יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

ranjef כתב: 24 אוקטובר 2024, 15:36
הלך המומנטום כתב:לרמי זכויות רבות במקום שבו הפועל נמצאת היום.
אני גם ממש לא חושב שהם חיכו להפסד או שהם נהנים מהפסדים של הפועל.
אני חושב שהוא והעמותה נכנסו לסחרור בנושא יד אליהו. מרגיש לי שהגורם שמושך בחוטים זה לגמרי האולטראס, הרי לעמותה כעמותה לא צריכה להיות דעה, הרי העמותה מייצגת את האוהדים ולכלל האוהדים יש מגוון דעות, כמו לנציגים עצמם שזה בסדר גמור.
יכולות להיות כמה סיבות להתנהגות המוזרה של נציגי העמותה ובראשם רמי: או שהם מפחדים מהאולטראס או לא נוח להם המקום שבו הם מפסיקים לשלוט, התאהבו במקום של קבוצה קטנה שבאה מלמטה, מפחדים משינויים גדולים ומהירים או השד יודע מה.
כל דעה היא לגיטימית, אבל העמותה מתנהגת בצורה הזויה לגמרי, יכול להיות באמת שמוטב שרמי יזוז הצידה כדי לא להרוס לעצמו את כל מה שבנה בשתי ידיים.
אני רוצה לקוות שכשהדרייב אין החדש יוקם או שעופר יגרום לגורמים הקיצוניים באולטראס להיפרד מאיתנו, רמי יחזור ויוכל באמת לשתף פעולה עם עופר ושהאנשים הקיצוניים יקימו מועדון עקרונות שיש לו גם קבוצת כדורסל בראשות שאקו עזריה.
האולטראס מושך בחוטים כבר שנים.
מחליט מתי יהיה עונש ומתי לא, מחליט מתי להיכנס ומתי לצאת מהמשחק, מי יקבל כרטיסים למשחקי חוץ ומתי, ועכשיו גם קובע אם תהיה הצבעה על מעבר או לא.
אני כבר שנים שומע את האמירות הללו, ולמרות שלא שמעתי את זה מגורמים רשמיים, אני די מאמין לזה.
אם המהלכים של עופר יגרמו לאולטראס לעוף עם אופן חלוקת הכרטיסים. מעבר ליד אליהו (שלא נועד למטרה הזאת), עם הפסקת חלוקת כרטיסים / מנויים חינם הרווחנו.
אני עוד זוכר את ארז זייצ׳יק, שהתנדב בהפועל בליגה ב’ אומר שהוא ממש מעריך זה שכשהוא קונה כרטיס למרות בכספו למרות שהוא חלק מהמערכת, כמו כל אחד אחר מהאוהדים.. מה נהיה מאיתנו?? ממקום של כל אוהד וחבר עמותה שווה קיבלנו אוהדים A list וכל השאר.
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

נראה שהוא מתכוון להתפטר
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

כמה שטויות הוא מדבר , אסור לרצות לזכות בתארים ? מה הוא רוצה לעזאזל ?
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

ביי.וקח את האולטרס איתך
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

בתור אחד שממש משווע שנעבור ליד אליהו ומקווה לזה מאוד, אני ממש לא שמח על ההתפטרות הזאת והוא ממש לא מדבר שטויות, הוא מנסה לדבר באופן מכובד מאוד ומביע את עמדתו באופן לא מתלהם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

מצטער אבל אנשים כמו רמי כהן לא יובילו אותנו לשום מקום חוץ מלהיות קבוצה חלשה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

זה בכלל לא עניין פרסונלי.
יש כאן תפישה שמרנית ומיושנת לעומת
תפישה הישגית , בה בעל המאה הוא בעל הדעה.
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

סומך כתב: 24 אוקטובר 2024, 19:52 בתור אחד שממש משווע שנעבור ליד אליהו ומקווה לזה מאוד, אני ממש לא שמח על ההתפטרות הזאת והוא ממש לא מדבר שטויות, הוא מנסה לדבר באופן מכובד מאוד ומביע את עמדתו באופן לא מתלהם.
הוא די התמם וגם קצת מתמסכן, הוא מציג חלק מהדברים,
איך הגעתם למצב הזה? למה עופר הוא זה שנלחם במערכת? כי לא הסכים למה שאמרתה לו? אולי הוא הבעיה? אולי הוא מסרב להקשיב? אולי הוא רוצה שילכו רק לפי החליל השלו וכואב לו שעופר מקבל החלטות? אולי קשה לו המצב אחרי 17 שנה שהוא האוטוריטה בקבוצה והכל יכול פתאום בא מישהו ומזיז אותו מזה
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

חבל חבל שאנשים שמזדהים כאוהדים שלנו לא יכולים להתפשר על העמדות שלהם לטובת הקבוצה , זה פשוט כואב זה הריי ברור שמעבר ליד אליהו יגרור בלאגן מצד האולטראס ואלימות שתמרר לנו את החיים ואת השקט הנפשי
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  120 לייקים

אין לי שום דבר נגד רמי, אבל הוא מתנהל בצורה לא פחות מבזיונית,
וכל מסיבת העיתונאים הזו זה מפגן התבכיינות שכל מטרתו היא זריקת חול בעיניי האוהדים.

ממש פוצה רחמונס
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

אין שום תוכן במה שהוא אומר , הוא פשוט כבר לא רלוונטי כי ינאי הרבה יותר חזק ממנו אז זה כואב לו זה הכל , ענייני אגו לא יותר
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  120 לייקים

רק הפועל כתב: 24 אוקטובר 2024, 19:58 חבל חבל שאנשים שמזדהים כאוהדים שלנו לא יכולים להתפשר על העמדות שלהם לטובת הקבוצה , זה פשוט כואב זה הריי ברור שמעבר ליד אליהו יגרור בלאגן מצד האולטראס ואלימות שתמרר לנו את החיים ואת השקט הנפשי
אבל מה שאתה מציע זו לא פשרה, זה יותר "בוא אתה תוותר על הכל אני לא אוותר על כלום ואנחנו נקרא לזה פשרה".
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

רק הפועל כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:04 אין שום תוכן במה שהוא אומר , הוא פשוט כבר לא רלוונטי כי ינאי הרבה יותר חזק ממנו אז זה כואב לו זה הכל , ענייני אגו לא יותר
זה מאוד קל ונוח לפתור את זה כאילו מדובר רק בענייניי אגו ועכשיו הוא ילך והכל יסתדר, אם אתה ילד בן שלוש. בעולם המבוגרים נראה שיש פה בעיה יותר עמוקה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

אני אגיד מה שאמרתי כבר בעבר, מבחינתי רמי כהן ירשם כקדוש בספר דברי הימים של הפועל והוא ראוי לכל סופרלטיב אפשרי.

יחד עם זאת, מה שהוא עושה בחודשים האחרונים זו השמדת ערך לעמותה, הוא פוגע בהפועל בהרבה מהפעולות שלו, והוא גם עושה דברים שהם נגד הקהל שהוא מתיימר לייצג.
הוא מדבר על עופר ינאי שנלחם כלפי פנים במקום כלפי חוץ ועל כך שכל מה שמעניין אותו זה טובת הפועל, אבל מסיבת העיתונאים הזאת זה לא ירי בתוך הנגמ"ש, זה מטען חבלה בתוך הנגמ"ש. להגיד שהיום הוא לא היה מביא את עופר ינאי להפועל זה לא רק פוגע במועדון, זה גם ילדותי. אם אתה לא מרוצה מחלוקת הסמכויות או מהצורה שבה דברים מתנהלים, אז כנראה שחתמת על חוזה גרוע שלא עוגנו בו דברים מסוימים. אם עופר ינאי הפר את החוזה, אז תבוא ותגיד בצורה גלויה. מעצם העובדה שזה לא נאמר, לא נותר לי אלא להסיק שזה לא קרה.
מאוד מאוד מאכזב כל הסיפור, וגם העיתוי שבו הוא בחר לעשות זאת.
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:08 אני אגיד מה שאמרתי כבר בעבר, מבחינתי רמי כהן ירשם כקדוש בספר דברי הימים של הפועל והוא ראוי לכל סופרלטיב אפשרי.

יחד עם זאת, מה שהוא עושה בחודשים האחרונים זו השמדת ערך לעמותה, הוא פוגע בהפועל בהרבה מהפעולות שלו, והוא גם עושה דברים שהם נגד הקהל שהוא מתיימר לייצג.
הוא מדבר על עופר ינאי שנלחם כלפי פנים במקום כלפי חוץ ועל כך שכל מה שמעניין אותו זה טובת הפועל, אבל מסיבת העיתונאים הזאת זה לא ירי בתוך הנגמ"ש, זה מטען חבלה בתוך הנגמ"ש. להגיד שהיום הוא לא היה מביא את עופר ינאי להפועל זה לא רק פוגע במועדון, זה גם ילדותי. אם אתה לא מרוצה מחלוקת הסמכויות או מהצורה שבה דברים מתנהלים, אז כנראה שחתמת על חוזה גרוע שלא עוגנו בו דברים מסוימים. אם עופר ינאי הפר את החוזה, אז תבוא ותגיד בצורה גלויה. מעצם העובדה שזה לא נאמר, לא נותר לי אלא להסיק שזה לא קרה.
!!!
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

רמי כהן הוא נציג האולטראס
הוא תומך באלו שעשו לינץ׳ באוהד הפועל חיפה
ובאלו שזרקו אבוקות על הפרקט
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

עופר וחלק מחברי הוועד מחזיקים חלק גדול מחברי העמותה ועוד אלפי אוהדים כבני ערובה.
אתם מאמינים שאתם צודקים ואתם הרוב תביאו להצבעה

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  120 לייקים

אני מאמין שעופר רוצה שתהיה הצבעה כבר, בידיוק כמו רוב האוהדים, זו העמותה שעושה כל מה שהיא יכולה כדי להביא את זה להצבעה כמה שיותר מאוחר.
Or_5
קיבל.ה  92 לייקים

17 שנה מנכ״ל עם 0 תארים הגיע הזמן להגיד תודה ולעזוב
הפחד מתארים מדהים! מה שיותר מדהים זה הפחד לאבד שליטה בקבוצה!
יאללה גבר שחרר תתקדם והחיים תן לנו להפסיק לצאת לוזרים פעם אחר פעם!
שמעון אמר שנחכה עוד 50 שנה בסוף הסדרת גמר האחרונה והוא יודע מה הוא התכוון כל עוד רמי ושותפיו מנהלים את העסק.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

רמי בחר לו זמן לדבר בזמן שז'לגיריס שוחטת את מכבי 26-7
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  120 לייקים

באיזה שטויות אנחנו נאלצים להתעסק
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:08 אני אגיד מה שאמרתי כבר בעבר, מבחינתי רמי כהן ירשם כקדוש בספר דברי הימים של הפועל והוא ראוי לכל סופרלטיב אפשרי.

זו לא התקופה האחרונה. כבר שנים של אפס התחשבות באוהדים שנגד אלימות, נגד אבוקות ונגד שירי שואה ושירים על אנשים שמתו. פשוט עכשיו האידאולוגיה האלימה התרחבה גם לעוינות כללית כלפי כל אוהד הפועל שלא נסע לאלקנה.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
לעמותה יש זכות להטיל ווטו על מעבר ליד אליהו. הוחלט לעבור ליד אליהו. עכשיו העמותה צריכה להצביע על האם לטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה או לא להטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה.
זה הכל, כזה פשוט. לא צריך ניסוחים מיוחדים והתניות ומגבלות ואישור לזמן ספציפי ועוד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

זה שהרבה אנשי הנהלה ,כולל אלו שלא קשןרים לעמותה, עןזבים לאחרונה- זה מטריד וכנראה קשור לסגנון הניהולי של ינאי שקצת מזכיר את שירצקי לחיוב ולשלילה (לא בשיח. בניהול).

אבל מי שאכפת לו מהקבוצה ורוצה להציף את זה- לא עושה את זה ככה. הוא עןשה את זה באסיפת החברים, עושה את זה בפוסט לאןהדים...

לפרסם ככה בשידןר זה כמו ההוא שנפל מקןרס טיס והלך לנ"מ- אם אני לא, אז אפחד לא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

red in blood כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:30 לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
לעמותה יש זכות להטיל ווטו על מעבר ליד אליהו. הוחלט לעבור ליד אליהו. עכשיו העמותה צריכה להצביע על האם לטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה או לא להטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה.
זה הכל, כזה פשוט. לא צריך ניסוחים מיוחדים והתניות ומגבלות ואישור לזמן ספציפי ועוד.
סופר פשוט, לא ברור למה זה לא קרה כבר.
OMG עווופררר
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

רמי כהן ראש וראשון מאלה שצריכים לקבל צל״ש על כך שהפועל ת״א כדורסל קיימת ואת זה אף לא ייקח ממנו.
יחד עם זאת, מבחינתי, כאוהד מן השורה הוא איבד את הקרדיט ברגע שכאחד שעומד בראש העמותה הוא לא נילחם באלימות ובמה שקרה לנו מתחת לאף ביציע.
נוסיף לזה את העובדה שהוא משחק משחקי אגו ומורח את מועד ההצבעה ונקבל מישהו שהיום גורם הרבה יותר נזק מתועלת. בימים האלה הוא יותר נציג אולטראס מאשר יו״ר העמותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 24 אוקטובר 2024, 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

רווי כתב:
red in blood כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:30 לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
סופר פשוט, לא ברור למה זה לא קרה כבר.
זה די ברור.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

תא מרבוטא כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:32 זה שהרבה אנשי הנהלה ,כולל אלו שלא קשןרים לעמותה, עןזבים לאחרונה- זה מטריד וכנראה קשור לסגנון הניהולי של ינאי שקצת מזכיר את שירצקי לחיוב ולשלילה (לא בשיח. בניהול).

אבל מי שאכפת לו מהקבוצה ורוצה להציף את זה- לא עושה את זה ככה. הוא עןשה את זה באסיפת החברים, עושה את זה בפוסט לאןהדים...

לפרסם ככה בשידןר זה כמו ההוא שנפל מקןרס טיס והלך לנ"מ- אם אני לא, אז אפחד לא
הוא טועה כאן בגישה, אבל מן הסתם אכפת לו מהפועל.
אני חושב שהוא טועה כאן בהמון דברים, אבל אני לא מאלו שחושבים שהוא מונע מאגו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

רמי אמר שצריך להתקדם לאט לאט כי אי אפשר להצליח מיד.
שיספר את זה לצ׳לסי וסיטי.
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

רמי מדבר שם על עניין הגדלת האולם כאילו הם התחילו לקדם את זה לפני שנתיים ושמתישהו בעתיד זה גם היה קורה.
בפועל לא התקדם כלום ושום דבר
עופר הגיע ותוך חודש זה זז לקול קורא והסכמה של העירייה לאולם של 10 אלף אנשים ועדיין רמי לא מבין מה לא בסדר בלמרוח את ההגדלה על 10 שנים
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

בני12 כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:40 רמי מדבר שם על עניין הגדלת האולם כאילו הם התחילו לקדם את זה לפני שנתיים ושמתישהו בעתיד זה גם היה קורה.
בפועל לא התקדם כלום ושום דבר
עופר הגיע ותוך חודש זה זז לקול קורא והסכמה של העירייה לאולם של 10 אלף אנשים ועדיין רמי לא מבין מה לא בסדר בלמרוח את ההגדלה על 10 שנים
לגמרי. מציאות אלטרנטיבית.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

nirgo כתב:רמי בחר לו זמן לדבר בזמן שז'לגיריס שוחטת את מכבי 26-7
מכבי מובסת ע"י ז׳לגיריס בכדורסל
מכבי בפיגור מול סוסיאדד בכדורגל
אבל אוהדי מכבי מרוצים מעוד ערב מהנה שבו רמי אייזנברג עושה הכל כדי למנוע מהפועל לסיים את ההגמוניה הצהובה, לזכות באליפות ולהגיע ליורוליג .
בטח שימון מקבל עדכונים ממסיבת העיתונאים של רמי בזמן המשחק, זה יותר חשוב ממשחק בודד.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Nati כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:40 רמי אמר שצריך להתקדם לאט לאט כי אי אפשר להצליח מיד.
אני שותף להרגשה שאי אפשר להצליח מהר, ויש מצב שנכשל כמה עונות,
אני פשוט לא שותף לתפיסה שאם לא נצליח אנחנו בהכרח ניפול.
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

red in blood כתב:לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
בדיוק
בהצבעה צריך להיות 2 אפשרויות
כן או לא!!?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

Nati כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:40 רמי אמר שצריך להתקדם לאט לאט כי אי אפשר להצליח מיד.
לגמרי.
לא רק צ׳לסי וסיטי, בכל שנה כמעט כל הקבוצות בליגה מחתימות סגלים חדשים, אז או שנרכיב סגל חדש ב-6 מיליון שקלים או ב-40 מיליון שקלים.
התהליך הוא אותו תהליך, רק בכסף אחר.
ככה נראה הכדורסל האירופאי.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

De Niro כתב:זה בכלל לא עניין פרסונלי.
יש כאן תפישה שמרנית ומיושנת לעומת
תפישה הישגית , בה בעל המאה הוא בעל הדעה.
זה כל הסיפור על רגל אחת.

ינאי זה הפועל ת"א ההיסטורית שרוצה תארים אבל ההסתדרות לא יכולה היתה להתמודד מול הכסף של מכבי. ינאי יכול.

רמי וחבריו הם הפועל אוסישקין. קבוצת חברים שלימים השתלטה ובלעה את הפועל ההיסטורית ומשתמשת בשמה.

ינאי רוצה אליפות השנה. יורוליג שנה הבאה.
רמי מחפש קהילה, חברים, רומנטיקה.

היה ברור ששתי התפיסות לא ידורו באותה כפיפה לאורך זמן .
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

nirgo כתב: 24 אוקטובר 2024, 20:26 רמי בחר לו זמן לדבר בזמן שז'לגיריס שוחטת את מכבי 26-7
ומכבי רגל בפיגור.
במבחן התוצאה רמי צריך לעשות מסיבת עיתונאים כל שבוע :smoke:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

הדבר הכי ברור פה - המלחמה היא מיותרת ומשרתת את מכבי הכי הרבה
תעשו עם זה מה שאתם רוצים. אני לצערי לא יכול לתת אצבע מאשימה לאינבדואל כי אני לא נמצא בזירה
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

הלך המומנטום כתב:
לגמרי.
לא רק צ׳לסי וסיטי, בכל שנה כמעט כל הקבוצות בליגה מחתימות סגלים חדשים, אז או שנרכיב סגל חדש ב-6 מיליון שקלים או ב-40 מיליון שקלים.
התהליך הוא אותו תהליך, רק בכסף אחר.
ככה נראה הכדורסל האירופאי.
תזכיר לי מי זכתה ביורוליג אשתקד ומה עשתה בקיץ שלפני....
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

מניסוח הודעת העמותה אני חושש שהם הולכים לעשות תרגיל ולהביא את ההצעה להצבעה באסיפת עמותה ולא הצבעה אלקטרונית שפתוחה לכל חברי העמותה
שליחת תגובה