פטריק בברלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

Charlie כתב:דדאס היה זה שהביא אותו. זה שניסה להביא אותו שנה שעברה ודאג שיהיה הרכש הראשון שלנו בקיץ. לכן מוזר שדווקא דדאס לא בונה עליו.

הוראה מלמעלה?!
גם אני זוכר כמו הוקיץ' שעוד לפני פתיחת העונה הוא דווקא אמר שאם הוא היה יודע שזו הקבוצה שבונים ייתכן ורגלנד לא היה בהפועל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

איזה כיף לשמוע אותו בפראש טוק.
האזנה חובה.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

למה לא בעצם כתב: 08 נובמבר 2024, 15:48 איזה כיף לשמוע אותו בפראש טוק.
האזנה חובה.
אחלה גבר, אבל הטייק שלו על דדאס לא טוב.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

Niro כתב: 08 נובמבר 2024, 17:05
האזנה חובה.
אפשר תקציר בבקשה?
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

gershon כתב: 08 נובמבר 2024, 17:10
האזנה חובה.
אפשר תקציר בבקשה?
דיבר על למה הגיע לשחק פה, זה מאוד מתקשר לדת ולמשמעות. הוא נחוש לייצר מורשת.
סיפורים מהנבא שמדגימים כמה כבוד יש לו למשחק ואיזה מין מקצוען לא נורמלי הגיע אלינו. דיבר קצת על הגיל ועל זה שהוא בונא את האינטנסיביות שלו בהדרגה לאורך העונה.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

למה לא בעצם כתב: 08 נובמבר 2024, 18:17
gershon כתב: 08 נובמבר 2024, 17:10
אפשר תקציר בבקשה?
דיבר על למה הגיע לשחק פה, זה מאוד מתקשר לדת ולמשמעות. הוא נחוש לייצר מורשת.
סיפורים מהנבא שמדגימים כמה כבוד יש לו למשחק ואיזה מין מקצוען לא נורמלי הגיע אלינו. דיבר קצת על הגיל ועל זה שהוא בונא את האינטנסיביות שלו בהדרגה לאורך העונה.
תודה! ומה הוא אמר על דדאס?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  749 לייקים

חסר אחריות
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1173 לייקים

What the actual fuck man
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

רווי כתב:חסר אחריות
בקטע קריפי, הוא היה בשוק שלא שרקו לו, נראה קצת סבוטאז'י, מה לעזאזל עבר עליו.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

ובפעם המליון: הוא לא אמור להיות עושה המשחק שלנו, אלא לשחק לצידו. אלא אם כן מאמן אחר יעשה פה כבר כדורסל.

IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

למכור לריאל
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

לא אתפלא אם זה קשור להתנהגות של דדאס בסוף
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

ביצע את הבלתי-ספורטיבית שבעקבותיה הכדור עבר לאתא ולמזלו לא שרקו לו שוב לעבירה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2334 לייקים

רצה לעשות עבירה כדי שלא יגיעו לזריקה לשלוש.
עם כמות העבירות שהוא, נועם ובר חטפו בשתי דקות שקדמו לזה ולא נשרקו, הוא הניח שיתנו לו להיות אגרסיבי.
התפיסה בחולצה גרמה לזה להיראות בלתי ספורטיבי.
Or_5
קיבל.ה  91 לייקים

אחלה בברלי! שחקן גדול
לא מבין את התגובות שצריך לשחרר אותו נלחם עד השניה האחרונה לנצח בכל מחיר
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

מילפורד כתב: 10 נובמבר 2024, 07:34 רצה לעשות עבירה כדי שלא יגיעו לזריקה לשלוש.
עם כמות העבירות שהוא, נועם ובר חטפו בשתי דקות שקדמו לזה ולא נשרקו, הוא הניח שיתנו לו להיות אגרסיבי.
התפיסה בחולצה גרמה לזה להיראות בלתי ספורטיבי.
נכון, מצד שני, כבר היינו בסרט הזה והוא עשה את אותה טעות. הייתי מצפה שילמד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

העברות שלו במשחק הזה - אלה שנשרקו ובעיקר אלה שלא - הזכירו לי את ישראל כהן. הזיה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

Karl Marx כתב:העברות שלו במשחק הזה - אלה שנשרקו ובעיקר אלה שלא - הזכירו לי את ישראל כהן. הזיה.
בחיי שזה גם השם שלי עלה בראש אתמול, בגלל כתבתי שזה אפילו נראה סבוטז'י, הזוי מה שהוא עשה בדקות שהוא עשה.

ranjef
קיבל.ה  1470 לייקים

הפאול לעצור את השעון היה פאול נכון ורגוע, הבעיה שהיום זה כבר בלתי ספורטיבית, הוא היה צריך ללכת לכדור. יש כמה שחקנים אצלנו שלא מיושרים עד הסוף עם החוקים באירופה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

ranjef כתב: 10 נובמבר 2024, 19:27 הפאול לעצור את השעון היה פאול נכון ורגוע, הבעיה שהיום זה כבר בלתי ספורטיבית, הוא היה צריך ללכת לכדור. יש כמה שחקנים אצלנו שלא מיושרים עד הסוף עם החוקים באירופה.
העניין הוא שהוא כבר עשה את הטעות הזאת ממש לא מזמן והייתי מצפה שילמד את החוקה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

הוקיץ' כתב:הוא לא הביא אותו.
הוא לא אימן אותו בחולון והוא הוחתם העונה עוד לפני שדדאס חתם.
מה לא הביא אותו?
מי דיבר על חולון?
דדאס רצה אותו לפי פרסומים שנה שעברה ובסוף הוחתם אניס. בקיץ כנ"ל. דדאס הרי המשיך משנה שעברה. היה ברור שדדאס מחזיק מרגלנד. לכן ההתנהלות כיום תמוהה, אבל הוא מאמן הזוי אז הכל אפשרי.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Karl Marx כתב:העברות שלו במשחק הזה - אלה שנשרקו ובעיקר אלה שלא - הזכירו לי את ישראל כהן. הזיה.
וואי. איזה קטע שאתה כותב את זה.
הבוקר דיברתי עם חבר ואמרתי לו שבברלי עשה עוד ועוד עבירות סטייל ישראל כהן באותו משחק מפורסם. חחח. מעניין שזה עבר גם לך בראש.

מאחר ובברלי לא נראה אחד שמעורב בהימורים לא חוקיים הסיבה לכך אחת מהשתיים:
1. התלהבות יתר/עייפות וכו'
2. סבוטז׳ מסיבה זו או אחרת

Sent from my iPhone using Tapatalk
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

נראה לי הוא לא מבין עדיין את ההבדל בין שיפוט/כדורסל של nba לאירופאי. אולי חשב שפה מותר יותר אגרסיבי או לא יודע מה
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

Charlie כתב: 10 נובמבר 2024, 20:23
וואי. איזה קטע שאתה כותב את זה.
הבוקר דיברתי עם חבר ואמרתי לו שבברלי עשה עוד ועוד עבירות סטייל ישראל כהן באותו משחק מפורסם. חחח. מעניין שזה עבר גם לך בראש.

מאחר ובברלי לא נראה אחד שמעורב בהימורים לא חוקיים הסיבה לכך אחת מהשתיים:
1. התלהבות יתר/עייפות וכו'
2. סבוטז׳ מסיבה זו או אחרת

Sent from my iPhone using Tapatalk
פוסל לחלוטין את תאוריית הסבוטאז.
חושב שהוא לא הציב עצמו טוב מול השחקן עם הכדור ולכן הוא עקף אותו ולכן עשה עבירה מכוונת שנתנה להם זריקות + כדור.
הבעיה שלנו היתה שאחרי הסל של אייש חשבו כולם שהמשחק גמור ולכן קצת חלמו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2334 לייקים

אין לי רגע דל…
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

ממש מעניין אותי איך הוא יקבל אם איטודיס יסיט אותו מעמדת עושה המשחקתמונה

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  749 לייקים

הסבר לטיפש רשתותחברתיותפוב שכמוני על 2 התמונות האחרונות???
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

גביזון כתב:ממש מעניין אותי איך הוא יקבל אם איטודיס יסיט אותו מעמדת עושה המשחקתמונה

אם רגלנד לא ישאר אז זה לא יקרה

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

רדנקו כתב:
גביזון כתב:ממש מעניין אותי איך הוא יקבל אם איטודיס יסיט אותו מעמדת עושה המשחקתמונה

אם רגלנד לא ישאר אז זה לא יקרה

Sent from my NE2215 using Tapatalk
גם בלי רגלנד, אני לא רואה איך הוא משחק בלי רכז, מקווה לחשוב ככה.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

אגב מוביל כדור, שורטס מיודענו שלקח כבר mvp בbcl, אחרי זה יורוקאפ עם פריס, אחרי עוד משחק ענק שלו ביורוליג על ברצלונה עם 24 נקודות ו9 אסיסטים יהיה מועמד לmvp העונה בליגה השלישית שלו - יורוליג. בגלל זה חששתי שיגיע למכבי ופיטזתי עליו אצלנו.

lior777
קיבל.ה  192 לייקים

מעניין אם במקום לשים 2 מליון על בברלי היה אפשר להביא לפה את שורטס באיזה מליון מליון וחצי פלוס בייאוט לפריז.. שחקן על השורטס הזה. מה שכן טייסון וורד שהיה מועמד אלינו לעמדה 3 נותן שם אחלה עונה, היה יכול להיות שדרוג על ויינריט.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

לתחושתי הוא בירידה מסוימת. והרבה פחות אפשטיבי כשהוא עם נועם יעקב.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

הוא שחקן פיק נאד רול בינוני. והוא מתקשה למסור כדור מהר מהפיק אנד רול, בעיקר כשלוחצים עליו קצת, כי הוא ממהר להפסיק את הכדרור ואז הוא נתקע.
כשמוטלי עוד היה אצלנו, היתה לו מטרה קלה למסור אליה אבל היום הוא מתקשה למצוא מטרה טובה למסור לה מהפיק אנד רול ואז אנחנו נתקעים, כי הוא מקבל החלטות לאט מאוד בפיק אנד רול.
מכיוון שאין לו יכולת לחדור לסל ולסיים כשהוא לא מגיע לבד מתחת לסל, אז התרומה שלו מוגבלת במשחק המסודר לזריקה משלוש בסטפ בק וזהו בערך. כשהזריקה נכנסת זה אחלה אבל כשלא - אין לו הרבה מה לתרום מבחינה התקפית.
הוא עדיין יודע להוציא מתפרצת לא רע, אבל זהו בערך מבחינה התקפית.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

רדנקו כתב: 17 נובמבר 2024, 13:43 הוא שחקן פיק נאד רול בינוני. והוא מתקשה למסור כדור מהר מהפיק אנד רול, בעיקר כשלוחצים עליו קצת, כי הוא ממהר להפסיק את הכדרור ואז הוא נתקע.
כשמוטלי עוד היה אצלנו, היתה לו מטרה קלה למסור אליה אבל היום הוא מתקשה למצוא מטרה טובה למסור לה מהפיק אנד רול ואז אנחנו נתקעים, כי הוא מקבל החלטות לאט מאוד בפיק אנד רול.
מכיוון שאין לו יכולת לחדור לסל ולסיים כשהוא לא מגיע לבד מתחת לסל, אז התרומה שלו מוגבלת במשחק המסודר לזריקה משלוש בסטפ בק וזהו בערך. כשהזריקה נכנסת זה אחלה אבל כשלא - אין לו הרבה מה לתרום מבחינה התקפית.
אני מסכים לגבי הפיק אנד רול, הוא לא רגלנד ולא ג'ייקובן. זה פשוט לא סוג השחקן וזה בעיקר תוקע את ההתקפה שלנו.
אני לא מסכים שזה כל מה שיש לו לתרום מבחינה התקפית. הוא מאוד פיזי ואגרסיבי בחדירה שלו, וגם יש לו יכולת לראות את המשחק ולמצוא את השחקן הפנוי בזמן הדרייב לסל. הרבה מהאסיסטים שלו מגיעים כתוצאה מהיכולת שלו לכווץ את ההגנה ולמצוא את השחקן הפנוי.
אחת הבעיות בהתקפה שלנו היא שהכל כל כך סטטי והריווח כל כך עלוב שזה מקשה מאוד על חודרים טובים כמו בברלי ויעקב. אני גם חושב שמאמן קצת יותר נורמלי היה מבקש ממנו לנסות ולסיים בעצמו ולא להוציא לשלשה כל פעם. ב-NBA לדוגמה הוא היה משתמש המון בפלואטרים, אבל אצלנו הוא בקושי עושה את זה.

הבעיה העיקרית שלי עם בברלי זה יציבות. לצד משחקים גדולים כמו ירושלים, בחצ'שהיר, גראן קנאריה ובשיקטאש, קיבלנו ממנו לא מעט משחקים בינוניים מינוס וגם פחות מכך. יכול להיות שבגילו האינטנסיביות הזאת קשה לו והוא צריך יותר מנוחה.
ranjef
קיבל.ה  1470 לייקים

לא חושב שהבעיה שלו זה אינטנסיביות. הוא משחק 20-30 דקות פעמיים בשבוע, בזמן שבעונה שעברה שיחק 20 דקות למשחק בנבא שמשחקים 3.5 משחקים בשבוע.
מה שכן, הוא לא רכז, וזה נאמר פה בערך מהיום הראשון.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

קודם כל, אי אפשר להשוות בין הציפיות לתפוקה ממנו פה לעומת ה-NBA. הוא אמנם שיחק שם 20 דקות, אבל הציפיות ממנו בצד ההתקפי היו מאוד נמוכות. הוא יכל לתת רצף של 7-8 משחקים בהם הוא לא מגיע לדו ספרתי ולאף אחד לא אכפת. פה רוצים שישחק פעמיים בשבוע למעלה מ-25 דקות ויתן 13 נקודות, 5 אסיסטים, 4 ריבאונדים, 2 חטיפות, בנוסף כמובן להובלת כדור, הגנה וכו'. זה עומס אחר לגמרי.
בנוסף, עד כמה שזה ישמע מצחיק, אני חושב שמבחינת טיסות ומסעות יש עליו אפילו יותר עומס מאשר ב-NBA. אמנם שם יש כמויות פסיכיות של משחקים, אבל זה מסודר בדרך כלל בצורה כזו שיש רצף של משחקי בית ולאחריהם רצף של משחקי חוץ. בנוסף, מדובר בטיסות פנים ולקבוצות יש מטוסים פרטיים מאוד מרווחים. פה, מעבר לעובדה שהוא כל שבוע טס נון סטופ, יש גם הרבה יותר שעות בשדות תעופה, מטוסים פחות נוחים וכו'.

צריך להגיד גם שככלל המשחקים הטובים שלו היו דווקא במשחקים הקשים והחשובים יותר, כך שבהחלט יתכן שיש כאן הורדת אינטנסיביות מכוונת. נדמה לי שגם בפראש טוק של בר הוא דיבר על כך שהוא בונה את הגוף והכושר שלו בצורה הדרגתית לאורך העונה.
הבעיה היא שמדובר בשחקן ש-90 אחוז ממה שהוא מביא זה אינטנסיביות. לכן אני חושב שאנחנו צריכים באופן יזום להוריד ממנו עומס.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

הוקיץ' כתב: 17 נובמבר 2024, 15:37
רדנקו כתב: 17 נובמבר 2024, 13:43 הוא שחקן פיק נאד רול בינוני. והוא מתקשה למסור כדור מהר מהפיק אנד רול, בעיקר כשלוחצים עליו קצת, כי הוא ממהר להפסיק את הכדרור ואז הוא נתקע.
אני מסכים לגבי הפיק אנד רול, הוא לא רגלנד ולא ג'ייקובן. זה פשוט לא סוג השחקן וזה בעיקר תוקע את ההתקפה שלנו.
אני לא מסכים שזה כל מה שיש לו לתרום מבחינה התקפית. הוא מאוד פיזי ואגרסיבי בחדירה שלו, וגם יש לו יכולת לראות את המשחק ולמצוא את השחקן הפנוי בזמן הדרייב לסל. הרבה מהאסיסטים שלו מגיעים כתוצאה מהיכולת שלו לכווץ את ההגנה ולמצוא את השחקן הפנוי.
אחת הבעיות בהתקפה שלנו היא שהכל כל כך סטטי והריווח כל כך עלוב שזה מקשה מאוד על חודרים טובים כמו בברלי ויעקב. אני גם חושב שמאמן קצת יותר נורמלי היה מבקש ממנו לנסות ולסיים בעצמו ולא להוציא לשלשה כל פעם. ב-NBA לדוגמה הוא היה משתמש המון בפלואטרים, אבל אצלנו הוא בקושי עושה את זה.

הבעיה העיקרית שלי עם בברלי זה יציבות. לצד משחקים גדולים כמו ירושלים, בחצ'שהיר, גראן קנאריה ובשיקטאש, קיבלנו ממנו לא מעט משחקים בינוניים מינוס וגם פחות מכך. יכול להיות שבגילו האינטנסיביות הזאת קשה לו והוא צריך יותר מנוחה.
אצלנו הוא לא מסוגל לסיים חדירות. הוא תמיד נעצר כשהוא מתקרב לסל ומנסה לייצר מצב לעצמו בסטפ בק או בפייד אווי. הוא לא מסוגל לסיים אלא אם אין אף אחד שעומד בדרך.
הוא אפילו לא מנסה כמעט ללכת עד הסוף רק כדי לסחוט עבירה. הוא פשוט נעצר כשהוא מתקרב לסל.
רוב החדירות שלו הן ללא מטרה. הוא לא חודר בידיעה מה הוא מתכוון לעשות. הוא הולך קצת עם הראש בקיר ובגלל זה החדירות שלו לא הכי יעילות בחלק גדול מהמקרים.
לא זוכר שראיתי אותו עושה פלואטר אצלנו.
אבל זה בהחלט נכון שהריווח הנוראי אצלנו בהחלט מקשה על חדירה נורמלית והפעלה של השחקנים האחרים.
ranjef
קיבל.ה  1470 לייקים

הוקיץ' כתב:קודם כל, אי אפשר להשוות בין הציפיות לתפוקה ממנו פה לעומת ה-NBA. הוא אמנם שיחק שם 20 דקות, אבל הציפיות ממנו בצד ההתקפי היו מאוד נמוכות. הוא יכל לתת רצף של 7-8 משחקים בהם הוא לא מגיע לדו ספרתי ולאף אחד לא אכפת. פה רוצים שישחק פעמיים בשבוע למעלה מ-25 דקות ויתן 13 נקודות, 5 אסיסטים, 4 ריבאונדים, 2 חטיפות, בנוסף כמובן להובלת כדור, הגנה וכו'. זה עומס אחר לגמרי.
בנוסף, עד כמה שזה ישמע מצחיק, אני חושב שמבחינת טיסות ומסעות יש עליו אפילו יותר עומס מאשר ב-NBA. אמנם שם יש כמויות פסיכיות של משחקים, אבל זה מסודר בדרך כלל בצורה כזו שיש רצף של משחקי בית ולאחריהם רצף של משחקי חוץ. בנוסף, מדובר בטיסות פנים ולקבוצות יש מטוסים פרטיים מאוד מרווחים. פה, מעבר לעובדה שהוא כל שבוע טס נון סטופ, יש גם הרבה יותר שעות בשדות תעופה, מטוסים פחות נוחים וכו'.

צריך להגיד גם שככלל המשחקים הטובים שלו היו דווקא במשחקים הקשים והחשובים יותר, כך שבהחלט יתכן שיש כאן הורדת אינטנסיביות מכוונת. נדמה לי שגם בפראש טוק של בר הוא דיבר על כך שהוא בונה את הגוף והכושר שלו בצורה הדרגתית לאורך העונה.
הבעיה היא שמדובר בשחקן ש-90 אחוז ממה שהוא מביא זה אינטנסיביות. לכן אני חושב שאנחנו צריכים באופן יזום להוריד ממנו עומס.
מי שמצפה ממנו למספרים כאלה פה באופן קבוע חי בסרט. אני כן מצפה ממנו להגנה ברמה הגבוהה ביותר (קורה יום כן יום לא), אסיסטים והשתלבות בשטף של המשחק של הקבוצה. אני לא מצפה ממנו ל-15 נקודות במשחק, יש מי שיקלע בקבוצה הזאת.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2334 לייקים

טס הביתה, מוציא כל חמש דקות בערך איזה פוסט/סרטון עם החברים/פודקסט שלו.
כמו כל אמריקאי , רואה פוטבול ביום ראשון.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

איזה משחקים הוא ראה? או שראה רדזון?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
שליחת תגובה