קשה לי להאמין שאחד המאמנים המוצלחים באירופה במילניום הנוכחי אומר לשחקנים שלו: תסתדרו סביב קשת השלוש, תחפשו מיסמצ׳ים ואם לא אז בברלי תתחיל לאלתר. ושחס וחלילה שאף אחד לא יעז להיכנס לצבע.
חיפושים אחר מאמן
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1456 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
גם לי זה עבר בראש, אבל זה הבנאדם עם הכי הרבה קבלות שאפשר להביא. אתה לא לוקח כל כך הרבה תארים ברמה הכי גבוהה בלהיות דדאס. הוא גם היה עוזר מאמן של אוברדוביץ' מליון שנה בערך.Red roy כתב:שאלה למומחים
זה שדאדאס עבד איתו ובעצם למד ממנו לא אומר שאנחנו הולכים לראות את אותה שיטת משחק רק אולי קצת יותר משופשפת ?
מה שהכי חשוב זה שבחוזה הוא ל3 שנים, שזה סופר חשוב למאמן בקבוצה ולקבוצה כדי שתהיה הסקת מסקנות והמשך בניה משנה לשנה. כמובן שאם לא נעלה ליורוליג, שכרגע עם איך שאנחנו נראים זה נשמע כמו הזיה שזה יקרה מול ולנסיה, אז נראה אם הוא אשכרה ישאר פה עוד עונה, למרות החוזה ל3 שנים בלי נקודות יציאה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 437 לייקים
לא מהמומחים אבל צריך להיות באמת עיוור ברמות הגבוהות ביותר בשביל להמשיך בשיטה של דדאס. אם הוא ימשיך אותה מגיע לו ולדדאס כפיים על עקיצת החוזים הטובה בהיסטוריה.
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
הוא לא ימשיך אותה כי זו בדיוק הסיבה שמביאים אותו לראות שיפור משמעותי
-
- קיבל.ה 198 לייקים
מי היה מאמין לפני כמה שנים שנקבל פה מאמן פעמיים אלוף יורוליג.. פשוט מדהים, נקווה שיעשה פה סדר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
זה שדדאס למד מאיטודיס, זה לא אומר שדדאס יודע לבצע ברמה שאיטודיס יודע.
אגב, גם אין שום ערובה לזה שאיטודיס יצליח בהפועל, אבל על הנייר זה אמור להיות שידרוג.
אגב, גם אין שום ערובה לזה שאיטודיס יצליח בהפועל, אבל על הנייר זה אמור להיות שידרוג.
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
אז כמה שדדאס היה נורא כמאמן, בתוצאות זה פחות בא לכדי ביטוי.
לצורך העניין , אם איטודיס יביא כדורסל שיהיה תענוג אבל בתוצאות לא יהיו בהתאם, מה עדיף?
בוא נקווה שגם נראה כדורסל יותר טוב עכשיו ונמשיך לנצח.
לצורך העניין , אם איטודיס יביא כדורסל שיהיה תענוג אבל בתוצאות לא יהיו בהתאם, מה עדיף?
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
עם מוטלי, עכשיו אנחנו בלי, וזה חצי קבוצה בכדורסל של דדאסמילפורד כתב:רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1637 לייקים
בלי מה?גביזון כתב:עם מוטלי, עכשיו אנחנו בלי, וזה חצי קבוצה בכדורסל של דדאסמילפורד כתב:רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5987 לייקים
אנחנו לא במאזן 10-3 כי דדאס קוסם, אנחנו במאזן 10-3 כי יש לנו תקציב יותר גדול מכל קבוצה שפגשנו עד כה, חלקן בכמה סדרי גודל.מילפורד כתב: ↑15 נובמבר 2024, 21:04 רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
למעשה, למעט המשחק מול בחצ'שהיר שהגענו אליו בלי מוטלי, בעיני הגענו פייבוריטים לכל המשחקים עד כה, וברובם המוחלט גם פייבוריטים די מובהקים.
אין לי שום ספק שאם נשחק כדורסל יותר טוב זה גם יתבטא בתוצאות יותר טובות, רק לא בטוח שזה יקרה כל כך מהר.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
עכשיו אנחנו בלי מוטלי.רדנקו כתב:בלי מה?גביזון כתב:עם מוטלי, עכשיו אנחנו בלי, וזה חצי קבוצה בכדורסל של דדאסמילפורד כתב:רק נציין שגם עם דדאס אנחנו כרגע במאזן 10-3 בליגה ובאירופה ביחד , כשלמעשה , אם היינו עכשיו ב11-2 זה היה לגמרי סביר.
דדאס השיג את המאזן בליגה בזכות מוטלי ולא בזכות הכדורסל ששיחקנו פה, בזכות השחקנים. באירופה אין לנו מה למכור בלעדיו עם דדאס.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
לא אמרתי שדדאס קוסם, גם לא אמרתי שהמאזן שלנו זה בזכותו או משהו כזה.
רק אמרתי, שגם אם נשחק כדורסל יותר טוב עכשיו, זה לא מבטיח תוצאות יותר טובות ממה שיש עכשיו.
ברור שסביר שאם עד עכשיו הצלחנו לנצח יחסית, שעם מאמן יותר טוב נצליח יותר, אבל זה גם יכול לא לעבוד…
רק אמרתי, שגם אם נשחק כדורסל יותר טוב עכשיו, זה לא מבטיח תוצאות יותר טובות ממה שיש עכשיו.
ברור שסביר שאם עד עכשיו הצלחנו לנצח יחסית, שעם מאמן יותר טוב נצליח יותר, אבל זה גם יכול לא לעבוד…
- רדנקו
- קיבל.ה 1637 לייקים
נכון.
כי אנחנו בלי מוטלי.
אבל סביר להניח שנשיג תוצאות טובות יותר קודם כל כי נביא שחקנים במקומו ובמקום בנטיל (אני מניח) וגם בגלל שיש לנו עכשיו מאמן שידע לעשות שימוש במה שכבר יש.
כי אנחנו בלי מוטלי.
אבל סביר להניח שנשיג תוצאות טובות יותר קודם כל כי נביא שחקנים במקומו ובמקום בנטיל (אני מניח) וגם בגלל שיש לנו עכשיו מאמן שידע לעשות שימוש במה שכבר יש.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
אני אישית ממש אשמח שנתחיל בזה שיהיה משחק אחד של הפועל שאשכרה אהנה בו, הכדורסל שלנו נורא לצפיה.מילפורד כתב:לא אמרתי שדדאס קוסם, גם לא אמרתי שהמאזן שלנו זה בזכותו או משהו כזה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
לא חושב שיש פער בין מה שאנחנו אומרים.
אני רק שם דגש על הנקודה, שבשביל באמת לחזור הביתה ולהגיד שנהנתי מהמשחק, זה בדרך כלל כולל את זה שניצחנו במשחק.
ולמען הסר ספק, אני מצפה שעם איטודיס ננצח יותר ממה שהיינו מנצחים עם דדאס.
אני רק שם דגש על הנקודה, שבשביל באמת לחזור הביתה ולהגיד שנהנתי מהמשחק, זה בדרך כלל כולל את זה שניצחנו במשחק.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
ברור ברור, אני די חושב כמוך בעניין הזה.מילפורד כתב:לא חושב שיש פער בין מה שאנחנו אומרים.
-
- קיבל.ה 1801 לייקים
ב3 השנים עם פרנקו ה בנוסף כמובן לשמחת הניצחון היה כיף לצפות שוב ושוב במשחקים.כמו שהיה פעם עם הפועל כדורגל עד לפני 7-8 שנים.מילפורד כתב:לא חושב שיש פער בין מה שאנחנו אומרים.
מתחילת העונה,חוגג כל ניצחון,אבל חוץ מהניצחון על ירושלים(שבו צפיתי כבר שלוש פעמים)ועל קנריה,אין משחק אחד שממש רציתי שוב לצפות בו.
סתם דוגמא,בשנתיים עם פרנקו בכל משחק היו לפחות 4-5 מהלכים שנכנסו(או לפחות היו צריכים להכנס)למהלכי השבוע ביורוקאפ.
כמה מהלכים כאלו היו לנו עד עכשיו העונה?
-
- קיבל.ה 1062 לייקים
הסתיימו החיפושים , יש מאמן
ב ה צ ל ח ה
ב ה צ ל ח ה