אוהדי מכבי מותקפים באמסטרדם
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
דיווחים לא מאומתים שיש חשש כבד לגורלם של 4 אוהדי מכבי שנראו באיזור אסם ליד אוטרכט.
ייתכן שעשו להם ידוובנה שם אבל זה עדיין לא מאומת כי הם כרגע מנותקי קשר. נחכה לראות.
עדכון כולם נמצאו תודה לאל.
ייתכן שעשו להם ידוובנה שם אבל זה עדיין לא מאומת כי הם כרגע מנותקי קשר. נחכה לראות.
עדכון כולם נמצאו תודה לאל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
סומך על "הפנאטיקס" הקשוחים שידעו לסגור את החשבון הזה אח.
המסיכות גרב של לך פוזנאן ולגיה כבר מוכנות. מדובר בחבר'ה קשוחים, קיצוניים חסרי כל גבול. הם שרים על לאנוס נשים גם. צריך להיזהר מהם.
המסיכות גרב של לך פוזנאן ולגיה כבר מוכנות. מדובר בחבר'ה קשוחים, קיצוניים חסרי כל גבול. הם שרים על לאנוס נשים גם. צריך להיזהר מהם.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
מותר לשנות את ״איזה רימון אכלתם בליגת המילואים״ ל״איזה מכות אכלתם באייאקס מערבים״?
(כמובן אין בנאמר משום עידוד לאלימות, my thoughts and prayers עם הפצועים ומשפחותיהם)
(כמובן אין בנאמר משום עידוד לאלימות, my thoughts and prayers עם הפצועים ומשפחותיהם)
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
דיווח חם מאוהד מכב* שהותקף בהולנד: "הם אמרו כוסאמכ".
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
יש סיטואציות שאנחנו באמת מחפשים את זה. ההבדל הוא שכשעושים את זה, זה בדרך כלל מיציע שבו יש דבוקה משמעותית של אנשים שגורמת לכל יס״מניק לחשוב כמה פעמים לפני שהוא נכנס. גם אחרי שהוא נכנס אחרי כל הבלאגן, הוא בקושי מצליח לשלוף אוהד, אם בכלל.El dudernio כתב: ↑09 נובמבר 2024, 11:05אתה מזכיר לי חברים מקבוצות אחרות שטענו שאנחנו חוטפים מכות מהמשטרה כי אנחנו מחפשים את זה...עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 12:40כשעבדתי בכמה בירות ומוקדי מהגרים באירופה במסגרת עבודתי במשרד החוץ, להוריד שלטי פלסטין, לצעוק מוות לערבים ולהתחיל לריב עם ערבים בכיכר המרכזית לא היה חלק מההוראות שקיבלתי על מנת לשמור על הביטחון האישי שלי. הבולבול שלי חתוך, דיברתי גם עברית, בת הזוג בזמנו אפילו גרה במעוז מוסלמי באחת הבירות, ועדיין שרדתי כדי לספר. לא פנו אלי או אל חבריי פעם אחת.
מי שמחפש, מוצא. צר לי מאוד על האוהדים התמימים שהותקפו, בינהם גם בני משפחה שלי. לילדי הזין שתלשו דגלים ותקפו מפגינים פלסטיניים, מגיע מכות כי הם חיפשו אותם. לגבי אלו ששרו מוות לערבים כשהם מוקפים בערבים בזמן שהם לא חמושים, צר לי עליהם, אבל הפיגור שלהם הביא אותם למצב הזה.
לגבי המשפחות והתמימים לחלוטין, אשמתם הבלעדית של המפגרים למעלה. מהקבוצות האלימות של המוסלמים שם אני לא מצפה כלום, וזו טיפשות גם לצפות מהם. נכון אולי לצפות מהרשויות, וגם זה אבסורד כי הרי כולם שם אוהבים להכריז שאירופה איבדה שליטה על המוסלמים, אז למה ציפו כשהם לא חמושים בשום דבר חוץ מבטחון עצמי מופרז?
אגב, גם עם הפועל אגב טסתי 3 פעמים, אפילו תוך כדי מבצע צבאי כאן בארץ. שום אינטראקציה אנטישמית.
When you fuck around, you find out. אלו החיים בעולמנו האכזר. צר לי על התמימים שעברו לינץ׳ מאנטישמים. מדגדג לי את הביצה כשילד שפיך עם כובע סקי ואדידס סמבה מקבל מכות. רצה להיות חבר באולטראס לאומני, זה מה שקיבל. מגיע לו גם מכות כשיחזור לארץ שכן בשל רשלנותו אוהדים תמימים עברו לינץ׳.
כשאתה אוהד קבוצה שהפכה את הגזענות למותג שלה וחושב שאתה גבר כשאתה מאחל לערבים למות וכשאתה יודע שחברים שלך תלשו דגלי פלסטין ואז מסתובב לבד בשכונות של ערבים ומקבל מכות, אל תתפלא למה זה קורה.
יש קומון סנס פשוט, אף אחד לא יצעק לשוטר שבא לו לדחוף אותו לפסי רכבת כשהוא הולך ברחוב לבד בדרך למשחק. כשהוא בקבוצה הוא פשוט יותר בטוח, ושוטר פשוט לא יכנס לזה. לצעוק למשטרה שהם בני זונות, להדליק אבוקות, וכיוצ״ב זה לחפש את זה. בלי קשר בכלל לאם זה נכון או לא, יש חוק וכל אחד מהדברים שציינתי הם עבירה על החוק.
כששוטר תוקף אוהדים, בלי שקיללו אותו, נתפסו עם אמלח, הפריעו לסד״צ, ואחרים, הוא חלאה. וזה גם חלק גדול אם לא רוב המקרים. אבל במקרים שאנחנו מחפשים את זה, בדרך כלל יש כיסוי לזה.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
למה אנשים מטומטמים?Segev כתב:אז כשאוהדי הפועל שרים בטדי מגיע להם מכות?ברנדון מלכה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 16:11 כנסו לטוויטר ותראו את הסירטונים שגרמו לדבר הזה. לא רק התלישה של הדגל, גם השירים בתהלוכה, כמו "בעזה אין בתי ספר כי כבר אין שם ילדים" וכו'.
תראו את התגובות לפוסטים האלה, של אירופאים לא ערבים. הרבה חושבים שאוהדי מכבי " קיבלו את מה שמגיע להם".
אפשר גם להפסיק עם השטות של "יהודים" ו"אנטישמים". הערבים אינם אנטישמים. יש להם סיבות לשנא ישראלים ומי שתומך בישראל.
יש אלפי יהודים שחיים באמסטרדם. לא שמעתי על בריחה המונית וטיסות חילוץ לפני מה שקרה אתמול. יש פה שנאה לישראלים על רקע מה שקורה בעזה, שבדיוק כמו שלא הראו לכם את הסרטונים על איך הכל התחיל, ככה לא הראו לכם, את מה שכל העולם רואה, על הזוועות שהולכות בעזה.
אין פה דעה. רק אומר שצריך לספר את הסיפור מהתחלה. לא מאיפה שנח. ולראות את התמונה המלאה, כמו שרואים אותה בכל העולם.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
איפה כתבתי שאני חושב שמגיע להם מכות?
ולמה לעשות השוואות לא קשורות? הסיפור פה זה לא שני מחנות אוהדים.
תישוב שקבוצה טורקית היתה מגיעה לפה והקהל שלה היה עושה תהלוכה במרכז ת"א, מוריד דגל ישראל ממרפסת ושורף אותו, שר שירים בעד חמאס ופלסטין.
מגיע להם מכות על זה? תחליט אתה.
מה שבטוח זה שהתקשורת בארץ לא היתה מתעלמת מהמעשים שלהם והרבה מאוד מאזרחי המדינה היה מצדיק את האלימות כלפיהם.
כמו שהרבה מאוד מאזרחי המדינה מענגים את עצמם על הסבל של העם הפלסטיני בעזה. בלי לדעת אם הם תומכי חמאס או לא ובלי להבין שהאנשים האלה סוגרים 80 שנה בכלא עזה, כשהסבים והסבתות שלהם החזיקו בתים ואדמות כאן בישראל.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
מי שצריך טיפול זה אתה, ביחד עם החבר שחולק אתך מח, ניסן קניאס.אנחנו בתהליך כתב:אנשים שמאשימים את אוהדיי מכבי צריכים ללכת לטיפול.
מקווה שכולם חזרו בשלום.
חבל שלא העלו שם F15 של צה"ל שירסס את כל המוסלמים הטינופות האלו ביחד עם העלק משטרה של הולנד.
צריך להפציץ בהולנד, עאלק.
לימנים יש קטע כזה של חירמון עצמי, שבו הם כותבים מה "צריך לעשות", כאילו זה באמת עומד לקרות. תמיד יש את זה בתגובות. בשבילם זה כמו הרעד בגוף אחרי שמשתינים. כאילו עוד רגע מוחקים את עזה באטום והמוסד הולך לחסל את כל מי שהשתתף בפרוגרום. אם כתבת את זה, זה עומד לקרות. עוד 5 דקות ממילא נשכח מזה אז למה לא לקבל אורגזמה כשאפשר.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
שנינו יודעים איך הייתה נתפסת תמונה/סרטון שבו יראו חבורה גדולה של ישראלים מתקוטטת עם "מקומיים" באמסטרדם ואיך זה היה משמש לפרופגנדה נגד ישראלים באל ג'זירה וכו', גם אם היה מדובר בהגנה עצמית. לא נראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר ממש בנוגע להצטרפות של מקומיים לישראלים שם ועל רבבות ברחובות.
אגב, כמה תיעודים של אוהדי מכבי מורידים דגלים/מתעמרים במוסלמים וכו' יצא לכם לראות?
כי לפי הדיבור פה לא נשאר דגל פלסטין או מוסלמי אחד באמסטרדם שלא קיבל מנה מאוהדי מכבי
נערך לאחרונה על ידי Hapolo ב 09 נובמבר 2024, 16:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 55 לייקים
כמה אחוזים מתושבי עזה השתתפו ב 7.10? כמה מהם ידעו שזה עומד לקרות, בכלל?רווי כתב:או באמת היה חסר לי עוד חבר בחבורת הזבל.אמה גולדמן כתב: ↑09 נובמבר 2024, 01:20הדבר היחיד שדומה לגרמניה הנאצית זה המדינה שלך שעושה שואה בעזהגביזון כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:03 מסרטונים שהקו קלוקס קלאן העלה בעצמו לטלגרם:
פורעים פרו פלסטינים מאיימים על תייר אוקראיני, דורשים ממנו דרכון ורק אחרי שמוכיח שהוא לא ישראלי, מניחים לו. תיעודים נוספים מראים אדם מותקף וצועק לעברם: "אני לא יהודי, בבקשה תניחו לי".
juden! papires
Sent from my 22101320G using Tapatalk
תגובה בושה וחרפה שמבזה מיליוני יהודים שנרצחו באירופה, אתה אשכרה משווה אותם למחבלים שניסו לרצוח את העם שלך.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
מה זה רלוונטי? מעל ל65 אחוזי תמיכה בחמאס אחרי ה7.10 בעזה. עם שרוצה להשמיד אותך ולהעלים אותך. פרום דה ריבר טו דה סי זה לא משפט גזעני שקורא לשואה ולרצח העם היהודי???ברנדון מלכה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:23כמה אחוזים מתושבי עזה השתתפו ב 7.10? כמה מהם ידעו שזה עומד לקרות, בכלל?רווי כתב:או באמת היה חסר לי עוד חבר בחבורת הזבל.אמה גולדמן כתב: ↑09 נובמבר 2024, 01:20
הדבר היחיד שדומה לגרמניה הנאצית זה המדינה שלך שעושה שואה בעזה
תגובה בושה וחרפה שמבזה מיליוני יהודים שנרצחו באירופה, אתה אשכרה משווה אותם למחבלים שניסו לרצוח את העם שלך.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אני יודע שאני אקלקל לכמה אבל האירוע הזה תוכנן הרבה לפני שכף רגלו של איזה אוהד מכבי דרכה באמסטרדם.
גם הועברו התרעות על כך להולנדים.
אין לי מושג למה המל"ל לא הוציא אזהרת מסע לאוהדי מכבי.
אז מן הסתם ההתנהגות של אוהדי מכבי לא תרמה אבל זה היה קורה בכל מקרה
גם הועברו התרעות על כך להולנדים.
אין לי מושג למה המל"ל לא הוציא אזהרת מסע לאוהדי מכבי.
אז מן הסתם ההתנהגות של אוהדי מכבי לא תרמה אבל זה היה קורה בכל מקרה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ועוד המל״ל זה צחי הנגבי, לא? אוהד מכמבי מוצהר וגאה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אם היו באמת חוטפים שם אוהדים אז השחרור שלהם היה מותנה בזה שממשלת נתניהו לא תיפול.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
סומך על צחי שזה תוכנן מראש אחי.
ראש המלל אחי.
ראש המלל אחי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא.רווי כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:33מה זה רלוונטי? מעל ל65 אחוזי תמיכה בחמאס אחרי ה7.10 בעזה. עם שרוצה להשמיד אותך ולהעלים אותך. פרום דה ריבר טו דה סי זה לא משפט גזעני שקורא לשואה ולרצח העם היהודי???ברנדון מלכה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:23כמה אחוזים מתושבי עזה השתתפו ב 7.10? כמה מהם ידעו שזה עומד לקרות, בכלל?רווי כתב:
או באמת היה חסר לי עוד חבר בחבורת הזבל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
#תגובתהשנהKingAlpaca כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:24לא.רווי כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:33מה זה רלוונטי? מעל ל65 אחוזי תמיכה בחמאס אחרי ה7.10 בעזה. עם שרוצה להשמיד אותך ולהעלים אותך. פרום דה ריבר טו דה סי זה לא משפט גזעני שקורא לשואה ולרצח העם היהודי???ברנדון מלכה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:23 כמה אחוזים מתושבי עזה השתתפו ב 7.10? כמה מהם ידעו שזה עומד לקרות, בכלל?
#פורמלין
#איזהגבראתה
OMG עווופררר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
עניתי לך ממש ברצינות, בן אדם.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 239 לייקים
לראות אנשים שצועקים מוות לערבים, ואז ישר ממהרים להפוך את כל האזרחים שם שתומכים במוות ליהודים למחבלים כדי להצדיק את המוות של אלפי אזרחים, ואז ישר ממהרים לבכות כשאזרחים ישראליים ששרים מוות לערבים מקבלים מכות זה פשוט ב-י-ד-ו-ר. בלי קשר לעמדה שלי בעניין בכלל, זה פשוט כל כך מצחיק לראות אינסלים בלי שום יכולת לחשוב בצורה מורכבת מקבלים קצרים במוח כשמעמידים את הלוגיקה שלהם למבחן.
אתם פשוט חבורה של מפגרים כרותי אונה. אחר כך אתם בוכים שמתנשאים עליכם. איך אפשר שלא?
אתם פשוט חבורה של מפגרים כרותי אונה. אחר כך אתם בוכים שמתנשאים עליכם. איך אפשר שלא?
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מה, לא ידעת ש״פרום דה ריבר״ זה משפט שקורא לאחדות בין יהודים לערבים בארץ ישראל? תתבייש לך.
זה בטח כתוב כל יום בעיתון הארץ! זה חייב להיות נכון!
-
- קיבל.ה 328 לייקים
למה אתה מדבר באחוזים? כדי שהמספר שתקבל יהיה ממש קטן ותוכל להגיד לנו שזה כלום?ברנדון מלכה כתב:כמה אחוזים מתושבי עזה השתתפו ב 7.10? כמה מהם ידעו שזה עומד לקרות, בכלל?רווי כתב:או באמת היה חסר לי עוד חבר בחבורת הזבל.אמה גולדמן כתב: ↑09 נובמבר 2024, 01:20 הדבר היחיד שדומה לגרמניה הנאצית זה המדינה שלך שעושה שואה בעזה
כולנו יודעים בערך כמה נוחבות ו״חפים מפשע״ נכנסו ב-7/10 וגם כמה אנשים בערך חיים בעזה. מה בעצם אתה בא להגיד פה? שאין תמיכה מוחלטת לחמאס בעזה? שהם לא שמחו וצהלו עד שהתחילו לקבל בראש?
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
פרום דה ריבר טו דה סי זה אומר שתיהיה מדינת פלסטין מים תיכון לנהר הירדן ללא יהודים.
אגלה לך משהו, הם לא מתכוונים לעשות טרנספר ל8 מיליון יהודים מישראל הם רוצים את האופציה השנייה.
לא לא, לא האופציה שגם יהודים יחיו בה יא מצחיקולקול, האופציה השנייה השנייה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 328 לייקים
זה לא משנה כמה פעמים תגיד להם את זה.
הם ממש בטוחים שיש לנו עסק עם בני אדם נורמטיבים.
הם ממש בטוחים שיש לנו עסק עם בני אדם נורמטיבים.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
בניגוד כמובן לישראל ישראלים אוהדי מכבי תל אביב שמריעים לטיפוס על בניינים לשם תלישת דגלים, שזה נורמטיבי ממש.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתה טועה. אבל אין טעם לדון איתך.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אני לא, אבל איזה מזל שזה לעולם לא יעמוד למבחן כי האור תמיד ינצח את החושך והעם שלנו חזק, ולמרות שהצד שאנחנו נלחמים בו מקדש את המוות ולא את החיים אנחנו נגבור עליו בסוף.KingAlpaca כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:01אתה טועה. אבל אין טעם לדון איתך.
לא יודע כמה אבדות עוד יהיו וכמה זה עוד יפלג אותנו אבל אנחנו נשאר על הרגליים (לעומת אירופה ושאר המקומות שהסרטן האיסלאמי הקיצוני מתפשטת בו).
OMG עווופררר
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בהמשך לתיאוריות הקונספירציה של טכנית
יש למישהו ספק שיש לממשלת התועבה אינטרס לנפח את הסיפור?!
זאת הזדמנות שלהם להסיט את הדיון מהחשדות המזעזעים על הפעילות המאפיונרית במשרד ראש הממשלה
הזדמנות לעשות מצג שווא של עשייה "דאגנו לטיסות מיוחדות, הרקולסים!!! לחילוץ" "מירי רגב דאגה ליין וחלה לאוהדים המסורתיים שנוחתים אחרי כניסת השבת!!!" "איתרנו את כל 'מנותקי הקשר'!!!"
הזדמנות להפחיד אותנו כמו שצריך, שלא נחשוב שאנחנו מפסידים משהו מהעובדה שאי אפשר לטוס מפה ושלא נפנטז על ירידה מהארץ.
בקיצור, ווין-ווין-ווין לממשלת החלאות.
זאת הזדמנות שלהם להסיט את הדיון מהחשדות המזעזעים על הפעילות המאפיונרית במשרד ראש הממשלה
הזדמנות לעשות מצג שווא של עשייה "דאגנו לטיסות מיוחדות, הרקולסים!!! לחילוץ" "מירי רגב דאגה ליין וחלה לאוהדים המסורתיים שנוחתים אחרי כניסת השבת!!!" "איתרנו את כל 'מנותקי הקשר'!!!"
הזדמנות להפחיד אותנו כמו שצריך, שלא נחשוב שאנחנו מפסידים משהו מהעובדה שאי אפשר לטוס מפה ושלא נפנטז על ירידה מהארץ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
זה לא אתה שכמה עמודים אחורה הרחיק משתמש כי הוא קרא לך חלאה?עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:38 לראות אנשים שצועקים מוות לערבים, ואז ישר ממהרים להפוך את כל האזרחים שם שתומכים במוות ליהודים למחבלים כדי להצדיק את המוות של אלפי אזרחים, ואז ישר ממהרים לבכות כשאזרחים ישראליים ששרים מוות לערבים מקבלים מכות זה פשוט ב-י-ד-ו-ר. בלי קשר לעמדה שלי בעניין בכלל, זה פשוט כל כך מצחיק לראות אינסלים בלי שום יכולת לחשוב בצורה מורכבת מקבלים קצרים במוח כשמעמידים את הלוגיקה שלהם למבחן.
״ הוגדר שאוהד שמגיב לגופו של אוהד אחר יורחק.״
נדמה ששכחת מהר מאוד מהתקנון שלך עצמך חביבי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא יודע כמה אפשר לחגוג על האור בעם שלנו שקצת פחות מחצי ממנו מעדיף לאונן על ציר פילדלפיה, על חשבון להחזיר את מיטב ילדיורווי כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:20אני לא, אבל איזה מזל שזה לעולם לא יעמוד למבחן כי האור תמיד ינצח את החושך והעם שלנו חזק, ולמרות שהצד שאנחנו נלחמים בו מקדש את המוות ולא את החיים אנחנו נגבור עליו בסוף.
לא יודע כמה אבדות עוד יהיו וכמה זה עוד יפלג אותנו אבל אנחנו נשאר על הרגליים (לעומת אירופה ושאר המקומות שהסרטן האיסלאמי הקיצוני מתפשטת בו).
קצת פחות מחצי ממנו, חושב שעדיף לגזור את דינם למוות של 50 מילדיו בתיאוריות שאין שום דבר שיעצור את הטבח הבא אם נחזיר אותם הביתה
ועוד יותר פחות מחצי מהעם, שמעדיף להעניש את הערבים בלקיחת השטח, גם על חשבון מוות של ילדיו
אז בוא תראה לי את האור, כי אחרת אני הולך מחר לאופטיקה הלפרין.
חצי מהעם הזה עיוור שלא רואה למה עושים מה שעושים וקונה כל ארון שהמוכר יציע לו.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
חמאס בהחלט מתכוונים לאופציה השניה השניה. ולכן בחמאס יש להלחם ולקעקע את משטרם (גם אם כדי להציל את חטופינו אני מוכן לעסקה כשלב *זמני*)
אגב
יש גם יהודים, לחלקם נציגים בממשלה, שבעד האופציה השניה השניה רק לכל הערבים- גם לא תומכי חמאס. יתכן נניח למשל ראש המטה של בן גביר שטען בצעירותו שהבעיה שלו עם היטלר ,שהוא היה בצד המפסיד
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 09 נובמבר 2024, 19:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
זה כל כך נכוןסומך כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:35 בהמשך לתיאוריות הקונספירציה של טכנית
כל הזמן עושים לנו "תראה ציפור"
-
- קיבל.ה 239 לייקים
כן. פתאום אני קולט ש8 עמודים אני מגיב פה לכולם בסבלנות כמו אריסטוקרט, 4 פסקאות מנומקות בכל הודעה, לאנשים קטנים עם פה ג'ורה, שהוזהרו בכמה הזדמנויות לאורך כל האשכול וכלום לא קורה. אז על הזין שלי, אם אני היחיד שמצליח לעמוד כאן בסטנדרטים שהוגדרו, ארד לרמה שלכם. אני מחרבן על כל הג'וקים הגלותיים כאן ומנגב עם הטיעונים הפתטיים שלהם את הרצפה בכל תגובה שלי כאן.Carajo כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:39זה לא אתה שכמה עמודים אחורה הרחיק משתמש כי הוא קרא לך חלאה?עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:38 לראות אנשים שצועקים מוות לערבים, ואז ישר ממהרים להפוך את כל האזרחים שם שתומכים במוות ליהודים למחבלים כדי להצדיק את המוות של אלפי אזרחים, ואז ישר ממהרים לבכות כשאזרחים ישראליים ששרים מוות לערבים מקבלים מכות זה פשוט ב-י-ד-ו-ר. בלי קשר לעמדה שלי בעניין בכלל, זה פשוט כל כך מצחיק לראות אינסלים בלי שום יכולת לחשוב בצורה מורכבת מקבלים קצרים במוח כשמעמידים את הלוגיקה שלהם למבחן.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
יצא המרצע.עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:00כן. פתאום אני קולט ש8 עמודים אני מגיב פה לכולם בסבלנות כמו אריסטוקרט, 4 פסקאות מנומקות בכל הודעה, לאנשים קטנים עם פה ג'ורה, שהוזהרו בכמה הזדמנויות לאורך כל האשכול וכלום לא קורה. אז על הזין שלי, אם אני היחיד שמצליח לעמוד כאן בסטנדרטים שהוגדרו, ארד לרמה שלכם. אני מחרבן על כל הג'וקים הגלותיים כאן ומנגב עם הטיעונים הפתטיים שלהם את הרצפה בכל תגובה שלי כאן.Carajo כתב: ↑09 נובמבר 2024, 19:39זה לא אתה שכמה עמודים אחורה הרחיק משתמש כי הוא קרא לך חלאה?עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:38 לראות אנשים שצועקים מוות לערבים, ואז ישר ממהרים להפוך את כל האזרחים שם שתומכים במוות ליהודים למחבלים כדי להצדיק את המוות של אלפי אזרחים, ואז ישר ממהרים לבכות כשאזרחים ישראליים ששרים מוות לערבים מקבלים מכות זה פשוט ב-י-ד-ו-ר. בלי קשר לעמדה שלי בעניין בכלל, זה פשוט כל כך מצחיק לראות אינסלים בלי שום יכולת לחשוב בצורה מורכבת מקבלים קצרים במוח כשמעמידים את הלוגיקה שלהם למבחן.
אתה ג׳וק בדיוק כמו כולם, רק עם סף שבירה גבוה יותר.
הבנתי שמטוס החילוץ האחרון חזר מאזור המלחמה באמסטרדם.
אפשר כבר להתחיל עם הבדיחות או שהפצע היהודי עוד רגיש ?
אפשר כבר להתחיל עם הבדיחות או שהפצע היהודי עוד רגיש ?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כן.KingAlpaca כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:24לא.רווי כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:33מה זה רלוונטי? מעל ל65 אחוזי תמיכה בחמאס אחרי ה7.10 בעזה. עם שרוצה להשמיד אותך ולהעלים אותך. פרום דה ריבר טו דה סי זה לא משפט גזעני שקורא לשואה ולרצח העם היהודי???ברנדון מלכה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 16:23 כמה אחוזים מתושבי עזה השתתפו ב 7.10? כמה מהם ידעו שזה עומד לקרות, בכלל?
-
- קיבל.ה 239 לייקים
תביא תביא איזה טיעון, נעשה גם איתו ספונג'ה. גם הערבים בעזה? דגל פלסטין זה של טרוריסטים? יהודים באמסטרדם מזכיר לכם את אנה פרנק? הם אמרו פרי פלסטייןCarajo כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:04יצא המרצע.עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:00כן. פתאום אני קולט ש8 עמודים אני מגיב פה לכולם בסבלנות כמו אריסטוקרט, 4 פסקאות מנומקות בכל הודעה, לאנשים קטנים עם פה ג'ורה, שהוזהרו בכמה הזדמנויות לאורך כל האשכול וכלום לא קורה. אז על הזין שלי, אם אני היחיד שמצליח לעמוד כאן בסטנדרטים שהוגדרו, ארד לרמה שלכם. אני מחרבן על כל הג'וקים הגלותיים כאן ומנגב עם הטיעונים הפתטיים שלהם את הרצפה בכל תגובה שלי כאן.
אתה ג׳וק בדיוק כמו כולם, רק עם סף שבירה גבוה יותר.

עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:38 לראות אנשים שצועקים מוות לערבים, ואז ישר ממהרים להפוך את כל האזרחים שם שתומכים במוות ליהודים למחבלים כדי להצדיק את המוות של אלפי אזרחים, ואז ישר ממהרים לבכות כשאזרחים ישראליים ששרים מוות לערבים מקבלים מכות זה פשוט ב-י-ד-ו-ר. בלי קשר לעמדה שלי בעניין בכלל, זה פשוט כל כך מצחיק לראות אינסלים בלי שום יכולת לחשוב בצורה מורכבת מקבלים קצרים במוח כשמעמידים את הלוגיקה שלהם למבחן.

-
- קיבל.ה 1941 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
נעלבת מתוק?עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:23תביא תביא איזה טיעון, נעשה גם איתו ספונג'ה. גם הערבים בעזה? דגל פלסטין זה של טרוריסטים? יהודים באמסטרדם מזכיר לכם את אנה פרנק? הם אמרו פרי פלסטייןCarajo כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:04יצא המרצע.עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:00
כן. פתאום אני קולט ש8 עמודים אני מגיב פה לכולם בסבלנות כמו אריסטוקרט, 4 פסקאות מנומקות בכל הודעה, לאנשים קטנים עם פה ג'ורה, שהוזהרו בכמה הזדמנויות לאורך כל האשכול וכלום לא קורה. אז על הזין שלי, אם אני היחיד שמצליח לעמוד כאן בסטנדרטים שהוגדרו, ארד לרמה שלכם. אני מחרבן על כל הג'וקים הגלותיים כאן ומנגב עם הטיעונים הפתטיים שלהם את הרצפה בכל תגובה שלי כאן.
אתה ג׳וק בדיוק כמו כולם, רק עם סף שבירה גבוה יותר.?
עובדיה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 18:38 לראות אנשים שצועקים מוות לערבים, ואז ישר ממהרים להפוך את כל האזרחים שם שתומכים במוות ליהודים למחבלים כדי להצדיק את המוות של אלפי אזרחים, ואז ישר ממהרים לבכות כשאזרחים ישראליים ששרים מוות לערבים מקבלים מכות זה פשוט ב-י-ד-ו-ר. בלי קשר לעמדה שלי בעניין בכלל, זה פשוט כל כך מצחיק לראות אינסלים בלי שום יכולת לחשוב בצורה מורכבת מקבלים קצרים במוח כשמעמידים את הלוגיקה שלהם למבחן.
![]()
אין לי שום עניין בויכוח הפוליטי שלכם ולא הגבתי לך כי מתישהו היה לי.
הגבתי לך כי עניין אותי איך כמי שהציג את עצמו לא מזמן כ-״שומר הסף״ שברת אותו נורא מהר.
אבל זה כבר לא רלוונטי כי מהודעה להודעה שלך אתה רק מוכיח כמה אתה לא פחות גרוע אם לא יותר מכל אותם שניסית לחנך.