לגבי הסיבות למה זה לא רעיון טוב.הוקיץ' כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 14:58לא יודע אם זה נכון או לא, אבל אני אתייחס מקצועית.
כרגע דדאס לא מצליח לייצר היררכיה איכותית בסגל. רגלנד, פלטין, יעקב, קבוקלו ובנטיל, כולם מתקשים לבוא לידי ביטוי. השילוב של רגלנד וקבוקלו שהיה אמור להיות משהו בלתי עציר, כרגע לא כל כך עובד. כל מיני שילובים של יעקב, בברלי ורגלנד נראה שדורכים אחד על השני. בנוסף, יש לנו בעיה של סקורינג בקו האחורי. פוסטר, שהיה אמור להיות ספק נקודות אמין וקלעי ברמה גבוהה, לא קונסיסטנטי בלשון המעטה.
על פניו, אין ספק שהשינויים שעולים פה עושים שכל. ים מדר הוא אמנם רכז, אבל כזה שיכול בקלות לשחק לצד גארד דומיננטי כמו בברלי, בניגוד ליעקב ורגלנד. הוא קלעי הרבה יותר טוב מיעקב והסייז שלו יותר מתאים להגנת החילופים של דדאס. ענייני הסייז והקליעה תקפים גם לגבי בלייקני שבנוסף יתן לנו עוד אופציה של סקורינג ברמה גבוהה בקו האחורי.
אחרי שציינתי את כל הסיבות למה זה רעיון טוב לעשות את השינויים המוצעים, אני אגיד שאני מתנגד לזה. קבוצת כדורסל זה לא מנג'ר. זה לא הגיוני לקחת קבוצה שרצה טוב בסך הכל, כמה שבועות לתוך העונה, ולעשות לה כאלה שינויים מרחיקי לכת. שחקנים צריכים להרגיש בנוח אחד עם השני ובקבוצה בכלל ואי אפשר לזעזע את המערכת כל יומיים. מילא אם היינו באיזה סחרור מקצועי, אבל דווקא אחרי רצף הניצחונות היפה הזה?
בנוסף, לא סתם ציינתי שזה דדאס שלא מצליח לבנות היררכיה טובה. אני חושב שגם אם חלק מההתאמות בסגל הן לא אידיאליות על הנייר, זה לא משהו שאי אפשר לעבוד איתו. אני מצפה מהמאמן שימצא שיטת משחק שבה השחקנים מצליחים לבוא לידי ביטוי ובחלק מהמקרים זה אפילו לא אמור להיות כזה קשה. כפי שציינתי, רגלנד וקבוקלו זה אמור להיות שילוב משמיים, רק עבודת מאמן וקצת זמן.
אני יכול להבין שאולי נוצרה פה הזדמנות מסוימת עם ים, אבל אני באמת חושב שזה לא הזמן לשינויים האלה. יהיה זמן לתקן בהמשך במקרה הצורך.
מה שכן, אני שמח לשמוע שאין כוונה לשחרר את בנטיל. אין שום היגיון לשחרר אותו. ברגע שבנטיל לא בסגל, אנחנו בעצם חייבים לרשום את מוטלי וקבוקלו לכל משחק ליגה, אחרת הסנטר המחליף שלנו זה רוינה.
בנטיל גם נותן לנו גיבוי לעמדות 4-5, גם שחקן קשוח ואגרסיבי שעובד קשה, וגם נותן אלמנט חשוב של קליעה מבחוץ. שחקן חשוב בסגל.
אז נועם יעקב רוצה לעזוב. בלי קשר לים. רגלנד לא מרוצה מהדקות שלו וגם כן ישמח לעזוב לקבוצה אחרת בה הוא יוכל להוביל. בלי קשר לים.
אתה לא תעשה הרבה שיניים במהלך העונה. אם לא יהיו פציעות, זה השינוי היחיד שתעשה. החתמת שני שחקנים במקום שני שחקנים שנוצרה בעיה איתם ורוצים לעזוב. זהו. זה לא מנג׳ר ולא כלום. בשנים של לפני עופר, ביצענו הרבה יותר שינויים מאשר השני שינויים האלה שנעשה