הלך המומנטום כתב:לרמי זכויות רבות במקום שבו הפועל נמצאת היום.
אני גם ממש לא חושב שהם חיכו להפסד או שהם נהנים מהפסדים של הפועל.
אני חושב שהוא והעמותה נכנסו לסחרור בנושא יד אליהו. מרגיש לי שהגורם שמושך בחוטים זה לגמרי האולטראס, הרי לעמותה כעמותה לא צריכה להיות דעה, הרי העמותה מייצגת את האוהדים ולכלל האוהדים יש מגוון דעות, כמו לנציגים עצמם שזה בסדר גמור.
יכולות להיות כמה סיבות להתנהגות המוזרה של נציגי העמותה ובראשם רמי: או שהם מפחדים מהאולטראס או לא נוח להם המקום שבו הם מפסיקים לשלוט, התאהבו במקום של קבוצה קטנה שבאה מלמטה, מפחדים משינויים גדולים ומהירים או השד יודע מה.
כל דעה היא לגיטימית, אבל העמותה מתנהגת בצורה הזויה לגמרי, יכול להיות באמת שמוטב שרמי יזוז הצידה כדי לא להרוס לעצמו את כל מה שבנה בשתי ידיים.
אני רוצה לקוות שכשהדרייב אין החדש יוקם או שעופר יגרום לגורמים הקיצוניים באולטראס להיפרד מאיתנו, רמי יחזור ויוכל באמת לשתף פעולה עם עופר ושהאנשים הקיצוניים יקימו מועדון עקרונות שיש לו גם קבוצת כדורסל בראשות שאקו עזריה.
האולטראס מושך בחוטים כבר שנים.
מחליט מתי יהיה עונש ומתי לא, מחליט מתי להיכנס ומתי לצאת מהמשחק, מי יקבל כרטיסים למשחקי חוץ ומתי, ועכשיו גם קובע אם תהיה הצבעה על מעבר או לא.
אני כבר שנים שומע את האמירות הללו, ולמרות שלא שמעתי את זה מגורמים רשמיים, אני די מאמין לזה.
אם המהלכים של עופר יגרמו לאולטראס לעוף עם אופן חלוקת הכרטיסים. מעבר ליד אליהו (שלא נועד למטרה הזאת), עם הפסקת חלוקת כרטיסים / מנויים חינם הרווחנו.
אני עוד זוכר את ארז זייצ׳יק, שהתנדב בהפועל בליגה ב’ אומר שהוא ממש מעריך זה שכשהוא קונה כרטיס למרות בכספו למרות שהוא חלק מהמערכת, כמו כל אחד אחר מהאוהדים.. מה נהיה מאיתנו?? ממקום של כל אוהד וחבר עמותה שווה קיבלנו אוהדים A list וכל השאר.
בתור אחד שממש משווע שנעבור ליד אליהו ומקווה לזה מאוד, אני ממש לא שמח על ההתפטרות הזאת והוא ממש לא מדבר שטויות, הוא מנסה לדבר באופן מכובד מאוד ומביע את עמדתו באופן לא מתלהם.
סומך כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 19:52
בתור אחד שממש משווע שנעבור ליד אליהו ומקווה לזה מאוד, אני ממש לא שמח על ההתפטרות הזאת והוא ממש לא מדבר שטויות, הוא מנסה לדבר באופן מכובד מאוד ומביע את עמדתו באופן לא מתלהם.
הוא די התמם וגם קצת מתמסכן, הוא מציג חלק מהדברים,
איך הגעתם למצב הזה? למה עופר הוא זה שנלחם במערכת? כי לא הסכים למה שאמרתה לו? אולי הוא הבעיה? אולי הוא מסרב להקשיב? אולי הוא רוצה שילכו רק לפי החליל השלו וכואב לו שעופר מקבל החלטות? אולי קשה לו המצב אחרי 17 שנה שהוא האוטוריטה בקבוצה והכל יכול פתאום בא מישהו ומזיז אותו מזה
חבל חבל שאנשים שמזדהים כאוהדים שלנו לא יכולים להתפשר על העמדות שלהם לטובת הקבוצה , זה פשוט כואב זה הריי ברור שמעבר ליד אליהו יגרור בלאגן מצד האולטראס ואלימות שתמרר לנו את החיים ואת השקט הנפשי
רק הפועל כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 19:58
חבל חבל שאנשים שמזדהים כאוהדים שלנו לא יכולים להתפשר על העמדות שלהם לטובת הקבוצה , זה פשוט כואב זה הריי ברור שמעבר ליד אליהו יגרור בלאגן מצד האולטראס ואלימות שתמרר לנו את החיים ואת השקט הנפשי
אבל מה שאתה מציע זו לא פשרה, זה יותר "בוא אתה תוותר על הכל אני לא אוותר על כלום ואנחנו נקרא לזה פשרה".
רק הפועל כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:04
אין שום תוכן במה שהוא אומר , הוא פשוט כבר לא רלוונטי כי ינאי הרבה יותר חזק ממנו אז זה כואב לו זה הכל , ענייני אגו לא יותר
זה מאוד קל ונוח לפתור את זה כאילו מדובר רק בענייניי אגו ועכשיו הוא ילך והכל יסתדר, אם אתה ילד בן שלוש. בעולם המבוגרים נראה שיש פה בעיה יותר עמוקה.
אני אגיד מה שאמרתי כבר בעבר, מבחינתי רמי כהן ירשם כקדוש בספר דברי הימים של הפועל והוא ראוי לכל סופרלטיב אפשרי.
יחד עם זאת, מה שהוא עושה בחודשים האחרונים זו השמדת ערך לעמותה, הוא פוגע בהפועל בהרבה מהפעולות שלו, והוא גם עושה דברים שהם נגד הקהל שהוא מתיימר לייצג.
הוא מדבר על עופר ינאי שנלחם כלפי פנים במקום כלפי חוץ ועל כך שכל מה שמעניין אותו זה טובת הפועל, אבל מסיבת העיתונאים הזאת זה לא ירי בתוך הנגמ"ש, זה מטען חבלה בתוך הנגמ"ש. להגיד שהיום הוא לא היה מביא את עופר ינאי להפועל זה לא רק פוגע במועדון, זה גם ילדותי. אם אתה לא מרוצה מחלוקת הסמכויות או מהצורה שבה דברים מתנהלים, אז כנראה שחתמת על חוזה גרוע שלא עוגנו בו דברים מסוימים. אם עופר ינאי הפר את החוזה, אז תבוא ותגיד בצורה גלויה. מעצם העובדה שזה לא נאמר, לא נותר לי אלא להסיק שזה לא קרה.
מאוד מאוד מאכזב כל הסיפור, וגם העיתוי שבו הוא בחר לעשות זאת.
הוקיץ' כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:08
אני אגיד מה שאמרתי כבר בעבר, מבחינתי רמי כהן ירשם כקדוש בספר דברי הימים של הפועל והוא ראוי לכל סופרלטיב אפשרי.
יחד עם זאת, מה שהוא עושה בחודשים האחרונים זו השמדת ערך לעמותה, הוא פוגע בהפועל בהרבה מהפעולות שלו, והוא גם עושה דברים שהם נגד הקהל שהוא מתיימר לייצג.
הוא מדבר על עופר ינאי שנלחם כלפי פנים במקום כלפי חוץ ועל כך שכל מה שמעניין אותו זה טובת הפועל, אבל מסיבת העיתונאים הזאת זה לא ירי בתוך הנגמ"ש, זה מטען חבלה בתוך הנגמ"ש. להגיד שהיום הוא לא היה מביא את עופר ינאי להפועל זה לא רק פוגע במועדון, זה גם ילדותי. אם אתה לא מרוצה מחלוקת הסמכויות או מהצורה שבה דברים מתנהלים, אז כנראה שחתמת על חוזה גרוע שלא עוגנו בו דברים מסוימים. אם עופר ינאי הפר את החוזה, אז תבוא ותגיד בצורה גלויה. מעצם העובדה שזה לא נאמר, לא נותר לי אלא להסיק שזה לא קרה.
17 שנה מנכ״ל עם 0 תארים הגיע הזמן להגיד תודה ולעזוב
הפחד מתארים מדהים! מה שיותר מדהים זה הפחד לאבד שליטה בקבוצה!
יאללה גבר שחרר תתקדם והחיים תן לנו להפסיק לצאת לוזרים פעם אחר פעם!
שמעון אמר שנחכה עוד 50 שנה בסוף הסדרת גמר האחרונה והוא יודע מה הוא התכוון כל עוד רמי ושותפיו מנהלים את העסק.
הוקיץ' כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:08
זו לא התקופה האחרונה. כבר שנים של אפס התחשבות באוהדים שנגד אלימות, נגד אבוקות ונגד שירי שואה ושירים על אנשים שמתו. פשוט עכשיו האידאולוגיה האלימה התרחבה גם לעוינות כללית כלפי כל אוהד הפועל שלא נסע לאלקנה.
לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
לעמותה יש זכות להטיל ווטו על מעבר ליד אליהו. הוחלט לעבור ליד אליהו. עכשיו העמותה צריכה להצביע על האם לטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה או לא להטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה.
זה הכל, כזה פשוט. לא צריך ניסוחים מיוחדים והתניות ומגבלות ואישור לזמן ספציפי ועוד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
זה שהרבה אנשי הנהלה ,כולל אלו שלא קשןרים לעמותה, עןזבים לאחרונה- זה מטריד וכנראה קשור לסגנון הניהולי של ינאי שקצת מזכיר את שירצקי לחיוב ולשלילה (לא בשיח. בניהול).
אבל מי שאכפת לו מהקבוצה ורוצה להציף את זה- לא עושה את זה ככה. הוא עןשה את זה באסיפת החברים, עושה את זה בפוסט לאןהדים...
לפרסם ככה בשידןר זה כמו ההוא שנפל מקןרס טיס והלך לנ"מ- אם אני לא, אז אפחד לא
red in blood כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:30
לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
לעמותה יש זכות להטיל ווטו על מעבר ליד אליהו. הוחלט לעבור ליד אליהו. עכשיו העמותה צריכה להצביע על האם לטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה או לא להטיל ווטו על ההחלטה שהתקבלה.
זה הכל, כזה פשוט. לא צריך ניסוחים מיוחדים והתניות ומגבלות ואישור לזמן ספציפי ועוד.
רמי כהן ראש וראשון מאלה שצריכים לקבל צל״ש על כך שהפועל ת״א כדורסל קיימת ואת זה אף לא ייקח ממנו.
יחד עם זאת, מבחינתי, כאוהד מן השורה הוא איבד את הקרדיט ברגע שכאחד שעומד בראש העמותה הוא לא נילחם באלימות ובמה שקרה לנו מתחת לאף ביציע.
נוסיף לזה את העובדה שהוא משחק משחקי אגו ומורח את מועד ההצבעה ונקבל מישהו שהיום גורם הרבה יותר נזק מתועלת. בימים האלה הוא יותר נציג אולטראס מאשר יו״ר העמותה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 24 אוקטובר 2024, 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
red in blood כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:30
תא מרבוטא כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:32
זה שהרבה אנשי הנהלה ,כולל אלו שלא קשןרים לעמותה, עןזבים לאחרונה- זה מטריד וכנראה קשור לסגנון הניהולי של ינאי שקצת מזכיר את שירצקי לחיוב ולשלילה (לא בשיח. בניהול).
אבל מי שאכפת לו מהקבוצה ורוצה להציף את זה- לא עושה את זה ככה. הוא עןשה את זה באסיפת החברים, עושה את זה בפוסט לאןהדים...
לפרסם ככה בשידןר זה כמו ההוא שנפל מקןרס טיס והלך לנ"מ- אם אני לא, אז אפחד לא
הוא טועה כאן בגישה, אבל מן הסתם אכפת לו מהפועל.
אני חושב שהוא טועה כאן בהמון דברים, אבל אני לא מאלו שחושבים שהוא מונע מאגו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
רמי מדבר שם על עניין הגדלת האולם כאילו הם התחילו לקדם את זה לפני שנתיים ושמתישהו בעתיד זה גם היה קורה.
בפועל לא התקדם כלום ושום דבר
עופר הגיע ותוך חודש זה זז לקול קורא והסכמה של העירייה לאולם של 10 אלף אנשים ועדיין רמי לא מבין מה לא בסדר בלמרוח את ההגדלה על 10 שנים
בני12 כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:40
רמי מדבר שם על עניין הגדלת האולם כאילו הם התחילו לקדם את זה לפני שנתיים ושמתישהו בעתיד זה גם היה קורה.
בפועל לא התקדם כלום ושום דבר
עופר הגיע ותוך חודש זה זז לקול קורא והסכמה של העירייה לאולם של 10 אלף אנשים ועדיין רמי לא מבין מה לא בסדר בלמרוח את ההגדלה על 10 שנים
nirgo כתב:רמי בחר לו זמן לדבר בזמן שז'לגיריס שוחטת את מכבי 26-7
מכבי מובסת ע"י ז׳לגיריס בכדורסל
מכבי בפיגור מול סוסיאדד בכדורגל
אבל אוהדי מכבי מרוצים מעוד ערב מהנה שבו רמי אייזנברג עושה הכל כדי למנוע מהפועל לסיים את ההגמוניה הצהובה, לזכות באליפות ולהגיע ליורוליג .
בטח שימון מקבל עדכונים ממסיבת העיתונאים של רמי בזמן המשחק, זה יותר חשוב ממשחק בודד.
red in blood כתב:לגבי המתווה שהוא מציג, אני אצביע בעד כי זה עדיף על כלום, אבל אני לא מצליח להבין באיזה קטע הוא חורג מהמנדט שאסיפה אישרה ומציב דרישות בשביל להצביע וגם זה בשביל הצבעה עם התניות והגבלות.
Nati כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:40
רמי אמר שצריך להתקדם לאט לאט כי אי אפשר להצליח מיד.
שיספר את זה לצ׳לסי וסיטי.
לגמרי.
לא רק צ׳לסי וסיטי, בכל שנה כמעט כל הקבוצות בליגה מחתימות סגלים חדשים, אז או שנרכיב סגל חדש ב-6 מיליון שקלים או ב-40 מיליון שקלים.
התהליך הוא אותו תהליך, רק בכסף אחר.
ככה נראה הכדורסל האירופאי.
הדבר הכי ברור פה - המלחמה היא מיותרת ומשרתת את מכבי הכי הרבה
תעשו עם זה מה שאתם רוצים. אני לצערי לא יכול לתת אצבע מאשימה לאינבדואל כי אני לא נמצא בזירה
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
Nati כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 20:40
רמי אמר שצריך להתקדם לאט לאט כי אי אפשר להצליח מיד.
שיספר את זה לצ׳לסי וסיטי.
לגמרי.
לא רק צ׳לסי וסיטי, בכל שנה כמעט כל הקבוצות בליגה מחתימות סגלים חדשים, אז או שנרכיב סגל חדש ב-6 מיליון שקלים או ב-40 מיליון שקלים.
התהליך הוא אותו תהליך, רק בכסף אחר.
ככה נראה הכדורסל האירופאי.
תזכיר לי מי זכתה ביורוליג אשתקד ומה עשתה בקיץ שלפני....