא היה פרווה ביחס שלו לעופר ינאי.Red roy כתב:איך הוא קיבל 90 אחוז בבחירות האחרונות ???
ב. המועמדים האחרים היו יותר מביכים ממנו (לכן לא בחרתי באף אחד).
ג. היום די ברור שהוא חלק מהאולטראס ודי בטוח שלא היה מקבל כמות קולות כזו.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אולטראס הפועל 2024. איזה כיף לנו שזכינו באוהדים כאלה.

-
- קיבל.ה 140 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
נכנסתי לראות את הפוסט, הוא דווקא מוצף בצורה מובהקת בתגובות של אוהדים שבעד המעבר
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני לא התייחסתי לתגובות נגד הפוסט, כי די ברור לי שרוב הקהל מעוניין לעבור ליד אליהו.גביזון כתב:נכנסתי לראות את הפוסט, הוא דווקא מוצף בצורה מובהקת בתגובות של אוהדים שבעד המעבר
Sent from my 22101320G using Tapatalk
קשה לי מאוד עם איומים של חבר אולטראס על אוהדים אחרים.