רדנקו כתב: ↑17 נובמבר 2024, 13:43
הוא שחקן פיק נאד רול בינוני. והוא מתקשה למסור כדור מהר מהפיק אנד רול, בעיקר כשלוחצים עליו קצת, כי הוא ממהר להפסיק את הכדרור ואז הוא נתקע.
כשמוטלי עוד היה אצלנו, היתה לו מטרה קלה למסור אליה אבל היום הוא מתקשה למצוא מטרה טובה למסור לה מהפיק אנד רול ואז אנחנו נתקעים, כי הוא מקבל החלטות לאט מאוד בפיק אנד רול.
מכיוון שאין לו יכולת לחדור לסל ולסיים כשהוא לא מגיע לבד מתחת לסל, אז התרומה שלו מוגבלת במשחק המסודר לזריקה משלוש בסטפ בק וזהו בערך. כשהזריקה נכנסת זה אחלה אבל כשלא - אין לו הרבה מה לתרום מבחינה התקפית.
הוא עדיין יודע להוציא מתפרצת לא רע, אבל זהו בערך מבחינה התקפית.
אני מסכים לגבי הפיק אנד רול, הוא לא רגלנד ולא ג'ייקובן. זה פשוט לא סוג השחקן וזה בעיקר תוקע את ההתקפה שלנו.
אני לא מסכים שזה כל מה שיש לו לתרום מבחינה התקפית. הוא מאוד פיזי ואגרסיבי בחדירה שלו, וגם יש לו יכולת לראות את המשחק ולמצוא את השחקן הפנוי בזמן הדרייב לסל. הרבה מהאסיסטים שלו מגיעים כתוצאה מהיכולת שלו לכווץ את ההגנה ולמצוא את השחקן הפנוי.
אחת הבעיות בהתקפה שלנו היא שהכל כל כך סטטי והריווח כל כך עלוב שזה מקשה מאוד על חודרים טובים כמו בברלי ויעקב. אני גם חושב שמאמן קצת יותר נורמלי היה מבקש ממנו לנסות ולסיים בעצמו ולא להוציא לשלשה כל פעם. ב-NBA לדוגמה הוא היה משתמש המון בפלואטרים, אבל אצלנו הוא בקושי עושה את זה.
הבעיה העיקרית שלי עם בברלי זה יציבות. לצד משחקים גדולים כמו ירושלים, בחצ'שהיר, גראן קנאריה ובשיקטאש, קיבלנו ממנו לא מעט משחקים בינוניים מינוס וגם פחות מכך. יכול להיות שבגילו האינטנסיביות הזאת קשה לו והוא צריך יותר מנוחה.