יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
תא מרבוטא
קיבל.ה  576 לייקים

Nati כתב: 25 אוקטובר 2024, 00:41
רדנקו כתב:לא תהיה הצבעה. קודם רוצים "להסדיר את מעמד העמותה". לפני זה לא יצביעו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk
רמי אמר שתהיה הצבעה ב7/11
לא,או כן בתנאי ש
ממש לא

סקלי אמר בשיחה אתמול שיכולה תאורטית להיות הצבעה אפילו ב7.11, אבל ינאי ורמי צריכים לשבת ולהחליט
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

אני באמת חושב שזה צעד משמעותי במעבר מהפועל הישנה , קבוצה של כמעט וכמעט וכמעט ואף פעם לא יותר להפועל החדשה שזוכה בתארים ולא מפחדת מאף קבוצה , ברור שמגיע לרמי קרדיט שהביא אותנו עד לכאן אבל בואו אנחנו פאינג הפועל תל אביב , אתם חושבים שאם לא הוא לא היה מגיע מישהו אחר ולא הייתה לנו קבוצה עכשיו ? אין לי ספק שלא היה מצב כזה ולדעתי אפילן היינו זוכים בכמה תארים כבר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

תא מרבוטא כתב:

לא,או כן בתנאי ש
ממש לא

סקלי אמר בשיחה אתמול שיכולה תאורטית להיות הצבעה אפילו ב7.11, אבל ינאי ורמי צריכים לשבת ולהחליט
הוא אמר שיכולה להיות תאורטית הצבעה גם מחר בערב אבל צריכים קודם להסדיר את מעמד העמותה. וזה בדיוק מה שכתבתי.

Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

Niro כתב:

לא,או כן בתנאי ש
אני לא שמעתי את רמי אומר כזה דבר.
זה מה שהוא אמר(לפי וואלה)

על המעבר ליד אליהו: "החלטתי להעמיד מתווה אחרי שלא הצלחנו להגיע להסכמות. המתווה אומר שהוועד המנהל יביא את זה להצבעה כי זה נושא גדול וחשוב. ההצבעה תהיה בין לא למעבר ליד אליהו, לבין מעבר בכפוף לזכייה בקול הקורא עד 7 בנובמבר והסכם תכנון, חתימת הסכם התכנון ותשלום הראשוני של הפרויקט בגין הסכם התכנון. זה ייתן לכולם רמת נוחות.

אני כנראה מתוך חצי שינה(התעוררתי במיוחד לשמוע אותו)לא שמעתי בדיוק את מה שהוא אמר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מציע לקרוא את הודעת העמותה היא מאד ברורה והיא הקובעת:
http://m.one.co.il/Mobile/Article/475662.html
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

De Niro כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:00 מציע לקרוא את הודעת העמותה היא מאד ברורה והיא הקובעת:
ברורה? זו הודעה שהיא בדיחה גרועה.
אם אני עופר אני זורק את זה לפח.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

אני חייב להגיד שבהסתכלות מלמעלה עניין המעבר למנורה כבר יצא מכל פרופורציות מזמן.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

רדנקו כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:07
De Niro כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:00 מציע לקרוא את הודעת העמותה היא מאד ברורה והיא הקובעת:
לא הבעתי את דעתי על תוכן ההודעה. אלא שההודעה היא עמדת העמותה הקובעת , ולא מה שזוכרים שנאמר או לא במסע"ת. זה לא רלוונטי.

לפי הידיעות שפורסמו הבוקר הבעלים מתכוון להתקדם עם המעבר. העמותה תוכל לפנות לקבל סעד משפטי.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

תא מרבוטא כתב:

לא,או כן בתנאי ש
ממש לא

זה אני או שכולכם הזויים ובפרט הסקלי הזה?
שיעורים פרטיים בחשבון? טרמפים למשחקים? התנדבות? על מה אנחנו מדברים? ולמה זה צריך לקרות תחת גוף שמחזיק בבעלות על קבוצת כדורסל?
הדבר היחידי שהעמותה צריכה להסדיר בקשר למעמדה הוא העברה של 19% מהשקעת הבעלים, כפי שמצופה משותף עסקי. שום דבר מעבר לזה.
שאלו את סקלי הזה מה תפקידה של העמותה. תשובתו היתה שעם בעלים עשיר ואולם גדול, אנחנו בעצם נראה כמו מכבי. הרבה זרים ואנשים עם סמארט וואטש ביציע. ציטוט שלו. רק כדי שנוכל לזהות שזאת הפועל ולא נתבלבל, אז צריך גוף שהוא חלק במועדון שידאג ל"קהילה" שבה אפשר להתנדב ולתת שיעורים פרטיים בחשבון ודברים כאלה.
כאילו תהיה קבוצה עם זרים, רולקסים ביציע, אולי יפנו לשחקנים תחת חוזה, אולי יחתימו ישראלים בשביל להתייבש בספסל אבל יהיה עץ ריח של חילוץ רכבים תקועים בגשם כדי שנזהה שזאת הפועל.
זה תכלס מה שהוא אמר. בשביל זה צריך את הגוף הזה שהיום מייצג פחות מ 10% מהאוהדים. שהרוב המכריע של מי שמגדירים את עצמם כאוהדי הפועל לא מתעניינים בנעשה בו, שיהיה חלק מהמועדון עצמו ולא גוף נפרד שמדי פעם משתף פעולה עם המועדון בטקסים על הפרקט או שחקנים שמגיעים לארוע כזה או אחר, למשל.
בסופו של דבר העמותה מכרה את הקבוצה. אין צורך במעורבות שלהם. עובדה שהקבוצה מנוהלת. לאף שחקן לא חסר שום דבר והם מגיעים בזמן גם למשחקי חוץ. התלבושת מכובסת. הכל בסדר.
בעלי תפקיד בעמותה עוזבים כי פשוט אין להם מה לעשות. אין בהם צורך. העסק עובד בלעדיהם.
כל ענייני "הקהילה" יכולים להתקיים בנפרד. אין שום מעמד ושום תפקיד ושום סמכות שהם צריכים לקבל או להסדיר.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

גביזון כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:10 אני חייב להגיד שבהסתכלות מלמעלה עניין המעבר למנורה כבר יצא מכל פרופורציות מזמן.

:rose: מסכים איתך לחלוטין! :rose:
המאבק על המעבר למנורה, הוא כיסוי לפעילים מרכזיים (וטובים) להילחם בעופר. כשחתמו עם עופר, הם לא חשבו על בעלים\ספונסר דעתן שרוצה ושואף להיות במקום ראשון ומוכן להשקיע סכומים מכיסו הפרטי. הפ קיוו לסוג של ידידיה רפפורט וכו שיתן כסף ולא יתערב.
רמי אומר זאת כמעט במפורש בראיון (בהנחה שצותת נכון בONE).
זה מאבק של בעלי זכויות מיעוט נגד מחזיק הרוב בקבוצה.
חבל שזה הגיע לנקודה הזאת. העמותה הזאת , שהייתי בעבר מחבריה , עשתה דברים גדולים ויכול להיות לה תפקיד מאוד חשוב בהפועל שעופר מעצב.
מקווה שלא ישפכו את המים יחד עם התינוק.
עדיפה יבנה ובנותיה על השמדה בירושלים בידי הרומאים. -פרשנות על רבן יוחנן בן זכאי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

רק שכל "הקהילתיות" והסוציאליזם החברתי הזה נגמר ברגע שמדברים על אפשרות לעוד חברים לראות משחקים של הפועל. זה לא.
לא במחיר של לעבור ליד אליהו ורק אם יקרה כך וכך. אחרת מצטערים, אנחנו מועדון סגור שגם רוצה לשלוט במכירת הכרטיסים למשחקי חוץ, כדי שנוכל להבטיח שאותם עושי שלומנו יזכו גם בהם. אה, וגם מי שמתנדב.
ועוד לא דיברנו על חממת האולטראס כדורגל שמגיעה "כפיצ'ר" (כמו שסקלי אוהב לומר) של העמותה.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

אדום ותיק כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:50
גביזון כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:10 אני חייב להגיד שבהסתכלות מלמעלה עניין המעבר למנורה כבר יצא מכל פרופורציות מזמן.

המאבק על המעבר למנורה, הוא כיסוי לפעילים מרכזיים (וטובים) להילחם בעופר. כשחתמו עם עופר, הם לא חשבו על בעלים\ספונסר דעתן שרוצה ושואף להיות במקום ראשון ומוכן להשקיע סכומים מכיסו הפרטי. הפ קיוו לסוג של ידידיה רפפורט וכו שיתן כסף ולא יתערב.
חבל שזה הגיע לנקודה הזאת. העמותה הזאת , שהייתי בעבר מחבריה , עשתה דברים גדולים ויכול להיות לה תפקיד מאוד חשוב בהפועל שעופר מעצב.
עדיפה יבנה ובנותיה על השמדה בירושלים בידי הרומאים. -פרשנות על רבן יוחנן בן זכאי.
סתם כדי לשים דברים על דיוקם - ידידיה ממש לא נתן כסף ולא התערב. הוא התערב מאוד וגם בעניינים מקצועיים.
מי ששם כסף ולא התערב היה דווקא אבי זיידנברג.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

בדיוק
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

על פניו מצד אחד יש פה קבוצה מאוד מוכשרת מצד שני יש בעיות סביב נושא האולם ןמחלוקות בין ינאי והעמותה , מי יודע מה יקרה בכלל אם לא נעבור ליד אליהו ואיך הקבוצה הזו תהיה אם הבעיות בהנהלה יחריפו , כל זה ועדיין לא הזכרתי את המצב הבטחוני אפילו , מייאש ומודה שמה שהכי פחות מדאיג אותי זה איך הקבוצה נראית מבחינה מקצועית כרגע
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

רדנקו כתב: 25 אוקטובר 2024, 10:07
הודעה שהיא שערורייה לא רק כלפי עופר, אלא גם ואולי בעיקר כלפינו.
לצערי, אני כרגע שוקל להישאר חבר עמותה עד ההצבעה ואז לבטל את החברות.
nirgo
קיבל.ה  369 לייקים

רבן יוחנן בן זכאי ביקש את יבנה וחכמיה, ולא את בנותיה ואחד מחכמיה של יבנה הוא מיודעינו עופר ינאי.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

מ-ynet:
ל-ynet נודע שינאי התייעץ משפטית על כל נושא המעבר והתברר לו שכל עוד אין וטו חלוט מצד העמותה למעבר להיכל הוא יוכל להחליט בעצמו על המעבר באופן מיידי. ינאי נתן דד ליין לעמותה עד ה-29 באוקטובר כדי להחליט על קיום תאריך להצבעה, ואם זה לא יקרה, הוא יפתח מכירת מנויים להיכל כדי שהמעבר יוכל להתבצע כבר בחודש ינואר הקרוב. כמובן שבמקרה כזה, לעמותה תהיה את האפשרות למנוע את המהלך דרך בית המשפט.
nirgo
קיבל.ה  369 לייקים

בני12 כתב: 25 אוקטובר 2024, 13:44 מ-ynet:
ל-ynet נודע שינאי התייעץ משפטית על כל נושא המעבר והתברר לו שכל עוד אין וטו חלוט מצד העמותה למעבר להיכל הוא יוכל להחליט בעצמו על המעבר באופן מיידי. ינאי נתן דד ליין לעמותה עד ה-29 באוקטובר כדי להחליט על קיום תאריך להצבעה, ואם זה לא יקרה, הוא יפתח מכירת מנויים להיכל כדי שהמעבר יוכל להתבצע כבר בחודש ינואר הקרוב. כמובן שבמקרה כזה, לעמותה תהיה את האפשרות למנוע את המהלך דרך בית המשפט.
גם אם יוטל ווטו הדבר יגרר לבית המשפט

יש שאלה משפטית:
העמותה יכולה להטיל ווטו על המעבר. השאלה למי שמורת הענקת הווטו לוועד המנהל (חמישה אנשים) או לחברי העמותה (3000+)? את זה יצטרך להכריע בית המשפט.
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

בית משפט נהדר , שיתנו לינאי אור ירוק וזהו במקום להחריב את המועדון גם אם זה לא תואם לאגנדה שלהם
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

רק הפועל כתב: 25 אוקטובר 2024, 14:23 בית משפט נהדר , שיתנו לינאי אור ירוק וזהו במקום להחריב את המועדון גם אם זה לא תואם לאגנדה שלהם
בית משפט לא נהדר ולא כלום, זה יהיה כתם בהיסטוריה שלנו אם נגיע לשם. ואין סיבה להגיע לשם. הצבעה!
די עם ה-נו
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

תבור כתב: 25 אוקטובר 2024, 14:28
רק הפועל כתב: 25 אוקטובר 2024, 14:23 בית משפט נהדר , שיתנו לינאי אור ירוק וזהו במקום להחריב את המועדון גם אם זה לא תואם לאגנדה שלהם
בית משפט לא נהדר ולא כלום, זה יהיה כתם בהיסטוריה שלנו אם נגיע לשם. ואין סיבה להגיע לשם. הצבעה!
זה היה בציניות , זה אסון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

בני12 כתב: 25 אוקטובר 2024, 13:44 מ-ynet:
הייתי לוקח בעירבון מוגבל כל כתבה כרגע כי כל אחד רוצה להיות הראשון שיפרסם משהו אבל לא יחזור להגיד טעיתי.

מציע שבמקום הצבעה על מעבר יעשו הצבעה עם מי רוצים להמשיך
- אולטראס הפועל
- עופר ינאי

מכיוון שלאולטראס לא באמת משנה מי הקבוצה על הפרקט, העיקר ששרים שואה למכבי, אז לא ברור לי למה הם לא הולכים למשחקים של הפועל עודפים. שם אפילו אין קנסות.
יחד, רק יחד! :heart:
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
נשלם מראש לפני ההצבעה. מי שיהיה זכאי למנוי בסוף התהליך, בין אם ביד אליהו או לא, יקבל מנוי. מי שלא- כספו יוחזר.
אני לא רואה שום הגיון בזה שעמותת ההתנדבות, שיעורים פרטיים, אולטראס וטרמפים יקבעו עבור הקהל הרחב היכן נשחק, עכשיו כשהם לא בעלי שליטה במועדון ולא מזרימים כספים. האחיזה הזו בקבוצה לא בריאה ולא תורמת לכלום. הללכת עם ולהרגיש בלי לא יעבוד.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

ההגיון הוא שזה מה שנקבע בחוזה עם עופר.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 25 אוקטובר 2024, 15:35 לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.
נשלם מראש לפני ההצבעה. מי שיהיה זכאי למנוי בסוף התהליך, בין אם ביד אליהו או לא, יקבל מנוי. מי שלא- כספו יוחזר.
אני לא רואה שום הגיון בזה שעמותת ההתנדבות, שיעורים פרטיים, אולטראס וטרמפים יקבעו עבור הקהל הרחב היכן נשחק, עכשיו כשהם לא בעלי שליטה במועדון ולא מזרימים כספים. האחיזה הזו בקבוצה לא בריאה ולא תורמת לכלום. הללכת עם ולהרגיש בלי לא יעבוד.

זכות הוטו היא בידי העמותה ולא בידי הקהל הרחב ולכן הם יחליטו.
אף אחד לא מונע מאלו שרוצים לעבור ליד אליהו מלהצטרף לעמותה ולהשפיע על ההצבעה
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

בני12 כתב:
ברנדון מלכה כתב: 25 אוקטובר 2024, 15:35 לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.

זכות הוטו היא בידי העמותה ולא בידי הקהל הרחב ולכן הם יחליטו.
אף אחד לא מונע מאלו שרוצים לעבור ליד אליהו מלהצטרף לעמותה ולהשפיע על ההצבעה
הם לא יכולים. אי אפשר להצטרף עכשיו ולהצביע, מסיבות מובנות.
מעבר לזה שהעמותה היא גוף פוליטי שמעניין בעיקר את עצמו וכמה לוחכי פנכה עם שמות "מוכרים" שמתכנסים מדי פעם כדי לדון במה שמיטיב בעיקר עם עצמם.
בסוף המעבר הוא שאלה של מנויים. כל השאר פולקלור.

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

איפה נאמר שהרשימה נסגרה?
איך אפשר בכלל לקבוע את זה כשעדיין לא החליטו על הצבעה בכלל?
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

בני12 כתב:איפה נאמר שהרשימה נסגרה?
אם היא לא נסגרה משמע שההצבעה פתוחה לציבור הרחב, בכפוף לתשלום דמי חבר.
זה לא יקרה. כבר נאמר שהיא סגורה.

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 25 אוקטובר 2024, 17:50

לדעתי אי אפשר חוקית לסגור את הרשימה כשעוד לא החליטו לבצע הצבעה אבל לא מכיר את התקנון.

לא שאני מבין למה כל רוכשי הזכאות לא עשו חבר עמותה כבר בקיץ כשהיה ברור שמתישהו תהיה הצבעה
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

בני12 כתב: 25 אוקטובר 2024, 18:00
ברנדון מלכה כתב: 25 אוקטובר 2024, 17:50

לדעתי אי אפשר חוקית לסגור את הרשימה כשעוד לא החליטו לבצע הצבעה אבל לא מכיר את התקנון.

לא שאני מבין למה כל רוכשי הזכאות לא עשו חבר עמותה כבר בקיץ כשהיה ברור שמתישהו תהיה הצבעה
אולי כי גם הם חוטאים ב"דואגים רק לעצמם" כמו שהם מאשימים את הועד המנהל של העמותה?
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

ברנדון מלכה כתב:לגבי ההצבעה, לדעתי היא לא צריכה להיות בין חברי העמותה אלא בין המעוניינים לרכוש מנוי.

לדעתי הצבעה צריכה להיות לאוהדי הפועל עם היסטוריה של קניית כרטיסים בלאן.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

ניחוש שלי? הם סוגרים את הרשימה כי הצטרפו כ-400 חברים אחרי הקריאה של האולטראס לאנשיו להצטרף לעמותה.
בכלל לא בטוח שההחלטה השרירותית הזו תעמוד במבחן בית משפט.
אני הייתי קורא לכל מי שבעד המעבר להצטרף לעמותה ולהשפיע.

nirgo
קיבל.ה  369 לייקים

רדנקו כתב: 25 אוקטובר 2024, 21:58 ניחוש שלי? הם סוגרים את הרשימה כי הצטרפו כ-400 חברים אחרי הקריאה של האולטראס לאנשיו להצטרף לעמותה.

אני בעד המעבר
אבל לא אצטרף לעולם לעמותה הלא-דמוקרטית הזו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

nirgo כתב:
רדנקו כתב: 25 אוקטובר 2024, 21:58 ניחוש שלי? הם סוגרים את הרשימה כי הצטרפו כ-400 חברים אחרי הקריאה של האולטראס לאנשיו להצטרף לעמותה.

אני בעד המעבר
בחייאת. מזכיר לי אנשים שלא בוחרים לבחירות לממשלה כמחאה.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

nirgo כתב:

אני בעד המעבר
מה זה לא דמוקרטית?
איזה תאגיד הוא כן דמוקרטי לשיטתך?
לעמותה יש מבנה מסוים על פי החוק הישראלי וכל חבר יכול אם יש איתו עשרה אחוז מהחברים זכות לכנס אסיפה ולחייב את העמותה לדון במה שהוא רוצה ולקיים הצבעה. ואם לא - לחייב אותה לעשות את זה בבית משפט.
אנחנו לא חיים באיזה פנטזיה אוטופית.

אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

מצער מאד החלק שהדגשתי בתגובה שלך. מציע לך לחזור בך.
היתי בעבר חבר עמותה, ואני כאוהד (ללא זכות הצבעה) תומך במעבר ליד אליהו. אבל
אתה מתעלם מכל מה שהעמותה עשתה עד היום. בזה שהגענו בכלל מעמד הזה, האנשים שם עבודים מסביב לשעון, יצרו יש מאין ונפחו חיים בהפועל וברוח הפועל שהיתה על הקרשים ברגע הריסת אוסישקין.
אנשים שנלחמו בעריצות המכביסטית בתקשורת, באיגוד ובמנהלת.
אנשים שפיתחו מועדון עם מחלקת נוער. כן יש ביניהם גם כאלה ששגו בכל מיני נושאים.
התנדבות, שיעורים פרטיים, עזרה לזולת, אירגון הסעות וכו הם זכות גדולה והלואי שלא נאבד זאת בדרך להפיכתנו למועדון מוביל.
אני בטוח שבהצבעה חברי העמותה יבחרו לעבור ליד אליהו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

אדום ותיק כתב:

מצער מאד החלק שהדגשתי בתגובה שלך. מציע לך לחזור בך.
היתי בעבר חבר עמותה, ואני כאוהד (ללא זכות הצבעה) תומך במעבר ליד אליהו. אבל
אתה מתעלם מכל מה שהעמותה עשתה עד היום. בזה שהגענו בכלל מעמד הזה, האנשים שם עבודים מסביב לשעון, יצרו יש מאין ונפחו חיים בהפועל וברוח הפועל שהיתה על הקרשים ברגע הריסת אוסישקין.
אנשים שנלחמו בעריצות המכביסטית בתקשורת, באיגוד ובמנהלת.
אנשים שפיתחו מועדון עם מחלקת נוער. כן יש ביניהם גם כאלה ששגו בכל מיני נושאים.
התנדבות, שיעורים פרטיים, עזרה לזולת, אירגון הסעות וכו הם זכות גדולה והלואי שלא נאבד זאת בדרך להפיכתנו למועדון מוביל.
אני בטוח שבהצבעה חברי העמותה יבחרו לעבור ליד אליהו.
אתה מדבר על העבר וזה בסדר. אין טעם להתווכח על זה. השאלה היא מה הערך של העמותה, נכון להיום, כשהקבוצה בשליטה של בעלים פרטי.
העובדות נכון להיום מראות ש
א. הקבוצה מנוהלת ומתנהלת בשוטף ללא העמותה
ב. העמותה מעכבת תהליכים ופוגעת בחזון של הבעלים עבור המועדון
ג. העמותה לא משלימה את השקעת הבעלים לפי חלקה היחסי בבעלות
ד. העמותה לא מייצגת את דעתו של הקהל הרחב וכנראה גם לא את דעת חבריה. היא לא מתכנסת, גוררת רגליים במכוון וקושרת בין הסדרת "מעמדה" או בניית אולם חדש לנושא של הגדלת הכנסות, הגדלת בסיס אוהדים, כניסה ליורוליג ומעבר ממועדון סגור לאפשרות לכל מי שמזדהה כאוהד הפועל להגיע למשחקים.
ה. כמי שרואה את עצמה אחראית ומייצגת של הקהל, העלמת עין בוטה מהאלימות וההסתה של האולטראס

מכאן השאלה, האם נכון או הכרחי שעמותת הפועל תחזיק בבעלות על המועדון, בידיעה שהיא גוף פוליטי שמייצג בעיקר את בעלי הכח בו והאינטרסים שלהם, ותקבל שליטה על נושאים כמו מכירה וחלוקת כרטיסים, איפה ומתי נשחק וכו'
או שעדיף להפריד בין הישויות, להבין שהפועל הולכת למקום אחר וכל המראית עין של להיות כמו מכבי אבל עם דאורדורנט הוא מיותר. שהעמותה יכולה להתקיים ולעסוק בענייניה בלי לפיתת החנק על הקבוצה ובשיתוף פעולה היכן שמתאפשר.

ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

רדנקו כתב:
nirgo כתב:

אני בעד המעבר
מה זה לא דמוקרטית?
איזה תאגיד הוא כן דמוקרטי לשיטתך?
לעמותה יש מבנה מסוים על פי החוק הישראלי וכל חבר יכול אם יש איתו עשרה אחוז מהחברים זכות לכנס אסיפה ולחייב את העמותה לדון במה שהוא רוצה ולקיים הצבעה. ואם לא - לחייב אותה לעשות את זה בבית משפט.
אנחנו לא חיים באיזה פנטזיה אוטופית.

אני חושב שאתה מפספס את העובדה שיש הרבה, אם לא הרוב, של אוהדי הפועל שמרגיש שהעמותה כגורם שמעורב בניהול הקבוצה ובבעלות עליה הוא שורש הבעיה
ומכאן שהצטרפות לגוף הזה מהווה סתירה אידאולוגית.
זה לא דומה להצבעה בבחירות אלא אם אתה מנטורי כרתא

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

אני לא מפספס דבר. אני אפילו מסכים עם מה שאתה אומר ברמה מסויימת.
אבל נכון לרגע זה - זה המצב. והצטרפות לעמותה במספרים נותנת כוח. כי להבדיל מבחירות ארציות - כאן הכוח הוא במספרים ויש אפשרות להשפיע ולשנות.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

רדנקו כתב:אני לא מפספס דבר. אני אפילו מסכים עם מה שאתה אומר ברמה מסויימת.
אבל נכון לרגע זה - זה המצב. והצטרפות לעמותה במספרים נותנת כוח. כי להבדיל מבחירות ארציות - כאן הכוח הוא במספרים ויש אפשרות להשפיע ולשנות.
א. לא בטוח שזה אפשרי מבחינת הזכות להצביע על האולם
ב. מי קובע על מה יצביעו? רמי כהן אמר בקולו שההצבעה לא תהיה יד אליהו כן או לא. של מי הסמכות לקשר בין יד אליהו לדברים אחרים?
ג. מה יגידו אלה שכבר חברים בעמותה ומחכים חודשים להצבעה שעדיין לא נקבע לה תאריך, למרות שברור לכל שיותר מ 10% מהחברים דורשים זאת?
ד. הצטרפות לעמותה, במצב הנוכחי, היא אמירה בפני עצמה. זה לא שאתה משלם את דמי החבר במעטפה ויכול להוסיף לתוכה תלתלים מהביצים. הצטרפות היא תמיכה ברמי כהן וכל הסקלים למינהם שמתעקשים לשבת מלפנים וללחוץ על הבלמים בלי להסביר במה אנחנו הולכים להתנגש, מצד אחד, ומה יקרה אם הנהג יחליט לנטוש את הרכב, מצד שני.

שליחת תגובה