מחזור6: הפועל-אתא. בית. שבת 09.11 20:00
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
ואוו הכי מוקדם אבר לפוסט משחק
יחד, רק יחד! 

- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
חח חשבתי שיש משחק בקרוב
יש אשכרה 3 משחקים לפני המשחק הזה+ משחק בית נגד עפולה ב2
יש אשכרה 3 משחקים לפני המשחק הזה+ משחק בית נגד עפולה ב2
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
מה בנוגע להסדרי כרטיסים הפעם?
האם עדיין רק חלק מהקהל מורשה לבוא או שכל מנוי יכול פשוט להגיע?
האם עדיין רק חלק מהקהל מורשה לבוא או שכל מנוי יכול פשוט להגיע?
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
בינתים רק חלק. שמו לינק בפייסבוק להזמנת כרטיסים.
העדכון האחרון שראיתי זה ציוץ של עופר שהגישו בקשה להחריג אותנו מהגבלת הקהל, אבל שהמועדון הגיש אותה בצורה שגויה ומגישים שוב.
העדכון האחרון שראיתי זה ציוץ של עופר שהגישו בקשה להחריג אותנו מהגבלת הקהל, אבל שהמועדון הגיש אותה בצורה שגויה ומגישים שוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
באתר של לאן מופיע שמשוריין לי הכרטיס, אבל אני לא יכול לממש אותו...
אנחנו יומיים לפני משחק, הייתי שמח לדעת איפה אני רואה אותו..
אבל אני מבין שסוגיים תמוטלי יותר חשובה
אנחנו יומיים לפני משחק, הייתי שמח לדעת איפה אני רואה אותו..

אבל אני מבין שסוגיים תמוטלי יותר חשובה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
https://www.leaan.co.il/CustomerReservedSeats.aspx
מימשת את הכרטיסים שלך במשחק נגד עפולה?
אם כן , רק ב17:00 היום תוכל להיכנס ולנסות לממש כרטיסים למשחק הקרוב.
מימשת את הכרטיסים שלך במשחק נגד עפולה?
אם כן , רק ב17:00 היום תוכל להיכנס ולנסות לממש כרטיסים למשחק הקרוב.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אני בעד מעבר ליד אליהו ובעד עופר, אבל מרגיש לי כאילו אף אחד לא עושה שום מאמץ מצד הקבוצה כדי שנוכל למלא את הדרייב אין בזמן שביד אליהו אפשר לארח עם 4000 צופים.
ובלי קשר להופיע למשחק הזה בלי מאמן חדש
עצוב
ובלי קשר להופיע למשחק הזה בלי מאמן חדש
עצוב
-
- קיבל.ה 530 לייקים
יש אישור לדרייב אין מלא , איזה כיף.
אילוא רק היה מאמן חדש, זה מצב לא בריא כרגע שלכולם כולל כולם ברור שהמאמן הולך להתחלף
אילוא רק היה מאמן חדש, זה מצב לא בריא כרגע שלכולם כולל כולם ברור שהמאמן הולך להתחלף
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לי מופיע שאין כרטיס, אבל מה שנשלח לי הגיע ללא קובץ מצורף.
אם הדרייב אין מלא אי אפשר לשלם עם מנוי בגוגל וולט?
Sent from my NE2215 using Tapatalk
אם הדרייב אין מלא אי אפשר לשלם עם מנוי בגוגל וולט?
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
תבדוק שזה עדיין שם כי לדעתי עדיין לא עדכנו ל-24/25 (אצלי זה לא מופיע כבר בוולט)
גם באפליקציה של הפועל תחת מנוי דיגיטלי אין עדיין כלום
יש לי מנוי אב ובנו ליציע 4,אני לא מצליח לקנות 2 כרטיסים, גם לא כשאני מנסה לשייך כרטיס לבן. מישהו נתקל בבעיה? פתר אותה?
Sent from my Pixel 7a using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
ברגע שאני משייך לבן שלי, הוא נותן הודעת שגיאה: כבר נוצלה הטבה זו
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
יש גם את הואטסאפ של הפועל שמגיב די מהר
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כזכור, במשחק הקודם המשטרה ביקשה להקדים והודיעה שתסגור את הצירים להיכל שלמה כחצי שעה לפני תחילת המשחק.
אחר כך הציבו מגנומטר אחד הכניסה ליציע א' כאשר בכניסה המקבילה ל-ב' היתה סגורה ולא מאויישת. התוצאה: תורי ענק שגרמו לדחיית שריקת הפתיחה ברבע שעה.
מה יהיה במשחק הזה? האם המשטרה הודיעה משהו או המועדון? האם שוב נידרש לעמוד בתורים אינסופיים במשחקי ליגה זניחים?!
אחר כך הציבו מגנומטר אחד הכניסה ליציע א' כאשר בכניסה המקבילה ל-ב' היתה סגורה ולא מאויישת. התוצאה: תורי ענק שגרמו לדחיית שריקת הפתיחה ברבע שעה.
מה יהיה במשחק הזה? האם המשטרה הודיעה משהו או המועדון? האם שוב נידרש לעמוד בתורים אינסופיים במשחקי ליגה זניחים?!
-
- קיבל.ה 78 לייקים
המלצה לעופר לאולם החדש: הכנה למגנומטרים בכל הכניסות שלא יתקשקשו שאין...Charlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:09 כזכור, במשחק הקודם המשטרה ביקשה להקדים והודיעה שתסגור את הצירים להיכל שלמה כחצי שעה לפני תחילת המשחק.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
זה לא היה במשחק האחרון זה היה במשחק שלפניוCharlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:09 כזכור, במשחק הקודם המשטרה ביקשה להקדים והודיעה שתסגור את הצירים להיכל שלמה כחצי שעה לפני תחילת המשחק.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מה הסיפור עם זה שמוכרים כרטיסים של *מנויים* היום בצהרים?
חבר שלי בחו"ל מנסה להוציא כרטיסים לילדים שלו, ולא מצליח כי לאן. אז בצהריים פשוט ימכרו לו את הכרטיסים?
ובכלל, זה לא בניגוד לכל הקונספט? מה זה למכור כרטיסים של מנויים? ולמי יחזירו את הכסף של הריסייל הזה לכאורה?
חבר שלי בחו"ל מנסה להוציא כרטיסים לילדים שלו, ולא מצליח כי לאן. אז בצהריים פשוט ימכרו לו את הכרטיסים?
ובכלל, זה לא בניגוד לכל הקונספט? מה זה למכור כרטיסים של מנויים? ולמי יחזירו את הכסף של הריסייל הזה לכאורה?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
מי הזר שלא ירשם? שוב ג'ו?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
הודיעו עכשיו שלא יימכרו כרטיסים
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לי כבר נמאס לספור את כמות הפעמים שהמועדון מקבל החלטה ואז אחרי תלונות אוהדים צודקות הם חוזרים בהם ומתיישרים לפי ההגיון.
פרסום רשמי:
הערב ב-20:00 - הפועל מארחת את קרית אתא!
הסגל שלנו למשחק: אנטוניו בלייקני, מירון רוינה, גיא פלטין, בר טימור, עוז בלייזר, מרקוס פוסטר, פטריק בברלי, איש וויינרייט, יונתן רבינוביץ', נועם יעקב, תומר גינת, ברונו קאבוקלו
לאור פניות רבות שקיבלנו מאוהדי הקבוצה ועל מנת לשמור על שוויוניות מלאה ככל הניתן, האפשרות למשוך כרטיס למשחק תמשיך במתכונת הרגילה עד לפתיחת המשחק. לא יפתחו כרטיסים למכירה.
תודה באמת שהבינו שאי אפשר פשוט להשתלט על מנוי לבנאדם כי הוא לא משך כרטיס. מחפשים כל מקום כדי לעשות עוד קצת כסף על חשבון מנויים.
משחק שעבר חולקו המון כרטיסים לספונסרים ומקורבים בזמן שיש הגבלת קהל משמעותית. עכשיו ניסו למכור מקומות על חשבון מי שלא מושך את הכרטיס שלו.
לפני שלושה שבועות נתנו למנויי ליגה ימים ספורים לממש את הקדימות לרכישת מנויי אירופה (בזמן שהובטח להם קדימות אם וכאשר המשחקים יחזרו) רק כי המועדון החליט ש"משחקים אירופיים בארץ בעוד...."
ועוד דבר שלא ברור מהפרסום.. שוויוניות בין מי למי?
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
צודק. לא הייתי במשחק האחרון בגלל חלוקת הכרטיסים.סומך כתב:זה לא היה במשחק האחרון זה היה במשחק שלפניוCharlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:09 כזכור, במשחק הקודם המשטרה ביקשה להקדים והודיעה שתסגור את הצירים להיכל שלמה כחצי שעה לפני תחילת המשחק.
אז מה היה במשחק האחרון ומה צפוי הערב?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
ביציע 2 לא היה כלום.Charlie כתב: ↑09 נובמבר 2024, 12:09צודק. לא הייתי במשחק האחרון בגלל חלוקת הכרטיסים.סומך כתב:זה לא היה במשחק האחרון זה היה במשחק שלפניוCharlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 23:09 כזכור, במשחק הקודם המשטרה ביקשה להקדים והודיעה שתסגור את הצירים להיכל שלמה כחצי שעה לפני תחילת המשחק.
אז מה היה במשחק האחרון ומה צפוי הערב?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי היה ב-3 אבל אין לי מושג
לגמרי, אני מצפה שינאי יתייעץ עם העמותה על הנושאים האלו לפני שמחליטים ומפרסמים.למה זה טוב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 11:21לי כבר נמאס לספור את כמות הפעמים שהמועדון מקבל החלטה ואז אחרי תלונות אוהדים צודקות הם חוזרים בהם ומתיישרים לפי ההגיון.
פרסום רשמי:
הסגל שלנו למשחק: אנטוניו בלייקני, מירון רוינה, גיא פלטין, בר טימור, עוז בלייזר, מרקוס פוסטר, פטריק בברלי, איש וויינרייט, יונתן רבינוביץ', נועם יעקב, תומר גינת, ברונו קאבוקלו
לאור פניות רבות שקיבלנו מאוהדי הקבוצה ועל מנת לשמור על שוויוניות מלאה ככל הניתן, האפשרות למשוך כרטיס למשחק תמשיך במתכונת הרגילה עד לפתיחת המשחק. לא יפתחו כרטיסים למכירה.
תודה באמת שהבינו שאי אפשר פשוט להשתלט על מנוי לבנאדם כי הוא לא משך כרטיס. מחפשים כל מקום כדי לעשות עוד קצת כסף על חשבון מנויים.
משחק שעבר חולקו המון כרטיסים לספונסרים ומקורבים בזמן שיש הגבלת קהל משמעותית. עכשיו ניסו למכור מקומות על חשבון מי שלא מושך את הכרטיס שלו.
לפני שלושה שבועות נתנו למנויי ליגה ימים ספורים לממש את הקדימות לרכישת מנויי אירופה (בזמן שהובטח להם קדימות אם וכאשר המשחקים יחזרו) רק כי המועדון החליט ש"משחקים אירופיים בארץ בעוד...."
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אתה יכול לצפות עד מחר. זה לא יקרה.בונדר כתב:לגמרי, אני מצפה שינאי יתייעץ עם העמותה על הנושאים האלו לפני שמחליטים ומפרסמים.למה זה טוב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 11:21לי כבר נמאס לספור את כמות הפעמים שהמועדון מקבל החלטה ואז אחרי תלונות אוהדים צודקות הם חוזרים בהם ומתיישרים לפי ההגיון.
פרסום רשמי:
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לא חושב שהמועדון צריך להתייעץ עם אף אחד לגבי קבלת החלטות שפוגעת בקהל המנויים ודורסת זכויות שלו במגוון החלטות בשבועות והחודשים האחרונים. זה אמור להיות בסיסי ומובן מאליו. כניראה שזה פשוט לא מעניין..רדנקו כתב: ↑09 נובמבר 2024, 15:00אתה יכול לצפות עד מחר. זה לא יקרה.בונדר כתב:לגמרי, אני מצפה שינאי יתייעץ עם העמותה על הנושאים האלו לפני שמחליטים ומפרסמים.למה זה טוב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 11:21
לי כבר נמאס לספור את כמות הפעמים שהמועדון מקבל החלטה ואז אחרי תלונות אוהדים צודקות הם חוזרים בהם ומתיישרים לפי ההגיון.
פרסום רשמי:
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
זה עיניין של נסיון, מי שהתמודד עם הדברים האלה ב17 שנים האחרונות זאת העמותה.
לא הקשיבו לשום דבר שהיה להם להגיד עד שכולם התפטרו ועכשיו כל בעלי התפקידים חסרי נסיון בנושא.
צפוי שיעשו טעויות.
לפחות, לא מתעקשים על הטעויות ומנסים לתקן בזמן אמת.
לא הקשיבו לשום דבר שהיה להם להגיד עד שכולם התפטרו ועכשיו כל בעלי התפקידים חסרי נסיון בנושא.
צפוי שיעשו טעויות.
לפחות, לא מתעקשים על הטעויות ומנסים לתקן בזמן אמת.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
בנתיים, בזמן שאין מענה מהמועדון אנשי העמותה מסים לסייע והצליחו להשיג לינק ללאן לרכישה בחינם עם בחירת מקומות. כשאני משכתי כרטיסים בחמישי לא היה בכך צורך.
הבעיה במנגנון בחירת מקומות הוא שאי אפשר להשאיר כיסא פנוי בודד כך שנשארו זוגות זוגות.
איפה כל החבר'ה פה שצעקו שצריך לדאוג לקהל הרחב שיוכל להגיע למשחקים? בנתיים המועדון אפילו לא דואג שמנויים יוכלו לניכנס למשחק, שלא נדבר על לנסות לקחת להם את המקום ולמכור או לחלק.
הבעיה במנגנון בחירת מקומות הוא שאי אפשר להשאיר כיסא פנוי בודד כך שנשארו זוגות זוגות.
איפה כל החבר'ה פה שצעקו שצריך לדאוג לקהל הרחב שיוכל להגיע למשחקים? בנתיים המועדון אפילו לא דואג שמנויים יוכלו לניכנס למשחק, שלא נדבר על לנסות לקחת להם את המקום ולמכור או לחלק.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
זהו כבר המשחק השני בו אין תורים כיון שאין מגנומטרים בכניסה
-
- קיבל.ה 368 לייקים
מקווה שמישהו השכיל להזמין את אדמונד ורעייתו מואיס