עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:13
זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.
מעניין שאתה אף פעם לא רואה את הדברים האלה. אני בטוח שיש פה עוד כמה משתמשים שישמחו להגיד לך שהם ראו סרטונים כאלה מעזה. כאמור, לינקים לא תקבל ממני. וברור ש״כמעט בכל בית״ זו הגזמה, אבל היו הרבה סרטונים.
כמו כן, מעניין ששניה לפני שהם רוצחים הם קוראים ״איטבח אל יהוד״ ולא ״איטבח אל סאיווווונים״ או ״איטבח אל איסראילייייין״. לא אנטישמים בכלל. הכי כיף בתוך החול.
אתה באמת כזה מביך
זה תמיד מסתכם במילים האלה כשהאמת לא מתיישרת עם האמונות שלכם.
לא קשור לאף אמונה.
בוא נגיד שלא יצאת הכי חד וניסית להפוך את זה ל"לעג". הבדיחה היא עליך.
מסרטונים שהקו קלוקס קלאן העלה בעצמו לטלגרם:
פורעים פרו פלסטינים מאיימים על תייר אוקראיני, דורשים ממנו דרכון ורק אחרי שמוכיח שהוא לא ישראלי, מניחים לו. תיעודים נוספים מראים אדם מותקף וצועק לעברם: "אני לא יהודי, בבקשה תניחו לי".
זכור לי שאחרי 7.10 התחילו פרי פלסטיין והקנטות, מעבר לזה לא יודע. בכל מקרה חברויות בין מועדונים זה מטומטם מהיסוד לדעתי ומבוסס על הרבה קשקוש, למרות הרעיון ההגיוני לשיתוף קו מחשבה.
הלך המומנטום כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:04
קראתי פה חלק מהדיון, רק כדי להבין, חלק והאוהדים הורידו דגלי פלשתין ואז הותקפו או שהם הורידו את אותם דגלים לפני המשחק עברו כמה שעות ואז הותקפו?
כמה אוהדים הורידו דגל פלסטין יום לפני המשחק, התקיפה של אוהדים במרחב אמסטרדם התרחשה אחרי המשחק.
לגבי אומוניה,
ממה ששמעתי אכן תמה החברות, אבל עם האולטראס שלנו אי אפשר לדעת.
הלך המומנטום כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:04
קראתי פה חלק מהדיון, רק כדי להבין, חלק והאוהדים הורידו דגלי פלשתין ואז הותקפו או שהם הורידו את אותם דגלים לפני המשחק עברו כמה שעות ואז הותקפו?
כמה אוהדים הורידו דגל פלסטין יום לפני המשחק, התקיפה של אוהדים במרחב אמסטרדם התרחשה אחרי המשחק.
טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 20:52
אז בעצם אוהדי מכבי שעכשיו יחשבו שוב אם לטפס לבתים של אנשים בשביל להוריד דגלים שלא מוצאים חן בעיניהם - הם קרבנות של טרור?
כואב הלב.
עוד מעט הם גם יפחדו לשיר את השירים הגזעניים שלהם בצעדות עם מיטשל, מה יהיה
מורידים דגל טרור שלשמו נרצחו ונטבחו אלפי ישראלים
חלקם חברים שלנו ליציע
היי, עובדיה,
הנה מקום טוב להתחיל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
teknoboy כתב:כמה פנינים מהאנשים שאוהבים להתלונן על התנשאות ועל סתימת פיות
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:13
זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.
Xavi כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:16
מה אתה עונה להם בכלל? אנשים כאלה רפי שכל שזה מביך בכלל לרדת לרמה הזאת
פעם חשבתי שאפשר לדבר איתם בהיגיון ואז כשתפסתי אותם טועים בלי קאמבק הם הסיתו את הדיון או נעלמו
בקיצור, רק לרחם עליהם
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:23
צא מנקודת הנחה שמשהו לא תקין אצלם ויהיה לך יותר קל. כמובן שתעשה את זה רק אם יש לך זמן פנוי.
אתה האחרון בפורום הזה שיכול לפרסם כזו הודעה. רמת הניתוק שלך זה משהו.
למה, אני התלוננתי על זה שמישהו מתנשא עליי או מדבר אליי לא יפה?
למען הסר ספק, אין לי בעיה עם ניסיונות ההתנשאות הפתטיים שלכם (שיהיה בהצלחה עם זה, אגב. זה איפשהו בין מכמיר לב למשעשע). הכוונה הייתה להעיר על הצביעות הילדותית של הטענות האלה, ושלך בפרט.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
גביזון כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:03
פורעים פרו פלסטינים מאיימים על תייר אוקראיני, דורשים ממנו דרכון ורק אחרי שמוכיח שהוא לא ישראלי, מניחים לו. תיעודים נוספים מראים אדם מותקף וצועק לעברם: "אני לא יהודי, בבקשה תניחו לי".
juden! papires
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הדבר היחיד שדומה לגרמניה הנאצית זה המדינה שלך שעושה שואה בעזה
למען הסר ספק, אין לי בעיה עם ניסיונות ההתנשאות הפתטיים שלכם (שיהיה בהצלחה עם זה, אגב. זה איפשהו בין מכמיר לב למשעשע). הכוונה הייתה להעיר על הצביעות הילדותית של הטענות האלה, ושלך בפרט.
נראה לי שעצם זה שטרחת לפתוח הודעה חדשה עם שלושה ציטוטים ולהאשים שני אנשים בהתנשאות וסתימת פיות, מעיד על זה שאתה די מתלונן.
ובלי קשר להודעה הזו, בפורום השני די התלוננת שדיברתי אליך לא יפה (כי קראתי לך ״זיין מוח״ או משהו כזה).
אתה אשכרה האחרון בפורום הזה שיכול להתלונן על התנשאות. על סתימת פיות ודיבור מסריח יש לך מתחרים יותר חזקים.
juden! papires
או באמת היה חסר לי עוד חבר בחבורת הזבל.
תגובה בושה וחרפה שמבזה מיליוני יהודים שנרצחו באירופה, אתה אשכרה משווה אותם למחבלים שניסו לרצוח את העם שלך.
טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 20:52
אז בעצם אוהדי מכבי שעכשיו יחשבו שוב אם לטפס לבתים של אנשים בשביל להוריד דגלים שלא מוצאים חן בעיניהם - הם קרבנות של טרור?
כואב הלב.
עוד מעט הם גם יפחדו לשיר את השירים הגזעניים שלהם בצעדות עם מיטשל, מה יהיה
מורידים דגל טרור שלשמו נרצחו ונטבחו אלפי ישראלים
חלקם חברים שלנו ליציע
טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2024, 17:26
מנותקי הקשר, איפה הם נמצאו?
למה בעצם היו מנותקי קשר ככ הרבה שעות?
אולי מאושפזים?
מאושפזים ללא זהות במשך ככ הרבה שעות? ואף אחד לא יודע מי הם? ועוד במצב כזה שיש מנותקי קשר ישראלים מהמשחק?
ב-7.10 מי שהיה מנותק קשר או מת, או שבאמת הסתתר שעות ולא יכל ליצור קשר עד שחולץ.
פה מה קרה? מ3 בלילה עד היום בצהריים הסתררו במקדונלדס ואז מצאו פאתאם את ירין המנותק קשר באיזה KFC? נו באמת.
קיצר נשמע מהונדס מאוד ובכלל שהאירוע נופח פי 2000 ממה שהיה באמת.
בסוףך מתוך אלפי אוהדים שלהם שנסעו לשם, יצא שיש10-20 פצועים, וזה אחרי שהם בעצמם לא ממש היו תמימים ושוחי שלום שם ביום יומיים שלפני המשחק.
השנאה שלך למכבי תל אביב ולאוהדים שלה שבשה את דעתך בצורה קיצונית.
אני די בטוח שגם אם זה היה אוהדים שלנו שהיו עושים צעדה לפני המשחק, התוצאות היו דומות.
מספיק שיש פצוע אחד אחרי משחק כדורגל. זה לא צריך לקרות, וכל הצדקה לזה, היא תמיכה באלימות.
המוסר הכפול בפורום הזה אף פעם לא יפסיק להפתיע אותי.
הרי כשאוהדי ב״ש ירדו מהיציע אחרי שאוהדי סכנין ביזו את ההמנון אמרתם שמדובר בחבורת בבונים חסרי תקנה ושאין שום דבר שיצדיק התנהגות כזאת, אבל לאוהדי מכבי הגיע לינץ׳ כי הם תלשו דגל פלסטין? למה? כי כבוד ערבי?
בעצם לשיטתכם בכל פעם שסכנין תגיע לירושלים או ההיפך הדם של השני יהיה מותר כי הוא בעצם התגרה? ״אז שלא יבואו בתלונות״…
הניסיון להקטין או להצדיק אירוע כזה הוא פתטי.
ולגבי התהיות שלכם מנותקי קשר זה אנשים שקיבלו מכות רצח, גנבו להם את הפלאפונים, זרקו אותם לתעלות או סתם עילפו אותם באמצע הרחוב או כל מיני דוגמאות מזעזעות אחרות.
מאושפזים ללא זהות במשך ככ הרבה שעות? ואף אחד לא יודע מי הם? ועוד במצב כזה שיש מנותקי קשר ישראלים מהמשחק?
פה מה קרה? מ3 בלילה עד היום בצהריים הסתררו במקדונלדס ואז מצאו פאתאם את ירין המנותק קשר באיזה KFC? נו באמת.
בסוףך מתוך אלפי אוהדים שלהם שנסעו לשם, יצא שיש10-20 פצועים, וזה אחרי שהם בעצמם לא ממש היו תמימים ושוחי שלום שם ביום יומיים שלפני המשחק.
אני די בטוח שגם אם זה היה אוהדים שלנו שהיו עושים צעדה לפני המשחק, התוצאות היו דומות.
מספיק שיש פצוע אחד אחרי משחק כדורגל. זה לא צריך לקרות, וכל הצדקה לזה, היא תמיכה באלימות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"צעדה לפני המשחק". כן זה מה שטענתי שעשה את הבלגאן, לא שירים גזעניים ותלישת דגלי פלסטין של הערסים האלה.
העיקר שכל הליראנים והנאורים אותרו שלמים אחרי שהיו "מנותקי קשר".
טכנית לארז כתב:
"צעדה לפני המשחק". כן זה מה שטענתי שעשה את הבלגאן, לא שירים גזעניים ותלישת דגלי פלסטין של הערסים האלה.
אני מדבר על כך שגם אם אלה היו אוהדי הפועל שרק היו עושים צעדה לאיצטדיון, התוצאה היתה זהה.
לגביי השורה האחרונה שלך, נראה שאתה מלך הקונספירציות, וכשזה מגיע למה שקשור למכבי תל אביב אתה הופך למאסטר.
juden! papires
זה לא נכון. אבל אני אזרום איתך רגע לצורך הדיון.
טורקיה עשתה שואה
גרמניה עשתה שואה
סין עושה שואה ברגעים אלו ממש
ועוד
אני לא מכיר שאף אזרח מהמדינות שציינתי מעלה מסתובב באירופה כשהוא מפחד שיצודו אותו על רקע לאומני.
אני לא מכיר שנעשות הפגנות כנגד המדינה שלו בכל משחק כדורגל / נבחרת באירופה.
ברור לכל בר דעת שהרקע כלפינו הוא גזעני אנטישמי.
אני רק לא מבין למה יש יהודים שמתפלספים פה בהסברים למה זה לגיטימי לרדוף יהודים.
Asafasraf כתב: ↑09 נובמבר 2024, 04:21
אני מדבר על כך שגם אם אלה היו אוהדי הפועל שרק היו עושים צעדה לאיצטדיון, התוצאה היתה זהה.
לגביי השורה האחרונה שלך, נראה שאתה מלך הקונספירציות, וכשזה מגיע למה שקשור למכבי תל אביב אתה הופך למאסטר.
צודק. מזל בסוף מצאו את יארין בתעלה, את יארדן בסירה ואת תאמיר בבניין נטוש.
התחבאו 12 שעות עד שאותרו ע"י כוחות חילוץ מיוחדים.
תודה לאל
juden! papires
זה לא נכון. אבל אני אזרום איתך רגע לצורך הדיון.
טורקיה עשתה שואה
גרמניה עשתה שואה
סין עושה שואה ברגעים אלו ממש
ועוד
אני לא מכיר שאף אזרח מהמדינות שציינתי מעלה מסתובב באירופה כשהוא מפחד שיצודו אותו על רקע לאומני.
אני לא מכיר שנעשות הפגנות כנגד המדינה שלו בכל משחק כדורגל / נבחרת באירופה.
ברור לכל בר דעת שהרקע כלפינו הוא גזעני אנטישמי.
אני רק לא מבין למה יש יהודים שמתפלספים פה בהסברים למה זה לגיטימי לרדוף יהודים.
רחמים עליכם. אבדתם את הדרך
לא איבדו את הדרך זאת פשוט מאוד הדרך שלהם. שנאה עצמית, נאורות, הפצת שנאה ושקרים ומידי פעם לצעוק ג'נוסייד!! אפרטהייד!! שואההה!!!
טכנית לארז כתב:
צודק. מזל בסוף מצאו את יארין בתעלה, את יארדן בסירה ואת תאמיר בבניין נטוש.
התחבאו 12 שעות עד שאותרו ע"י כוחות חילוץ מיוחדים.
תודה לאל
הייתי אומר שאתה מביך, אבל אז יגידו שאני מתעמר ביוזרים וירחיקו אותי מהפורום…
מזל שהפועל לא משחקת באירופה כדי שתוכל לחוות את זה על בשרך
היו בחדר מלון שלהם אחרי שפוצצו אותם מכות, גנבו להם את הטלפונים ורדפו אחריהם עד הכניסה למלון והם פחדו לצאת מהחדר כי אולי מחכים להם בחוץ.
הם עולפו באמצע הרחוב ולקחו להם פלאפונים ודרכונים עד שאיזה הולנדי חביב הזמין להם אמבולנס.
אולי אפילו סתם הלכו לישון מאוד מאוחר והמשפחה לא הצליחה להשיג אותם אבל אחרי שאתה קורא מה שקרה זה כבר נהיה מלחיץ.
לא היו פה מנותקי קשר ברמת הבני ערובה אבל מספיק שלא ענית לאמא שלך/אשתך/אחותך/אבא שלך כמה שעות בזמן שהם יושבים בבית וקוראים מה הולך באמסטרדם ורואים את הסרטונים כדי שכולם יכנסו לפאניקה.
אבל כמובן שמבחינתך הכל שקר וכזב, ניפוח של סיטואציה וגם בכלל הגיע להם אז למה להתלונן?
אל תגיד שאין תשובה לשאלה שלך כי זה ממש מה שנתתי לך, פשוט תגיד שהתשובה לא מספקת אותך.
אני מבין שלך זה כנראה קשה כי השנאה עיוורה אותך, אבל לי יש חברים וקולגות אוהדי מכבי שהיו באמסטרדם ואת חלקם לא הצלחנו לתפוס מס׳ שעות מהסיבות שפורטו למעלה.
יכול להיות שהטרמינולוגיה של ״מנותק קשר״ לא מתאימה בעיניך (בייחוד אחרי ה-7/10) ובזה אני יכול להבין אותך, אבל מפה ועד זלזול בכל האירוע או ״להכחיש״ שהוא קרה זה כבר עיוורון מסוג אחר.
התשובות שלך זה השערות ("אולי אפילו סתם הלכו לישון מאוד מאוחר").
אני רוצה לשמוע על מנותק קשר אחד (כמה כאלה היו? פעם זה היה 7, אחכ 10, אחכ 3, מעניין) ומה היה הסיפור שלו. איפה הוא היה איזה 12 שעות כ"מנותק קשר".
ואני לא חושב שהטרמינולוגיה של "מנותק קשר" היא "לא מתאימה", אני חושב שהיא מכוונת כדי לתת לאירוע וייב של 7.10 כחלק מהניפוח המגמתי של התקשורת הישראלית מאז שהכל התחיל,וזה בזוי מאוד, כי ב7.10 מנותקי קשר היו באמת מנותקי קשר ולא צריך באמת להסביר.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 09 נובמבר 2024, 10:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי מדובר בטרול אוהד מכבי שעושה לנו הפוך על הפוך, אחרת אין הסבר לאובססיה הזאת
עובדיה כתב:
אתה באמת לא מבין את הקשר הנסיבתי בין האירועים שקדמו למשחק לבין התוצאה הלילה? אין שקוף מזה.
נשמע שאתה לא מבין את הקשר הסיבתי, המותקפים נולדנו עם העורלה הלא נכונה, סיבה תוצאה
כמו שחיפשו יהודונים על המטוס בדגסטן.
לקחת את האירוע הזה ולהפוך אותו לעוד חלוגניזם מיותר בספורט זו גניבת דעת.
כשעבדתי בכמה בירות ומוקדי מהגרים באירופה במסגרת עבודתי במשרד החוץ, להוריד שלטי פלסטין, לצעוק מוות לערבים ולהתחיל לריב עם ערבים בכיכר המרכזית לא היה חלק מההוראות שקיבלתי על מנת לשמור על הביטחון האישי שלי. הבולבול שלי חתוך, דיברתי גם עברית, בת הזוג בזמנו אפילו גרה במעוז מוסלמי באחת הבירות, ועדיין שרדתי כדי לספר. לא פנו אלי או אל חבריי פעם אחת.
מי שמחפש, מוצא. צר לי מאוד על האוהדים התמימים שהותקפו, בינהם גם בני משפחה שלי. לילדי הזין שתלשו דגלים ותקפו מפגינים פלסטיניים, מגיע מכות כי הם חיפשו אותם. לגבי אלו ששרו מוות לערבים כשהם מוקפים בערבים בזמן שהם לא חמושים, צר לי עליהם, אבל הפיגור שלהם הביא אותם למצב הזה.
לגבי המשפחות והתמימים לחלוטין, אשמתם הבלעדית של המפגרים למעלה. מהקבוצות האלימות של המוסלמים שם אני לא מצפה כלום, וזו טיפשות גם לצפות מהם. נכון אולי לצפות מהרשויות, וגם זה אבסורד כי הרי כולם שם אוהבים להכריז שאירופה איבדה שליטה על המוסלמים, אז למה ציפו כשהם לא חמושים בשום דבר חוץ מבטחון עצמי מופרז?
אגב, גם עם הפועל אגב טסתי 3 פעמים, אפילו תוך כדי מבצע צבאי כאן בארץ. שום אינטראקציה אנטישמית.
When you fuck around, you find out. אלו החיים בעולמנו האכזר. צר לי על התמימים שעברו לינץ׳ מאנטישמים. מדגדג לי את הביצה כשילד שפיך עם כובע סקי ואדידס סמבה מקבל מכות. רצה להיות חבר באולטראס לאומני, זה מה שקיבל. מגיע לו גם מכות כשיחזור לארץ שכן בשל רשלנותו אוהדים תמימים עברו לינץ׳.
אתה מזכיר לי חברים מקבוצות אחרות שטענו שאנחנו חוטפים מכות מהמשטרה כי אנחנו מחפשים את זה...
KingAlpaca כתב: ↑08 נובמבר 2024, 20:05
נראה שחבורת כהנא בית"ר סיימה את ההשתלטות על הפורום (כמו על ישראל).
כל הכבוד.
עשיתם היסטוריה.
וכל הכבוד להנהלה שאיפשרה את זה.
אין כמעט ישראלים שהם לא כהנא בדור הצעיר, וזה לא פסח על אוהדי הפועל. זה בלתי נמנע.
אני מודע לזה היטב,
אבל כן אפשר למנוע את זה בפורום, בשביל זה יש הנהלה.
אלפקה אם הטענה היא נגד הרחקתו של הגלמוד אז צר לי אבל זה הרבה מעבר לכאנה בית"ר...
מי שמסוגל לשמוח על זה שאוהדי מכבי קיבלו מכות ממהגרים פרו פלשתינאים, ולא משנה כמה הם תרמו לאירוע אין לו מקום כאן, לפני שאנו אוהדי הפועל אנחנו בני אדם.
איך אמר עובדיה לפני 20 שנה הגעתי לטדי והתגרתי בהם, הרגשתי גבר והייתי אדיוט כאפיה... היום אני יודע שבאמת הייתי אדיוט שסיכן את החברים שלו, אבל זה שאני אדיוט לא אומר שאןהדי בית"ר לא גזענים ארורים.