בפוטנציאל ישראלוב יכול להיות בלם מעולה אבל איך שזה נראה עכשיו, הגוף שלו לא עומד בזה.
צריך לזכור שהוא צעיר מאוד ויכול להיות שהשילוב האינטנסיבי שלו הבוגרים היה מוקדם מדי
טכנית לארז כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 16:13
לא הבנתי מה הבעיה במאחורי מקלדת.
הוא משער שלישראלוב יש חוסר חשק.
מה הקשר לזה שהוא "מאחורי מקלדת"?
הוא מאשים אותו בהאשמה חמורה בלי שום בסיס.
זה שקול לזה שהייתי מכיר את אותך בשמך הפרטי והייתי רושם שאתה בכלל אוהד מכבי שכותב בפורום הזה כדי להתסיס.
אה, כן, הייתי כותב גם שאני "משער"...
זאת גם התחושה שלי. לדעתי הוא פשוט לא מת על כדורגל. למשל, כשהיה לו שבר באף הוא העדיף פשוט להחלים מהשבר במקום לשחק עם מסיכה. כשהיה חולה בטדי שנה שעברה העדיף לא לקחת שני אופטלגין אלא לא להיות בסגל.
גם כשהוא משחק לא נראה שיש לו דרייב מיוחד.
אוגוסטוס היל כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 17:16
בפוטנציאל ישראלוב יכול להיות בלם מעולה אבל איך שזה נראה עכשיו, הגוף שלו לא עומד בזה.
צריך לזכור שהוא צעיר מאוד ויכול להיות שהשילוב האינטנסיבי שלו הבוגרים היה מוקדם מדי
זה בדיוק סוד הקסם שלו. אנשים חושבים שיש לו פוטנציאל ככל שהוא משחק פחות. אחד השחקנים היחידים בעולם שמעלה את הערך שלו על ידי כך שהוא ממעט לשחק, כי כשהוא משחק הוא לא מרשים באף אספקט של המשחק.
זה מגעיל הדיבורים על זה שהוא מזלזל/לא אוהב כדורגל/לא מחויב להפועל.
האמת הרבה יותר פשוטה -
הוא נפצע המון בקריירה בשלב מוקדם, גם בנוער הייתה לו פציעה דיי קשה אם אני זוכר נכון, זה בהחלט יכול לגורם לחרדות לשחקנים עם אופי מסוים ובעיקר לצעירים שהקריירה לפניהם.
הבעיה שלו העונה ספציפית לא הייתה הפציעה אלא איך שהוא שיחק לפניה.
הוא היה ממש ממש רע ודווקא הפציעה שלו שגרמה להסתת מורגן לעמדת הבלם (בשעה טובה) + החחתמה של נאסר יצבה לנו את ההגנה מעט והיא עדיין בתהליכי התגבשות.
אני מאוד אוהבת אותו וחושבת שהוא פוטנציאל אדיר אבל אי אפשר לבנות קריירה מקצוענית כש 80% מהזמן אתה פצוע, זה לא הגיוני, השחקן הזה כולה בן 20 והוא יותר פצוע מאשר משחק
כרובית כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:32
אני מאוד אוהבת אותו וחושבת שהוא פוטנציאל אדיר אבל אי אפשר לבנות קריירה מקצוענית כש 80% מהזמן אתה פצוע, זה לא הגיוני, השחקן הזה כולה בן 20 והוא יותר פצוע מאשר משחק
רמי דואני2
הוא לדעתי טוב יותר מרמי דואני, אבל אי אפשר להיות פצוע אחרי כל משחק
רמי דואני2
הוא לדעתי טוב יותר מרמי דואני, אבל אי אפשר להיות פצוע אחרי כל משחק
כואב הלב עליו, אני במקומו הייתי מתייאש ובוחר מקצוע אחר.