אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
הרכב של נעם יעקב, בברלי וטימור, אז בברלי ממשיך להיות עושה המשחק ופשוט זורק לבד ל3. מדדאס עייפות לי את הנשמה כבר, מזל שכולם מכניסים שלושת היום ושומרים טוב
הבשורות הטובות הן פלטין ובלייזר, שדדאס משתמש בהם.
הבשורות הרעות שבברלי ממשיך להיות מוביל הכדור שלנו.
והבשורות הממש רעות: אין פה כדורסל חוץ משלשות, ואני חושש שבגלל שתפסנו יום מול קרית אתא זה עלול לעכב עוד יותר את החלפתו של דדאס.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
גביזון כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:21
הבשורות הטובות הן פלטין ובלייזר, שדדאס משתמש בהם.
הבשורות הרעות שבברלי ממשיך להיות מוביל הכדור שלנו.
והבשורות הממש רעות: אין פה כדורסל חוץ משלשות, ואני חושש שבגלל שתפסנו יום מול קרית אתא זה עלול לעכב עוד יותר את החלפתו של דדאס.
אגב, זה כל מה שנראה מדדאס בלי מוטלי. כשהוא היה היה תן לו כדור וחכה. עכשיו זה: אתה רבע שניה פנוי ל3 זרוק.
אין פה כדורסל.
ואחלה שמזיינים את אתא רבע ראשון, לא נשיג רבע תואר ככה, כלום, נאדה.
המזל של דדאס זה שרוב הקבוצות לא יכולות להתמודד עם הכשרון שיש לנו. כבר אמרתי כמה פעמים, כל קבוצה שהיא קצת מעל בינונית תמתח אותנו ובסיכוי לא רע תנצח. אשליה המשחק הזה
פומפה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:24
המזל של דדאס זה שרוב הקבוצות לא יכולות להתמודד עם הכשרון שיש לנו. כבר אמרתי כמה פעמים, כל קבוצה שהיא קצת מעל בינונית תמתח אותנו ובסיכוי לא רע תנצח. אשליה המשחק הזה
פרנקו היווני, לא מספיק טוב בשביל אליפות ולא מספיק רע בשביל שהוא ילך הבייתה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?