ממש לא
סקלי אמר בשיחה אתמול שיכולה תאורטית להיות הצבעה אפילו ב7.11, אבל ינאי ורמי צריכים לשבת ולהחליט
הוא אמר שיכולה להיות תאורטית הצבעה גם מחר בערב אבל צריכים קודם להסדיר את מעמד העמותה. וזה בדיוק מה שכתבתי.תא מרבוטא כתב:ממש לא
סקלי אמר בשיחה אתמול שיכולה תאורטית להיות הצבעה אפילו ב7.11, אבל ינאי ורמי צריכים לשבת ולהחליט
זה מה שהוא אמר(לפי וואלה)
ברורה? זו הודעה שהיא בדיחה גרועה.De Niro כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:00 מציע לקרוא את הודעת העמותה היא מאד ברורה והיא הקובעת:
http://m.one.co.il/Mobile/Article/475662.html
לא הבעתי את דעתי על תוכן ההודעה. אלא שההודעה היא עמדת העמותה הקובעת , ולא מה שזוכרים שנאמר או לא במסע"ת. זה לא רלוונטי.רדנקו כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:07ברורה? זו הודעה שהיא בדיחה גרועה.De Niro כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:00 מציע לקרוא את הודעת העמותה היא מאד ברורה והיא הקובעת:
אם אני עופר אני זורק את זה לפח.
זה אני או שכולכם הזויים ובפרט הסקלי הזה?תא מרבוטא כתב:ממש לא
סתם כדי לשים דברים על דיוקם - ידידיה ממש לא נתן כסף ולא התערב. הוא התערב מאוד וגם בעניינים מקצועיים.אדום ותיק כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:50מסכים איתך לחלוטין!
![]()
המאבק על המעבר למנורה, הוא כיסוי לפעילים מרכזיים (וטובים) להילחם בעופר. כשחתמו עם עופר, הם לא חשבו על בעלים\ספונסר דעתן שרוצה ושואף להיות במקום ראשון ומוכן להשקיע סכומים מכיסו הפרטי. הפ קיוו לסוג של ידידיה רפפורט וכו שיתן כסף ולא יתערב.
רמי אומר זאת כמעט במפורש בראיון (בהנחה שצותת נכון בONE).
זה מאבק של בעלי זכויות מיעוט נגד מחזיק הרוב בקבוצה.
חבל שזה הגיע לנקודה הזאת. העמותה הזאת , שהייתי בעבר מחבריה , עשתה דברים גדולים ויכול להיות לה תפקיד מאוד חשוב בהפועל שעופר מעצב.
מקווה שלא ישפכו את המים יחד עם התינוק.
עדיפה יבנה ובנותיה על השמדה בירושלים בידי הרומאים. -פרשנות על רבן יוחנן בן זכאי.
בדיוק
הודעה שהיא שערורייה לא רק כלפי עופר, אלא גם ואולי בעיקר כלפינו.רדנקו כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:07ברורה? זו הודעה שהיא בדיחה גרועה.De Niro כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:00 מציע לקרוא את הודעת העמותה היא מאד ברורה והיא הקובעת:
אם אני עופר אני זורק את זה לפח.
רבן יוחנן בן זכאי ביקש את יבנה וחכמיה, ולא את בנותיה ואחד מחכמיה של יבנה הוא מיודעינו עופר ינאי.אדום ותיק כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 10:50מסכים איתך לחלוטין!
![]()
המאבק על המעבר למנורה, הוא כיסוי לפעילים מרכזיים (וטובים) להילחם בעופר. כשחתמו עם עופר, הם לא חשבו על בעלים\ספונסר דעתן שרוצה ושואף להיות במקום ראשון ומוכן להשקיע סכומים מכיסו הפרטי. הפ קיוו לסוג של ידידיה רפפורט וכו שיתן כסף ולא יתערב.
רמי אומר זאת כמעט במפורש בראיון (בהנחה שצותת נכון בONE).
זה מאבק של בעלי זכויות מיעוט נגד מחזיק הרוב בקבוצה.
חבל שזה הגיע לנקודה הזאת. העמותה הזאת , שהייתי בעבר מחבריה , עשתה דברים גדולים ויכול להיות לה תפקיד מאוד חשוב בהפועל שעופר מעצב.
מקווה שלא ישפכו את המים יחד עם התינוק.
עדיפה יבנה ובנותיה על השמדה בירושלים בידי הרומאים. -פרשנות על רבן יוחנן בן זכאי.
ל-ynet נודע שינאי התייעץ משפטית על כל נושא המעבר והתברר לו שכל עוד אין וטו חלוט מצד העמותה למעבר להיכל הוא יוכל להחליט בעצמו על המעבר באופן מיידי. ינאי נתן דד ליין לעמותה עד ה-29 באוקטובר כדי להחליט על קיום תאריך להצבעה, ואם זה לא יקרה, הוא יפתח מכירת מנויים להיכל כדי שהמעבר יוכל להתבצע כבר בחודש ינואר הקרוב. כמובן שבמקרה כזה, לעמותה תהיה את האפשרות למנוע את המהלך דרך בית המשפט.
גם אם יוטל ווטו הדבר יגרר לבית המשפטבני12 כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 13:44 מ-ynet:ל-ynet נודע שינאי התייעץ משפטית על כל נושא המעבר והתברר לו שכל עוד אין וטו חלוט מצד העמותה למעבר להיכל הוא יוכל להחליט בעצמו על המעבר באופן מיידי. ינאי נתן דד ליין לעמותה עד ה-29 באוקטובר כדי להחליט על קיום תאריך להצבעה, ואם זה לא יקרה, הוא יפתח מכירת מנויים להיכל כדי שהמעבר יוכל להתבצע כבר בחודש ינואר הקרוב. כמובן שבמקרה כזה, לעמותה תהיה את האפשרות למנוע את המהלך דרך בית המשפט.
הייתי לוקח בעירבון מוגבל כל כתבה כרגע כי כל אחד רוצה להיות הראשון שיפרסם משהו אבל לא יחזור להגיד טעיתי.בני12 כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 13:44 מ-ynet:ל-ynet נודע שינאי התייעץ משפטית על כל נושא המעבר והתברר לו שכל עוד אין וטו חלוט מצד העמותה למעבר להיכל הוא יוכל להחליט בעצמו על המעבר באופן מיידי. ינאי נתן דד ליין לעמותה עד ה-29 באוקטובר כדי להחליט על קיום תאריך להצבעה, ואם זה לא יקרה, הוא יפתח מכירת מנויים להיכל כדי שהמעבר יוכל להתבצע כבר בחודש ינואר הקרוב. כמובן שבמקרה כזה, לעמותה תהיה את האפשרות למנוע את המהלך דרך בית המשפט.
זכות הוטו היא בידי העמותה ולא בידי הקהל הרחב ולכן הם יחליטו.ברנדון מלכה כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 15:35 לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
נשלם מראש לפני ההצבעה. מי שיהיה זכאי למנוי בסוף התהליך, בין אם ביד אליהו או לא, יקבל מנוי. מי שלא- כספו יוחזר.
אני לא רואה שום הגיון בזה שעמותת ההתנדבות, שיעורים פרטיים, אולטראס וטרמפים יקבעו עבור הקהל הרחב היכן נשחק, עכשיו כשהם לא בעלי שליטה במועדון ולא מזרימים כספים. האחיזה הזו בקבוצה לא בריאה ולא תורמת לכלום. הללכת עם ולהרגיש בלי לא יעבוד.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הם לא יכולים. אי אפשר להצטרף עכשיו ולהצביע, מסיבות מובנות.בני12 כתב:זכות הוטו היא בידי העמותה ולא בידי הקהל הרחב ולכן הם יחליטו.ברנדון מלכה כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 15:35 לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
נשלם מראש לפני ההצבעה. מי שיהיה זכאי למנוי בסוף התהליך, בין אם ביד אליהו או לא, יקבל מנוי. מי שלא- כספו יוחזר.
אני לא רואה שום הגיון בזה שעמותת ההתנדבות, שיעורים פרטיים, אולטראס וטרמפים יקבעו עבור הקהל הרחב היכן נשחק, עכשיו כשהם לא בעלי שליטה במועדון ולא מזרימים כספים. האחיזה הזו בקבוצה לא בריאה ולא תורמת לכלום. הללכת עם ולהרגיש בלי לא יעבוד.
אף אחד לא מונע מאלו שרוצים לעבור ליד אליהו מלהצטרף לעמותה ולהשפיע על ההצבעה
אם היא לא נסגרה משמע שההצבעה פתוחה לציבור הרחב, בכפוף לתשלום דמי חבר.בני12 כתב:איפה נאמר שהרשימה נסגרה?
איך אפשר בכלל לקבוע את זה כשעדיין לא החליטו על הצבעה בכלל?
לדעתי אי אפשר חוקית לסגור את הרשימה כשעוד לא החליטו לבצע הצבעה אבל לא מכיר את התקנון.ברנדון מלכה כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 17:50אם היא לא נסגרה משמע שההצבעה פתוחה לציבור הרחב, בכפוף לתשלום דמי חבר.בני12 כתב:איפה נאמר שהרשימה נסגרה?
זה לא יקרה. כבר נאמר שהיא סגורה.
אולי כי גם הם חוטאים ב"דואגים רק לעצמם" כמו שהם מאשימים את הועד המנהל של העמותה?בני12 כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 18:00לדעתי אי אפשר חוקית לסגור את הרשימה כשעוד לא החליטו לבצע הצבעה אבל לא מכיר את התקנון.ברנדון מלכה כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 17:50אם היא לא נסגרה משמע שההצבעה פתוחה לציבור הרחב, בכפוף לתשלום דמי חבר.בני12 כתב:איפה נאמר שהרשימה נסגרה?
זה לא יקרה. כבר נאמר שהיא סגורה.
לא שאני מבין למה כל רוכשי הזכאות לא עשו חבר עמותה כבר בקיץ כשהיה ברור שמתישהו תהיה הצבעה
לדעתי הצבעה צריכה להיות לאוהדי הפועל עם היסטוריה של קניית כרטיסים בלאן.ברנדון מלכה כתב:לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
אני בעד המעבר
בחייאת. מזכיר לי אנשים שלא בוחרים לבחירות לממשלה כמחאה.nirgo כתב:אני בעד המעבר
אבל לא אצטרף לעולם לעמותה הלא-דמוקרטית הזו
מה זה לא דמוקרטית?nirgo כתב:אני בעד המעבר
מצער מאד החלק שהדגשתי בתגובה שלך. מציע לך לחזור בך.ברנדון מלכה כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 15:35 לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
אתה מדבר על העבר וזה בסדר. אין טעם להתווכח על זה. השאלה היא מה הערך של העמותה, נכון להיום, כשהקבוצה בשליטה של בעלים פרטי.אדום ותיק כתב:מצער מאד החלק שהדגשתי בתגובה שלך. מציע לך לחזור בך.ברנדון מלכה כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 15:35 לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
היתי בעבר חבר עמותה, ואני כאוהד (ללא זכות הצבעה) תומך במעבר ליד אליהו. אבל
אתה מתעלם מכל מה שהעמותה עשתה עד היום. בזה שהגענו בכלל מעמד הזה, האנשים שם עבודים מסביב לשעון, יצרו יש מאין ונפחו חיים בהפועל וברוח הפועל שהיתה על הקרשים ברגע הריסת אוסישקין.
אנשים שנלחמו בעריצות המכביסטית בתקשורת, באיגוד ובמנהלת.
אנשים שפיתחו מועדון עם מחלקת נוער. כן יש ביניהם גם כאלה ששגו בכל מיני נושאים.
התנדבות, שיעורים פרטיים, עזרה לזולת, אירגון הסעות וכו הם זכות גדולה והלואי שלא נאבד זאת בדרך להפיכתנו למועדון מוביל.
אני בטוח שבהצבעה חברי העמותה יבחרו לעבור ליד אליהו.
אני חושב שאתה מפספס את העובדה שיש הרבה, אם לא הרוב, של אוהדי הפועל שמרגיש שהעמותה כגורם שמעורב בניהול הקבוצה ובבעלות עליה הוא שורש הבעיהרדנקו כתב:מה זה לא דמוקרטית?nirgo כתב:אני בעד המעבר
איזה תאגיד הוא כן דמוקרטי לשיטתך?
לעמותה יש מבנה מסוים על פי החוק הישראלי וכל חבר יכול אם יש איתו עשרה אחוז מהחברים זכות לכנס אסיפה ולחייב את העמותה לדון במה שהוא רוצה ולקיים הצבעה. ואם לא - לחייב אותה לעשות את זה בבית משפט.
אנחנו לא חיים באיזה פנטזיה אוטופית.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
א. לא בטוח שזה אפשרי מבחינת הזכות להצביע על האולםרדנקו כתב:אני לא מפספס דבר. אני אפילו מסכים עם מה שאתה אומר ברמה מסויימת.
אבל נכון לרגע זה - זה המצב. והצטרפות לעמותה במספרים נותנת כוח. כי להבדיל מבחירות ארציות - כאן הכוח הוא במספרים ויש אפשרות להשפיע ולשנות.