חיפושים אחר מאמן

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

Red roy כתב: 15 נובמבר 2024, 13:22 שאלה למומחים
זה שדאדאס עבד איתו ובעצם למד ממנו לא אומר שאנחנו הולכים לראות את אותה שיטת משחק רק אולי קצת יותר משופשפת ?
קשה לי להאמין שאחד המאמנים המוצלחים באירופה במילניום הנוכחי אומר לשחקנים שלו: תסתדרו סביב קשת השלוש, תחפשו מיסמצ׳ים ואם לא אז בברלי תתחיל לאלתר. ושחס וחלילה שאף אחד לא יעז להיכנס לצבע.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

Red roy כתב:שאלה למומחים
זה שדאדאס עבד איתו ובעצם למד ממנו לא אומר שאנחנו הולכים לראות את אותה שיטת משחק רק אולי קצת יותר משופשפת ?
גם לי זה עבר בראש, אבל זה הבנאדם עם הכי הרבה קבלות שאפשר להביא. אתה לא לוקח כל כך הרבה תארים ברמה הכי גבוהה בלהיות דדאס. הוא גם היה עוזר מאמן של אוברדוביץ' מליון שנה בערך.
מה שהכי חשוב זה שבחוזה הוא ל3 שנים, שזה סופר חשוב למאמן בקבוצה ולקבוצה כדי שתהיה הסקת מסקנות והמשך בניה משנה לשנה. כמובן שאם לא נעלה ליורוליג, שכרגע עם איך שאנחנו נראים זה נשמע כמו הזיה שזה יקרה מול ולנסיה, אז נראה אם הוא אשכרה ישאר פה עוד עונה, למרות החוזה ל3 שנים בלי נקודות יציאה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

פומפה
קיבל.ה  437 לייקים

Red roy כתב: 15 נובמבר 2024, 13:22 שאלה למומחים
לא מהמומחים אבל צריך להיות באמת עיוור ברמות הגבוהות ביותר בשביל להמשיך בשיטה של דדאס. אם הוא ימשיך אותה מגיע לו ולדדאס כפיים על עקיצת החוזים הטובה בהיסטוריה.
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

הוא לא ימשיך אותה כי זו בדיוק הסיבה שמביאים אותו לראות שיפור משמעותי
hapoel15
קיבל.ה  39 לייקים

וולקאם איטודיס
lior777
קיבל.ה  198 לייקים

מי היה מאמין לפני כמה שנים שנקבל פה מאמן פעמיים אלוף יורוליג.. פשוט מדהים, נקווה שיעשה פה סדר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2424 לייקים

זה שדדאס למד מאיטודיס, זה לא אומר שדדאס יודע לבצע ברמה שאיטודיס יודע.
אגב, גם אין שום ערובה לזה שאיטודיס יצליח בהפועל, אבל על הנייר זה אמור להיות שידרוג.
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

מילפורד כתב: 15 נובמבר 2024, 18:58 זה שדדאס למד מאיטודיס, זה לא אומר שדדאס יודע לבצע ברמה שאיטודיס יודע.
אגב, גם אין שום ערובה לזה שאיטודיס יצליח בהפועל, אבל על הנייר זה אמור להיות שידרוג.
גם אם לא יצליח זה חייב להראות הרבה יותר טוב , אבל אין סיבה שלא יצליח כי יש פה שחקנים טובים מאוד
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2424 לייקים

רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
אז כמה שדדאס היה נורא כמאמן, בתוצאות זה פחות בא לכדי ביטוי.
לצורך העניין , אם איטודיס יביא כדורסל שיהיה תענוג אבל בתוצאות לא יהיו בהתאם, מה עדיף?
בוא נקווה שגם נראה כדורסל יותר טוב עכשיו ונמשיך לנצח.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

מילפורד כתב:רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
לצורך העניין , אם איטודיס יביא כדורסל שיהיה תענוג אבל בתוצאות לא יהיו בהתאם, מה עדיף?
עם מוטלי, עכשיו אנחנו בלי, וזה חצי קבוצה בכדורסל של דדאס

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1637 לייקים

גביזון כתב:
מילפורד כתב:רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.

בלי מה?

Sent from my NE2215 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5988 לייקים

מילפורד כתב: 15 נובמבר 2024, 21:04 רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
אנחנו לא במאזן 10-3 כי דדאס קוסם, אנחנו במאזן 10-3 כי יש לנו תקציב יותר גדול מכל קבוצה שפגשנו עד כה, חלקן בכמה סדרי גודל.
למעשה, למעט המשחק מול בחצ'שהיר שהגענו אליו בלי מוטלי, בעיני הגענו פייבוריטים לכל המשחקים עד כה, וברובם המוחלט גם פייבוריטים די מובהקים.
אין לי שום ספק שאם נשחק כדורסל יותר טוב זה גם יתבטא בתוצאות יותר טובות, רק לא בטוח שזה יקרה כל כך מהר.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

רדנקו כתב:
גביזון כתב:

בלי מה?

עכשיו אנחנו בלי מוטלי.
דדאס השיג את המאזן בליגה בזכות מוטלי ולא בזכות הכדורסל ששיחקנו פה, בזכות השחקנים. באירופה אין לנו מה למכור בלעדיו עם דדאס.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2424 לייקים

לא אמרתי שדדאס קוסם, גם לא אמרתי שהמאזן שלנו זה בזכותו או משהו כזה.
רק אמרתי, שגם אם נשחק כדורסל יותר טוב עכשיו, זה לא מבטיח תוצאות יותר טובות ממה שיש עכשיו.
ברור שסביר שאם עד עכשיו הצלחנו לנצח יחסית, שעם מאמן יותר טוב נצליח יותר, אבל זה גם יכול לא לעבוד…
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1637 לייקים

נכון.
כי אנחנו בלי מוטלי.
אבל סביר להניח שנשיג תוצאות טובות יותר קודם כל כי נביא שחקנים במקומו ובמקום בנטיל (אני מניח) וגם בגלל שיש לנו עכשיו מאמן שידע לעשות שימוש במה שכבר יש.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

מילפורד כתב:לא אמרתי שדדאס קוסם, גם לא אמרתי שהמאזן שלנו זה בזכותו או משהו כזה.
רק אמרתי, שגם אם נשחק כדורסל יותר טוב עכשיו, זה לא מבטיח תוצאות יותר טובות ממה שיש עכשיו.
ברור שסביר שאם עד עכשיו הצלחנו לנצח יחסית, שעם מאמן יותר טוב נצליח יותר, אבל זה גם יכול לא לעבוד…
אני אישית ממש אשמח שנתחיל בזה שיהיה משחק אחד של הפועל שאשכרה אהנה בו, הכדורסל שלנו נורא לצפיה.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2424 לייקים

לא חושב שיש פער בין מה שאנחנו אומרים.
אני רק שם דגש על הנקודה, שבשביל באמת לחזור הביתה ולהגיד שנהנתי מהמשחק, זה בדרך כלל כולל את זה שניצחנו במשחק.
ולמען הסר ספק, אני מצפה שעם איטודיס ננצח יותר ממה שהיינו מנצחים עם דדאס.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

מילפורד כתב:לא חושב שיש פער בין מה שאנחנו אומרים.
אני רק שם דגש על הנקודה, שבשביל באמת לחזור הביתה ולהגיד שנהנתי מהמשחק, זה בדרך כלל כולל את זה שניצחנו במשחק.
ברור ברור, אני די חושב כמוך בעניין הזה.

Nati
קיבל.ה  1802 לייקים

מילפורד כתב:לא חושב שיש פער בין מה שאנחנו אומרים.
ב3 השנים עם פרנקו ה בנוסף כמובן לשמחת הניצחון היה כיף לצפות שוב ושוב במשחקים.כמו שהיה פעם עם הפועל כדורגל עד לפני 7-8 שנים.
מתחילת העונה,חוגג כל ניצחון,אבל חוץ מהניצחון על ירושלים(שבו צפיתי כבר שלוש פעמים)ועל קנריה,אין משחק אחד שממש רציתי שוב לצפות בו.
סתם דוגמא,בשנתיים עם פרנקו בכל משחק היו לפחות 4-5 מהלכים שנכנסו(או לפחות היו צריכים להכנס)למהלכי השבוע ביורוקאפ.
כמה מהלכים כאלו היו לנו עד עכשיו העונה?
ארז שדה
קיבל.ה  1062 לייקים

הסתיימו החיפושים , יש מאמן
ב ה צ ל ח ה
שליחת תגובה