Mario כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 19:34
גמר אותנו אתמול, היה חלש ברמה מחרידה.
לא זכור לי הופעה כל כך חלשה של שחקן בהפועל, הבעיה שהוא אמור להיות עמוד התווך ובנתיים הוא נראה רע.
הבעיה אתמול שהוא היה מחריד כמו עוד 4-5 שחקנים... כאשר רובם ככולם אמונים על החלק ההגנתי
לא זכור לי הופעה כל כך חלשה של שחקן בהפועל, הבעיה שהוא אמור להיות עמוד התווך ובנתיים הוא נראה רע.
הבעיה אתמול שהוא היה מחריד כמו עוד 4-5 שחקנים... כאשר רובם ככולם אמונים על החלק ההגנתי
לא הוא לא היה מחריד כמו 4-5 שחקנים אחרים, הוא היה מחריד בכמה רמות מעל כל אחד אחר, זה היה משהו חריג כמה שהוא היה גרוע.
לא הוא לא היה מחריד כמו 4-5 שחקנים אחרים, הוא היה מחריד בכמה רמות מעל כל אחד אחר, זה היה משהו חריג כמה שהוא היה גרוע.
לא רק גרוע , גם נכנס קצת לפניקה אחרי השיוויון שלהם...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
עצוב עליו
היה נראה שחקן רציני בחודשים הראשונים שלו בקבוצה
הבנתי שגם בגיל נוער היו לו הרבה פציעות? אם ככה זה לא צירוף מקרים
נאחל לו בריאות ושבכל זאת נצליח ליהנות ממנו מתישהו
לירון האדום כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 12:08
שבועיים שלושה בחוץ
אור ישראלוב נפצע במשחק הנבחרת הצעירה אמש (שבת) מול אסטוניה, במה שגרם ללא מעט דפיקות לב בהפועל ת"א. לאחר הפציעה, התברר שהבלם אובחן כסובל ממתיחה בשריר הירך האחורי, והוא עשוי להיעדר לתקופה קצרה של בין שבוע לשבועיים.
לחכות לינואר - ולמכור לכל מי שיהיה פראייר מספיק כדי לשלם עליו כמה שקלים. להערכתי - תוך 3-4 שנים הוא פורש. שחקן שב3 עונות בוגרים נעדר ב60-70 אחוז מהמשחקים... בגיל שבקושי נפצעים בו. בטח לא פציעות קטנות... לצערי גמור פיזית